august 2010

just nu


Alle disse 3 albumene hører jeg på nå. Elsker John Mayer. Synes det er noen kule sanger på Robyn sitt album, men jeg liker de. Som jeg har hørt, så skal det snart komme et nytt album av Robyn, Body Talk Pt. 2. Jeg fant albumet til Katy Perry på ThePirateBay, så jeg lastet det ned. Likte det faktisk. Skal kjøpe CD'n i morgen. Skal jo selvfølgelig slette de sangene jeg lastet ned, men jeg bare måtte laste det ned.

Hører du på disse? :-)

Lekser, sa du? Næææææh.

*host* unnskyld meg...

Idag (i dag, iidag, iddag, whatever) hadde jeg ikke med meg kameraet på skolen. Du lurer på hvorfor? Jo, fordi jeg er så redd for det! My precious (kommer et innlegg med den overskriften epå). Først knuste jeg den ene linsa til speilreflekskameraet vårt, så knuste jeg skjermen på kameraet til pappa, SÅ mista jeg mobilen min på toget! Er det noe annet som kan gå galt, så er det at jeg mister kamerat mitt. Det jo skjebnen!

Derfor blir det ikke bilder fra skolen etc. idag. Selv synes jeg et hvert innlegg burde ha et bilde som man selv har tatt, for da blir helheten i innlegget mye, mye bedre. Andre ganger må man bare ty til midler, som jeg gjør nå! Jammen hør, om du skriver om at du var på cafè idag, og du drakk den beste kaffen du noen sinne har smakt, så legger du liksom ikke ut et bilde av en ku.

HAHAHA, og nå til en lattermild Gard. Tulla (syykt dårlig), men som noen av dere kanskje merket på innlegget jeg posta i går, så hadde jeg en grundig skrivefeil. Du skjønner, der hvor det skal stå "kjede" står det "skjede".. altså:Som tilsvarer...

       
(hahahaha, måtte bare ha et bilde av de kuene siden jeg nevnte det istad)


Men nå har jeg fixa det da, så nå blir det:
Nå skal jeg ut for å kjøpe barberskum! Ønsk meg lykke til i kassa på Spar :-D


lyst påååååå


sparegard

I dag har jeg søkt jobb! Bakeriet på ByPorten spurte om CV og søknad, så da leverte jeg det i dag. Håper jeg får jobben, siden det er liksom på et bakeri. Elsker jo selve ordet bakeri, det betyr for meg avslapping, tid tid snakk, tid til avslapping, tid med venner, tid alene om mant trenger det osv. Kanskje neste gang du går forbi bakeriet, så står jeg der? ;-)En annen ting jeg så etter i dag, var det nye albumet til Katy Perry som skulle kommet ut i dag. Men jeg fant det ikke! Muligens det var utsolgt for øyeblikket, men jeg skal tilbake i morra, for da har jeg peng. Men fra hvor? Jo - jeg knuste sparegrisen min istad!* Alle pengene jeg har i lommeboka og som er vekslepenger, legger jeg i sparegrisen. Sånn sett er det veldig smart, siden når jeg telte sammen alle pengene mine så hadde jeg...

.. 250 kr jeg kan bruke på hva som helst!! Dvs: cafè med venner etter skolen, diverse magasiner, CD'n til Katy Perry, muligens noe fra kantina (jeg er matpakke-menneske) og nytt penal eller noe, haha.


* Ok, jeg knuste ikke sparegrisen. Bare morsomt å skrive det..

Jeg elsker de nye brillene fra asos.com. Virkelig godt glass, alt er så klart. Mange på skolen min som har bestilt solbriller derfra er veldig fornøyde. Anbefaler!

ærlige svar

yndlingsmusikk?

Har lastet ned albumene til John Mayer, Robyn og Rihanna så nå går det mest av det. Ellers hører jeg på det som er på bilde, har ikke vært på CD-shopping i det siste, sorry.
verste mareritt?
Jeg husker før at jeg alltid hadde mareritt om at jeg satt på do, mens en måkegjeng plutselig hadde kommet og hakket på meg. Helt ærlig, jeg hadde pisset på meg. Heller selvmord liksom..
trener du?
Jeg har trent tennis i noen år, men jeg tror jeg skal skal gi meg nå. Det interesserer meg ikke lenger, og jeg synes det faktisk er kjedelig.
gråter du av film? hvilken?

Løvenes konge, Titanic.. Gråter sjeldent av filmer egentlig.
hvordan fikser du håret ditt/hud?

Jeg har ikke spa-dager, men det hender at jeg setter av litt tid til å fikse på utseende. Jeg bruker noen ganger ansiktsmaske fra Pure, en ansiktsrens fra Linidern (?), og en krem for tørr hud. Til håret kan jeg bruke alt fra rettetang til hårgelè.
hvilken sjokolade er den beste?
Trekløver og Troika. Også er Bergende Melk også veldig god!
hva har du på armen din akkurat nå?

Klokke fra Bianco, Danmark.
avhengig av?

Sladremagasiner, Troika, mocca, iPod, PC, mobil.
beste drøm?
Flytte til en storby, starte mitt eget blad mens jeg har noen modelloppdrag for Gucci og Armani, sitte på cafè i New York og bo noen minutter fra Central Park. Ahh, herlig.
hvor handler du klærne dine?
Du finner meg på H&M, Zara, Weekday, Carlings, alt mulig fra loppis, Urban, Sole.. Ja.
hvem har inspirert deg mest?
Det må vel være vennene mine og foreldrene mine. (sykt safe svar, men der har du det)
5 steder du ville rest til akkurat nå?
Hong Kong, New York, Tokyo, Stockholm og til pappa i Svalbard.
hva har du i bagen din?

Alt dette; mobil, eos, lommebok, iPod, solbriller, lydbok og deodorant (du vet, itilfelle)
favorittårstid?
Må vel være sommer/høst.
har du en crush på en fremmed?
Ja...
hvor gammel var du da du først drakk alkohol?
Alkohol..? Hva var det igjen?
hvordan ble du kjent med Hedda?

Via skype. Neida, jeg har kjent Hedda hele livet mitt; park - barnehage - barneskole - ungdomsskole - naboer. Ja, vi har alltid vært sammen og skal alltid være sammen. Hverfall det jeg har sett for meg. Haha, bildene er gamleeee
dine mål i livet?
Bli kjent blogger? Neida. Skaffe meg barn og bli sjef i Turistforeningen Norge. Neida. Jeg vet virkelig ikke, you tell me
hvis du skulle gått tilbake i tid, hva ville du forandre da?
Veldig masse, igrunn. Mye hemmelig. Mye jeg bare vil glemme. Men er det en ting er det vel å ta flere sjanser, få opplevd litt mer. Var et ganske vanlig barn til en alder av 14. Etter det har jeg tatt litt flere sjanser tror jeg.

Hehe, fant disse spørsmålene (ikke Hedda-spørsmålet da) på en blogg og ville gjøre det samme. Litt morsomt da, for meg.. og dere!

avslappende søndag

En perfekt oppskrift på en lørdag må vel være å sitte i behagelige klær, spise godteri mens man ser på Disney Channel, være på PC'n i timesvis, dra ut til byen for å ta en kaffe mens du shooter noen bilder, se på folket gå forbi og se på regnet som aldri slutter. Vel, det er vel dagen min i dag. Har hatt på meg joggebuksa mi og en stor T-skjorte i hele dag og det er utrolig deilig. Spesielt med litt feber.

Var på Frogner istad og besøkte leiligheten til mamma som hun skal leie ut. Jeg bare elsker Frogner, for bygningene og butikkene er så koselige. Alt er på en måte så gammeldags og sjeldent. Leiligheten er utrolig fin. En dag har jeg lyst til å flytte til Frogner, bo der i noen år, mens jeg studerer eller jobber. Bo i en fin fin leilighet som jeg dekorerer helt etter min smak, bo sammen med en venn eller en fremtidig kjæreste og bare leve livet. Ja takk.Etter å ha tatt noen bilder av legligheten, dro jeg, mamma og tante på Kaffebrenneriet. Aaah, avslappende.

