november 2010

la(nvin) meg presentere

Norsk skriveøkt idag. Jeg skrev fem sider om seksualitet. Og vi er steinerskole, så vi sier ikke norsk tentamen, og vi skriver ikke engang på PC. Skriver så blekket renner og til arket rives opp. Har en stor blemme på hånden like stor som en snøball, så det var godt å være ferdig. Etter skolen dro jeg ut for å jake på noe nytt. Først Weekday, så Monki. Ingenting spennende. Jeg gikk for H&M, og fant mye fint! Kjøpte to tttttttttttttttttHola. Jeg så også på varene som var igjen av Lanvin-kolleksjonen. Alt (nesten) var satt ned, så jeg kjøpte meg en t.

Fikk også denne posen. Kjekt å ha. Kunne hatt katten min oppi. Pluss Heddas katter. Og søsteren til Celine. Åh, gleder meg til julekalender!

linjefesten

Spørsmål: hvilken linje på skolen(e) hadde laget den beste festen?
Dette spørsmålet får meg så til å gruble over alle de forskjellige linjene på min skole, og jeg lurer skikkelig på hvilken linje det kunne vært. Det handler jo ikke om personen, men samholdet i gruppa. Eller?

La oss starte med medier og kommunikasjon. Det første jeg tenker er personer som kommer hjem fra skolen, tar bolleposen opp på bordet, og begynner å spille krigsspill eller redigere et foto. De er avslappet, mediesmarte, eksperter på sitt felt; noen på film, andre på foto, noen andre igjen på blå og røde kabler, ja altså du skjønner. De ville ha satt på noe alà hard rock-musikk på full guffe, eller bare Mika, Donkeyboy eller Robyn, mens de danset rundt i de lilla luene deres. Masservis av glowsticks, muffins i forkskjellige farger og selvfølgelig; danse med Vans-skoene inne. Gøy? Det får du (gruble) redigere litt på.


jeg søkte "camera".

Hva med realfag? De mest "vanlige". Neida, jeg sier det fordi alle har jo gått realfag i så så mange år ogsånt. Jeg vet egentlig ikke med denne gruppa. Tror det er veldig mange "typer" i klassen, Akon møter Maria Mena eller noe. Her kunne de jo kledd seg i hva som helst. Kanskje de kommer opp med "onepiece-party" eller noe helt random. Gutt møter jente. Ja, jeg er blank på den der gitt.


jeg søkte "book"

kunst. En morsom linje, med forskjellige typer stiler. Noen hører på listepop, mens andre kombinerer Mozart med Rembrandt. På festen ville nok noen ha stått i bakgrunnen, mens andre som ikke hører på fløytemusikk, vil være ute på dansegulvet. Hva skal man danse til hvis "Svanedansen" kommer på full guffe? Noen vil nok putte hånd på venstre bryst og sakte, lage noen små bevegelser. Det måtte jo bare gå galt! Det ender med at gruppene deler festen, så får de som liker klassisk musikk stå på den ene siden, mens de lager malerier ut av pizza-slicen de har, og de andre diskuterer "jeg haaaaaaaaater den fuckings kunstlæreren!".


jeg søkte "art"

Også humanist. Her har vi noen spredte gjenger, vil jeg nok si. Kan man kombinere samfunnsfag med Ambercrombie and Fitch? Eller Uggs? Eller Canada Goose? For det er vel det alle har? Uansett, sikkert en morsom fest, om man lar musikken snakke for seg. Ingen dype samtaler, men heller lange danse-moves.


jeg søkte "human"

Musikk. Kan ikke bare alle ta med seg gitaren a? Her vil vi nok høre mye av dagens rock, blandet med 70-80-talls musikk. Her er det ingen som danser på parketten, for alle har funnet seg en kjæreste blandt musikkgjengen de kan kose seg med. Jeg lover deg, alle har jo kjæreste. Man blir sammen med de som er igjen, enkelt og greit. Mens noen roter i soffaen, lar vi iPoden spille for seg selv; hva annet enn bandmusikk.


jeg søkte "helvetes fitte saker". hva tror du jeg søkte?

ønskeliste 2010

Lagde disse veldig kjapt, men hvertfall:Ja, ikke noe mer tror jeg... World peace?
/hva ønsker du deg? :-)

definisjon av nydelighet

Du må bare se denne. Gjerne to ganger. Den varer i en halvtime, men det har du tid til!

Som Ragnhild sier, om du trykket på pause, så er hvert klipp som et maleri. Det er så mange nydelig bilder, og man blir bare sittende og glane + sikle (hehe). Jenta, fuglen, er seriøst definisjonen av nydelighet. Det går nesten ikke ann å være så vakker. Jeg liker ikke fugler, men den er omdekket i gull og nydelige fjær, så det må bare likes. Perfeksjon.

det er litt jul a' dere

Dårlig blogginnsats i går, skal prøve bedre i dag - med ønskeliste!! Skal lage den epå tror jeg. Jepp, nå har jeg lovt dere det. Hehe

Helgen var super! Bortsett fra søndagen, hvor jeg skulle holde av hele dagen til lekser, og endte med bare en side tysk. Mest hentet fra google translate dog. Jeg klarer bare ikke å sette med ned lekser i fem timer. Det går bare ikke. Misunner dere som sitter på stolen helt til den knekker, samtidig som blekket renner og arket revner. Det går ikke med meg. Jeg må ha mat, litt underholdning og noen timer med kameraet. Ikke lekser.

Også var det første advent i går! Tente lys og sang vers og greier...

Koste med henne istedet for lekser. Ja, det funker for meg. Også surfet jeg på nettet og fant masse fine ringer:

Kunne kjøpt det akkurat nå! Skal kjøpe SpendOn-kort (sånn at du legger penger inn på kortet, også kan man handle på nettet med det, supersmart!) på Narvesen i morgen, så da blir det kanskje noko ;;;;-)


Hører på albumet høyt nå. Sykt nydelig musikk. Virkelig, du bør høre på det!

rock your body

Gårsdagen startet med rockekonsert, hvor jeg støttet gruppa "Lucky 7 Sessions", som er fra skolen min. De vant ikke, tapte med to stemmer eller noe? Sykt kjipt, de var flinke!

