september 2011

VIDEO

BREATHE

                                foto: celine

Endelig ferie. Jeg har tenkt til å bruke dagene på å slappe av, rett og slett. Har virkelig ingen store planer, men jeg tror familien planlegger en Sverigetur eller Danmarktur. Hadde vært perfekt med shopping i Stockholm eller København. Da skal jeg definitivt besøke Topshop, Urban Outfitters, og COS. Go' ferie!


GOLDEN THREAD                        dette er hva jeg gjør med livet mitt nå
VINTIRSDAGHvordan beskrive utestemningen med tre ord? Deilig. Friskt. Avslappende. Det er bare en fantastisk følelse å sitte ute etter en lang dag på skolen, catche opp med venner, snakke om hvor fantastisk høstferien kommer til å bli, og bare vente på at bladene skal forvandles om til høstfarger. Temperaturen er ikke lav, men lavERE, derfor sitte ute. Istedenfor å bruke timer på å kommentere på andre nye profilbilder fra Ariel Fotå, setter jeg meg heller ute og ser på fuglene, seriøst. Ja, under et varmt teppe, da.

spiste pai ute med Hedda istad, dagen kunne ikke blitt bedreEtter å ha sett på Cougar Town i nå to måneder i strekk, blir jeg helt frelst av karakterene som er med i serien. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker dem. De lever i en verden der vin er vann, venner er familie, og jobb er fritid. Dèt er min fremtidlige fremtid. Derfor delte Hedda og jeg en zip med vin istad, bare for oss selv. Det var he, he, herlig.Vi - n.


PICKS FROM ZARA


                     

   fine ting da
MATCHFire ting jeg ikke forstår: 1. Jeg dro på fotballkamp. 2.  Jeg heiet på Vålerenga. 3. Jeg koste meg. 4. Jeg dro på fotballkamp. Jeg har opplevd mange fotballkamper i mitt liv, og det er faktisk spennende å se på hver gang. Jeg husker spesielt godt en episode fra 13-års alderen. Jeg spilte spiss og var ganske fornøyd, helt til treneren i pausen dro meg til siden og sa: "Gard, når du spiller er det som å ha en spiller mindre på banen". Gooood times! Jeg har aldri rørt en ball siden.

Vålerenga vant, forresten. Sykt uinteressant, like uinteressant som denne bloggen.


CRYSTAL CLEAR            
                    kremfarget skjorte, Loppis. what else
NOW, HOW, WOWFant en nydelig kremfarget skjorte, noen gamle VHS-filmer, to vinglass, blader, og noen ubrukte Converse på dagens loppisrunde med Anna. En perfekt dag til å finne lopper på! Det som er morsomt er at loppemarkeder som befinner seg i byen har de fleste kundene, men færre fine ting, men loppemarkeder utenfor byen har færre kunder, dog et bedre utvalg. Gud, en helg har aldri passet bedre.


RALPH LAUREN @ SOLOJeg elsker den nye butikken "SOLO" i Karl Johan. Hele lokalet er fylt med gamle skatter fra 70- og 80-tallet og klær man gjerne sier ja takk til. Celine og jeg var på lanseringen av Denim & Supply av Ralph Lauren i går kveld, og alt fra designet til menneskene var inspirerende.Jeg liker hvordan oppsettet så ut. Her er en ekte Coca Cola-boks fra starten av 70-tallet, og den ble brukt til oppbevaring av glassflaskene.

Vi fikk dette nettet, yeah yeah.Nå er jeg på skolen og blogger sammen med Hanna. Ok.Fysikk kommer aldri til å bli underholdende. Serr.


HØSTSTEMNING

I dag var Hedda og jeg på postkontoret for å hente noen klær som Hedda fikk i bursdagsgave fra meg. Jeg bestilte dem fra ASOS, saaaalg, og prisen var sånn !?&%##@#€)(# helt grei.Senere ble det spill og snakking på verandaen til Hedda. SÅ DIGG MED HØST NÅ! Er seriøs den beste årstiden!Jeg sitter bokstaveligtalt i trappoppgangen og blogger, og er snart iferd med å løpe ut huset for å stikke på Ralph Lauren event. Sneiks!