Og nå er det masse regn. Over og ut!

status: tett og sår

Tett i nesa, sår i halsen, utrolig kald.. Dette er meg akkurat nå. Jeg hater å være syk, selv om jeg nesten aldri blir det. I går hentet jeg min nye PC, og jeg bare elsker den! På kvelden spiste jeg middag hos fettern min, siden han skal dra på tirsdag måtte vi bare ha en avskjedsbursdag for han. Det var koselig, men samtidig rart. Han skal være i New York i et helt år, mens jeg sitter igjen i kalde, kjedelige Norge. Huff.

Ok, her har dere altså webcameraet på PC'n min. Det suger skikkelig, men jeg skal nok fikse det. Dere ser det bilde nederst til høyre, det tok jeg etter at jeg hadde fikset litt på... alt egentlig. Men samma, trenger egentlig ikke et superbra webcamera. Morsomt å ha når man skal blogge fort/ om du har noen på besøk/ om du kjeder deg/ om du er syk. Og skjerfet er på hele tiden. Om ikke så kommer jeg til å fryse meg ihjel. Har allerede tatt meg en paracett. Håper det hjelper! Ønsk meg god bedring da :-)

abc-bursdag

Gårsdagen var veldig koselig! Jeg ble kjent med en ku, en kaptein, en løytnant, en engel, en katt, samt en japaner. Du skjønner, det var kle-seg-ut-bursdag hos Hedda igår, og som jeg kjenner vennene til Hedda; de drar den helt ut! Jeg var Bahamas, og tusenvis av flagg lå på gulvet når vi skulle rydde huset. Aah, jeg elsker bursdager! Det tar ikke for av, men alle er liksom med hele tiden, og selvfølgelig er det noen som er mer gira på dansegulvet enn andre, he he.


Dette er ikke alle bildene, fordi jeg skal ut nå. Hakke tid! Gleder meg til å hente min nye PC!

bladtid

Åh, endelig helg! Jeg synes egentlig at uken har gått ganske fort, og det er jo positivt! Vil ikke ha mer skole, bare flere fridager!

Dagen har gått som den skulle; rekke skolen, unngå å bli våt, prøvd å ikke kjøpe noen godsaker (som jeg gjorde.. Juice, tyggis og troika må bare til!), og bare slappet av i friminuttet. Morsomt å høre om hva andre skal i helgen, så man kan møtes og invitere på en fest eller noe. Sola og regnskyene har kranglet om været i dag, og jeg som skal i Heddas bursdag etterpå trenger å ha en bursdagsfrisyre! Nå er håret mitt vått og ekkelt og jeg orker ikke å ta en dusj. Har masse å gjøre!


Jeg eeeeeelsker håret mitt på det bilde her. For første gang har jeg bare latt det ligge. Om dere har ikke sett de nye solbrilene på. De er kjempegode, pluss at de kler meg når jeg spiser potetmos!

Fredag er bladtid og derfor..

Aaaaaah.

Jeg elsker å ligge i soffaen mens jeg leser blader, og disse er de beste! D! og People slår alle. Driter i moten på forsiden, jeg kjøper de for gossip og glamour! Kanskje Sandra er i et av dem... Uansett, håper dere får en fin fredag! Nå skal jeg virkelig stelle meg før jeg drar til bursdagen til Hedda. Jeg skal være Bahamas!

i bahamas

Da er jeg ferdig med antrekket mitt til i morgen. Jeg printet ut tusenvis av Bahamas' flagg også var det bare å sette i gang å lime. Jeg kjøpte superlim i dag og jeg lover dere; det sitter like hell. Fikk masse på fingertuppene, og jeg trodde jeg skulle bli værende med et flagg fra Bahamas for resten av livet. Grusomt. Bilde dere ser nederst er det vi gjorde i dag, men jeg skal gjøre en liten ting til i morgen, så dere får glede dere!

Armene skal bli litt mer dramatiske, også skal jeg ha noe på armene, klokka mi passer veldig bra igrunn. Det var faktisk morsomt å lage t-skjorten. Vi brukte lang tid liksom, men jeg synes man skal sette over litt tid på slike ting. Det er jo bare en kveld, så man må jo gjøre det beste ut av det. Jeg lurer på hvordan jeg skal ha håret, skal se etter noen hårfrisyrer på nettet. Men først; senga.

today

Æsj, nå har katta mi bæsja på doen sin, så det stinker noe jævlig her nå. Jeg går gjennom helvete liksom. Så, dagen i dag har praktisk talt vært våt. Det regnet når jeg kom inn på skolen og når jeg gikk ut igjen. Det ødelegger virkelig dagen, føkk. Også hadde jeg gym i dag også, så det gjorde ikke ting lysere av den grunn. I dag har jeg kjøpt meg lås til skolen, så nå kan jeg bruke skapet mitt som oppbevaringssted. Har aldri hatt skap, så det skal bli gøy å dekorere (som om jeg kommer til å gjøre det).

Dette bilde viser alt; at vi ikke orker timen, så vi setter oss ut med hver vår godsak i hånda, røyk og cola.Likte at det var en megapytt på vei til gymmen. Og jeg slang opp kamera. Dette er Hanna.

Etter at hele skolen var ferdig, satt jeg meg ned på Deichmanske med Ragnhild og begynte å lese VOGUE, mens Ragnhild gjorde lekser, i sånn syv minutter.

Deretter møtte jeg Anna, helt random. Jeg ble så klart med til Oslo Shitty sammen med henne, for gjett hva: jeg fikk en ismocca fra Stockfleths av henne! That just make my day!

Nå sitter jeg er med en pølse i den ene hånda og skriver med den andre. Jeg skal opp til Hedda for å gjøre ferdig antrekket mitt i morgen. It's gonna be sweet! Ha det så lenge ;-)

hva gir man bestevennen?

Sorry, har bare ikke vært i blogghumør i dag. Først ditt, så datt. Bestevennen feirer bursdagen sin på fredag. Hva skal jeg gi? Hva skal jeg ha på meg? Hva pleier man å gi til bestevenner? Disse spørsmålene har surret rundt i hodet mitt i hele dag. Og ja, det kan blir veldig irriterende. Jegmå gi noe som skiller seg ut i mengden, siden min gave skal jo være best. Hadde bestevennen din kjøpt seg ny bil, hadde jo du sittet i forsetet. Det må man jo nesten forlange! Eller?Jeg har allerede tenkt ut noe, men jeg må ha noe mer. Noe mer pow. Noe hun ikke forventer.. Ok Hedda, jeg vet du leser dette, men jeg vet du sliter med de samme tingene. Hvertfall - hva er best; en gave, eller mange? Selvfølgelig er den ene gaven like høy verdi som mange små, men hva vil personen like? Åh, samma. Ingen bryr seg om dette uansett. Jeg tenkte jeg bare ville blogge for å gi dere noe. Tydligvis var det ikke stort. Natta, gjesp.

keen på kjøretimer?

Jeg går på en trafikkskole kalt "Best Trafikkskole". Rett og slett for at den er best! Men det er jo læreren min sine ord. Jeg har nå kjørt tre timer og jeg er veldig fornøyd med resultatet! Læreren er kjempehyggelig, stresser aldri; gjør du en feil begynner han bare å le og forteller en vits i samme slengen. Når jeg kjører er jeg helt, helt avslappet, for jeg vet at han vil gjøre det beste for at jeg skal bli en god sjåfør. Jeg blir til og med henta på døra av han, isteden for å gå en lang strekning! Alltid presis, aldri grinete eller sur, alltid gøy og ja.. Jeg anbefaler virkelig denne kjøreskolen!
Det ser kanskje litt dyrt ut ved første øyekast, men virkelig, det er ikke så dyrt. I forhold til andre kjøretimer er dette et tilbud!
Har du begynt med kjøretimer?


