oktober 2010

nye skoDisse skoene er fra selveste New York, Timberland Boots, og jeg virkelig elsker dem. Jeg ønsket meg dem i rødbrun, men beige er like fint. Jeg liker hvordan de former seg til foten, og at de er såppas høye. Jeg har noen like, men de har ikke like mye klasse som disse. Hehe, let me be the judge.

firework

Elsket denne musikkvideoen. Kommer til å danse mye til denne sangen fremover, tror jeg.

halloweenfest, destinasjon asker

Da jeg fikk vite at halloweenfesten jeg skulle på var i Asker, fikk jeg litt frysninger. Etter alt jeg hadde hørt om at "alle" skulle dit, og at det kom til å bli kjempegøy, måtte jeg jo henge meg på. Jeg var ikke fullt begeistret over at den siste bussen gikk når Senkveld begynte, jeg skulle jo tross alt hjem. Jeg er sikker på at mange hadde det morsommere enn meg, siden jeg hadde jo tenkt til å ta 23bussen hjem, men det skjedde ei. Jeg hadde tenkt til å bli kjørt av en venn, men hun skulle dra i tre-tiden, og jeg var såppas sliten at jeg bare ikke orket å være på dansegulvet hele tiden. Men jeg ble. Til sent på natt.

(Dette var det eneste bilde jeg tok av alle. Tok nesten ingen bilder!)

La meg fortelle dere om kvelden: Huset, hvor festen ble arrangert, var et skikkelig 70-tallshus. Det var titallige med "oldfashion"-møbler, platespiller med titallige LP-plater og mange hjemmekoselige rom. Før klokken passerte 23, var folk allerede drunk, og de løp rundt i deres dustete kostyme og knuste flere glass enn det var gjester i huset. Hvem skulle jeg henge med? Jo, disse:

(Ella (Luigi), meg (jeg tok av meg ku-kostymet ganske tidlig), Amanda (shipper?) og Iben (polsk hore).

Disse var heldigvis på samme edru-nivå som meg. Vi satt ved et bord, med chips i den ene hånda og vin i den andre, mens vi så på alle folka som løp rundt. Veldig koselig igrunn. Tiden gikk, og plutselig var det mange som hadde lagt seg. Jeg husker jeg sa whaaaaaaat når jeg så hvor folk sov; på badet, under trappen, i garderoben, i sofaen, i senga til foreldrene, i senga til eieren av huset sin hund, ehm.. Ja, senga var faktisk svær, kanskje pga. at hunden var..

DIGER!!!! SJEKK DEN HUNDEN! DET ER JO FAEN MEG EN BJØNN!!! Hahaha, herregud. Jeg klarer ikke å slutte å le. Eller jo, etter jeg fikk vite hva den het: Morten. MORTEN! Hahaha, en hund på størrelse med ei bjønn og navnet den får er MORTEN! Søtt ass. Hunden er bare så sykt bra. Uansett, jeg endte med å sove på kontoret til faren sammen med Ella, og det var bare så hinsides kaldt. Jeg frøys rævva av meg, og jeg sov bare i ei time.  Så stod jeg opp, gikk til bussen med en haug med folk, rakk toget mitt, la meg igjen klokken åtte, og nå sitter jeg her. Sorry, jeg bare måtte få det ut. Ikke akkurat at jeg har gjort så mye spennende i dag, bortsett fra å varme restene av dagens middag.. Gjeeeesp.

jetlag

La meg nå seee, jeg var på halloweenfest i går. Har innhold, bilder, men skriver om det etterpå.. La oss bare si at jeg kom hjem klokken halv ni i dag tidlig, og stod opp nå for en time siden. Jeg har sovet i 12 timer! JEG! Jeg trenger ikke så mye søvn heller, men jeg har bare sovet og sovet og sovet. Er så sur på meg selv akkurat nå. At jeg har brukt opp hele lørdagen på å sove. Milde...

Ja, det er som å ha jetlag. Det var mørkt ute når jeg ankom sengen, og mørkt ute når jeg krøp ut av den. Sykt forvirret. Hva har folk gjort idag, egentlig?

meg og harry

Spørsmål: Betyr Harry Potter noe for meg? Vel, egentlig ikke. Jeg har ikke tatt meg tid til å lese alle bøkene, eller sett på alle filmene. Harry Potter for meg er bare en karakter, han betyr virkelig ikke noe for meg. Jeg synes filmene er fengende, men ikke noe annet. Når jeg ser folk på gaten, ikledd Harry, Hermine og han oransje, får jeg hakeslep. Virkelig. At man kan bli så glad i en karkater hadde jeg aldri trodd. Det at folk sover ute for å få tak i premierebilletter sier litt. Jeg synes det bare er sykt morsomt! ...og litt rart.

Sykt mange billetter igjen da, kanskje jeg skal kjøpe. Jeg har jo tross alt 7000 KR PÅ KONTO! Ja, jeg fikk også hakeslep (skjer med det ordet). Jeg sjekka minibanken, og jeg trodde ikke mine egne øyne. Hedda, jeg skal spare ALT til jeg reiser til Bath! Shopping og champagne, sounds great? :-D

Jeg leser forresten Twilight på senga, og har kommet over halvveis. Litt stolt.

hva gjorde jeg 6.50?