TODAY

Dagens lunsj:Dagens outfit:Serr, jeg kommer aldri til å ta av denne genseren. Aldri. So soft and smooth. Jeg har ingen sterke forhold til "Abercrombie and Fitch", men da jeg fant denne i skapet til pappa, fikk jeg plutselig et kjærlighetsforhold til den. I XXL fra New York. Ta en tur snart, Sigrid?


REVOLVER                                  elsker dette bilde av Ellen

Revyfesten var ok. Jeg var fast bestemt på å ikke bruke en eneste penny i går kveld, men endte likevel opp med å bruke 130 slanter. Jeg bruker uansett penger når jeg har penger. Jeg er som en hore, jeg kan ikke si nei. Jeg har mest lyst til å klippe kortet i to, lage to hull, og henge det rundt halsen. Men om det skjer, hvordan kan jeg da drive denne bloggen? 100% av mine lesere leser jo bloggen min på grunn av...... ja, hvorfor, hvorfor, hvorfor (!?!) leser du bloggen min? 

Har dere hatt revyfest også? Tulla, jeg skriver ikke slike spørsmål på min blogg.


FAST CARS AND BROKEN THOUGTS

Selvfølgelig måtte jeg få det såkalte "strykehjernet" som sensor på dagens oppkjøring. Ja, jeg strøk. Men en mer pirkete dame, er det umulig å finne. Serious.

Tilbake til hverdagen. Spørsmålet nå er om jeg blir med på revyen eller ei. Jeg er vel egentlig ingen revyperson. Det liksom ikke helt meg å sitte igjen på skolen, snakke i timesvis om hvor Converse ble oppfunnet og hvilken farge som er finest, og senere leke "Allsang på Grensen" i skolegangene, og ta bilder av hverandre med engangskamera og senere legge det ut på Facebook under mappa "Revy er livet", og kommentere pikete "så koselig bilde! kan man leve uten revy, ser-i-øs". Vel, i morgen får vi svar. Og ja, jeg har klart meg helt fint uten revy de siste to åra ;-)))))
Jeg mener ;-((((((, jeg er lei meg.


LOLOLOL

making a gif

Lagde denne boka i kalligrafien, den er lol. Ser ut som en barnebok. Ikke akkurat det jeg håpet på.
Anyways, har lagt en lang og slitsom uke bak meg, og åpner for enda en ny og lang uke med mye å gjøre. Derfor ligger jeg til kl. 12.


CHEERSKoste meg på Akers Mek med Hodon i går kveld. Musikken, stemnigen, og vinprisene var til å dø for. cheers to the freakin weekend


LISTKunst er rare greier, dere. Det å gå på kunstlinja er jo dritfett i seg selv, men det å på kunstlinja er bare utrolig vanskelig. Det er to forskjellige ting. Å gå på en kunstlinje tilsvarer lek med farger og spennende prosjekter, men det å virkelig på kunstlinja er vanskelig som faen. Du får i oppgave å male noe abstrakt og få det til å ligne på et landskap - kan du overhodet ser du det i mitt bilde? Læreren kan. De penselstrøkene jeg tok på, er penselstrøk uten sjel og makt. Jeg, virkelig, tenkte ikke i det hele tatt da jeg malte de. Jeg hang meg selv etter at læreren til slutt kom og sa: "Dette er bra, Gard!".Dette orakelet derimot malte jeg med nøyaktighet, styrke, og pågangsmot. "Det er veldig stilisert...", hvisker kunstlæreren i øret på meg. Jeg vil dytte henne ut av vinduet, men kjeften min begynner å snakke for seg selv, som "ja, ja, jeg forstår!", som om kunstlæreren er en sersjant og vi er hennes soldater. Jeg gleder meg bare til å få det med meg hjem, siden det er så jævlig kaldt ute, og eneste behagelige måten å varme seg på er foran peisen.Fra kunst til kunst. Jeg liker Pushwagner sine bilder. De lyser liksom opp Oslo.jakke - nikeCeline er så kul. Med en gang hun går inn i et rom, blir det rommet et bedre sted å være. Overskrift: "kunst" på islandsk.