Åh, dagen i dag var virkelig ikke topp på min side. Det gjaldt ikke ensomhet eller noen av de greiene, det var bare meg! Jeg kan ikke tro at jeg valgte skoene jeg gikk med i dag.. Også valgte jeg den genseren også.. Til og med håret så jævlig ut. Så ut som en emo unge som retter håret slik at det blir like rett som gressrå. Jeg skulle virkelig ikke rette håret slik. Jeg føler meg faktisk uvel når jeg ikke er fornøyd med meg selv. Høres skikkelig egoistisk ut, men det er sant. Jeg ville bare dra hjem og skifte. Også tok jeg heller ikke med solbriller i dag! Har alltid med meg solbriller, og nå som det ble sol hadde jeg de ikke med. Hvor ironisk er ikke det.

Kjøretimen istad gikk faktisk utrolig bra! Skikkelig fornøyd med timen :-)Nå tenkte jeg å hente PC'n min som ligger på Økern og venter på meg. Må bare overtale mamma om at det faktisk er et senter vi skal til. Da blir hun sikkert med. Skal jogge etterpå også. Og muligens på teselskap... Vi får se ;-)

russeklær 2011 - dette likte jeg

Jeg fikk med meg russekatalogen for 2011, altså kolleksjonen og så litt i den når jeg kom hjem istad. Det var utrolig mye stygt, men det var noe som skilte seg ut. Litt.Alle disse genserene er unisex, selv om det er damemodeller.

Synes denne var litt kul, grunnet fargen og elgen.

Stoffet..

Uten å kneppe igjen alle knappene. Sikkert kulere åpen.

Denne så faktisk deilig ut.

Den stripete var überkul. Kunne ha kjøpt i dag leiks, haha.

Modellen, ikke boxern. Tulla. Boxern var faktisk kul.

Hallo - skriften er selvlysende! Må jo bare ha, hææ? :-)

Alt detta. Haha, tulla. Kanskje den nederst til høyre... Nei vent, glem det. Æsj.

Lol.

Året jeg blir russ skal jeg ikke bruke tid, arbeid og penger på russebuss, men på klær! Slik at jeg kommer inn på alle bussene, fordi jeg har alt. Hæææ, hææ? Hehe, synes det var litt smart.

true colors

Bare et kjapt innlegg så dere vet hvor jeg er (snakker spesielt til Sigrid og Hedda, mine bloggfans)!
Dro til sentrum med Ragnhild og Aurora. Drakk frappè og cappuccino og løp til Cubus for å kjøpe hårfarge til kjære Aurora. Nå farges det for harde livet mens vi hører på dårlige reklamer på radioen. Ho ho.pakke i posten


Var utrolig glad når jeg fikk pakkene i posten! Som julaften i august.

Disse ringene var akkurat litt for store, så jeg har allerede bestile meg nye.

Brillene derimot var perfekte. Men selv om jeg måtte bytte ut ringene:

skjerfet fra bianco


Kjøpte dette skjerfet i byen idag. Det var fra Biano, salg. Det var vel først og fremst fargene jeg falt for, og at det er nokså (veldig) stort.

Her får dere stua til ho mor klint inn i trynene deres!

Nå skal jeg ta sykkelen (puh) til Hedda. Kos dere i finværet!

kompliserte kjøp (og første skoledag)

Min første skoledag var utrolig bra! Alle var så blide og hyggelige. Jeg tror jeg fikk flere klemmer enn at jeg sa "hei, hatt en god sommer"-setningen. Men klemmer må til. Etter en lang tale, et varmt klasserom og noen klemmer til, dro jeg til sentrum med Ragnhild og Nora for å steke litt og få oss en matbit. Jeg synes det var nokså varmt med tanke på at jeg på nippet til å swætte. Gjorde det ikke, heldigvis.


Jeg fant et antrekk jeg likte kjempegodt fra Acne på Egertorget.

Jeg kjøpte meg et nytt skjerf. Dykk får sjå det seinare (dårlig på nynorsk).

Etter alt dette dro jeg til Slottsparken for å møte Sigrid (bilde) og mange andre. Vi var der ikke så lenge, men det var utrolig deilig å sitte på et gress i evigheter.

Også til dagens situasjon: Jeg hadde fått penger fra pappa til å kjøpe PC. Så fant jeg en billig PC som jeg likte kjempegodt, kjøpte den og bærte den rundt om i byen. Så fikk jeg vite at pappa allerede hadde bestilt en bedre PC med antiVirus og office-pakken. Så det var bare for meg å hente den. Jeg tenkte meg om i noen minutter og bestemte meg for å levere den inn og få pengene tilbake. Tror du ikke på meg?

Bevis og greier, vettø.

Så da blir det snart ny PC på meg! Og er det noe jeg hater med bloggen min så er det at skriften er så liten. Skal få den større. Tror du det blir bedre? :-)


Elsker denne sangen!

gammelt nyttFant denne jakken i skapet hjemme. Nesten ubrukt, bare litt flekker her og der, men de får jeg av. Morsomt å finne noe man trenger, som denne jakken. Fargen er militærgrønn, som ikke vises på bilde, og jeg liker detaljene; lommene, en glidlås her og lomme der. Perfekt nå til høsten.
Gullfunn.

lys fremtid i sikte
Jeg får snart ny laptop! Skal hente den så snart jeg vet hvilken jeg skal ha. Også har jeg søkt om stipend, så jeg håper jeg får mer enn 850,- noe jeg tror. Ca'ching!Gleder meg til det nye albumet til Katy Perry! 30. august! I'll be there!Den skal feires neste helg! Blir så bra!

Hehe, noen av bildene ble skurrete, men jeg gjorde de på ti min, så jeg orket ikke å justere på skarpheten..

Har du noe å glede deg til fremover?

bare håndball i seks timer

Jeg har med ord på hjertet lovet meg selv å ikke se på flere håndballkamper i mitt liv! Jeg stod opp klokken syv idag, og har sittet å sett på håndballkamper i seks timer. Seks timer! På de seks timene kunne jeg ha stått opp ordentlig, brukt lang tid, dusjet, lagd meg en god frokost og lest i blader. Det er vanligvis min dagsplan på søndager, men dagen i dag var et lite unntak. Jo, forresten. Jeg satt sammen med mamma og så på unge jenter og gutter spille kamp, mens vi tok målene og skrev ned hvem som scorte osv.

Gjett om vi ble slakta av trenerne da! "DET BLE JO IKKE MÅL DER!!", "HAN DER SKAL HA EN TO MINUTTER!", "STOPP KLOKKA DA, FOR HÆL#". Ja, det var et katteslagsmål! Men jeg er rikere, og DET er jeg fornøyd med!


Også en ting til:


Har hentet mobilen min idag! Nå er alt som det skulle være; rik og min bestevenn i min hule hånd! :-)

siste feriedagen

Jeg har lenge tenkt på hva man gjør den siste feriedagen? Gjøre noe helt spesielt, slik at det blir en god avslutning på en god ferie. Møte de vennene du ikke har sett på evigheter for å ta en kaffe etc. Eller bare henge med de god gamle. Det gjorde jeg i kveld sammen med Kristine og Birgit. Det var en super koselig kveld, og faktisk en god avslutning på en veldig bra ferie. Vi bakte muffins, satt oss ute mens vi lyttet til musikk og snakket om Tyskland-turen vår. Vi skal nemlig til Tyskland for å se på Eurovision Finalen... håper vi. Det hadde vært gøy å vandre langs gatene med hver vår tyske øl i hånda, snakke tysk til fremmede og leve livet. For det er jo derfor vi drar; for å lære tysk.


Muffins er godt. Spesielt deigen, fra en kopp.
Blir aldri lei av dette bilde. Ser ut som at Birgit spruter skikkelig mye røyk mot Kristine, men så er det egentlig bare vindus-greia som gjør det, ser du?

I morgen skal jeg på jobb. Fra ni til halv tre. Blir så gøy det!


dyr kveld på byn?

Egentlig så hater jeg å bruke penger på mat. Det å dra ut på byen for å spise, hvor du selv betaler, jeg synes det faktisk blir for mye penger. Det koster jo å spise ute på byen, når du heller kunne laget noe hjemme sammen med venna dine. Om jeg skal spise ute vil jeg ha noe stort, slik at jeg blir mett. Ikke en bitteliten burger med sylteagurker og et tynt salatblad, og få en regning på 150 kr. Synes det blir for bortkasta! Spleis på maten og lag noe godt hjemme, eller ta med noen ut på byen for å spise nachos og spleis. Men om du har noen som betaler for deg, som en veldig snill bestemor eller tante, DA går det greit!
Bildene er fra tirsdagen, da bestemor og tante Unni tok meg og søstra mi ut på Hard Rock Cafe. Ikke så dyrt, også er det så godt!

