september 2014

London, let's go!

Tiden min i London var bare helt fantastisk. 
Det er nå en uke siden, og jeg klarer ikke helt å tenke på noe annet. 
 

Før jeg reiste nedover hadde jeg en deilig spenning i kroppen. Det for meg å være med på et av verdens største designarrangementer er jo bare helt sprøtt å tenke på. Å være en designstudent under London Design Festival er enda sprøere. Et kjempebra og inspirerende arrangement(!)-samtidig så stas for meg å være en del av. Så mye genialt og vakkert som var utstilt, og like mange dyktige og inspirerende mennesker også. 
  
Det å se krakken min stå der var jo bare en sinnsyk følelse, og så stort! Det var bare så dritgøy, og jeg får et slags svar på at jeg har klart ett aller annet, da. Og at det var folk i London - that's for sure.Klassen over meg har vært så flinke og stått for romplanleggingen og har bygget opp hele utstillingen. Neste år er det min klasses tur!

~~Vi ses om et år!


Heyo!

Hei!
Det var lenge siden, gitt.. Ikke ofte jeg får satt meg ordentlig ned med denne bloggen og faktisk får spikket sammen et litt relevant innlegg- det blir som regel mangel på motivasjon og liten tid. Nå derimot har jeg litt mer å skrive om, og har akkurat pakket kofferten og gjort meg klar til 3 veldig spennende dager i London! Sommerfuglene er allerede på plass. Det skal bli så inderlig stas og til og med litt surrialistisk å se min lille Bøy dele rom med flere flotte og inspirerende artister og designere som inspirerer meg og motiverer meg til å drive med akkurat dette. Oppdateringer kommer!

Jeg så gjennom bildene jeg hadde lagt over på Macen, og tenkte jeg skulle dele noen minner fra årets (Norges)ferie. Å komme hjem var noe jeg gledet meg til i sommer. Dagene gikk dog ekstremt fort, men hadde uansett en fin tid hjemme og traff igjen folk og fe- deilig å ta fullstendig fri. 

Jeg har vært på Svalbard med gjengen min, og innså hvor mye jeg savnet den plassen. Hotellet jeg jobbet og bodde på for to(!) år siden, ligger mellom Anna og meg på bildet over, hvis du myser får du øye på det. 


Vi har husket, besøkt familie og kost oss i Åndalsnes, som jeg syns kanskje er den fineste plassen på jord. Hytta i Telemark blir også alltid prioritert.Samt disse to.Og denne skjønnheten. 
Og lenge lenge lenge har jeg lengtet tilbake til trønderne, og fikk meg endelig et besøk i slutten av ferien der Anna og Hanne tok meg varmt (dobbeltbetydning) imot. For det var varmt...

Jeg har også fått besøk av min kjære søster og kusine, òg et storslagent besøk helt fra Japan, der Hedda besøke meg og min lille hybel for noen uker siden. Neste gang kommer jeg til deg! 

Denne gutten har også smilt for fotografen. Ses vi i London? :)


hits