oktober 2011

I DAG 31.10.2011Nå har jeg fått nok! Neste drittunge som ringer på døra, skal jeg med glede riste løs og kjøre over.

                              olajakke / loppis
                              genser / nike
                              t / new look
                              bag / topman
RIHANNA

Speechless.

Rihanna-konserten i går kveld var bare helt fantastisk! Hun sang så utrolig bra, og jeg ble overrasket over hvor mye høytalerne tålte. Den stemmen! ....rått. Det at Calvin Harris var oppvarmingen var også HELT OK. Men jeg ble skuffet over overgangen fra oppvarmingen til selve konserten. Da "We Found Love" ble spilt, som var Calvin Harris sitt siste innslag, ble det hele bare brutt, istedet for en rykende Rihanna på scenen. Hun kom først en time etter, og dèt kunne endre hennes karakter 4 fra både VG og Dagbladet.

Men foruten det var det en konsert jeg sent vil glemme. Det så ut som hun hadde det gøy der hun stod på scenen. Det viser bare at hun virkelig brenner for det hun gjør, og at hun gir 110% av seg selv. Hun har et sjeldent karakteristisk uttrykk, og hun klarer, uansett hva hun gjør, å holde på det kule, gale imaget hun har skapt. Jeg må jo si jeg ble enda mer fan av henne etter denne konserten.


RIHANNA ROCKS

Sitter påå badet mitt sammen med Hedda og varmer opp til Rihanna!! Vi er overlykkelige begge to, og gleder oss til litt S&M-action:-))))


KEEP YOUR HAT ON

             Hadde verdens beste Halloweenfest i går med verdens beste mennesker!
             Ridejenta og potteplanten hadde definitivt de beste antrekkene.
             Jeg var mest opptatt av å beholde hatten min på, som jeg (trommevirvel) glemte igjen.
             og BTW: jeg var en soldat.

             Rihanna etterpå, 
             gleder meg litt


HAPPY HALLOWEEN


@ Celine & Thomas. haha, kos dere i kveldddddd


DAGENS OUTFIT: GRESSVar på loppis med Martine istad, og fant disse nydelige skoene!                                 skjorte / PARIS
                                 t / WEEKDAY
                                 kunstgress-sko / LOPPIS (fant dem til en billig penge, et kupp!)

Sorry, måtte bare. Det var hvertfall en nydelig dag til å gå på loppemarkeder. Fant så skrekkelig mye! Men til en unødvendig pris. Kjøpte meg 3 ting.Martine er så vakker! Wowch. En lol historie: Moren til Martine er oppvokst i Telemark, og det er jaggu meg min slekt også! Så jeg slo an en prat med moren til Martine, og snakket om alt fra fjell til gamle kjenninger. Utrolig koselig - og litt (sykt) random. Liten verden vi lever i.Skal på halloweenfest etterpå, og denne dama skal være.................... Cleopatra! Can't wait!Har blitt helt forelsket i disse Nike-skoene. Til broren min da, vel og merke. De er så lette og passer nesten til alle mulige anledninger. Håper på et par av disse under juletreet i år.iiiiik


LEAFE ME HERE

                  t / weekday

Vet. Dårlig blogger. Jobber med saken, altså.
VERSACE FOR H&M
            Wow, første gang herrekolleksjonen var bedre enn damekolleksjonen. Se selv!
            Uansett, mye fint. gleder meg!


I DAG 26.10.2011                                                  h&m. 
                                                  bare helt enkelt.


 

QUICHE MY ASS

Oi, oi, oi oi. Oi. Det var en (utrolig) lang dag i går, så fikk dessverre ikke blogget. Jeg vet, hjerteskjærende uten en dag med doyourworst. Men jeg har uansett tenkt til å vise dere litt av gårsdagen! Fra start til slutt.Den startet helt enkelt med gymtime, hvor jeg var gymlæreren. Jeg hadde valgt idrett selv, dans, og det gikk utrolig bra! Selvfølgelig er det alltid sånn at man ser for seg hvordan timen blir, også ender det alltid opp med å bli det totalt motsatte, men ikke denne gangen. Jo, det var noen som ikke gadd i ta i mot ordre, og dèt er fuckings irriterende når man står der oppe og må skrike som en pappegøye for å få oppmerksomhet. Munnen min var tilnærmet lik tørr som en sanddyne da vi var ferdige. Og ja, jeg lærte dem "Single Ladies".... hvertfall 30 sekunder av den.Etter dette tok jeg meg en velfortjent kaffe på Steam sammen med Celine. Det var så utrolig deilig å sette seg ned etter gymtimen. Jeg hadde stresset og stresset for å fullføre gymtimen, og wow. En kaffe har aldri smakt bedre.


