desember 2009

byen og kulde, my gaad

Idag var jeg i byen med Kristine, og koste oss i byen. Ok, løgn. Vi så ut som to istapper hengende fra et hyttetak. Temperaturen, vel vil ikke nevne den engang, men det var så sinnsykt kaldt. Du aner ikke. Eller jo, om du er fra Oslo. Og er her noen av tingene jeg/vi kjøpte oss:Roulette Set til nyttårsaften. Måtte ha.


Har veldigveldig lyst på Mario Party 8 til Wii! Så sinnsykt! (nerd).


Kjøpte meg Garnier PureActive. Utrolig genial liten ting. Orket ikke den kremen.


Nye solbriller. Fra H&M og jeg falt pladask for dem!


Nemi "Alle rare dagene". Datoer og slikt. Trengte virkelig.


Vi så tom. Voe på kondomeriet! Må lure på hva hun gjør der. Se på hun, så glad...

me aka onkel skrue

Hei god morgen! Nei, jeg stod ikke opp nå. Men kl 11 var det vel. Åh, nå er tastaturet helt fucka så det er nesten umulig å skrive! Jeg skal til byen nå, og har egentlig litt dårlig tid, siden skal rekke en buss, for så å møte Kristine. Har faktisk ikke vært i byen på dødsenslenge, så det er jaggu meg på tide! Jeg har fått masse penger til jul, og vil hvertfall bruke 500 idag. Men som Anna sier, jeg er jo onkel skrue, jeg liker å ha oversikt over hva jeg kjøper, og kjøper ikke bare for å kjøpe! .. okei, det var en løgn.


frokost på dagen

Vel, jeg kan ikke si at jeg føler meg topp etter den morgenrutinen jeg har. Først legger jeg meg halv 4 to dager på rad. Så står jeg opp leeeeeeeenge etter hva jeg egentlig skal stå opp. Det er ikke gøy for et A-menneske. Det som er digg igrunn er å ha Mario Kart Wii rett utenfor døra di, så du kan bare spille og spille helt til du ikke orker mer. En annen ting som også er digg er å ha Rema 1000 rett utenfør døra di. Et ekstra pluss for å ha en storebror som kjører til butikken og kjøper iskaffe til meg! Jeg er heldig!late

Her var litt bilder fra dagen. Nå er klokka såppas mye at jeg og Erlend legger oss, etter en lang runde med Mario. Vi bare fortsatte og fortsatte! Natta?

after eleven

Etter å ha lagt meg klokka halv 5 i går, og likevel stå opp klokka 11 idag viser at jeg ikke trenger mer enn 6 timers søvn pr. natt. Siden jeg er helt lys våken nå, og det betyr at jeg kan legge 00.00 hver dag når det er skole, siden ja.. Jeg trenger ikke mer søvn! Enkelt og greit.

Til noe annet, jeg har spist opp hele After Eight-megapakka mi, og det er ingenting igjen! Det skulle ha stått After Eleven på pakke men. Jeg fikk den av broren min pluss litt penger, og jeg er flink til å spise sjokolade. Jeg kunne spist After Eight på juleaften, jeg hadde ikke brydd meg altså. (Tror jeg)Idag på dagen vet jeg ikke helt hva jeg skal. Kanskje det blir en kaffe ute, om vennene mine har stått opp da!
I kveld blir det hvertfall spill-kveld med Erlend; Mario på Mario på Fifa? C ya!

twilight,uglybetty,ladygaga all i'm saying

Klokken 13. Det var da jeg stod opp i dag. Det er ikke likt meg i det hele tatt. Jeg pleier jo å stå opp kl 10 eller 11. Men. 13 er greit det. Dette fordi jeg leste Twilight på senga i går, og jeg likte det jeg leste. Jeg har sett filmen og elsker miljøet og stedet de befinner seg osv.Så idag blir det lesing av Twilight, nynning på Lady Gaga og så skal jeg klistre meg fast foran skjermen for å se på Ugly Betty, mens jeg spiser After Eight. Glede seg!

sykt med 13 y'er

Ok, det er helt SYYYYYYYYYYYYYYYKT mye snø ute! Jeg tuller ikke når jeg mener sykt med 13 y'er, men det er altså usnøelig (?) mye snø ute! Det er sånn, hadde katten min vært ute idag, hadde hun ikke kommet hjem før neste sommer. Veiene er sikkert stengt, hvilket betyr at jeg og min familie muligens ikke kommer på familiemiddag. Det er dumt, for orker ikke å sitte inne en hel dag for å se på film etter film etter film. Jeg så foressten Alene Hjemme 4 og Charlie og Sj.Fab. i går med Hedda.

Nå står det et brød i ovnen, som jeg bare venter på å sette tenna mine i. Haha, kanskje jeg er litt gira, men dette er jo helt sykt (med 13 y'er)!