Videre derfra dro jeg og noen andre på bursdag. Kjente ingen, men det var koselig.

Høøøy. Laaav. Høy. Høye.Julemarked idag? Hmmm

ny rihanna

Rihanna ft. Drake - What's My Name?

mislykket novembershoot

Kristine og jeg skulle ta bilder istad, men det var for pisskaldt, så vi dro heller inn, lagde kakao og spilte Wii. Egentlig mye bedre. Har jo så mange bilder av Kristine fra før av, blir jo nesten litt lei av henne. He he, nå skal Kristine finne outfit til julefesten hun skal på senere og hun er jo bare perf ut:

Planene var egentlig å være med Julie, men hun måtte øve til prøve på denne deilige lørdagsdagen, så da får jeg nesten bare være hjemme og slappe av. Gleder meg egentlig litt til det, skal jo tross alt i bursdag senere. OKEI, det var dagen min om du lurte.

SYKT GOD KAKAO, KRISTINE! Kristine skulle lage kakao for første gang idag, og den smakte sykt (u)digg. Og Kristine; det er sykt kaldt på rommet ditt. Skaff deg noe varme. Bare bra blogging, I´ll tell you that! ha ha ha

bedroom stories

Det er kult å ta initiativet til å ha fest, men når hele skolen din (ikke min) får vite om den, blir du litt tvilende på om du skal dra eller ikke. Du ser for deg hele festen; en haug med mennesker utenfor døra, sittende folk langs dansegulvet med drepende blikk, stappfult i garderoben, og hvor skal du henge fra deg jakka di? Den blir jo rappa, eller pissa på eller noe i den duren der. Jeg tok med meg kamera og en genser, lånt fra Kristine. De andre jeg var med putta tingene sine i en busk borti nabolaget der. Haha. Så, etter timesvis med planlegging hvor baggene våre skulle ligge, kunne vi gå opp til festen:

Elsket denne effekten her. Prøvde å ta bilder med den hele tiden, men faila litt noen ganger.

Jeg vil ikke vite hva som hendte der oppe. Hvertfall ikke når mummipappa spurte: "skal vi gå opp dit?", og snorkfrøken svarte lystert: "hmm,hihihih,okee,hihi,iii".

DÆÆÆIL MED GENSER ASS. Nei, det var faktisk fittekaldt, og jeg merket ikke engang at ringen var på når jeg låste meg inn. Hehe, koselig kveld hvertfall! Nå skal jeg ut og ta bilder, i det fine (??) november-været!

ut

Jah, overskriften kunne ikke vært mer direkte. Kom akkurat hjem fra Ski Storsenter, hvor julegaveshopping har stått for tur, sammen med ho' mor og søstra som dylter etter. Jeg kjøpte meg ingenting, mens mamma kjøpte en coat fra Lanvin, H&M. Også fikk jeg kjøpt julekalender! Sånn flax-greie. Tradisjonen tro. Nå skal jeg ut på fest, som er borti nabolaget her, deil med kort vei. Har kjøpt hvit drikke (come again?) og kamerat er laddet. Dette blir gøy!

OM jeg gleder meg til dette

kjøpt + ønsker fra platekomp.

Åh, jeg føler meg myyye bedre! Til tross for at jeg har litt sår hals, gikk det over iløpet av skoledagen. Sykt digg å ha fri fra gymmen... Uansett, jeg skulle egentlig være med Julie etter skolen i dag, men som vi alle vet kommer skole før venner (eller?), så jeg måtte avlyse, grunnet en sykt irriterende kunstoppgave. Etter skolen gikk jeg innom Platekompaniet, som hadde fått på plass mange nye CD'er og DVD'er, så jeg bare måtte ta bilde av alt de hadde:

Denne kjøpte jeg. Følte at jeg måtte ha den, grunnet det er hennes tredje plate i serien Body Talk. Dog, det er bare fem sanger på den. Pytt pytt.

Kanye West sitt album har fått serrrriøst bra kritikk, så jeg måtte nesten kjøpe det. Gleder meg til å høre på den!

Sjekk så billig! Eller, når jeg tok bilde av den så trodde jeg at begge filmene var i pakningen, men jeg ser nå at det bare er den ene filmen. Sukk.

Ønsker meg til jul. Tror jeg, kanskje jeg kjøper den etter skolen en dag jeg bare vil sitte hjemme med godteri, is og julebrus, mens jeg ser utover vinduet hvor snøen daler ned... Høres bra ut!

Sesong 4! Har sett 1, 2 også ønsker jeg meg også treern, og når jeg har fått den så er det komplett! Favorittserie, ja, etter denne filmen da:

hehehehe. Og dere, det er jul!

..........................ifølge Oslo S.

cèline

Fikk akkurat denne meldingen fra CÈLINE, fem perfekte (og nye, ikke glem det) bukser til hennes nye kolleksjon. Hehe, synes det er litt gøy å få fanpost jeg da. Eller heter det fanpost, egentlig? Fanbrev? Nyheter da.

innholdsrik dag (spiss ørene)

Jeg hater å være syk. I noen tilfeller vil man faktisk være syk, og unne personen at den er syk. Men dette er bare ord. Man mener det ikke. Jeg blir aldri syk, max en gang i året, og stol på meg; jeg har unnet mange at de har vært syke! Men, nå som jeg er syk selv vet jeg ikke helt hva jeg tenkte på. Det er jo dritt! Jeg føler jeg går glipp av alt; skole, planer med venner, arrangementer etc. Jeg har sykt mange planer denne uka, men nå må jeg bare avlyse alt. Nå bare går jeg rundt i huset, med kraftig hodepine, og loker med et kamera. Ja, kan jo vise dere hva jeg har tatt bilde av..

