august 2009

det er alltid en lys og mørk side

Jeg tok på meg treningstøy. Løp sikkert rundt hele huset for å finne tennis racketen min. Jeg fant den. Visste ikke om vi skulle spille inni en boble eller uten, så jeg visste ikke hvilke sko jeg skulle ha med. Men endte opp med noen Nike sko. Ikke joggesko nei. Hvertfall, fant sykkelen, som mamma hadde syklet med på birken. Den var punga. Måtte derfor sykle med min søsters sykkel, med sommerfugler og turkise farger. Det var regn, selvfølgelig. Men oi, det begynte å regne mer! Veldig mye faktisk. Men det gikk over. Men omsider kom jeg til tennisen. Der stod jeg alene. Jeg fant raskt ut  at det ikke var trening idag, grunnet regn sikkert (?), også hadde jeg fått mail om at det var tennis idag kl 18.00.

tennis
ganske bra bilde da, til å være mobilkamera.


Men over til den lyse siden! Jeg har fri i morgen, og Grey's Anatomy går  i dag. Det har sesongstart idag kl 21.40, til dere som lurte, OG det går enda en episode i morgen samme tid! Blir mye å glede seg til!

greysanatomy1


Skal du se på? :-)


hvordan lage TORO-vafler? videoblogg

Jeg våknet idag, og tenkte at jeg måtte ha noe å spise. Siden jeg er alene hjemme, for har nemmelig ikke skole idag, siden vi skal på klassetur. Hvertfall, å være hjemme alene er digg. Men enda diggere er å spise vafler alene hjemme. Siden det er så vanskelig å lage TORO-vafler, har jeg laget en videoblogg. Til deg. Det er jo så vanskelig dette med TORO..
herregud, jeg sier til meg selv. Jeg må slutte å si "Mmm." For det høres bare feil ut!
Haha

jeg er inne- og utemenneske, tror jeg?

Jeg er et innemenneske tror jeg. Men når jeg sier det, så føler jeg også at blir noe feil. For jeg er jo masse ute. Kankje for mye? For hør, jeg er ute på skolen, også når jeg kommer hjem, så vil jeg bare ut igjen, for å møte venner og den slags. Men jeg sitter jo mye inne, og tegner, blogger, chatter, redigerer bilder, tar bilder, hører på musikk og lignende. Så jeg er da egentlig et innemenneske tror du ikke? Ikke lett det der altså. Det går vel ann å være begge deler?

Anna har akkurat dratt. Har sett "Mens du sov" med Sandra Bullock på FEM, en kanal Kristine ikke har. Jeg likte filmen godt, for det handlet om kjærlighet i juletider, og jeg elsker julefilmer. Altså, stemningen blir alltid god. Til slutt. Men det er jo også litt dumt med kjærlighetsfilmer. Det ender alltid godt, på et vis.


dsc0003

Sitter i mitt lille blogg-hjørne med Emma. Som du kanskje ser, så er pelsen og hodet hennes ikke som det egentlig burde være. Hun har vært i slosskamp, og det tar litt tid før hun blir seg selv igjen, stakkar..

kan jeg være Luigi?

Hmm, merkelig at det plutselig er sol idag. For i går var det jo sludd og mørke skyer, og i dag er det det stikk motsatte! For et rart land vi bor i. Men jeg kom meg ut da. Eller, jeg fikk med Kristine, altså hun var sistevalget, men må man så må man! Haha. Nei da Kissa. Men vi gikk langt! Ifra Ljabru til... Ljabru? Ja. Faktisk. Men langt var det. Og varmt var det også. Rart at vi kjøpte oss en youghurt is istedet for en saftis men.. Seven Eleven var åpen så.

