desember 2010

levende kleshenger

Hvorfor er det sånn at polet er stengt på nyttårsaften? Hvor mange tror du ikke sitter hjemme lille nyttårsdag og tenker: "ahh, jeg venter til i morgen jeg, null streeeess". Jeg mener, hva tjener de på det? Min teori må være at de lokker folk til å kjøpe dagen før, slik at man tar helt av og kjøper så mye drikke at mye står igjen. Jeg vet ikke? Matbutikkene må tjene fett!

Idag var jeg med Amalie, kaffe, snakk, se på folk, shopping.Det er ikke lett å finne et antrekk i farten. Hverfall ikke før nyttårsaften. Jeg satt meg heller nedpå i noen minutter før Amalie fant fram det perfekte antrekket, med hjelp fra meg daaaaa. Jeg ble en levende kleshenger. Avslappende igrunn.For, hvem drar vel ikke ut idag? Ok, kanskje de som er fanget på hytta o.l., men ellers. Det kommer til å være stappa med mennesker i den kalde, grå og skumle byen. Jeg skal på middag etterpå, og foretrekker å heller være i nabolaget enn å stå skjelvende utenfor et utested. Nei takk.Jeg gleder meg sånn til 2011. Jeg tror det kommer til å bli året altså. Året for opplevelser, nysgjerrighet og gleder. Frihet, smaksprøver og fristelser. Jeg tror jeg kommer til å tenke framover, ikke bakover. Glede meg til hver måned, for hånden på hjertet; det skjer noe hver måned! Som en uåpnet julegave som ligger og venter på å bli pakket opp.Om 18 dager blir jeg 18, den 18 januar. Åh, hvorfor kunne vi ikke levd i 2018 neste år? Hadde passet perf!

Åh, jeg blir så lei meg når jeg ser slike statuser på facebook:Hvertfall når personen(e) er femten år gammel. Det er (nesten) det dummeste du kan gjøre. Om det blir oppdaget av et familiemedlem ypper du bare til bråk. Og anonyme Trym har skrevet "fyyyyyyyyyylla!" med seksten y'er, bare for å gi oss et syn på hva han skal skrike i kveld. Åh åh åh, jeg blir så trist når jeg ser slik! Og på Facebook!? Virkelig..

klær - ferdig - gå

I dag har TV'n og jeg besluttet at denne dagen ikke kommer til å bli like vill som de forrige dagene har vært. Jeg stod opp, si ett, og jeg føler meg mer enn uthvilt. Spiste pepperkaker til frokost, og så fem episoder av Cougar Town, etterhverandre. Det at jeg ikke fester like mye som Jersey Shore-gjengen, gjør meg bare enda mer lettet. Jeg trenger ikke fylla for at dagen skal bli komplett. Jeg trenger bare tid. God tid.

Nok tid til at jeg kan ta bilder av de nye klærne mine. Hehe, for dagen min blir faktisk komplett når jeg bruker tid med klærne mine. Ok, det hørtes veldig ut som at jeg ikke har noen venner, og at jeg har blitt oppvokst med klær rundt te-bordet istedet for bamser. "Skal det være litt te, herr Stilongsen?". Nei, nå rører jeg rundt grøten her.Denne er så fin. Sett lenge på den, ventet på at den skulle bli satt ned til halv pris, og det ble den. Solgt. Jeg liker at den er så lang at den toucher gulvet. Jeg har den også på meg i headeren.Denne er også fin. Har sett på den lengelenge, og har bare ikke hatt guts nok til å betale 900 spenn for den. Men så ble den satt ned til halv pris, og jeg ble så glad at jeg til og med spurte mannen bak kassa om jeg kunne få med en gavepose, slik at jeg kunne åpne den opp da jeg kom hjem og overraske meg selv.Neida, jeg bare kødder. Denne fikk jeg av Amalie. Den passer meg perfekt. Bare venter på en anledning hvor jeg kan bruke den. Nyttårsaften? Nei, da skal jeg gå med fugleredet øverst der.Og - jeg har fått pannelugg. Jeg fant bare ikke ut hva jeg skulle gjøre med det, så jeg bestemte meg virkelig for å ikke gjøre noe med det. Ja, dette er fra jeg kom ut av dusjen, skal jo fikse på det. Det ser faktisk ikke ille ut.

Nå skal jeg slå verdensrekorden i å dra på middagsselskaper, for nå skal jeg på middag hos Hedda m/fam. Blir kos! Etter middagen har jeg lyst til å se på "The Nightmare Before Christmas" og spille monopol. Gah, elsker livet akkurat nå.

sister

Kjede brukt som hårbånd, JENNY SKAVLAN FOR BIKBOK.

bloggen under oppussing

Som du muligens ser har bloggen blitt forandret, og slapp av - jeg er ikke ferdig. Overskriften må fikses på og sidebaren skal ikke være sort for alltid. Ja, ny header også gitt. Men men, deilig med noen forandringer. Det gjør det litt mer morsommere å gå inn på min egen blogg, liksom. Dagen har vært toppers. Hadde god tid, så god tid at jeg fikset så mye på håret at det faktisk ble slik som det er nå. Viser dere senere. Dro til byen med lilsis, så på middag hos mormor, hvor vi spiste det beste pinnekjøttet jeg noen sinne har smakt. Ellers har jeg shoppa.