Nå skal jeg ut til Birgit for å møte henne og Kristine. Long time ago, så det skal bli kos! Åååååh, jeg må sykle til trikken. Hater, hater oppoverbakker og trikk!

my precious!

Må bare fortelle dere en historie.. I går da jeg var på vei hjem, skjedde det noe sykt trist! Ok, da jeg hadde kommet meg fram til Oslo S, lette jeg overalt etter toget mitt. Jeg måtte være kreativ og spørre en om veien. Jeg spurte en jente, 19-åring, om hun visste hvor Ski-toget gikk. Og det visste hun! Heldigvis for meg. Jeg satt meg ned på en toer, mens hun jenta satte seg ved siden av meg, på en treer. U see? Og gjett hva jeg mistet? MOBILEN MIN! Den hadde falt ut av lommen min og ned på gulvet. Jeg ante fred og ingen fare og gikk av toget, så glad som jeg var!

Etterhvert skulle jeg skrive en melding til mamma og si at jeg var snart hjemme. Men jeg fant ikke mobilen min. Jeg ransaket meg selv, tok ut alle tingene mine fra bagen og prøvde å finne en som kunne ringe til mobilen min. Men det var ingen mobil. Den var borte borte. Da jeg kom hjem lå mamma og sov, så jeg måtte liste meg inn. Jeg holdte nesten på å gråte, siden det er jo ikke akkurat kult å miste en så bra mobiltelefon. Men så ringer det - til mamma! Jenta på toget hadde funnet mobilen min og ringt til mamma. Mamma stormet ned trappen og ba meg om å skrive ned et nummer. Jeg bare what the hell liksom. Nummeret var til hun jenta, og vi har avtalt tid og sted hvor vi skal møtes. Jeg er så heldig!

søta sjutton

Waka waka! I går kveld var jeg som sagt på en bursdagsfest på Nesodden. Kvelden alt i alt var utrolig bra! Kan ikke si noe stort annet. Alt var i sin fineste orden; menneskene var hyggelige, plassen vi var på var perfekt for et stort arrangement, det var fine antrekk, man fikk en matbit om man var sulten, bursdagsbarnet holdt til og med tale foran alle! Det synes jeg var godt gjort! Været kunne man selvfølgelig gjort noe med, siden det var ikke så festlig å sitte ned på en våt krakk. Men det var så lite..

På veien hjem var det litt trøblete. Du skjønner, på veien hjem hadde jeg tenkt til å ta en båt som gikk perfekt slik at jeg rakk bussen min. Og selvfølgelig rakk jeg den ikke, trolig fordi det ikke var klart på Aker Brygge. Så vi stod der i fem minutter og bussen kjørte - uten meg. Jeg løp til togstasjonen, håpet på at gikk et tog til Ski. Men det gjorde det ikke. Jeg måtte ta trikken. Det verste av alle vonde ting! Men jeg ga ikke opp! Jeg tok et tog til Oslo S, og der var det jaggu meg et tog som stod - TIL SKI! Det siste av alle togene i den retningen. Jeg hadde scora!

(Jeg har en tindens til å legge ut mange bilder på bloggen, så til dere som var der: ikke lagre bildene og legg de ut på facebook! Vil gjera det sjæl!)Bursdagsbarnet i svart, som hadde det nydeligste kjedet fra Malene Birger. Pluss for parasolldrink, Sigrid!Disse to ser alltid bra ut på bilder!Hva skulle man gjort uten et glass å gjemme seg bak? ;-)Ja, noen bilder ble veldig skurrete. Jeg hadde ikke oppfunnet blitzen på den tiden der..

Koselig gjeng!

Jeg fikk meg en ny venn! Neida, men hun var veldig koselig med meg. Har funnet ut at jeg digger bergensere. De snakker alltid og har alltid noe å si, og jeg liker mennesker som snakker i et sett!Disse to møttes i England! Skulle vært der..!"Gidder du å bli med meg ut for å hente en cider"-rommet.Joda, jeg likte jordbærene.Synes bilde hadde så mange aktiviteter, jeg likte det.Jeg endte opp her! Kjøpte VOGUE (som jeg skal lese nå) og en smoothie mens jeg ventet på dette 01:13 toget.. Bra slutt på en bra kveld!

subway lunsj

Idag våknet jeg opp med Anna ved min side. Vi hadde ikke mat i heimen, så vi dro til byen for å spise frokost, eller mer en lunsj på blogg-språket. Vi fant noen utenlandske penger som vi veksla inn med norske penger, og plutselig var vi rike! Men de pengene skal jeg spare til noe senere!

Vi tok lunsjen på Subway. Beste stedet å spise om man har skikkelig lyst på en skikkelig god sandwich! Vi tok taco.Nå skal jeg pakke inn litt gaver og slikt, og så blir det ut på bursdagsfeiring. På Nesodden. Og jeg som trodde jeg hadde kjørt nok båt i mitt liv!

fordelene med et tomt hjem


Akkurat nå sitter jeg her med Anna. Alene hjemme. Har kjøpt oss en pizza og litt brus, så kvelden har bare begynt. Deilig å sitte ute i mørket, helt stille og prate. Anna skal overnatte, så vi gleder oss til en first class breakfast i morgen - i byen.

die party hütte

Hei!

Da var jeg hjemme igjen fra hyttetur i Drøbak. Oppholdet har vært kjempebra; hyggelige mennesker, god mat, fine kveder, sene kvelder, høy musikk, kortspill og masse latter og moro! Jeg var den eneste gutten der med syv andre jenter, men det var bare fem som overnattet. Jeg vil ikke si at jeg fikk nok av sola, for det fikk jeg ikke. Jeg fikk nok av overskyet vær og litt kulde, det må sies, men det gjorde ingenting på stemninga!

Hytta ligger på en øy, så vi måtte ta racerbåten til og fra hytta. Vi holdt oss for det meste i hytta, for det var ikke så mye liv i Drøbak city. Men det var det i hytta. Jeg tror jeg brukte opp alle lommepengene jeg fikk av ho mor, pluss litt ekstra, så det var ikke noe å spare på, he he.

Orket ikke å gjøre noe med bildene, bare slang dem med. Hygg dere!
hytte-meg tuuu

Da farer jeg avsted til hyttetur i noen dager! Jeg er redd for at jeg ikke kommer til å blogge mens jeg er der. Er litt usikker på om det er nett der, hvilket jeg tviler på. Men jeg kommer tilbake på torsdag, så da blir det meg, meg og meg igjen :-)På gjensyn da dere!

hahahahahaHaha, det blir ikke bedre enn dette. I denne perioden prøvde jeg alt for å få flere lesere. Jeg prøvde meg på konkurranser, jeg prøvde å lage konkurranser, også lovet jeg at jeg skulle lage en tegning hver fredag, for de som var interessert i tegning. Det ble selvfølgelig ikke noe av. Også prøvde jeg videoblogging i en liten periode. Takk gud for at det ikke ble noe av!

datokræsj

Hva gjør du når søppelbøtten står 2 meter fra pulten din, og du skal kaste noe? Reiser du deg opp og kaster det, eller prøver du å sikte? I mitt tilfelle så sikter jeg. Og av alle de fem gangene jeg har siktet oppi bøtta, så har jeg bommet! Det må jo være et dårlig tegn, eller hva?