Også, haha spilte vi Mario Kart Wii. Og lurer på hva stillinga ble til slutt jeg Kissa? Jeg vant jo, for første gang jeg spiller kom jeg på første plass! Woho, littegranne stolt da vett. Vi tok film og greier, som du kan se nedunder! Men det var en løvelig day. Neste gang må vi ha med Birgit!luigiii2


luigiii3


luigiii
jeg var Luigi, hun var Yoshi


ti ting jeg ikke klarer å leve uten - KAMERAcam


Nei du hørte riktig. Uten kamera er jeg lost. Jeg hater å ta bilder med mobilen, og om jeg har kamera til stedet, så knipser jeg i vei noe vilt med bilder. Jeg føler at alltid når jeg gjør noe, så må jeg ta bilder. For det er jo minner som blir bevart, og det er alltid morsomt å se over gamle bilder. De som kjenner meg vet jo hver gang jeg er ute på byen, cafe eller på fest vet at jeg har med kamera. "Gard, ta opp kameraet a!". Liksom. Og når jeg ikke har så.. blir jeg, og de litt skuffet. Dessuten har jeg jo en blogg som jeg må ta meg over.

Gard + kamera = en minnerik aften 

fra ullevaal til eldorado

Eller også sagt fra Molde-kamp til Public Enemies. Åh, herre det har vært en dritlang dag! Først var jeg jo hjemme, dritchill, men så måtte jeg løpe og snu huset på hodet for å finne flexi-kortet mitt! Og ja, jeg skal bestille A-kort. Har bilde og svar-skjema så alt jeg trenger å poste det! Uansett, så fòr jeg ned til Ullevaal med Erlend og min bror på slep. De tapte, men kamp ble det, og Molde har gjort det bra i år så anyways. Fuck Klanen, alle skal gjøre narr av alle Molde-supportere! Sånn seriøst, Erlend ble spytta på nesten! Og alle skriker og lager skikkelig dårlig stemning. For oss! Skjerp dere! (mamma-stemme.. nei vent, pappa-stemme!)

Så skulle jeg jo ned til byn for å se på Public Enemies. Med Anna og Thomas.  Synes det var litt for mye skyting i denne filmen, og likte ikke helt handlingen. En fyr skulle ta Johnny Depp og han døde aldri, men han var jo ditt og datt. Så neitakk, for å se den igjen! MEN! Arkaden-reklamen som jeg er på gikk! Så om du vil se den, bare trykk her, så kommer du inn!

sdc10018
(nei, kjenner ikke han deilige hunken på høyre side der)


nattaaa

ti ting jeg ikke klarer å leve uten - LAPTOPEN MIN
pc2


Jo da, jeg er kanskje en nerd, men en klok nerd? Eh, okei. Men uansett så er det Laptopen min jeg heller ikke klarer å leve uten. En dag uten internett er en dag uten underbukse. Det er så mye interessant som står på nettet og man kan blogge, chatte med venner, redigere bilder, se på bilder, finne gamle kjente fra facebook og poste sin egen look på nettet og få karakter på det. Ja, alt dette er mulig, og det er så mye kreativt man kan gjøre. Man kan ta bilder og legge de inn på PC'n på minuttet, og skrive ut bilder og ja, en hel masse! Noe annet er å sitte med pc'n en hel dag, eller maks 3 timer på rad, det er litt sykt, men å la den være på, og gå inn på den når det passer deg, er flotters!

Laptop + Gard = genialt. 

ti ting jeg ikke klarer å leve uten - ISKAFFEismokkkaaa 2

Som dere sikkert vet, dere som går på skole med meg, og dere jeg sitter på cafe med, så må jeg bare ha Iskaffe! Og helst Ismokka. Nesten hver dag på skolen har en en ismokka i hånda, eller når jeg har penger, så ser jeg ikke bort ifra at jeg holder en ismokka i hånda. Jeg føler meg kvikkere, siden det inneholder veldig mye sukker i det, så blir jeg jo bare mer og mer avhengig. De to siste dagene jeg har vært på kino, har jeg holdt en ismokka i hånda. Ærlig. Men hallo, det er sååå godt! Altså, alle typene er gode, men ismokka slår ingenting.

