november 2009

badblogg

Nå sitter jeg på badet mitt. Jeg og Celine fikser oss til revyfesten som skal være på Valentino (var det dèt het?). Først er det vors hos en, også drar vi ned til Valentino! Blir bra! Gleder meg. Jeg skal holde meg unna alkohol idag faktisk, selv om det er mange som ikke skal det. Kanskje kjøpe meg en øl, men får se. Jeg kan ha det gøy uten alkohol òg! :)

p1040356
sitter med mine to kjære i hånda.

long dayHei! Jeg og Hedda var på frokost i byen idag. Vi satte oss ned på Deli De Luca og spise en pizzawrap. Dritgod btw.


Vi skulle nemelig se New Moon. Hedda hadde jo allerede sett den 2 ganger, men jeg ville se den med henne, så det kom til å bli bra. Og filmen var -


- veldig bra! Synes jeg. Synes at jeg fikk vite masse, og ble bedre kjent med personene. Vi satt helt til rulleteksten var ferdig. Kos.

Søstra mi vant et stort pepperkakeehus på Ljans julemesse. Haha, den var tung!Også spiste vi middag hos bestemor og bestefar. Full dag! Nesten som meg.. Æææ..

c ya.

early

Jeg stod opp for 50 minutter siden, av meg selv. Noe som ikke var helt planlagt. Jeg vil jo sove lengere når det er helg, men de klarte jeg da ikke. Som kanskje noen vet så er jeg et godt eksempel på A-menneske. Og selvfølgelig, det kan ha noen fordeler, og noen store ulepmer..

Idag blir det frokost med Hedda. Drar ned til byen sånn ca kl. elleve, kjøper billett til New Moon som vi skal se. Når den er ferdig skal jeg bli hentet i byen av min kjære familie, og vi kjører til bestemor og bestefar, som har første søndag i advents middag, med hele storfamilien. Mye å gjøre. Har foressten skrevet ferdig ønskelisten min, og jeg ble sjokkert over at jeg ønsket meg så mye. Hehe.

p1040312
Nå ligger jeg med Emma, som akkurat stod opp hun også. Litt trøtt, det var hun.


Om du skal noe morsomt idag, så legg igen et spor!

18

da er jeg ferdig for denne lørdagen. jeg har vært på Helsfyr, hos en som heter Henriette, venn av Aurora. det var såå koselig, siden vi kom til ferdiglaget mat og spiste god taco, som jeg spiste dagen før, og møtte koselige folk. som var litt eldre enn meg og Aurora. jeg var den yngste ><. men gratulerer med dagen, Henriette! 18 år.
bildene er lok, og her er de. god natt!
bursdagsbarn, Aurora og meg.
monki

Etter å ha gått rundt i Bogstadveien, snakket med en random person på Kaffebrenneriet, vært på den nye butikken Monki, og siklet på de fine, dyre, tingene fra Acne, Malene Birger, Gucci, Come as you are osv. Egentlig så var det Celine som silket, jeg bare så på prisene og dånte. Nå sitter jeg å ser på filmen jeg tok med han mannen, skal kanskje legge den ut senere, men nå skal jeg spise litt også må jeg ut igjen. Med Aurora, på en bursdagsfest. Blir koselig. I morgen skal jeg på adventsmiddag med storfamilien. Tror det blir slappe-av-dagen i morgen.Han mannen som snakka. Vi satt ikke der så lenge etter han begynte å mobbe tilfeldige mennesker som gikk forbi.
Elsket designet på Monki.

God helg videre!

hos Celine

akkurat nå sitter jeg hos Celine. Har dessverre ingen bilder å dele med dere, siden kameraet ligger i bagen, siden det ikke funker å ta over bilder. Uansett; har vært i Bogstadveien med Celine idag. Det har vært kjempekos, og vi har vært på nesten alle butikker! Vi var også på Monki, som var en kjempekul butikk! Jeg fant noen briller der, som jeg skal SÅÅ kjøpe. Lolz. Men nå stikker jeg! Snakkes når jeg er hjemme :-))

bilde 1181
 celine har så sykt stygg hud så hun ville ikke bli tatt bilde av. neida. jeg synes den ikke er så stygg, men det går snart over! vent å see. okei, snakkes!

wake up

Nå skal jeg snart ut. Våket idag halv 10, altså for ca en time siden. A-menneske skjønner du. Jeg må bare stå opp tidelig, ellers så funker ikke dagen min, helt sant. Celine, som jeg skal til byen med stod opp nå liksom. Må jo sitte på Tbanen litt da, så jeg trenger litt tid :) været er jo ikke akkurat noe å skryte av, men jeg koser meg inne jeg! .. så lenge jeg kan.

sdc10046

dette er i sommerferien. så langt hår hadde jeg da. jeg har lengre nå. må klippe meg soonsoon! :-)


inside

fortsatt hjemme. har nesten ikke gått ut døra. bare nesten. hentet avisen liksom. idag var det jeg som lagde middagen for noen spenn, siden jeg skal på shopping med Celine i morgen og på fest, og da trenger jeg penger. nei, fikk ikke 400 kr for å lage middag, men får i morgen :) stakkars kameraet mitt, jeg finner ikke den hersens laderen! og det mitt fav. cam. har bare hatt ett, men jeg liker virkelig mitt. må hente lader på jobben til pappa, men da må jeg bli med, og det tar en halvtime å kjøre dit. ikke så interessant å lese for deg, men jeg vet du liker det!

jeg lager big ønskeliste da. den blir bra!
jeg vet du elsker pannebåndet mitt.

prøvde å gjøre bildene mindre, sånn at de fikk bedre grafikk, men det ble det altså ikke. Hedda, din teori stemmer ikke.

-hva gjør du i kveld? :-)

spontant

i kveld skal jeg ta det

spontantjeg bare elsker det ordet, siden da trenger man ikke å bekymre seg for noe som helst. hva du skal gjøre eller hva man kommer til å gjøre. bare ta det spontant hver dag egentlig. jeg gjør det noen ganger og da stresser jeg mindre. så ikveld har jeg tenkt til å ta det spontant. jeg bare følger vinden. sitte foran tv'n og spise pottis med familien? gjerne for meg. synes det er teit at folk finne på noe hele tiden. å nei, det er trist siden jeg ikke har noen planer enda. og det er fredag! vel, kanskje de ikke har gjort noe på dødslenge og vil ut, men ta det spontant. kanskje noe dukker opp?

idag hjem fra skolen og egentlig på skolen, så jeg ønskene mine til jul. fine ønskene! det er DVD'er og CD'er og et par sko jeg fant på Eger. De er faktisk røde, men jeg synes de skiller seg ut = perfekt for meg! eheh. tok også med et bilde av Juni og Hanna.

nskeboblen


God helg!