Dette er utenfor hos oss.

slalombakken med Hea

Julaften har vært fantastisk. Jeg fikk masse fint, og spiste pinnekjøtt for to personer i går. Det ble egentlig ikke så mye digg på meg, bare risgrøt og litt sjokolade, og det ble heller ikke så fantastisk seint. 

Tilbake til gavene. Fikk en lovely klokke, fargen var turkis og jeg bare elsk elsk elsker den! Fikk penger, Ugly Betty sesong, Lady Gaga CD, Obama T-shirt, lydbok, masse After Eight og litt til som jeg ikke gidder å nevne!

Idag er jo dagen hvor alle skal slappe av. Alle butikkene er stengt, bortsett fra Joker da. Der var et noen som stod og solgte pølser. Føler jeg blir litt flau. Så idag tok Hedda meg med til slalombakken der vi akte (faktisk!) og drakk toddy, spiste suppe og drakk enda mer, nemlig kakao pluss sjokolade! Det var veldig koselig, og etter det tok jeg meg en dusj og spiste rester fra i går. Akkurat nå spiser jeg After Eight som aldri før!


oi, ikke meningen at dette bilde ble større enn de andre.
god jul volum 2


hot stuff

homemade snowlykt. haha.snøballkrig med pappa og søstra. jeg vant lett!


Ja, det snør fortsatt, og jeg har egentlig masse jeg må gjøre! Dvs. jeg må først dusje, så finne ut hva jeg skal ha på meg, så rydde på rommet, pakke ferdig alle gavene, gi gaven min til Hedda, dra til kirken (?) og jaaa. Men det er igrunn deilig å stresse på julaften, siden det er en hektisk dag, og jeg vedder på at det ikke er èn sjel i dette vide land som ikke sier "god jul"... med mindre du er 1 år gammel, og har en tann. C yagod jul

Nå som alle har "god jul" i overskriftene sine, så må jo jeg også skrive gooood jul!

Idag våknet jeg til et helvetes julevær! Snø i alle kroker og hjørner, og snøen bare braste ned. Himmelen er helt grå, mens alt er hvitt, bortsett fra trær, biler og diverse mennesker. Hehe. Jeg elsker julen. Hvertfall desember, januar, februar og mars månedene.

Jeg skal røpe hva jeg fikk i julekalenderen idag; En Blue-Ray DVD-spiller med tilsammen 20 filmer! Bl.a. Corpse Bride, Rome, Happy Feet og mange fler! Skal gi dere bilde etterpå :)

on my way to santa

Etter å ha sett Love Actually og Alene Hjemme 2 samtiig, hviket betyr at jeg svitsjet rundt, har virkelig fått meg på plass. Hvertfall når jg ser under treet. Det ligger det pakker. Tror ikke julen kommer til å bli verdens beste,men den blir koselig hvertfall! Gleder meg til morningen i morgen! Da får jeg og søskene mine en stooor pakke! Men nå legger jeg meg, siden i går var jeg i sengs på denne tiden. God natt!


Bildet er tatt fra en random sommerdag med Anna.

jeg vant!

20 kr,- på juleflax-kalenderen...
Nå har jeg vært flink! Jeg har ryddet på kjøkkenet, siden jeg er alene hjemme kan jeg jo gjøre noe nytte av meg! Jeg har ringt folk for å ønske dem god jul. Malt ferdig gavene til bestemor og bestefar og mormor, siden jeg skal gi dem et lærret hver med ting og tang på. Pakket inn 3 gaver. Og med alt dette gjort, skrapte jeg i julekalenderen min og vant 20 kr..! Kanskje ikke så mye penger, men det hjelper på humøret!


julestemning fra TV'n

Etter å ha sett traileren fra Sex And The City 2, som du kan se her, ble jeg trolig nok litt skuffet. Den så ikke bra ut, rett og slett. Det er fremdeles dritkaldt ute, og jeg er nødt til å ta en ringerunde etterpå. Ringe de jeg ikke fikk møtt før jul og ønske dem en god jul. Jeg må nok hjelpe litt her hjemme med å sette i stand julematen. Vi har pinnekjøtt i år, noe jeg elsker elsker elsker! Ellers, på TV går det heller ikke så mye spennende... Tulla, det går masse! Som bl.a.: Alene Hjemme 2, Alene i New York, A Lot Like Love, Kvelden før kvelden, Jul i Svingen, Love Actually (tradisjonen tro) så det er mye å glede seg til! Selvfølgelig er det masse som jeg egentlig ikke liker, men jeg kommer i julestemning av å se på TV!


