september 2010

får, i kål, eller fåri kål, eller..

Jeg snakket selvfølgelig om fårikål. Norges nasjonalmat, misunnelig nå eller, Hedda? Ikke såååå kult å bo i England, likevel? ;-)

I kveld blir det bare søstra mi og meg. Mamma drar ut, så da blir det søskenkjærlighet i ypperste klasse. Neida, det er ikke bare søt melodi, i'll tell you. Åh, jeg har hatt denne sangen på hjernen i hele dag:

Sykt irriterende, men det er jo Rihanna, så da liker jeg den uansett. Vet ikke hvorfor, men hun lager jo bare hit'er. Åh (igjen), høstferie i morgen! Gleder meg sykt mye til det! Åh (enda en gang), jeg har tannlegetime i morgen 8.15. Gud, jeg gruer meg til borre! Ja, jeg har hull. Flere. Har for det meste gått i godterier og andre søtsaker i mitt liv på videregående. Faktisk, har ikke vært hos tannlegen helt siden 10. klasse. 2. klasse skal nok gå myye bedre (seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelvfølgelig skjer ikke det). Men nå blir det:


So long!

min høstferie

I høstferien skal jeg bare befinne meg i Norge. Skal ikke til utlandet som så mange andre skal, men jeg skal bare slappe av hjemme. Pappa kommer hjem i noen dager, etter 2 mnd siden sist. 2 mnd! Det er ganske lenge å være borte fra en person. Vi har muligens tenkt oss på hytta, hvor vi skal gå turer i skog og mark, spise mye sjokolade, kose oss foran TV'n, øvelseskjøre masse, bykjøring med pappa og ta en shoppingstur med hver vår ismocca i hånda, ta meg en hårklipp og muligens farge håret (??), gå fra butikk til butikk og levere CV'n min for jobbintervju og kanskje jeg sitter igjen med en lørdagsjobb i hånda, ha lange telefonsamtaler med Hedda, og sende over en liten hjemmelaget gave til henne, ta beina på bordet og bare slappe helt av. Det er morninger, eller alle morninger igrunn, hvor jeg bare har lyst til å sove litt ekstra, og stå opp for å lage en crazy frokost med presset juice, rundstykker og donuts, mens jeg leser det siste innen sladder i D!.  Aaaah, det høres deilig ut. Det tror jeg at jeg skal gjøre...og SELVFØLGELIG blir det blogging. Nå skal opp og spise god norsk mat sammen med fammen. Dere gjetter vel aldri hva jeg skal spise, hæ? 30. september er jo dagen for.......?

føck

Slike ting gjør ikke morgendagen bedre, mildt sagt.

eat your friends

Dette er Birgit og Kristine.

Vi spiser alltid når vi er sammen...

Jeg disker opp med pizza..

Faren til Kristine disket opp med kyllinglår..

Birgit fant noen supersøte epler hengene i hagen til Kristine..

Og til dessert lagde vi oss brownie-i-kopp. Nydelig oppskrift. Alt du trenger er.. Toro. Håper dere har sett videoen av Glow-dansen? Om dere ikke har; scroll nedover. Det er egentlig det vi har hatt på agendaen i dag.. Ja, bortsett fra maten da. Mat er viktig, for man blir jo samlet. Det er ikke alltid vi sitter samlet. Kristine og Birgit er jo som aper, hopper rundt hele tiden.

ikke så veldig glow

lookbook # 1

Jeg må virkelig begynne å ta flere bilder av antrekkene mine. For, det er jo morsomt å se tilbake på hva man har gått med, også kan man poste de på nettet og få tilbakemeldinger fra andre "fashion-geeks" (lookbook.nu), så sånn sett er det jo bare positivt. Men det er det å finne noen til å ta bilde av deg, finne stedet, bakgrunnen, også må du selvfølgelig kle på deg igjen om du har sittet inne. Noen burde ta betalt for dette... Uansett, istad var jeg på shoppingtur med Julie på H&M, grunnet Julie's tre halv pris-kort. Tre! Hun fikk kjøpt mye fint da. Veldig masse fint på H&M for tider synes jeg. Kjøpte meg en liten ting jeg også, for dem var så billig. En militær-grønn tank top.

Også vet jeg ikke helt om jeg liker headeren min så godt. Vet ikke hvorfor, antageligvis pga. kommentaren. Hehe, neida, men jeg føler den blir for rosa (sjokk!), og jeg ser bare ut som en som leker deilig. Idèen fikk jeg mens jeg hoppet i ballrommet, og da eeeelsket jeg det. Men nå.. Nei. Kanskje det kommer en ny snart, i SVART-HVITT! Likte det mye bedre... Headeren er jo førsteinntrykket på hele bloggen, så det har massemasse å si.

kjør meg til byen, kjørelærer

Gir. Gass. Brems. Rygg. Sving. Se bak i speilet. Stopp. Ja, nå vet du hva jeg har brynet meg på i to timer. Det er såå mye å gjøre når man skal kjøre bil, så mye å passe på. I dag skulle vi parkere, lukeparkere, rygge inn til forskjellige steder... you name it, og det var virkelig ikke lett! Gruer meg til den dagen jeg skal ta lappen, for det kommer til å bli et rent helvettttte! Uansett, i dag har jeg kjøpt meg noen nye sko! Så dem på lørdagen, og bestemte meg for å kjøpe dem i dag. Billige, kule... perfekte? Ja, hvertfall fasongen. Etter kjøretimen møtte jeg Tina som loker rundt på OsloShitty, og som senere tok meg med til Habibi. Kjempekoselig restaurant, du må dra dit!


Kjøpte en kake til 55 kroneeeeeeeer. Æsj, Norge er så fuckingriegfnins dyrt. Men den var god da.Skjer med meg og speilbilder?

Små gleder..

Store gleder!

Hah, også må jeg bare;


Den kom under "ny (rosa) header"-innlegget. Her beskriver han/hun faktisk med et adjektiv hvordan personen hater meg. Du driter rett og slett i hva jeg mener om anonymitet du, og det skal det stå respekt i! Det er ikke alle som klarer å si det til en person. Uansett, tenk at det faktisk er personer som blir såret av dette, selv om det er anonymt. Det kan ødelegge dagen deres, også lurer jeg på hvorfor du fremdeles gjør det? La den skrike homse for min del ;-)

ny (rosa) header


Etter mye om og men fikk jeg endelig bestemt meg. En ny header kom til live, denne gangen med farger. En fargeeksplosjon fra min side. Min forrige header var all grå og sort, kult nok det, men jeg ville ha noe completely different, så jeg brukte denne.


vad tycks?

i heart saturday

Åh, endelig hjemme! Jeg har hatt en fantastisk dag i dag, og den kunne bare ikke blitt bedre. Jeg har virkelig innsett hvor mye jeg elsker lørdager! All den tiden du kan bruke til hva som helst, lene deg tilbake, slå ut håret, bruke opp litt for mye penger.. Ja. Dagen startet med loppis sammen med Anna og Linn Heidi. Vi fant utrolig mye fint ved første sekund, og det beste var at det var så billig! I byen kostet det faktisk så mye at det nesten ble for dyrt, men på Bekkelaget og Abildsø, hvor vi var i dag, var det superbillig.

 Det jeg kjøpte var utrolig fint som sagt; en utejakke, en olajakke, en blå genser, en utrolig fin strandbag og en bok. Boken kjøpte jeg til Celine siden den handlet om Kate Moss, og sant som det var møtte jeg faktisk Celine for en kaffe i byen. Vi bestilte hver vår varme drikke og så på den nyeste episoden av OsloGirls, mens vi lo oss ihjel av manuset. Videre gikk vi og så i butikker, og fant ut at det var utrolig mye vi fikk lyst på! Herregud så mye fint. Men det får vente.
Åh, jeg gikk tilfeldigvis forbi dette utrolig fine treet. Det ser ut som det brenner! Sykt fint.