Ismokka + Gard = I himmelen

ti ting jeg ikke klarer å leve uten

Hei hei, god morgen! Vel, for å gi leserne mine noe morsomt å lese om, skal jeg skrive til dere om "Ti ting jeg ikke klarer å leve uten".

ti ting jeg ikke klarer å leve uten

Jeg skal skrive innlegg om 10 ting jeg bare må ha hver dag eller noe jeg må ha ved siden av meg etc. Altså ting jeg ikke klarer å leve uten. Det er ingen rekkefølge, altså det er ti forskjellige ting, men jeg velger ikke dette ut av ting jeg liker best. Første ting jeg ikke klarer meg uten kommer straks! 

jeg har brukt opp månedslønnen for september

Av en eller annen merkelig grunn må man ha penger. Bare må. Og hvordan skal man skaffe seg disse pengene uten jobb? Vel, månedslønn, ukelønn, jobbing i hagen, klippe plenen for nabon etc etc. Jeg får månedslønn, og som noen andre her så går jeg på skole i byen, altså butikker overalt. Right? Jeg måtte ha penger, for jeg skulle på shopping med Anna her om dagen, og fikk 400 kr på forskudd. Nå har jeg 40 kr igjen. Og hvilken dato er det i dag? Den 28? Så jeg har brukt opp månedslønna mi, før måneden er slutt. Hvordan går det ann? Det er 3 dager til jeg egentlig får månedslønna mi, men den har jeg allerede brukt opp. Gard er i knipe. Gard trenger penger, og jeg blander meg selv med Isla Fisher i "En shopoholikers bekjennelser" sånn seriøst! .. eller "Sånn særr?!" som Aurora sier..help me
håper dette er kjent for dere og?

dagen(e) går helt sykt fort

Jau da, da var faktisk to uker gått, og jeg har gått to uker på OBS. Men det føles jo definitivt ikke som om det har gått to uker! For meg så kan det jo være tirsdagen etter første skoledag, for det har virkelig gått fort detta her.
Skolen idag var passe. Jeg og Ragnhild gav karakter for antrekket til noen folk som gikk ut og inn i kafeteriaen,men det som er morsomt, er at det er mange med forskjellig stiler, og på OBS så passer du inn akkurat hvordan du er.

icouldsay

Kjendiser gjør noe med oss

Jeg var hos Anna nå for litt siden, og jeg leste fra [mag], også skulle jeg si fornavn på Amerikanske kjendiser, Anna skulle si etternavnet. Skikkelig loka vet det. Men hvertfall, så klarte hun nesten alle. Eller om jeg sa Jennifer, så kunne hun jo svare Love Hewitt, Garner, Aniston, Connolly, Lopez eller Hudson. Og om man leser magasiner, som vi gjør, så kan man alle nesten! Det er jo litt morsomt. Sitter du å venter på toget, kjøper du vel deg en sjokolade eller noe digg. Vel, jeg kjøper et blad, for å få inspirasjon også for å lese om mote, sladder og for å se på bilder. Det underholder meg. Svensk, norsk, latvisk - bring it on.

perfekte
nei jeg lagde ikke denne nå. Har hatt den en stund. Skulle lage en tegneserie som aldri ble til.


hvilken er
din fav?

euretmy eller gym (- nastics ) ?

tree
                       meg, ragnhild og aurora

Vet du hva euretmy er? Skal ærlig innrømme at jeg ikke liker det noe særlig. Joda, morsomt med takt og alt, men man blir jo så svett? Det er jo gym nesten. Man tripper rundt og løper og kroppen er i bevegelse hele tiden, og jeg tror jeg ble mer sliten i euretmy timen idag enn det jeg var i gym-timen på tirsdag. Kanskje jeg skal ta med en deodorant på skolen en dag?

Hehe, morsom dag. Jeg skulka for å være med Aurora og hun skulka for å være med meg. Altså i storefri, for vi har nemmelig ikke friminutt sammen. Og det er bæsj. Liksom når noen er ute og drikker en kald ismokka, så sitter en inne med norsk. Det er litt teit på Steinerskolen, men det er jo koselig å være ute i friminuttet. Selv om jeg bruker mye penger på ting og tang.


shopping med tunge bein

Hei sann! Lenge siden jeg har blogget nå? Ja, fordi jeg har vært så sliten og ikke har orket å legge inn bilder osv. Har foressten kopiert alle bildene mine, så om det skulle skje noe med pc'n så har jeg de på minnebrikke. Så da blir de jo aldri borte! Eller, om jeg mister minnebrikken da, det er jo noe annet, men om det ikke skjer - yeah.

