september 2009

Nå reiser jeg til Hellas!

Gleder meg helt sykt! Skal slappe av, sole oss, bade, shoppe litt, spise god mat, drikke gode dringer og bare leve livet! Det er jo første gangen jeg flyr i år, så det blir en lettelse at jeg faktisk får fly i år! Og akkurat i høstferien, det er jo nesten ubegripelig at jeg skal være med Anna, nabo'n min til Hellas! Haha, det var enten hytta til noen folk, eller Hellas. Jeg valgte Hellas. Men trenger en liten bremser. Har så mange ting å tenke på, så komme i et annet klima skal bli herlig. har vært i Hellas før, men det blir deilig å dra dit igjen. jeg tror jeg kommer til å blogge hvertfall 1-2 ganger så. Vi sees


untitled
noe sånt, ser bra ut! :D


NYTT DESIGN

Ja, jeg måtte nesten ha nytt design! Jeg fikk inspo fra cafeturen med meg Sigrid og Ragnhild, og alle elsker kaffe/mokka/ett eller annet på Bysteinern! Så. Hva synes du? :-)

nytt a-kort og pass

sdc10626

Endelig er det høstferie! Og herregud, det blir så jævelig digg. I morgen skal jeg til vakre Hellas med Anna og moren, også skal jeg sole meg, shoppe, ta masse bilder og ta en drink eller sju? Skal ta med PC'n min da, så får kanskje blogge litt! Eller skal jeg ikke? Kanskje jeg tar med speilrefleks eller det lille? Vi får seee.

Etter skolen dro jeg, Ragnhild og Sigird på et kort cafebesøk, og det var koskos. Bortsett fra IsEkspressoen til Ragnhild. Visste ikke engang at det fantes. Sigrid skal til New York. Ragnhild skal til hytta. Aurora skal være hjemme. Hedda skal - hva skal du egentlig? Ragnhild N skal også til Hellas i morgen, kanskje vi møtes! Julie skal være hjemme (?), husker ikke jeg. Birgit skal - husker ikke!! Linn Heidi skal - husker ikke!!! Okei, nå må jeg slutte med hvor folk skal. Pff.

Hverfall, så har jeg fått nytt pass og A-kort. Men gjett hva? Ruter har klart å sette feil fødselsdato! 18-JULI-93. Jeg har fuckings bursdag i januar! Skjønner ikke hva de tuller med. Skal få nytt ass. Må ta en alvorsprat med de i styret.

Nå hadde jeg tenkt til å pakke kofferten, og etter skal Anna og Linn Heidi se film hos meg. Så må skynde meg!
Om jeg ikke blogger mer, så god høstferie! Men tror vi sees i morgen! :D
seya.

kjapt innlegg

orker ikke å skrive noe langt innlegg. Senere skal jeg øve på kunsthisorieprøve også skal jeg skrive liste om hva jeg skal ha med på turen,samt planlegge litt. Dagen har vært kooos. Var hos Ragnhild,og vi gjorde usedvanlig mye lekser. Så usedvanlig mye på Menn som hater kvinner, og spiste ikke de store bitene fra fiskesuppa. Men det kunne ikke vært bedre. Nå har jeg funnet ut at jeg både har mistet et skjerf og en paraply på skolen. Godt jobba. Men nå er det tilbake til prøven med seg. seya.

theday

Hedda is in the building

webcam200909231946Hei, nå er jeg hos Gard. Han har ikke logget seg av blogg.no, og akkurat nå sitter han og ser igjennom lommeboka si og kommenerer pengene mine. Akkurat nå foreslo (eller fåreslo?) han om vi skulle ta bilde med webcameraet hans. Jeg er en nåtidsblogger. Nå snakker han om elevrådsmøtet han var på i dag. Jeg løp rundt Sognsvann i dag, og jeg løp som en ku.
Nå skal Hedda gjøre engelsk (det vil si, nå skal JEG gjøre engelsk. Snakker om meg selv i tredje person...) Jeg har prøve i morgen, og det blir dritt. Dritt.
Gard skal gå og se på Moldekampen (kanskje), så han får vel kose seg resten av kvelden.
Gard er veldig irriterende, for han retter på alle skrivefeil jeg gjør og sier "Oj, ordet" hver jævla gang. God natt!

sår hals, au au au

Hei, jeg heter Gard. Jeg har sår hals. Vel, det er ikke akkurat sånn jeg sier det. Jeg sier det gjennom Repsils'en. Er det noen som har Repsils så vet man nesten jo hva som foregår. Sår hals. Det står tom. på pakka mot sår hals. Så. Men alle vil jo ha da. Og de har jo ikke sår hals, men dropset er så godt, og det varer så lenge. Jeg sier ikke at jeg ikke hadde spurt om en Repsils, for det hadde jeg garantert gjort.