Jo, jeg gikk tur. Jeg tuller ikke. Tok på meg støvlene, jakka og skjerfet og begynte å gå. 6.50. Ganske så befriende igrunn, helt mørkt, ikke èn lyd, en dame på joggetur med hunden sin, og nokså få biler på veien. Du skjønner, jeg bor hos mamma, men når pappa er hjemme bor jeg selvfølgelig hos han. Men - jeg har alle tingene mine hos min mor, og da må jeg hente det, så det passer ypperlig at jeg hentet det før skolen! Jeg skal nemlig på halloween-fest etterpå, og nå har jeg kostymet pakket og klart :-)

du gjetter aldri hvajeg skal være i kveld!

min OD-dag

I år på OD-dagen har jeg bestemt meg for å jobbe hjemme, ikke lage noen big deal ut av det. Hehe, jeg stod opp klokken 12. Noe som ikke var planlagt! Og jeg har heller ingenting jeg kunne ha gjort for 300 kr... Vel, pappa har jo ankommet Oslo, så kanskje jeg skal gjøre noe for han. Han har også kjøpt sko til meg! Ikke rødbrune, men de vanlige parene. Gleder meg uansett. Jeg vil gjerne til byen for å klippe meg og kjøpe nye jeans, men først må jeg vel klippe plenen, og gjøre noe fornuftig. I fjor jobbet Linn Heidi og jeg på Expert liksom, og det var lett å beskrive den dagen:- gørrkjedelig. Neida, det var ikke gørrkjedelig. Bare litt kjipt. Sees!

bkg da vettø

Jeg har egentlig aldri vært spesielt redd for tannleger, ikke tannlegefobi av noen slag, bare helt naturlig som alle andre...helt til idag. Det gjorde så vondt! Jeg fikk to sprøyter inn i kjeften, og jeg var nummen hele dagen. Om noen hadde stumpa røyken på munnviken min, hadde jeg ikke merket noe. Også fikk jeg en haug med nødvendige ting når jeg gikk derfra:

Fikk med alt det nødvendige: munnskyllevann, tannkrem, en brosjyre om tennene og en penn! Jippi.

Over til noe helt annet; det er onsdag, og det betyr BKG. Altså, gjenforening mellom meg, Birgit og Kristine. Det er alltid så koselig! ..helt til Birgit får et aldri så lite latteranfall:

Vi hadde også testing av julebrus, og du ser kåringen under:

Med bind for øynene (egentlig ikke) kom vi fram til at julebrusen fra Hamar er den beste, etterfulgt av Grans, og på bånn Ringnes.

Er det noe jeg ikke har fortalt da?

orket ikke mer rosa

 Bare bra blogging. Der har du meg.

le meg edru

Jeg liker gjenforeninger. Hvertfall når det gjelder en person du ikke har hatt kontakt med på lenge, og fremdeles vil møte så inderlig mye. Idag møtte jeg Charlotte, min gamle nabo, klassekamerat, følgesvenn til skolen, min le-sammen-hver-gang-vi-møtes-venn. En god venn å ha, med andre ord! Hater når man sier  "det må ikke bli lenge til neste gang", også går det to måneder, og plutselig får du en melding på Facebook "hei!". Men det må virkelig ikke bli lenge til neste gang.

Charlottes uttrykk når hun så meg... Neida, jeg fortalte henne noe morsomt. Eller sjokkerende. Eller noe sånt.

Jeg fikk en ismoccaaaa. Haha, føler jeg alltid snylter på folk en ismocca.

Kledde jeg Hunter støvler eller? Første gang jeg prøver, men om jeg noen gang skulle kjøpte meg Hunter, måtte det vært i brunt, sort eller blå. Kult.

HM akkurat nå

Har ikke shoppet på...gud, vet hvor mange dager, og nå som jeg snart får stipend, skal jeg nok svi av kortet på noen plagg. Dog, må spare penger til Englandturen til Hedda, men jeg får vel litt lommepenger av (de som skapte meg) øverste maktene, men jeg vil veldig gjerne ha dette:

Nyheter fra Hennez & Mauritz.

Eeeelsket jakken øverst.

 

særi

 Hei! Har bare så ufattelig mye skolearbeid / andre ting jeg bare måå bli ferdig med i dag! Må gjøre lekser, fikse på blogger, gjøre kunst, hente en bil, rydde, ringe Hedda (Hedda, du måå ringe meg!) og blablabla, ikke noe interessant for deg. Kommer tilbake med sterkere blogging fra min side i morgen!

Btw. jeg har blitt sykt te-menneske på skolen. Drikker te hver morning nå, med altfor mye sukker. Sikkert derfor.... tudeluu!

Har også fått denne sangen på hjernen for tiden. Den er SYKT fengende, haha.

gi meg høst

Var ute med Kristine istad og tok noen høstbilder. Oh my lord, de ble fine! Vi hadde været på vår side, og når lyset traff bladene, traff deg meg også. Det var helt sinnsykt fint!

tatt med Canon 450D
Se så fint. Stedet er hemmelig. Vårt sted, heheee

Hva synes du om bildene? :-)

guacamole og andre fristelser

Gårsdagen var veldig koselig! ...selv om man måtte bruke høreapparat for å høre musikken. Neida, det gjorde ingenting, for stemningen var på topp hele kvelden! Selv om det var folk som halvsov når jeg fòr hjem. Jeg lurer på hvorfor jeg aldri sover over hos folk. Liker vel egentlig best å sove hjemme. Og mamma liker vel best at jeg sover hjemme.. Uansett, mesteparten av kvelden satt vi her ute:

Det koseligste plantehuset (jeg har heeeeeeelt glemt av sånne hus heter..... vrir meg i irritasjon. Vet du?) jeg noensinne har vært i. Elsket den varmelampen <3

Det jeg også elsker er å lage mat på hjemmefester. Du finner noe i skapet, og lager de mest random ting. Her f.eks: brød, guacamole og tortilla chips. Det var helt nydelig!

