oktober 2013

3 måltider i New York

Lunsj på Le Pain Quotidien (fins i 17 land, bl.a. Frankrike, Japan og England - anbefales!!! Noen som har vært der? :))

Middag på Delicatessen (den burgeren... changed my life)Dessert på 16 Handles (sånn hver dag, egentlig?)
Så jada, den byen leverte varene.


Oslo

Altså, det er jo helt krise at jeg framhever Oslo så mye som jeg gjør nå som jeg bor i Bergen. Skal skjerpe meg, dere.
Men så tenker jeg også at dere kommer jo definitivt til å høre og se mer av denne byen, jeg skal jo tross alt bo her i noen år (5!), med mindre jeg tar utveksling i enten London, Barcelona eller København (det er de 3 mest attraktive byene), eller så tar jeg mastergraden min i Oslo, hvem vet. 

En ting som hvertfall er sikkert er hvor vakker denne byen er på høsten, se da:


 


Kristine og meg i Slottsparken på mandag.

Det er så deilig å komme hjem. Jeg får en sånn ro i kroppen jeg ikke får noen andre steder, og jeg trenger egentlig ikke å gjøre så mye heller. Det jeg hvertfall gjorde var å dra innom favvobutikken:

Og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg kunne fylt hele klesskapet mitt med klær fra cos. Så mye fint har de. 
Alle dere cos-fans som leser bloggen min kan sikkert også bekrefte det. Hva jeg kjøpte kan dere se i innlegget under :)

Jeg var også innom hay, og om dere ser på bildet over er dette nabobutikken til cos, og det er jo bare drømmesituasjon for meg. Jeg kan nemlig også ha samtlige av dingsene eller møblene til hay hjemme hos meg.

 

Gul og kul, men kanskje ikke hjemme hos meg.

 
 
Denne derimot kunne jeg absolutt hatt hjemme hos meg, og stolen under::)
 


Blir aldri lei Gardis, nei..
Da jeg satte meg på flyet rett etter bildet ble tatt, dalte det ned noen snøfnugg fra himmelen.... Delte meninger om det. 

=Klassisk og fin. 
Du kan aldri eie for mange stripete t-skjorter. Fra cos.


XSlottsparken.
Vært i Oslo, Telemark, så Oslo igjen i helga. Tok noen bilder, kan vise litt senere. Bildet over tok jeg istad, gaaanske fint der nå :)


BakkeFørst (i den fineste shortsen).Så (i det fineste nabolaget hjemme i Oslo).Nå (i høstkalde, suuuperfine Bergen).
Ja, jeg eier flere sko enn bare Converse. 


Ett år sidenDette bildet ble tatt i fjor-høst da Kristine, Birgit og jeg dro på tur til Hamburg.
Jeg blir så glad når jeg ser dette bildet her, ass. Jeg ser at jeg har det veldig bra på dette bildet. Alle tre hadde det vel egentlig veldig bra på den tiden, mye pga. vi alle var i en veldig fin periode i livet, men også fordi turen var så fantastisk fin! Et ærlig og ekte smil, ingenting er bedre enn det..


BrrrNy høst-/vinterjakke på! Deilig.

Å. Høsten er rett og slett bare dritfin, og det er kanskje den tiden av året jeg liker aller best. Selv om det dog blir mørkere og kaldere, syns jeg egentlig det bare er litt godt. Vanligvis hater jeg tanken på at ting skal ta slutt, i dette tilfelle varmen og det vakre sommeren har å tilby, men nå er jeg klar for ull, skjerf og lag på lag med varme plagg.

Nå for dagen er det kun ett sted som frister om morgenen: under dyna. Selv om jeg har mest lyst til å bare ligge der hele dagen og drite i alt og alle, har jeg så sjukt respekt for tid at jeg gjør alt for å ikke forsove meg- det er bare min aller største skrekk. Derfor har jeg begynt å legge alarmen på den andre siden av rommet, rett ved siden av kaffetrakteren, så når alarmen ringer om morgenen må jeg opp av senga, traske bort til alarmen på det iskalde gulvet og skru den av- samtidig som jeg skrur på trakteren som jeg har gjort klar kvelden før (det er et must for meg om morgenen),- og vips er jeg våken. Så vidt, hvert fall. Det er veldig tullete, men det funker. Det skal òg nevnes at jeg enkelte ganger skrur av alarmen og legger meg tilbake igjen, og bruker 5 minutter på å fikse meg før jeg må gå til bussen. Noen ganger trenger jeg det bare, selv om det kanskje ikke er de morgenene som er de beste..

Bergen er så fint nå, ass. For tiden tilbringer jeg mye tid i byen fordi det skjer så mye kjekt! Bl.a. div. spennende prosjekter på skolen, mange konserter å dra på, kule arrangementer blandet med fine folk- da skal man ikke klage. Jeg prøver også å få skvist inn en fjelltur her og der om jeg har tid (#åretsfjellgeit'13), det er jo såååå mye herlig natur her!

Heldigvis har jeg ikke blitt bitt av høstforkjørelsen enda, men jeg føler den kommer rett rundt hjørnet, sammen med vinterkulden.. 
Vi snakkes, dere! 


Søndag


 


 


Kjekt:) Takk for alle fine kommentarer.


hits