Skolen var chill. Jeg og Aurora var med på Elevrådsmøte, for elevråret og en el to andre skoler. Det var chill. Fikk kaffe, saft, te og mat. Hørte på noen foredrag, og vi dro etter to timer. Chilla'n i byen. Det var ...chill? Jeg som skal til Hellas med Anna trenger virkelig å spare noen penger. Gleder meg sånn! Og til at jeg får stipend da.  Og A-kort. Og lommepenger (A).sdc10599
sdc10605


jeg har freaky øyne

Jeg føler at jeg har vært flink gutt idag. Hvorfor? Nei, med en gang så satt jeg meg ned med lekser, og skrev hele 6 sider i silkeboka (under) ink. tegninger! Og ikke nok med det: pappa sa jeg skulle klippe plenen vår. Eller plenene våre. Har jo såå mye gress at det nesten er utrolig at vi ikke er begravd. Og jeg klarte faen meg alt! Slitsomt men det gikk bra, jeg hørte på musikk så. Og ikke nok med det: jeg skal hjelpe pappa med å rydde i garasjen etterpå, og etter min mening er det ikke så rotete, så jeg tjener 200,- på dette idag! Også har jeg veldig skumle øyne har jeg fått med meg (bilde nedunder).


sdc10586

sdc10593
 Jeg lukker de også åpner jeg de - mens jeg tar bilde! Ekkelt


Også har jeg blitt Paramore avhengig! Har lånt CD'n av Hedda og spiller det hele tiden. Spess Hallelujah!

seya.

bilder fra i går og en NY-caps

dsc0098

dsc0089

dsc0110

dsc0116

dsc0122

fine bilder?


Her er de beste bildene fra i går med Linn Heidi. Fine bilder :-) For meg, synes jeg om man har et speilreflekskamera så tar man gode bilder nesten uansett. Man tar et bilde, og bae tar på litt konstrast sånn at fargene blir mer tydelige, og at bilde får en bedre stemning. Også er det så mange som tar bilder av blader med regn. Det er for meg veldig oppbrukt, for da kan man bare stille inn riktig fokus, også får du et bra bilde. Det er jo nesten lettere å finne et bilde på google, for folkens - alle er jo like?

Jeg har sår hals. Det var det kanskje ikke så mange som merket på skolen min, men med en gang jeg tok opp Doc'en fra lomma så begynte de å lure. Og det brenner, også har ikke penger så jeg fikk ikke kjøpe repsils, for jeg har det alltid sånn at jeg kjøper to pakker repsils, og tar to om gangen, og da venter jeg til morgendagen også er halsen min helbredet! Så skulle vi ha Cooper-testen idag, men jeg er jo med i elevrådet, samme med Ragnhild, så vi dro ned til Bislett, ingen å se fra klassen! Så vi kjøpte en caps, NY-yankees, aner ikke hvordan det skrives jeg, men blå og fin var den hvertfall!

Nå har jeg veldig mange planer framover! Så da må jeg tenke effektivt for at ting skal fungere! Så nå skal jeg klippe plenen, ogsåå skal jeg gjøre lekser. Eller omvendt? Hvertfall, får peng uanzett. Også går Grey's idag. Koskos. Men vi snakkes? Ja.

seya.

fuckings blogg.no

er så jævelig sur på blogg.no. Får ikke lastet noen bilder, og da orker jeg ikke blogge. Bilene med meg og Linn Heidi kommer heller i morgen! Fuck.

en meget kort skoledag

Det grunnes kanskje fordi vi hadde norsk skriveøkt idag da, men uansett jeg dro halv ett, og jeg har en stor blemme på fuckyou-fingeren min. Kanskje fordi jeg måtte rekke det toget som gikk halv, så jeg skrev lynfort. Så fort at arket nesten brant. Haha, valgte en oppgave med skildringer ogsånt skjønner du, så jeg skriver litt her. Kos. Det gikk bra, gikk ikke sånn dårlig at jeg noen gang tenkte at dette går til helvete, men det var okok. Deilig å slutte tre timer før man egentlig slutter, for da får man gjort så mye som man ikke får gjort om det var skole,  liksom. Må jobbe sånn at jeg kan få lommepenger til høstferien. For jeg skal til - ! Skriver jeg en annen gang, men gleder meg hvertfall, og det er til et varmt sted.

fargekladd541
dårlig bilde, men dette var frokosten min dag, eller lunsj? hvertfall, det er potetsalat med karbonadebiter. veldig godt! Ser ikke så delikat ut men. Og jeg har skrevet masse (?) på papiret bak!