Som du ser bakerst i hjørnet ser du pepperkaker! Har allerede spist opp 2... altså pepperkakehjerter! Må bli feit til jul vettø! *fredrikstad dialekt*

Nå går det masse julemusikk på MTV, og blir gal av Aqua sin sang. Den kommer hele tiden! Husker ikke hva den heter, men tror ikke jeg vil høre det heller. Bøh..

Cs.

wii og litt sånn

Wii, pepperkaker, pottit, snø, Marte og Julie = Fin tirsdag <3

aMOCCA

Hjemme igjen! Etter å ha tilbringt dagen med Mathilde. Satt oss på Amocca. Sånn særr, tar du vekk A'en så blir det: Satt oss på Mocca! Det er jo hånd i hanske for meg det. Elsker mocca og elsker ordet mocca. Så der har du meg i et nøtteskall!

Jeg missunner Mathilde. Ikke for at hun har iPhone, ikke for at hun har Mac eller fordi hun har tilsammen 15 Uggs (kanskje jeg overdrev?) men fordi hun har dobbeltseng og dritstort rom! Jeg ønsker meg dobbeltseng til jul, og gjett om jeg skal samle penger, sånn at jeg har råd til en på finn.no. Lett.

Ellers idag skal jeg bare chille. Det er tre dager igjen til jul, og jeg gleder meg til pinnekjøtt, gaver og masse, masse hygge!OG JA: Mathilde har farget håret sitt brunt, og det kledde hun! Nå er jo hele norden  brunetter. Altså, de som var blondiner ble til brunetter. Smask!

flax

Jeg har lenge tenkt på å ha juleferie, hvilket betyr at jeg ikke blogger før juleferien er ferdig. Siden jeg synes at det blir litt mye pes og jeg bruker altfor mye tid foran skjermen. Så jeg tenker etter at denne dagen er omme, så tar jeg vinterferie. Ikke som at bloggen er en jobb eller noe, nei, men jeg tar ferie ifra all skrivingen. Kanskje jeg kommer med en oppdatering på selve julaften, men veit ikke.Nå sa søstra mi at hun hadde vunnet 90 kr på FlaxJulekalender. Jeg har ikke vunnet noe enda, bortsett fra åtte snømenn. Vinner aldri noe.

juletre pepperkaker marsipan familie


Glemte å vende det, men det er hvertfall graut!


Tha Gang. Jeg hadde en strikk i håret om du lurte, siden ville ikke få hår i.. pepperkakedeigen..?Idag har jeg vært hos bestemor og bestefar og bakt pepperkaker, spist grøt med mandel i, lagd marsipanfigurer og pyntet juletre. Mye å gjøre, men det er jo så hyggelig! Er jo ikke jeg er med besteforeldrene mine, og heller ikke hver dag man kan gjøre så mange juleting. Det lager julestemning, og det er få dager til jul , og det har gått så sinnsykt fort! Før du vet ordet av det er julen over, og alt du kan si er... godt nytt år?

update
NÅ er jeg på vei til pepperkakebaking hos bestemor og bestefar. Det kommer til å bli koselig, men nå må jeg skynde meg! Siden bestefar venter! C ya!

julestemning

Da var jeg hjemme! Fra 10 minus til 22 pluss. Deilig å komme hjem fra shoppingtur. Idag var jeg med pappa siden jeg skulle ha noen julegaver og jeg viste han hva jeg selv ønsket meg. Fikk kjøpt masse, og vi fikk vist oss på isen idag for å si det sånn! Men det er veldig med julestemning i byen nå, så det hjelper når det er såå kaldt.Fra United Bakeries. Vi fikk plass. Her er det krig om de få plassene altså!
I kveld skal jeg være med Hedda, siden hun har det så travelt i disse dager! Gleder meg til i morgen, for da blir det pepperkakebaking hos bestemor og bestefar.

irriterende kommentarerJeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre om hva folk skriver som kommentar på bloggen min. Og de fleste gangene jeg har fått kommentarer jeg blir litt irritert over er disse: Er du homofil? Altså, jeg har ikke noe imot homofile, tvert imot, men jeg bare lurer!? Vel, lur i vei. Bloggen min skal ikke være en hjemmeside hvor jeg leker Dr. Phil og snakker om livshistorien min. Etter at man har sett på ett innlegg på bloggen min, så kommer noen anonyme med sånne kommentarer.

For det første så kan kommentarene kommer når som helst, selv når jeg har et bilde av en ku, så kan det komme ?er du homofil??. Da vet jeg jo at det MÅ være en jeg kjenner. En random person bryr seg antageligvis ikke om hvordan legning jeg har, men de som vet hvem jeg er bryr seg kanskje. Og en jeg kjenner har sikkert sett bloggen min før.

For det andre så er de anonyme. Hva er vitsen å spørre når man er anonym? Jeg gidder ikke akkurat å kommentere på min egen blogg og skrive et dikt om jeg liker jenter eller gutter, eller begge deler. Det blir for tungvindt synes jeg.