Jeg digger at vi gjorde dette! Elsket Bath, og vil veldig gjerne reise tilbake dit..

Sjekk. Neste kjøretime er klokken 06.45, på det tidspunktet jeg helst sitter på kjøkkenet og spiser mens jeg hører på radio. Så avslappende. Hei, den 6. desember er faktisk dagen bloggen feirer år! Shit, jeg har blogget i to år nå.

Har lest masse i denne, men jeg har sett filmen så jeg blir bare sittende og vente på det neste som skjer. Litt kjipt, men forfatteren skriver så bra!

Jeg må ærlig si dere; jeg dro ikke til H&M etter skolen i går. Dårlig blogger, uff. Men jeg hadde bare ikke krefter igjen! Men jeg fikk dette nettet av Ragnhild da, som hadde tatt med seg sovepose og ligget og ventet på at det skulle åpne (neida).

Og tiden, som går så fort. Snart desember, og jeg har ikke kjøpt inn èn eneste julegave. Ikke at det er så mange som har gjort det, eller?

Øssh, jeg burde virkelig ryddet. Blame me for beeing sick, eller noe? hehee

Også er det ganske rart å ikke smake noe. Smakte ingenting. Bare en ekstra tannpuss.

Denne har jeg også sett. Digger filmen! Sykt lang med mye bra innhold. Du burde se den.

Og, hvordan vil 2011 bli?

jeg er gal

Jeg har 494356 i feber, venter på at hodet mitt skal eksplosere, og jeg pakker. Hvorfor? Jo, jeg skal på skolen! Du skjønner, jeg stod opp istad, tenkte at klokken var langt på dag, men så var den bare ti! Og det er jo et tegn på at det fremdeles er et håp for skolen, right? Uansett må jeg sjekke Lanvin ♥ H&M-kolleksjonen, og gi leserne mine litt oppdatering! Husk; bare bra blogging..

bihulebetennelse

Virkelig ikke det jeg trenger akkurat nå. Håper jeg blir bedre iløpet av natten.

the opposite of me

Ah, kjøretime ferdig. Trenger ikke å stresse mer.

Ah, ingen hjemme. Kan lage meg noe digg før vi går løs på middagen; suppe.

Ah, livet i svart hvitt. Jeg er komplett.

....................OK, det var litt emo. Jeg er ikke sånn altså, men det er hvertfall sykt digg å bli ferdig med kjøretimen! Det er ikke akkurat det jeg lengter etter når jeg er ferdig. Haha, hør her: i natt tenkte jeg ut en bombesikker plan som gikk ut på at jeg ikke skal spise noe usunn mat iløpet av skoledagen, jeg skal jogge rett etter jeg kommer hjem fra skolen i tretti minutter, og ikke bruke PC'n mer enn bare å blogge og begynne rett på leksene. La meg se, jeg spiste en troika på skolen, jeg satt meg ned med PC'n rett etter jeg kom hjem fra kjøretimen, dvs. null jogging, jeg har allerede sjekket facebook, redigert masser av bilder og lest siste sladder, og har ikke engang åpnet boken. DET MOTSATTE! Nå får jeg faktisk lov til å skrive FML...

disse søndagene altså

Manglende søvn, hoven nakke, stiv rygg, mange urenheter i huden, tannproblemer... Ja, her har du min hverdag! Eller... Jo, faktisk, alt er med på listen. Jeg var barnevakt i går sammen med Anna, og det eneste vi gjorde var vel å sove? Moren kom hjem i 4-tiden, så når vi våknet opp i sofaen, med fult av godteri, blader og alt digg du kan tenke deg utover bordet, var det bare å rydde sammen og stikke hjem, nærmere sagt senga. Åh gud, det var diggest.com å legge seg nedpå klokken halv fem altså. Du burde prøve det. Frokosten ble ikke mer enn ostepop og sjokolade, og jeg følte meg som en dass - derfor fortjener jeg ikke diplomen "dagens beste blogger" akkurat. Har vært så sliten i hele dag at jeg bare ikke har orket å tenke på blogg.no.  Men når alt det er sagt, så er det faktisk mye jeg har gjort idag; øvelseskjørt, snakket i telefonen med mange kjente, laget middag til ho mor og meg og sett gjennom uka. Jeg har veldig (lite) lyst til å sette meg ned med tysk leksene nå. Jeg vil heller spise denne:

Åh, som jeg elsker photobooth på disse avslappende søndagene. Nå vil jeg egentlig sove. Men først må jeg skype litt mer. cs

mamma = fra lat. mamma 'kvinnebryst'

Ja, mamma betyr faktisk kvinnebryst på latinsk. hehe

Overskriften passer hvertfall til dagen idag, for jeg har bare hengt med mamma i hele dag! Vi dro på IKEA for å kjøpe ting til heimen, og for å ta middagen der. Du gjetter aldri hva vi glemte når vi dro hjemmefra! Det viktigste av det viktigste i viktighetens-historie: penger. Haha, det var lættis å stå i køen når vi skulle betale, og vi gjennomskuet veska til mamma opp-ned, på kryss og tvers, men null lommebok. MEN, vi fikk maten gratis da! "det gål fint, bale gå og spis og kos dele, dele" sa den indiske mannen bak disken. DIGG!

Dette bilde SKAL jeg bare ha. Det skal rett inn på ønskelisten 2010 ass! Oh crap, må lage et innlegg over hva jeg ønsker meg til jul også..det er sånn blogg-greie. ALLE har jo det, aight?