Og hvem har sagt nei til pizza fra Peppes til middag? Søstra mi har barnebursdag og tok med litt pizza hjem. Etterpå blir det filmkveld!

 

nytt nett

Kjøpte meg et nytt nett på en kunstutstilling (dere får se bilder derfra senere) jeg var på i går. Veldig mange forskjellige typer, men jeg tok den som lå nederst blandt nettene. Hvorfor? Jeg synes den skilte seg ut, fordi den hadde et budskap; om gravstener. Ja, gravstener.Håper jeg ikke får ulykke når jeg går rundt med den. Om jeg går langs Karl Johan, og plutselig regner det pianoer ned på meg. Uff. Nå skal jeg spise en kjapp frokost, og så møte Anna på loppis. På gjensyn!

tre ord

Revyfesten var konge!


Startet kvelden med en haug av Katta-mennesker. Det var et veldig koselig vors!

Lysene var på hele kvelden, og jeg danset hele kvelden.

Men det var en ond sirkel; jeg ble dødsvarm inne, og da jeg gikk ut ble jeg dødskald.

Danset med en liten bag rundt meg, så hadde alltid kameraet med meg. Hihi.

♥ Vi tre skal ta bilder sammen en dag.

Elsket dette bilde! Det var så bra lys, liksom. 

oh, rain

Hei! Føler jeg henger skikkelig etter, siden jeg ikke har blogget før nå. Haha, har så mye å gjøre vettu! Uansett, revyfesten var utrolig bra! Jeg koste meg skikkelig, på vorset, med alle menneskene, på dansegulvet, i 18-års-avdelingen, ute, inne og ja.. Synes det var en vellykket fest! Bilder kommer senere ;-)

Istad var jeg med Hodon, som også tok av på dansegulvet sammen med meg i går, for vi skulle bytte modellbyrå. Vi dro til Team, men da vi ankom bygningen var det stengt. Sykt irriterende, så nå må vi ringe og bestille time ogsånt. Etter det gikk vi litt rundt på Majorstua, Frogner etc. og fant oss et sted å sitte. Vi kjøpte hver vår varm sjokolade, som jeg ikke har drukket på evigheter! Passer perfekt til settingen vi var i; våte og kalde. Creds til Hodon som skal på audition for en spillefilm neste uke. Hun er ingen skuespiller, men de trengte henne, og hun sa selvfølgelig ja. Skulle ønske jeg kunne kommet i en slik situasjon.timene før timene

Om jeg ikke har et skjema over ting jeg må gjøre, får jeg ikke gjort noen ting. Om èn ting skjærer seg, om jeg mister toget, glemmer noe igjen på skolen, er jeg ferdig. Rett og slett. Jeg er en kontrollfreak, klarer ikke å stresse. Da blir alt kluss!

Heldigvis trengte jeg ikke å løpe fra butikk til butikk etter skolen, antrekket fikset jeg dagen før. Er sykt glad for det. I kveld skal jeg kle meg avslappet, ikke for mye av det gode, men enkelt. Skal muligens ta på meg en jakke, men jeg vet ikke om jeg får garderobeplass, så det er litt skækk. Må muligens legge igjen tingene mine på vorset, ja, jeg finner ut noe!

Jeg fikk lånt med meg norske ELLE i dag, så det skal jeg lese på senga i kveld/natt. Shit, må finne ut når siste buss går! Fortsatt noe å gjøre, trodde jeg var ferdig jeg..............

Uten denne boka, kjære lesere, hadde det ikke vært sikkert om jeg fikk blogge i dag før jeg dro ut. Har den alltid med meg (hvertfall i det siste), og den er definitivt (må alltid se etter om jeg har skrevet 'definitivt' riktig, så mange iiiiiiiiiii'er) en hjelpende hånd!

Og hvordan skal jeg ha håret? Tror jeg skal rette det, for nå er det så.... tungt (? haha), at det bare faller ned i ansiktet mitt hele tiden, skjønner? Med rettet hår kan jeg ha det bak øret. Jeg er smart, oh yeah. Nå skal jeg se på den nyeste episoden av OsloGirls, så snakkes vi senere!

monki er min vennKan ikke legge skjul på at Monki er min venn. Elsker butikken, spesielt plaggene som er "onesize". Denne skal jeg muligens bruke til revyfesten. Vet ikke enda, trengte bare noe nytt. Jeg skal passe på hva jeg skal ha med meg, for det hadde vært grusomt å ikke få tingene mine inn i garderoben. Orker ikke å danse med en jakke under armen, en bag rundt skuldern og et skjerf som dekker hele halsen liksom. Mobil, kamera, penger og en tykkere genser. Tror det skal holde.

<3 b k g

Etter skolen i dag møtte jeg Kristine og Birgit, endelig gjenforenes gjengen! Grunnen til jeg sier det får dere vite litt lengere ned. Vi har fast dag på onsdager, og nå som Birgit har fått jacuzzi og greier skal vi nok møtes flere ganger, ja! Alle fikk kjøpt noe i dag. Birgit fikk kjøpt seg noen nydelige sko, jeg kjøpte meg en stor, tynn genser til revyfesten i morgen, og Kristine kjøpte seg noe på H&M for -50%-kortet sitt (hun har ikke så mye penger, skjønner du). Alle ble fornøyde, hvertfall etter vi gikk fra hverandre istad. He he, neida. Det var kjempekosssss <333 <333. Neida, men jeg gleder meg neste gang gjengen gjenforenes.


Hadde tenkt til å kjøpe denne i XL, det står "WILD", men tar den en annen gang.

Hun er singel altså, gutter! ....og jenter.Er de ikke flotte? Det var jeg som fant de *stolt*


Det står egentlig for Birgit, Kristine og Gard (det hadde du aldri trodd!), men vi var så gale at vi fant på noe kulere og hippere! Nå blir det matte, engelsk, en kjapp dusj, også skal jeg prøve antrekket mitt til i morgen. snakkessss

tirsdagspils

Jeg liker at redigeringsprogrammet mitt er på fransk. Plutselig har jeg lært mange franske ord, men tviler på om jeg kommer til å bruke ord som lagre, konstrast og beskjær neste gang jeg drar til Frankrike, men men. Skoledagen var rolig, ikke så mye å sette seg inn i, bortsett fra aktmodellen. Det var faktisk enklere å tegne henne i dag enn i går, siden nå var jeg jo vant med det, så det er greeeat. Etter skolen tok Anja, Chiara og jeg oss en tur til slottsparken med hver vår pils. Det var sykt digg å sitte ute i solen med tuborg lime-cut og masse, masse snikksnakk.aktmodell

Jeg lurer på en ting; kan man kjøpe seg oppmerksomhet? Vel, på mange måter. En måte er jo å jobbe for det om man er modell eller kjendis. En annen ting er å kjøpe seg dyre, fine klær slik at man blir sett. Men det er dette med å jobbe for det. En ting er jo å være modell, ta oppdrag, være på magasiner, pryde overskriftene, ta en vals ned catwalken og den slags. Men det er også en annen ting man kan gjøre; man kan være en aktmodell. Du skjønner, i dag fikk vi i kunsttimen en oppgave hvor vi skulle tegne denne modellen, naken.

Det så akkurat slikt ut. Jeg tok bilde, men jeg vil ikke legge det ut på denne bloggen uten at modellen vet det. Såppas respekt har jeg. Haha, vet det høres veldig teit ut siden jeg faktisk tok bilde. Man så bare bakdelen på modellen, så det var null stress egentlig, ville bare ha det. Liksom.