For det tredje (åh, hater å lage en stor greie ut av dette her, men må bare få sagt det ut!) så skriver de ?jeg har ingenting i mot homofile altså?. Vel, hvem er i mot homofile i dag? Liksom, ja jeg skjønner at du skal legge en hånd på skuldra mi og skrive til meg som om du faktisk kjente meg, men det hjelper altså ikke. Samma om du ikke liker homofile eller om du liker de, det er jo samme spørsmål uansett.

De som kjenner meg, de kjenner meg og min legning, og jeg trenger ikke å si det til noen andre. Det føler jeg da, og noen vil sikkert kommentere pyse eller herregud, men om du gjør det; skriv hvem du er! Takk du :)

klassebilde ftw

Som jeg lovte (flink blogger) i forrige innlegg, så skulle jeg legge ut klassebilde og portrettbilde. Kanskje ikke så morsomt se for de som ikke kjenner meg, men de som kjenner meg, og for de som går i klassen min er det sikkert morsomt å se.


Synes bilde ble nokså fint. Med tanke på meg. Alle andre var jo så fine!Synes det er det beste bilde av meg på et portettbilde før. Så det er et pluss!

Nå sitter jeg å heller i meg julebrus mens jeg hører på julemusikk. Senere blir det Hangover, hjemmelaget pizza og peiskos!
Kos deg i kveld!

karakterkort, klassebilde, elvekort, kulde og klementiner

Siste skoledag. Og det er bare herlig. Idag gjorde vi egentlig ikke så mye. Fikk elevkortet, karakterene, litt pepperkaker og klementiner, og så fikk vi dra. Brukte ca. 20 min på å si 'god jul' til alle jeg kjente. Dette halvåret på By Steinern har vært sinnsykt bra for meg. Etter ungdomsskolen har jeg liksom bare hatt det 10x bedre! Dette er grunnet menneskene som går der. De er liksom meg på en måte. Så jeg gleder meg til 2 år til på denne skolen!Fikk klassebildet i posten idag, og vil ikke skryte så mye av meg, men alle andre var fine! Skal scanne inn klassebilde og portrettbilde senere idag. For det er litt morsomt med klassebilder da!
PS: Det er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt sinnsykt kaldt ute idag!

silke "fuckings" bok.

Æsj, Hersens lekser. Nå har jeg sittet med norrøn litteratur og kultur helt siden 3 desember (tror jeg), og jeg er dritt lei! Nå skal du høre; vi på Steinern har sånn silkebok som vi må skrive i hver uke. Og så skal vi levere den inn innen tre uker. Og man må gjøre den så fin og oversiktlig som overholdet mulig, for å få en bra karakter. For meg er ikke silkebok verdens undergang, siden jeg kan faktisk bruke tiden min på det. Men jeg syne det faktisk er utrolig dårlig, at vi må sitte å skrive vår egen bok, og ikke får sjans til å lese om stoffet vårt noen annen steder! Vi må bruke den informajonen vi får på skolen. Det er ikke bare "Les side 40-74 også tar vi en prøve på det innen en uke". Nei, vi må enten lytte til timen, eller søke på google...

Drittlei skole nå. Det skal bli sååååå digg med ferie! Gaver! God mat! Januarsalg! Bursdag! Gløgg med vin! Kjærlighet! ehh, kankje det ikke blir så mye av det siste der, med tanke på at jeg er singel og sugen..? Haha. Men kjærlighet med familien! Og venner! Mange utropstegn!

de hersens ukedagene

16. Jeg gremmes faktisk av tallet. Nå er det bare åtte dager til jul, og det er altfor kort! Dagene har bare brast forbi, og jeg føler at vi er bare på den tredje eller fjerde desember. Hater virkelig at dagene går så fort for ingenting! Alt jeg kan huske fra de to siste ukene er bare helgene. Hverdagene går bort via lekser, silkebok og diverse kaffebesøk. Dumt, dumt dumt.Idag skal jeg ikke noe spennende, med tanke på lekser, og prøve i morgen! Uten de hersens prøvene, så kunne jeg kost meg i byen etter skolen etc. Dagene går altfor fort! Vil starte desember på nytt igjen! Julekalender osv. Idag fikk jeg forresen Hangover i kalendern! Gleder meg til å se.

smoke
det jeg liker med vannpipe er at det blir så mange kule bilder av det tilslutt. meg, anna, marius, birk og martine. dette er altså på lørdagen. negativt: ble dårlig i en time. ikke gøy.

