oktober 2009

friday's for tre

Som sikkert alle vet, jippi det er Halloween! Halloween for meg er egentlig bare en dag hvor folk kler seg ut som ditten og datten og enten drikker eller går fra dør til dør og ber om godteri. Jeg vil heller se på det som et karneval, for det er jo ikke alle som kler seg ut som skummle ting. Mange kler seg ut som berter, disneyfigurer, ja you name it.  Hehe. Jeg skal til Hanne Sofie med mange folk, og jeg gleder meg. Hva jeg skal kle meg ut som røper jeg senere ;)

sdc10129
I fjor var jeg vel en emo/dracula. Håret som du ser var svart, men jeg kunne sverge på at noen ganger så det rett og slett blåt ut! Jeg er btw. HELT svart i trynet.

I går var jeg med Birgit og Kristine på Fridays. Noe som var veldig koselig, siden vi har ikke vært sammen før alle tre, og vi som er tysk-gjengen, så betyr det jo noe når alle vi treffes. Vi lo helt til vi sa "god natt", men den sundae isen på MC Donalds med ekstra sjokolade, kunne jeg godt ha klart meg uten. Det merket jeg i kveld.

sdc10805

sdc10810
Nydelige grimaser, nydelige mennesker! Pass på Birgit, holder du den posituren for lenge kan du bli sånn!

cya.

lille halloween

Idag var det duket for halloween på skolen. Jeg kom inn på skolen og der hang det ballonger og halloween plakater. Det beste var jo at i kantina så delte de ut graits godteri, men det var jo selvfølgelig ikke så veldig godt. Men det var jo veldig koselig gjort. De som ikke hadde kostyme fikk gratisk ansiktsmalig, og jeg fikk noe som en tåre og ja.. vet ikke hva folk kalte det, men det var hvertfall fra en figur. Sigrid og Ragnhild hadde det beste kostymet, og de vant jo, i en sånn konkurranse.

I kveld skal jeg ut med Birgit og Kristine, og ser fram til det! Talk to you later.

fargekladd923
åå,hvorfor ble bilde så jævelig dårlig!? jeg og Marie hadde en liten fotoshoot med moblien min skjønner du ;-)


Hadde du halloween på skolen din eller? :)

vær deg selv. og lev livet.

Hadde det egentlig vært noe liv på jorda, om menneskene ikke levde livet sitt helt ut? Mennesker sitter jo hjemme og er redde for denne svineifluensaen. De sitter inne for at det er kaldt og surt ute, men ikke tenker på hva som egentlig skjer utenfor huset ditt. Å leve livet, er noe jeg gjør. Jeg tror jeg gjør det hvertfall. Jeg liker egentlig ikke å sitte inne med en kopp te og se ut av vinduet. Jeg må gjøre noe. Ringe til en venn. Hvorfor ikke? Hva er vel bedre enn å være ute med en venn å snakke om ting og tang. Fra jord til himmel. (Følte det blir litt for klisjè nå..?)

Det er jo ikke noen fasitsvar på hvordan man skal leve livet, men du kan jo gjør det på din måte. Sitter du inne med lekser dagen lang og bare gruer deg til prøven dagen etter, har du jo tid til å være litt ute også. Dette vet jeg, og ja. Fordi, når du sitter å øver, så er det ikke sånn at du øver i 4 timer i strekk. Du går på kjøkkenet og lager noe mat, og rydder litt  på rommet, og selvfølgelig sjekker du facebook, og håper på at noen skriver i nicket sitt: "Øver til prøve" etc. Kanskje du blogger, eller kanskje du tar bilder. På denne tiden, kunne du ha ringt en venn og spurt om hvordan det gikk og om å møtes i helga. Det tar snare 5 minutter å avtale noe. Sitter du inne, så blir du liksom,bare en grå mus, føler jeg. Helt for deg selv. Glad jeg ikke har det sånn.

Jeg tar livet med ro, og prøver minst mulig å stresse. Føler jeg noe ubehagelig, så snakker jeg ut om det, og ja, da blir det ute. Null stress.

sdc10710

Er litt småkvalm, etter å ha gått med Hedda ned til Rema og drukket Julebrus, spist pepperkaker og safarikjeks. *Blurb*

dagen på Expert

"Mamma, kan jeg få det som er igjen av Tab Extra flaska di?" sa jeg når jeg kom hjem fra jobb på Expert. Det var ikke særlig morsomt, men det var lønnsomt, og jeg tror jeg kunne hatt noe bedre jobb, egentlig! Okei, først så kom vi dit og jeg satt med i kantina og ventet på Linn Heidi. Vi var klare for vår første oppgave - det var å jobbe hver for oss! Linn Heidi skulle opp, og jeg skulle jobbe i et kott! Jeg skulle rydde der! Okei, dårlig luft, tunge esker, mye støv og rett og slett jævelig! Jeg bare sa "Okei, det går fint!" når jeg egentlig skulle ha sagt "gjør det sjæl!". Linn Heidi jobbet sikkert oppe og slappet av, mens hun spiste drops!

Så tok vi oss en laang pause, som egentlig gikk veldig fort. 40 minutter lunsj. Ja, hysj da! Fikk ikke sparken heller. He he.. he. Men tiden gikk og vi fikk stadig med arbeid. Altså, det var sånn at vi var slaver, og piska oss. Haha, jeg tuller ikke. Alt var perfekt, også kommer de og sier at vi skal rydde bak ALLE hyllene og stable alt perfekt oppå hverandre. Det er veldig stressende, men vi fikk gjort alt vi fikk beskjed om å gjøre! Lurer fremdeles hvor mye penger vi fikk. Vi fikk de ikke der og da skjønner du, men pengene kommer på konto'n vår snart så snart!

sdc10774

sdc10772
Ja, vi begge drakk mokka. Når det står en kaffemaskin der, så bruker vi jo den selvfølgelig!
(Senere tok vi sjokolade).

sdc10775
Linn Heidi og masasjestolen heter min nye bok. Jeg forteller om Linn Heidis opphold i stolen, i hele 8 minutter! Mens jeg tørka støv. Hehe.

sdc10782
Ups..!

sdc10769

Men det var en koselig dag på OD! Kunne egentlig ikke bli stort bedre, så det setter jeg jo pris på! Man lager ikke mer moro enn man lager selv, er det ikke sånn den går?

C ya.

kulde

Kulde hos meg. Kulde hos deg.
Kulden er overalt. Overalt er kulden.
Kulden tar knekken på meg.
Gard liker ikke kulde.