Fisk er det nye kjøttboller, er du helt teit eller? Åh, nå har jeg god tid før Anna kommer. Nabodama ringte og sa at vi skulle komme dit i 23-tiden. Herregud, hva skal jeg bruke fem timer på? Jeg vil ha penger. Helst nå. Jaja, csssshvit morgen

Jeg er ikke så begeistret over at jeg stod opp to timer etter at vekkerklokka ringte. Men, jeg våknet opp til dette da:

Det var hvertfall en trøst. Snø! Elsker at den er her, for hvem trenger vel et supersurt vær, mange minusgrader og tusenvis av blader som har mistet fargen sin, når man kan få begge deler; kulde og snø!? Jippi, da kan jeg bruke de nye vinterskoene mine og min nye Goose! ...ja, forteller dere siden.

Idag blir det mamma-og-Gard-dag, vi skal først til IKEA for kjøpe noe, øvelseskjøre litt, stikke til byen for å møte mormor og spise lunsj og se i butikker or somthin'. På kvelden skal jeg sitte barnevakt for nabo'n, og jeg skal ha med Anna slik at vi blir to. Det blir vin, blader, gossip, musikk.. Ja, vi har mye å catche (?) opp! cccs

ida maria på perezhilton.comDette synes jeg er kult. Det står skrevet "The feisty Norwegian is back! Check out her performance of Bad Karma on Skavlan, og det er vilt! Han nevner det lille norske nrk-programmet Skavlan, iblandt kjendiser som Anne Hathaway, Jodie Foster og Lindsay Lohan. Den CD'n må jeg ha..

rihanna - loud

Jeg lastet ned det nye albumet til Rihanna i går, "LOUD", og hørte på alle sangene med en gang. Jeg ble litt overrasket, for jeg trodde faktisk sangene hennes skulle være kick-ass, men jeg synes mange av sangene er helt middelmådige. Men selvfølgelig var det noen sanger som var sykt kule, og jeg plukket ut mine favoritter:


California King Bed


Cheers (Drink To That)


Complicated


Man Down

og selvfølgelig...

Jeg råder deg til å høre på noen av sangene, for de er skikkelig kule! ;-))

sykt harry

Til tross for at jeg ikke er en Harry Potter-fan, så likte jeg gårsdagens permiere på "Harry Potter og Dødstalismanene - del 1". Det var mye spenning, fart, humor, voldsomhet og mange mørke scener.. Det var nokså komplisert i noen deler av filmen, for Potter-universet er jo med. Jeg merker også at de har blitt eldre, som viser et mer voksent spill, litt mer seriøst liksom. Jeg likte den!

Og de var der! ...neida, men av en eller annen merkelig grunn slettet jeg det eneste bilde jeg hadde utenfor Colosseum. Etter filmen var ferdig, skyndtet Anna, Marius og jeg til taxi-køen, hvor vi bare måtte vente i noen minutter før den kom. Sykt chill. Jeg koste meg med diverse blader mens Anna og Marius prøvde å sove. Så sa jeg "jeg har forresten pokèmon-melodien som vekkerklokke". Og plutselig kom det to stønn. Lol. Og Marius snakket så SYKT i søvne, eller hva A? (internt).

Når jeg gikk ut i kulda på vei til bussen, fikk jeg skikkelig jule-følelse! Det var sykt koselig, jeg bare ventet på å få en pakke fra himmelen...

Også er jeg litt stolt, som jobbet så hardt og ble ferdig med dyptrykk-perioden i kunst. Jeg er ikke helt fornøyd med resultatet, men det var det beste jeg kunne komme med på knapt to timer, så.

Også kjedet jeg meg så SINNSYKT i kunsttimen, at jeg tok på skrapelodd fra et blad jeg kjøpte i England, og jeg vant! Orker ikke å ringe dem eller noe, men morsomt da, hii hi.
Nå blir det fløtegratinerte poteter til middag! cccccs

gjett hvilken premierefest jeg skal på...

or do you?

dagens detaljer

Før jeg braker løs med det jeg har å brake løs med, må jeg jo blogge ferdig. Den diggeste tiden å blogge på, er rett etter du har kommet hjem fra skolen. Da bare braker tankene løs (dagens ord) med en gang, og du trenger ikke å vente i mange minutter før du skriver, du bare starter av deg sjæl. Or whattt? Dagens detaljer:

Morsom da vettuu. Nå har så sinnsykt mye å gjøre (alt jeg kommer på i øyeblikket er å spise), så jeg må dessverre (med to s'er til dere som skriver desverre, irrrrrr) legge fra meg PC'n. Åh, ikke grin a!

videodagbokkkkk

Dette er fra oppholdet i Bath, og MERK; det er sinnsykt dårlig redigert. Jeg bare puttet sammen alt vi hadde og satt på litt musikk liksom.

Litttt koselig da, pluss noen syke lange klipp; på starten,lollll. Sangen er sunget av Donkeyboy faktisk..

skype-samtaleEn helt vanlig skype-samtale mellom Kristine, Birgit og meg. heheeeeeny t


Tigertrykk. Ikke mer.

tiden flyr i godt lag

Idag måtte vi hoppe ut av vinduet i siste time, fordi låsen hadde vrengt seg..Tilbake til min innholdsrike skoledag senere...

Dagene flyr som bare det om dagen, og om jeg lukker igjen øynene og teller til tre, vil jeg tro at uken er omme. Gad. Oppholdet i England var koselig, men det gikk utrolig fort. Så når jeg satt på flyet, skjønte jeg ikke helt hva jeg hadde gjort de siste dagene, haha. Rart å si det, men jeg tenker; uansett hvor mye du griper dagen, så går den like fort som alle andre, og det er så sinnsykt balle. Men det er jo du som bestemmer da. Jeg er en som vil få mest ut av dagen min, men det er jo virkelig ikke alltid jeg lykkes med det. Som sagt, tiden flyr. Og hvordan får du tiden til å fly? Kaster en klokke ut av vinduet vel, HEHE

Idag dro jeg til Oslo Shitty med Sigrid, og hun anbefalte en spray som unngår å gjøre håret fett. Hmm, det skal jeg virkelig prøve ut! - tenkte jeg, overbevist om at det bare er bullwow