Jeg gleder meg til denne uken! I morgen drar jeg nemlig til hytta til Julie, som skal feire bursdagen sin der. Uten foreldre! Jippi! Den ligger i Drøbak, så vi må ta buss bort dit i morgen tidlig. Vi skal være der fra tirsdag til torsdag og jeg gleder meg til alt vi skal gjøre; tæne, spise god mat, bade, sitte lenge oppe om nettene, kjøre båt med ruperister.. Ja, alt mulig du kan gjøre på en hytte, egentlig. Forhåpentligvis blir det kortspill... MED SHOTS! DET liker jeg, haha.
Men - på onsdagen er det også visning på Fam Irvoll! Så den får jeg ikke dratt på, selv om jeg er invitert. Men jeg håper at hytteturen blir som jeg håper på, og at jeg ikke trenger å grine på onsdagen. Vel, jeg får nøye meg med bildene som kommer ut på nettet!totally awesome

Istad gikk mesteparten av tiden min til dette:


Og dette:


Jeg bare elsker "Totally Spies"! Og selvfølgelig "The Simpsons", men det gjør jo alle. "Totally Spies" kan jeg se på en hel dag. Noen ganger ler jeg meg igjennom en hel episode. Andre ganger ønsker jeg at episoden skal bli ferdig, for da begynner det en ny en. Husker at det var "Totally Spies"-maraton på Disney Channel. Da løp jeg ned til Rema for å kjøpe noe digg, for så å sitte i sofaen en hel dag foran TV'. Det var faktisk sommerferien i fjor vel og merke!

Jeg skulle til Sandvika storsenter idag. Men dessverre ble Anna syk, så da ble det ikke noe av det. Resten av dagen er ikke planlagt, derfor skal jeg bare slappe av litt til jeg finner ut at jeg vil gjøre noe. Enkel plan, sant? Jeg gleder meg til denne uka, den kommer til å bli best! Forteller siden ;)

dagen idag, bokstavelig talt

Søndager er som oftest kjedelige og korte. Tiden går fort og timene er ikke til å spare på. Man ligger faktisk å venter på at den blir ferdig. Men det betyr ikke at hver søndag er slik. Min søndag var koselig og lang. Først kom bestemor og bestefar som hadde bakt muffins og boller, som de alltid gjør i slike treff.


Jeg tror jeg spiste to muffins og to rundstykker. Pleier som oftest ikke å spise for mye av dette. Man blir jo så mett! Idag ble jeg altfor mett!

Etter dette dro jeg for å besøke blusen til Ragnhild. Neida, men du skjønner at hun har kjøpt seg en bluse, fra Diane von Furstenberg som koster mer enn klesskapet mitt til sammen (spøk)! Den kostet 3500, men jeg synes det var verdt hver eneste krone for den er så fin:
Måtte bare ha noen bilder, haha. Det første jeg legger merke til er... alt!

Senere kom Nora (fra Nesodden, hahahahaha) og vi tok oss en tur til Slottsparken med hver vår lille is.

Okei, dette var et skikkelig "idag har jeg"-innlegg! Du får det ikke verre enn dette. Men jeg synes det er koselig en gang i blandt med sånne innlegg. Det gir oss liksom et innblikk i hverdagen din, og det synes jeg er tommel opp!

dagens planer

  • Først skal jeg spise en god frokost, mens jeg hører på de nye sangene til Katy Perrys nyeste album "Teenage Dream".
  • Få et koselig besøk av bestemor og bestefar, som jeg ikke har sett siden starten av ferien
  • Etter to-tre timer med dem drar jeg ned til byen for å møte Ragnhild. Eller byen vet jeg ikke, men vi skal hvertfall møtes en gang etterpå.
  • Dra hjem igjen, for å være med pappa som reiser etterpå.
  • Nyte den siste tiden sammen med en person som trolig er en av mine største fans (HAHA).
Det kommer til å bli en goood dag.

amy winehouse som designer?

Jo, du leste riktig. Amy Winehouse har fått muligheten til å designe 17 antrekk til merket Pred Perry. Fred Perry sier det har vært morsomt å jobbe sammen med et så ungt talent. Mediene som har sett klærne sier dem er skarpe, smarte, sexy, masse av god holdning og veldig Amy Winehouse. Klærne (som du ser under) synes jeg er helt greie. Jeg ville heller ha sett klærne på en scene hvor en artist har konsert eller noe. De er også veldig damete. Men jeg synes det er bra for en artist som ikke har satt foten sin innen for designer-området før.


Hva synes du om antrekkene?

film og meg

Hva skjer med meg og film? I går så jeg på "Revolutionary Road", istad gikk "Hot Shots" (bilde under), jeg bladde random over kanalene og så så jeg at "Marley & Me" gikk, som jeg faktisk tok opp. Hvorfor? Jo, fordi jeg skulle på kino med pappa for å se "Inception". Når jeg kom hjem istad, gikk "Benjamin Button", som jeg så sånn halvveis. Så det betyr... 5 filmer på to døgn. Det er virkelig ikke meg! Jeg pleier ikke å sette på en film rett etter skolen for eksempel, rett og slett for at jeg ikke orker. Jeg liker heller ikke så godt å se på film sammen med venner. Det er greit om klokken er 23-00, for da skjer det jo ikke noe uansett. Men når klokken er midt på dagen, da er det ikke så fristende å se på film...Jeg synes Inception var utrolig bra. En skikkelig smarting film for alle. Alt var gjort så utrolig bra, og alle scenene var så utrolig spennende! Man måtte følge meg heeele tiden for å få med alt, det var det eneste som var litt negativt. Ikke en film jeg ville ha hatt foredrag om, for å si det sånn. For komplisert.

jeg måtte bareSånn. Nå kan designet mitt hvile.

4 ting jeg vil se mindre av

I moteverdenen er det veldig mye fint. Mange nyheter som faktisk folk liker, mange forskjellige stilarter og en haug med kule plagg. Men det finnes også noe som ikke er så fint. Jeg har laget en liste over ting jeg vil se mindre av i fremtiden. Faktisk; som jeg aldri vil se igjen:


Dressjakke (svart), olabukse og joggesko. For det første; når ble joggesko og dressjakke en slager? Og for det andre; hva tenker personen på når han/hun kombinerer disse tre tingene! Ok, dressjakke og olabukse kan faktisk gå, om den ikke er slitt eller altfor lys, men joggesko - jeg gremmes. Det ser bare så uferdig ut, og det føles som at personen som går med dette brukte tretti sekunder på å sette det sammen. Selv ikke Olivia Palermo (link) hadde sett bra ut i dette.


Nei, Crocs i seg selv er jo ikke spesielt fint å se, hvertfall ikke i byen! Men disse fargene! Jeg synes de grønne er verst (fant ikke lysegrønne på google, som er verre), men gule er heller ikke særlig fint, eller?Sokker i slippersene! På bilde er det faktisk noen som har oppfunnet sokker som skal passe i slippersene, haha. Dette liker jo ingen! Ikke dem som går med det, engang!


Store beltespenner. Nei, jeg liker det ikke. Jeg synes det har gått av moten for lengst, og beklager til dere som faktisk har 1 kg stor beltespenne, men jeg liker det hvertfall ikke!

Husk, dette er bare min mening. Dere kan ikke kaste steiner på meg om dere er uenige.
Hva er din mening om alt dette? :-)

cats in the cradle

Jeg fikk bytur idag. Jeg tok med meg Erlend, som skal ta andre klasse i USA og som reiser om 17 dager (!). Jeg hadde egentlig ingen ønsker, bare kikke litt i butikker. Erlend som alltid har mer penger enn meg i alle sommerferier, (han har tross alt bursdag i sommerferien) kjøpte seg to plagg. Jeg skulle gjort alt for å ha kjøpt noe nytt nå jeg også! Med en gang jeg får stipend, skal jeg dra til byen og gjøre det jeg liker best: Shop till you drop! Eller i mitt tilfelle: Shop til I drop!


(Jeg prøvde å gjøre mobilbildene større, for de blir bare 400x når jeg sender dem fra mobilen.)

Og så til dagens opptur: Jeg fant laderen til kameraet mitt! (Applaus). Jeg har snudd huset på hodet for å finne laderen, og det første pappa finner i en skuff er laderen. Takk og lov for at det finnes pappaer!Nå blir det far og sønn tid! Pappa reiser i morgen, så må nyte de siste dagene sammen med han!


Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle

keep my dignity

God morgen!

Jeg har funnet ut at jeg beveger meg over til å bli B-menneske. Jeg liker meg egentlig ikke i det B-området, jeg liker å være A-menneske, so I can keep my dignity. Neida, men jeg tror alle er litt B-mennesker i ferien. Hvorfor skal man liksom stå opp klokken 9.00 hver morgen? For å rekke noe? Vel, jeg er altfor trøtt til å rekke noe som helst de siste 9 dagene før ferien er over.