ønskeliste

her er noe av det jeg ønsker meg akkurat nå!
nskeliste

 


- og selfølgelig et års gratis iskaffe til bare meg. men det er vel usansynlig at jeg får. ja, også ønsker je meg penger. men det ønsker man seg liksom ikke. det bare får man av gamle onkler og tanter. eller noe.

natta!no time

Ikke blogget på en dag sier du? Vel, jeg kan vel si at ærlighet varer lengst, og jeg har rett og slett ikke hatt noe å blogge om. Ikke at jeg blogger om noe hele tiden, men når jeg har lyst til å blogge om ingenting så gjør jeg det. Men har ikke hatt kraften til å skru på PC'n å blogge om noe piss.

Dette er jo en blogg med dagelige innlegg, men nå har jeg hatt så mye lekser og silkebok (ikke spør) og alt, så jeg bare orker ikke å gjøre noe annet enn å øve til den hersens prøven. Vi har dansk lærer. Streng. Etter min mening. Skal etterpå (kanskje) skrive ønskeliste. Hva jeg vil gjøre og hva jeg faktisk ønsker meg.

webcam2009112619191

Nå hører jeg på The Score. Musikken fra Twiligt. Må så jeg faktisk elsker den filmen. Stedet. Landskapet. Og selvfølgelig, musikken.

happy

Ja, jeg er faktisk glad nå. Skjønner ikke hvorfor, men jeg bare fikk en følelse av glede inni meg. Og etter jeg har hørt sagn til Leona Lewis Happy, som er en dritfin sang, så tenker jeg. Hva er jeg glad for? At jeg bor i et rikt land med mange muligheter? Nei, det er ikke det. Det er noe annet. Noe som er viktig for meg på en måte. Kanksje det er fordi jeg er fornøyd med meg akkurat nå. Jeg har ikke gjort noe galt, jeg har bare tatt riktige beslutniner til riktig tid og ja. Har en sånn god følelse inni meg, som sagt.

Liker egentlig ikke å skrive om følelsene mine, som mange andre gjør. Men det synes jeg blir for personlig. Men dette er jo ikke et personlig innlegg om følelsene mine. Jeg bare skiver om hvordan jeg har det nå. Trekker ikke inn sorg, skuffelse, sinne, familie. Nei, bare glede.p1040141


BLÆ.

f9z

Idag har jeg vært i byen med kona mi, Linn Heidi. Rundt på jakt etter julegaver og på jakt etter et sted å drikke ismokka. Vi havnet på et koselig sted hvor servitøren gav meg ismokka med store isbiter. Akkurat sånn jeg liker den. Linn Heidi fikk en ThaiTe, som også var nokså god? Linn Heidi skrev i dag/skole/fritidsboka si, mens jeg tok bilder, men munnen på gli. Etter langt om lenge, og lengere enn langt havnet vi på bussen, helt bakerst, for der var det to ledige plasser. Så skiltes vi, og jeg dro deretter til Hedda, og lå i senga (tenk ikke koffert) mens Hedda leste naturfag for segselv. Nå sitter jeg på denne stol, hører på Lily Allens Alfie, mens jeg ser ut vinduet. Det er snart jul.
Og folkens, denne gangen blir det mange bilder.
Og idag gjorde jeg bildene små, prøve noe nytt. Siden jeg er så glad i dere lesere ♥elsker dette siste bildet. nesten så fint at jeg har lyst til å tegne det.

f9z

gaga

På skolen, på gata, tilogmed hjemme må jeg se bra ut på håret. Faktisk. Men det sier ikke at jeg alltid ser bra ut på håret. Og jeg skjuler det heller ikke med en lue eller noe, for det liker jeg ikke. Det som er dumt med meg, er at jeg tar på håret mitt for mye, og da blir det fettete. Så jeg tenker: skal jeg bare la det ligge? Kanskje jeg skal la kammen ligge, og bare go ftw? Tjeah. Jeg tror jeg rett og slett bare lager en Lady Gaga-sløyfe for å se om det blir passende for meg. Da slipper jeg jo selvfølgelig å ta på det.

p1040062

Måtte bare prøve for å sjekke om det gikk. Og vips: det gikk faktisk.

Nå ser jeg på Lipstick Jungle som fikk pause etter ti minutter. Gjeeeeeesp.


 

ord som hviskes, høres langt.

Det er egentlig utrolig at et ord kan skade en person. Bare tenk på det. Det kan hende at du sier noe til en person som faktisk sårer veldig, og at med det ordet kan skade en person. For selv om jeg sier til en veldig overfladisk person som sier jeg bryr meg ikke hva andre sier, så kommer hun/han til å tenke på det ordet i hvertfall noen dager før det går over. For folk som sier at de ikke bryr seg bryr seg faktisk litt. De liker jo ikke at folk sier stygge ting mot dem, det er jo ren fakta.

Jeg hilste på en person som var på festen jeg var på, og snakket med han face to face i noen minutter. Etter jeg har hørt har han kalt meg noe, som jeg ikke skal nevne på bloggen for det er ikke nødvendig. Og liksom jeg sa okei? hva faen mente han med det. Det er jo ikke noe stor sak, jeg vil bare si at det er så unedvendig å si noe imot deres rygg, og denne personen kjente jeg ikke, og ja. Si det til meg, så får jeg selv hørt hva han mente om det. Men det tør vel nesten ingen, eller hva?

p1040054
Dette er pulten min. Den består av en rekke ord, sangtitler og filmer. Den skal bli helt full engang. Og med full så mener jeg dette.
Hehe.

mine motetips

Jeg er jo egentlig ikke en moteblogger, dog jeg leser veldig mye om mote og det interesserer meg liksom. Og selvfølgelg er det mest som skjer i damemoten for tiden, så jeg skal sette meg ned å skrive om forskjellige trender.
Hva er hot og hva er not?