Se de kule ringene jeg kjøpte meg istad:

H&M. Nå blir det Cougar Town. Ahhhhh, elsker den byen!

koser oss gløgg ihjel

Har akkurat drukket gløgg med Hedda.

Og laget en salgsblogg til henne.

Dvs. ta bilde av alle klærne hennes. Det tok en time. Nesten. Fire plagg. Milde.

Vi sjekket også flybilletter til Hong Kong, og fant noen veldig rimlige priser, eller hva? Nå skal vi se på "The Grudge 3" (ja, 3), og slappe helt av.


Skal faktisk endre litt på bloggen. Ny header. Bredere server. Nye bilder i margen. Nevnte jeg ny header?

beautiful atmosphere
Skulle ønske jeg kunne oppleve dette litt mer. Altså landskapet, ikke skituren. Puhh.

today's details

Hedda, hvorfor kunne du ikke kjøpt et nett hvor det stod Sandra Bullock istedet for "River Island"? Neida, fikk det av henne til jul. As a matter of fact; det er faktisk Sandra Bullocks yndlingsbutikk, og jeg har vært deeeer. Likte butikken utrolig godt selv.

Kjøpte meg sesong 1 istad. Skal se på det rett etter jeg er ferdig med å blogge-h.

BIKBOK. I'm tellin y'all: IT'S SALE, for christ sake.

Og jeg er offisielt shorty. Klippa meg i går. Vet ikke om morfar var edru eller ikke, men proporsjonene er helt feil, haha. Har knøttsmå hårtupper på toppen av hodet, og utrolig langt nedover øret. Vet du, det går helt greit. Et minne fra han, he he.

MONKI. I'm tellin y'all: IT'S SALE. Skrev jeg det tidligere? Uansett, you have to know!

i gang igjen

Greetings my adorable fans! Lenge siden nå. Ordet "blogg" har ikke akkurat vært på lista over gjøremål denne julen, og det har faktisk vært ganske deilig. Bare slappe av med mye mat, familie, gaver og julefilmer på TV. Apropo gaver; jeg viser dere senere, selv om det ikke var så mye spennende jeg fikk. Var vel mest penger og gavekort som lå under treet for min del. U-ansett, dagen idag har vært veldig bra. Startet først med bytur med Celine. Måtte kjøpe noe, og det måtte Celine også. Endte opp med at Celine kjøpte tre ganger så mye mer enn meg, she was on fiiire.

Ellers har jeg vært på det ene middagsselskapet etter det andre. Det vil si at jeg har fått nok av ribbe, julepølse og surkål. Neida, elsker det, men ikke alt på en gang.

Jeg aner ikke hvor mange pepperkaker jeg lagd i det siste, og jeg har ikke spist èn eneste pepperkake. Ikke èn! I morgen blir det skitur og Hedda. Blir bra!

denne morningen

treet er pyntet

dekorasjonene er på plassmikkes jul er på tv'n.

de fire lysene er tent

mer dekorasjon

antrekket er ferdig stryket

julegavene er pakket inn

maten er nesten klar, jeg er.

gull

Er det noe jeg virkelig får julefølelse av, så er det Flåklypa. Felte nesten en tåre siden det var så koselig å se på. Nå kan jeg også trykke på pause gjennom hele filmen, så jeg trykker på pause og oppdager alltid nye detaljer. Det er nesten for godt til å være sant, med tanke på alle de småtingene som gjør dette til en av verdens beste filmer. Julefilm? Jeg ser ikke så mye jul i den, men den er hvertfall ett hundre prosent norsk.

marry christmas?

Istad kjøpte jeg meg antrekk til julaften, skal vise dere senere, og møtte Hedda på toget. Ah, så utrolig godt det er å ha henne tilbake. Hun er jo på en måte en del av min hverdag, og nå som hun har vært borte i tre måneder er det utrolig rart å sitte på med toget med henne hjem. Men nå er alt som før... ja, om du ser bort i fra at hun holdt melkesjokoladen rundt livet hele tiden.

Kjøpte også mitt første GQ. Det kuleste, mest kjente bladet for a-kjendiser. Måtte nesten bruke litt av lommepengene mine på dette, hvertfall når Rihanna er på forsiden. Gleder meg til å lese intervjuet.

Så, så vi på Grey's Anatomi, hvor setningen "vil du gifte deg med meg" kom flere ganger enn jeg lo av Heddas vitser (ja, hun ER morsom).Det blir nok en koselig julaften på meg i morgen - singel og sugen. Haha, nei. Håper dere skjønte ironien i overskriften. He he.

ja, dette er ekte

Lillejulaften. Og håret mitt ser slik ut.