Celine og quichen sin, ass...Så dro jeg med Celine til frisøren, for hun skulle nemlig klippe håret pervo-kort(neida). Haha, stakkars. Hun grudde seg såå mye, men det ble et utrolig bra resultat!


fra dette...til dette!Etter dette (sykt mye bruk av ordet "dette" må jeg si) igjen dro jeg hjem, for så å dra ned igjen til byen for å dra på Maya Vik/H&M-fest. Åhh, stress.


Jeg fant det jeg lette etter da!! scoreJeg hadde det utrolig morsomt sammen med Henrik og Ellen. Uten dem hadde jeg tatt èn drink og dratt.haha, love it!Ja, holdte på å kjøpe detta. Sååå kult, da.Nå sitter jeg med en kaffekopp og mint-sjokolade og skuer utover det grå, våte, og mørke landskapet. Jeg liker det ikke. Åh, pappa kommer hjem i kveld! Fra Svalbard, gleder meg til å tilbringe masser av tid med han!
 

YELLOW LEAVES

hehe ok, overskriften var kødd, Anja, Sigrid.
Sykt høst nå, ass. Vurderer å ta på meg høstjakka i morgen. Håper igrunn det blir kaldt.Jeg måtte dra hjemmefra i en lynfart i dag tidlig, og glemte derfor jeg mine tre våpen. Æsj, jeg forsov meg, òg jeg glemte mine tre hjelpemidler. To tegn på en dårlig dag. Jeg måtte derfor bedrive bussturen min med å glane ut bussvinduet for å se om Oslo hadde blitt noe annerledes. Det hadde det ikke. Såklart, jeg hørte jo på radioen ihåp om noen av mine favorittsanger kom på, men jeg har nok litt for spesiell musikksmak for radiomusikk (Beyoncè, Lady Gaga, Katy Perry). Det ble ikke stort bedre da den irriterende og ustemte stemmen til Marion Raven kom på. Da skjærte det i ørene. Men nå må jeg tilbake til skolearbeidet - skal nemlig være gymlærer i morgen. I dans. For en hel klasse som sikkert aldri har vrikket på rumpa før. I morgen SKJER DET.All the single ladies... hehe

og


ja, jeg har begynt meg countdown siden jeg er stygg og jeg hater meg selv


WHITE DANCENOSTALGI                   bilder fra gårsdagen

Om søndagen din er like daff som søndagen min, oppfordrer jeg dere alle til å klikke dere inn på arkivet mitt. Jeg har nå fikset det slik at man kan se hele innlegg fra de forskjellige månedene fra 2009 - 2011. Kanskje det står noe om deg der..
WET STUFF


                     Kom overlevende ut fra loppisrunden med Anna idag. Fikk tak i tre skjorter. Denne i sennepgul.

 


LAVBUDSJETT ER TINGENEtter å ha svidd av alle pengene mine på shopping sammen med Ragnhild istad, fant jeg fort ut av at denne helgen kom til å bli vrien. Med et budsjett på godt under hundrelappen, har man en god grunn til å bli under dyna når fredagsnatten siger inn. Eller vent.. jeg dro på kamp og brukte 180 (!!!!!!!) kr på èn billett, jeg. SmoothJeg tenkte "hvorfor ikke?" I år har Molde Fotballklubb hundreårsjubileum, og da er det jo ekstra gøy å se kamper! ..Ja, om de vinner såklart. 0.00007% av mine blogglesere er jo fotballinteresserte, så dette innlegget scroller dere vel fort forbi, men i enkelte tilfeller er det jo koselig å lese om noe annerledes?

Nei, det var det jeg trodde.Det ble 1-1. Jeg er forrsten igang med en nye videoblogggggggggg med forskjellige klipp fra hverdagen, og denne gangen skal jeg jobbe virkelig godt med den. Then you know! God helg!