Fine bilder, sant? ......nei, vent litt........det så du kanskje ikke? Er ikke det skjørtet LITT langt oppe, Mari? :-)

Nå skal jeg ta høstbilder sammen med Kristine. Gleder meg til oransje, gule og røde blader!

heldiggrisen babe

Pappa har reist til New York, ang. jobbmøter av noe slag, og nå som dollaren er så lav skal han ta med seg noen varer med hjem. Det eneste jeg ville ha er Timberland Boots. Rødbrune. Ah, så fine de er. Passformen er tynn, og former seg til foten. Jeg har noen som ligner, fra Caterpillar i besje, men de kan ikke måle seg med disse!

 

Det perfekte antrekket:if you liked it then you shoulda put some gloves on it

Ja, virkelig. Det var kaldt idag. Og som overskriften sier, husk hansker! Istad møtte jeg en rød Anna sammen med kjæresten Marius, for vi skulle på loppis. Jeg skal være ærlig og si at jeg har kommet ut av tellinga over hvor mange loppemarkeder jeg har vært på dette året. Og hver gang har jeg hatt med noe hjem; videoer, bager, sko, gensere, cardigans, t-skjorter. Alt liksom, men jeg angrer jo ikke. Og hvem skulle trodd at auksjoner skulle være underholdende?

Anna har farget håret, og jeg likte det.

Elsket denne. Og nå til verdens styggeste sko:

HVA ER DETTE? Det er jo ikke sko, heller to båter til kattunger eller noe. HHHvVVaAaaa er den greia rundt skoene? Dempere? Jeg skjønner at noen solgte disse, med andre ord.

Jeg kjøpte denne + en genser. Men orker ikke å ta en ut av posen, finne en knagg til den, henge den opp, ta femten bilder av den, velge ut ett, og likevel ikke være fornøyd. Dere får se den senere ;-) Nå skal jeg spise frokost! Eeehh..

go' hælj

Endelig helg. Og med det, skal jeg vise dere posen min som jeg har laget i kunsten:

Ja, jeg hadde sånn ca. to timer på meg til å sette på plass alt sammen, og jeg klarte det på siste minutt! Ble fornøyd, dog innsiden var überstygg, men det får så være. Det er myyye vanskeligere enn det ser ut som, altså!Lurer på hvorfor gaten heter Bullocks gate 14? Hint: yndlingsskuespillerinne (langt ord) og mitt yndlingstall. Og i går kjøpte jeg denne:

Skal ha den på meg på lørdag, tror jeg. Da tar det av. Denne er til Anna:

En hilsen fra meg... OG FAM! Jeg spurte om hun kunne skrive autografen på nettet, men hun ville mye heller tegne. Fam er sikkert en sykt hyggelig/kul person. Eller det vet jo jeg, som tok av en prat med henne *heeeheee*

Åh, alle skal ut i dag! Eller nesten alle, jeg vil! Men pappa kommer hjem fra Svalbard, så da blir det tacokveld med masse digg og film. I morgo blir det ant. loppis, men vet ikke helt enda. Daa veet deere deet!Avslutter med ugla, som alle på skolen likte; glad for det! God helg!

kaffe ja,

Faen ta NSB. Først skulle toget kommer 7.44. Så ble det innstilt til 7.53. Så til 7.57, og videre opp til 8.04. Jeg trodde jeg skulle dø, av kulde, og visse personer som hadde en grusom samtale; "jaja, dette må vi jo forbrede oss på!" og "ja jøss", svarte den andre. Hadde litt lyst til å dytte dem foran toget. Da toget endelig kom, måtte vi bruke all den makt vi kunne for å komme oss inn, og når vi var ombord, stod vi samlet som en sardinboks. Kanskje litt bedre å bo i England likevel, Hedda?

Dagen på skole var grei. Vi fikk gulrotkake, nam. Etter skolen dro Martine, Ragnhild og jeg en tur til Stockfleth's. Jeg kjøpte en Frappè.Deretter dro jeg til ZARA, og kjøpte meg en t-skjorte. Måtte bare ha noe nytt. Og fint.

Skal vise dere ting etterpå, hold linjen!

fam & co.

Da er jeg hjemme fra åpningsfesten på Bianco. Det var så utrolig gøy! Mange forskjellige personer, hyggelige personer, mange kjente fjes, forskellige stiler og masse, masse popcorn og drinker. Spørsmål: Hvor mye drikke får du i deg - når det er gratis? De hadde alt fra Guava til Baileys til Moët, drømmesituasjon. Jeg var der sammen med Amalie, Martine og Mathilde. Amalie har så mange kontakter, så hun kjenner halve stabelen, og tar så utrolig kule bilder. Me 2, as well:

Folka mine for kvelden

Var såååå nær på å kjøpe denne bagen.. Sukk.Det var også -20%.Martine og Mathilde kjøpte seg sko.Spiste 13 slike kopper. Jeg lover deg.

Spiste godteri mens jeg studerte skoene.

(Oi, shit. Ble bilde sååå dårlig?) Prøvde å redigere det. Det er av redaktøren fra bladet Vixen, hun var DJ.Beste bilde i løpet av hele kvelden! Baron von Bulldog, Fam Irvoll og meg.