Det matcher den planten til venstre der. Skal aldri sove med vått hår igjen. Jeg har lyst til å dra til byen. Hvorfor? Puh, må finne meg en fin skjorte av noe slag, som jeg kan bruke på julaften. Har ingen klær. Eller jo, har virkelig masse klær, men akkurat julaften-klær mangler jeg. Jeg klarer vel å være i byen i to timer. Jeg tror jeg drar. Men før det må jeg ta en tre timers hårkur.

sheepFRETEX, fra Anna (link).

new in from england

Hedda (link) tok med seg noe fra England til meg, og det har jeg ventet lenge på! ..trust me. Hun hadde med seg en... kall det gjerne en kreativitets-skrivebok (eller noe), fantasien løper virkelig løpsk, utrolig kul bok.

Den er egentlig helt meningsløs, men morsom. Her er eksempel på en side:

.. og en annen...

..og denne..

Hun hadde også med seg et krus med en bart på. Da jeg så den på nettet var jeg fast bestemt på at den skulle jeg ha. En klapp på skulderen til Hedda som bærte med seg dette rundt på flyplassen(e) i England.

Poirot, noen?

pepperkakebaking vol. 2

Pepperkakebaking idag OGSÅ.Det skal ikke mye til for å få julestemning av dette. Dagen har vært utrolig deilig. Vært på skolen, hatt avslutning, tatt noen avskjeder, fått en gave og vært skikkelig i ferie-modus. Denne julen skal bli den deiligste.Kose meg inne med julefilmer, gaver og familie. Og pinnekjøtt, selvfølgelig.

pepperkakebaking vol. 1

Ok, nå har jeg litt julefølelse..

Uansett om man har en crappy dag eller ikke, pepperkakebaking er alltid den rette medisinen. Man kommer seg til ro, og fantasien løper løpsk... eller, kanskje ikke om du heter Birgit. Jeg skal faktisk på pepperkakebaking i morgen også, tradisjonen tro, med hele familien, så det kommer til å bli så koselig atte. Siste skoledag i morgen, ahh, kommer til å bli så deilig.

smør meg med jul

På skolen idag har jeg malt...

Vi har også ryddet på skolen, men jeg dro ganske quick for å være med disse...

Hedda har kommet hjem. Jippi! Bror har kommet hjem. Jippi! Jeg har fremdeles skole i morgen. Jip... Hæ?
Stikker til Kristine for å bake pepperkaker og kose oss med røde luer, fregner og røde kinn. For det er jo jul? Hørte en som sa det..

steelH&M.

20

Fire dager til jul. Kan ikke fatte og begripe det. Om fire dager sitter vi og ser på det pyntete juletreet mens vi halvveis spyr av altfor mye riskrem. Om fire dager svømmer jeg i gaver og alt rundt deg er bare sort, rødt og lilla. Siden skolen snart er ferdig, dro Ragnhild, Mathilde, Sigrid og jeg ned til "Jacob Aall" og spiste en liten matbit før vi dro ned til Monki, salg vettu!Bestilte en kaffe som het "After Eight-latte", som egentlig var helt grusom. Liker jo ikke cafe latte i det hele tatt, men måtte bare prøve ut, for jeg simpelthen eeeeelsker After Eight!Fant ingenting på Monki, venter til etter jul. Og jeg vet dere digger mobilbilder... Må bli flinkere til å ta med meg kameraet.

confessions

Jeg fant nettopp ut av at jeg hater søndagsfilmen "You, Me & Dupree", for den er døpt for å være amerikansk. Gutta har fest, en sur kjerring kommer hjem og ber alle om å dra, også ringer det på døren. Det er jo lagt opp til at to strippere kommer på døra. Det blir jo ikke morsomt i det hele tatt. Vel?

Også blir jeg omtenksom når det gjelder telysene til IKEA, bare se på symbolene:

OPS! Man skal ikke blåse ut lysen, men slukke det med en slags skje-form. Og det er faktisk ulovelig å legge fyrstikken oppi stearinlyset når det er ferdigbrent. Og hvaa?

Jeg synes også det er morsomt å misbruke dama fra Google translate:

lol lol lol lol er morsomt, ikke sant?

Etter å ha lest TOPP, føler jeg meg litt tom. Jeg fikk virkelig ikke noe ut av det. Hverfall ikke intervjuet til Zac Efron: "jeg er bare en helt vanlig tenåringsgutt som henger med gutta". Det var som at jeg kunne intervjuet utenatt. Fikk dejà vù følelse.

"Nå tar jeg bilder av meg selv når jeg snakker med Hedda". Ja, faktisk. Måtte dokumentere det. Det er faktisk morsomt å snakke med en som er strandet på en flyplass. Håper hun kommer hjem til jul! ...for jeg vil ha gaven min! Bryr meg jo ikke om selve jenta. Men nå er jeg utslitt etter å ha gjort matte. Fikk ikke en dritt ut av det. (2x - x) - (4x - 2) = sug meg.