ASKEPOTT

Når man slutter 4 timer tidligere på skolen, får man seriøst tid til mye annet rart. Celine fikk meg til å vaske trappen til faren hennes, og jeg fikk ikke så mye som en kaffe i gjengeld engang! Celine, du er serriøst blakk nå. Etter Askepott-episoden dro vi til Coffi på Majorstua og møtte Ragnhild, og ble senere innlagt på Ullevaal grunnet en farlig og mektig iskremmocca. Diagnose: pusteproblemer.

DAGENS FROKOST:Herreguuuuud, jeg vil sprøyte meg selv med dette.
Æsj, jeg trodde morning-blogging skulle være morsommere... Skole.


PRESSEVISNING

Hadde en utrolig koselig kveld sammen med Hedda på pressevisningen til Spalt PR for vår/sommerkolleksjonene til varierte merker for 2012. Det var mye av det samme gamle, men jeg likte spesielt godt mønstrene og stoffbruket. Lokalet var topp, menneskene var hyggelige, og stemningen var tilstede. Selvfølgelig ble alt bedre da musikk fra Rihanna kom på. Begynte nesten å gråte. Kun ti dager igjen!!
Holdte på å ta med dette hjem. Perfekt!


Jeg likte disse skoene, skilte seg ut fra mengden.
Det limegrønne mot det grå............smil.


Ulrikkevennen. Likte at hun sa "Jeg bor i Bergen, the place to beeeeeee ♥ ♥ ♥ ♥ ♥", da jeg spurte om hvor hun bodde for tiden. Skulle hilse til deg Ragnhild.
Hater at jeg skrev det.


Søt!


Møtte også på herlige Hodon!


Hårreisende..........................................................................


3 WEAPONS

I dag tidlig dro jeg hjemmefra uten mine tre våpen: musikk, solbriller og et magasin. Jeg må jo ha noe å beskytte meg med om jeg tilfeldig møter på en kjenning fra det forrige århundre. Jeg gidder ikke å slå an en samtale med personen og snakke om noe så meningsløst som "hvor hakkanes kaldt det er ute for tiden!" eller noe i den duren. Jeg vil helst slippe dette, derfor våpen. Eller hjelpemidler da, om "våpen" blir litt drøyt for dere steinerbarn. Solbrillene beskytter deg mot blikkontakt du helst vil unngå. Bladet hjelper deg med å "se opptatt ut". Og musikken... ja, det sier seg jo selv. Smaltalk gjør hverdagen bare enda verre, vanskeligere, kleinere, og pinligere enn det den i utgangspunktet er. Uff, hvordan skal dette ende.

Her er et dritstygt bilde av meg:
Fra 8. januar.

LOL, denne musikkvideoen fra Britney Spears. Prøv å tell hvor mange ganger de hooker up i denne videoen, jeg klarte det ikke:

 

Nå får jeg sikkert en kommentar "Gard, du tror du er sååååå jævlig mye kulere enn det du egentlig er, du er tragisk, du er dum, du er slem, feig, stygg...". Åh, minner ♥♥♥

Hehe, jeg husker spesielt godt denne:
INSPO-INNLEGG

Når man en sjelden gang blir syk som i tilfelle jeg er nå, har man virkelig tid til å sette seg ned med bloggen og bruke to timer på å skrive noe uinteressant vås som bare bloggeren synes er verdt å lese om. Etter jeg skrev "Future"-innlegget, satt jeg i sofaen i hele tre timer og prøvde å finne ut hva det innlegget angår, ja let's face it, noen som helst. Eneste grunnen til at jeg skrev det, var for å poste ut det bilde av meg. Det bilde er det beste som har hendt denne bloggen. Uansett.

Da de tre timene omsider var omme, hadde det tikket inn en kommentar. Jeg tenkte "hvilken jævel ønsker poste en kommentar på dette våset av et innleg?!". Da jeg først så kommentaren begynte jeg å smile. Fordi:


Hvem er det jeg egentlig prøver å lure? Ta inn seg ting? I mitt (og Lady Gagas) tilfelle en elefantpenis (jeg måtte søke opp på google "elefantpenis" for jeg visste ikke om det var bindestrek eller ikke, gulp). Damer og herrer, la meg presentere: kommentaren:

 

Innlegget kommer torsdag morgen.