Har vært på shopping etter skolen med Anna idag, kjøpte meg noe med gavekortet, til Anna faktisk.. En lilla bukse, og noen kule solbriller, sølv. Også selvfølgelig en T-skjorte, som jeg er stolt over. Hihi. Var på Bodymap, Bianco og Hennes.

Senere den dagen, (skikkelig Märtha Louise stemme) var jeg med Anna og tok biler. Hun er faktisk den eneste det er gøy å ta bilder med, eller det er jo gøy å ta bilder ellers, men med henne kan jeg bare slå meg løs, om det skulle vært inne på Mique eller på Rema 1000.

dsc0002
tskjorte - h&m 99,-
briller - bianco 120 ,-
bukse - bodymap 550 ,-

dsc0008Slutter med dette sitatet

"Anna, har du noe svart..?" 

hærlig

sdc10241

Hei. Nei, vet det. Har ikke blogget idag. For, eller det er ikke noe for eller imot det er bare sånn at, når jeg ser på statestikken min på bloggen, så ser jeg at den er ganske lav. Og jeg tenker da, om det har kommet noen få inn, og ingen fler, så føler jeg at det ikke gir noe mening, om bare noen ytterst få besøker meg. Men jeg skal jo blogge hver dag, for dere som kjenner meg, er det kanskje morsommere enn for dere som ikke gjør det. Så skal prøve å være kjapp, og skrive hva som har hendt i dag:

kom på skolen, var der til halv 4
møtte Anna, kjøpte et blad og dro hjem
møtte Hedda, tok bilder og dro ned til Rema
sitter her nå, gjør ingenting. Hærlig dag.

              liker å skive herlig med æ for når man skal uttale det, så sier man jo ikke herlig. Hvertfall
hatt en hærlig dag? :D

kake og en komediefilm

Dagen har vært laaang skal jeg si deg!  Eller det var jo som selvfølgelig sol ute i dag også, men idag var det sånn deilig å være ute. For vinden kom og blåste det nydusjete håret mitt vekk. Idyll. Hvertfall, som jeg skrev i mitt forrige innlegg, så var jeg sjokoladesugen. Og ja, jeg bakte sjokoladekake. Eller med Anna. Eller, uten Anna. La oss si at Anna var en slags støttespiller for meg. For uten henne hadde jeg ikke hatt motivikasjon til å sette inn og ut alle ingrediensene. Men kaken ble god den.

p1010358

p1010363


Etter det skulle jeg, Linn Heidi og Martine dra på kino. Men Martne ble ikke med, men Anna ble med. Koselig var det. Og å se The Proposal igjen var ingen must, for jeg bare elsker den. Hihi, kanskje også fordi jeg liker Sandra Bullock så godt, og fordi de spiller så bra sammen. Uansett, så er det en anderledes romantisk film, litt sånn uvenne-kjærlighets-romantikk film. Ja, se den hvertfall :-)

p1010369

p1010375herregud, det tok 5 min på å legge ut dette bildet! noe rart skjer med blogg.no ...

sjokoladesugen

webcam200908231504

webcam2009082315042

webcam200908231503

webcam2009082315032

det var veldig lyst.Ja, dette er ikke så interessant. Men jeg er sjokoladesugen. Og vet du hva som skjedde? Jeg skrev innlegg, også kom det sånn crap også ble alt borte! fuckingsdritt asså. Men nå kommer Anna for å bake kake,også senere skal jeg på The Proposal med Linn Heidi og Martine, koselig å treffe kjente igjen! :D

en rosa eller svart kjole

ja! riktig! jeg og Hedda var på Kolbotn Senteret idag! eller det kalles jo Torg, men utansett dritfint vær der og helt nytt! anbefaler på det sterkeste! Kule butikker og alt. Men å velge kjole er ikke så lett skal du se. 30 % var den også, så i rosa eller i svart? Det klarte ikke Hedda å bestemme seg over. men det ble tilslutt den rosa. var veldig søt! driter egentlig i stor og små bokstaver nå, for skal dra om 5 liksom. kan jo skrive norge med liten "n". bryter loven jo. mutherfucker liskom.