Ikke nok med det. Vi fikk så mange nett (sånn bager, vet du) vi ville, og tegne på dem! Har en gave til deg, Anna, neste gang vi møtees ;-) Beste gaven.

må løpe

Fra nå av skal jeg kutte ned bloggingen litt. Om jeg ikke har noe å blogge om, skal jeg heller gjøre noe annet fornuftig. Synes blogg er så stress til tider, man måå liksom finne på noe å skrive om hele tiden. Hallo, det finnes VG? Neida, jeg liker å blogge, ikke undervurder meg, men det kan være slitsomt i lengden. Som i går, hvorfor brukte jeg en halvtime på å skrive den teksten med bussen? Det angår jo deg midt oppi rassen.Nå skal jeg på en åpningsfest for Bianco. Det kommer til å bli sko, sko, sko, champagne og tapas... eller noe. Gleder meg! Bilder kommer når jeg er hjemme :-) tudeluùúûü

bussturen hjem

Spørsmål: Du sitter på bussen på vei hjem, sliten etter en lang dag, plutselig kommer det en person du ikke har sett på, gud vet hvor mange måneder, inn på bussen, du ser han, og han ser deg i en brøkdel av et sekund, og håper på at personen ikke vet at du så på han, så setter han seg to rader foran deg på bussen, og det blir stille - hva gjør du? Personen kjenner deg nokså godt, etter at dere har gått på skole sammen i så så mange år, og med titallige overnattinger og dype hemmeligheter. Noe må da komme ut av din munn, eller hans? Et "hei" blir kanskje litt kaldt, så du bestemmer deg for å overse han. Så, plutselig reiser han seg opp fra bussetet, hva skal han? Han har to muligheter; han bestemmer seg for å gå av, eller for å slå av en prat.

Du konsentrerer meg om å puste. Hva skulle dere i så fall snakket om? En tilfeldig forbipasserende, eller den merkelige hårsveisen til damen bak dere? Grunnen til at han reiste seg, var fordi han ville at en gammel dame skulle få plassen, så han går lengere bak og steller seg ved siden av deg, fordi det er ikke flere ledige plasser. Det er ca. to cm. mellom dere, og bussen har ikke kommet halvveis engang! Ingen snakker. Du ser ut av vinduet, ned på bakken, på alle menneskene på bussen og du prøver å lukke øynene.

Idèt du åpner øynene, ser du at stoppet du skal av på er like rundt hjørnet, og han står ved døra! Hva sier du? "Unnskyld...neimen hei! Lenge siden! Jeg skal av nå jeg, sååeh". Det blir pinlig uansett om du snur og vender på det. Vel, tiden er inne og du må av, før eller siden, så du smiler, han flytter på seg, du går av, og bussen kjører igjen. Ikke ett ord kommer ut av munnen din. Ikke ett ord!

Hva gjør du om noen av dette skjer? Slår du av en prat, eller gjør du som meg? Vel, dette skjedde med meg idag. Hadde dette vært hendt i morgen, hadde jeg definitivt snakket med personen, selv om det det hadde vært min tidligere fotballtrener. Æh, har ingen bilder til denne teksten. Jaja, nå skal jeg jogge! Brrr..

Fra nå av: ingen pinlige bussturer.

3 mnd

I dag er det akkurat 3 mnd til jeg blir 18. Sykt rart, digg, befriende, alt mulig nesten.

etter pliktene er gjort

Du kommer hjem fra skolen, har en haug med plikter du må gjøre, og gjør dem så fortest mulig slik at du får fri på kvelden. Vel, slik gjør hvertfall jeg det. Eller prøver. Når jeg er ferdig med alle pliktene har jeg så mye tid til overs, som kan brukes til andre ting, som..

..å fikse på rommet. Denne kamerabagen, som jeg egentlig aldri har brukt til kamerabag, lå alltid på gulvet og det var utrolig slitsomt. Så jeg spikret fast en knagg, og nå henger den der som om den alltid har gjort det...

..jeg får også hengt opp de bildene jeg har lagt under senga, slik som dette, og..

..denne. Den lager "tik tok" lyder, men jeg synes det bare er behagelig..

..mens jeg studerer rommet, og fikser på alle hjørner og kroker, sitter jeg alltid her mens jeg lar tankene svirre rundt, helt til jeg innser at det har gått en halvtime. Nå kom jeg faktisk på at Anna ikke har vært hos mamma før. Anna har vært min nabo i noen år, men så flyttet begge, men du må gjerne ta deg en tur hit, Anna!

Jeg går opp og finner klementiner! Jeg synes det bare er koselig, og godt..

..og hva skulle man gjort uten en bror med bil som kjører til Sverige for å kjøpe godteri til familien? Disse kostet ti kroner, altså en pakke med disse (det blir aldri tomt) kostet ti kroner. Nesten gratis. Nee-eeesten. Og da ser jeg alltid på..

..Totally Spies, som for øyeblikket har rosa sperm over hele seg.

en or-ga-smisk konsert

Gaga. Det eneste ordet som var igjen i hodet mitt etter konserten. Det var bare en helt syk konsert, det beste jeg noen sinne har vært med på. Den hadde alt; høy musikk, mange av hennes største sanger, utrolige kostymer, utrolig mange fine taler, også var alt LIVE, og hun synger utrolig bra! Jeg satt nokså langt bak, men samtidig synes jeg at hun var så utroooolig nærme. Det tok aldri slutt, den varte i bortimot tre timer, og det synes jeg er helt passe. Det var utrolig gøy å redigere alle de 204 bildene jeg tok, enkelte helt sorte, mens andre midt i blinken!

Først hadde vi et lite vors hos Ellen, med makeup og outfits.