Du tenker sikkert "kom igjen, HVORDAN kan han dra vitsen lengere?". Vel, foruten den kommentaren, hadde ikke jeg reist meg opp på stolen, skrudd på PC'n og skrevet dette vrølet til dere. Be happy. Men jeg har tenkt til å dele noen bilder til dere. En liten oversikt over hva jeg har gjort i det siste (haha, "i det siste", som om jeg har gjort noe i det siste):

Vel, jeg har vært på besøk hos hinduene, som ikke bare kan skrive vakkert...... men som kan kle seg også:"Hvor henter du inspirasjonen din fra?" - Vel, jeg leser jo blogger da, også henter jeg inspirasjon fra folk på gata, og fra kjendiser ogSÅNN". hehe

Jeg har funnet ut at vi har vært i desember hele denne tiden:Neida, det er bare Skeidar som ikke kunne vente med å dekorere til jul i midten av oktober. Men, vi shoppet uansett! En hvit lampe som var...... og.... vent........

.........................juleputer. Sukk.

Jeg har også vært på loppis, men fant null, nada og nix, så derfor dro Anna og jeg og drakk en øl i solskinnsværet istedet.....

Åh, jeg vil så gjerne reise, oppleve nye ting, nye steder, nye kulturer, religioner, og ta inn seg opplevelser og fasciliteter. Yes! nailed it


FUTUREDet er rart å tenke på hva jeg gjør om et helt år. Akkurat på dette tidspunktet, har jeg da funnet ut hva jeg vil gjøre med livet mitt? Har jeg tenkt virkelig godt over det? Eller handler det bare om å ta sjanser? Ta en sjanse og forsøke å komme på riktig plass. Risikabelt, men man jo bare forsøke, oppleve, smake, ta inn seg ting. For min del er fremtiden skummel. Man vet jo absolutt ingenting om den.


FRI FREDAG

                          clutch / H&M

Hvorfor kan det ikke være flere fredager? Fredagen må jo bare være ukens beste dag. Du gir slipp på alle plikter, alt mas, alle mulige spørsmål, og man kan gå fra skolen med et smil som strekker seg fra øre til øre. Men hva gjør man egentlig i helgen? For meg er det denne oppskriften:

 • Helgen starter med å komme hjem fra skolen og si til mamma "hei! skoledagen var...". Neida, det er sjeldent hun faktisk spør meg om slike ting, og det er sjeldent jeg gidder å snakke om det.
 • Så limer jeg meg fast i sofaen og drømmer om at en venn skal ringe på med en vinflaske i hånda.
 • Det skjer ikke.
 • Så jeg koser meg med en film alene, og får med meg Senkveld, MEN BARE fordi de spiller inn på Svalbard og faren min bor der, så det er litt gøy.
 • Lørdagen starter med Cougar Town og en god frokost (kaffe, speilegg og bacon) rundt bordet, etterfulgt av et "nå stikker jeg til byen"-innlegg
 • Så stikker jeg til byen.
 • Svir av penger bare for å svi av penger.
 • Drikker en kaffe for å ta bilde av meg selv og mine venner med kaffekoppen skvist inntil asiktet.
 • Betaler en rimlig pris for en kaffe og et rundstykke: 329 kr.
 • Drar hjem og skriver et "har akkurat kommet hjem fra byen...."-innlegg.
 • Loker i 3 timer før jeg til slutt finner ut av at håret mitt er fett og jeg må dusje, men jeg rekker ikke å dusje siden tiden gikk usedvanlig fort, og jeg må løpe til toget.
 • Så møter jeg venna og stikker på en lame fest før vi finner ut at vi heller skulle spist middag eller pilset ute på et utested.
 • Kommer hjem med null kontroll og en promille på 4. Neida, jeg har som oftest full kontroll.
 • Søndagen starter med å skru på PC'n og legge inn bildene fra gårsdagen. (Jeg er blogger, jeg ta bilder)
 • Så blogger jeg. Huff, for et kjedelig liv?
 • Så begynner jeg på leksene, men blir distrahert av et sinnsykt irriterende, usmakelig, unødvendig, og avhengighetsskapene fenomen: Facebook.
 • Ser på fotball (seff!) med familien. Molde for alle penga.
 • Så lader jeg opp til en ny og jævlig uke.
 • Og til slutt leser jeg gjennom arkivet til Andrea Badendyck. Hadet.