ikke skole

Idag var jeg på skolen de to første timene, siden det er viktig å være i de timene. Nettopp. Så dro jeg hjem i storefri, spiste en skive, mens jeg hadde tre Doc i munnen. Snøen dalte ned, og jeg hørte på Russian Roulette. Jeg tok et bilde, siden jeg synes det var så fint å se hvitt sammen. Det ble liksom et mønster. Og jeg liker vintern.
Nå har jeg egentlig kunst, men jeg gjør heller norrøn litteratur. Legger ut bilder fra lørdagen etterpå.

ulykkesdag

Fy faen, jeg har hatt en såå ulykkesdag idag / dårlig dag. Vel, det startet jo digg, siden læreren vår hadde laget kake til oss, siden vi gjorde en så bra innsats på volleyballturneringen for skolen. Og kaken kan dere se her:


Kaken var formet som en volleyballbane, med 12 spillere (som var oss), og jeg er den lilla, helt nederst på bildet. Legg merke til volleyballen!

Så, fikk vi vite litt karakterer ogsånt, og jeg skjønte hva folk i klassen mente med at "læreren vår er så dårlig, og hun gir bare dårlige og kjipe karakterer etc". Hun kan jo ikke rette prøvene sånn! Jeg hadde fortjent en mye bedre karakter enn som så! Karakteren var 3, og jeg fortjener såååååå en 4'er!

Tilbake til ulykkesdagen!
15.35: Sluttet på skolen
15:36: Tok Filipstadbussen til National.
15:46: Gikk av bussen, og Ski-toget gikk på det tidspunktet jeg gikk av. Rakk den AKKURAT ikke!
16:01: Toget går fra National, men det kom aldri!
16:02: Tok det første toget som gikk til Oslo S, sånn at jeg kunne ta en buss.
16:10: Så bussen kjøre forbi meg, var 10 meter unna den. Måtte derfor gå tilbake til Oslo S.
16:22: Toget går endelig fra Oslo S. Så jeg satt meg på toget. Men det gikk ikke før 16:30.

Derfor gadd jeg ikke å gå på tennisen idag. Har masse lekser jeg må gjøre! Hektisk!


Og for å minne dere på noe; her er et bilde som viser hvor mange folk det var på Oslo S idag. I rest my case!


film x 3


Dagen har gått veldig sakte, men jeg har fått gjort usedvanlig mye å gjøre! Startet med litt lekser. Så tok jeg og pappa oss en joggetur på 4 km. Det føltes godt, og ja det var frivillig! Ikke noe jeg måtte. Så, så jeg på Project Runway. Etter det dro jeg til byen med Chalotte. Det var veldig koselig, og fikk snakket om våre 4 siste år, fra ungdomsskolen og videregående. Jeg fikk kjøpt ferdig julegaven til Hedda, så nå må jeg pakke den inn! Og etterpå skal jeg møte Anna for å få kameraet mitt, så jeg kan legge ut bilder. Derfor må jeg ta webcam-bilder, og det er så sykt kjedelig å se på.Men i julekalenderen fikk jeg Twilight og Istid 3. Og av Anna til julegave fikk jeg The Proposal. Skal ha filmmaraton snart! Noen som vil joine? :-))

Snakkes!
wrææ


den t-skjorta jeg kjøpte i går,ligner litt på meg og min munn, right? wrææ

I går var det julegaveshopping og vannpipe. (bilder kommer senere), men idag blir det lekser, gjøre ferdig julegavene, se på finale i Project Runway og muligens se på The Proposal (fikk av Anna) eller Istid 3 (julekalender). Etterpå kommer det beste innlegget! Be prepared!

Shopping med stor S

p1040610

p1040611

Sorry, har ikke hatt internett, derfor har ikke fått blogget! Idag var jeg på shopping med Anna. Føler egentlig at jeg kan skrive shopping med stor "S", siden det ordet er på en måte bestevennen min og ja. Jeg er glad i Shopping. U see?

Nå blir det pepperkakebaking og etterpå blir det vannpipe hos Anna! C yaa :D


obama ramaflama

Som sikkert 10 000 andre blogger har skrevet, så er altså Obama i Oslo. For noen er det kanskje veldig stort. De som har fulgt han fra starten til nå, men det er også noen som ikke bryr seg. Han er jo historisk, så det er jo noe. Og jeg synes det er kult at verdens mektigste person ankommer Norge, for å motta en pris. Så er det snakk om om han virkelig fortjener denne prisen? Som jeg har sagt i hele dag, så tror ikke jeg med mine øyne, at om Hillary Clinton eller John McCaine hadde vunnet, siden de ikke er store som Obama. Så jeg tror det må være pga. hans vilje og makt, at han fikk prisen.

p1040571

Fikk den når jeg var på Karl Johan idag.

ny Sandra Bullock film!