18092009496
også et rævva bilde, men til Anna for hun ville ha det, og ja; beklager dårlige bilder folkens. skal ha med kameraet mer!


seya.


en kald film

Det er selvfølgelig mange gode fordeler når man begynner på videregående. Nye venner, man havner i et annet miljø og blir kjent med mange, selv om de ikke er på din alder. En ny skole er på en måte en helt ny start for mange, og det var det for meg. Jeg la alt det jeg hadde opplevd på ungdomskolen bak meg og startet med blanke ark. Og starten jeg har fått har vært mer enn bra. Men det som er noen ulemper er at man ikke får sett sine kjære venner fra ungdomskolen. Noen blir kanskje glemt? Og noen mister man bare kontakten med, så fort som du kan si eplekake. Derfor må man avtale for å møtes, og idag møtte jeg noen kjære venner, noe som var koooseligt.

sdc10579
martine,katrine,tina,meg.

mine headere til nå

5 desember
1.  den 5 desember

6 desember
2. den 6 desember - juletider u know

20 desember
3. den 20 desember

25 desember
4. den 25 desember

3 januar
5. den 3 januar

9 januar
 6. den 9 januar - brukte en dag elns, eller en time

24 januar
7. den 24 januar

hahaha
8 (har ikke dato)

27 mars
9 den 27 mars

9 aprl
10 den 9 april

18 april
11 den 18 april

27 april
12 den 27 april

8 mai
13 den 8 mai

26 mai
14 den 26 mai

16 juni
15 den 16 juni

11 juli
16 den 11 juli

5 august
17 den 5 august

Det kan hende jeg har glemt noen, men jeg fant de ikke, og det er litt irr. Men her er hvertfall de 17 jeg har hatt siden 5 desember 08. Enjoy.
Hvilken var den beste?

skal vi danse, Anna?

Så var kvelden her, og det er deilig egentlig. har hatt en veldig lang dag idag. vært her og der, hehe. Men på kvelden var det ordentlig chill. Siden jeg hadde huset for meg selv og Anna kom over og vi.. dansa? Grandis, godis og øl var en god slutt på dagen! trengte jeg virkelig. Hmm, rart å tenke på, men det er høstferie om en uke :O går såå fort aasss. Akk nå ser jeg på The Voice, og ser på dum reklame "Hvor gammel vil du bli? Send Dag til 2422". Lol. Åå, nå kommer "I Gotta Feeling". Løve it. Men kos deg i kveld!

skalvidanse

skalvidanse2


natta.

dette er meningen med livet

Jeg må si, som de fleste har sagt idag; FOR ET FINT VÆR! Åå, blir så glad når jeg er ute i sånt vær. Sitte å chile på sengen og lese gamle dagbøker, mens vinden stryker meg på kinnet, lage skogsbær mousse og løpe ned til bussen for så å møte en venn, spise is, snakke om livet og bare.. tja, leve? For det er det jeg har gjort idag. Fine dagen. Hedda og jeg hadde vært borte i går, og hadde ikke sett hverandre på to dager (naboer, sier litt) så vi trengte å snakke litt om dette livet da. Leste gamle TOPP-skoledagbøker fra Hedda's ungdomstid, haha, forelskelser og flauser. Herlig.

Senere dro jeg til Julie som jeg ikke har sett på evigheter, eller jeg så henne på trikken når jeg skulle til skolen, og det var litt trist for vi bare vinka til hverandre og så kjørte trikken sin vei. På den positive siden satt hun på en trikk, miljøvennelig, mens jeg, buss, tenkte ikke på miljøet. Men det var veldig koselig. Jeg og Julie skal arrangere fest en eller annen gang etter høstferien, så det blir brææ.

Idag folkens blir det massemasse bilder. Synes to er litt for få, men her får dykke mange bildar frå meg (prøvde meg på nynorsk).

sdc10471
dagbooook ♥

sdc10473
gold Hedda

sdc10479
jeg likte dette bildet.

sdc10492
smiiley


sdc10508
jeg bare elsket solbrillene til Julie. hvor mye skal du ha de for? 0:-)

sdc10496
daaaili'

sdc10521
æsj, vannet ser ut som.. is?

sdc10528
god bless this mashine

sdc10535
and god bless this girl. ♥
helgen ♥

ark

18092009507

Hei og hopp! Jeg må bare inn(rømme) at jeg har vært en veldig dårlig blogger i det siste. Også har jeg fått så mange lesere som jeg aldri har fått før, og det er først da jeg ikke blogger. Det er jo veldig kjipt å tenke på. Men jeg hadde tenkt til å blogge et skikkelig kult inn(legg) på torsdag, men da var det noe som gikk galt og jeg skrev med masse humor også ble det sletta liksom. Så det var dritt. Det var btw. det øverste bilde i mattetimen, når Aurora skrev på bloggene til meg og noen andre på skolen på en plakat og deretter hang den opp. Hvertfall.

Helga ♥ Hadde jo planlagt mye om denne helga. Jeg, Olea, Aurora og Emily (?) også skulle jeg ha med Anna, skulle først på vors og senere på Blitz konsert. Ehm. Det ble ikke helt sånn som jeg hadde forventet meg egentlig. For, i går var jeg, Aurora, Olea og Anna på rommet til Aurora for å drækka og kose oss, og det var koselig.. Ehh, that make sense. Hvertfall, etter det dro vi uten Anna til byen for å dra til Blitz. Og møtte mange fra skolen og alt var veldig koselig. Men jeg dro da, sammen med noen jeg møtte. Også, haha møtte jeg også noen som ikke rakk toget, så jeg snakka med dem hele veien hjem. Koselig. De var 18 da.