Gleder meg til hennes nye album "LOUD" slippes ut! Det ble sluppet ut dagen jeg dro fra England. Så, SÅ irriterende..

natta dere

Jeg er den som har matteprøve i morgen, og jeg har ikke engang sett på stykkene engang. Jeg tror det er første gang jeg ikke har øvd til en matteprøve. Virkelig, og jeg føler meg så dum. Jeg har hatt hele dagen til å øve på den fuckings prøven, også har jeg ikke åpnet boka engang. Hvorfor? Veel, vilje? Det er det første jeg tenker. Jeg har virkelig ikke lyst, for jeg vet jeg kommer til å bruke en time på det, og ikke ane hvorfor etterpå. Og en annen ting: jeg har fire timer med tysk i morgen. Fire timer med ist, du, er/sie/es, tvang, gloseprøve, en brukket blyant, og en gammel lærer som ikke engang klarer og uttale navnet mitt riktig, han sier alltid Gaaaaaar. Gar? Hva er jeg? En garasje som ikke er ferdig bygget? Plis a.

En lettelse er hvertfall nettbutikkene, og jeg var innom HM istad og fant en genser jeg bare skal ha:

Og de skoene da. De er jo fine. Jeg prøvde dem på i England, men kunne bare ikke kjøpe dem. Kanskje senere. Oi, snart kommer Lanvin til HM, og etter det jeg har sjekket av herremoten, er jeg litt skuffet; det er bare dresser og skjorter han designer, og det er jo derfor vi har Dressmann! Hvertfall, kunne ikke brydd meg mindre over hvilken skjorte jeg hadde på meg under dressjakken. Jaja, vi får nå se. Kjolene til damene var kule da! Oi (igjen), prins William er forlovet! Er ikke storfan av kongefamilien, men det er jo koselig det da. Heh.

ring meg da

Jeg har helt sinnsykt mye å gjøre idag, men før jeg legger ned laptopen vil jeg bare vise dere mine fantastiske (fingre) ringer. (og et smykke)

Steinbukk. Det var vel mest derfor jeg kjøpte den, januarbarn

Denne er favoritten. Se, se se. Celine har allerede kjøpt den av meg, men jeg vil gjerne låne den en dag, eller hva C?

Denne er enkel. Så hvorfor ikke kjøpe den? Lolll

Nei vent, dette er favoritten. Jeg erstatten den med ringen nedunder (to innlegg nedover), og jeg er egentlig

Håper det ikke er denne du har, Herman? Hverfall, bare måtte ha et smykke. Trengte det virkelig.

Alt er bare så abso-fucking-lutely fint! ..det fikk meg til å minne på noe:

bladhimmelen

Som sagt, kjøpte meg noen blader i England:Men ikke bare til meg selv. Noe til Anna også. Kassemannen trodde vel sikkert at jeg skulle kjøpe blader for hele familien. Men jeg selv er jo en liten familie, så.....heeeh,heeeh? Dårlig? Uansett, jeg kjøpte meg Lady Gaga-biografien, pluss The Blind Side. Det var så sykt billig der. Nå skal jeg lese på senga, tror jeg

wow wow wow

Da er jeg hjemme igjen (ville bare starte innlegget med det). Oppholdet i Bath har vært utrolig koselig, gøy og minneverdig. Tenk at jeg fikk lov til å reise på egenhånd, helt over til der Hedda bor, uansett. Har noen merkverdige situasjoner fra flyplassen. Problemet var at... Nei, det er for komplisert å forklare... Ok, si at du skal til Oslo og at flyet ditt lander på Gardermoen. På forhånd har en venn sjekket togbilletter for deg, og de er batalt osv, men vennen din tror at du lander på Rygge, så derfor sjekket hun billetter fra Rygge. Problemstilling? Oh yes. Dette hendte med meg. Hedda tenkte jeg skulle til Heathrow, men jeg tok flyet til Gatwick. Jeg hadde ikke snøring på hvor jeg skulle, jeg hadde bare bestilt billetter. Jeg skulle helt til Bath med mine to slitne føtter (pluss en tung veske og en stor koffert). Selvmordstankene sank inn..

Men det gikk bra! Virkelig, uten den feite dama i disken som hjalp meg med hvor jeg skulle, hadde jeg fremdeles sittet på flyplassen og tygget Mentos. Her er før all løpingen. Jeg måtte snike på alle t-banene og togene. Tror jeg satt på første klasse en gang, med hjertet i halsen. Men så kom jeg hit:

På riktig sted. Togene herfra gikk til Bath, det jeg faktisk skulle. Jeg var så glad.

Så glad at jeg nesten bare måtte ta bilde av hvor mye jeg smilte. Tok dette bilde da damen som satt ved siden av meg gikk på toalettet. Antok jeg, jeg spurte henne jo ikke "hvor skal du nå egentlig?".

Jeg tok mange videoer da. Til sammen skal det bli en dagbok av oppholdet der i film. Må bare sette meg ned med den først. Den kommer i morgen ;-)

Etter en altfor billig taxitur nærmet jeg meg hotellet / bed & breakfast. Det var som å bo hos bestemor. Kjempehyggelig!


Vi dro også på kino og så Grusomme meg, som egentlig var helt middelmådig, mens vi spiste Ben & Jerry's. Det er vanlig i England, visstnok.

Også spiste vi på sushi restaurant, hvor de hadde rutsjebane! Man kunne bare ta i store mengder, og alt var bare freakin' genius!

Vi spiste også nudler på rommet en dag. Deilig å bare sitte inne og se på alle de 6584345342455 kanalene vi hadde.

Jeg har sortert disse bildene bra, eller hva?! Her er hvertfall rommet mitt etter noen timer.