Jeg gjorde litt reechers (hvordan skriver men det egentlig) og fant ut at Sandra Bullock er med i en ny film som heter The Blind Side. Bare jeg så på traileren fikk jeg en følelse om at den var verdt å se. Denne filmen er basert på en sann historie, og fra traileren ser den dritbra ut. Må se. Og ja, selvfølgelig har jeg lagt ut traileren her på bloggen.Ser filmen bra ut?

verdens største pepperkakemann

Nå har jeg vært på IKEA. Faktisk ganske koselig med tanke på at det er lenge siden jeg har vært der, og det er morsomt  å se på nyheter. Jeg kjøpte meg en ramme bare, siden jeg skal tegne morfar så. Kjøpte også veldig mye diverse juleting. OG vi så verdens største pepperkakemann! Mye som skjedde på IKEA altså. Det beste sitatet i dag var vel fra en dame godt oppi 40 åra: Det er jo så dyrt her vettu. Du er på IKEA, og du finner ikke billigere møbler.


 

gavekort til meg

Idag har jeg fått gavekortet fra Arkaden, siden jeg gikk catwalk for dem i november. Og det var da belønningen for å gjøre det. Selv om det bare var gøy å gå modell. 200 timen tjente jeg på det. Lett tjente penger, sier jeg bare! Dagen idag skal jeg bruke på å gjøre ferdig leksene, rydde rommet, gjøre ferdig gavene og ditten og datten. Selv om jeg kommer til å gjøre 20% av tingene.

p1040543

Jeg har ikke tennis idag, så nå bør jeg bruke tiden godt. Huff.

mess

Rot.
Kan defineres som mange ting, og ordet har bare en betydning.
Hva er egentlig betegnelsen for rot? Det kan være rot på rommet ditt. Det kan være en plantedel. Eller det kan være kaos i hodet ditt. Om du skal få rotet ut av hodet ditt, så må du begynne å rydde oppi det. På rommet ditt kan du jo selvfølgelig rydde, slik at det ikke lenger blir rotete rundt om kring. Når du skal rydde i hodet ditt, må du få rotet ut av hodet, ved å snakke med en person. Men det er ikke alltid så like lett.

Noen ganger har du ikke noe rot. Ikke på rommet eller i hodet. Jeg kan bare si til meg selv når jeg ser et rotete rom; kaos, stresshet, irritasjon, tom. pinelse. Det er anderledes når jeg har en kaotisk hverdag,slik at det blir rot oppi skallen min. Men det er faktisk slik at du ikke vil ha rotet ut av hodet ditt. Du holder det inni deg.
Det kan såre deg,men det skader heller ingen, og heller ingen trenger å bekymre seg for deg. Men det lønner seg å snakke om det. Selv om det er ubehagelig.

Jeg vet hvertfall hva jeg skal gjøre. Har vært i den situasjonen mange ganger, og det eneste jeg har gjort er å få det ut. Etterpå tenker jeg at jeg er kvitt frykten. Og jeg har fått gode råd til å fortsette videre.
Men i mitt tilfelle, har jeg et rotete rom, og det er jeg ikke like flink til å takle.

mess
Bilde funnet fra deviantart.com 

dårlig innlegg

Akkurat nå ærger jg meg over tastaturet som ikke funker på sin måte. Irriterende. Må trykke backspace heletiden! Hvertfall, skolen idag var super, bortsett fra at jeg sugde i kunsten. Egentlig, så har jeg ingenting å skrive om, jeg bare blogger for å få et innlegg idag. Ærlig. Jeg kan jo ikke hoppe over en dag, føler jeg. Siden, ja. Av visse grunner.

svar


får et bedre innlegg senere!

23.20
Jeg får kanskje ikke nok søvn. Jeg legger meg bestandig etter 23.20. Det er sånn standard for meg. Skjønner ikke hvorfor det har blitt sånn, men det har seg så slik. Jeg kan legge meg 23.20, 23.24, men ikk før. Jeg tror det har noe med at jeg har så god tid,og når klokka nærmer seg 23.20, så får jeg dårlig tid, og da må jeg legge meg. Idag forsov jeg meg virkelig, og det hender ikke ofte, men noen ganger. For i går så la jeg meg.. gidder ikke å nevne det engang, men sent var det. Og nå sitter jeg er og skriver dette innlegget når jeg egentlig kunne være i sengs. Drømt om neste dag. Herregud, jeg irriterer megselv, siden jeg får aldri gjort noe.

Når jeg er på vei hjem, så sier jeg til megselv at jeg skal gjøre noe, men jeg gjør bare 2/5 av tingene. Hvofor? Har ikke ord på, men det har med frihet å gjøre. Ingen prøver, da kan jeg leve. Siden når jeg har prøver, så tenker jeg bestandig jeg hadde slappet av om jeg ikke hadde denne prøven. Sant. Huff. Jeg bør legge meg.