Men idag skal jeg egentlig ikke så altforaltfor mye. Bare slappe av og kanskje dra ut om noen gidder. Eller om jeg gidder. Så skal jeg blogge bedre framover. Håper jeg. Haha. Seyaa.


en god blogg med bilder og tekst

Som mange sier så skal det litt før man kan like en blogg, og faktisk lese den ofte. Og det mest viktigste er vel egentlig bilder, gode bilder. Slik at man blir mer interessert i bloggen. Og ja, selvfølgelig er det viktig med bilder, ellers blir den jo veldig kjedelig. Men en annen ting som er viktig er teksten. Om du skriver kjedelig og skriver "liksom" eller "altså" hele tiden så blir den så like alle andre. Og har du et tema som du skal skrive om, som mobbing eller politikk så må du være interessert i hva du skriver, og faktisk vite hva du skriver om. Det er det viktigste. For om du har gode bilder om et tema så må du jo også ha en god tekst, sånn at det ser ut som at du har fulgt med i timen og ikke drite deg ut i det du skriver om.

dsc0273


Men herregud, nå stoppet det opp. Jeg ser på "What's Happend In Vegas" med broren min, og det er kanskje, en av de verste filmene jeg har sett. Hvorfor? For det er så altfor klisjè. Og det er altfor typisk sånn kjærlighetskomedie. Jeg tenkte mens jeg så på Ashton Kutcher og Cameron Diaz og det minnet meg veldig om Sandra Bullock og Ryan Raynolds. Men på "The Proposal" så spiller de så sinnsykt mye bedre enn disse to. Min mening er at det blir for kleint med disse to i ".. Vegas", men i "..Proposal" er det ikke kleint i det hele tatt, for det er erstattet med humor.

Ok, nå blander jeg to ting her. Men uansett da. Jeg er veldig sliten. Veldig så det skal bli deilig å legge seg. Kunne man ikke bare fått en alarm når man sovnet. For jeg ligger i senga lenge før jeg endelig får litt søvn.

Blogges.

so little time

Ah, jeg blir gal. Kommer hjem fra skolen og med en gang jeg er hjemme så tar jeg på meg tennistøy for jeg skal trene. Hater, hater hater hater å ha dårlig tid. Spesielt når man bare er 2 minutter hjemme og enda 3 minutter for sen på tennisen. Irriterende.

Har akkurat tatt en velfortjent dusj og skulle egentlig skrive litt om å få en bra blogg, eller som jeg synes er en bra blogg, så da må du følge med senere. Føler at jeg har så liten tid hjemme. Kommer hjem i 4-halv 5 tiden og da er liksom halvparten av dagen borte. Sløst bort på skolen. En ting som også er irriterende. Men når jeg endelig er hjemme da, så skal jeg blogge, og føler at det tar så lang tid, også får jeg så dårlig samvittighet ovenfor de som leser bloggen min, for at jeg er en så rævva blogger for dagen. Og gidder ikke å lage innlegg bare for kødd, for det er faktisk folk som er interessert i hva du skriver, ikke interessert i å vite hvem du snakker med på MSN. Det forrige innlegget var bare tull, siden jeg ikke orket å blogge senere.

wawe
et stygt et av meg, men et pent av Ragnhild mor.


Nå hadde jeg tenkt til å se over silkeboka mi, og så skal jeg se på Miss Undercover. Blogges etterpå!

hjelp meg

smoke

Har prøve i morgen, men ææææææ sitter på MSN med Aurora og har på Cam. Også snakker jeg med Anna som også sliter med å konsentrere seg om skolearbeidet. Så hjelp meg, jeg mååå gjøre noe! Men, ææ. Det går bare ikke. Nå som det finnes facebook så går det ikke å konsentrere seg om skolearbeidet, man må bare være på facern for å sjekke det og det, for det er jo der det skjer. Liksom. Okei, jeg har blitt hjernevasket!

Har dette skjedd meg deg før å? :O

skal snakke litt om valget

Eller srkive...

Da var det vel en soleklar seier for AP, og jeg gratulerer selvfølgelig, selv om jeg synes det kunne kommet en forandring i samfunnet vårt, med Høyre eller FrP. Men folk liker vel det som er nå, og ingenting vondt med det.

valget

Right now, na na na na.