+++ ny header kommer soonest! er ikke sikker på den jeg muligens skal ha. kanskje jeg tar noen nye bilder. peace out

du svarte glitrende

Hei! I går kveld var jeg på bursdagsfest, og jeg hadde ikke med kamera. Tror det er første gang, eller noe. Jeg liker jo å ha et minne om kvelden, men denne gangen bare dreit jeg i det. Det må da være noen andre som har med kamera? Der kommer Anna inn, bilder legger jeg ut senere. IDAG var jeg på shopping med Julie. Vi var på OsloShitty før butikkene åpna, og folk var gale for å bli ferdig med både shoppingen og innpakkingen. Jeg kjøpte ingen gaver, men var en mental støtte for Julie ;-) Jeg elsker at jeg farget håret hennes sort istad:Neida, jeg synes det er kjempefint. Og virkelig; det er ikke køllsort. Det var faktisk masse brunt inni der et sted også (veldig bra setning, YES!). Så kom oransje Kristine på besøk for å se på håndballkampen, du skjønner; hun får ikke mat hjemme, så hun prøvde seg på en liten matbit. Neida...og Norge vant som bare det! Nå har jeg akkurat øvelseskjørt, og det var et HELVETE å komme seg opp de bratteste bakkene, med tonnevis av snø under dekkene, men jeg overlevde. Ciao!

gaah

Disse skoene er ganske fine. Siklet over dem istad.

Til: meg
Fra: meg?

tid for gaver

Idag var jeg som sagt på julegaveshopping i byen, og fy det var mye til folk! Mange mennesker er ikke akkurat det man trenger når man har hendene fulle av diverse gaveposer. Jeg startet med gaver til familien, og bygde meg oppover til jeg kom til vennene, og så kom jeg til meg selv. Herregud, jeg fant så mye fint. Men jeg lot lommeboken ligge i bagen, for jeg venter med shopping til meg selv etter jul. Den jakka under skal jeg bare ha. Den var også på halv pris. Jeg seriøst griner om den er borte til etter jul.Var sååååå nær på å kjøpe glowsticks fra "søstrene grene". Perfekt til enhver rave-fest.

Har du prøvd OsloShitty i julestria? Prøv Sten&Strøm, jeg skal si det er mange der! På bilde ser det helt øde ut (det er faktisk ikke ett menneske der, shit), men jeg kan love deg at det var flere mennesker tilstede. Jeg ringte Amalie og spurte om hun ville lunsje, og hun møtte meg på Gastro Cafe noen minutter senere.

Så ser jeg på håndball-EM, hvilket betyr at jeg veeeeldig god tid. Puh, og - Norge vinner.

blåmorgen

Idag morges våknet jeg seriøst opp til blåtimen:Alt var blått. Sinnsykt fint. Jeg brukte fem minutter på å suge alt til meg. Nå gledet jeg meg faktisk til å shoppe julegaver... ja, helt til jeg så gradestokken. MEN, jeg har på følelsen at dette kommer til å bli en bra dag. OG jeg har på følelsen at jeg kommer til å bruke litt for mye penger idag.

Cheerio!

feel my skin

Huden min er like tørr som et knekkebrød. Jeg flasser både i panna, på nesa, i kinnene og på kjeven. Alt dette for at jeg ikke fukter meg selv med fuktighetskrem. Jeg bruker da aldri fuktighetskrem. Tenkte det var greit å bruke sånn skrubb hver gang man la seg ned. Snakker forresten om den "perfect clean" fra l'orèal. Åh, huden min ser ikke ut. Fullt av kviser og røde urenheter. Har brukt opp for masse penger på drid til huden, også funker det ikke! I will sue you guys.

Beina oppå sengekanten. Den beste stillingen. Ikke tenk koffert a' dere.

victory

Serri. Ferdig med alt. Sinnsykt digg å ikke tenke på all stresset med skole. Eller, har faktisk mattelekse til mandag, men fuck den. Skolen idag inneholdt ikke mer enn volleyball. Jeg vet ikke med de andre, men jeg ble hvertfall skikkelig gira! Vi kom på 4. plass, og det er jo bra. Helgen skal bli bra. Denne kvelden skal jeg bare slappe av med taco og en god film. Morgendagen består av julegaveshopping og på kvelden blir det fest. Søndagen blir det også julegaveshopping, men denne gangen med Julie. Pluss, det blir mye øvelseskjøring. Pluss, Hedda kommer hjem i morgen! Gleder meg som et... ekkorn? Nei, fant ikke på noe, men gleder meg vilt mye hvertfall. Har egentlig nada bilder.

Skal kose meg med dette! Husker jeg kjøpte det som en gave til en, men så ble det aldri noe av bursdagen, så har jeg bare beholdt det, også fant jeg det istad! God helg!

«woman of the year»

Sandra Bullock ble kåret til "woman of the year" av bladet People. Etter alt som har hendt de siste månedene, er det jo åpenbart at hun vant kåringen. Jeg gleder meg sinnsykt til dette bladet slenges ut i butikkene:

Jeg synes det er sykt gøy. Har vært fan av henne så lenge, og plutselig er hun på (nesten) alle forsider og intervjuer, og hun har blitt skikkelig populær iløpet av dette året. Altså, jeg hadde fremdeles likt henne om hun hadde vært en c-kjendis, men det er jo utrolig gøy at akkurat min favoritt pryder forsidene. Hennes nye film kommer i februar, blir utrolig morsomt.

put some christmas on it

Har akkurat kommet hjem fra julekonsert med skolen. Jeg liker at skolen arrangerer slike arrangementer, selv om man ikke gidder å dra dit, er det uansett tanken som teller. Jeg fikk opplevd mye bra musikk, mange fine sangstemmer, helt sinnsykt bra euritmy (egentlig ikke) og lattermilde scener under framføringene. Etter konserten dro jeg ut med Celine og Ragnhild til "Bare jazz" og tok oss en skål for at det snart er jul. Men ærlig, jeg synes slike ting er verdt å skåle for, selv om du har øl eller rosèvin, du får bare en utrolig god følelse. Hvertfall etter den ølen.