Denne oppgaven hadde vi jo fått på forhånd, så jeg ble ikke overrasket da jeg ankom rommet og en naken dame stod der midt i en positur, liksom. Altså, hun får jo oppperksomhet. Veldig mye. Vi som tegner henne vil jo ikke snakke, bare tegne det vi ser. Det er totalt stillhet i rommet, bortsett fra lyder fra blyantene. Det er jo litt spesielt. Her har vi tegnet mennesker vi kjenner, tegneserier, figurer og gjenstander i alle år, og nå skal vi plutselig tegne en naken dame. Det er utrolig mye å sette seg inn i. Men det er utrolig lærerikt! Utrolig lærerikt, og jeg er jo glad for at vi får denne muligheten. Det er jo kult. Men det var veldig spesielt å tegne henne.

Jeg var litt redd for hvor jeg skulle se, siden modellen smygkikket på oss i blandt, og det var litt rart å få øyekontakt med henne. Hva skal jeg gjøre? Gi henne et blunk, eller vise fingern? Og hva skulle jeg tenge på skrittet? Et blad? Haha, neida.

Etter alt dette dro jeg hjem til Ragnhild. Vi var sultne hele tiden, og hadde nesten ingenting å spise. Men vi fikk lagd oss noe til slutt, noe sunt!


Jeg skulle ta bussen. Ragnhild skulle følge meg til bussen. Neida, hun er ikke så snill. Hun skulle møte en venn. Så vi satt oss ned her, i regnværet. Litt romantisk, bare.

horoskop meg i rassen

Horoskopet mitt har ikke gitt meg en dritt denne måneden her. På starten av måneden stod det at jeg skulle få masser av kjærlighet og at et jobbintervju ventet på meg. Ingen av de tingene har skjedd. Men jeg har hørt at man faktisk ikke skal lese horoskopet sitt. Man skal klippe ut horoskop for hver dag (eller noe), og så skal man se på de på slutten av måneden, for å se om det passer. Ja, det er ikke sikkert det er slik, men det skal jeg jaggu meg gjøre en gang! Idag er det tåke, og jeg så ingenting da jeg tittet ut av det dypt fryste vinduet idag tidlig. Kanskje snøen daler ned snart? Håper ikke det. Så idag har jeg på meg lue, fordi det er så fuckings kaldt ute.
Denne mobilen, som noen glemte igjen på lørdag, har pipet i hele natt! Jeg ble helt gal. Fikk lyst til å komme på skolen og si "neeei, jeg fant ingen HTC-mobil jeg..", for å faktisk beholde den selv. Neida, personen skal få den igjen...på slutten av dagen.


blå i forskjellige nyanser

Når jeg skal se på klær på nettet, faller jeg alltid for de blå plaggene. De trenger ikke nødvendigvis ikke å være helt blå, de kan også ha et snev av grått, sort og lilla. Weekday er et typsik eksempel på disse fargene. Jeg var innom der for noen minutter siden, og har virkelig lyst på noe av dette:


Også trenger jeg noen boots. H&M har inponert meg, og det er faktisk noe kult. Men disse skoene er jeg ikke sikre på. De er ikke helt meg, også føler jeg at de skoene til høyre blir litt for "ordentlige" for meg. Brunt skinn liksom. Også de sorte er så høye og veldig dramatiske, er du ikke enig? Det er mange som hadde kledd det altså, for all del, men jeg trenger vel noe som er litt mer enklere. Tror jeg.


Idag har jeg virkelig bare sittet på rævva foran PC og TV. Og hva er det? Jo, det er bra. Haha, tenk at jeg faktisk skrev det. Men det er vel det søndager er for? Denne uka blir det mye planlegging om jobb, sammenkomster med gamle kjente, litt shopping, det er også revyfest på torsdag - hva skal jeg gå med? Må vel ta frem lommeboka da.

takk gud for søndag!

Jeg tar tilbake alt negative jeg har sagt om søndager tidligere, jeg elsker søndager! Det må vel være den beste dagen i hele uka. En dag man trenger for å slappe av på, prøve å huske hva som skjedde kvelden før osv.

Skal fortelle litt om klassefesten. Nesten alle i klassen kom, og det var ikke èn som ikke fant frem! Det er fremskritt. Alltid noen som er lost som ringer og sier "jaaa, nå står jeg ved en fjellvegg.." eller "nå ser jeg et hus som mangler en vegg" (ja, det var det jeg hørte). Men det var hyggelig. Det faktum at jeg (++) ryddet nesten opp hele kåken før vi la oss. Det var ikke sååå mye å rydde i dag tidlig, for spyet og vannskadene hadde jeg ordna med før jeg la meg. Digg.

Det var sykt mange kleine bilder som jeg ikke skal legge ut, så jeg legger ut de som er bare er kosete.

gelè shots <3


temaet var tross alt knæsje farger og rave. mange som dro den helt ut. love it

fine gjengen


opp med det ene øyenbrynet er kult

oopsDet var så godt å komme inn på Subway og bestille en taco baguette. Trengte det virkelig.

the day afterJeg følte meg ikke som P Diddy da jeg stod opp idag. He he. Neida, klassefesten var suuper! Nå skal vi ta oss en tur til byen for å spise litt frokost. Har ikke noe mat her i heimen, så vi får gå for plan B. Legger ut bilder senere! Gled dere (ikke).

forbredelser må til

Dagen er kommet for klassefest hos meg, og jeg gleder meg syyyykt! På starten var jeg litt usikker på om jeg skulle ha det hos meg, for jeg tenkte at det ikke kommer til å komme noen siden det er så mange, og bare en dato. Men så var det mange som kunne, og da måtte jeg jo bare ha det hos meg! Det er ca. 19-20 som kommer, og det er nok for meg. Heldigvis har jeg noen "planleggere", som kjøper inn digg, snacks og søtsaker til drinker. Synes det er bra at folka i klassen samarbeider om dette, for det blir for mye for èn person til å planlegge. Men de første gjestene kommer i 15-16 tiden, så jeg må pakke, rydde og alt mulig!

Fest på Kollen Ja / Nei. Haha, jeg er litt søt da. Men som sagt; var usikker, men så fort jeg visste det, satt jeg en ring rundt jaaaaaaa.Dette er mitt outfit for kvelden. Dere får se den på på bilder, den er råkul! Fra Monki. Temaet for klassefesten er "rave", så alle kommer til å bruke mange fanger, men jeg hadde jo en "blå t-skjorte, røde bukser, gule solbriller, grønne sko"-stil før, så jeg har skapet fult av knallfarger! This is gonna be sweet!

min mening om "oslo girls"

Eller "hihi jentene?". Oslo Girls er noe av det mest tragiske jeg har sett på norsk fjernsy... ehh... norsk nett TV. Det er bare utrolig dårlig skuespill, og det er et "hehe" mellom hvert ord som sies. Disse jentene har fått noen replikker, øvd masse på dem, og spilt dem inn med null inlevelse. "Åh, lenge siden vi har møttes"-setningen var bare den slappeste setningen jeg har hørt i mitt (blogg) liv, og jeg synes at alt bare er et stort rot!

Ok, jeg kan være ærlig og si at stilen ikke er så verst. De bryr seg jo om hva de går med, og det er et stort pluss. Uten det hadde serien vært priceless. Jeg får veldig The Hills og The City-vibber, og det er jo IKKE det de har fått inspirasjon fra, nei nei nei. Det er veldig likt, bare at Oslo Girls ikke kan måle seg med MTV-seriene.De babler bare om "herregud, herregud, herregud, han var pen, hva skal du i kveld?, hørte du hva hun jenta saaaa elleeeeer, hehehehe". Jeg føler at det ikke gir meg noe. Også, haha, episode 3 hadde den beste scenen -

Dette måtte de ha med? Spar meg. Og redaktøren i "Min mote" er med i serien, og hun kan virkelig ikke spille med innlevelse. Føler at jeg er skikkelig negativ nå. Over til det positive med serien...

..............

............................................

Nei, er helt tom.

si si

Hva gjør man på klassebilder? Enten har du et tema, eller så er du deg selv. Kjedelig! Jeg synes det er myemyemye morsommere med tema, men mange i klassen min ville ikke ha, grunnet "det er jo morsomt å se hvordan vi så ut på den tiden daaa"-setninger. Åh. Så det ble hverken tema eller en god latter.