Valget var egentlig ikke så spennende med tanke på AP og FrP, men det som var spennende var at Høyre fikk så utrolig bra oppstigning, så de vant jo valget, siden de fikk høyest forskjell fra 4 år siden. Men Venstre gjorde jo et så utrolig dårlig valg, og stakkars Sponheim. SV gjorde også et veldig dårlig valg, og det er jo nesen det som er spennende, for jeg visste allerede kl 21.00 at AP kom til å vinne, for da ble de første stemmene vist. Og de hadde et så utrolig flertall, og det var nesten ikke mulig å slå de røde. Med tanke på Rødt, de gjorde det dårlig det, selv om det er det minste partiet. Men orker ikke mer politikk for denne gang, bare her en morsom video av Siv Jensen. Enjoi.
Nå har jeg fuckings lekser, og prøve imorgen! På tide å lese!!

når ble folk så engasjet i politikk egentlig?

Frp. Hva står det for egentig? For Rare Personer? Nei, men Fremskritspartiet. Ja, stemmer. Det er et parti. Et parti som vil gjøre Norge til et bedre sted å leve. Tenk dere om dere som hater Frp av en eller annen merkelig grunn, tror du Frp vil ødelegge Norge? Tror du Siv Jensen og alle i Frp ikke tenker gjennom de valgene de tar før de sier det fram i media. Det at folk skal legge rykter om at alle oljepengene kommer til å bli borte og at det vil bli mer CO2, og at alle innvandrerne blir kastet ut av Norge, jeg tror at Jensen har en baktanke i alt dette. Det er jo kjempelett å sette et rykte om, la oss si Ap da, og si at de aaaaaaaldri får ting gjort, eller at om Ap fortsetter i Regjeringen kommer Norge til å gå konkurts. Det er jo noen som kommer til å tro på det jeg sier, og da forteller de det videre og stemmer på det alle de andre stemmer på. Så har vi jo noen som ikke stemmer i det hele tatt, som egentlig ikke liker å stå for sine meninger, for man er redd for hva andre synes. Hvorfor skal man ikke stå for det partiet man velger? Det er et parti.

Og for det andre er det skolevalg. Hvor engasjert kan man egentlig bli? Det gjør jo ingenting om jeg stemmer det jeg vil? Og når folk skal si "Åja, så du er imot det.. og det.. og det..). Jeg kunne godt ha satt meg skikkelig inn i alt dette og sagt hva som er negativt med de andre partiene. Og min stemme har 0 % betydning. Eller, Frp vant jo skolevalget, men samma det vel. Man kan jo skifte mening i løpet av 4 år. SV f.eks er jo i mot Steinerskoler, så hvorfor kan man ikke hate henne, oss som går på den Steiern? Og ikke tro på alt dere hører. Et valg er et valg, og det er morsomt å se hvor mange det er som stemmer det samme som deg, og om du ikke liker det partiet, ja da har du virkelig ikke satt deg ordentlig inn i hva det partiet mener.


Og i år tror jeg faktisk at Ap vinner, men Høyre har jo også hatt sitt beste valg i år. Med tanke på Venstre. Stakkars.

Alt jeg vil si er; stem fritt. Det er et skolevalg, for christ sake.
sdc10366


Hvem vinner, tror du? :-)

noen timer til valg jo

140920094701

Her i tysk-timen. Hanna hadde laget øyne på hendene våre ♥

14092009471

Og her kom jeg inn, men så ble Kari borte!

(mobilkamera)


Idag hadde vi to timer tysk, to timer norsk og to timer kunsthistorie. Ikke så utrolig morsom dag, men morsomt å se folka igjen. Jeg har funnet ut det faktisk er omtrent 15 stk i 1. klasse som er kjevhendte som meg, så det er litt morsomt! Også har jeg funnet ut at alle hater Frp, eller alle på Oslo By hater de, og haha, det setter meg litt i skyggen, for jeg har egentlig ikke så masse imot dem, og jeg vet at de f.eks ikke kommer til å bruke opp alle oljepengene på et år eller to. Norge får jo invisteringer som alle andre land, så vi kommer ikke til å miste alle pengene, det er bare et rykte, som om man svelger en tyggis så blir den der i 7 år. Den blir der bare i 2 dager faktisk. Og visste du at det inneholdt gummi i tyggis?

Og hva skjer med været? Det er jo så kaldt om morningen at jeg fryser av meg nesa, men når jeg drar hjem så er det nesten sånn at jeg tar av meg genseren altså. Skjer med klimaendinger? Uansett, så vil jeg ha jobb, og jeg har snakket med pappa om at jeg og Hedda kunne begynne på Expert, men han sa at det var et lite problem når man er 16 år,men ingenting er avgjort, så kanskje vi får jobb hver lørdag. Blir morsomt. Ja, det betyr også at jeg ikke kommer til  å være så aktiv på lørdager. Men det får dere jaggu meg tåle!