 
- Leopard sko: For min del synes jeg disse skoene er kule, men de kan ta for mye oppmerksomhet, så jeg syes at man skal ha skoene til den lille sorte eller tighte jeans. Om ikke blir det for voldsomt!- Blomstrete kjoler: I denne serien, blå blomstrete. Den til venstre er kanskje så blomstrete, men den har hvertfall blått mønster. Og jeg liker egentlig ikke dette så utrolig godt, altså på den røde løper. Jeg synes det tilhører en sommerdag heller. Men helt klart, fargen er fin.- Grå skinnjakke: Endelig noe jeg faktisk digger! Siden grått passer til nesten alt, og grått på grått blir veldig kult mens grått og hvitt blir ikke helt det samme føler jeg. Grått er rått, om man bruker de riktige fargene. Kjøp heller en grå skinnjakke enn en sort.- Mønstrete strømpebukser: Dette er jo noe nesten alle går med for tiden, og jeg må si jeg liker det. Det er noe som passer seg veldig til høye heler, en kul kjole eller skjørt. Forsåvidt så passer dette til alt sort egentlig, siden det ikke er så dominerende for hele antrekket. Bruk det for å vise dine lange bein!- Sort/hvitt lappemønster: Man kan bli litt sjøsyk når man ser på det, men det vekker oppmerksomhet, siden man vet jo ikke hva det skal forestille? Det er vanskelig å beskrive hva man har på seg, og det er det som gjør kjolen kul, sant?

For det meste synes jeg alt var hot, men det er jo opp til hver enkelt.
Hva likte dere/ikke?


sort

Jeg tok svart-hvitt bilder idag med Anna, og ville gjøre bildene mørke og på en måte syke. Tok også Lookbook bilder men de gidder jeg ikke å legge ut, for de kan du se på høyre i margen :)
Hva synes du? :)

milk

Jeg måtte stå opp litt senere enn vanlig idag, grunnet jeg hadde stått opp kl 07.00 på en lørdag. Så jeg sov til 12.00 idag. Idag skal jeg bare kose meg. Ta lookbook&høst bilder og spise sjokolade. Se på Designerspirene og gjøre litt lekser. Jeg skal facebook stalke alle folka på skolen, og høre på høy musikk, mens jeg går gjennom ønskelista mi til jul. Og selvfølgelig høre på Russian Roulette. Mye å glede seg til denne søndagen.

dsc0214
- Og har noen forresten sett det nye designet til Tine Melk kartongen? Likte det forrige mye bedre, for dette ble liksom litt for fint, om du skjønner. Jaja.

Hva gjør du denne søndagen? :) 

ååååhrker ikke

Ikveld skulle jeg egentlig ut med Aurora, HanSof og Harriet på en gallafest, var det vel. Men etter å ha vært på fest i går og stresset meg gjennom kvelden, siden jeg stod opp kl 07.00 idag, og dratt igjen 08.30, så orker jeg bare ikke. Vært nede på Arkaden i nære fem timer, og skiftet og gjort masse. Nei, jeg orket ikke tanken på å være ute med høy musikk og mange folk. Så da ble jeg værende hjemme, også kommer Anna og Marius etterpå for å se på film og slappe av.

53056591257615499828
random pic. Unni og meg på Hard Rock <3

catwalk for Arkaden

Da har jeg gått catwalk, og ja det var spennende! Når jeg var ferdig var det alltid et lite kick som kom og jeg bare tenkte jeg skulle gjøre det bedre på neste antrekk. Det ble mye venting også ble det skifting i høy hastighet, for å si det sånn! Jeg fikk Hedda til å ta bilder av meg, og kunne ikke gjøre noe enn å smile, altså. Jeg var ikke seriøs, jeg bare hadde det gøy og smilte til alle som kom for å se meg, og ja, det var veldig gøy! På bildene nedunder kan du se hvordan det gikk, de forskjellige outfitene, og noen andre som også gikk.

Vel, da var det gjort og godt er det!
Hva synes du om klærne?

e

Jeg har sovet lenge. Eller, igrunn egentlig ikke. Siden jeg dro hjem fra klassefesten ca kl 23.36, siden det var da jeg sendte min siste melding. Etter å ha danset, ledd, drukket og ikke minst tatt mange bilder, så er jeg faktisk veldig sliten. Og det passer jo ikke så bra.

Siden jeg skal gå catwalk for Arkaden etterpå, og jeg må være opplagt til det! Og jeg gruer meg litt, men det er sikkert bare noen nerver. Har hørt at det er et skikkelig kick å stå utpå selv catwalken, og når man kommer jeg inn igjen, så vil man bare gjøre det igjen. Så jeg er heldig, som får prøvd det.

Men slutt å mas da, her kommer bildene!
So long!


mitt første innlegg på doyourworst!

Dette er da mitt første innlegg noensinne. Jeg postet dette innlegget den 6 september, og da var jeg med Hedda til Ski Storsenter for å kjøpe julegaver! Det verste er at jeg husker dagen som om den var i går, siden det var mye som skjedde. Men det er morsomt da, mitt første innlegg av 429 innlegg!
Jeg starter med overskriften:> Hei, skal vi dra til ski?

J U L E S H O P P I N G   M E D   H E D D A

Det var gøy. Vi
kjøpte nesten hele senteret jo. Neida. Men jeg fant utrolig mye! altså-gaver til familie/friends. ;'D

ski
Hedda på Ski-toget xD Ps. hun mistet hanskene. Jeg fant de... -.-


OOOOOoooooooooo jul med din gleeedeeeeeeeeeeee,sang hedda! neida. hedda hadde sovet bare i 4 timer stakkars,for hun hadde vært på overnattingsssssbirthday. ^^ Men jeg kjøpte mest denne gangen!