JASPER                   Ja takk.

                   acne
EXCITEMENT                  mor og meg                  Hedda på en cafè i Gøteborg                  her på langrenn i Telemark, og failet sykt etter dette hoppet                  ferdig med et kunstprosjekt på skolen                  en regnværsdag i april sammen med Celine                  oransje vegger på skolen                  en solfylt dag sammen med Sigrid, ingen bekymringer, lite stress, senket skuldre                  Mathilde (t.h), meg, Sigrid, og Martes pekefinger.

                  Spenningen etter å ha levert inn et engangskamera er nesten størst av alt. 
                  Helt til du betaler 100 spenn for å se på noen bilder som kan forandre verdensbilde.
RAISE YOUR MUG
                        Radio, kaffe, og rosa skyer er ikke feil. Kulden derimot, er helt, helt feil.


IPHONE


Livet mitt nå består av 70% skole, 20% soving, 5% sosialitet, og siste 5% på å dra kortet når det passer meg. Jeg sjonglerer med skolearbeid, dvs. framføringer, innleveringer, baking (ja..) og prøver, øvelseskjøring, dårlig økonomisk standard, og de 5% av sosialiteten min bruker jeg på Facebook. Apropo baking; det er kakeordning i klassen, og når en spurte om hvem som ville bake først til klassen, skrek jeg febrilsk ut et "jeg!!", og ante fred og ingen fare. Det er en slags karma; jeg gjør dumme, idiotiske, unødvendige, stygge (kan fortsette...) ting, og får alle plikter og ærende på de verste tidspunktene i gjenjeld.
Kallegrafi (tulla, det skrives kalligrafi) kan være morsomt om man har god tid, stillhet, og konsentrasjon rundt seg. Og et mer passende sted for den slags ting er på...


.. skolen. Jeg jobbet fra 15.30 til 18.30 istad ≈ 3 timer med konstant stillhet, ro, og konsentrasjon. Og mens jeg hørte på "Ooooooooone pluuus ooooone equals Twoooooooo-oooh", fant jeg ut at å lage en kalligrafi-bok om Svalbard, bare er et helvetes arbeid. Er det èn ting verre en døden, så er det å feilstave med blekk.Alt som er billig er bra. Derfor kjøpte jeg mocca, en bolle, og en is til en sluttsum av bare 12,-. Rema er (og forblir) en livredder.


Ser dere hva jeg hører på?


STREETSTYLE

Jeg så gjennom bladhyllene på Narvesen da jeg ventet på toget istad, og fant bl. a. Vogue, Nùmero, Harper's Bazaar, V, Interview, og midt oppi alt dette, fant jeg Streetstyle. Bloggmagasinet som visstnok skal erobre Norge, og vise at «... blogging ikke bare handler om teklonogi, men en uttryksform som fortjener flere arenaer og stemmer...». Det er jeg igrunn enig i, men klarer bladet å vise det samme?Selvfølgelig måtte et bloggemagasin komme ut i butikkene. Det kunne bli noe ordentlig stort og populært, bare se på lesertallene til de forskjellige bloggerne ------- men var dette alt? Magasinet fremstår som et helt vanlig mote- og livsstilsmagasin, og skiller seg ikke direkte ut fra andre magasiner. "Streetstyle" sier du? Vel, av 82 sider, klarte redaksjonen å poste ut HELE 12 SIDER GATEMOTE! 12 sider!?! Det går jo ikke. Det er som en blogg uten bilder.Jeg liker ikke at de populære bloggerne skal fremstå som kjendiser, for i mine øyne er de som helt vanlige bloggere.. jenter... sminkedukker. "Bloggsladder"-siden var bare klein. Det at Ulrikke Lund var i  New York sammen med bloggeren Cathinhecity angår oss alle bare så vanvittig lite. Jeg vet ikke engang hvem den bloggeren er. Klarte såvidt å skrive det ordrett.Intervjuet med Livingdoll likte jeg derimot. Hun leker ikke blogg. Hun er jo faktisk god.