VINRØD LUKSUS                              ph: Celine

Jeg ble på flere måter veldig overrasket over shoppingen i Stockholm. Jeg ventet en lang, koselig, og bråkete gate med butikker fra a-å, men jeg tok feil. Tydligvis var shopping delt opp på forskjellige steder, akkurat som i Oslo. Jeg gikk innom Topshop og ble meget skuffet. Både over utvalget og over prisen. Jeg fortsatte til American Apperal, og fant meg selv omringet av delikatesser av klær på hver knagg og i hver hylle. Jeg fant fram til Urban Outfitters og drømte meg bort, og fant COS bare et steinkast unna. COS var et gledelig syn. Minimalistiske klær i både sterke og svake høstfarger, og med et hint av luksus. Perfekt.

                              vinrød-farget t / COS
SCHOOL IS FUCKED UP

Haha, jeg elsker overskriften.

Jeg kan ikke definere med ord hvor kjedelig det er i kjemitimene. Om jeg får muligheten til å enten gjøre denne perioden på nytt eller å droppe ut av skolen, hadde jeg valgt det siste. Tyra Banks til høyre.


by KANYE WEST
Jeg lurer på om han faktisk har sydd klærne selv... Eller bare bladd opp noen millioner og fått noen til å gjøre jobben for han? Vel, klærne er jo så-som-så, kan ikke si jeg eeeeelsket det, men. Dristig var det jo


LAST NED!
                                 Janelle Monàe

Denne dama er bare fantastisk! Albumet hennes, "The Archandroid" byr på alt fra pop til rap til funk til bjelleklang. Ja, jeg får julefølelse. Albumet er på en måte et lite eventyr, vanskelig å forklare. Jeg så henne på Øya i sommer, og WOW. Hun kan lage show man


I DAG 10102011

I dag tidlig tok jeg som vanlig mitt 7.45 tog, men ulik alle andre togturer, var denne togturen veldig spesiel; sikringen på lyset i vognen hadde nemlig gått, så det var bekmørkt i hele vognen. Og, det var den beste togturen jeg har hatt noen gang! Jeg slapp å se alle de trette menneskene i fjeset og de slapp å se mitt, og fikk slippe kleine samtaler med folk jeg egentlig kjenner godt. Jeg kan bare si "åh, jeg så deg ikke", uten å lyve. Det verste jeg vet nemlig, er når folk overser deg, og en stund sier "åh, hei! jeg så deg ikke". Ingen, selv random passasjerer tror ikke på den! Nå skal jeg skrive et brev til NSB om at de burde fortsette med dette.

                       genser / american apperal
                       skjorte / loppis
STEINAR

idag bareog jeg bareog kari og jeg bareNår man har steinhugging på skolen så.... ja, det sier egentlig seg selv, da finner man ut meningen med livet. Læreren oppfordret oss til å ta på pustemaske, ørepropper, og vernebriller. Dette for å ikke bli døv, blind, eller alvorlig syk. Stol på meg, jeg ville bli blind.


I DAG 091011

Kikket gjennom skapet i dag morges og fant min røde bukse som jeg kjøpte for lenge, lenge siden. Morsomt å finne plagg du har savnet i en lang tid som du fremdeles kan bruke. Høstværet er her virkelig (blogger om været, yess), det kjente jeg i dag tidlig. Kaldt, vått, og klamt. Fremdes litt fargerikt, da.

                 
                            bukse / zara
                            genser / primark
                            skjerf / urban outfitters
                            bag / bianco
                            jakke / london, marked


mobilbløgg

Er nå på vei til byen for å møte min kjære Hodon, vi skal på "Møllergata Retro"-åpning og skal prøve å finne noen skjulte skatter som ligger på lur. Men først må jeg ta en matbit, kjøleskapet streiker :-((((

Og ja, jeg har farget håret. Gjorde det igår mens jeg så på dorthe-TV. Trengte litt forandring! Ha en fin søndag videre

BEYONCE - COUNTDOWNmorsom da


URBAN OUTFITTERS ohhhhhhhhhHVORFOR
HVORFOR
HVORFOR kjøpte jeg ikke mer på Urban Outfitters når jeg hadde sjansen....

kilde: urbanoutfitters.com


ALEXANDER WANG S/S 11Ikke så mye hvitt i årets høstmote, men. Hvitt på hvitt; genious. Alexander Wang får det alltid til! jeg mener, håret er jo kunst i seg selv

kilde: models.com


I DAG 081011                              
                              jakke / cheap monday
                              t / zara
                              cardigan / H&M
                              cuff / COS
                              bukse / cheap monday
                              sko / whyred
SO LOVELY