Og om du er en fast leser, hadde det vært morsomt å vite, ved å kommentere :-)frogneparken i går var - interessant

raggar

raggar2

Jeg var på Frognerparken igår med noen folk fra skolen. Ja, noen fra skolen. Altså tilsammen så er det jo ca. 150 elever i 1 klasse, men på Frognerparken var det rundt 60 stk. Og noen av dem kjente jeg litt, men det var mange jeg ikke visste hvem var engang. Jeg dro ned dit med Ragnhild, for å henge. Hvertfall, det var noen som ikke hadde kontroll og det var ganske patetisk å se på. For dem som ikke sier et pip på skolen drakk øl og løp rundt, som om dem skulle sette verdensrekord i 60 meter. Så forressten en jente som drakk halvparten av ølen sin, og var skikkelig hyper resten av kvelden. Dumt å se på. Så kom Sigrid, som hadde sett på "Cats", som var kveldens lille høydepunkt visst nok.

Blir morsomt å komme å skolen og se hvordan de folkene egentlig er. Stille som mus. Bare å gi dem en Cider det, så begynner de å snakke.
en bursdagsfeiring i byen

Heisann. Idag har jeg feiret bursdagen til Hedda, og det var en hel dag i byen med meg. Og vi gikk på Oslo City, Karl Johan og Arkaden (hva ellers?). Hedda hadde jo tideligere feiret bursdagen hennes med andre veninner, så idag var det bare meg og henne. Vi fant noen utrolig fine sko på Hennes som hun bare måtte kjøpe! Og dessuten hadde Hedda et 50% kort som man kunne bruke på DIVIDED-ting, noe som er utrolig geinalt. Men det kortet glemte hun hjemme da, så vi har tenkt til å dra på mandag for å kjøpe skoene. Jeg kjøpte meg en skjorte/genser. Det er jo en skorte, bare av bomull, ja dere vet. Dere har sikkert sett det før, så skal ikke gå nærmere (Heddaaa, er "nærmere" med ordet "æ"?! Hedda: Ja, jeg tror det!") innpå det.

sdc10384

Ja, vi spiste på Chopsticks. Senere på MAMMA MIA. Men til dagens morsomste syn. Jeg var på Carlings og skulle kjøpte skjorta mens jeg hørte noen bak meg "Hei, han duden der har helt like klær som deg!". Jeg så meg bak, og der var det jaggu meg en gutt med helt lik T-skjorte og helt lik bukse! Haha, det var utrolig kult! Og på en måte se seg selv, men han var jo mye lavere enn meg, så det, men det var kult!

sdc10388

Nå skal vi spise pizza, hjemmelagd, vår egen liksom. Og jeg er såå sulten, så jeg avslutter nå! Senere skal jeg til Frogneparken med Ragnhild for skolen vår er der ogsånt, så det blir kult. Men snakkes da!


en god frokost

sdc10340

Jeg har sett på den reklamen for Wasa og den sier "Hva er en god frokost for deg?". Og jeg, nå som jeg starter halv ni på skolen, så er jeg ikke sulten. Jeg er absolutt ikke sulten i det hele tatt, og det er et problem! For frokost er det viktigste måltiden om dagen, og det gir meg litt angst, nå som jeg ikke spiser mer enn en halv brødskive om dagen, BARE for å være våken resten av dagen. Så idag slod jeg på stortromma, og spiste en skikkelig frokost; Juice, italiensk salat, frokostblanding (Cherious elns?) og yoghurt. Og det var deilig, og jeg ble ordentlig mett!

Til noe annet, idag skal jeg være med Hedda i hele dag, for jeg skal feire bursdagen hennes, og da skal jeg gi henne en dag med meg, og vi skal gjøre litt av hvert. Så det blir bra.


Spiser du en god frokost?

avbrytelser avbrytelser avbrytelser

Heyheyhey. Akkurat vært på Rema, men det skal jeg komme tilbake til. Jeg synes at dagene blir så utrolig lange. Var med Ragnhild og Sigrid i byen etter skolen for å se på sko. Og R skal kjøpe seg noen geniale sko! Hvorfor gir man egentlig så mange komplimanger til sko? Jo, fordi alle sko er jo forskjellige. Og sko avgjør hele antrekket ditt. Høye heler er jo inn denne høsten, og alle, hvertfall nesten alle er på utkikk etter høyhelte sko, som det faktisk er mulig å gå i. Men det er jo ikke allid så like enkelt å finne seg et par. Pris, farge og fasong har massemasse å si. Så det er genialt at Ragnhild i dette tilfellet har funnet seg noen geniale sko - som hun trives i.

har du kjøpt sko?