Oppvarmingsbandet "Semi Precious Weapons" lagde liv, og jeg synes de var gode.Vi hadde blått lys midt i fleisen i en halvtime. Umulig å ta bilde, nesten.

gaga-morgen

Hvorfor kunne ikke konserten starte klokken 12 og vart helt til i kveld? Natt, for den sags skyld. Du aner ikke hvor mye jeg gleder meg. Jeg skal ha med meg kamera, to stykker (!), bare for å være sikker på at jeg får et knallshot av henne/showet, autografbok (skal jo møte henne i garderoben senere) og masse humør! Ok, jeg skal kanskje ikke møte henne i garderoben, men hvem vet? Kanskje hun roper opp til meg fra scenen og sier "Gard, I´ll meet you downstairs!". Hadde vært noe.

Jeg fikk klassebilde i går, og resultatet var helt greit:

                   Heldigvis et portrettbilde av meg som jeg har blitt fornøyd med!


Speilvendt... Fine klassen!Ser ut som en giraff...

kvelden før kvelden

Nå sitter jeg her med Ellen, vi skal se på film. Filmkveld! Vi skal også forbrede oss til Lady Gaga, og vi gleder oss ekstremt! Ellen og jeg har også kjøpt t-skjorter (som sikkert INGEN andre har..) så here we come!Bon voyage!

jeg skal på gaga!

Sannheten er at jeg aldri har hatt en Lady Gaga-billett, for dere som trodde jeg hadde det. Jeg har scrollet oppover og nedover på finn.no, uten resultat. Det er oppgitt falske nummer, e-poster og prisene er bare utrolig stive. Noen kostet faktisk 1100 kr. Jeg bruker ikke så mye penger på en billett. Så, istad fikk jeg vite at en i klassen hadde en ekstra billett, men det var to andre som krigde om den. Men den ene som skulle kjøpe gadd ikke å bruke så mye på en billett, for den kostet faktisk 800 kr. Hun andre skulle noe annet den kvelden, så hun kunne heller ikke kjøpe. Hva gjør man når man får tilbud et tilbud om knallbilletter; sitteplass, nærme scenen og gode seter? Sier man nei? Det er nesten umulig å si nei, hvertfall når man sitter der uten billett.

Jeg takket ja til billetten. Jeg får tross alt 9050 kr i stipend, så 800 kr kan vel ikke skade. Heller det enn å stå utenfor spektrum, og ha 10% sjanse på at noen selger billetten sin. Skulle dratt med Anna, men jeg feiget ut og turte ikke å satse på å kjøpe billett utenfor spektrum. Jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke får dratt med henne, for vi hadde planlagt. Men når man venter så lenge, så er det nesten dømt til å gå galt. Hvertfall når tusenvis vil se Gaga. Jeg har til og med kjøpt meg Lady Gaga t-skjorte:"Haus of Gaga" - Zara.

Kjøpte istad sammen med Ellen, hun kjøpte ikke lik, men det var utrolig mange kule! Hun kommer faktisk over nå, for å se film eller noe. Alene hjemmeeeeeeeee

cèline

Når jeg var i Roma i sommerferien, gikk jeg og mine rundt i shoppinggatene i sentrum. Der fant jeg butikker som Gucci, Dior, YSL, Miu Mue etc. og Cèline. Favorittdesigneren min. Jeg simpelthen elsket den butikken! Klærne fra catwalken, ALT kunne jeg ta på. Uansett, jeg meldte meg inn i fangruppa deres (ikke for å skryyyyyte eller noe sånt), og idag fikk jeg min første e-post fra dem. Ja, kan jo vise hva den inneholdt:

Er ikke sååå interessert i bagger, men jeg synes de var utrolig kule, enkle..

facebook tre år tilbake

Noen ganger har jeg så lite å gjøre, at jeg ser gjennom alle bildene jeg er tagget i på Facebook. Herregud, det er mange jeg ikke hadde sett før! Og jeg untagga minst femti bilder. Det er jo viktig å holde orden på sysakene, for du vet jo aldri når en person stalker deg. Her er de fem bildene jeg likte best i bunken:

Haha, se på meg. Veitdafaen hva som gikk gjennom hjernen min da jeg gjorde denne posen her. Dette var på leirskolen i 10. klasse. Jamaica <3


Jeg husker jeg var sååå glad i den genseren! Her befinner jeg meg i klasserommet på barneskolen. Skikkelig lyst hår har jeg også, gitt.

Sykt. Stygt. På. En. Million. Måter.

Sjekk de krøllene. De er vel større enn de jeg har nå, vel? Siste dag på barneskolen.

Utrolig digg at jeg har lagd en krage med skjerfet mitt, også henger de bare ned på hver side. Hedda, hvordan kunne du henge med en slik som meg i friminuttene?! Eller, vi hang egentlig ikke så mye sammen. Vi kranglet ALLTID. Men ble venner dagen derpå.

Jeg har forandret meg noe sykt! Ikke bare utseende, men også klesmessig. Nå bryr jeg meg faktisk hva jeg har på meg, men der var det bare care, på en måte. Hadde noen kule klær, men klarte bare ikke å sette det sammen til et kult antrekk. Det har jeg sett på titallige bilder av meg selv, men nå har jeg lært, hvertfall! ..eller har jeg det?

hedda...

gif animator

Ring meg når du ser denne, ok? :-)

face me

Har du noen gang sittet igjen før, på skolen? Ikke you got detention! liksom, men ordentlig sittet igjen etter skolen. Uansett, jeg gjør det veldig sjeldent. Men idag bestemte Anja og jeg oss for å sitte igjen å jobbe med, kall det gjerne prosjektet vårt. Vi har leire, og samtlige elever lager hodene til deres partner. Det er ganske gøy, men også veldig, veldig vanskelig. Det er ikke bare å sette seg inn i det. Uten lærerens hjelp hadde hodet mitt sett ut som Shrek, virkelig.