Men idag skal jeg være aktiv! Jeg skal ikke bli rævkjørt av sofaen, eller bli fet av godteri, eller sette på en døds gammel film med Jennifer Lopez eller Tom Cruise i hovedrollene. Dagen idag skal bli best. In fact, været er slettes ikke verst heller!

 Vil bare dele med dere en film jeg akkurat så på youtube. 
Haha.Peace out!

revolutionary road

Jeg begynte å se på en film på Canal+ som het Revolutionary Road. Jeg bare zappet rundt på de 1234092 kanalene vi har, og bestemte meg for å se den. Jeg visste jo om filmen, at Kate Winslet og Leonardo DiCaprio var hovedrollene og at filmen ikke er en av de nyeste. Filmen startet interessant. Jeg likte settingen, idèen. Det at de ville starte på et nytt kapittel og flytte til Paris, etter et langt A4-liv. De ser virkelig fram til denne reisen. Alt går på skinner. Men så begynte de å krangle. Skikkelig. Så ble de venner igjen. Så krangla de faen meg en gang til, og en gang til etter der igjen. Jeg tror det var en krangel etter det igjen også, men nok om det - jeg begynte å kjede meg. Begge var utro, og når Frank (Leo) forteller det til April (Kate) krangler de igjen. Og hva tror du skjer så?


Jo, de fortsetter å samarbeide med forholdet. Men ingen, selv ikke dem, tror på at ekteskapet skal fortsette. April, som nylig har fortalt at hun er gravid, bestemmer seg for å ta aborten - på egenhånd. Alt går fryktelig galt og April dør. Det var faktisk ganske trist, for jeg var på hennes side hele tiden. Jeg angrer ikke på at jeg så filmen. Jeg synes de spiller veldig godt sammen (spesielt i Titanic) og jeg sitter igjen med en god film. Absolutt ikke en forkastelig film, bare en film med veldig mange følelser. 5/10.

today´s schedule

Her hjemme på Nordstrand skjer det lite. Timene snegler seg forbi på samme måte som en episode av Hotel Cæsar, og himmelen skifter fra sol til skyer, og til sol igjen. Jeg har plantet rumpa mi i sofaen, og venter på at noe livlig skal skje. Vel, det eneste livlige som kunne ha skjedd akkurat nå, er vel om jeg faktisk begynner å le av "Dharma and Greg" som går på TV. Det skulle virkelig tatt seg ut.


Jeg har sett på titallige programmer, og finner ikke en kanal som vekker min interesse. Istad gikk jeg faktisk ut. Til Rema, for å kjøpe digg til meg selv. Det er sant, jeg skal ikke dele med noen i kveld. Oppgaven min er vel å finne på noe før klokka blir 23. Jeg tror jeg ikke gidder, men muligens tar jeg sykkel og sykler helt opp til Sæter for å leie en film. Akkurat fikk jeg sykt lyst til å se på en ordentlig film, alene, spise dette her:Nei, jeg hadde ikke hatt samvittighet til å kjøpe alt dette. Derfor kjøpte jeg bare Bassett´s, Godt og blandet og en Pepsi Max. Jeg som skal til tannlegen på onsdag bør vel egentlig ligge unna alt dette. Oj shit. Jeg skal på hyttetur fra tirsdag til torsdag neste uke, så jeg må få den utsatt! Bør nok heller ta noen telefoner enn å sitte og se på Disney Channel. Stol på meg, det er det eneste å se på akkurat nå. 

utforskning

Ok, hver gang jeg går inn på min egen blogg blir jeg irritert over headeren. Jeg synes den bare er så svær og grønn. Jeg liker grønn, men ikke hver dag. Jeg som er den mest ubesluttsomme person kommer til å bytte header hvertfall fem ganger de to siste ukene. Liker ikke.


Pappa har fått seg nytt kamera, så det første jeg gjorde idag var å ta bilder med det. Det er rått!

En slik dag idag.

Ble helt hekta på å gjøre det!

Har på meg den gode bestefar-genseren jeg kjøpte på loppis idag:-)

Kanskje jeg skal ta meg en tur ut i disse og ta masse bilder av natur og alt mulig. Har ingen planer idag, deilig.

@ hanna

Jeg liker gjenforeninger. Hvertfall med folk fra skolen din. Koselig å se folk etter en lang sommerferie, som egentlig bare er altfor liten. Ond liten sirkel det der. Jeg fikk vite om eventen to minutter før jeg la meg, så jeg fikk ikke ordnet noe å drekka. Fikk faktisk kjøpt noe på flyplassen, men det er for senere anledninger. Orket ikke å bli waista denne kvelden, der har du grunnen, HEHE.

Hanna har nemlig vært i Lena-landet (Tyskland) i et halv år (!), så derfor hadde hun denne kvelden. Eller, det var det jeg trodde hvertfall.

Likte brillene.Og hagelysene. Begge tingene skal jeg nå finne på eBay, for jeg er iiiiiiikkke noooooooooe trøøøøøøøøtt!

det jeg kjøpte fra nettet

Ok, her er tingene jeg kjøpte på nettet. Det gikk så fort at jeg glemte helt hva jeg bestile faktisk. Hvertfall solbrillene. De var så billige, og jeg var så revet med så jeg kjøpte nesten alt jeg kom over! Jeg vet ikke om jeg likte hva jeg kjøpte. Litt tvilende på ringene. Solbrillene synes jeg var kule nok.
Haha, jeg vet ikke hva som gikk galt. Men vi får vente å se når de ligger i postkassa. Litt spenning i hverdagen ;-)

kex på kex

Hva gjør man når en haug med byggefolk jobber i huset ditt? Jo, man venter på SMS fra din beste venn. Og det fikk jeg også. Hedda lurte meg til å bli med til Sæter (for å bli fet) for å levere noe hun skal sende. Ok, veldig irrelevant men. Men været var på topp, så det var egentlig ingenting å syte på. Vi dro til Sæter, kjøpte oss den nyeste Frappè fra Tine. Den smakte helt likt som den vanlige iskaffen. Litt synd, men favoritten er fremdeles ismocca.Hedda var på Liseberg og vant denne! Jeg rappa med meg noen, selvfølgelig.

Jeg tror denne inneholder mye mer skum og er litt lettere. Rart, siden den var like tung som de andre... (HEHE..eller?;)Nå sitter jeg hos Hedda. Jeg har bestilt stipend (jippi!), og nå skal vi ta fotbad mens vi spiller Monopol og spise Kex til vi spyr!

music is the weapon of the futureKjøpte den i Roma. Likte stoffet, størrelsen. Samtidig er den perfekt til stranda eller andre anledninger. Synes bare motivet var så bra.

overtrøtt nettshopping

Hva liker du best; slappe av alene eller slappe av med venner? For min del er det egentlig helt likt. Med venner er jeg ikke alene, da kan jeg snakke med dem om ting og tang jeg ser i blader, ser på facebook, sjekker ut ting fra nettet som vi har lyst til å bestille, tar bilder, lage kollasjer, lage noe helt spontant, som en kake, gå ut en tur og bare gjøre hva som helst. Er jeg alene og loker, som jeg er nå, kan jeg jo gjøre de samme tingene bare alene. Nå sitter jeg med et blad jeg kjøpte istad, People, og spiser favorittisen min som er mint og sjokolade. Har akkurat kjøpt meg noen ting fra nettet. Sommergaver fra pappa. Jeg kjøpte meg to ringer (faktisk) og solbriller. Jeg er ingen ringe-type (bare via mobilen), så det blir morsomt å få noe anderledes i posten. De er fra Topman, og da jeg så alle ringene de hadde, begynte jeg å silke. Sverger. Det var såå mye fint, selv om jeg kjøpte bare to ringer, fordi de var på salg. Jeg var også på asos.com og bestile meg noen nye solbriller. Jeg vet, får aldri nok av det. Gleder meg til å åpne postkassa om 5-7 dager!