Hallo, hva med å stå litt samlet? Dette ser bare usykronisert ut, som en sliten z. OG, man kan skrive plassert med en s', til deg som ikke nazi.

Og dere; det blir ny header på søndag tenker jeg! ...må bare lage en til Celine og Ragnhild først. He he. Den blir enkel og grå ;-)

 

jeg er heldig

Amalie har så altfor mye klær, så hun bestemte seg for å gi noe av det til meg. Jeg fikk en Acne t-skjorte, en stripete langarma og en frakk. Frakken passet meg perfekt! Sånn, wow. Det andre var også fint, men alt viser jeg til dere en annen gang! Er jeg ikke heldig?

mer lady gaga (bokstavelig talt)

Utrolig video! Det ligner så sinnsykt! Vet ikke om jeg ble så imponert over antrekket, men fjeset = Oh my Lady Ga Ga!

farmen gard

Etter skolen istad ble jeg litt tvilende på hva jeg egentlig er lagd av..

Og jeg fant raskt ut av at det lønte seg å sitte oppe til halv ett med engelsken, for folk på skolen er tydligvis ikke ferdige med den. Hvorfor ikke sveive inn fisken når man allerede har fått napp? Se, jeg er god på metaforer! Eller jeg er ikke helt sikker på at det var et metafor... Uansett, etter skolen ble jeg invitert bort til hu Birgit, og der satt hun sammen med Kristine og ventet på meg. Noen ganger hater jeg virkelig opplegget til steinerskolen. Med liten s. Det at vi alltid slutter halv fire. FU.

Grøtparti (som mormor skriver det) er alltid koselig! ..hvertfall når herskapet har en hund som slikker talerkene rene. Nå skal jeg sette meg ned med godteriet og starte på pepperkakehuset. auf Wiedersehen!

the perfect present

Etter en hel dag meg skole, slod tanken meg: hva er den perfekte gave? Du har sikkert hørt spørsmålet før, men jeg finner ikke svar. Penger? Om noen spurte meg om hva jeg ønsket meg, så er det jo penger. Jeg har jo alt. Orker ikke å forklare hundrevis av personer (litt i overkant, men) hvilken type, eksempel, sokk jeg vil ha, med tanke på farge, stoff og dekor. Bare gi oss penger. Eller overrask personen med en gave hun/han ikke har bedt om. Men på en annen side så har vi jo alt vi trenger, har vi ikke? Lørdagen kommer til å bli et rent helvete, for da skal jeg nemlig bli ferdig med alle julegavene. Må jo være i byen idèt nattfilmen begynner for å bli ferdig i tide.

Ah, jeg elsker pappas nye kamera, Canon 550D, som kom ut i butikkene for noen dager siden. Virkelig det beste kamerat jeg har holdt. Du kan jo ønske deg det, om du har noen tusenlapper til overs...

retusjert chanel

Har du sett noen sånne reklamer i byen i det siste?

Hvertfall, jeg synes det er utrolig teit. Altså, på en måte er det jo sant, de gjør jo modellen penere og litt anderledes, men jeg synes også at det må til. Hadde du fått en slik kampanje for Chanel rundt hele verden, ville du nok ikke hatt uren hud, rusk i nesa eller unappede øyenbryn du heller. Jeg synes det er helt greit at man retusjerer på motebilder, folk skal henge seg opp i alt. Bare man ser en mann gå over på rød mann skal liksom Natur & Ungdom putte nesa si oppi problemet. Vær så snill å ikke bry dere, det skaper bare diskusjoner. De som har satt opp klistrelappen er sikkert ikke misunnelig i det hele tatt vet du... Jo, selvfølgelig er personen det! Personen har vel nok av kviser å klemme ut fra før av.

steinbukken taler

Steinbukken er målbevisst, har jeg lest. Hmm, ja, det stemmer sånn någenlunde. Hvis du ser på det faktum at jeg nå sitter oppe med en engelsk innlevering som jeg skal levere på onsdag, og jeg nekter å legge fra meg PC'n før jeg har en fullkommen tekst, så stemmer utsagnet ganske bra. Utrolig teit å sitte med den to dager før innlevering, jeg vet det, kjøtthue tenker du. Men det er bare utrolig vanskelig å sette i gang. Alle tingene du har å gjøre; lese blogger, spise, sjekke facebook, spise litt til, høre på litt musikk, blogge (så klart), ta bilder, sjekke sko på nettet, snakke i telefonen, altså listen er like lang som Paris Hiltons' ønskeliste, men det er sannheten! Du kan ikke sette en undom foran en PC-skjerm og forvente at den skal gjøre skolearbeid helt til vekkerklokka ringer. Åh, jeg ønsker meg ringer til jul.... Ja, der ser du! Topman neste...