Vi tok ikke så mange bilder. men her er noen:

ski2
Vill shopping. Det er uheldigvis mer..

ski3
Break. McDonalds. Sjekk Magnus:D

ski43
Hedda.Gard.Hedda.Gard.Hedda...

sludd

det jeg hater er sludd når man skal gå hjem fra skolen. man går også kommer det sånn småregn, også tenker man at man sikkert ikke blir våt, men sakte men sikkert så blir man klissvåt. itillegg så blir man varm, siden det er egentlig ganske varmt. og nå har blogg.no byttet design også! ærlig talt, for en dag.

det jeg liker er når mormor lager dritgod mat MED dessert. har aldri dessert, så det er jo nesten selve julemiddagen. de eneste gangene jeg spiser dessert er når jeg er hos Hedda. de har alltid dessert... når jeg er til stede. mohaha. skolen idag var forbausende kjedelig, og i friminuttet så gjorde jeg ikke en dritt. satt der og så på folkene som gikk forbi. snakka ikke med noen. bortsett fra Anja da. som også kjedet seg.

har hentet pengene Julie skylte meg, og iPoden jeg glemte hos Martine, så nå er jeg lykkelig! penger og musikk. kanskje dagen ikke var så verst likevel?
666

det irriterer meg noe grendeløst at det er så mørkt ute! for det første så kan jeg ikke ta bilder når det er så mørkt, for når jeg kommer hjem, så er det ikke vits i å ta bilder, siden det er så mørkt (bra setning det der). for det andre så ser jeg nesten ingenting. det er ekkelt å gå stien vei fra hauketo, og ser meg alltid to ganger bak for å se om noen lusker seg i buskene. for det tredje så vet jeg ikke om det er is på bakken eller ikke. fikk nesten et fall rett på rumpa når jeg skulle dra til skolen, men jeg falt ikke. heldigvis for meg så har jeg god balanse, så jeg faller ikke så lett!

har akkurat vært på rema 1000 med Anna (our second home) også har jeg hatt en samtale med Hedda uttafor vinduet hennes. det var kaldt, men jeg hadde sjokolade og iskaffe (jippi) da, så det gikk bra. helt til jeg skulle kaste sjokolade til henne...p1030904
fant akkurat ut at jeg hadde 666 bilder på mobilen min. ulykke. !?orgasm in my mouth

dere har jo sikkert, eller dere har sett at jeg elsker iskaffe? absolutt iskaffe, om dere lurte. jeg kjøpte iskaffe nesten hver dag, selv når jeg var blakk. og når det er iskaffe i kantina på skolen, blir jeg jo bare mer avhengig! og når det var gratis iskaffe da var jeg nesten i himmelen? ja, jeg var i himmelen. bedre kunne det ikke bli. tør ikke å nevne hvor mange iskaffer jeg drakk tilsammen da.

men etter de har jeg blitt litt lei av det (HanSof, ikke bli skuffet), selvfølgelig er jeg ikke ferdig med å drikke det! men jeg har begynt å falle for en annen drikk! nemlig coca cola. elskerr det. drikker jeg det hver dag. alltid i de første timene på skolen. skuffende.

også drakk jeg iskaffe i stad, og jeg følte orgasmen i munnen min. det var sååå godt!
så jeg begynner å lure -

konk

- hva er egentlig best?

men en ting er sikkert; de inneholder jo veldig mye sukker, så det er kanskje derfor jeg blir avhengig?

lazy

på onsdager så er det skynte-seg-hjem-dag. siden jeg har tennis kl 17, og jeg tar jo toget som går 15:52, og da rekker jeg akkurat å blogge, skifte, ta en matbit og løpe ned til bussen hvor tennis partneren min er. som er 18, så vi tar oss tid til en juleøl når vi er ferdige. jeg har akkurat funnet ut at jeg er veldig lat. etter å ta følge til oslo s med HanSof (Hanne Sofie), sorry, liker å si HanSof.

marie
bildet er på skolen. og som du ser på pulten, så ser du kanskje hva vi har?
poeng til deg!

nytt design og header!

nyheader


etter veldig mye fram og tilbake, så orket jeg rett og slett ikke mer. så jeg lot det stå sånn! og sånn skal det stå i en lang tid framover! håper du liker det, og det blir sikkert noen småjusteringer noen ganger men. uansett. fornøyd!

darkness

Endelig kommet hjem fra konferansetime og en lang skoledag. Konferansetimen gikk bra og skolen gikk bra den òg. Jeg var på Eger Torget med Celine, som kjøpte seg en kjempefin topp til en ikke så kjemefin pris. Men jeg synes det var verdt det. Man kan ikke bare ha billige klær i skapet sitt. Det må være noe verdibart der også!

Etter den beinharde gymtimen vi hadde så dro jeg ut med Aurora og vi koste oss gløgg ihjel. Nei, vi fikk eller drakk ikke gløgg, men det som var dritt var været. Nesten ikke noe lys. Bare mørkt. Noe jeg hater. Mørkhet og regn. Hvordan kan man bli glad av mørkhet? Uansett.

I kveld er det Grey's Anatomy (og det skrives ANA-TOMY, ikke Anattomy eller Anotomy eller Anætemi som alle andre skriver det) også skal jeg gjøre litt lekser (sjokk!) og ja.
det var så utrolig...


fantastisk digg med..


Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie Ice Cream (faktisk!).


likte dette best(av de 30 vi tok).


best med svarthvitt.


wet hair

vel, jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke har vært en særlig god blogger i det siste. jeg har med hånd på hjertet ikke hatt så fantastisk mye å gjøre heller, så det er litt dumt. har vært litt lekser, ute med venner, sittet med et blad eller en bok og lest mens det snødde ute, lagd middag, tegnet på serier. joda, det er jo noe det. så jeg har gjort mye enn å blogge, og jeg har god samvittighet for det.

jeg så en film i går som het the good girl. og jeg ble virkelg deprimert av den filmen. faktisk. den handlet om en dame som bodde på et lite sted og jobbet på et supermarket. markedet hadde ca 60 kunder, og det skjedde ingenting der. de sov, jobbet, spiste og sov igjen. altså, jeg kunne aldri levd sånn. synes jeg bor perfekt akkurat som jeg bor nå. men det er ikke det som er poenget mitt.

det er at når man har et sånt kjedelig liv som jenta i the good girl så hjelper det ikke å sitte hjemme og vente på at neste dag skal komme. det kan du bare ikke gjøre, for da er det ingen glede i å stå opp om morningen. har du et kjedelig liv så må du gjøre noe med det, ikke bare vente på at godene skal komme. og har du et perfekt sted å bo men fremdeles har et kjedelig liv, så må man gjøre akkurat det samme. ta utfordringer. ta sjanser. kjedelig eller ei, det er du som lever livet ditt, og irriterer du deg over livet ditt, vel, så er det akkurat deg du må skylde på. siden det er du som faktisk er personen.