Akkurat nå sitter jeg her med Sigrid, har akkurat spist pizza og nå skal vi se på Sex and The Cityyyyyyyy.

Da jeg fulgte Sigrid til bussen, så vi sykt mange som skulle bli waista i kveld. Inne på Spar var det en haug med ungdommer som kranglet med butikksjefen, grunnet de skulle ha alkohol. It was hilarious to watch!

ju and me

♥I dag var jeg så heldig at jeg fikk være med Julie. Lenge siden jeg hadde sett jenta, så det var godt med en sammenkomst igjen. Jeg synes det er fryktelig trist at man får mindre tid med vennene ungdomsskolen, grunnet lekser, når skolen slutter, revy-ting, lista er lengere, orker ikke å skrive opp alle tingene, men du shhønner!

Julie går på en videregående skole som er veldig glad i å gi lekser. Hun gjør lekser dag og natt, og tre forskjellige prøver i uka. Synes det er helt sykt, kontrasten mellom hennes og min skole er jo syk. Men hun fikk jo litt tid med meg da! Vi kjøpte godteri, tok litt bilder i skogen, tatt "hva har skjedd siden sist"-samtalen, (nesten) ødelagt sengen min (ikke tenk koffert) og kost oss med hverandre. Skikkelig koseprat.

Rett før Julie skulle dra, tok hun på seg en ansiktsmaske. Så fikk vi smasha et bilde, OGSÅ møtte hun løpe ut døra. Godt planlagt!

Husk "Hjerte til hjerte" 22.20 da! Linn Skåber ♥

hvite stjerner

I dag har jeg tegnet en naken mann og spist brownies med stjerne-strøssel på. En helt vanlig da på steinern. Neida, men virkelig, det er ikke altfor mye å gjøre de siste timene. Dagens lol var at jeg dro hjem en time før skoledagen var ferdig, rett og slett fordi jeg trodde vi hadde slutta. For meg føltes det helt smooth å dra hjem. Utrolig rart. Også fikk jeg melding av kontaktlæreren min om at om jeg har hatt kjøretime, så er det ugyldig fravær. Hva faen mener han med det? Hva skal jeg gjøre? Parkere på kontoret og si jeg må dra? Og hvordan i helvete fikk han nummeret mitt?

hei, fondue

Ahh, endelig ferdig med en kjedelig dag på skolen, med mye usunt og veldig lite sunt. Føler jeg svikter meg selv, siden jeg skal til tannlegen for å borre (snufs) 1. oktober, også drikker jeg cola, spiser masse sjokolade, yoghurt, is og alt du kan tenke deg! Må kjøpe sånne tabletter hvor man gradvis får mindre lyst på søtsaker.

Da skolen var ferdig dro jeg med noen andre til en ny butikk på Stortorvet, MQ. Synes butikken var ok, med mange kule merker (som Abercrombie & Fitch ++), noen klær som skilte seg ut, til en varierende pris. Eller, det var ganske dyrt der. Synd, siden jeg fant noen favoritter. Jeg får heller gå på Weekday. Uansett, etter alt dette møtte jeg Kristine, som hadde hatt en dritkjedelig dag på jobben (ja, hun skulle ut i praksis; jobbe med media&kom. på kontor), og som trengte meg til å føle seg vel! Birgit kunne dessverre ikke bli med, for hun skulle på audition på Nissen-revyen. Vi krysset fingrene (egentlig ikke) for deg, Birgit!

Vi dro hjem til meg, spiste pannekaker, noe jeg ikke har spist på år og dag, bakte brownies til dessert (eller, kall det fordue) og bare slappet av. Herlig dag, herlig dag.
Hvem gjør vel ikke dette her?

TORO-brownies blir seende ut som dette, eller det blir svidd på toppen. Skuffende.

Også har jeg fått jobb idag! Eller, ikke noen stor jobb da. Skal gå rundt og selge VG tidlig på morningene til kjente og ukjente. Utrolig digg, siden de pengene kan jeg spare til diverse turer til utlandet med venner etc. og det tjener jeg jo på. Hva gjør man klokken ni på en søndagsmorgen? Jo, tjener penger på VG :-)

når jeg blir stor skal jeg bli..

Det er et spørsmål nesten alle får, men finnes det egentlig et godt svar på det spørsmålet? Jeg har ikke det perfekte svaret, men jeg har ønsker om hva jeg vil bli!

Etter videregående vet jeg ikke om jeg skal studere eller ta et friår, for det høres jo ganske deilig ut med friår, synes du ikke? Dvs. mange jobbtilbud, du tjener fett, du får tid til å dra til utlandet med venner, kanskje flytte til et spennende land, pluss masse mer. Men det er jo smart å studere også, for da blir du jo ferdig med all den dritten, og når du er ferdig med studiene, kan virkelig livet ditt starte. Jeg vil først ha en alminnelig jobb hvor jeg gjør noe jeg liker, som å jobbe i en motebutikk eller en butikk med masse kreativitet. Derfra vil jeg flytte til byen med noen venner, søke ny jobb i et magasin eller bli en butikksjef. Redaktør i et magasin hadde vært utrolig gøy!Kanskje jeg kunne blitt stylist, og skrevet noen spalter (som Carrie) til forskjellige moteblader og aviser. Bli oppdaget av en designer, som tar meg med på de flotteste moteshowene, gå på de feteste "afterparty"-ene med Kate Moss, Lily Allen, Sienna Miller, Anna Wintour, Karl Lagerfeld (haha, bare de du liker Celine), kommer ikke på flere, men du skjønner tegninga... Flytte til New York, mens jeg jobber halvveis som modell og bli redaktør i Vogue, ELLE eller I.D.Haha, bildene laget jeg på to min, så de er sykt stygge, MEN jeg vil ha muligheten til å dra til et land jeg elsker, ha det gøy samtidig som jeg jobber, ikke stresse for mye og bare leve livet på det nivået jeg ønsker. Det høres best ut for meg. Kanskje litt vanskelig å komme seg dit, men den som intet våger, intet vinner ;-)

min travle, men ikke så travle hverdag

Hvem har sagt at sol og regn har noe tilfelles? INGEN!! Det jeg faila med idag var at jeg hadde på meg gummistøvler og strikka-jakke, og som om det ikke var nok; ingen solbriller. Jeg hater Norge for dette her. Men hva synes dere om at jeg burde bli meteorolog? Jeg blogger jo om det hele tiden!

Ok, uansett, dagen var topp. Med tanke på at vi fikk fri i tre timer, så var det virkelig ikke noe å finne på hele tiden. Hva skjer med kunstlæreren? I hovedfag har vi anatomi, dvs. at vi lærer om menneskekroppen, samt hodet, og tegner hverandre senere. Idag fikk vi i oppgave om å tegne et skjelett i mange forskjellige stillinger. Skulle ønske jeg tok bilde, men kameraet var dessverre i skapet på den tiden. Men i morgen får dere se! Neste uke skal vi få en dame som skal stå modell for oss - naken. Det er utrolig at vi får gjort dette, for vanligvis ser vi jo ekte kunstnere tegne nakne kropper, og nå får vi sjansen til å gjøre det selv. Utrolig spennende, egentlig.

Dagen startet med matte. En lang (og unødvendig?) time, hvor vi skulle regne ut hvor mye ris man kunne få, ved å doble tallet du står igjen med med to. 64 ganger. Det ble billioner ja.

Etter dette dro Sigrid og jeg på småshopping, dessverre ingen bilder (skylder på skapet denne gangen også!).

Så da vi fikk fri, tok jeg meg en tur på kaffefuglen med noen andre, og bestile en macchiato. Jeg trodde den skulle være slik (link), men så fikk jeg denne dråpen med sterk, sterk kaffe. Rimelig skuffet.