Fin ring, sant? Den ble ødelagt. Så jeg kjøpte meg en annen! Og en annen og en annen og en annen.. Ble mye til ringer...og blader. Viser dere siden! 

akkurat nå; på toget til london paddington - videre til victoria paddington - derfra til flyplassen

281628-1-1289815221241.jpg
akkurat nå; på toget til london paddington - videre til victoria paddington - derfra til flyplassen med tog, tog, tog. sykt mye tog nå for tiden, med andre ord: PÅ VEI HJEM, kommer til å savne Hedda og Bath..

beste dagen i bath hittil

Tiden idag har bare gått utrolig sakte. Vi gikk ut for shopping rundt ti tiden, og når klokka var to var vi nesten ferdige. Har shoppet en hel masse idag! Og jeg har ikke dårlig samvittighet. Lunsjen gikk til McDonalds' om du tilfeldigvis skulle kommentere "hvor spiste dere lunsj", og meste av pengene mine gikk til Urban Outfitters. Laa meg se. Oi, klokka er mye, vi burde kjappe oss; skal spise, planlegge kvelden, dra ut på byn og masse rart, så we better get started.. Sees!

Ja, vi har også vært på marked idag. Sykt mye dill dall

Skriker ikke denne bagen "kjøøøøøøøøøp meeeeeeeeeg"?Fikk en sånn med lue på. Kult.lang dag i bath

Ok, jeg har vært utrolig dårlig til å ta bilder idag. Må begynne å ta bilder hvert kvarter nå ass. Uuuuuansett, dagen idag har vært stappfull! Først dro vi rundt og shoppet og gikk rundt i byen og koste oss (mye og). Så dro vi til Heddas skole, hvor jeg fikk møte mange Handelsfolk, altså Heddas klassekamerater, veldig hyggelige. Så var det vaffelparty, hvor de lagde vafler til minst førti stykker, for det kom noen andre fra Norge. Så nå har vi akkurat spist middag med Heddas familie, og jeg måtte snakke engelsk rundt bordet, for jeg var jo klart midtpunktet. Skills. Nå blir det filmkveld og løvenes konge. Vi hadde tenkt ut, men drar heller ut i morgen. Sees!'

Blader er så bililg her! + Marc & Spencer.Søta mi

update fra enggg

Da er jeg vel hjemme i England, Bath. Det var en laaang tur bort hit, klarte å surre meg bort i noen steder, for jeg skjønner bare ikke hva disse engelskmennene sier! Jeg spør "where do I go?" og de svarer "well, first you have to have your tickets, and then blaah, thooought it was a line 5, and then you take subway to Bristol, or wait, maybe round the corner, all'right mate?", og jeg sier jo bare takk og stikker før jeg vet ordet av det. Men jeg kom meg frem! Hedda ventet på meg på togstasjonen - sykt følelsesmessig, og veldig koselig å se henne igjen.Idag har vi bare gått rundt og fartet; spiste, så i butikker (urban outfitters er herved min yndlingsbutikk! pluss topman + kjøpte meg noen ringer), dro innom Starbucks, tok bilder, og jeg klipte meg på Tony&Guy, og resultatet ble sykt bra.Slik ser det ut, mørkt bilde, men jeg synes det ble dødsbra! Farging i morgen.

Akkurat nå sitter jeg hos Hedda sin vertsfamilie og leser Vogue, men nå skal vi ut og spise på Pizza Hut. Sees!

forbredelser

Har akkurat spilt bowling med Kristine og Birgit. Skikkelig teit, Kristine sin idè. Neida, kjempekoselig! Du skjønner - hver onsdag har vi vår spesielle dag, og da skal vi hver for oss finne på noe sprell, og denne uken var det Kristine som stod for tur. Smart, smart. Uansett, jeg har fremdeles litt forbredelser jeg trenger å gjøre før jeg drar. Haha, jeg printet ut flybillettene på skolen i dag for eksempel. Ganske morsomt, for det er jo skolen jeg skal være vekk fra.Idag hadde jeg på meg en slags burka. Ja, bildeskalværesånn.

jeg gleder meg til..


Hedda, jeg har med en haug med filmer! (takk Thea og Amin!) rawr

naked

Kunstlinjene på Steinern kan by på mange utfordringer, og en av disse utfordringene er akt tegning. Jeg har allerede nevnt det på bloggen før, men idag fikk vi de igjen + karakter. Vi skulle tegne en steinmann og en aktmodell, dame. Slik ble resultatet:Jeg ble faktisk veldig fornøyd, for det var første gang jeg har tegnet noe slikt. Jeg fikk karakteren nokså godt/godt. Det er vurdert til 3/4, og jeg er bare så utrolig lei meg! Her har jeg, tegnet og tegnet, sett på aktmodellen time inn og time ut, tegnet på skygger, markert forskjellige punkter på kroppen, visket bort en del, tegnet på nytt igjen og så videre, og faktisk fått tegningen til å ligne, også gir hun meg en så dårlig karakter.

 Hva kan hun forvente? At jeg skal ta med hver minste føflekk eller hårstrå? Det å gi en kunstelev en så dårlig karakter går bare utover eleven selv. En firer hadde jeg overlevd, men en treer? Det er det verste jeg kunne fått, for om jeg hadde fått en toer, hadde jeg antageligvis ikke jobbet så hardt med tegningen. Fuck it.

/hva synes du?

us and a

Skal gjøre engelsk i hele dag, så kommer ikke til å blogge så veldig mye. Temaet er "The American Identity", og jeg har kommer ganske langt. Jaja, snakkes!barndomsnostalgi

Jeg husket før da BarneTV var dagens høydepunkt. Alle beinet seg foran TV-skjermen, spente på hva som gikk på tv den og den dagen, og alle gledet seg. Jeg klikket innom youtube istad og fant noen gamle klassikere, og her er noen av mine favoritter:

 

 

 

Dette er kremen av BarneTV!

/vekker det noen gamle minner hos deg?

 

på torsdag reiser jeg til england!