Og se hva de selger på KIWI! NÅ!? Herregud, hvem kjøper pepperkaker nå i oktober liksom?

HAHA, det høyre øyet er perfekt, mens det venstre er helt fuck! Bare se på det! Jeg tror jeg var i en periode der jeg bare ikke orket mer, og bare satt på et øye. Men jeg fikk rettet det opp igjen, se nedunder.

Ligner det? Jeg må selv inrømme at det ikke er en så stor likhet, men det er jo noe som er på plass; kjeven, plasseringen av nesa, det høyre øyet...... Men altså, det er mye jeg må fikse på. Munnen er et fint eksempel på det.

Ligner det på meg? Haha. Jeg synes Anja også har fått til mye. Og...- jeg kjøpte meg faktisk en boks med pepperkaker. Det smakte dritgodt!

bare noen tanker

Jeg føler bare at dagen idag har vært suksessfull. Altså med tanke på at gårsdagen var et rent helvete for hjernen min. Jeg gjorde tusen ting på en gang, og jeg ble aldri ferdig med ditten og datten. Satt på skype, mens jeg blogget, mens jeg diskuterte penger med mamma, mens jeg hentet ting fra pappa og lastet ned musikk, og på toppen av kransekaka; rydding av rommet. Jeg la meg halv to eller noe, for jeg bare måtte rydde rommet. Og sjekke noen blogger.... Og ta meg en ekstra tannpuss, for jeg må borre på mandag. Aaah, forpliktelser, forpliktselser, forpliktelser..

Jeg er keen på å ha på meg disse brillene på Gaga konserten. Føler jeg må være dressed up for kvelden, for det er jo selveste Lady Gaga, og et norgesbesøk nå i oktober er godt gjort, synes jeg!

Også har jeg lagd bok! Ok, veldig lenge siden vi lagde denne på skolen, men den var savnet, og jeg hentet den idag. Kanskje du ser det, men det står hvertfall "Vikki" på boka. Hvorfor? Jo, fordi det navnet betyr så mye for meg. Neida, eller litt. Det er navnet på tegneseriefiguren min, som jeg liker å kalle det. Tror jeg skal tegne i den.

Akkurat nå sitter jeg og leser det nyeste D!, mens jeg ligger halvtrøtt i senga. God natt!

hva er positivt / negativt akkurat nå
d2

Angående Lady Gagas' Oslo besøk, har D2 laget en reportasje om dama..

..og det er nok lesestoff! Gleder meg sykt til konserten på lørdag!

til 1000

Hvem sier vel ikke nei takk til Tusenfryd på en søndag? Jeg tok hvertfall turen sammen med Kristine, Mathilde og Marte, og gøy var det! Altså, det er alltid like gøy på Tusenfryd, men etter at du har tatt alle berg- og dalbanene to-tre ganger, føler du at du venter på det lille ekstra. Eller? Man går jo bare rundt og somler, og man vil jo ikke stå i en time i kø, for på den tiden kunne du jo isteden tatt noe annet, sant. Og ja, vi stod faktisk en time når vi ventet på spøkelseshuset, og det levde opp til forventningene. Heldigvis kostet sukkerspinn så mye at jeg nå er blakk, så om jeg ikke hadde blitt kjørt hjem, ville jeg (igjen) hatt en grusom opplevelse på bussen. Men takk for i daaag!


tømmerennaaaaaaaa

sugar baby

HELDIGVIS var det høst salg!

Nå har jeg skaffet meg Skype, så nå skal jeg faktisk gjøre skolearbeid. Ons ons ons!

 

10/10/10

Du aner ikke hvor deilig det var å ikke blogge i går. Ta opp skjermen, sette seg ned i godstolen, finne på noe å skrive om, ja..den samme gamle regla! Gårsdagen var koselig igrunn, men jeg orket ikke det bryet med å ta med kameraet og slikt, så de lå hjemme. Hehe, i dag er det faktisk 10/10/10. Tenk å finne seg en kjæreste på denne dagen, eller bli født, eller en annen stor begivenhet. Synd jeg ikke var våken ti over ti i dag tidlig...

Og idag tar jeg med meg kamera, fordi jeg...

....

skal.....

......

.......til.....

..TUSENFRYD! Forrige gang trengte jeg ikke å betale noe, siden jeg vant. Og denne gangen har jeg fått gratisbilletter! Det finnes en Gud, altså.. Men nå må jeg løpe, du kunne jo ha dratt dit en annen dag da! Nei vent, det stenger idag. Kjiiiiipt. Haha. Ha en god dag! I will..

dagen på kolbotn

Som jeg skrev tidligere; hvor lang tid tar det før jeg blir lei av Kolbotn senteret? Jeg gjettet på en halvtime, og jeg lover deg; det var en kjedeligste halvtimen jeg har hatt i hele mitt liv. For det første så var det ingen folk der, jeg hadde var egentlig ikke humør til å gå inn i butikkene, jeg kunne gå gjennom senteret på tretti sekunder, og jeg fant ikke èn eneste gjenstand som vekket min interesse... Ok, kjempegrillen fra Narvesen, men uansett! Akk ja, koselig å være med søstra mi, jeg liker jo å være med på å dømme forskjellige plagg. Vi kjøpte faktisk denne:

..til ho mor. Ja, Nille var faktisk ikke så verst, heller. Men dagens høydepunkt var denne:

Det var faktisk utrolig gøy! Det bilde av meg er helt fucka, men det er ikke så lett når stolen du satt i (?) gikk femten runder i sekundet...