Overskriften er x3 og jeg har fått avbrytelser hele tiden idag! Jeg skulle lage header til Ragnhild og blogge. Men først dro jeg til byen, når jeg egentlig kunne dra hjem, men det var koselig, ikke ta meg feil. Så var jeg hjemme og skulle blogge, men mamma måtte snakke med meg. Så skulle jeg blogge men så tok hun med meg til Rema, for jeg må ha digg til i kveld for Anna kommer kanskje, så til dere som tror jeg blogger lite: nei, jeg gjør ikke det. Jeg blogger egentlig 2 ganger om dagen, men i det siste har det blitt litt lite, me knøw.

dsc0011Sigrid, jeg prøvde å legge ut bildet av headeren, men jeg sender den til deg nå! Fuckings blogg.no
 

norske talenter på og bak scenen

auga2
tatt i timen i dag. Ny pannelugg på meg. Eller var det Aurora, husker ikke, men lugg ble det jaggumeg (A)

Som i går veldig lang dag på skolen. Eller jeg var jo nærmere bestemt på to skoler. Noen i klassen vår skal på forestilling og se "Jesus Christ Superstar", men æsj ass. Har sett den på film, not again. Hvertfall, tilbake til skolen. Vi dro ut, jeg uten mitt kort, så Aurora la ut (igjen), så det var jo kjekt. Så var vi på sånn audition på Elvebakken, fin skole ass, og det var mange flinke! Du skulle vært der. Men å være på en T-bane i en halvtime er jo også kjekt, Aurora? Fuckings NSB, eller nå hva det er. Men hadde tenkt til å lage en header til Sigrid og så skal jeg spise middag. Ja, du hørte riktig, for alle kom seint hjem idag.

Hva spiste du til middag?                 

              --tulla. Orker ikke å høre hva du har hatt til middag, det får du skrive på facebook-statusen din istedetfor! :-)

Seya!

090909

Æsj stygge mennesker på toget idag. Det var jo så trangt på toget at man måtte stå og lukte inn i andres nakker jo. Også hadde jeg et håndtak, eller jeg hadde to håndtak, men uansett. Skulle jeg lese en meldig så jeg dulket en dame i hodet, og hun "Unnskyld?!" og ble skikkelig sur, og gav meg DET blikket. Stygge damen. Blir så irritert på folk som er så fisefine og ikke tillater folk for å være nær dem eller lignnde.

Idag forressten er det den niende i niende totusenogni. 09. 09. 2009. Litt kult, hvertfall når Marte, en i klassen sa: "Nå er klokka ni over ni og datoen er 09. 09. 2009!". Og alle klappet og lo.

Igår hadde jeg et "hva du stemte på skolevalget" og da fikk jeg noen kommentarer. Det var faktisk flest som stemte Frp, og på andreplass kom Ap, og så Sv. Og bare så du veit det, så er det strålende vær ute! Toodels!


sdc10325
uttafor meg idag.

Nå skal jeg snar på Norge - Makedonia! See ya!


Hvilket parti stemte du på skolevalget?stemme

Jeg vil virkelig vite. Var det Ap, SV, Krf, Senterpartiet, Frp, Høyre eller Venstre? Eller noen som ikke står her? Så skal jeg se hva andre stemte, så får jeg en liten oversikt.

Hva stemte du?

jeg lager fotoalbum og drikker rare drikker

Kommet meg akkurat hjem. Eller jeg har jo ikke det. De som skriver "Har akkurat kommet hjem"  snakker jo helt feil! Man kommer inn døra, kler av seg, går kanskje opp på kjøkkenet og lager en brødskive eller spiser middag. Dette tar ca. halvtime - tre kvarter - ja, tiden går fort! Så,skrur du på PC'n. Må skrive inn passord og sjekke mailen din og kanskje sjekke facbook? Hvem vet? Man er jo avhengig av begge tingene. går du på bloggen og skriver "Har akkurat kommet hjem". Da skriver man heller "Kom hjem for litt siden og - da, det, hun, dem, si, sa, so".. Vet ikke jeg. Men. Ja.

Vært i byen og, eller er jo i byen hver dag, men var på Deli med Birgit og kjøpte oss... Vent, hva kjøpte vi? Birgit kjøpte seg en Iskaffe med veldig rar konsistens, og jeg kjøpte meg en is/slush/saft/ et eller annet. Litt godt. Eller? Nei. Men koselig? Ja. Så jeg noen jeg kjente? Ja. To. Etterhverandre. Morsomt!

Nå lager jeg fotoalbum, noe som er digg for jeg har endelig fått bildene mine fra da og da. Og da limer jeg inn og lager forskjellige kategorier. Hvertfall det blir veldig bra!

sdc10296

sdc10303
Fikk den fra Hedda.en dustete tysklærer og jeg er representant
sdc10278På skolen idag.
Etter å komme hjem fra turen på lørdag, var det nesten ikke noe som ville lære noe. Var slitne jævler hele gjengen. Skulle ha skuespill og jeg meldte meg som skuespiller (faktisk), og kan nesten ingenting utenatt og skal ha det i morgen. Oh no. Men skole ble det, og jeg skulket siste timen, tysk, orket rett og slett ikke å være der. Tysklæreren uttaler Gard for "Gar" når han roper opp. Dust. Men i bakgården er det kos da. Jeg liker gruppebilder, veldig godt. Så knipsa ett par, men nå skal jeg på tennis, så dere får heller se etterpå. Så, da stikker jeg på tennis og tygger tyggegummien jeg fikk for en femmer på Rimi. Alltid billig.