Så dro klassen min og jeg til "Nobels Fredssenter", hvor vi fikk lære om apartheid. Utrolig spennende! Jeg elsker at man har fått skaffet gamle malerier og skulpturer fra lenge siden, og samlet alt på ett sted. Da får man virkelig oppleve det på en helt annen måte.

Lurer dere på hva jeg vil bli når jeg blir stor? Det er temaet i neste innlegg, stay tuned!

kjolene til MTV Music Awards

Der har du mine meninger om kjolene. Hva synes du?

modellkarieren til nye høyder

Åh, fuck. Nå har jeg laget et skikkelig skjema over kjolene til MTV Music Awards, også klikker (selvfølgelig) programmet seg opp, så nå har jeg ikke noe innlegg! Vel, kan jo skrive om planene mine framover da..

Idag skulle jeg faktisk ha byttet modellbyrå, til et mye bedre et - har jeg hørt. Jeg er i stallen til Pholk  Modellbyrå (link, det er bare å melde seg inn!), har hatt noen modelloppdrag, men definitivt ikke mange. Jeg føler jeg vil gjøre noe mer, ta det litt seriøst. Synes det er gøy å jobbe med det; bli sminket, prøve forskjellige klær, møte andre koselige mennesker, få oppmerksomhet på catwalken, og bare ha det gøy! Og dette vil jeg oftere, så derfor skal jeg bytte byrå.

"Bli modell! Registrer deg her"-liksom. Da kan jo Tor Kjell fra Halden melde seg inn sant, så dette er for alle. Absolutt alle.

Byrået jeg har nå er ikke det beste i Norge, og man må betale (til sammen 800 eller noe + bilder) for å være medlem. For meg som var helt fersk i bransjen betalte for å bli medlem, bare for å se hvordan det gikk. På starten fikk jeg tre jobber, hvor det var catwalk som var oppdraget. Den ene jobben var for "Moods of Norway", mens de andre var for  "Health and Beauty"-messer. Jeg gikk på messene, noe som var veldig gøy, men "Moods of Norway" gikk ikke. Jeg var bortreist eller noe annet sprøtt, slik at jeg ikke fikk gå. Trist, men morsomt å få "tilbud"!

Der fikk dere det innlegget midt i trynet! Har egentlig ikke så mye annet å fortelle. Bare at jeg skal ta klassebilde på fredag, og vi er litt usikre på tema. Kanskje det blir rave, eller hipster, eller dra den ut ved at alle går med one piece. Jajaja, får se da vettu! OG; klassefest på lørdag hos meg! Har masse å forbrede.

verdien av penger

Hvem hadde trodd at det skulle bli varmt idag? (herregud, jeg blogger om været igjen) Her er jeg, tar på meg skjerf og en stor strikka-genser, uten briller vel og merke, og holder på å svette ihjel. Det er skikkelig høst nå, med tanke på at været skifter hele tiden, og det er fremdeles litt kjølig selv om det er sol. Jeg elsker jo høsten, så sånn sett gjør det ikke noe. Gleder meg til bladene faller ned fra trærne, for da kan man ta bilder ute.

Over til noe annet; jeg og pengene mine har diskutert litt sammen, og om 10-15 dager kommer jeg til å sitte igjen med 2000 kr! Det er en så befriende tanke! Nå kan jeg endelig ta meg en tur innom motebutikkene, uten å være flau over at jeg er blakk. Har ikke kjøpt et plagg på over en måned, så det begynner å bli en stund. Men jeg er stolt over meg selv, som har jobbet og spart samtidig.

Ettersom jeg har så mye penger akkurat nå, tok jeg å kjøpte meg noen småting fra byen idag. Til lunsj ble det:

Cola og Troika. En perfekt kombinasjon! I det siste har det blitt lite med både Cola og Troika, så framover kommer det å bli mye av det!

Det ble også...

Ikke få hakeslep! Dette kjøpte jeg til lillesøstra mi, så vi kunne lese det sammen.. Ok, jeg kan innrømme det; vi spleiset på bladet. Men jeg bare måtte ha plakaten av Beyonce! Bare elsker det bilde av henne til tusen, så alle ble fornøyd! Dessuten er det et bra blad med masse sladder og lange intervjuer.

Også oppdaget jeg denne:

Litago... med SMÅGODT-smak! Måtte bare kjøpe den, slik at ikke døde av nysgjerrighet. Den var faktisk helt grei. Ikke til å spy av, eller søstra mi og mamma synes den var gruuusom med tre u'er. Så jeg vet ikke jeg, tror ikke jeg kommer til å kjøpe mye av den framover.

Idag er det mye kult som går på TV! Jeg skal gjøre ferdig leksene, og ha fri resten av dagen. Deeeilig.

avhengig av pirater

Altså, jeg har blitt helt hekta på The Pirate Bay. Dagen idag har bare inneholdt foran PC-skjermen. Men - jeg har lastet ned mange sesonger, filmer og plater. Jeg synes det er utrolig gøy med slike nettsteder, for da kan man laste ned filmer man ikke har sett på mange år, og plater man alltids har lyst til på. Dette har jeg lastet ned i dag:Aaah, hva kan man si? Jeg er blitt avhengig av The Pirate Bay! Hjelpes.. Er det ikke ulovlig, eller noe? Har hørt masse greier om disse nettstedene, men jeg tar likevel sjansen. Har jo anti-virus på PC'n, så den sier jo ifra om slike farer. Pluss disse nedlastningene har jeg også Sex & Singelliv ses. 1, så da har jeg mye å gjøre fremover! Skulle egentlig gjort masse matte, men.. Du vet, det er ikke helt min stil (hahaha, noe så stygt å si).

new in
/ Kjøpte denne for en hundrings. Som jeg skrev tidligere så trengte jeg en slik bag. Jeg hadde håpet på en brunere variant, men jeg likte denne også.


/ Og disse til en tjue-kroning. De er så enkle, og mine gamle var altfor små, så disse har jeg lett lenge etter! De er utrolig behagelige, eller det vet vel du og, alle har jo hatt slike.


/ SESONG 1! Så første episode i dag tidlig.

Jeg er sykt sulten idag. Har bare lyst på noe hele tiden! Etterpå bilder det kino. Har lyst til å se "SALT", "Limbo" eller "Toy Story 3".

hit og dit

Idag var jeg i topp humør! Bare så det er sagt. Jeg skulle på loppemarkeder med gode venner og se på ting andre ikke vil ha. Jeg elsker at loppemarkeder er til, og hele den greia der. Alle tjener på det; en leverer gamle tøy til skolen, en kjøper tingen og skolen får pengene. Vinn-vinn-situasjon.


/ Rett og slett.


/ Da det åpnet så det slik ut.


/ Se på denne utrolige globusen! Ville hatt den med hjem, men Marius så den først.

Etter jeg hadde vært på to loppemarkeder dro jeg videre til Lillestrøm hvor jeg jobbet for Rema 1000. Jobben var helt grei, du skulle putte varer i bæreposer for kundene, slik at de fikk mindre å ta seg av. Etter to timer kjente jeg det i både i rygg og føtter. Men nå er jeg glad for at jeg gjorde det. Det er utrolig hvor mye den norske befolkningen kjøper på lørdager! Det meste jeg pakket var sånn 8 poser, og et "takk" var det eneste jeg fikk. Hallo - gi meg tips! Neida, forventet ikke det, men jeg hadde tatt imot om noen hadde gitt meg en tier liksom.

Åhh, det var i en grusom episode når jeg skulle komme frem til Lillestrøm med toget. Ok.. Jeg hadde brukt opp alle pengene mine på "lopper"; så jeg hadde nix-nada-null penger igjen. Jeg lånte litt penger fra de andre som tilsvarte 40 kr. Da kom jeg til Oslo S, sjekka hvor mye en student-billett kostet... 60 spenn! Krise. Hvor mye kostet barn... 30 spenn! Jeg tok barnebilletten og heiv meg på toget.