Nei, for idag er faktisk så utrolig kaldt at det er frost på gresset og is på verandaen. Jeg sjekket akkurat at det var 3 grader ute. Noe som er litt sykt er at solen er her. Hvem trenger sol når det er så sinnsykt kaldt? Det gjør jo det ikke bedre, for å si det sånn. Nei.

Idag blir det jobbing på Expert for meg og Linn Heidi. Lurer på hva vi skal gjøre, og om det blir morsomt. Jeg kommer selvfølgelig til å ta med kamera, sånn at jeg kan ta bilder av de morsomme stundene. Linn Heidi skal til tannlegen før, så jeg kommer til å være der alene det første kvarteret/20 min. og jeg håper at det går fint. Har litt sånn følelse om at jeg kommer til å bli KLEIN når jeg skal si det. Men hva er det jeg hører? Totaly Spies på TV? Å, jeg kommer!

sdc10765

sdc10766Ha en flott OD-dag! (Nei, Hedda jeg snakker ikke til deg).

OD-klovn

Kommet hjem fra tennis. Det er så fuckings kaldt ute. Hosta isbiter jo. Hvertfall, det er OD imorgen, og jeg og min elskede Linn Heidi skal jobbe på Expert! Det blir gøy. Forrige gang jeg jobbet, altså i fjor så solgte jeg vaffler på Expert ved Økern. Haha, det var mange pinlige øyeblikk, som at jeg glemte å gi regningen når jeg skulle kjøpe inn ting til vafflene til sjefen som jobbet der. Jeg klarte å søle hersens mye. Vafflene tok evigheter å lage, og ikke nok med det!; jeg fikk bare 200 kr for det!! Neida, jeg var glad jeg faktisk fikk penger. Følte meg som en klovn der jeg stod!

breathe klovn


Hvor skal du jobbe på OD-dagen?
:)

trøtt, man.

Etter jeg har sett på Grey's Anatomy har jeg bare lyst til å legge meg tidelig. Akkurat nå. Jeg ligger i senga. Skriver som en gud. Neida, ligger ikke i senga. Har ikke pakket sekken eller ryddet rommet. Og  hva jeg skal gå med i morgen, det finner jeg ut av i morgen tidelig, når jeg er fucka trøtt og lam i beina. Det er akkurat dette jeg sliter med; jeg vil få til noe, men jeg gjør det ikke likevel. Sånn som den tegneserien min - har begynt å skrive en side. Og den skrev jeg for to uker siden.

Også er det leksene. Som jeg egentlig gjør i siste liten, forsåvidt går det overraskende bra. Minner meg litt om Anna, som gjorde det samme i 10 klasse. Og at jeg ikke får gjort noe, utenom å se på TV, blogge.. mer TV og ta litt bilder og ja. Æsj. Må virkelig konse nå altså. Jeg må ha penger og jeg må ha orden. Ingen av de tingene har jeg nå.

dsc0183
Bare elsker brillene mine. Synd de ikke er mine :@
godnatt!

røykbobler og magneter

Dagen på skolen idag var. Vel, kald? Ja, den var kald. Frost på bilene idag ass. Hedda hadde forsovet seg, og Anna startet sent. Jeg var alene idag morres. Det var kjipt og kaldt. Ble bedre på skolen da. Ble ferdig med maleriet mitt, skal vise dere i morgen!

Skjedde heller ikke noe mer spennende på skolen idag. Bortsett fra at Marie dro fra meg når jeg ventet på henne, siden jeg skulle gi henne brillene sine som jeg hadde. Men greit det. Tulla. Det gikk fint! Møtte Anna og Marius på veien så. Men herregud! Jeg har mange listepop-sanger på hjernen nå at du aner ikke! Det er utrolig dumt at LimeWire ikke funker! Dritt. Nå fikk jeg akkurat en melding der det stod at stipendet er klart om en uke. Må begynne å vaske badet synes jeg.

Hverfall, i friminuttet så hadde vi såpebobler der og magneter. Og boblene ble såå kule! Haha. Du ser bilde under, og når man sprakk de, kom det en røyksky ut. Magnetene var også kule, bare se hvordan Aurora fikk sin makeover!

fargekladd909

fargekladd8932
Kult bilde :) DIGGERRRR DEG AURORA! DETTE ER ET INNLEGG TIL DEG!  Nei, skal ikke begynne som deg.

Men snakkes da :D

mine favoritter

29fe81y amy 2 dsc0325
30c3zhl o100684572 dsc0458

okei, random bilder. men skal blogge om disse bildene:
Øverst til venstre er bilde av Simba som er i filmen Løvenes Konge. Betyr veldig mye for meg den filmen, siden jeg har sett på den siden jeg var liten, og liker den den dag idag. Jeg og Hedda er Løvenes Konge fans.

Øverst i midten er et bilde av Amy Winehouse.Min favorittartist av alle. Hun kommer med sitt nye album antageligvis i 2010, og jeg bare gleder meg, etter å ha hørt to av sangene.

Øverst til høyre er et bilde av meg - og mitt lange hår. Kanskje man ikke ser det på bilde, men bare fant et tilfeldig bilde. Skal klippe meg snart altså!

Nederst til venstre er et av Lily Allen, en artist og en personlighet som jeg forguder. Liker sangene, attituden, utseende og ja. Alt egentlig. Når kommer hun med bok? Hvertfall. Jeg begynner å spare nå. Mehe.

Nederst i midten er et av Sandra Bullock, Sandy, som alltid har vært min favorittskuespiller. Etter jeg så The Proposal ble jeg mer og mer hekta på denne kjendisen, og når All About Steve kommer, da skal jeg sove uttafor Coliseum.

Også til høyre er bilde av favoritt drikken numba oneee!
Etter jeg hadde spist på Subway med Marte og Julie idag etter skolen, har det blitt mitt nye favorittsted. Leiks. Der satt vi da, tre single på Byporten. Buhuuu.


jeg koser meg med TV og Britney Spears

Jeg skrudde nettopp av TVn.  Har akkurat sett på "Sex and the City: The Movie" og "Project Runway". Satt i sofan helt alene, siden jeg liker å kose meg alene med en skål potetgull i hånda og en iskaffe i den andre. Å se på TV er noe jeg gjør hver dag, og det er på en måte tilknyttet til min hverdag; TVn. Alle ser jo på TV, men det er sikkert vanskelig å innrømme at man ser på TV så mye. Men sannheten er at alle gjør det. Alle slår jo på TVn for enten å se på Scrubs, Venner for livet eller rett og slett Fairly Odd Parents. Og TV er noe alle blir avhengig av. Du merker sikkert ordet "alle", men da snakker jeg ikke om gamlinger. Men alle som har TV ser jo på den? Vel..?