Men på skolen er jeg jo lys våken. Det eneste som mangler er mat. Ikke søvn.

et syn for guder

p1040521

Å pakke inn gaver, er kanskje ikke helt meg. Jeg hater det. Og det er mamma som pleier å pakke inn, eller vi gjør det sammen, men det å gjøre det alene er... et syn for guder. Først må du finne julegavepapir, så må du finne teip, så saks, så tråd, også et kort. Hva om du ikke har noen av de tingene og du er fast bestemt på at du skal gjøre det før dagen er omme. Jeg hadde hverken julegavepapir, teip eller kort. Hadde teip, men det var sånn man bruker til bygging og slikt. Men jeg klarte det som du kan se. Hvem de er til, må jeg tenke ut. Husker virkelig ikke.

Legger ut bildene fra lørdagen btw, fra julegaveshoppingen:

Var ikke så mange julebilder da, men de bildene det var jul på, var de med gavene, så det vil jeg jo ikkr røpe!


Ønsket deg noe fint til jul da? :-)

positivt eller negativt?

blgog

1. Jeg ble sur på mamma av en merkelig grunn,og mamma forslå vekkerklokke til julaften. irriterende! negativt
2. Etter å løpe i 3 min! positivt
3. Hadde retta det dagen før. negativt
4. Ingen anmerkning, kunne bare slappe av. positivt
5. Begge deler. Film er digg, men filmen var ikke digg. Eh? positivt/negativt.
6. Tok 2 klassebilder og et portrettbilde. Kunne vært bedre, så derfor negativt.

Hektisk morning for deg og?

bloggen 1 år!birthday

Idag, den 6 desember, har bloggen min fylt 1 år! Og med skal jeg blogge 3 ganger daglig! Nei, jeg skal ikke det, men det er morsomt å ha hatt en blogg sååå lenge at man kan være stolt av å være eier av den. Klapp på skulderen. Det har vært 460 innlegg, 982 kommentarer, 20 forskjellige headere og lesertallet har steget og synket!


Og med det takker jeg for meg! Det har vært tre et herlig år!
-- tulla. Skal ikke slutte med bloggingen! Skal blogge hvertfall fram til jul,også får jeg se om jeg orker mer! Ship o hoy!


uflax
har ikke vunnet noe enda..

Webcam-bilder is tha thing! I går kveld var en kveld med mange hendelser. Skal ikke komme nærmere inn på det, men etter jeg hadde vært hos Julie, så jeg på Menn som hater kvinner. Og jeg synes den var helt fantastisk grusom! Altså på en bra måte. Bortsett fra at jeg så på når den var halvveis og til den slutta da.

Idag skal jeg på middag hos mormor, også skal jeg pakke inn gavene jeg har kjøpt, og kanskje lage gaver, til bestemor, bestefar, mormor og morfar. De gamle ♥

Er ikke alltid jeg har et spørsmål på bloggen, men
hva skal du idag? :)

:)

I går var det superkoselig! Mange hyggelige mennesker hos Hedda den kvelden. Noen som spydde, noen som danset, noen tok bilder og noen kyssa. Alt som må til for å få en spennende kveld! Hehe. Har dessverre ingen bilder fra kvelden, men jeg får kanskje stjelt noen bilder fra facebook, for jeg regner med at de kommer ut!

Nå skal jeg bare bakke sakene, stelle meg så drar jeg til Ski Storsenter med Hedda, for å ordne julegavene! Deilig å bli ferdig med alt den dritten der! Neida, det er koselig å handle julegaver, men det kan bli litt stressende i lengden, er dere ikke enige? Du må tenke på din økonomi, hva som passer til de forskjellige menenskene, og pris.

webcam2009120510571

webcam2009120510572

Sorry, webcambilder må til når man ikke har kameraet redd ved siden av seg :(

God helg!

freezy

Puhh, tror dette var den dagen jeg har kommet tideligst hjem av alle dager! Siden jeg rakk faktisk toget som gikk 15.36. Jeg skal fortelle. Sluttet kortere enn vanlig, også løp jeg til bussen, som var stappfull med mennesker. Bussen kjørte så sakte som en snegle, så det er sagt. Og når klokka mi var 15.33, bestemte jeg meg for å løpe til toget. Jeg løp og løp, og kom til oversiktstavla på Oslo S, og da var den 15.35, og jeg løp deretter ned til toget som stod der! Jeg, og 20 andre som løp fikk plass. Men det var helt sinnsykt hvor liten plass det var. Dog, jeg kunne tatt toget som gikk 15 min senere, men det gadd jeg ikke!

Grunnen til at jeg skrev om Regine Stokke, var at jeg hater døden. Hater tanken på at det er noen som får leve til de er 80, mens andre dør når de er 18. Hvem vet, kanskje du har et virus inni deg, og kanskje du dør om 5 måneder. Skal ikke skremme deg, men du vet jo aldri, sant. Tenk på alle de tankene som svirret rundt i hodet på Regine Stokke. Kanskje hun tenkte at dette kom hun til å klare? Døden er jævelig.