 

"Nattmat". Det kommer til å bli en laaang kveld. Natta.

 

ikke bare bare

Etter skolen tok jeg meg god tid til å slappe av før marerittet starter hjemme; engelsk innlevering. Jeg er egentlig ikke en person som stresser jevnlig, men når det kommer til skole er det virkelig ikke sunt å stresse. Jeg tror jeg aldri har prestert så dårlig som jeg har gjort i dette semesteret. Dette er vel fordi jeg ikke har gjort leksene mine, og slappet av for mye, rett og slett. Jeg tror jeg må ta alt med en klype salt. Året 2011 kommer til å bli dødsbra! Jeg har mål om å lykkes på skolen, gjør mye vilt (siden jeg er atteeeeeeeen) og bare kose meg på konserter og det som er. 

Jeg dro på Bare Jazz sammen med Amalie etter skolen. Kjemekoselig sted! Kall en kake for en kake, men når prislappen kommer på 45 kroner, blir jeg litt tvilende på hva som er gjemt i det lille kvadratformede stykket. Tre ønsker? En diamantring? Ikke vet jeg. Visste dere forresten at det er Santa Lucia idag? Hadde ikke snøring. Ok, på gjensyn!

rihanna billetter borte på 3 min

I dag åpnet billettsalget til Rihanna-konserten i oktober, og se her:

Det er helt sinnsykt! HELDIGVIS har jeg en veldig, veldig, veldig snill pappa som kjøpte for meg presis klokken 09.00, og jeg er så sinnsykt lykkelig nå! Hedda, vi skal se Rihanna om 9 måneder!

spis, svelg og spis igjen

Gårsdagen bydde på god mat, hygge, koselige samtaler, masse bilder, mer mat, lange turer fra sted til sted, mange hyggelige mennesker, vin og litt mer mat.

Vi lage spagetti med kjøtt, løk, gulrot, sopp og ost. Sinnsykt godt! Det du trenger er:
400 gram kjøttdeig
En hel gulrot
En hel løk
En champignon
.. Neida. Synes det er så kleint når folk legger ut matoppskrifter på bloggen sin.
ph: beneflo på deviantart.com

Så var det videre til Majorstua, hvor mormor hadde grøtfest. Og gjett hvem som fikk mandelen i grøten?! JEG! Det er første gang jeg har fått den. Vi så også på film fra når mamma var tenåring, sånn fortfilm uten lyd. Sinnsykt fint å se på. Felte nesten en tåre, siden det er den eneste filmen fra når mamma (og familien) var liten, og det er litt rart å tenke på. Uansett, videre der igjen dro jeg til bursdagen til Amalie.

Bursdagsjenta.Vi spiste thai mat, og herreminhatt det var spicy greier!Hvor kul (og en smule harry...?) er denne flaka-flaka-flaska her? Også heter den Avantgarde, hvor ironisk?Ringene til Martine er fra Thailand. Åh, jeg savner det! Skulle ønske jeg fikk dra tilbake dit.Det var en lovely dag..

today i wear lennon50 kr, H&M.

Endring i planene. Jeg orket ikke byen, så jeg ble invitert på mat og vin hos Benedicte. Mye, mye bedre enn å gå opp og ned Karl Johan femten ganger. Så skal jeg til mormor og spise grøt med hele fammen, og etter der igjen tar jeg meg en tur til Amalie som feirer bursdagen sin. Noe sier meg at dette kommer til å bli en bra dag :-) Og og og og og og og en ting til:

Dette lå i postkassa mi idag! Billetter til Robyn 18. mars.

classmates only

Gårsdagskvelden bydde på klassefest, og det viste seg å være en koselig kveld. Det så ut som at alle koste seg, det gjorde jeg hvertfall.

eller...

joda ;-)

sjekk hodet til venstre.

badstue in the houseee

Ok, jeg må til byen idag for å kjøpe noen julegaver, men vet enda ikke hvem jeg skal dra sammen med. Gleder meg til gå ut i finværet! Og en ting; er det Nobels fredspriskonsert idag?

heiklassefest

Jeg valgte å dra på klassefest fremfor ut på byn. Håper det var et smart valg. Om ikke ber jeg Ragnhild bestille en øl til meg.

Btw, jeg kjøpte en vin istad som heter Avantgarde. Hehe, kos deg i kveld!

bigbag

Har du noen gang hatt en altfor liten bag, med altfor tunge ting i, og bedt til Gud for at den ikke ryker? Og de tingene du har oppi bagen er ting du ikke vil at andre folk skal se? Vel, her har du meg. Jeg gikk på bussen, altså med denne bagen som er altfor liten med altfor tunge ting i, satte meg ned og ante fred og ingen fare. Jeg koste meg ordentlig på bussen, med iPoden trygt bevart i hendene mine mens jeg har øynene mine lukket. Så prikker en dame meg på låret og sier forsiktig: "jeg tror hanken på bagen din har ryket". Med store øyne ser jeg ned på bagen som jeg holder stramt intill kroppen. Det har den visst! Ikke at det er verdens undergang, altså jeg betalte nada for den, men utrolig kjipt! Tenk om jeg hadde mistet kameraet, lommeboken eller gaven jeg fikk fra hemmelig venn! Uansett, ble utrolig glad i hun dama. Si ifra om du så en gutt halvsjonglere med en ødelagt, altfor liten og altfor tung bag i veikanten, da!