sdc10103
fall in love with this photo 

rommet mitt har fler enn bare 4 hjørner

halv


Jeg liker ikke livet mitt på morningen. For jeg sier til meg selv når jeg skal legge meg; "Nå skal jeg sove til kl 11!" Så jeg setter vekkerklokka på kl elleve og venter til den ringer om morningen. Vet du når jeg stod opp? Halv 9. Av meg selv. Selvfølgelig prøvde jeg å sove lengre, men det gikk selvfølgelig ikke. Hvorfor? For det er så sabla fint vær i Oslo akkurat nå. Steikende sol. Halv ni er da skolen starter for christ sake. Jeg kunne fint rukket skolen om jeg hadde tatt kvart over toget og bussen som går hvert 5 minutt, og rekke å komme til 2 time. Når man sier det på den måten så virker det jo veldig tidelig. Men det er det. Så jeg kunne like gjerne rydde litt på pulten og i skuffen, og den er stor ass. Fant ut at rommet mitt har flere hjørner enn bare 4, men. Jeg fant alt fra "Sims 2" til et år gammelt "Spirit" blad. Fra Sony Ericsson lader til en sølvfarget kondompakke... Jeg bruker Nokia, og har ikke brukt den kondomen, bare for å være på den rette siden.

halv2


nå skal jeg på Kolbotn Torg med Hedda. Lurer på om henne sover.
Kjapt spørsmål: A- eller B-menneske?


etter skolen er jeg døøøø (d)

Har egentlig ikke så mye å skrve, for når jeg kommer hjem fra skolen så er det sånn "Åhh.." og det er veldig irriterende, for det er så varmt ute at jeg tar av meg hele t-skjorten og tar på meg et par joggebukser og daffer rundt, mens jeg blogger ogsånt. Slutter jo halv 4 hver dag, men nå for tiden slutter vi 3 da, for ja, lærerne våre er best..? Hadde en lærer idag som ble så sur at hun løp bort til gutten for han snakka, og slod han i capsen. Og alle bare så forskrekket ut. Haha. Så jævelig gøy å sitte med Aurora, for vi kaller folk så mye forskjellig: trollene, Sid (istid), Black og botox-mannen. Lover deg, leppa hans er større en hånda hans. Også kameraet mitt, ja, det ene har ikke batteri, det andre har ikke minnekort og heller ikke batteri og gidder ikke å ta med spilrefleks på skolen! Døh..


Dette er fra timen, kunsttimen. Laget av Aurora.
i klassen


skolen
Og her er meg idag, som leste Nemi og spiste matpakke mens Urge Intense.¨


Skjer per? I helga? :-)g


må ha kamera og ismokka. liksom.

Idag har jeg faktisk hatt med kamera på skolen og greier! Uansett, så har dagen vært fin, eller det startet jo som et drittvær, også ble det bare finere og finere. Synes timene på skolen går så fort, og noen ganger går det så sinnsykt sakte. Men det er koselig på skolen da, etter man har blitt kjent med nye liksom. De jeg henger med i friminuttene går jeg også i klasse med, og sånn var det jo ikke før. Da hata jeg klassen min. Men det er Aurora, Hanna M, har tre Hanna i klassen, haha. En som heter Celine også er det Emily og Olina eller noe på "o" hvertfall.  Mange rare navn. Men det kommer med!

p1010299

første friminutt så sånn ut, og vi var der og da slitne. Ha ha.

p1010300

I bakgården. Har sånn egen bakgård hvor man kan røyke, spise, chille, spille basket (!) og litt forskjellig. Jeg og Celine var de eneste som ikke røyka.