i det siste har jeg bare tenkt på svart-hvitt bilder. de blir så mye kulere synes jeg. også liker jeg bilder som er vel gjort. altså bilder som er gjort noe med. redigerig kalles det.

nei, har enda ikke bestemt meg for hvordan bloggen min skal se ut. kommer snart!

boring

                            -  Kommet hjem fra skolen. Hvor er snøen min? Snufs. Orker ikke å skrive noe så seriøst nå, men det kommer innlegg etterpå! Bloggen min er litt under oppussing etter at jeg må tenke på hvordan jeg vil at bloggen skal se ut som. Den må være så meg at det er mulig, og det er ikke så lett å finne ut av det. Hvilke farger? Oransje? Grønn? Rød, som jeg har nå? Hvertfall, skal finne ut av det, også blir det en stor forandring, eller forvandling om du vil kalle det dèt.

tumblrkrncs8szx31qa4w2fo1500thumb
Løvenes konge. Hedda, vi må se den nå snart. Den gir meg gåsehud. 

det har vært en koselig dag.

Jeg har vært ute i regnet. Jeg har tatt mange bilder i regnet. Eller det regnet ikke så mye, men det var vått. Har drikket te. Redigert bilder. Vært på kino. Sett på film på FEM. 2012 og The Good Girl. Vært med Benedicte og Anna. Det har vært en koselig dag.

Disse var de beste bildene jeg og Benedicte tok idag. Noen redigerte noen ikke.
Som sagt det har vært en koselig dag.

Jeg er ikke trøtt og vil ikke legge meg. Føler jeg har så mye mer å gjøre og så mye mer å skrive, men nå blir det bare så kort. Dessverre. God natt!


last nightBildene er tatt fra før festen. Turen bort til Sæter var både kald og våt. Oppholdet var koselig på starten av kvelden. På slutten dreit jeg meg ut vannrett, lodrett og speilvendt. Dumt av meg. Men vil ikke gå næmere inn på det. Nå skal jeg kose meg med D! før Benedicte kommer.

koselig i sitt eget hjem

Nå fikk jeg akkurat en telefon ifra Julie som løper rundt for å finne en butikk og et busstopp. Stakkars. Men her hjemme lager pappa hjemmelagd pizza mens jeg sitter og blogger. Litt av min hverdag til deg!

Jeg gleder meg til i kveld, for da er det tid for fest og møte forskjellige folk fra skolen til Martine. Gleder meg også ekstra mye til å feste med Julie, siden det er faktisk bare andre gang vi er ute og fester sammen. Ellers idag har jeg bare tatt noen bilder og bare vært hjemme og slappet av. Det jeg synes er deilig er å se ut av vinduet når vaskehjelpen rydde hele huset og jeg har et pledd og musikk ved siden av meg. I det siste så har jeg vært i byen nesten hver lørdag isteden for å være hjemme med mine kjære. Og det er faktisk deilig å være der man har levd i 16 år og bare tenke gjennom alle de gledene jeg har hatt på dette stedet! Haha, deilig.

dsc0948
jeg stod opp

god morgen!

nei, jeg stod ikke opp nå, men jeg stod opp for å dusje, rydde rommet, hjelpe pappa med noen ting, spise frokost stod opp. Ikke opp fra senga. Men fra søvnen.

Idag ska jeg ut for å kose meg med folk og drikke. har egentlig ingen store planer pådagen. Tenkte jeg skulle dra til H&M for å se på Jimmy Choo. Men vet ikke om jeg gidder å dra til byen. Er jo i byen hver dag.


for dere som lurte så spiser jeg vaniljeyoghurt med sjokolade. <3

det snør på fredag den 13. ironisk.

Ja, det snødde faktisk idag. Og jeg elsker snø, så det var veldig koselig. Hvorfor jeg elsker snø i november sa du? Jo, det er så enkelt som at jeg synes november er en sånn anonym måned, for hei; hva skjer i november egentlig? Fortell meg det! Så snø i november er dritbra! Men jeg liker ikke sånne snøstemning reklamer og nå er det jul hos Skeidar (bare et eksempel) ting. Vel, november er anonym, men det burde ikke bli en julemåned for det om. For når det er januar og februar er det fremdeles snø, men vi nevner ikke ordet jul.

Hverfall, jeg elsker jul og jeg elsker snø! Og vinterbilder.

Synes lyset var så fint!
Etterpå skal jeg være med Hedda og Thea og se film. Skal egentlig være der i hele kveld. Men nå må jeg rydde!

Merkninger for dagen:

Ta på noen varmere sko, ikke tøysko.
Ta på et stort skjerf.
Ta med kamera på skolen siden det er fint lys ute nå.
Følg med i timen og ikke drøm deg bort.
Ikke hårgele på gutter med langt hår. La det  gløde!

 

tolvte november

som sagt, jeg er treig med å blogge nå ass. skrev det i går, og jeg tenkte med en gang i morgen skal jeg skrive innlegg etter innlegg men det har da ikke skjedd. en liten kjapp update; jeg har faktisk begynt å vende meg til håret mitt, og tenker ikke over det. jeg har vært med Julie idag noe som var koskoskos. nytt yndlingsord. kos. men jeg og Julie har alltid noe morsomt på lur; pinlige stunder og noen knuste hjerter. neida, det er ikke så ille, men det er hvertfall godt å ha en å snakke med som sier alt utenom oi, kult, shit. men som faktisk hører på meg.

alle har party in the USA på hjernen (hverfall noen), men jeg har denne     
nytt innlegg kommer etterpå! (lover)

l + oka = hedda og gard

Oi, jeg har enda ikke blogget idag, også har jeg fått SÅ mange besøkende! Sjukt.
Nesten trist at jeg ikke blogger før nå da.
btw. skriver i små bokstaver nå, siden orker ikke å trykke på shift knappen etter punktum. SLIT! (eller..)

dagen idag har væt litt hektisk til å begynne med, med så mange fag osv, men så ble den mye bedre etter at jeg hadde spilt tennis og vært med Hedda. har faktisk gjort noen lekser idag, og det uten stress. Hedda og jeg rettet håret mitt, og satt egentlig på badet i hele to timer (nesten). det var koselig med retting av hår og muffins og TOPP og kamera og musikk! deilig. nå driver jeg å laster ned CD-n til Beyonce, siden jeg liker henne og noen av sangene bare vekker interessen min til å høre på henne, og "i am sasha fierce" er jo genialt. to forskjellige personligheter og ja. genigeni genialt.


haha!
loka, jeg tror vi sier ja på den?
men orket ikke å blogge seriøst idag. skal gjøre det i morgen! .. om jeg får tid.

jeg har lagd mokkakake!