Og btw. ble elevrådsrepresentant idag.  Skjer med meg og være sosial a?

home sweet home (r)

Det jeg liker med å være hjemme er at jeg kan bestemme helt hva jeg skal gjøre selv. Jeg kan jo leve fritt andre steder også, men jeg føler meg hjemme når jeg er hjemme, sånn skikkelig likom. Høres litt coco ut, men å være på et sted man har vært hele livet er digg ass. Man har alle vennene sine i næheten. Du kjenner til alle butikkene i nærheten og vet hva du kan gjøre om det er en lekeplass,deilig å sitte og slappe av på, eller en matbutikk du kan henge på.

sdc10242

sdc10250
Meg og Anna på tur istad til Babylon Pizza. Sjokolade, brus, is, pottis. Digg.


ferdig med Hardangervidda

Da er jeg hjemme fra Hardangervidda med klassen min. Og egentlig litt deilig igrunn. Eller det var jo kjempekos å være med klassen og bli kjent med nye fjes og alt sånn, men det var et helvetes slit. Jeg holdte på å ta selvmord mens jeg gikk på veien, for var jo så sliten vett. Har aldri vært så sliten i mitt liv, tror jeg.. Men jeg klarte det jo.

Dag 1: Kjørte med buss i noen timer, og kom til et sted med elektrisitet. Spiste tre-retters middag, så det var jo herlig. Spilte kort og leste historier fra "Allers" var det vel (?), og tegnet. Men på kveldinga = jeg sov ikke. Bokstaveligtalt. Våket på kvelden, halv ett faktisk, og trodde den var mer. Sov med lakenpose uten dyne med vinduet åpent. Herregud jeg frøs.

Dag 2: Skulle gå en kort tur, til et sted, Turistforeningen eller noe var greia. Så der sov jeg jo dritgodt, men det var veldig lite der, så det eneste man kunne gjøre var å snakke, spille kort og røyke ute. Men maten var digg da. Eller..?

Dag 3: Gikk en helvetes lang tur, at jeg holdte på å dø av meg. Gikk og gikk og kom aldri til hytta. Okei, vi kom fra, men det var hjelp av mitt sinne og utholdenhet. Tenkte mange ganger på å gjemme meg bak et tre og bare råtne helt. Men fisk til middag og det smakte jo bare helt SYKT digg. På kvelden var det jo også kos med at alle sov på samme rom og greier. Sov veldig godt.

Dag 4: Skulle til bussen, og først gikk vi feil! Sånn at vi måtte snu og greier. Fuck. Men dette var en lang og slitsom tur alle dere. Herregud. Kysset asfalten når jeg kom hjem.

Men det var kjempekoselig å være sammen med dere fra klassen! :D

En ting til; mange har vært å sett på bloggen min når jeg ikke har blogget, så sorry. Skulle sagt ifra at jeg kom hjem på lørdag, men nå skal jeg ikke skuffe dere. Er hjemme nå.

Ciao.


sdc10093
jeg smiler egentlig ikke. jeg gråter. haha.

ismokka på stockfields er dagens mmmmmm

Hjemme fra byen. Og jeg skal si dere, det var en lang dag i byen for meg idag. Pappa satt over penger på kontoen min, noe han egentlig ikke burde gjøre, for Gard får penger (snakker i 3. person) så blir det ikke så mye igjen for stakkars Gard. Han må jo kjøpe en kalkulator, noe jeg gjorde for 200, måtte ha pga skolen, en pølse, en shorts, litt Freia-sjokolade, en Urge og bilett til og fra. Så har ikke så mye igjen, med andre ord.

Imorgen skal jeg på klassetur med klassen. Haha, jeg skrev det sånn med vilje. Klassetur med klassen (pling). Så kommer nok et innlegg etterpå kan jeg tenke meg. Etter Grey's da vel..

bbybybyby

ismokka på Stockfiels er bare best!
nå er det middag, perfect.
god bless america? no, my hair

Hei sann. Nei, som du kanskje skjønner, ikke noe skole idag heller. På en måte er det jo veldig digg,men på en annen side, så blir det jo kanske litt ensomt? Neinei, don't get me wrong, selvfølgelig er det deilig å ha huset alene, men å ha det i to dager i strekk, blir litt.. ensomt..? Ja.

Akkurat nå har jeg kommet ut av dusjen. Hadde tenkt meg en tur til byen idag, alene, sjekke forholdene. Men jo, når jeg kom ut av dusjen fant jeg ut at jeg hadde veldig langt hår mens jeg gredde det! Det er jo så langt, at det nesten ikke er pent vettu. Og mitt hår vokser så sinnsykt fort. Ja, ælig. Helt sinnsykt fort, at du nesten ikke skulle tro det vett. Men back to business, Hedda har jo bursdag på søndag, så jeg skal planlegge hva vi skal gjøre. Kommer til å bli morsomt. Jaja, sees når jeg er hjemme!

donttakemehome
dette er bare foran

hits