oktober 2014

Betongbord

Bord støpt i betong.
Ute-/innemøbel.
Treverket er furu.

Vi har jobbet med ulike materialer den siste tiden; jeg valgte betong av ren nysgjerrighet, og ville utforske og utfordre meg selv.
Denne prototypen veier 5 kg.

En meget lærerik, og samtidig forferdelig hektisk periode. Jeg lærte ekstremt mye om dette materielet som jeg skal ta i bruk i senere anledninger- jeg elsker uttrykket og teksturen. Å jobbe med betong for første gang var enormt krevende, og du skulle sett jeg stressa og løp rundt. Arbeidsklærne jeg hadde på har selvsagt ikke gått upåaktet hen, da selebukser, vernesko, hansker og støvmaske som kom flittig i bruk.

Men jeg kom heldigvis i mål :) 

Neida, målet er faktisk å få den med hjem..


Beauti-fall
 


Høstværet i Bergen er for øyeblikket litt trasig må jeg vel ærlig innrømme. Det slutter jo aldri.... å..... regne.
Men vi har dog noen fine stunder som på bildene over. Ingenting er vel bedre enn sol og god tid på kvisten.

Dagene går ekstremt fort for tiden, noe jeg, nje, ikke er så stor fan av. Om 3 måneder bikker jeg hele 22, det er jo galskap. Det føles jo ut som januar var forrige uke. Høstdagene blir krydra med litt forskjellig, bl.a. store prosjekter på skolen, lange forelesninger, lite søvn, og mye kaffe mellom slagene. Å være designstudent krever mye hardt arbeid. Nå er det bare å gjette på hva som blir skapt next. Betong er materialet.

Til tider kan det bli for mye på agendaen, og da er det ikke lenge før jeg sitter hjemme i stua og blir der over helgen. Å komme hjem setter virkelig igang godfølelsen i magen; avslappende og fullstendig tilbakelent. Det høres jo ut som om å komme hjem er rene julaften og bursdag samtidig når jeg skriver det her, men på mange måter er det det, samtidig fins det ikke bedre medisin når man stadig er på farten. 

Da blir hun her happy. Gooood tid, masse god stemning i gatene, møter på folk i butikkene, og hadde selve slektstreffet sist gang jeg var på cos.
Hverdagscos.
;) Høsten har kommet til østlandet, samtidig som den bitende kulden vi ikke blir kvitt. Jaja. Får sitte inne, da;Og lese! For tiden leser jeg boka "Imot naturen", som er råfin!, av Tomas Espedal. Det blir ikke så mye tid til lesing dessverre, men det fins litt dødtid som jeg prøver å ta nytte av. Anbefales!Min islandske frue, Heida, butikksjef/kollegaen min på Levi's reiser snart østover fra regnbyen, det blir et stort savn! Vi ses hjemme :)Men nå skal gutten på storshopping, skrevet handleliste og greier.
Hejdå!


Carven SS15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 fint


På fartaHøststemning på Sunnmøre i disse dager.

Fra Regent Street i London til Bygdavegen på Stranda - denne gutten er stadig på farta.
Geirangerfjorden baki der. Stolt over å ha slekta mi planta mellom disse fjordene.

En uke på Sunnmøre er historie, og det har vært en innmari kjekk en! Vi har fått lov til å reise rundt på store, norske bedrifter og fått et innblikk i deres metoder/materialer, og se hvordan de arbeider. Ekstremt interessant, og uhyre relevant! Snubla borti bl. a. Ekornes og Fora Form, som står for produkter som du kan se under. Klasseturer er kanonbra, ikke ett kjedelig sekund i slike selskap.

Når man trasker rundt en hel dag og noterer, så blir en jo sliten. Og for meg trenger ikke ting nødvendigvis å skje hele tiden, da jeg er komfortabel med litt variasjon, og i det siste har jeg i grunn vært mer sliten enn vanlig; hektiske dager, mye å gjøre, lite overskudd. Men hektiske perioder gir óg resultat, og det er jo bare verdens beste følelse. Så, det blir jo definitivt verdt det på slutten - dog, jeg må nok prøve å få inn ordet «nei» i vokabularet mitt.. Jobber med saken. Håper dere har hatt en fin uke :)

1..2..

3.


Ålesund om høsten anbefales, fin atmosfære, og utsikten... Bare å ta turen.

Dette bordet...hurra!

Caroline i sitt ess. Less stress i "Stressless" fra Ekornes.

 Bare å velge seg en.. Fora Form leverer.


hits