Her begynner gatemote-sidene! ... fra Øya? Det har vi jo sett for mange uker siden i andre magasiner! Jeg var ikke med engang! Makan!"Mitt klesskap". Veldig originalt.

Ble litt skuffa, for dette kunne virkelig slått an. Det vi liker er gatemote, det vi liker er gode intervjuer med flinke, kjente bloggere, det vi liker er fashiontips etc.etc, ikke en kopiering av Mag og Det Nye. Et middelmådig magasin. 3/6. Hadde de droppet "Bloggsladder", 4/6.


BLING BLINGI går var jeg i konfirmasjon til min kjære kusine Ingrid. Vi koste oss i hverandres selskap med god mat, fine antrekk, mange gaver, latter, og selvfølgelig en glad konfirmant! Jeg var iført en grønn dressjakke jeg kjøpte på ZARA på lørdag. Det finnes ikke noe bedre enn billige klesboder og salg i Bogstadveien.

Bunaden er en Sundfjordbunad. Nå skal jeg stemme, og senere prøve å få meg litt søvn ettersom at denne uken kommer til å bli hek hek hektisk.


gagaElsker (elsker!!!) Lady Gaga i denne videoen. Se den her.


lappetFavoritten min denne høsten må være lappede gensere og jakker. Jeg elsker det maskuline, men samtidig det enkle og rene. Skal definitivt kjøpe meg en slik i høst! Disse er fra topman og asos.


TAIN CHOICE

Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men det er jo snart kommunevalg i vårt lille land, og i den annledning har jeg valgt å skrive et ærlig innlegg om nettopp valget 2011. Og for det første: ikke legg dere så sinnsykt opp i hva de forskjellige partiene mener, de får jo ikke gjort kvadratroten av det de sier de skal utføre uansett. Alle vil jo få bedre skoler, alle vil ha en rettferdig eldreomsorg, og alle vil gjøre det tryggere i Oslos gater. Betyr dette at ved hjelp av et knips, så vil alle lærere få bedre lønn, alle skoler få varm skolemat, alle eldre og syke få et tre-etasjers hus med egen privat sykepleier og mat servert av Eyvind Hellstrøm, og alle trikker og busser vil være gratis? Flytt ut av landet, isåfall! Politikerne har jo en tre meter lang nese etter hver valgdebatt. De trylle og lure oss litt.
Jeg mener, er alt så jævlig interessant?
Ok, bare sånn, Kristin Halvorsen manglet jo et hode da hun kom på idèen om valgbussen.

Jens Stoltenberg: Om han bare hadde sluttet med "øøøøøøøøøø"-uttalelsene sine i hver bidige setning, hadde han muligens fått min stemme. Tiden han bruker tilsammen på å si "øøæ", er tiden jeg bruker på kjøre til Sverige og tilbake. Men, han er jo en mann man gjerne vil ha over på middag. Eller noe i den duren...Gå til 3:07.

Kristin Halvorsen: Har du en tendens til å hakke ned på andre, og en tendens til å bare bry seg om andres problemer fremfor dine egne, ja da bør hun stemme på SV! At noen kan være grinete og kjip? Det er nesten som om hun har en grinete baby under valgpulten sin, som skriker når hun ikke vet hva hun skal si.