lykke i ulykke

Kan man egentlig tro på lykke og ulykke? I visse settinger, ja. Men jeg trodde at det bare var noen ytters få som virkelig har ulykke, ikke hele planeten. Når min søster og jeg gikk ut av døra istad, tok vi ikke med oss paraply eller regntøy. Vi tenkte det ikke kom til å regne. Men når vi kom ut av toget regnet det en hel masse! Vi overlevde den korte turen fra Nationalteateret til Saga kino i regnet, men ble ganske våte. Ulykke. Når vi kom til kassa, sa kassedama at "The Karate Kid" ikke hadde kommet ut på kino, bare førpremieren. Ulykke. Men hun hadde noen andre forslag, og vi heiv oss på. Det var en film som akkurat hadde begynt, "Knight and Day", så vi satt oss bakerst i kinosalen. Lykke. Filmen var helt grei, ikke en film jeg skriver om i nicket mitt på Facebook; "Denne filmen bare måååååååå du se!". Den var morsom og verdt penga. Lykke. Da filmen var ferdig stod pappa utenfor for å kjøre oss hjem, ubevisst. Lykke. Men det regnet fremdeles. Ulykke.Jeg lover dere, jeg er ikke alltid verdens snilleste storebror. Vi har våre kriger...en gang i blant.Har du sett den? 

Og BTW; synes veldig synd på dem som er på Øya Festivalen idag:

the karate kid next

I dag bråvåknet jeg av stormen utenfor. Det regnet, og det er jo et dårlig tegn; dagen blir jo ødelagt! Heldigvis stod jeg opp ganske sent, slik at jeg likevel kunne ha den avslappende morningen som jeg ville! Men hva skulle jeg gjøre idag? Jeg begynte å sende meldinger og lurte på hvor vennene mine var. Jeg orket rett og slett ikke å løpe på kryss og tvers for å møte en venn i dette været. Derfor bestemte jeg meg for å dra på kino med søstra mi. Det er perfekt kinovær idag! Vi har tenkt til å se på "The Karate Kid", for det var egentlig bare den som går såppas tidlig. Gidder ikke å vente helt til klokka 5 for å se på kino.Haha, jeg vet dere savner ordentlige innlegg med webcam-bilder!

roma: været

Været var helt utrolig! Må bare starte med å skrive det, for varmen var oppe i 38 grader - det ble veldig intenst! Det eneste vi kunne gjøre var å bade, bade og bade. Vi måtte betale 40 kr for å komme inn, men det var verdt det, for stranda var virkelig deilig! Nært til alt; kiosken, vannet, t-banen etc. Ja, vi tok mye t-bane!Det eneste som ikke var så idyllisk var sanden; den var grå! Trodde nesten det var en avfalls-strand.Stranda het "Lido Beach". Potetgull var et must!Søster og pappa. Vannet var også veldig varmt!

roma: byen

Det jeg likte mest ved byen var bygningene. De var så skarpe og så finpusset (?) at det føltes som om jeg var på en kunstutstilling. Vi var innom Colosseum og Trevi-fontenen, som var det eneste vi fikk tid til. Vi gikk ikke rundt en hel dag for å se på fantastiske bygg og palasser, men jeg synes vi fikk sett det meste! Vi gikk også inn i en kirke (husker ikke navnet akkurat nå) hvor det bare var helt utrolige verker. Taket, veggene, maleriene; alt var så perfekt! Har bilder på mobilen, så dere får se senere.roma: shopping

Vi var litt på shopping -I Prada butikken. Tre etasjer med mange lekkerbisker. Kjolene jeg hadde sett på catwalken, så jeg igjen i butikken. Ville prøve alle kjolene jo, bare for å ha gjort det!

Kjøpte meg noen plagg fra Gucci, noen sko fra Armani og solbriller fra Prada. Vel, i mine drømmer. Men jeg bare sier til dere; det var utrolig å gå inn i disse butikkene og se på klærne. Kjolene var så sinnsykt (!!!) fine, skoene var plettfrie og solbrillene var nesten til å få gåsehud av. Jeg prøvde ingenting. Jeg turte ikke - rett og slett. Alt kostet rundt 500 Euro, så det var nesten slik at jeg var redd for å ta på noe.

Det å være inne på Celine var utrolig morsomt! Celine er en av mine favoritter på catwalken, så det var stort for meg å se på alle klærne som var i den lille, søte butikken. Alle de klærne jeg har fått inspirasjon fra hang på kleshengeren og bare ventet på å bli tatt på. Jeg brukte hvertfall 20 minutter på å trekke til meg alt som var der. Nei, det var bare en perfekt stund!

roma: maten

Det eneste jeg virkelig ville ha i Roma var pizza og pasta. Og det spiste jeg også hver dag. Den italienske pizzaen er like god som du tror; tynn bunn dekket med alt digg du kan tenke deg. Det var også morsomt å gå til forskjellige steder å spise, slik at man fikk et innblikk i de forskjellige restaurantene. Det var mange steder som var veldig fancy med flike kelnere og god mat, men likevel likte jeg bedre restaurantene hvor man kunne lage vitser med kelnerne og prøve å snakke til dem på italiensk. Vi fikk mange nyttige uttrykk fra dem, det kan jeg si dere!

Neida, det var ikke flaut når pappa tok opp speilrefleksen midt i restauranten og alle som satt rundt deg stirret mens du poserte.

hjemme fra roma

Da er jeg hjemme fra Roma. Oppholdet har vært veldig bra, kost meg masse med litt av hvert. Jeg har ikke blogget (som noen av dere har stusset på), grunnen er vel egentlig at jeg bare ikke orket å sitte på en DØDStreig Mac, sammen med noen italienere som har en tradisjon av å stirre på folk. Ja, forteller alt siden. Jeg har tenkt til å blogge heftig etterpå, så dere får glede dere! Jeg har akkurat kommet hjem, så er litt sliten og vil sortere i litt klær og bilder før jeg blogger (heftig). Håper dere skjønner!
Dagens middag: pølse med brød ++ masse Pepsi. Dæil.

i'm off to rome

En av de tingene jeg elsker med å reise til utlandet, er det faktum at man tar seg god tid før man drar. Jeg koser meg faktisk med å pakke i kofferten, for jeg gleder meg såååånn til å dra! Jeg skal prøve å ikke overpakke i år, jeg gjør jo det bestandig, så det er egentlig bare en vane. Jeg gleder meg til å sitte på stranda, ta en fanta, løpe uti vannet, spise lunsj i byen, dra hjem til et kaldt hotell og skifte til noe mer behagelig, ta med seg lommepengene og løpe ut i shoppinggata og bruke opp alle pengene mine mens jeg spiser italiensk is, mint there is. Åh, misunnelig? Jeg vet du er! Ja, så har jeg jo ikke vært i USA eller Frankrike som alle andre har, så dette blir min første sydenferie i år.

Vet ikke om jeg kommer til å blogge noe særlig. Om det er internett på hotellet skal jeg muligens låne pappas PC, men jeg gidder ikke å ta med Macen ned Roma bare for å blogge liksom. Sees den 10. august! Brun og blid!

de heiteste på sletta 2010

Hvem hadde trodd at Norway cup skulle være så kjedelig? Jeg mener; man går rundt og ser på småttiser spille fotball med en eller annen stygg farge på drakten. Heldigvis lyste sletta opp når Benedicte og jeg ankom cupen for godt! Vi gikk rundt i sirkler, og visste ikke (i det hele tatt) hvor vi skulle sette oss ned. Vi bestemte oss for å lage fotballkort. Ikke ett, men to. Vi er heeelt gærne! Mannen som tok bilde av oss, gav nummeret til Benedicte, men det er egentlig bare en hemmelighet. Haha. Slik ble det til slutt:


(Litt vanskelig å lese hva som står der, men om du drar til NC i morgen, finner du ant. bilde av oss i gresset! Vi var overalt den dagen!)

Når jeg skal til Roma, skal jeg bli like brun som Benedicte, selv om jeg er godt i gang! Benedicte hilser til mine fantastiske lesere! Hun skal nemmelig starte en egen blogg... når hun får tid! (Ikke.)