Det regner, og jeg som hater regn også. Men jeg må si det er deilig å sitte inne å se på regnet. Hva skulle jeg ha gjort om det ikke regna? Rakt løv? U get my point. Man er jo for det meste alene når det regner, og jeg og mamma er alene hjemme, siden broshan har hatt vors. og han ligger sikkert å sover nå hos en random person? De andre vet jeg ikke hvor er. Men. Nå skal jeg snart møte Anna, for orker ikke å være alene stor lenger. Bare et lite kjapt møte. Jeg skal nemmelig låne et blad av henne. Cosmo. Love.
Har dere forresten hørt den nye sangen til Britney Spears?
Trykk her som du vil høre den.

dsc0530
kosekveldfest

sdc10648

sdc10643

sdc10647

sdc10656

sdc10659

sdc10660

sdc10675

sdc10681

sdc10690


Dette er da bilder fra lørdagen hos Linn Heidi. Kosekveldfest. Og ja det var koselig. Det var jo hele konseptet med kvelden. Det og møte med nye mennesker. Kvelder som sånne burde oppleves mer. Hver helg. Man blir så glad siden det er koselige mennesker til stedet og man snakker og danser og ler. Alt dette er tipptopp. Og når jeg har med kamera, så blir det jo bilder. Som er minner for lengelenge.

14 iskaffer og dårlig redigering.

Da har jeg vært i byen. Kom hjem for en time siden, men har bare ikke giddet å blogge, siden det var sånn 4 iskaffer i bagen som jeg måtte sette i kjøleskapet og en fire pack med Smirnoff og litt cider. Også står det vel en øl der og. Skal ut etterpå. Også har jeg lett etter min nye sang som jeg hørt på Accessories istad. Jeg var med Hedda og det var veldig koselig. Nå i det siste så har Hedda vært på mer shopping enn meg! Det er egentlig utrolig, for Hedda er egentlig ikke shoppe-person, dog jeg er litt mer enn henne. Men i det siste så har jeg faktisk spart masse penger, og heller brukt alt på drekka! Idioti.

sdc10502

sdc10503
orket ikke å gjøre noe med bildene, og de er kjedelige men. men.

dette er min bibel

dsc0498

Jeg leser for vanlig ikke så mye på fritden min. Altså lese bøker. Sitte i en stol i mange timer å lese med noe i hånda og et pledd over seg. Ja selvfølgelig er det koselig. Det høres koselig ut og det er sikkert koselig. Men å sitte i en stol og lese over 10 000 ord er ikke helt meg. Når man har begynt så kan man ikke stoppe å lese. Man må lse ferdig. Men på film ka man sette på pause. Uansett. Ikke meg.


Bibelen min er C! og D!. Kanskje Cosmo. Hvertfall Nemi. Hverfall blader med farger i! Men jeg har ikke så mye penger, så jeg får ikke så mange blader. Og ja. Får se. Skal i byen i morgen så da kjøper jeg vel kanskje et?
Jaja, ha en kul kveld!

lyst på iskaffe?

dsc0447

Jeg har seks. Eller hadde seks. Nå har jeg fem siden Aurora drakk opp en! Fuck! Uansett, jeg løp rundt med Celine på slep, til alle Seven Eleven vi kunne finne, og tok alle sortene! Det er digg. Må si jeg var ganske svett når jeg var på bussen på vei til skolen. Hallo. Løpe rundt med en ryggsekk på 3 kilo og en 711-pose med 6 iskaffer er ikke så digg. Men det som var oppi var digg.

Jeg føler egentlig at alle liker iskaffe, men nå som det er gratis, så liksom, er det fler og fler som liksom begynner å lik det da. Og det er litt dumt. For da begynner alle å drikke det, og det er jo ikke gøy nå alle drikker samme! Men nesten ingen liker mocca da, og det er min favoritt.

Har du fått din dagelige dose med iskaffe? :)

ny frakk

high


Den er min. Haha, kødda. Men endelig fikk jeg kjøpt den, etter å ha siklet etter den i evigheter (1 og en halv uke). Det er lenge nok for meg! Kjøpte meg også en ny bukse, men gadd ikke å ta bilde med den, men dere får sikkert sett den en annen gang! Ingen lekser, null stresshet, og det er bare utrolig deilig akkurat nå. Dette trenger jeg liksom. Altså, jeg har jo ikke gjort så mye som har slitt meg ut, men det får så gå. Helgen vet jeg ikke helt hva som skjer. Tar det spontant!
hva synes du om den? :)

smileidag møtte jeg en kjendis

Hello! Skal snart til byen for å kjøpe  en superfin frakk på Zara med pappa og broshan. Så jeg blogger fort, men ja. Skolen idag var digg. Siden jeg har skole i byen, kan jeg jo ta meg en bytur! Måtte bare se på jakka en siste gang før jeg kjøpte den. Så dro vi, Celine var med, til Hennes. Fant en finfin bukse! Jeg drakk to Iskaffer, det er jo gratis, så jeg er i himmel denne uka. Det slutter denne uka! Jeg må ha fler! Og jo, når vi dro ned til sentrum, så vi Kurt Nilsen og Jan Fredrik Karlsen. Yeah. Spurte om vi kunne ta et bilde, og han virket veldig lei, for noen hadde allerede blitt tatt bilde av. Han er jo en B-kjendis, men la det gå!

superstolt
Tror ikke han ville blitt tatt bilde med meg, men jaja.  Han var også lei av duer, som jeg er.

Og til slutt vil jeg bare si at jeg elsker gratis magasiner!; Spirit, Massiv, Beauty, Natt&Dag, siden det er så morsomt å lese når man venter på timen! Vel, det er 10-11 borte fra klassen da, og det er sykt. Btw. så hadde Juni fått ny frisyre, og den var utrolig fin! Baybay.

sitter på skolen

Akkurat nå sitter jeg på skolen og skal finne ut noe av Mesopotamia, men jeg og Celine blogger istedet. Det er ganske digg å blogge på skolen for man kan bare skrive, og om læreren ser i rommet, så ser han at jeg taster inn massemassemasse tekst, og da.

Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge når jeg er hjemme, siden jeg skal muligens være i byen hele dagen, siden jeg skal kjøpe en frakk med pappa. Oh, jeg gleder meg! Den er såå fin, og jeg gleder meg til endelig å få kjøpt den! Sjekk ut min veninnes blogg: clinest1e7verud.wordpress.com

jeg fant har akkurat funnet ut av masse ting og tang som du egentlig ikke bryr deg noe om, men det er morsomt å se på vel?

webcam200910212014webcam2009101813362

Jeg har akkurat laget header til Aurora, og jeg sitter bare her å loker. Det er jo digg det og. Funnet ut av at jeg ikke har en enste lekse, så det er utrolig deilig bare å ikke se i boka. Midtskill på meg er faktisk ikke så ille. Det er faktisk ikke så mange ungdommer som går med så mye blått. Det går mest i hvitt, grått, svart, rødt, grønt, lilla og brunt. Jeg får rare meldinger fra Tina på MSN, og jeg blir tvunget til å få Skype av Adrian. Mye står på spill. Men spillet har så vidt begynt. x0x0.


noen ganger blogget på det feile tidspunktet?

Jeg gjør det nå. Laster ned bildene fra idag, og legger ut bildet med noe random tekst. Gøy å lese for deg? Vel, kanskje om du bryr deg. Men jeg må virkelig skynte meg, siden jeg skal på tennis om akkurat en halvtime,og bussen går kvart på (ja, jeg er sløv), så jeg må skynte meg! Skolen idag var digg den. Holdte på å sovnei klassen, og mens jeg kjøpte meg en kaff, så ble jeg lys våken. Godt jobbet da. De siste fire timene var jeg rastløs. Jeg holdte på å stikke hjem, og legge meg under dyna.
sdc10878
skurrete, men bildet er morsomt, for alle gjør en aktivitet.

ditt liv - din kropp ..

Når du er ungdom, så bestemmer du jo over kroppen din. Og du velger helt selv hvordan du skal se ut. Om du vil ha tatovering på hofta, eller om du vil ta sol hver helg. Eller til og med få piercing i tunga. Alt dette har du jo lov til, om du vil. Men når man først har fått seg tatovering, så kommer det jo alltid en liten joker å sier: "Visste du at tatovering er farlig for huden og at man kan få kreft?". Eller om man har piercing her og der: "Du kan miste smaksløken, og du kan få store blemmer om du tar det her - og der". Sånne setninger. Altså jeg må si at jeg nesten begynner å le når man sier sånne ting. Man har selv ansvar for kroppen sin, og man velger helt fritt om man vil ha en sommerfugl på magen, for å nevne et eksempel. Tror du de som har tatt tatoveringen eller piercingen angrer når man hører slikt? Ja eller nei.

Jeg tror hvertfall ikke det. Tror du at personen skifter mening, og begynner å hate segselv for at man tok det? Tror du de aldri har tenkt seg om minst hundre ganger før man får det? Jo det har de, og de er helt klar over bivirkningene, forhåpentligvis, men likevel så tar de det. Hvorfor? Vel, mange hadde sagt at man lever bare en gang. Men jeg mener at fordi personen synes det er fint. Jeg blir glad på noens vegne om dem selv er glad for tatoveringen/piercingen. Og å slenge dritt til folk før man skal ta det, kutt ut, ok? Det er bare så tragisk, rett og slett. Det handler ikke om hva hver enkelt person synes. Det er hva du synes, som telles. Right?

tatoo


klar for å stå opp om morran'?

Stakkars Hedda, som stod opp klokka sju idag, og bare hadde et snev av et kvarter å gjøre seg på. Jeg derimot, stod opp kvart på. Hadde litt bedre tid. Jeg synes at morningene er stressende. Man har så liten tid på å gjøre seg tl på; spise frokost, lage matpakke, pakke sekken (?), pusse tenna. Altså jeg spiser frokost og pappa lager matpakke, og jeg pakker sekken kvelden før, også pusser jeg når jeg har fått på meg alt. Smart, et lite tips til deg! ..som sliter om morningen!

Jeg ble med Aurora på Blitz etter gymmen.

fargekladd809


I kveld er det Grey's! Jeg gleder meg allerede for jeg ser fram til å sitte i soffan med Pepsi Max og følge skikkelig med, SELV når blod er involvert på skjermen. Uff. Har blo

har pc'n tatt kontroll over deg?

Som mange andre, så har man jo kanskje en bærbar laptop eller en stajoner pc. Og folkens, det er ikke lett å ikke gå på den når man har msn, skype, facebook, blogg, fronter, redigeringsprogrammer etc. Dere skjønner. Jeg blir så avhengig at jeg skipper leksene for å sjekke facebook. Jeg sjekker hvem som er på, også om det er noen som har lagt ut noen nye bilder. Dette tar ca. 20 minutter. Og på denne tiden, kunne jeg ha gjort lesker. Ikke lett vettu.

Og jeg begynner virkelig å tro om pc'n har tatt kontroll over oss! Eller deg da, som siter og leser dette. Jeg blir redd bare av tanken jeg altså. For om man ikke hadde alle disse programmene så hadde det vært dødskjedelig å være på PC'n, right? Men ææ. Hva skal man liksom gjøre? Bare la PC'n ligge i dvale helt fram til 2010? Not gonna happend! (okei, det er skikkelig stygt å si det, men i dette tilfellet - ) Jeg vet som mange andre at det ikke kommer til å skje.

Så, noen der ute, har dere noen tips? Altså, til at jeg ikke skal lene meg over PC'n og ta den med meg hvor hen jeg går?

118595874052169

jeg vil tilbaaaaake!

For å si det sånn, så tok jeg på meg ullsokker idag. Leiks. Jeg stod opp tidelig da, mens jeg spiste et tørt brød med salami og så på Breakfast Club with MTV. Skjedde ikke så mye på skolen idag, fikk igjen en norskprøve og bare tafset rundt. Jeg har funnet ut at på kantina serverer de bakt potet i morgen! OM jeg skal ha!

Ja, tilbake til overskriften; jeg vil faktisk tilbake til Hellas! Jeg savner stedet, jeg savner sola, varmen og stranda! Altså alt var jo bare perfekt, så en returbilett, anyone? Men nå skal jeg gjøre min første tysklekse hadde jeg tenkt meg, også etterpå skal jeg tegne på min nye tegneserie.