blått

Var innom Acne istad med Amalie. Hun skulle kjøpe seg et skjerf (det beige) som var utrolig fint! Jeg spurte Vanillascented-Maria (hehe) om de hadde noen andre farger, og de hadde et i blått. Utrolig fin blåfarge, favorittfarge. Lurer fremdeles på hva blåfargen heter, må spørre kunstlæreren. Ønsker meg den til jul, selv om jeg har hundre andre skjerf. Pluss, den lommeboken (under) har jeg også sykt lyst på!09.des.2010

Har akkurat spist tre tacos. Er nokså mett. Ja, til deg som lurte.

Var med Amalie istad, som du kanskje så på mobilbloggen? Hvertfall, slettet det innlegget. Bildet blir så sykt dårlig, men når jeg lastet det opp fra mobilen til laptopen var det skikkelig bra kvalitet! Skal begynne å gjøre det ass. Ikke gidde å ta med kameraet. Senere dro vi på H&M. Fant meg en t-skjorte til 50 kr. Jeg er så sykt god på pruting!! ..... Nei, nei. Det var 50% på hele butikken. (ganske) Digg.

Har et godt tak rundt det glasset, hehhhhehehee ;-)

i lykkerus

Jeg åpnet postkassen istad, og fant en stor pakke. Og jeg fikk sjokk at jeg så at den var til meg. Da begynte jeg å tenke på hva jeg hadde kjøpt; på asos, topman, hm eller ebay? Etter fem sekunders tenkning fant jeg det ut:

Aaaaah. Jeg holdte nesten på å smelte i de iskalde flisene. Så glad over et blad har jeg aldri vært. Det er Vogue. Det er Sandra Bullock. Det er en hel bok på over 600 sider, og den har reist helt fra USA til meg på en uke. Dog, det tok et halvt sekund før jeg hoppet i taket.

Intervjuet er bra! Det foregår på "Centeral Perk", dere vet... Friends? Hvertfall, intervjuet er dødslangt og jeg har bare kommet halvveis. Og jeg har kommet halvveis til sengs. Natta.

@ lindex/vixen party

Har akkurat vært på et Lindex/Vixen Magazine party sammen med Amalie og Malin. Der var det stemning og hygge.

Mine følgesvenner. Amalie og Malin (link til begge)."Eva And The Heartmaker" var gode. De sang tross alt live, uten mik.

Goodiebags davettø.

ut i kulda igjen

Har akkurat hatt et kjapt, koselig møte med Kristine og Birgit og nå sitter jeg hjemme og skal straks ut igjen. Ut i kulda. Nei nei, jeg liker det ikke. Men, skal på en event med Amalie med goodiebags, sterke drinker (altså, det stod på eventen), Eva & The Heartmaker og et sexy undertøys-show. Blir bra.

OG jeg har designet mitt eget bankkort! Gjør det her du også :-)

på slutten kommer leksene

Dagen har inneholdt følgende: middag, høy musikk, lesing av gamle blader, TV og litt lekser. Jeg føler jeg ikke gjør lekser for tiden. Tiden bare sklir forbi, som en bil uten vinterdekk. Før jeg legger meg blir det sånn "oi, jeg tror jeg må gjøre litt lekser". Virkelig.

Lagde den under juleverkstedet på søndag.

Alle har bilde av en tegneseriefigur fra barndommen sin, og jeg blir bare trøtt. Helt til jeg kom til dette bilde. Da smilte jeg litt.

Den julegaveshoppingen må komme en dag. Om en uke.....etter der igjen.

Kan jeg gå med den lua på skolen? Uansett, nå må jeg faktisk gjøre ferdig leksene. Æh.

rihanna kommer til oslo!

Den 30. oktober 2011 står Rihanna på scenen i Oslo Spektrum, og jeg litt lyst til å dra. Billettsalget starter mandag 13. desember.

Hedda, skal vi dra?

min jul

Ja, her har dere en oversikt over hvor jeg skal være og hva jeg skal gjøre rundt juletider. All redigering er gjort i en fei, bare så dere vet ;-) også er noe av det bare kødd.


Her er viktige datoer over hvem av folka mine som kommer hjem:

Vi valgte å ha en rolig julaften med bare familien. Deilig igrunn.

Haha, får fra noen venner og familien, så da blir det vel rundt 15..

..med masse annet digg.

Har ikke kjøpt det enda, men håper det blir någenlunde likt.

hehe


Jaja.
/hva skal du gjore i julen?

jeg skal se robyn i 2011

Da skal jeg nemlig se henne live i Oslo Spektrum, den 18 mars 2011. Jeg gleder meg! Konserten er en del av julegavene jeg får fra familien, og det er bare good good!

mean girls 2?