fian

Haha, måtte bare. Jeg sendte tusjen rundt og alle skrev. Du ser på venstre i grønn at Aurora var ikke her, og Gard was here. Jeg og Celine dro for å kjøpe Ismocca på Kaffebrenneriet. Yum yum.nytt profilbilde-ting

profb

Bilde er tatt under fotografteringen med Arkaden, som også henger på veggen der, så det er bare å se! Hope you enjoy :-)

!

ready for next level

Hva er negativt akkurat nå? Ingenting egentlig. Jo, faktisk en ting. Turen bort. Langt, men klarer meg liksom. Men tenker ikke negatvt. Det er dette valget jeg har tatt og jeg skal gå ferdig Steinerskolen om tre år. Det har jeg som mål, og nå er jeg ganske sikker på at jeg klarer det. Jeg er klar for neste level.

Deilig dag. Etter to timer,hadde vi 50 min pause. Lunsj,rettere sagt. Har så langt ikke gjort noe skolearbeid, okeida. Norsken, men hallo det er såå chill. Fikk også en perfekt klasse i engelsken og i matten. Blir morsomere timer^^ 

p1010298


En av dem som skal bytte klasser ogsånt eller? Kjipt å komme i feil klasse. Min klasse var ikke feil men.. - riktig..

topp dag

Dagen har vært topp. Eller jeg sier jeg topp for jeg føler at jeg kom meg til rette på skolen. Ble kjent med en jente som heter Aurora som er veldig koselig, også er det noen i klassen jeg har fått god kontakt med. Okei, det startet i dag da Anna stod opp halv. Vi skulle ta kvart over toget, som sier at hun hadde 5 minutter på å fikse seg på for så å løpe ned til Hauketo. Men vi rakk det! Hedda som tok 7 toget, herregud for en jente. Da var jeg nesten i drømmeland. Hihi. Men jeg liker skolen min, og folkene, for det er nesten ingen jeg kan hate der, så det er supert! Faktsk så gleder jeg meg til  i morgen. Btw. jeg spise en brownie fra BIT på Oslo City, og den smakte deig. Bare deig, så det var ikke noe godt, yack!

Og en ting til: Det er hyggelig at det er såppas mange som leser bloggen min selv når jeg ikke har blogget, så har vært en dårlig blogger i det siste, men jeg starter jo hver dag halv 4, så det blir nok bare et innlegg om dagen tror jeg. Men fortsett! Morsomt å blogge når noen faktisk leser.

heddy

heddyy


har du hatt en Topp dag? :-)


dette er madness!

Som dere sikkert har sett, alle bloggere, så har hun 13 åringen fra Ringeriket kommet på 1 plass på blogglisten? Som kaller seg for "<3 Voe". Får jo rundt 300 kommentarer hver dag jo! Og nei, er ikke på bloggen hennes hver dag, men første dag i dag eller noe. Men tenk da på alle som venter og venter på kommentarer, og som faktisk skriver bra for å endelig, ENDELIG få noen kommentarer. Som blir glad for 5 kommentarer! Hehe, jeg er vel en av dem.

Men så ser jeg da bilde av en gullfisk som ikke hadde noe navn. Og det du skulle gjøre var å finne på navn på denne gullfisken. Og gjett hvor mange kommentarer hun har fått? Fuckigs 1572 kommentarer på en jævla gullfisk! Altså, jeg kunne med hånden på hjertet ikke brydd meg mer om hva en gullfisk til en jente fra Ringeriket kalte fisken sin! Og de som vinner får bloggen sin vist på hennes blogg i 5 dager eller noe sånt piss. Ehh, tror du at du vinner? Nei, hun velger sikkert en veninne som også blogger men har få lesere, som skal komme seg på topplisten. Ikke sant. Altså 1572 kommentarer! 1572 som bryr seg om en gullfisk!