Dette var den stillingen jeg likte aller best. Hvertfall med en Troika rundt munnen.. Og -

Ya right. Heller..

eller..

eller..


eller..

eller..


Jeg tror jeg stopper der. Nå ringte det på døra! C U aroooooound

hei sveis

Hei og god morgen!

Sitter i stua med gårsdagens goder, som inkluderer smågodt, pottit og brus. En sunn frokost, må jeg si. Neida, men i min familie bruker vi alltid så godt tid på kveldene. Vi kjøper alltid inn masse digg, kjøper/leier en film, gjerne en film som varer i tre timer, ser den ferdig og legger oss, uten å rydde opp. Derfor er det kamp om å stå opp først, for det første du møter da du ankommer stua er bare ditt! Selv om pappa er A-menneske ganger fjortentusen, og jeg er bare et vanlig A-menneske, sparer han selvfølgelig litt til meg vøtt ;-) Nå hører jeg på Do I really have to graduate? Or can I just stay here for the rest of my life? - Asher Roth - I Love College. Passet bra til min posisjon i sovahjørnet!

Vil dere se hvordan håret mitt så ut idag tidlig? :D

No foolin´! Slik skjer når man legger seg med nydusjet hår. Er nesten som å ha en stor afro, for når jeg snur meg, følger håret sakte men sikkert med og dylter meg i hodet.

Etterpå færer (jeg har alltid lurt på hvordan det skrives..det var det første som slod meg i idag tidlig, he he) jeg avsted til Kolbotn Senter, selvfølgelig med fattern og søstra på slep. Jeg skal finne ut hvor lang tid det tar å bli lei av et kjøpesenter. Kolbotn senteret er virkelig ikke så stort, så jeg tipper maks en halvtime. Jeg vil ha meg noe nytt, altfor lenge siden jeg har puttet noe inni skapet (haha, bra setning). Jaja, vi får snakkes siden!

limbo

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen, for jeg har vært på kino sammen med Ludvig. Vi har sett Limbo, en veldig fin film, faktisk. Jeg likte vel filmen mest fordi jeg liker Line Verndal, og hun spiller så utrolig bra i denne filmen. Jeg likte hvor det var filmet, Trinidad, mest fordi landskapene var så fantastiske. Historien var nokså vanlig kan du si, men det var morsomt å se hvordan de forskjellige personene taklet problemene sine, også ble man godt kjent med alle karakterene, og noen ganger lurte jeg faktisk på hvem som var hovedpersonen. Noen ganger snakket de norske veldig godt engelsk, liksom, det var mange engelske uttalelser der, som jeg VET de har øvd masse på, det var ikke så mange "nordmenn på ferie"-sitater, om du skjønner? Haha, uansett, dette er en film du må se. Nå. I høstferien. Snarest. Skjønner hvorfor filmen fikk en 5´er.

innedag

Idag skal pappa, søstra mi og jeg ha en innedag, med ting vi bare kan gjøre inne. Vi skal dra ned til Rema for å kjøpe ingredienser for å lage alt du kan tenke deg! Eller vi skal forsøke å lage det.. Oreo kake, smoothie, ismocca, ta ansiktsrens, fotbad (?), vaske vinduer med høy musikk.. Haha, alt høres helt loka ut, men vi orket ikke å dra til byen idag, så vi får ta nytte av det vi kan gjøre i heimen.Haha, blir første gang jeg skal vaske et vindu, tror jeg. Også er det så fint vær idag, så man kan jo faktisk være ute. Nå skal vi til Rema, uuuut på tuuuuuuur

etter en lang dag

Det å få hjemmelagd pizza og et stort glass pepsi max er som julaften ass. Dagen idag har gått så fort, og det har skjedd så mye. Har vært i byen fra klokken 12, og kom hjem for noen minutter siden. Jeg er jo i byen nesten hver dag, så virkelig; det hadde ikke skadet meg om jeg hadde droppet byen for noen dager. Uansett, dagen startet, eller mornigen startet med frokost på United, med bestemor, pappa og søstra. Veldig deilig, jeg trodde aldri jeg skulle bedt om to syletøykopper med jordbærsyltetøy før... Deretter møtte jeg Anja, for hun hadde fått penger til å shoppe for, så vi dro innom Freudian Kicks, Mint, Tonica Vintage, pluss noen fler jeg ikke husker navnet på, og til slutt Bogstadveien. Hun fikk kjøpt mye fint! Jeg fikk ikke kjøpt en dritt, men det kommer en dag i morgen, vel? SÅ, jada, jeg sa jeg hadde gjort mye, møtte jeg en som heter Ludvig, og vi tok en kakaoooooo på Deli. I morgen skal vi på kino. Jeg vil se ToyStory 3, men vi får se..


@ United Bakeries

@ Husker ikke hva butikken het, men skal finne det ut! Skal definitivt ta turen dit en annen gang også.Æsj bilde, men fant en kul skjorte.

Prøverommet, iik. Haha, og se på plakaten! Trokke hun har hørt ordet "gaga" før, liksom.

@ Tonica Vintage. Sjekk taket, lol.


owl owl

Jeg tenkte dere hadde savnet meg. Idag er det regnvær, og derfor blir det perf å spise hos bestemor og bestefar. Bruke opp dagen der med god mat og masse latter og moro. Jeg bare orket ikke å dra ned til byen for å shoppe o.l. for det blir for mye, rett og slett. Så idag har jeg bare slappet av i heimen, og sett mye på Kongen av Queens.