Altså, denne blir bare dømt til å bli dårlig, bare sjekk traileren:

Tusenvis av Disney Channel-skuespillere som kryper rundt, og jeg bare gjesper etter jeg så hele. Faktisk, jeg ventet helt til slutten bare for å sjekke om det faktisk var en film, og ikke bare kødd. En'ern er jo faktisk bra.

ny gaga

hehe

Hennes første nye singel kommer i februar. Gleder meg! Ellers... ingenting å blogge om.

juleverksted og sånt

Gårsdagen bestod av..

..småshopping, lunsjing med..

..bestemor, kusine og lilsis.

Dagen idag..

..innholdt juleverksted med hele familien. Vi kjøpte slike kreative julegreier og lagde det mens vi hørte på julemusikk, spiste julekaker og snakket om....

..nisser og..

..griser... Skal legge meg snart, for jeg har kjøretime i morgen TIDLIG. Og med TIDLIG mener jeg..

............

..........................

.........

Kl. 06.45!!!!! åhh.

aah, iPad til Norge...vil gjerne ha denne under juletreet i år (a) ... Sitter her med bestemor og be

281628-1-1291543742650.jpg
aah, iPad til Norge...vil gjerne ha denne under juletreet i år (a) ... Sitter her med bestemor og bestefar, null PC, helt hvit utsikt, julebrus til frokost og andre søndag i advent.. Litt julefølelse, ok.

fredagen

Kom så sent hjem i går at jeg ikke orket å blogge. Men gårsdagen var kjempekjekk! Den startet med å dra til Anna, hvor vi lagde julekort, hørte på musikk og spiste sjokolade. Dog, fikset oss til senere, for vi skulle ut til Ullevaal, for å se på fotballkamp. Neeida.

Og vi hadde grøt i kantina idag!! Da, mine damer og herrer, fikk jeg litt julefølelse ;-)

Og sang vi "Who says" i engelsken, passet perf...

Hos Anna, med blader og sjokolade. Jeg lagde et kort til henne, og la det på puta hennes. Sukkersøtt.

Også spurte vi en rev om veien.... neida, den bare stod utenfor huset til Anna og ventet på oss. Tam som helvete!

Så dro vi til Peppes med mange andre Kattafolk og spiste pizza (nei, sushi) til vi sprakk... OG, senere dro vi til Ullevaal hvor det var en fest. Jeg tok ingen bilder, dessverre, for jeg dro ganske så tidlig for å møte lilsis som var alene hjemme.

Men, selv om det var beinkaldt og jeg var redd for at fingrene mine skulle oppløses, var det utrolig fint å gå i skogen. Skal jeg gjøre oftere, men da med votter.

Nå skal jeg fikse meg litt, så skal jeg en tur til byen, hvor jeg skal møte litt av hvert av godtfolk! Vi prekkas ;-))

julespirit?

Dagens julekalender, hehe.

Jeg vet ikke med dere, men jeg føler bare at julen blir mer og mer kjedeligere som tiden går. Ikke missforså meg, jeg eeelsker julen, men det er noe med at jeg savner spiriten.

 Før var det alltid sånn "ut-og-leke-og-pynte-til-jul-og-drikke-kakao-og-glede-seg-til-jul-i-blåfjell" liksom, men nå er det sånn "åh-sukk-ut-å-kjøpe-julegaver-igjen..-må-finne-ut-tid-og-dato" kinda. For meg kunne det godt vært oktober nå, om du ser bort i fra været, for jeg har virkelig ikke julefølelsen inne. Når jeg ser for meg jul, er det snøflak som faller fra himmelen, og julekalender i klassen, og finne fram esken med juleting og overpynte, og ta på seg nisselua, og dra på et senter og handle inn de siste julegavene, og finne ut hva vi skal spise + diverse, og aaaah. Håper den følelsen kommer snarest!

rydd, rydd så får du en -

- klarte ikke å fullføre setningen.........

Idag har bare vært craaaaazy, I'm telling you. Det startet med å bære alle de 8 kg's julene til mamma inn og ut av bilen, og så måtte de byttes, og jeg som tar 60 i benkpress (minus 40 kg) fiksa jobben leeeetth. Så var det videre til rommet mitt som skulle tømmes, og jeg hadde med vilt mye av bøker, filmer og tegnesaker. Jeg begynner å få sixpack etter denne turen.

Ja, først fikk jeg denne meldingen. Det blir villlllt shopping i morgen ass! ....på Clas Olsen.
Så var det stabling av filmer og bøker.


Og litt bøker..

Mangler bare Sandra Bullock biografi nå. Vet ikke om det finnes engang.... Jeg åpner word!!

Åh, skole.... ÅH, RADIORESEPSJONEN! Stater nå, adjøøøøøuhell (ig)

Åh.

Og jeg som hadde håpet på tusenlappen. Jeg har hatt verdens verste dag når det kommer til transport. Og min morning. Stod opp 7.27, og dro 7.36. Det er inponerende, hvertfall når man akkurat rekker skolen, for du skjønner. Jeg ventet i et kvarter for mye på bussen idag. Det var et helvettte. Inne på bussen var det heller ikke så behagelig. Stod ved siden av Arne og Pål, som snuffffffffset noe jævelig. Ok, der har du bare min dag. Har INGENTING annet interessant å dele med dere... Bortsett fra en hilsen fra en full Mariah Carey, hilarious.

Det tar deg to minutter.

hits