Tilsammen har jeg ikke fått 1572 kommentarer engang! Og nei,jeg har ikke noe i mot "<3 Voe" fra Ringeriket, hun er sikkert en hyggelig jente med shoppinggalskap, noe jeg digger, men blir litt skuffet når man får så mange kommentarer av en liten gullfisk. Samme som jeg skulle skrevet 


    jeg har kjøpt meg en ny saks idag! hvor skal jeg legge den? i penalet eller i skuffen? Den ene som vinner får heder og ære.

My ass.

madness


Enig?

første skoledag med slitne føtter

er akkurat ferdig med første skoledag, og det er mange tanker som svirrer rundt om kring. Positive tanker og negative tanker. Men alt i alt så likte jeg veldig godt klassen min. Noen jeg kommer til å være mer med tror jeg. Men som sagt, det er jo ny skole,så alle er jo ikke helt åpne for hverandre. Det er jo liksom  bare hei,og punktum. Eller hva?

sdc10014
rett før.

Men når man går på en privatskole, så blir det jo sånn "Hæ,steinern?", for man vet ikke så mye om den, og da får man jo første inntrykk av skolen,som en problem skole, eller lignende. Det er ikke så gøy,for mange har liksom "Steinerskolen..?". Irriterende,er Wang så mye bedre, eller Nissen? Ta dere en tur på denne siden om dere lurer på hvordan skole det er. Skal på skolen halv ni i morgen, bra jeg har noen å reise med da. En nabo liksom, det er veldig mye bedre. Skaff dere en (h).

første skoleda
rett etter. Eller egentlig ikke, for vi hadde jo vært i byen og gjort litt her og der, så dette var etter en lang bytur. Var så(h) slitne. Og slitne føtter. Uhh.hvordan var førsteskoledag for deg? :-)

første skoledag på ny skole - hva skal man gå med?

Og jeg skriver til dere som skal begynne på videregående skole, ok? Ikke dere på ungdomskole, for da er det jo ikke noe stress. Uansett, så er det jo litt vanskelig sant, for man vil jo gi et godt førsteinntrykk på folk, og om du går med feil klær bare for å inponere, vel, så er det kanskje du handler i feil bås. Du må bare gå med det som er deg, og om du ikke er så interessert i klær og mote og farger som passer sammen, så går du med det du alltid har gått med. Ikke sant?

Nye mennesker vil gjerne møte andre mennesker som er sånn någenlunde lik deg. Og da ser man helst på det folk går med. Sant så sant. Og hvis du går med noe vanelig, altså tights, en hvit bommulsgenser, converse så vil se hvem du henger med. Den vaneligste silen er jo hvite converse, tight olabukse, stor genser og håret oppsatt, for jenter. For gutter er det DC sko, en saggebukse og en helt vanlig genser. Jeg sier du ikke skal gå med det, for det skal du så visst gjøre. De jeg pleier å si da er at man skal gå med det man er konfirtabel med, og om folk ikke er begeistret med det du går i, eller stirrer og hvisker, samma det? Du liker jo det du går med, skal andre disse deg for det? Nada.

Og har du nye klær, altså helt nye klær, så vent med å bruke de. For da, så og si sparer du de klærene til en annen dag, for ærlig talt, man skal jo bare være på skolen i noen timer så kan man dra hjem igjen. Men førsteinntrykk er viktig folkens.

dsc0002
jeg skal gå med noe sånt, tror jeg :-)

Hva skal du gå med?

hva gjør man egentlig på den siste fridagen?

  
Jeg kan nesten ikke fatte og begripe at dette er den siste fridagen i sommerferien i 09. Det har gått så sabla fort! Du hører det sikkert hele tiden, men denne ferien har hvertfall gått forferdelig fort. Jeg husker første fridag i sommerferien som om den skulle være i går, og da tenkte jeg: "Gud, la ikke sommerferien gå fort!". Jeg faktisk ba til Gud. Jeg skulle ta meg en dusj, og det skal jeg jaggu meg gjøre nå også.  Haha. Senere skal jeg skrive om hva du bør ha på deg på første skoledag.

h
astaLAvista.