Over til noe annet: helgen. Har såå mye å gjøre, og som kanskje noen vet så hater jeg å stresse! Må få en oversikt over ting jeg må gjøre, så går det unna!

avis
Har nøkkelen (eller noe) på postkassa di fryset fast? Det hadde vår, og nå ser den sånn ut!

arne og ellen

Igjen, jeg sitter på skole-PC'n og går gjennom facern. Jeg må fortelle dere verdens beste historie:

Jeg og Marie satt bakerst i klasserommet og snakket om familiene våre. Random. Hvertfall, så spurte vi hverandre hva het mødrene våre, fedrene osv. Også kom vi til tantene våre. Marie sin tante het Ellen, og jeg bare "Min og!" Også sa hun senere at onkelen hennes het Arne. Min også!". Haha, det ble ikke så mye Norrøn litteratur den timen.

r s

Nå sitter jeg på skolen, og skla egentlig jobbe med Norrøn Litteratur og Kultur men jeg sitter heller her og leser om Regine Stokke på PC'n. Etter at jeg leste det siste innlegget på bloggen hennes, så falt det faktisk en tåre. Det var så utrolig trist, for når jeg så på det ene bildet av henne, som ble tatt før hun fikk diagnosen, fikk meg til å tenke. Når hun var på ferie, så hadde hun et helt normalt liv, men når hun dro hjem, så endret livet hennes totalt. Og ingen visste noe. Og hvorfor skjer det ikke med oss? Isåfall, er vi heldige.

innholdreginestokkejpg

marzipan und Julebruz & FrutZ.

Idag har jeg ikke gjort så mye lekser om jeg skulle ha gjort, men jeg har jo hele søndagen til å gjøre det på, så jeg bestemte meg for å dra ned til Rema med Anna. Kjøpte meg marsipan og julebrus og Frutz faktisk. den kosta 3,-!!! Mååttte bare ha, så tok 5 stk! Hvertfall, broren min var på TV istad på TV2 hjelper deg, hvor de skulle teste ut alle julebrusene, og russegjengen til broren min smakte på alle. Lætts å se på!

getattachment3
Oi, se på det ene øyenbrynet mitt! Det har en hvit prikk. Dårlig redgering fra min side gitt. Vel, nå skal jeg lese alle de 130 kommentarene jeg har fått på mappa mi "Revyfest for Oslo By Steinern". Hjelp.

Og nei, jeg kjøpte bare 1 is, ikke 5. Hoho..

speeshless

Har tatt tre busser idag, og stått på samme sted på alle bussene. Vært på Paleet og funnet en kjempefin bukse. Fått noen ideer om hva jeg skal gi folk til jul. Fått gratis kaffe. Hørt gjennom hele plata av Paramore. Sittet på Deli med Julie. Vært på Zara med Julie. Vært på T-banen med Ju.. Tulla. Skal ikke ta av. Eller nå sitter jeg på PC'n og orker virkelig ikke å gjøre noe lekser. Men må.

Lady Gaga - Speechless <3

nothing nothing

Vel, jeg har ikke vært en særlig god blogger i det siste. Og jeg skylder jo alltid på det samme (liten tid, lekser etc), så jeg vil ikke gå nærmere inn på deeet. Jeg tror jeg bare har hatt sånn rutine, at jeg er en og en halv time på PC'n (kom igjen, det er ikke så mye, tiden går fort) hver kveld. Så jeg har bare blogget ett innlegg om dagen. Har kommet litt sent hjem og greier vettu. Og som jeg skrev i går, så kommer bildene i dag, selv om jeg skrev at de kom i går, men shit au (hvorfor sier man det egentlig?). Har ikke fått tatt så mange bilder heller vett, så.

p1040493

Bloggvennene mine har vært mye bedre til å blogge enn meg, siden det er så mange som blogger for tiden (positivt det altså!). Nå skal jeg bare misunne Hedda litt mer siden hun vant tusen kroner i flaxlodd. Og må planlegge helga. Mye som skjer! C ya!

gym

Hei! Legger ut bildene fra revyfesten etterpå, nå hadde jeg tenkt at jeg skulle gjøre litt lekser, og ikke minst spise middag! Dagene går jo så fort om dagen, at jeg glemmer nesten hva jeg gjør. Skolen idag var kul, bortsett fra gymen. Eller altså, det er jo gøy, men det er ikke gøy å gå 10 minutter, skifte i en illeluktende garderobe, holde en volleyball i hånda mens du blir skjelt ned av læreren, for så å spille i 10 minutter. Ikke gøy, nei.

p1040479
I kunstimen. Jeg tegner Beyoncè btw :)
hits