Knut Arild Hareide: Han snakker om kjærlighet, vennskap, ærlighet, og tiltro til hverandre - og HAN er ikke homofil? Meningene til KRF er jo gode, men herregud, kan mannen snakke i det hele tatt snakke høyere? Denne sier alt:Sex og Singel Siv Jensen: Når man skal snakke med Siv, bør man nesten gi henne en halstablett før hun åpner kjeften. Siv Jensen er den eneste politikeren som faktisk klarer å svare på spørsmålene folk stiller henne, òg som husker på å farge etterveksten. Skal man stemme på FRP, hehe, ikke si du stemmer FRP. Du vil antageligvis bli halshugd. Her er hvorfor man ikke bør begynne å røyke:Erna Solberg: Jeg liker Erna. Menn spesielt liker Erna, har jeg lest. Det er noe med henne og Høyre jeg bare automatisk liker. Kanskje fordi hun er en typisk A4-dame. Eller heller et A2 ;))))))))))))

Du veit ikkje ka du og Liv Signe Navarsete snakker om: Navarsete har en dialekt jeg bare får grøsninger av. Senterpartiet, få inn en ny, ung leder. Denne dama snakker jo som en hakkete CD-plate. Jeg skjønner jo ingenting av det hun sier uansett. Samma om hun har sittet daga og nette:

De andre er bare uinteressante. Selv om jeg holder en knapp på Trine Skei Grande.


SHORT


ETERNAL PARISEn fantastisk bra tur bestående av kunst, fine mennesker, og masser av god stemning. Overskrift "evige Paris".


PARIS IN FILMFilm fra Paris lekkes snart ut! Hold deg oppdatert!


ÀTJÀNI dag fyller Hedda 18 år! Vi feiret på Bocata med nudler, muffins, og Heddas første lovlige øl. Jeg ga henne tre topper fra ASOS, hvor det nå foregår supersalg! Gratis frakt er det òg - du burde ikke gå glipp av det! Og nei, jeg ga ikke mobildekselet (eller hva man kan kalle det) på nederste bildet i gave.

Overskrift: "atten".


BLAUTUR VEGIMartine.Grilldress-vest fra HM. Impulskjøp.Anja.

Fra nå av skal jeg pryde alle overskriftene mine på islandsk. Jeg synes det er et så fint (og vittig, og morsomt, og rart, og genialt, og stilfult) språk, at det får bli min lille greie. Skal få hjelp av islandske Johannes fremover. I morgen feirer veslajenta 18 år, gleder meg til spontane vingaver fra henne! Overskriften betyr forresten "våte veier". Jeg vet du elsker det Sigrid.


CHRISTOPHER KANE RESORT 2012
Jeg elsker de unike plaggene, samt de rare sammensetningene av plaggene. Elsker (!!!) det metalliske. Føler noe blir too much for min smak. De limegrønne skoene er bare perfekte.


DETAILS FROM TODAYLoppis idag. Kjøpe meg en stor, grønn, og enkel skjorte. Pluss 5 moteblader, da. Har ikke noe i mot klær og inspirasjon.


MORNING

God morgen! Etter denne helgen føler jeg meg bare utrolig bra! Jeg sier det igjen, men den beste følelsen er å ha fått noe gjort. Nå er jeg noen kilo lettere. Nå tar jeg meg en tur på loppis for å prøve å finne noen skatter. Ses!


DINNERTIMEJeg er så heldig som har venner som kan, og vil, lage mat en fredag kveld og spise og snakke til mørket faller inn. Pluss vin, da. Det er som kirsebæret på toppen. I går var jeg hos Benedicte, og vi hadde ikke snøring på hvor lenge det var siden sist vi var sammen. 3 måneder? 4 måneder? 8? Et umulig spørsmål vi grublet på i lang tid. Det var en veldig hyggelig kveld!

Selvfølgelig var det nachos på bordet. Nå blir det heller en lett omelett (dere vet den reklamen?), og senere farer jeg ned til byen, og skal skal kjøpe inn alt det nødvendige jeg har siklet over i en veldig, veldig lang tid.


AMY

Minnes om en fantastisk artist.


REASON TO SMILE

Noen fantastiske jenter jeg omringes med hver dag. Og det finnes enda flere.


hits