Bilder av selve kaka legger jeg ikke ut. Den var styyyygg! Det er btw. mokkakake og oppskriften finner du her! Om du gidder å lage en sånn kake til klassen din da. Men vel, som Hedda og Aurora sa, den kommer til å smake godt! Eller sa du egentlig det Aurora? Uansett!

Blir faktisk litt irritert over at folk skriver "Vel, du bryr deg kanskje ikke så mye om hva jeg gjør om dagen" eller "Jeg får jo ikke lesere om jeg blogger om hverdagen min". Sånne ting. Altså, blogger man så blogger man jo helst om hverdagen sin, og det er INGEN som BARE blogger om mote, skjønnhet, bilderedigering, kameraer. ALLE blogger om hverdagen sin. Selv de på topplista blogger om hverdagen sin, og de er jo på topp, så noen må jo faktisk lese bloggene deres. Skal skrive om dette en annen gang, men håper du skjønner hva jeg mener! :-)

waking up in Vegas

Nå kom jeg akkurat hjem fra byen, og siden jeg ikke har skole idag, siden det er studiedag, og jeg vet ærlig ikke hvorfor vi får fri. Det er digg uansett. Så idag tenkte jeg skulle sove lenge og  ta meg en tur til byen, der jeg skulle kjøpe kakedeig til i morgen. Men fant ingenting som passet den jeg skulle ha, så jeg får lage kake fra bunnen av!

Kjøpte også en film, Forvarsel med Sandra Bullock, en turkis bukse og noen tegnetusjer. Senere dro jeg hjem med Tina, og det første jeg gjorde når jeg kom inn døra var å blogge. Altså skru på PC'n og skirve blogg.no og skrive dette innlegget!webcam2009111016352katy perry - Waking up in Vegas    (8)

revyrevyrevyfest

Har faktisk ikke vendt meg helt til den nye sveisen. For når jeg kommer til speilet på badet så ser jeg to ganger før jeg snur meg for å si det sånt. Også vet jo alle at jeg har farget det, så de sier jo ikke "Å, så fint!" lenger nå. Og det er digg. Men skal prøve å vende meg mer til håret. Skal tross alt ha det i 8 uker.

Revy-festen på Ullevaal var både underholdende, morsom og veldig skummel. Altså etter det som skjedde på slutten. Men skal ikke gå nærmere inn på det. Men når jeg fikser musikken begynner alle å hoppe! Neida, fikk jo hjelp av Aurora, og når Asereje går med Las Ketshup blir det stemning for å si det sånn. Hadde ikke noe drikke når jeg dro dit, men har 3 ølflasker i bagen nå. Pussig. Tok heller ingen bilder fra festen, jeg bare hygget meg jeg.

dsc0022
sånn så det ut forige gang jeg farga det :-)

mokka und latte

Nå kom jeg hjem fra skolen. Eller har akk vært å tatt en dusj og senere var jeg på Kaffebrenneriet med Tina. Kos. Etterpå skal jeg jaggu meg på en revyfest, og jeg gleder meg, siden alle folka jeg kjenner og liker skal dit, så det kommer til å bli kongeeee! Litt problemer med drikka, men finner vel en øl her hjemme. Tar sjansen når jeg kan sier jeg bare. Men bra.

Var flere bilder, men orker ikke å laste opp alle. Men vi ses!

cupfinalen og fire stjernes middag
synes det er så gøy med disse ballongene. her er de i nettet.


her blir de akkurat sluppet ut.


her er alt samlet, men dog i lufta.


sånn ble det! hehehehehehe.


som du ser så ha søstra mi MOLDE i panna. u go girl.


hos bæsmor og bæsfar.Lang bildeserie detta. Ender med et lys, siden det jeg har det så varmt nå, og skal gjøre silkebok og planlegge uka og kanskje se et program på TV, så ciao!

Btw. Molde tapte i straffekonk :-(

klar for kamp!

Da er jeg klar for cupfinalen mellom Molde og Ålesund! Jeg skal med pappa, bror, søster og fetter, og senere blir det (forhåpentligvis) seiersmiddag! Jeg var på forrige cupfinalen mellom Molde og Lillestrøm og det var en helt syk kamp, men Molde strakk seg lengst og vant. Håper denne kampen blir like spennende! Tror jeg skal ta med meg speilrefleks, siden det er jo ikke barebare å være i en cupfinale synes jeg! Så får man bra bilder også, så det er jo great! Føler jeg setter et utropstegn etter hver setning jeg skriver her, men. Jaja, tvi tvi!

Hvilket lag heier du på? :Dvakker dag, vakkert hår

Etter å ha hatt en fab dag, sitter jeg på rommet mitt og spiser en kald yoghurt til kveldsmat. Setter pris på alt som skjedde idag. Farget håret, spist på Hard Rock, og vært med min kjære på kveldingen. Ja, for nå smiler faktisk verden til meg. Og i morgen blir det også topp! Skal på cupfinale mellom Molde og Ålesund, og gleder meg som et lite barn! Liker også at det starter tidelig, for det A-menneske jeg er så liker jeg faktisk å stå opp sånn at jeg kan få mye ut dagen! Etter det skal jeg på middag med familien + familien. Også se film med min kjære. Også på mandag blir det ny peride, og gleder meg faktisk litt til skolen. Siden alt er så bra nå, så kan jo egentlig ingenting hindre meg nå.

fretter
Kanskje det ser svart ut på enden av håret, men det er siden det ikke er lys på den siden. Og på kveldene når det ikke er noenoe lys, kommer jeg til å se ut som spøkelseskladden.

Og om du lurte, så er min kjære Hedda!

picture007


Å flott! Nå sølte jeg restene av youghurten ned på gulvet!

ny header og nytt design!