Da jeg viste billetten spurte konduktøren om legg. Hun trodde nemlig ikke på at jeg var under 16 år. Jeg sa at jeg ikke hadde legitimasjon (selvfølgelig sa jeg det, om ikke ville jeg blitt ferska!), og sa jeg ble 16 i desember. Jeg måtte ty til alle midler. Hun ble rasende og ba meg om å gå av på neste stasjon. Jeg siterer "Åh, nei da får du bare gå av!". Der satt jeg da. Jeg kunne jo ikke gå av! Da måtte jeg jogga helt til Lillestrøm, som tilsvarer 20 minutter! Jeg er ikke Usain Bolt liksom, jeg måtte komme dit i tide. Så jeg gjemte meg i trapp oppgangen, og håpet på at hun ikke dukket opp. Heldigvis gjorde hun ikke det. Puuuuhh!

Skal vise hva jeg har kjøpt i morgen, for nå blir det senga for meg. Natta!

kjapp update

Ok, blogger nå siden jeg kommer ikke til å være hjemme før langt på dag etterpå!

Snart skal jeg hoppe på toget til byen, for å møte Anna + noen andre. Så drar vi til loppemarked i byen. Vi har forestilt oss til å dra på to, men vi får se hva vi rekker. Jeg har så sykt lyst til å finne noen fine lopper! (haha, hater meg selv for at jeg sa den siste setningen!) Jeg finner jo alltid noe kult når jeg er på diverse skoler og leter etter klærne som ligger strødt ut på bordet, så jeg håper jeg får fangst idag. Jeg skal lete etter noen vintage bager, noen store t-skjorter, kanskje noen skjorter og en haug med sokker (hehe).

Videre derfra skal jeg til Lillestrøm (!) for å jobbe med en russebuss, og jeg får penger for det! Jeg gjør alt for noen slanter altså, og jobber er ganske chill. Vet ikke så mye om den, men det høres ut som null stress. Jeg elsker når jeg blir tilbudt jobber, for da kan jeg bare takke ja eller nei, spørs etter humøret. Det skader jo ikke å jobbe i noen timer og få 100 kr/timen.

Topp frokost! Må spise mye vettu, for jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å være uten mat idag. Orker ikke å kjøpe en tørr sjokoladekake på loppis, hvis det er alternativet. På gjensyn!

skal bare

Etter mange grusomme lekser, kjappe turer inn og ut fra byen, og en haug med tidlige morninger er jeg klar for helg. En spurte meg idag: hva skal du idag? Da tenkte jeg meg grundig om.. Jeg skal jo ingenting! Dette har jeg ikke gjort på lenge. Det er alltid noe som må fikses til helgen, skaffe ditten og datten, men denne helgen kan jeg bare lene meg tilbake og nyte taco, Nytt på nytt, varme pledd, mint iskrem, joggebukse og familien.

I morgen skal jeg en tur på loppemarked (endelig er det loppemarked-sesong!), men det er jo null stress. På kvelden har jeg ingen planer, så alle dørene er åpne! Jeg lader kameraet og mobilen og blir med på det meste. Det er sånn jeg er; fleksibel.
/ På United Bakeries idag. Elsker øredobbene til Sigrid, som hun har laget selv! En utrolig kreativ jente, og det er alltid morsomt å se hva hun har i bagen sin.

gi meg musikk


gif animator

Jeg elsker at låter kan brukes til noe. Så mange fine setninger. De kan brukes til overskrifter, sitater, ordtak, tatoveringer. Du har kanskje noen favoritter, og det er egentlig litt rart å tenke på; man kan bli så glad i en tekst. Tenk så morsomt det hadde vært å være låtskriver. Få fett med penger om teksten duger, skrive tekster til forbilder, pluss mer. Det er så mange sanger jeg kan høre på i evigheter.
Blir aldri lei av dem. De sitter.
Sanger får meg til å tenke, nettopp fordi tekstene er så gode.
(hvertfall Who Says til John Mayer, hehehe)
Jeg skulle startet med musikk som liten. Jeg angrer faktisk på at jeg ikke tok flere kortimer (sluttet etter den første timen).
Det hadde vært så gøy å synge fint.
Og å skrive fine tekster, selvfølgeilg.
Musikk er tingen, altså.

zara.com

Kanskje du ikke visste det, men hver gang man har gått på zara.com, så har det ikke kommet en verdens ting! Veldig synd, siden det er veldig mange kule plagg på Zara, og jeg gidder ikke å dra helt til Karl Johan/Bogstadveien for å sjekke ut nyhetene. Endelig har nettbutikken kommet! Jeg oppdaget det etter at jeg leste det nyeste Costume, og ble glad! Nå blir det enda mer nettshopping, hehe.

månedens natt & dag

Månedens forside på Natt&Dag er ingen ringere enn Voe!Ok, jeg liker ikke bilde på forsiden. Ser ut som at hun har fått altfor mye sæd i munnen, også ser det bare rart ut. Tyggis, veldig kult. Bilde på forsiden er jo ikke henne! Er ikke Voe en som deler ut blomster mens hun synger med pipestemme og tar med seg den store munnen sin på alle bilder, eller? 


Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke liker henne, det bare skjedde. Jeg føler hun er for... tryne! Hun er overalt, og hun får alt også gjør hun ingenting for det.. Å jo, blogger, men. En helt vanlig tenåring. Jeg kan jo si at jeg er misunnlig.. Eller, vi er jo misunnelige! Alle er jo det, se på jenta. Sitter øverst på topplista, får mange fans, får kjent litt på media, hun blir forsidepike og får mange photoshoots, hun får penger via bloggen, og ja.. Selvfølgelig er jeg misunnelig! Det er jo du og! Bare inrøm det..

Jeg likte heller bedre bladet som fulgte med. Der var det fine bilder og morsomme tekster.Hehe.

Jeg har vært flink idag; gjørt masse lekser, lagd mat til meg selv, øvelseskjørt, ikke sett på TV (ok, Friends..) og unngått PC'n i noen timer. YAY me.

sorry folkens

Nei, kan bare ikke blogge idag. Må gjør ferdig leksene først, og DA blir det blogging! Akkurat nå prater jeg med alle disse:Digger det! Nei, nå må jeg slå opp boka!

te, takk

Jeg gav opp leksene istad. Veldig dumt egentlig, men jeg dro heller ut med naboen min. Vi gikk rundt om kring, ble skremt av en chiwawa, pustet ut røyk, tok bilder ved en skole, ble litt mer skremt av mørket, sett et stjerneskudd, drukket te og pratet. Det er det naboer gjør.

Føler jeg har sett dette bilde før..

Og ja, om du lurte så var jeg med Linn Heidi. Ville bare at dere skulle gjette. Hehe. Nå blir det natta for meg. Deilig med litt søvn.


 

tilbake til virkelighet

Jeg synes det er litt trist da, det at virkeligheten har kommet tilbake. Og den er alltid så lik! Så mye du må gjøre, og så lite du faktisk får gjort til du legger deg. Jeg får aldri gjort noe ferdig! Om det er lekser, ting som jeg trenger å kjøpe, noe jeg skal bestille, dra hit og dit - det går ikke! Derfor må jeg skrive sånne skjemaer. Slike hvor det står nøyaktig hva jeg må gjøre til bestemt tid.

Her er litt av min virkelighet..

Skru på TV'n etter at du har kommet hjem fra skolen, og dette er det eneste som går..

Bli møtt av denne kjerringa som sover halve dagen..

Leksene du glemte å gjøre dagen før..

Spise mye av dette mens du ser på TV..

Drømme seg bort litt..

Begynne å zoome inn på huden din, som fikk seg skikkelig juling i sommerferien..