Gleder meg!

med nye venner og nye sko, vil det alltid være noe som knirker

Uansett hvor dårlig dag du har det, eller hvor mye negativt som har skjedd den siste uka, kan du alltids trøste deg med skoprat. Om du finner et par gamle sko som du ikke har brukt på år og dag, er det nesten som julaften - om de passer. Jeg lette gjennom skoene mine når jeg var hos pappa isted, og fant noen sko jeg hadde kjøpt for lenge siden:De er utrolig kule, kjøpt på H&M faktisk, for en femtilapp. De er i en mindre størrelse enn det jeg vanligvis bruker, men når jeg prøvde dem på, satt de akkurat. Sykt digg! Trenger ikke å kjøpe Dr. Martens når du har disse! Apropo Dr Martens; pappa var i New York og kjøpte noen nye sko til meg, har du sett dem? Hvertfall, her er et bilde:

Jeg elsker dem, mest fordi de er så korte. De er nesten kulere enn de vanlige Dr. Martens, med den kjente, gule stripa rundt fotfestet. Ah, jeg er i skohimmelen altså!

Bigshits hjesteinnlægg

HAALLA DUDES! WARRØP?

Vi har hatt en sykt fet dag liksom. Nå drikker vi Birgits spesial kakao. Hemmelig oppskrift. too bad suckers! Kristine synes den er driiiiiiiiiiiiiit god, og hun slikker i dette øyeblikk kjelen for sjokoladedigg. A taste of heaven. naminam.Gard har kjøpt seg EKTE SKINNsko til 50 kr i dag. Gratulerer. Også har vi hatt fottosjut i dag. Jeg er for tiden hjemme på perm, så meg i militærautfait er eksklusivt ekstramateriale i dagens innlegg. Kristine måtte pose i sitt vanlige, kjedelige hverdagsantrekk, men pytt pytt. Nå hører vi på Cee Lo Greens Fuck you. Steming i taket. Gard og Kristine danser som to utagerende retarder, men det er jo igrunn ikke noe nytt. Nå kommer en helsung fra kristine:

Bæsj.

Takk til kristine. Gard slikker guakemoledippen. æsj.Ute på kokt/tokt/tomt/perm/vandring..

No førder kømments

Det var ikke spæsiell gådtcjute.

ps. kristine leker kul og chill. ikke la dere lure. Gard tar bilder av seg selv. og kommenterer for seg selv, uten respons.

Gulp fra b

filmkveld inn, søvn ut

Jeg hadde virkelig klart å sovet i noen timer til, men jeg vil ikke ende opp i samme situasjon som i forige. Nå skal jeg en tur til paps for å se på film med Ellen, Sigrid og Amin. Vi skal se Paranormal Activity 2, og jeg gleder meg sykt! Du tenker kanskje "var ikke han på kino i hele natt a?". Vel, jeg er faktisk ikke så trøtt som jeg skal ha det til. Egentlig er jeg lys våken! Problemet er vel at jeg er altfor glad i søvn...Tommel opp for skrekkfilmer!

10 timer med underholdning

Da er jeg hjemme etter en lang natt på Colosseum. Jeg har vært på Ringenes Herre-maraton, og har vært våken i ca. 31 timer, om jeg tele riktig, uansett. Jeg kan merke på kroppen (og på andre steder) at jeg har vært på maraton, for det å sitte inne i en kinosal, fult av alver, hobbiter, noen veldig unødvendige kostymer, masse, MASSE kliss på gulvet og applaus etter hver fuckings scene. Det var virkelig mange som hadde sett filmen flere ganger enn jeg har gjort.

For, ja. Jeg har egentlig aldri sett alle filmene (som jeg sikkert har nevnt 12494393 ganger tidligere), så dette var en utrolig fin sjanse til å få sett alle. Den første var helt fantastisk, elsket hvert sekund av den. Det skjedde så utrolig mye, og det var bare sykt bra satt sammen. To Tårn var jeg litt skuffet over egentlig. Jeg hadde hørt det var den beste filmen, men til hvilken grunn? Alt de gjorde var å snakke om hvor mange år de hadde levd og å løpe langs jorder HELE tiden. Men jeg likte scenen hvor Entene (de levende trærne) gjorde hærverk på orkene. Levde meg skikkelig inn! Den siste filmen, Atter en konge, synes jeg også var helt midt på treet. De sloss og sloss og sloss og sloss, hele tiden. Og når en scene var ferdig, så kom det en ny scene som ødla alt, og så kom det enda en hvor de vant, også døde de igjen, altså du skjønner..? Men musikken på alle filmene var bare helt utrolig! Skal laste ned soundtracket.

Oh crap, har egentlig ingen bilder... Kan stjele noen etterpå, på gjensyn!

oh my gawd, i'm in a giant villa!

Sitter hos Ragnhild, sammen med Amalie og Celine (alle har blogg, trykk på navnene deres!! bloggsammenkomst liksom) i Ragnhilds nye hus. Det er sykt fint, stort, hvitt, stort (igjen) og hjemmekoselig! Elsker det. Ser fram til mange sleepovers, uansett. Skal på Ringenes Herre-maraton sammen med a bunch av folk på Colosseum, og jeg trenger litt søvn, slik at jeg overlever døgnrytmen. Jeg selv har aldri sett Ringenes Herre, så dette kommer til å bli dødsbra! ...håper jeg ikke sovner.