Søstra mi kjøpte dette ugle-skjede (tulla, kjede) i går. Synes det er kult, alle har jo ugler rundt halsen for tiden.

Auf wiedersehen!

TrondheimBoys

Dette er bra! Jeg tenkte meg at det skulle komme en parodi på OsloGirls, men jeg ble nokså overrasket da jeg så dette! Her har de både kjenningsmelodien, litt av hverdagsmelodien, det dårlige manuset, et dustete tema og selvfølgelig at det er superkleint å se på.

Hva synes du? :-)

sko på hjernen

Hadde en superdag i byen idag, og alt det jeg kunne tenke på var sko. Sko, sko, sko i forksjellige fasonger, farger, priser, merker og stoffer. Kjøpte heldigvis ingenting, for jeg har lært min lekse; tenke seg om to ganger før kan kjøper, og det har lønt seg! Jeg har enda ikke bestilt stipend, for da kan jeg glede meg over det når alle andre har brukt det opp, også venter jeg på 500,- etter jobbingen på Rema, så penger blir det til slutt.Jaja, de får vente. Nå blir det muffins-baking, for pappa kommer hjem om omtrent... 2 timer!! Gleder meg!

SALT

Jeg ville aldri trodd det, men jeg likte faktisk filmen SALT. Den hadde det meste; action, fart, spenning, masser av drama, skyting og bedrag. Jeg likte hvordan handlingen kom fram, en genial rød tråd, men jeg skal ikke røpe så mye. Angelina Jolie spiller denne agenten, og jeg synes hun passer til rollen, kanskje mest fordi hun er hot samtidig som hun skyter vilt rundt seg. Det eneste minuset var vel at hun var for god til tider. Hun hoppet fra lastebil til lastebil med åtte meters avstand og overlevde. Hun hang seg faktisk fast til en lastebil med bare to hender og kom levende ut av det. Også var det en gang hun var omringet av politimenn, femten stk., også klarer hun å komme unna igjen. Ja, jeg synes det ble litt for Tom Cruise, Brad Pitt, Arnold Schwarzenegger, X Men, nebbdyret Perry på en gang.

 


dagens gjøremål

Idag vil jeg bare..

..lese i blader, om alt fra Sandras nye liv til inspirasjon gjennom Costume, og se de siste episodene av Sex and the City sesong 1, mens jeg tygger SB12 boost og samtidig få en frisk pust..

..se ut av vinduet og bli skuffet av regnet, siden jeg liker virkelig ikke regn, og dagen kunne bare blitt så mye bedre om det ikke regnet, for da kunne jeg vært ute, isteden sitter jeg inne og ser ut, når jeg egentlig kunne sett inn..

..kose med katten min, som alltid er der for å kose, ikke noe annet. Min lile katt, som egentlig ikke er så liten, seks år gammel, eller var det syv?, har kommet ut av tellingen, men hun er fortsatt veldig liten..

..rydde litt på badet, og ta opp kamerat og gjør det jeg ikke skulle ha gjort; ta bilder..

..åpne opp persiennene, for det var veldig mørkt på rommet og..

..høre litt på musikk mens jeg sitter i vinduskarmen, se ut av vinduet og mimre over alt, og minne meg selv på at det er søndag, og vente på at jeg skal se..

..så - bon voyage!

elskerdennesangen

xchange me

Idag var jeg på Sandvika storsenter med en jentegjeng, som er familien min, som er mamma, søster, kunsine, tante og mormor, som egentlig er veldig lik meg, og vi kommer alltid godt overens. Vi kjøpte ingenting, bare smoothe, til 60 kr. Siste gang jeg kjøper smoothie på smoothieXchange tror jeg... Ja, hvis du ser bort i fra om jeg får en smoothie, for det var veldig godt.Også fant jeg denne nydelige sykkelen som jeg bare ville rappe fra butikken og sykle rundt på kjøpesenteret i full fart, og så ta den med hjem. Men den var fra GANT, så jeg kunne bare drømme.

Jeg bare elsker trær, hvertfall på høsttider. Hver gang jeg ser trær står samlet, må jeg bare ta bilder av det. Der er så høst. Og så fint. Vil ha en fotoshoot med trær rundt meg en gang.Ah, idag er det mye spennende på TV; alt fra filmer til musikaler. Og.. Dette skjedde i går da jeg og noen andre skulle bake kake..

Sykt fail.

lookbook # 2

Tank H&M, salg.

hyyyyyyyyyyyyl

Endelig er det ferie. Trengte det ass. Har sittet og ventet i hele dag på at denne dagen skal komme, også har det jo egentlig gått utrolig fort! Tenk at det bare er seks uker siden sommerferien, og nå er det mange som teller ned til 1. desember også. Det skjer så mye hele tiden; ferier, bursdager, loppemarkeder, konserter, fester etc. Men nå har jeg heldigvis tid til dette!

Anja og jeg loka idag før høstavslutningen. Faktisk, så er det ganske kos med slike avslutninger. På skoler som Nordstrand og Handels sier man bare seeee yaaa også går man ut døra. Jeg liker at vi er sånn en samlet skole, på en måte. Ja, etter dette dro jeg og møtte Hodon. Vi skulle ta bilder til Team Models, men vi fikk beskjed om at fotografen ikke var der idag, men vi skal dra dit en torsdag isteden. Blir sweet! Derfor..

..kjøpte Hodon en ismocca fra Stockfleths til meg, jippi! Den beste ismoccaen i verden, for de bruker blender, og krunsjer (?) isbitene sammen med kaffen. Digg. Også var jeg hos tannlegen idag! Ja, forteller siden.

 

hits