Har du hatt den følelsen før at alt bare virker for godt til å være sant? Når alle tingene du gjør faktisk funker, og du bare venter på at noe negativt skal skje? Som for eksempel at du akkurat rekker bussen, eller at du tilfeldigvis får den beste sitteplassen, eller finner en kaffe som passer perfekt til din økonomi; ikke for dyr, men til en passelig pris. Eller at du har dobbelbooket med to venninner, og idèt du sier adjø til den ene, sier du hei til den andre? Når alt bare klikker... Vel, det var min dag i dag. Jeg bare ventet på at jeg skulle tryne over veien, eller miste lommeboka mi på trikken. Heldigvis skjedde ikke det, overraskende nok.

Tok en kaffe sammen med Hanna på Kaffebrenneriet @ Aker Brygge. Høststemning, varm kaffe, sol, og fine omgivelser, nei det blir ikke bedre.Møtte deretter Rikke, my beautiful crazy bitch. Vi sjekket ut Whitney Port sin nye kolleksjon for BikBok, og fant ut at alt var kjedelig utenom denne genseren:Neida, kolleksjonen var helt ok. Rikkes ass også; helt ok.

Elsket Rikkes nye silver-skirt. Fra ASOS. my loveNå blir det pasta og "Skjønnheten og Udyret" på VHS. Enda ikke sett den vøtt. Ha en fin lørdag!


07. 10urban outfitters

Min første tanke denne morningen var "ånei, sol". Hvorfor? Fordi det betyr jo at man må gjøre noe, må få noe ut av dagen. Men jeg vil ikke gjøre noe, alt er så slitsomt. Jeg vil bare være hjemme og pakke meg inn i dusinvis av tepper og late som jeg er syk. Jeg er så blakk nå at selv salget på H&M blir dyrt. Men jeg bør vel komme meg ut en tur. Kjempe meg ut av sofaen, ta på meg noen sko, og sette på solbrillene. Åh, jeg gruer meg.
STOCKHOLM

Wow. Er jeg - er jeg allerede tilbake i Oslo? Igjen, wow. Stockholm var en utrolig fin by, og hadde mye, mye, mye, mye, mye, mye, mye mer å tilby enn lille Oslo. For eksempel: de hadde spennende butikker, altså butikker man gleder seg til å gå inn i, byen var delt inn i flere forskjellige og interessante steder framfor ett lite og kjedelig strøk, pluss at man faktisk kom seg over veien uten å bli overkjørt av illsinte bilister grunnet det lange, grønne trafikklyset (herlig), og til slutt, herregud som jeg elsker svensk!!! Det er som om alt de sier er positivt, selv om de sender deg ut på dør.

Jeg fikk ikke kjøpt med meg så sinnsykt mye, men det er jo noe som fikk kofferten min til å virke tyngere. Viser dere senere. Om jeg orker.................................. trøtt


CELINE SPRING 2012
Celine får det alltid til! Jeg får sånn "hvorfor tenkte jeg ikke på det"-tanke etter hvert plagg. Eller, nesten hvert plagg.


ALDRI MER STUDENTEN
Ja, jeg ser over gjennomsnittlig gay ut på det øverste bildet. Til tross for at disse jentene kan være verdens verste skapninger, elsker jeg fremdeles min lille gang. Hadde en kjempekos kveld i går sammen med Kristine og Birgit med nachos, mojitos, og store øl- og vinglass, pluss at vi hadde veldig, veldig god tid. Ahh, ferie. Vi fant ut at vi faktisk kunne hatt en mye kosligere kveld hjemme, fremfor å svi av penger på "Studenten" som vi dessverre gjorde, og snakke med noen random folk fra Trondheim som var iverige for å få seg et ligg.. Siste gangen jeg drar til "Studenten". Absolutt siste. Sannheten er at det faktisk ikke er noen gode 18års utesteder i Oslo. Ja, men mindre du kommer fra Melhus og heter Jarle. Men, man lever jo for å oppleve, gjør man ikke? Og jeg gleder meg til å oppleve Stockholm i morgen! Og ja, jeg tror PC'n blir med.


KNITTEDLoppemarked-outfit. Begge plaggene fra loppis. Stikker til byen for en aldri så liten middag med familien. Deilig med ferie! Snakkes.

og ja, jeg drar til Stockholm på mandag. jippi! med tog! dobbelt jippi!


hits