Skjer det noe spess i kveld? :-)


annagrd2
annagrd

hardrockcafe fo'sho

Har akkurat vært på en nüdelig middag med Sigird og Ragnhild på Hard Rock Cafe. Our second home. Neida, det er ikke det. Men det blir vel flere middager der, jenter? Uansett så har helgen vært utrolig deilig. Har ikke gjort noe mer enn å slappe av. Det var ikke èn gang jeg tenkte "Ånei, jeg må skynte meg med å gjøre det - eller ditten - eller datten", og det er veldig typisk meg, siden jeg alltid er ute i siste liten. Selv om jeg tar meg veldig god tid da. Merkelig. Har ikke mer å skrive ned gitt, bortsett fra at jeg bare elsker smågodt for 6.90 pr/hg fra Candy King. Best!

sdc10874

sdc10873
Vet hodet til Sigrid er vridd, men synes det bare var kult.

Og til dere som lurte:
Fo'sho = for sure.
Jeg visste ikke dette for noen uker tilbake. Haha.

god frokost

God morning! Hva skjer in the crib? Vel, jeg prøver å få tak i Ragnhild, mens Sigrid ringte meg og sa hun hadde skrudd av mobilen. Ragnhild: ring oss! Hvertfall, som dere kanskje skjønner om noen sekunder, så er ikke jeg den sunneste personen i nabolaget. Jeg har faktisk spist to brødskiver til frokost. Men det holdt ikke for meg, så jeg tok litt vaniljeis med sjokoladesaus. Det var sååå godt! Mmm. Jeg er ikke sunn, men jeg spiser hvertfall.

sdc10814


har du spist sjokolade idag? :-)

ørevoks-dronningen

Okei, dette blir mitt tredje innlegg idag. Sjukt mange innlegg det ble i dag da. Men jeg føler at jeg har så utrolig god tid idag. Det er faktisk deilig. Jeg har ringt Hedda, sett på Skal vi danse, ringt Hedda igjen og tegnet en tegning dedikert til Hedda. For det er nemmelig sånn at når jeg ringer Hedda så må jeg gjenta hvert 5 ord, for hun sier "HVA!?" etter hver setning ca. Og jeg vet at jeg momler, men når jeg snakker helt vanlig og prøver å ikke mumle så sier hun "HVA!?" uansett. Og ja, hun skal komme over for å se på "Huset ved vannet" (nei ikke skrekkfilm) med Sandra Bullock. Gleder meg ^^    .... til Hedda har dratt.

sdc10806
legg merke til hva jeg har skrevet i snakkeboblen.

revoks

Vet du hater ørevoks Aurora, men jeg bladde i bildene mine, og fant dette bilde av henne, så det er årsaken for at hun ikke hører.


Ship o Hoy.

har du tungepiercing?

Jeg tror det er første gang jeg har vært i byen med pappa uten og ha kjøpt noe. Jeg ville bare ikke. Jeg kom over så titallige med skjerft, t-skjorter og blå og bruke bukser. Jeg tenkte med en gang på at om jeg hadde fått noe, så ville jeg ikke hatt fått noe senere. Og jeg får jo snart stipend, og jeg skylder mange så mye penger at det er flaut. Jeg er virkelig flau over meg selv. Faktisk. Det blir heller ikke så mye shopping på meg i disse dager, pga pengeproblemer. Det er så dritt, for det er nå det er så mye fint her i verden akkurat nå. Hmm. Må bare få en jobb snart.

Btw. så har jeg skaffet meg jobb på OD-dagen. Sammen med Linn Heidi skal vi jobbe på Expert på Klingenberg. Forrige gang jobbet jeg også på Expert. Lage vafler som egentlig ble en stor sukse. Haha. Men bedre å jobbe sammen med en man kjenner.

Har dere fått dere OD-jobb? :-)

Og jeg vil bare informere dere om dette:

tungepiercing

Les saken her.

goodbyee.

so what

Akkurat nå ser jeg på Ellen DeGeners Show på Youtube, og rydder rommet siden vaskehjelpen skal komme snart. Dritt å rydde før vaskehjelpen kommer. Altså,hva er vitsen? Det er jo vaske(rydde,stelle,bake,lage,tulle) hjelp. Uansett, jeg skal ha middagsgjester på besøk i dag av Ragnhild og Sigrid. Blir kos. Og nå hadde jeg tenkt meg en tur ut med mamma for å kjøpe en jakke på ZARA tenkte jeg, siden det så mye fint der.

webcam200910171114

gratis ismocca? I'm in

sdc10805

sdc10804

Kaffekos og koselige mennesker. Jeg var på Habibi med mange folk. Skal ramse opp: Linn Heidi, Tina, Martine, Katrine, Hanna, Birgit og Maria V. På andre bilde kan du se at Ekspressoen til Martine var i det miste laget. Bokstavelig talt. Men det er jo dessert kaffe da. Det som er genialt er at man kan få gratis isKaffe på 711 og Shell. Bortsett fra at man blir så jævelig kvalm etter en isKaffe da. Men jeg tok med meg en hjem (selvfølgelig). Men den smaker mye bedre på skolen faktisk. Jaja.I kveld skal jeg, egentlig så vet jeg ikke. Jeg skulle noe, men personen ringte aldri, så jeg tror jeg sitter foran TVn med familien. Hakke gjort det på lenge, så det blir veldig digg egentlig.

har du skaffet deg iskaffe idag da? :)

cola in my heart

Okei, jeg har akkurat sett på "Fire Stjerners Middag Halv Åtte" på TVNorge, og de lager så utrolig god mat! Herregud, de er kjendiser, det er ikke mulig at de skal lage så god mat! Kjente og gode kokker. Bortsett fra Synnøve Skarbøe da. Også i kveld hadde han Håvard Lillheie 3 forskjellige øl til for - hovedrett og dessert! Herregud jeg fikk vann i munnen og vi hadde ingenting hjemme. Helttil jegfantfram 4 pack med cola. Jeg ble sålykkelig at je flte opp hele glasset mitt med isbiter og cola. Deilig!

OBS! Bare så dere vet det; Den siste setnigen skrev jeg helt vanlig, bare for å vise hvor dårlig tastatur jeg har. Eller så er det bare blogg.no. Hvertfall det skal stå: Helt til jeg fant fram 4 pack med cola. Jeg ble så lykkelig at jeg fylte opp hele glasset mitt med isbiter og cola! Deilig!

sdc10800

baksnakking - kanskje ikke så verst likevel?