Endelig, sier jeg bare. Endelig ny header, og fargen blir rød. Synes rød er en fin høstfarge og jeg har aldri hatt rødt som design før. Har jo vært hos frisøren idag, og håret har jo blitt rettet, så det er perfekt, også er det mer fall i det enn noen sinne! Skal kanskje bytte overskift-font, men nå har jeg det hvertfall sånn!
hva synes du? :)

har farget håret!

fargekladd1087

Her er på starten. Litt nervøs, og etter jeg tok dette bildet, kom frisøren og lurte på hvilken farge jeg ville ha. Jeg ville ha mørkemørke brunt, og fargen så fin ut!

fargekladd1090

Dette er fra når jeg fikk i fargen, og ventet i 20 minutter med fargen i. Og den greia jeg har rundt er sånn varmesensor, og det var så utrolig varmt, og svettet jo nesten! Men fikk ELLE og Se&Hør da, pluss kakao, så det var veldig behagelig!

fargekladd1091

Dette er den endelige fargen. Hun rettet den ut så det er utrolig langt på dette bildet. Og ja. Ble ferdig!
Bildene kommer senere sånn at dere får se hvordan det ble!
Sorry for dårlige bilder, men hadde bare mobilkamera!one of the boys

Har kommet hjem fra byen og shopping med Anna. Kjøpte meg Katy Perry CD og et skjerf. Har ikke bilder her, siden Anna kommer senere og gir kameraet til meg siden hun skal legge inn bildene. Kos!

Skjønner egentlig ikke hva som er så galt å høre på listepop? Jeg hører på listepop ved siden av det jeg vanligvis hører på. Lady Gaga, Beyonce, Empire of the Sun, Shakira, Akon, Pixie Lott og Katy Perry, det er ikke så forferdelig. Så tenk dere om til dere som sier det; dere gjør det nok selv!
img1pr


I morgen skal jeg farge håret! :D


uten sukker duger Gard ikke

Driver å gjør lekser nå, og ja jeg har gjort ganske så mye. Har skrevet et helt A4 ark med størrelse 2 i skrift. Har prøve i morgen, og det er sikkert masse jeg har glemt leiks, men jeg har skrevet det jeg skal utenatt uansett. Også får vi ha med arket på prøven! Men vedder en tier (okei, tjue, litt snill) på at jeg ikke kommer til å få bruk for den. Bæsj.

Men tilbake til overskriften. Ja, det er sant. Dere aner ikke hvor mye jeg har lys til å dra til Rema for å kjøpe noe med sukker inni. Men når jeg gjør det, bruker jeg jo ca. en halvtime og på den tiden kunne jeg ha gjort myemyemye. Har erfaring med den type ting altså. Men Mesopotamia og Hellas er kjedelig ass.

dsc0644etterskolen

Nei, jeg har ikke tenkt til å skrive enda et innlegg om "DET SNØR!" siden det er jo så kjedelig å skrive om? Alle vet jo det. Hvertfall, etter jeg kom hjem fra skolen har jeg ikke gjort noenoenoe. Okei, middag og ... ikke noenoenoe. Skal øve til prøven jeg har i morgen, og etter det er det helg og gleder meg. Skal bli utrolig digg, siden den siste uken har jeg jobbet ørene mine av.

Har også laget en ny kategori som heter "etterskolen". Det er når jeg blogger etter skolen, og skriver om det som skjedde, noe nytt, outfit samt bilder. Nå tar jeg bilder med kamera, men. Skal ha med på skolen siden det er jo så lite så jeg tjener jo faktisk på det.

- Ship   o hoy!webeldongtogehter
etter bytur med Celine. Kjøpte et nytt skjerf, NEWdelig.
amy winehouse: hva skal jeg gjøre? lol

For tiden har jeg bare blogget en gang om dagen, når jeg sier til meg selv at jeg bare må blogge en gang til, siden det er jo kjedelig med ett innlegg pr dag. er det ikke? Jo, hva er vitsen med å blogge når man blogger èn gang dagelig. Da burde man si "jeg blogg(-er)." Dårlig forklaring.

Så har jeg heller ingen bilder å legge til. Tar jo ikke bilder når jeg har hundre andre ting å gjøre som å; dusje, levere sminkepungen til Anna, lekser, ringe folk osv. Men ja. Har egentlig ingenting å blogge om, siden jeg bare blogger for å gjøre noe. Men nå må jeg legge meg ass. Pakke sekken og skrive dagbok. Lættizz. Noen bilder av Amy Winehouse. Biografien skal jeg lese i norsken. Har lest den før, men skal bli gøy å lese den andre. Har to :)

som alltid

Vel, som alltid så er det ikke så forferdelig mye lekser eller i det hele tatt noe å gjøre på skolen. Selvfølgelig har vi samme noe av det sammen opplegget på skolen som alle andre skoler, men litt anderledes. For vi har ikke lekser. Det er jo en digg ting å ikke ha, sant. Men det betyr at man  må gjøre mest mulig på skolen. Og er det alltid like lett å følge med når man har en sånn klasse som min? At jeg må snakke hele tiden, hvis ikke så kommer jeg til å sovne? Vel. Jeg følger kanskje ikke så mye med, men når jeg gjør det, DA får jeg vite myemyemye.

Det er det som er dritt med meg; jeg er mye bedre enn det jeg tror jeg er. Siden fikk igjen en dårlig matte- og en dårlig kunsthistorieprøve. Men jeg kunne gjort det så sabla mye bedre hadde jeg bare øvd. For nå har vi om Mesopotamia* og Hellas, og den ene dagen jeg faktisk fulgte med, lærte jeg mye! Og det var definitivt ikke idag. Tvert imot. Men droppet tennisen for å gjøre lekser. Det har noe å si altså. Så nå skal jeg gjøre masse lekser, og håpe på en strålende dag i morgen, hvor jeg faktisk skal rekke opp hånda i timen å snakke som en gal. Wish me luck.

fargekladd999

big apple compared with dry carrotcake.

på skolen

Idag på skolen var det ikke spesielt gøy. Nei, det var heller kjedelig. Men å snakke gossip med Anja i kunsten er gøy. Snakker om alt fra festene i helgen som har gått og om skolen, og hverandres pinlige øyeblik. Å ha gym er heller ikke så gøy, hvertfall ikke når du har en gymlærer som sier noe hvert 2 minutt. Kjefter, maser og lager regler. Makan!
Så, dette bildet er av eplet til Hanna som var (faktisk) utrolig stort! "Hei. Jeg er et stort eple! Spis meg ikke!". Haha, dør.i byen

Jeg møtte tante Unni i byen senere og vi spiste på Bocata. Til dessert en tørr gulrotkake. Advarer. Gikk ned mot Karl Johan og gikk innom "Anna og Clara". Den nye butikken vet dere. Superkos butikk.
Egentlig så liker jeg ikke bilder når man viser maten og man smiler inn i kamera. Men dette var jo så fint, og det eneste som var fint i bunken :-)


hjemme

Jeg skal gjøre lekser, men leser heller Nemi som jeg har lånt av Juni. DE FØRSTE NEMI-BLADENE! Altså ALLER FØRSTE! IIIIK. Blir så gøy å lese de!


i kveld er det Grey's Anatomy. Er det bare meg som elsker det programmet?

er det derfor du var så hyper i går?