Derfor må hverdagen min endres! Jeg må komme sent hjem etter å ha jobbet i noen timer. Lage min egen mat, siden jeg ikke orker restene familien min har lagt igjen. Kjøpe meg en god frokost på Narvesen. Få lønning. Rade Bogstadveien (den nederste delen). Plutselig få en telefon om en modelljobb, ja du skjønner? Mitt mål fram til jul er hvertfall alt dette! Nå blir det John Mayer mens jeg surfer på nettet til jeg legger meg. På gjensyn!

sandra bullock-saken

Jeg har fulgt med i saken om Sandra Bullock og eksmannen Jesse James fra første dag vi fikk vite om at Jesse James har vært utro. Jeg synes det er like spennende hver gang å lese om nyheter ang. saken (kilder: perezhilton.com, seher.no, vg, dagbladet), men nå synes jeg Jesse James går over streken! Se her:Som om det ikke var nok at JJ har vært utro, så begynner han å DATE igjen! Med en annen kjendis! Det er jo helt på trynet! De koser og kysser og kysser og koser, og det skulle ikke vært lov! Haha, skjønner bare ikke hvordan en person kan være så ufølsom. Han er en av de mest hatede personene i Hollywood (etter Tiger Woods da selvfølgelig) og likevel går han på den røde løperen og koser seg med champis, mens Bullock må sitte hjemme og skifte bleier. Jeg håper virkelig at punkt 5. skjer!

puss, puss..

Den viktigste tannpussen man har i livet, er vel den man tar før man skal til tannlegen? Det er jo det! Jeg vil ikke si at jeg er livredd for tannleger, men jeg ville ikke gitt dem en julepresang for at dem sjekket tennene mine en gang i blant heller! Jeg tror jeg har hull. Tre stykker. Det er så typisk. Jeg pusser ikke tennene hver morgen, og jeg tar en sjokoladebit når det passer meg, så.. Borr meg, hehe.Og en ting til; min kjære Hedda har bursdag i dag! Gi henne en liten hilsen ved å trykke på navnet hennes!
Tuddelu!

vil du lære noen danser?

Som noen kanskje vet, har jeg en klisjè over dansene til diverse musikkvideoer. Jeg bare elsker å kunne dansene, jeg blir helt gira! Det er så utrolig morsomt å kunne "Single Ladies", Sweet Dreams" og "Alejandro", pluss noen fler. Noen ganger må du også vise frem dansene. Det kan være nokså flaut (faktisk!), men responsen jeg får har jo bare vært positiv så langt, og det er jeg glad for!

Her får dere dansene på rad og rekke som jeg kan, også har jeg gitt en vanskelighetsgrad over dansene, for kanskje du en dag vil lære en av disse dansene?


"Single Ladies"-koreografien var den første dansen jeg lærte meg. Den er utrolig vanskelig å lære, og du må holde på i mange dager for å få til rekkefølgen til alle de forskjellige steppene og alt mulig til å stemme. Det er jo dans hele, hele tiden! Utrolig vanskelig! Men det er faktisk morsomt å danse til den. 09/10.


"Sweet Dreams"-koreografien er ikke så altfor vanskelig, siden det er ikke dans hele tiden. Men det er faktisk noen vanskelige steps, men det tar nokså kort tid å lære dem. Som sagt ikke dans hele tiden, det gjør det så mye enklere, siden da kan du ta scene for scene, for det er tre scener. To er veldig korte, så på starten er det vanskeligst. I "Single Ladies" er det jo bare èn scene. 06/10.


Det går mye i Beyonce her! "Ego"-koreografien brukte jeg lang tid på å lære, siden alt går så fort, og når jeg så på videoen, måtte jeg trykke på pause hele tiden, siden jeg ikke klarer å følge med mer enn fem sekunder av gangen. Her er det heller ikke dans hele tiden, ca. 70% av sangen er det dans. Denne har mange vanskelige steps, så du må ta deg god tid til denne! 07/10.


Lady Gaga sin "Alejandro"-koreografi er veldig kort egentlig. Hun danser bare i en liten scene, derfor er den ganske lett å lære. Her går det også veldig fort, og jeg som ikke danser på hobbybasis, sliter med noen dansesteps. Men denne koreografien går det faktisk an å lære på under en time. 06/10.


Mange av dere kan vel denne dansen? "Glow"-koreografien er jo overalt! Utrolig morsom dans, og når den kommer på høy guffe, MÅ du bare danse til den! Lær deg den! Tar fem minutter! Det er bare litt vanskelig å komme inn i selve refrenget noen ganger. Det må man lære seg. 03/10.


Dette er neste dans jeg skal lære meg! Tror den er ganske enkel. Waka waka..


Og, lurer du på hvordan jeg lærer disse dansene? Jo det skal jeg si deg. Når jeg har litt tid til overs, går jeg på youtube og trykker på musikkvideoen og lærer derfra. Det finnes mange videoer som viser de forskjellige koreografiene mye enklere, så det er egentlig de jeg ser på. Og hvorfor Beyonce? Jeg synes at dansene hennes er så utrolig kule! Jeg blir helt gira når jeg ser på - og når jeg danser selv. Anbefaler!

Kan du noen av disse dansene?

bursdagskos

Igår var jeg i bursdag hos Ellen. ENDELIG en bursdag som ikke er i byen eller på Nesodden eller andre merkelige steder! Jeg bor jo like ved Kastellet, så det var virkelig et pluss! Gårsdagen/kvelden var veldig koselig. Møtte mine gamle venner fra ungdomsskolen og fikk høre deres historie. Også er det jo alltid koselig å være med folka fra skolen din, uten tvil! Vi fikk servert utrolig god mat, jeg kan nevne; hjemmelagde kjøttboller, grillspyd, frisk salat, eggerøre, piccolinis (små pizzabiter)... Mer husker jeg ikke, men det smakte hvertfall dritgodt. En perfekt bursdag som inneholdt alt, bortsett fra at jeg savnet litt mer dansing. Men kanskje ikke så rart; alle hadde jo på seg så høye heler at de (nesten) ble like høye som meg!

Åh, nå venter dusjen. Be right back!

in my room

Idag gikk jeg løs på rommet mitt..

Skapet mitt, 100 kr på IKEA. Jeg bare "ohoookey".Den søte retro-lampa mi!Den klokka lager "tik-tok"-lyder når jeg skal legge meg. Faktisk veldig behagelig.Sitter i joggebukse og en stor t-skjorte. Må skifte.. NÅ!Nå som jeg har søkt på jobb over hele Oslo (hehehe) må jeg være sikker på at mobilen min funker, slik at folk kan ringe meg, og faktisk høre hva jeg sier. Samsung-telefonen er klikk, folk klarer ikke å høre hva jeg sier.. "Gard, hallo, HALLO?!", den greia.

Rar morgen. Først våknet jeg kl.  halv seks av meg selv. Så halv syv. Så halv åtte. Og sånn fortsatte det! Endte med å sove til klokken ti. Skjønte ingenting! Uansett, nå skal jeg en tur til byen for å fikse noen greier, også møte broren min som kommer med toget fra Gardermoen. Blir utrolig gøy å se han igjen! Perfekt å komme hjem på en slik solfylt dag! Han skal bare være her i ni dager, før han drar opp til Finnmark igjen. Snufs, men jeg overlever. Har jo gjort det i to måneder uten bror, så! Så skal jeg møte Hedda, også skal jeg til bursdag. Mye å gjøre. Så da er det bare en ting å gjøre:

"Lagre + publiser"-knappen. (haha, elsker å gjøre det der!)

201,50,-Jeg liker at jeg brukte 201,50,- på godteri istad, UTEN dårlig samvittinget. I posen var det kjeks, cheez doodles, cola, løsvekt og alt det herlige du kan tenke deg. Jeg sitter igjen med posen, mamma, X-Factor, fin musikk og vin! Glad, glad. Utrolig mange som sitter på facebook i kveld, ink. meg. Jaja, det er en sånn dag idag. Kos dere i kveld!

helgen i boks!