Ikke ofte jeg skriver om meninger, men jo, jeg gjør det nå. Baksnakking. Alle har jo hørt det før eller hva? Og alle har jo vært involvert i det. De fleste mener jo at det er dumt å baksnakke og at det er veldig sårende. Ja, det er veldig sårende, om man tar seg nær av hva man baksnakker om da. Vel, om jeg har et eksempel: om jeg baksnakker en som heter Mari. Så får Mari senere høre om at jeg har baksnakket henne. Oi, hun blir lei seg. Men kanskje hun må tenke seg om to ganger før hun blir sur på meg og begynner å grine. Kanskje, eller jo, selvfølgelig har Mari baksnakket før. Vi er mennesker, og det sånn vi mennesker er. Vi baksnakker. Rett og slett. Og når Mari har fått vite at jeg har baksnakket henne, så baksnakker hun meg til andre. Og sier f-eks. han er så dum, og at sa det og det. Og da er det Mari som har baksnakket. Skjønner? Det blir liksom litt kluss.

Jeg mener at når man har baksnakket en person så får det være den personens meninger. Og om man møter noen som du har baksnakket og personen sier ?Jeg hørte du baksnakket meg? elns. så hadde jeg sagt: Ja, det gjorde jeg. Jeg har også baksnakket henne, henne, han og til og med henne, men det er mine meninger. Du har sikkert baksnakket mange du også som har fått vite det, men de kommer ikke til trynet ditt, sant. Okei, jeg føler jeg hever stemmen min, men ok. Det er min mening om dette.

Baksnakking = sårende. Det er jeg klar over, men tenk over før du tar neste skritt. Er det virkelig vits å bli fornærmet av dette? Ja, det er det. Og nei, du trenger ikke å lage en stor sak over dette. Jeg vet at mange har baksnakket meg, men jeg har lært meg opp til å ikke bry meg, siden det er veldig lett å baksnakke meg siden jeg henger med jenter og jeg er littegranne femi, så er det lett å si noe bak min rygg. Men samma det egentlig. Har hørt det før, blir ikke lei meg liksom.


 

gard skole

fant ikke noe bilde som passet, så jeg søkte "gard" på google og fant det beste bildet i bunken.

ma (rie) tte

For tiden har jeg hatt så mye å gjøre egentlig. Skolen vettu. Hadde framføring idag som gikk (latterlig, serriøst, alle lo) bra. På fredag er det silkebok og prøve. Æsj, at jeg engang gidder å dra på skolen for å drite meg ut, så dårlig i matte jeg er. Eller, jeg forstår ikke: P (A og B) = 15.7 + P (A U B) + P(A eller B) og P(A|B). Det bare funker ikke. Så derfor sitter jeg her. Nei, matte er ikke no særlig.

Har også blitt avhengig av cola... og penger. De studiepengene jeg får skal jeg bruke på å skylde alle penger. Og gå på shopping. På H&M, sånn at jeg kan kjøpe billige men fine ting. Smart, hæ?
coffeekaffe ja.verdens kjipeste ord

Har akkurat hørt på LDN av Lily Allen og spiste spagettien i nøyaktig 3 minutter og 11 sekunder, for da sluttet den. Relativt deilig å komme hjem til mat, men noen ganger er det litt stress å spise. Jeg og Julie har vært i byen, på T-banen og hos Julie. Dere så vel innlegget istad? Nå er jeg hjemme, nok en gang for å gjøre matte. Jeg føler at matte tar over dagen min. Jeg bare hater det. Vet det er mange som hater matte, men de er redde for å si det siden hva om noen liker det. Shit, da blir de mindre likt, for matte er jo egentlig veldig gøy. Matte meg rett oppi r#vva. Det er jo ikke gøy? Dere som sier det er gøy mener jo selvfølgelig det ikke. Man blir jo sliten. Tall. Pluss. Minus.
ctrl + delete + matte

fargekladd754
på skolen. hvor ellers?  hjemme...?from
doyourworst.

julies place

Hei du snakker nå med Julie! Jeg har aldri blogget før så dette synes jeg er vledig spennende. Jeg er aldtså Gard sin venn og Gard er hos meg nå. Vi møttes i byen etter skolen for begge går på skole i byen, ikke samme skole da. Jeg går på OHG kul som jeg er. Når vi møttes ga vi hverandre en klem så gikk vi nedover Karls Johans Gate og tittet litt i butikker. Jeg kjøpte meg et skjerf og to cheesburgere til Gardern.

Ellers i dag har jeg vært på skolen. Vi hadde matte og engelsk. På slutten av dagen hadde vi en samfunsfags prøve jeg føler gikk helt ok. Litt opp og ned på spørsmålene. Engelsken var helt ok, lærern vår er ganske streng om dagen og det er kjipt. I matten hadde vi studenter som bare er tre år eldre og det var lættis for de var skikkelig nærvøse. 10hiii :)

Gard sitter å tegner, mens jeg prøver å skrive et blogg innlegg. Hva pleier de egentlig å handle om? Følelser? Hva man driver med om dagen? Hmm ikke lett det her altså! Følelser: jeg er litt sulten, veldig glad i dag, litt trøtt men fornøyd med at Gard er her. Hva jeg gjør om dagen? Loker, går på skolen og trener. Fett hva? Vis du vil bli bedre kjent med meg får du bare slå på tråden med Gard. Jeg er ganske tøff :)

Får takke Gard som lar meg skrive her på bloggen hans! syns det er veldig festlig for bloggen hans har mye creds.. Hell Yeah

Takk for meg! :) Koz åKLemz Julie Sybille Vestum Stensrud
mobil 053

mobil 025

mobil 026

mobil 111

mobil 140

mobil 149

mobil 185

Der har du forresten meg da! Kult med kommentarer ;)

CosmoCosmoCosmo

Det er faktisk ganske deilig å lese når man er sliten, eller om man ikke orker mer. Sette seg ned med et glass cola eller noe sånt og bare lese. Engelsk, norsk. Spiller ingen rolle. Det er jo tekst. Kanskje dere ikke forstår meg, men jeg mener selvfølgelig blader.  Fra sladreblader til tegneserier til Cosmo. Jeg for øyeblikket leser Cosmopolitan som jeg og Anna kjøpte i Hellas. På engelsk ofc. Men det er deilig altså. Nå er jeg heller ikke en som egentlig leser Cosmo eller Woman o.l. men det står faktisk veldig mye bra der! Pluss bilder.

sdc10785


Noen favorittblader?

meg for tiden

Dagene går fort, og ting forandres. Jeg liker forandringer, hvertfall når folk forandrer seg. Jeg tenker ikke på personlighet, det derimot hater jeg. Men når folk forandrer seg utseende messig er kult. Da får man se hvordan folk liker å kle seg, og det er derfor vi mennesker er forskjellige. Man forandres hele tiden, og noen ganger blir man så forandra at de blir helt forskjellige personer. Vet ikke helt om liker det, men.round

Hadde tenkt til å klippe meg idag, men jeg venter heller litt. Må ha det lange håret mitt litt lengre synes jeg. Jaja. Jeg forsov meg idag tidelig, så derfor jeg ikke kom Hedda.


