august 2013

Who You Love

John Mayer ft. Katy Perry - Who You Love. Er vel ikke den eneste som har falt for denne sangen? Ah. Albumet, Paradise Valley, er heller ikke så aller verst. Går på repeat hos meg. Ah, igjen.

God morgen :)

Gratulerer med 50 år, pappa

Du og jeg. Sommer 1995.
Gleder meg til du kommer nedover til fastlandet :) Håper du fikk kortet jeg sendte!

Ville tilstander i Oslo

KosSkal bare kose meg i byen den siste delen av sommerferien. Skjer mye i oslo for tiden, og i livet mitt generelt. 
Kanskje vi snakkes her inne senere!? 


Dokumentar: Dramaet på SvalbardTre studenter drar sammen med fire Svalbard-beboere på en eksamenstur: Svalbard på langs. Men turen tar en dramatisk vending da vinden når orkan styrke, og gradestokken kryper ned til 35 minusgrader. Dette er en historie om mennesker som ikke gir opp, og som her gjenforteller sitt verste døgn noensinne. 

Pappa var en av guidene på denne turen, og du kan se dokumentaren på TV2 i kveld kl. 17:00.


II. TrondheimStartet dagen med å skrive litt på badet, nydusjet. Et sitat jeg syns er så fint og sant. Også tenker jeg veldig mye om morningen, så er en måte å få det ut på. Alle skriver jo på speil. 

Nå som jeg er på Norgesturnè over hele landet, syns jeg det er så deilig med frihetsfølelsen. Jeg trenger ikke å stresse med noe, jeg kommer meg fra A-Å uten den minste anstrengelse, og det er så deilig å bare gå (ok, Stephanie kjørte oss rundt hele tiden og jeg fikk skyss av Tor til flyplassen, så..kjøre) rundt i en by du aldri har vært i før. Det er så deilig og du opplever så mye samtidig. Selv om jeg ikke var så mye alene i Stavanger, elsker jeg å være alene i forskjellige byer, jeg elsker å vandre rundt og ikke ane hvor jeg ender opp, og jeg føler meg heldig som kan det. Andre trenger å gjøre noe hele tiden, og de trenger å ha mennesker rundt seg til enhver tid, og ja, jeg har tonnevis av de øyeblikkene, så jeg sier aldri nei takk til litt alenetid. Jeg får mye alenetid i Trondheim, men i går hadde Anna fri fra jobben (på Zara, btw- SÅ kult!), så vi hadde hele dagen på oss til å alt og ingenting. Diggeste dagen på lenge.
#kleinposeJeg prøvde meg på den kjente "sykkelheisen" og FY, så vanskelig det var! Jeg kom meg opp da, så målbevisst som jeg er. Du må nok ha ganske sterke ben for å klare det (#neida #harikketrentpå2måneder).


Turistgardi. Nidarosdomen er fantastisk fin, dere. Vi kjøpte billetter for å gå inn i kirka, og det var definitivt verdt det; det var en syk stemning der, neeeeeeesten så jeg felte en tåre, neeeeesten!
Boxer fra Bjørn Borg, btw.
 After Eight-kaffe, altså.......

Bra dag! I dag skal vi se The Heat på kino, gleder meg til litt Sandra Bullock-magi! #lol


CosChilleantrekk/favvoantrekk. Fant endelig denne shortsen fra COS igjen! Er liksom en boxershorts, men den kan ikke kalles det heller, siden den er for vid og stor til å være "naken" med den på, men samtidig kort nok til å brukes til det. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Den er dødsdigg og superfin- slik kan den også forklares. T-skjorten er også fra COS. Eier egentlig veldig mye derfra, men COSter jo så lite, så (noen som lo av den?).


hits