3

Kvelden sammen med Kristine og Birgit var konge, bortsett fra at vi ikke hadde noen andre steder å være, så vi campa på Nordstrand bad. Men jeg liker meg der fordi det er aldri noen der, perfekte sitteplasser, solen går ned slik at man kan se den sige nedover trærne - idyllisk? Ja, kvelden var hvertfall det. 

Vi koste oss med musikk, en brus, en pose med pottitgull, masse latter, sommergaver og vannpipe. Vi holdte på bare i en halvtime, men vi fikk vår dose, som man sier på fint norsk. Hoho. Solskinn ble til mørke og det var mange stjerner som lyste over himmelen (egentlig ikke, men det hørtes så bra ut) og det var på tide å dra hjem. Takk for en super hyggelig kveld med gjengen! OG; Jeg har lært meg Glow-dansen! 

Alle måtte få hvert sitt bilde ;-)


Matchende armbånd! Fikk et fra Kristine og. Nå har jeg mange! Men fler skal det bli; i Roma! God natt godtfolk! (Tone Damli quote)

inspo: stella mccartney

Nei - jeg skal ikke kle meg som dette. Dette er ikke inspirasjon til hva jeg skal kjøpe og hvordan jeg skal gå med det.
Men - dette er inspirasjon til tegning. Disse klærne gir meg så mange nye ideer, jeg elsker stoffet, hvor godt det passer sammen til resten av antrekket. Snittet, fargene. Alt passer. Jeg bare klør etter å tegne når jeg ser disse klærne. Kollasjene har jeg laget selv, men du finner mange designere på style.com. Verdt et klikk!

disse ferietreffene altså..

Alltid like koselige!

Nå er jeg hjemme etter en veldig avslappet og koselig dag med Sigrid. Det var godt å se henne igjen etter så mange dager fra hverandre! Vi møttes på national, for så å dra til Bogstadveien. Vi gikk gjennom en masse butikker, stod lenge på Acne salg, hvor begge fant utrolig mye fint! Jeg skal spare pengene mine, slik at jeg får råd til en liten ting. Det er så godt å være på shopping sightseeing (kan jeg si det..?) sammen med Sigrid, siden vi liker de begge tingene, så det blir aldri sånn klein situasjon, som:
Den ene: Denne toppen eeer så fin!
Den andre: Nei, jeg synes den er skikkelig ufyselig. Jeg så den på Charlotte (eksempel) for noen dager siden.
Den ene: Ja, det var jeg som kjøpte den til henne...
Den andre: Åh...Her er på Kaffegalleriet, og som du ser skriver Sigrid så pent hun kan i min feriedagbok.Digger den nye veska til Sigrid, som hun kjøpte i Nice sammen med Anja (glemmer ikke å skrive om deg vettø, Anja).Litt loking på Aker Brygge før vi tok farvel.

Nå skal jeg gjøre meg klar til jeg skal ut med Kristine og Birgit. Det kommer til å bli en hompete kveld/natt, men vi klarer selvfølgelig å lage et helvetes leven i Birgits hjem. Jeg får t.o.m. sommergave av dem! Jeg skal tilbringe god tid på deres gave også. Vi snakkes senere!

en grønn aften

Shrek - Lykkelig alle sine dager levde opp til forventningene sine. Humoren var genial, 3D'n var helt utrolig, handlingen hadde en åpenbar slutt og jeg lo og lo og lo. Det eneste som jeg stusset litt over var at Shrek hadde fått ny stemme. Muligens han hadde det i 3'ern også, men jeg synes at stemmen hans ble for brutal og faktisk lite morsom. Heldigvis hadde Esel og Fiona de samme stemmene da. Jo, og en ting til som var positivt:Disse brilene! De var bare geniale. Jeg håper bare på at ikke folk begynner å gå med dem i byen som solbriller. God bless us all.

oransje røtter?

Kjøretimen jeg hadde idag gikk så som så. Jeg vil ikke si at jeg er klar til å ta lappen (overhodet ikke, egentlig), så jeg trener noen timer til, pluss litt tid med mor eller far. Det gode er at jeg er ferdig, og har hele kvelden foran meg! Jeg skal tilbringe den sammen med Kristine, og vi skal ned til byen for å se på Shrek - Lykkelig alle sine dager. Selvfølgelig på norsk. Asgeir er jo konge, sammen med Thomas Gjertsen. Skal bli artig!


På vei til mamma istad, møtte jeg en katt som alltid
er utenfor døren vår, og som jeg fant ut er utrolig flink til å posere!


Jeg kom hjem til dette, som mamma hadde stelt i stand:
Ja, som du ser. Alt var godt, bortsett fra gulrøttene. Er det noe jeg virkelig hater så er det gulrøtter! Lukten er jo gruuusom, og det smaker bare tørt og livløst. Og det lever jo ikke opp til navnet sitt engang; gulrøtter? Hallo, de er oransje. Burde heller hete oransjerøtter. Da hadde jeg antageligvis spist dem... Nei, fortsatt ikke. Jeg liker gulrotkake, noe som er rart siden det er favorittkaka mi, men det blir jo noe helt annet. Men nå må jeg gå til bæssen, for jeg skal møte Kristine der. Chao!

kjøretime på g

Om jeg hadde strandet på en øde øy, er det siste jeg ville hatt med en bil. Det gir ikke mening i det hele tatt, men du skjønner poenget. Jeg vil ikke si at jeg er en god sjåfør, eller jeg er god til å kjøre i riktig tempo, gire ned/opp, tute (hehe), men alt dette med kløtsj og starting av bilen går virkelig ikke bra! Det er alltid noe jeg sliter med. Jeg gruer meg bare til jeg skal kjøre til Sverige med en annen fremmed person, og klare å kjøre på veien på egen hånd. Det kan bli skremmende.

Kjøretimen min starter klokken 14.15. Wish me luck!På den positive siden har vi funnet et utrolig fint hotell! Jeg bare gleder meg sånn til å dra fra Norge!

Skal du på noen ferie i august?

just be good to green

Ikke ofte jeg legger ut musikk på bloggen, så jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå. Bare èn sang, som jeg hører på nå og som jeg har begynt å like. Den ble sluppet ut 11 juli så den er nokså ny, men det er heller ikke så mange som har hørt den.

vær aktiv i sommerferien

Det er 21 dager igjen av sommerferien, hva skal man gjør for at denne sommeren blir så minneverdig som alle de andre? Jeg sier til meg selv hver dag at man må nyte alle fridagene man får, og slutte å sitte i soffaen og vente på at noen skal ringe. Du må selv stå opp av soffaen og begynne å ringe. Har du vært kreativ og funnet på noe hver dag, kan det være deilig med en lang fridag; stå opp klokken 2, sette på en grandis, dra til Rema for noe digg, og bli værende på PC´n resten av dagen. Men har du hatt mange av disse dagene, så kan du nesten ikke klage over at sommerferien var kjedelig og kort. Fram til 10. august har jeg noe å gjøre hver dag, nettopp fordi jeg har vært kreativ nok til å sette opp datoer. Det er jo så mange man møte før ferien er over. Det er mye morsommere å møte en i ferien, enn å møte en "til helga", synes jeg. Jeg har selv hatt dager hvor jeg begynner å tenke på - 


-  om jeg skal lage meg en blogg til? Heldigvis har det ikke skjedd. Ikke enda.

søndag

Har du noen gang spist DOTS til frokost? Jeg gjorde det i dag tidelig, og det var unbelievable! Neida, det var helt greit, selv om jeg helst ville spist brownie.

Vi har også kjøpt oss hengekøye! Digger den, fordi den var så billig, og at den muligens får plass i mitt rom! Det hadde vært så kult, for det nye rommet mitt skal bli tha bomb!Solen kommer og går, så jeg vet ikke helt hvordan dagen vil bli. Jeg skal hvertfall dra til tanta og onkelen min som har kjøpt seg nytt hus, så vi skal komme over på boller og kaffe. HEY! Jeg kan ta med meg Starbucks koppen min! Eller så skal jeg læxe med Kristine.


Søster sitter bak. Jeg liker bedre den andre typen, dette blir så Safarikjeks aktig..
hits