Dette er meg for tiden.

  • Blakk
  • Desperat etter shopping
  • Desperat etter penger
  • Morgengretten
  • Ligger langt etter i matten
  • Useriøs med leksene

Vel, jeg får jobbe med dette. Vi snakkes.


from
doyourworst.life's a party.

Har akkurat sett på hele musikk"filmen" til Lady Gaga - Paparazzi. Den er lang, men kul. I går hadde jeg en liten fest hos meg mange kule folk. Nei, maleriet som henger på veggen falt ikke ned. Vi knuste ikke noen kjempedyre glass og politiet kom heldigvis ikke. Tror de stod uttafor i dag tidelig for å sjekke om alt var OK. men det var det. Neida. Nok tørr humor. Jeg skal legge ut noen bilder fra i går jeg. Orker ikke å skrive så mye. Jo, jeg var på Åpent bakeri idag tidelig og spiste frokost med Sigrid og Ragnhild. Koselig :)

sdc10741


dsc0183

dsc0199

dsc0202

dsc0217

dsc0221

dsc0239

dsc0235

dsc0257

dsc0227

dsc0251

dsc0273from
doyourworst.

nytt kort

hard pakke i posten idag til meg. rart, for jeg ikke har bestilt noe. jeg tenkte det var en gave fra noen lesere eller noe, men jeg hadde ikke store forventninger så. jeg åpnet opp og der lå et kort, men sånn chip. ingen gave, bare et kort. har litt penger på det, men de skal jeg spare ass. orker ikke å bruke opp alt med en gang. i kveld skal jeg ha noen over på fest hos meg. blir koselig. i'm out of here.
nyttkort


from
doyourworst.


din blogg- ingen andre sin. din stil. ingen andres'

Jeg føler jeg blir litt små irritert over når folk skriver på bloggen sin "Hva vil dere at jeg skal blogge om?" eller " Noen tips til hvordan jeg får bloggen min bedre" eller rett og slett "Er du en fast leser hos meg?". Okei for det første; man blogger fordi man har en interesse av det og man synes at det er gøy,sant? For det andre så må du gjøre bloggen din til din egen hjemmeside, ikke med hjelp fra andre eller tips til hvordan fargene skal være osv. Det må du finne ut selv synes jeg, for hvem vil vel gå på en blogg hvor alle er like?

Mange ganger har jeg først gått på en random blogg, og liker jeg designet og måten personen skriver på, sin stil liksom, da leser jeg den. Bloggen for min del skal ha, okei dette høres litt dumt ut, men en personlighet. Sånn at man kommer inn på bloggen og vips - det er din stil, din blogg. Skjønner? Jeg leser blogger som er på en måte spesielle og som har humor, og som selvfølgelig har gode bilder. Det liker jeg. La meg putte det slik da: bloggen er på en måte dagboken din. Hadde du vært glad om vennegjengen din begynte å skrive i samme type dagbok som deg? Nei, for du vil ha den egen.

dsc0118

from
doyourworst.

hit og dit på en fei

Heisann! Livet er topp og jeg lever fortsatt. Prøvde meg på en liten trall nå men det gikk ikke så bra. Har vært på skolen og etter det var jeg med Benedicte og gikk litt rundt før vi drakk verdens beste isMokka. Den var såå good. Husker ikke navnet på cafeen men, den ligger hvertfall på Byporten ;) Gå dit neste gang! Helgen er stappet med saker og ting. Føler meg som julenissen. "Noen snille barn her". Okei, har ikke humor idag ass. Men det blir masse bilder idag. Fra skolen og etter. Kommer innlegg senere!

sdc10673
venting på bussen.

sdc10681
kul røyk?

sdc10690
noen gale classmates

sdc10703
bakgården, nice. alle i den gjengen snakket om de fargerike røykene til Aurora.

sdc10708
koz.

sdc10712
i kunsten. ææ, er så kjedelig det å lage skygge over en krøll.

sdc10717
med Benedicte. morsmt bilde, siden kringla (sorry Anna, sa feil, det var ikke scone) var i fokus men ikke Benedicte, "den fotogene.."

from
doyourworst.

til Ragnhild

dagen er ikke den samme uten ragnhild

.. jeg tar igjen med samme mynt.

hell yeah ;D

fra seriøs til dårlig tid

Helloisen. Okei, fra seriøst innlegg i går til noe mer useriøst innlegg. Kommet hjem fra skolen. Går glipp av revymøte siden jeg skal på tennis. Men seriøst jeg blir sliten altså. Først er det elevrådsmøte. Etter det igjen er det OD-møte og etter der igjen kommer revy-møtet. Jeg skjønner igrunn ikke hvorfor jeg meldte meg på sånne dustete (okei, kanskje feil ord men) grupper. Det holder jo med en gruppe. Dumme meg. Tidsskjemaet mitt er fult helt til søndagen faktisk. Har mye å gjøre; telefonsamtaler, møte gamle kjente, komme meg fra sted til sted og dra til byen for en kjapp frokost. Hmm, jeg gleder meg jo, men også gruer jeg meg litt til om jeg får tid til alt. Men nå drar jeg faktisk, så ship o hoi - eller vent, det brukte jeg jo i går. Auf Wiedersehen.

webcam200910071612webcam2009100716113
webcam2009100716121webcam2009100716112
'ja, jeg tar også webcambilder.

ups and downs

Livet kan være herlig og det kan være et rent helvete. De som har dette helvete, og som ser helt normale ut, kan snakke om problemene sine og gjøre noe med seg selv sånn at det hjelper på selvtilitten. Noen ser anderledes ut. Og da mener jeg anderledes sånn at det ikke er mulig å endre på utseende ditt. Det er ikke barebare å være anderledes. Ikke vet jeg hvordan det er på noen måte, men jeg kan føle det, og det er ikke så veldig hyggelig. Nærmere trist faktisk. I dag på toget så jeg et barn med downs syndrom. Jeg tenkte ikke der og da at "Oi, stakkars foreldrene. Hvordan er det å ha et barn med downs?", men jeg tenkte med en gang på fremtiden hans. Hvordan det går med han i fremtiden med skole, venner, forhold til forskjellige person etc. Det blir ikke et helt normalt liv, det sier jo seg selv når man har en sånn sykdom.

