september 2013

Kalender

Jeg har lett og lett og lett, men har liksom aldri funnet den perfekte kalenderen enda. Så, jeg lagde heller en selv. 
Om du òg vil henge den på veggen, la jeg ut originalen her :) Den ser finest ut om du skriver den ut i A3 og klipper av litt av sidene på lengden. Klypa er kjøpt på Søstrene Grene. 


UteNoen bilder fra vårt klasserom denne uka. Gruppa mi lagde den huska i treet :) 
Sogn og Fjordane er vakkert, ass. 


'Nå trenger jeg å stå opp uten vekkerklokke på en stund..


Jenta mi skal konfirmeresDu kommer til å bli Norges fineste konfirmant, hvertfall :-*
Hurra hurra! (Sorry, blir ingen dressbilder av meg her på bloggen, gitt. Kan sikkert sende deg et heller, haha) 


Dette liker jeg på instacerealmag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

amytothesophieamerrymishap


mariebee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

francocean


natashapoly beyonce


columbinesmilletoneda vscent


OMG

Make it fierce


 

1. Da jeg tok dette bildet (ca. 35 min siden) var det sol og blå himmel. Akkurat nå hagler det som aldri før.
2. Har møbelhistorie på skolen nå, og fy- så kjekt det er! Det er så mye interessant å få med seg. Lære om alle de forskjellige periodene og teknikkene de brukte før, og ja, bare hele utviklingen er megaspennende. Forelesningene går sabla fort, utrooolig mye å få med seg, derfor jeg skriver så slurvete. Nå kom sola igjen, btw.


Fine ting 

 

 

 

  

 


 

 

 

  

 

 

 via cos


Meg i går

Ha en fin lørdag :)


DingsFant denne utrolige kjekke oppbevaringssaken fra HAY i dag. Passer veldig godt inn hos meg. Veldig smart! Ren og minimalistisk.
Neida, jeg har faktisk laget den selv!
Første dag som designer, hehe. 


På veggen

Pjuuuuh! I dag har jeg vært flink: vasket klær, ryddet rommet, gjort tusenvis av ærender i byen, bestilt fly- og konsertbilletter, betalt hybelavgiften, òg montert IKEA-møbler. Kan sikkert vise bilde av rommet mitt senere, om dere er interessert? Bildene som henger på veggen er noen av arbeidene elever på skolen min har gjort, og jeg syns det er så utrolig mye fint og inspirerende! De ble hengt opp i en fei etter å ha skrudd sammen et skap bestående av 100k skruer, så penere kan det definitivt bli.

Og fra møbeldesign til bloggdesign: hva syns dere? Trengte noe nytt- håper dere liker det, og at jeg begynner å blogge igjen :)


Yngst i klassen

Tilbake på skolebenken. Denne gangen i Bergen! Går møbel- og romdesign/interiørarkitektur på Kunst- og designhøgskolen, noe som er megakult og veldig spennende! Midt i blinken for meg. Skolen, menneskene, fagene, byen, ja, det er vanskelig å finne feil. Går i klasse med 11 flotte mennesker, hvorav jeg er den yngste - dét syns jeg er litt kult, da :)

Har masse å fortelle, men litt liten tid til oppdateringer på bloggen, så om du lurer på noe i farta, send meg en melding, da! Eller skriv en kommentar, det hadde vært kjekt! Inntil videre, snakkes!

hits