En ting jeg har lagt merke til etter halloween fester og slikt er hvordan stille, rolige,  usynlige elever slår seg løs når de får tak i litt alkohol. Det er da man virkelig får vite hvordan de er når de er litt brisne. Ser jeg på bilder, kan jeg se at de som er stille roper og har hendene i været og roper "Øøøøøøy" eller noe sånt. For min del synes jeg at dette er litt.. hva skal jeg kalle det.. teit? Tragisk? Nei, merkelig. Dette er merkelig synes jeg!

Hvorfor ikke være litt mer synlige på skolen og i timene, når man egentlig ikke er det minste rolig på fest? Men så kommer spørsmålet da; blir man påvirket av hverandre? Leker man bare full siden at alle andre hopper og danser? Jeg tror det. Siden når du er på fest, så vil du jo ikke stå helt stille å finne en soffa å sitte i og snakke med en annen. Eller kanskje du sitter alene med mobilen eller noe sånt. Når du ser vennene dine der ute på kall det hjerne dansegulvet, så vil du også være med på leken. Da kan det være lett å bli hyper når du har fått i deg en øl eller en cider. Også tar noen bilder, og da prøver du å være så linselus som overhodet mulig, for du vet jo at bildene kommer til å bli lagt ut på facebook, og da er det ikke gøy å se seg selv i bakrunnen. Men med andre! 

Men så igjen da, om du har med et kamera på skolen, og tar bilder av disse som er så stille, DA tar de hånda foran ansiktet og sier "Neei, ikke ta bilde av meg!"

Noen av dere synes vel det samme som meg; at dette er merkelig. Hvorfor ikke bare være deg selv, så der du hvordan personen er både på skolen og på fest!

alcoholright now

Akkurat nå hører jeg på Katy Perry, mens jeg småleser i bibelen. Har fått lastet ned litt musikk siden Lime Wire funker også har jeg lastet ned Løvenes Konge på engelsk, siden jeg ikke har sett den, så skal se den i kveld tror jeg. Etterpå er det TV-programmer som går, også skal jeg vel få gjort noe lekser også, men først; slappe aav!

sdc10815
Bibel ♥

gjesteinnlegg fra Steinerskolen


25638214


Dette er Aurora, og sin nyfødte lillebror Gard.


Hei søtiser! Nå sitter jeg, Aurora, på Gards skolepc.
Han har vist meg bilder av trusa mi, og læreren syns vi "leker kjekke". Eh, nei, vi er stygge.
Ææh.
Uansett. Jeg kom faktisk FØR Gard på skolen i dag, og han ble like sjokkert som meg. Selvom det regner ute, gråt jeg når jeg så Gard. Næææææt.
Så nå er det mandag, og uken har mange muligheter. For min del skal jeg prøve å ta det rolig, mens kanskje Gard skal ut på byen? He he.
Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om. Jeg sitter å drikker av min beloved Pepsi-max, og vi snakker om helga.
Emily har slått opp med Balder.......
Og han slangefyren. Ew.
Gard var ihvertfall Amy Whinehouse, og han så bedre ut enn hun selv gjør ass!
Altså, han så fæb ut! Selvom trusa mi var synlig den kvelden, så var det sjukt koz. Selvom kvelden hos HS var typ "vors" for meg, mens det var "the halloween" for noen. Syns at på slutten ble det litt mye randoms som bare stakk hue inn døra, drikke 1 rusbrus, og bli drita. Jaja. Jeg må si at det ble en del fjortisgreier den kvelden. Alle som rota!
HAHA! Jeg skal disse dem i dag. Mehe.
Men nå er Gard nysgjerrig, så jeg gir meg for denne gang.
Så vi snakkes!

Ha en fin skoledag, og gjør som morra di sier!
Koz, fra AURORA! Hehehehe.
BURN IT, PAST IT, ROLL IT!

jeg er kjapp på innlegg

Etter å ha lest 100 innlegg som hander om halloween, er jeg og kanskje fler enige om at halloween er ferdig for denne gang. Folk hadde det gøy, hvertfall mine nærmeste. Det er det som er positivt, at kveldene inneholder humor, latterkramper, drikke og en bøtte fult med ditten og datten. Livet ja. Det er noe for seg selv. (Hva faen Gard?)

Har akkurat vært i familiebursdag, og det var veldig hyggelig. Kunne ha tatt med kamera men. Æsj. Jeg tror jeg er en av de få som faktisk står opp om morningen og tenker "Yes, etterpå skal jeg møte alle mine kjære". Eller? For folk har jo lekser og andre ting som slår seg fast. Og ja, jeg elsker familiebursdager.

Nå skal jeg ta meg en dusj, så skal jeg kanskje skrive et menings-innlegg senere.Nå skal jeg ta meg en dusj. Need so. Har jo gått med en Amy Winehouse parykk i en hel kveld så.

you can call me Amy Winehouse

p1030753

p1030761
Ja, her er hvertfall noen bilder fra kvelden. Halloween var dritbra, for min del. Koste meg. Det kom veldig veldig mange folk dit da, men ja. Var hyggelig å bli kjent med nye fjes. Eller, de som hadde kledd seg ut, det var de som fikk mest oppmerksomhet. Jeg derimot, var redd for at parykken kom til å dette av eller falle sammen. Men etter at jeg hadd hoppet på trampolinen, og gått opp og ned trappen sånn 20 ganger, fant jeg ut at parykken var veldig stabil. Hehe. Og jeg kan sverge at hvertfall 20 stk sa: "Å se! Amy!"

Hadde du en bra kveld på Halloween? :)
hits