Tenk om det var deg som hadde dette syndromet. Det kunne vært deg. Jeg tenker på med en gang hvor heldige vi mennesker er som ikke lider av noen sykdom som er dødelige. Ikke akkurat i dette tilfellet, det er jo ikke dødelig, men ja, dere forstår meg sikkert. Man er jo tilbakestående hele livet. Fra du er liten baby, i voksenlivet og når du er gammel. Det er en veldig uhyggelig tanke, så jeg vil egentlig ikke sette meg inn i livet til den personen som lider av noe farlig. Men man kan jo støtte opp. Og vi som har et normalt liv, uten sykdommer er egentlig veldig heldige. Tenk på det.

Måtte bare få det ut, så jeg skrev det her. Uanset så er det lenge siden jeg har skrevet en sånn tekst som engasjerer meg. Et tema som engasjerer meg.dsc0097
Hedda var hos meg. Jeg var hos henne. Vi er gode på slagord og på å tegne på lærret. Ship o hoi!

bloggens topp 5

Ukens topp 5. Ja det er bare det jeg synes er topp til den dagen dag. Sanger, nye forandringer med utseende eller forskrekkende møter med en superkjendis! Har jeg farge håret rosa? Hell no.


Denne sangen har jeg hatt på hjernen... siden jeg kom fra flyet på lørdagen! Det var da jeg kom på den, og jeg har nynnet på den hele tiden ass. Har sett den mange ganger på MTV også har jeg bare ikke giddet å hørt på den mer. Men nå så.

 


2. Denne har jeg også hatt på hjernen og spiller den av på nytt og på nytt og på nytt!
3. Jeg liker forandringer. Og Ragnhild kom på skolen med kort hår. Det var såå fint.
ragnhildsblogg
bloggen til Ragnhild kan du komme på ved å trykke på bildet :)

4. Sigird og Sarah Jessica Parker. Ja, Sigrid sendte jo melding til meg og skrev at hun hadde sett Parker, og jeg fikk sjokk. Men det tyder på at hun stod ved henne bare i noen sekunder, før "møtet" var ferdig. Synd Sigrid, men dere er jo på en måte Best Friends da!
bestfriends

5. Hmm.. hva kan 5 være? 5 skrell. Nei jeg vet det!  Det er to måneder før bloggen min fyller ett år! :D

hattNå skal jeg snart legge meg faktisk. Kanskje fordi jeg har så fucka PC, sååå treig. Har brukt en time på dette innleget joo! Natta -

give me a call

Okei, en liten update. Jeg vet, det er Ragnhilds ord men det er jo så genialt som det bare kunne bli, så jeg bare må bruke det. Så jeg kom hjem fra bilen til Ragnhild som kjørte meg helt fra byen og hjem. Snilt. Nesten så snilt at jeg ble litt flau. hihi. Vært på Deli med Sigrid, Kjerstine og Ragnhild og drukket et stjålet kakeo. Jeg betalte ikke, okei. Men jeg får stipend snart så da kan jeg kjøpe hele Deli jo (Aurora språk).

Huff, har så mye å gjøre. Har fått presentasjon til torsdagen og lage en framføring om Krf foran klassen med karakter. Har jo hatt nettopp dette før, om Krf og da har jeg fått 5 liksom. Men tviler på at jeg får det denne gangen siden jeg er med Auroa..... Tull. Kommer til å få meget godt + jo. Vi får håpe.

Jeg må også snakke med family om jeg kan ha huset for meg selv til lørdagen. Kanskje det blir noe av, men skal jo egentlig på elevrådstur. Fuckings surt. Blir sikkert koselig, men vil også at det blir noe hos meg. Jaja. Jeg får det til. 

                                  dere som ikke kjenner meg vet antageligvis ikke hva jeg babler om men dette er for de som kjenner meg. og til dere andre: pissed off! Neida, dere er så velkommen så!

Koselig dag med koselige mennesker. Kommer et innlegg senere så bare    * give me a call. Har den på hjernen. Irriterende!

fargekladd566
dette er selen jeg har laget i kunsten. Hadde ikke noe annet bilde. Hundenesa ble selvfølgelig borte, bare litt på humor den nesa. He he...

hell (yeah) as

Vell hjemme. Hører akkurat på den nye sangen til Donkeyboy, som er på #1 overalt på alle lister. Sometimes. Ganske bra. Turen til Hellas har vært utrolig deilig. Jeg fikk jo sjokk når jeg gikk ut av flyet, for det var ca sånn 6 grader. 20 grader mindre enn Hellas. Sjokk ja. Det var sol hele oppholdet vårt og det kunne nestenikke vært bedre synes jeg. Bading, litt marked-shopping i en storby, noen drinker og mye latter. Og diskusjoner. Stedet vi var på heter Afythos om du lurte.

Det var ingen planlegging om hva vi skulle gjøre på dagen, vi bare stod opp og gikk til standa, dusjet og gikk ut i byen for å finne noe å finne på. Vi dro på en internettcafe som var dritbillig og da måtte jeg bare sjekke facebook og litt sånn. det ble dessverre ikke så mye shopping for det var sinnsykt dyrt. Norge-priser.

Men æsj,orker ikke å skrive egentlig. Ikke på en gang hvertfall. Bildene har Anna så de legger jeg ut etterhvert, hver for seg elns. Okei. Have a good day.

wine
cosmopolitan drink <3

hjemme mø

dsc0122Hjemme fra Norge. Litt deilig også egentlig, med tanke på at jeg har gått rundt i Hellas med varmegrader fra 22-25 og bli helt stekt, så er det igrunn deilig å komme tilbake til Norge. Men det har vært utrolig deilig i Hellas. Ingenting å angre på. Bortsett fra myggen. Bilder har vi også tatt, men de er på Anna's PC, så bildene får jeg antageligvis i morgen el på mandag. Imorgen blir det utpakking (er det et ord) av bagen, og litt silkebok til kunsten. Æsj.. skole.


seya.hits