Nå blir det middag, på gjensyn

julefølelser i nov

Etter timesvis med jobbing, har jeg endelig funnet meg til rette igjen; på facebook, diverse blogger, musikk i ørene og telefonen i venstre hånd. Jeg var innom ICA istad, og de hadde begynt å selge gløgg, og på Oslo S idag tidlig var det pyntet med bjeller og lys hengende på gelenderne, OG, sparer det beste til slutt vettu; på vei til å bli hentet i byen, var det en som jaggu hadde "Jingle Bells" som ringetone! Et øyeblikk trodde jeg hadde sovet i dvale, og plutselig våknet opp midt i rushtiden på julemarkedet. "Jingle Bells", virkelig? Det eneste jeg gleder meg til jul er:

Riskaker!! Neida, det er igrunn ikke det, men det er hvertfall en liten glede i hverdagen...pluss henne her:

På julaften (skriver man det med stor j? uansett.) har hun på seg en blå sløyfe rundt halsen. Det er det søteste, mest koselige jeg vet om. Men altså, det er jo bare jul. Vi har tross alt feiret det i så så mange år, og hvorfor blir vi ikke lei? Det synes jeg er rart. Det er vel spiriten, tenker jeg. Alt som skjer, om man stresser eller ei, så det er det megakoselig uansett. Ah, nå skal jeg se "Torsdag (hahaha, holdte på å skrive thorsdag) kveld fra Nydalen", mammas favorittprogram, men først skal jeg vise dere hvor flink jeg har vært:

Det er mange ord altså! 2 040 for å være presis. Ah, jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på at jeg snart er ferdig. Dette tok virkelig knekken på meg.

frykt for å sprekke

Når jeg stresser, er det som at hele verden raser sammen. Jeg vet det er veldig oppbrukt å si, men jeg mener det, kors på hjerte, mor og far i døden og alt det der. Alt går galt, ALT, jeg sier deg. Gårsdagen endte godt, men hadde også noen negative sider; kom ikke inn på åpningsfesten, ventet på trikken i et kvarter, og så løpe til bussen som jeg ikke rakk, og såååå gå helt til mamma, med mine to, slitne bein. Jeg kom hjem, og hadde lyst til å løpe i veggen. Det viste seg at alt bare var min skyld, og mamma gav meg litt frukt for å roe sinnet... Men jeg stresset enda mer. Jeg sier chill bill, chill bob dyln', chill cruella de ville, men ingenting fungerte. Dog, dagen idag var det stikk motsatte; jeg fikk kjøpt meg en ny bukse og fikk kyss hjem. Verden smiler tilbake til meg! ..nei, vent. Engelsk innlevering...jeg tar det tilbake..

    (bildet er tatt av Amalie)   

olivia

Ellen, Ragnhild, Eirik, Mathilde, Amalie og meg skulle på åpningen av VOLT på Majorstua. Dessverre kom vi oss ikke inn, eller jeg kom meg inn, men så måtte jeg gå ut igjen, men orker ikke å forklare hvorfor. Derfor dro vi og hygget oss på Olivia istedet. Ellen og jeg fikk også oss litt trim, vi gikk fra Majorstua til Inkognitogata, chiiiilll

bildene er fra Ellen.

Merk: Jeg skrev feil istad; jeg mente VOLT, ikke Smug-greia.. ;-)

stress kress kless bless

Aaahh, kjøretimen gikk dødsbra! Jeg har ikke øvelseskjørt en dritt på tre uker, også klarer jeg rundkjøringer lett som bare det! Føler jeg virkelig er klar for lappen nå (egentlig ikke). Uansett, jeg er så sykt stressa nå; jeg skal bli ferdig med en engelsk innlevering, skrive fem sider om engelsk historie...jeg har skrevet en halv side, jeg skal på en event kalt "Smug.no relansering", men så vet jeg ikke om jeg er invitert, også må jeg drive å melde på andre som også har lyst til å komme.. SYKT stressa. Jeg har ikke et minutt til å miste, men så kom jeg over disse støvlene...de er jo litt fine?

Har vurdert å kjøpe det, men har bare ikke vært sikker. Uansett, må stikke!

virkelig

Har ingenting nytt å fortelle dere. Bare masse, masse lekser. Bløh.

Men dere, synes dere jeg burde klippe meg snart eller? Er råkeen på ny frisyre, men får bare ikke tid til det. Neste uke!

heppo.no

Jeg måtte bare prøve meg på heppo.no, siden det har vært så mye snakk om det i det siste. Jeg ble overrasket da jeg så nettsiden. Positivt overrasket. Det var veldig oversiktlig, utrolig masse utvalg, gode priser (så som så) og hele manne-avdelingen synes jeg var bra. Jeg vet ikke noe om skoene for kvinner, men jeg var en kjapp tur innom, og det var utrolig billig. Jeg synes du skal ta deg en tur ;-)jeg skal på premieren til harry potter!

Jeg tok en nerdetest om hvilket hus jeg tilhørte i Harry Potter, og jeg fikk:

 

Jeg skal på premieren til "Harry Potter and The Deathly Hallows", og jeg må jo nesten kunne noe! Jeg elsker slike tester. Det er så morsomt å se hvem man klikker med og hvem man virkelig ikke klikker med. Eh, ja du leste faktisk riktig. Jeg tror jeg er den på skolen som kan minst om Harry Potter, og så skal jeg på premieren. Ikke førpremieren, men whatevs. Det kommer til å bli konge! Og om du lurte:

Ravenclaw - 11
Slytherin - 11
Gryffindor - 10
Hufflepuff - 9

Det ble min score ;-) Herregud, jeg er neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerd

Ta testen her!

 

bestemor og bestefar i hus

Jeg begynner å bli virkelig glad i leserne mine nå, og det har blitt mange i det siste! Får kanskje ikke massevis med kommentarer, men det gjør ikke noe på bloggingen hvertfall. Som f.eks., Anja hadde tatt opp på mobilen sin at hun måtte lese bloggen min. "eeeehm, lese bloggen til Gard". Fantastisk.

Ja, som du ser i overskriften, og som du kanskje gjetter, er bestemor og bestefar i hus om dagen. Pappa bor ikke i Oslo, og mamma er på jobbmøte/reise, så da tar bestemor og bestefar over. Det er uuutrolig digg å komme hjem til dette, etter en tung (egentlig ikke) dag på skolen:

Tacogryte/lasagne. Pluss salat, pluss rømme, pluss nachos, pluss...

dette? Ja, jeg tok bilde i farten, men koselig er det hvertfall! Interessant innlegg må jeg nesten bare tilføye.

hits