Jeg elsker når jeg får ting gjort! Vanligvis sitter jeg igjen med masse å gjøre, stresset med penger, har mye å skylde folk osv. Denne fredagen er alt i boks! Jeg måtte bare avlyse noen greier først, gikk det. Skulle egentlig til bursdagsfest i dag, men jeg kjenner bare to stk. sånn halvveis godt, pluss at jeg må kjøpe gave, lage kort, stresse med å komme dit, så det droppa jeg. Og det føles deilig!

I morgen skal jeg i bursdag til en på kastellet, så jeg har kjøpt gave, funnet antrekk, skaffet drækka, så alt passer perfekt sammen. Været er greit også, folka på skolen er så fine, så nå sitter jeg her med et smil fra øre til øre.Jeg, Sigrid og Sigrid (shit) dro til sentrum for å kjøpe gave i siste liten! Hadde 25 minutter på oss eller noe, men vi fant noe fint da! Turen var heldigvis ikke bortkastet..Hehehe, alle misunner brillene mine! Altså de som Kjerstin har på seg, hun skal nemlig kjøpe de samme. Hun var helt frelst.                                                    Dette bilde likte jeg bare.

En ting som ikke er ok, er at Hedda drar på søndag... I TRE MÅNEDER! Det betyr tre måneder uten hverandre, uten latter, glede, kreativitet, tegning, uten Rema 1000, uten diskutering, uten baking, uten byturer, shopping, latter, uten "hva skal du i dag?"-meldinger, uten spontan møter, uten sykkelturen opp til henne, sykkelturen ned til meg, uten gossip, Monopol, TORO-middager, videoblogger, uten "ta følge hjem sammen?"-meldinger, uten høy musikk mens vi er døde, rydding på Heddas rom, fester, uten blogg-snakk, lange telefonsamtaler (eller det får vi vel til, fremdeles?), uten Disney-tid, latter.. Skrev jeg kanskje latter tre ganger? Uansett, jeg kommer til å savne deg, kjære Hedda! Hun er faktisk på vei til meg akkurat nå, så jeg bør kanskje trykke på "Lagre + publiser"-knappen.

speilbilde

Det er utrolig mye man kan ta bilde av, om man bare er kreativ. Orker ikke å ramse opp alle tingene du kan gjøre, men en veldig enkel ting å gjøre er å ta bilde i speilet. Veldig uorginalt, men om du tar bildene i svart/hvitt, gjør noe med settingen, så blir det ganske kult.

Her loka jeg. Skulle skrive adressen til bloggen min, men orket ikke å skrive hele. Http:// holder.


Det som fascinerte meg var at det var dugg på speilet. Jeg har tatt tusenvis av bilder av gjenstander før, men speilet er så mye mer morsommere å ta bilde med. Alt blir så uklart, på en bra måte.Jeg har sett denne settingen før, også ville jeg gjøre det samme. Jeg synes det er litt ekkelt, men samtidig så funker det. Elsker meg selv for at jeg fikk det til, haha.

dagen i bilderDagen startet med norsk. Eller i mitt tilfelle engelsk. Hehe, les denne og du vil le.Joda, vi var litt aktive.Dette var Amalie, og min forsåvidts frokost; agurk. Veldig godt, hvertfall i plastikkpose.Så var det tid for gym, og Marte (bilde) og jeg tok oss turen til en japse sjappe. De hadde mye fint, og mye billig!Tre søte jenter, Marie, Marte og Hanna, populære på denne bloggen! :-)Jeg kjøpte meg Pocky og nudler til lunsj som jeg kjøpte på japse sjappa. Sykt godt begge delene! Så dro vi til skolen igjen, og vi er..Auroraog Herman.Vi var innon dopsgate før vi dro til skolen. Elsket navnet (?).Så var det lunsj, og Celine og jeg tok oss turen på Paleet. Celine kjøpte seg en Frappè som jeg har skikkelig lyst på nå! Kanskje jeg skal lage.. Hedda! Hehe.Og nå hører jeg på denne, Teenage Dream som jeg kjøpte idag! *Press like button*

morgenrytmeDen beste tanken man kan ha om morningen, er vel å vite at man har stått opp. Jeg kunne godt ha ligget en time til liksom, null stress, men da vet jeg ikke om jeg klart å stå opp igjen. Jeg som A-menneske vil stå opp tidlig. Faktisk fordi jeg vil få tid til å lage en kopp kaffe til mamma, en tekopp til meg selv, smøre en brødskive og se utover landskapet. Om jeg ikke får en slik morning, så blir alt så kjipt. Men det er noen ganger jeg bare tenker: ååh, screw oss A-mennesker, jeg vil sove.

skolen nå for dan'

Vel, det er faktisk ikke så mye å gjøre på skolen. Alle som går på nissen, handels eller katta har så syyykt mye å gjøre. Er glad for at jeg ikke er en av dem. Så, her er noen bilder som beskriver min skoledag, fra A-Å:

Først sliter vi oss gjennom en to timer lang hovedfagsperiode. Heldigvis får vi gå rundt og skrive. Å sitte på rævva i to timer på rad blir for ille rett og slett.
Så har vi lunsj. Fikk dessverre ingen bilder fra friminuttet idag, så det blir ingen bilder. Men det er hvertfall utrolig digg.
Såå over til bildene..

Her har vi tysk. I TO TIMER! Det er helt grusomt, hvertfall med et språk jeg frykter mest her i verden. På bilde viser Hanna og Kari at de har øvd på gloseprøven. De gjør vanligvis aldri det (eller j da..) så det er det grunn til å smile for!


Så har vi matte. Mattetimene er egentlig de som går fortest. Enten gjør man noe, eller så gjør man ingeting. Heldigvis har vi en lærer, en ganske sjenert dame som ikke kjenner oss så godt, så hun kjefter veldig lite på oss..

Her er Celines vakre bein. Morsomt å høre på hennes adjektiver når hun skal beskrive den nye læreren, haha.

Jeg drikker te, ikke kaffe. Får bare ikke til å drikke en stor kopp med kaffe på skolen. Etter skolen går det helt fint, for da trenger jeg ikke å løpe fra korridor til korridor for å finne fram. Heh.

Enten te eller disse to. Tulla, disse to er egentlig ikke slik. Det var først når jeg tok opp kameraet de begynte å tulle. Neida.

Her har en i klassen, Emily framføring om musikkvideoer. Ganske interessant å høre på egentlig...i den halvtimen det varte.


Ellers har jeg det alltid gøy med Aurora..

Hun følger alltid med i timen. Nesten så mye at jeg blir oversett.
eller, hun følger ikke alltid med i timen. Da får hun mye tid til meg. Ja, det siste var riktig.

en jobb her og en birgit der

Hei!

Jeg lurer på en ting: hvor ble det av mandagen og tirsdagen? Det gikk så fort at jeg ikke husker hva jeg gjorde på mandag. Men egentlig så er det ganske deilig, for jeg vil ha helg! Selv om skolen faktisk ikke er så stress. Men jeg har allerede fått meg en heftig anmerkning av kontaktlæreren! Dårlig start på det nye året. Må skjerpe meg! Kan ikke bruke hele skoletimen på å krangle mer læreren, til slutt blir det en hobby jo..!

Istad møtte jeg Birgit i byen. Jeg viste henne favorittcafèen min på Stortorvet (husker ikke navnet, engang!) og fikk i oss litt karbohydrater. Etter det gikk vi rundt på byPorten, siden Birgit skulle ha noen piller som kutter ut lysten på sukker. Ganske smart egentlig, skal prøve ut. Jeg spurte litt her og der etter jobb, og jaggu fant jeg meg noe snadder! Sier ikke hvor, for da kan jo dere også søke der sant. Man må ha litt hemmeligheter her i livet!

Etterpå skal jeg vise der hvordan min skoledag egentlig ser ut, stay tuned!

hits