 

dsc0028

hva gjør man egentlig på  den siste fridagen?

jeg liker ikke regn. hater.

p1010286

Du, Martine, hvor er det bilde som jeg tok av deg som var så kult? Jeg finner det ikke! men på kameraet er det der, men når jeg legge inn minnekortet så er du ikke der. Trist. Jaja, da blir de bare av meg. Hehe, var på KG med Martine idag skjønner du. Nei, ikke Kristelig Gymnas som Julie skal starte på. Nei, Kaffe Galleriet. Jeg begynte å lure der, Martine! Det var en koselig time, jeg tok meg selvfølgelig en Ismocca, he he he, mens Martine tok en ikke fult så god kakao. Hva er det med jenter og kakao? Alltid så kommer de inn døra i klasserommet med en varm sjokolade i hånda og leker voksne. Drikker en liten slurk mens de ser seg rundt om i klasserommet og tenker: "tapere". Vel, skal ikke peke ut noen men, ja. det blir litt feil synes jeg. Selv katta mi kan drikke varm sjokolade. Hun gjør det ikke, nei.p1010289

Og ja, jeg hater faktisk regn. Hvorfor? Nei, hvis du ser bortifra at man blir våt, gjørmete, svett og kanskje om man sklir, så forstår jeg. Men nei, kanskje koselig å sitte inne og se på regnet falle ned, men ikke være under en paraply mens det pøser ned. Nei, det er så... paraplyete.


p1010295

Har Rock and Roll på hjernen, dere ser kanskje at jeg synge den på bildet: "If he wants to rock he rocks
If he wants to roll he rolls
He can roll with the punches
Long as he feels like he's in control... - "

du må se the propopsal

Da har jeg sett "The Proposal", og digget den. Rett og slett. Ikke bare fordi jeg digger Sandra Bullock, men også fordi handlingen var bra,også skjedde det noe hele tiden, og ja. Du må bare se den. Senere dro vi på Arkaden og masse sånn, kjøpte oss ELLE også så vi Hedda på togstasjonen OG moren til Anna. Det ble en latterfull tur hjem til Øvre Ljanskollen, altså der vi bor om noen skulle lure. Nå sitter jeg med ELLE og brownies,eller egentlig kake, men den har vært i kjøleskapet så lenge nå at den er deiete og akkurat sånn jeg liker den. Ellers så grugleder jeg meg til skole, og har såå mange tanker om hvordan det kommer til å gå. Men alle andre som begynner har like store forventninger som meg, og sikkert mange fler sommerfugler i magen. Har Beautiful Nightmare på hjernen.sdc10040

sdc10044
pose baby, pose.


sdc10049
birgit hadde noe viktig å si, og kristine ser også gåtefull ut.


sdc10060
så var det junkfood.

sdc10061


dere måå se filmen! :-D og få kjøpt noe fint til første skoledag!

nattaaa

jeg skal på The Proposal!

dsc0007

sandra bullock

Jeg gleder meg helt sykt til jeg skal på premiere på "The Proposal" med Sandra Bullock og Ryan Reynolds! Jeg skal ta med meg Anna, Kristine og Birgit.  Ah,blir digg. Har gledet meg så sinnsykt til  å se den og nå har jeg endelg billetter! Har du enda ikke sett traileren, så har jeg gjort det mye enklere for deg:sandra power
113

Dessuten gikk henne også på Steinerskole i USA, og det kommer jeg også til å gjøre, så det blir jo litt likt da? :-)

g

øya festivalen - arctic monkeys

Hei på deg. Da var Øya festivalen over for min del, og på en liten side så er det faktisk litt deilig. For jeg var på Øya fra kl 4 til 11. altså 7 timer. Noe som var helt greit.. på starten. Okei, skal skrive et kort sammendrag:

13082009266

13082009273


Jeg kom dit, varm og svett for jeg hadde med meg regnjakke itilfelle det regnet. Møtte broren min som jeg gikk med hele dagen. Kjøpte meg en iskald ismocca mens vi hørte på Marit Larsen. Men hvor ble det av regnet? Mørke skyer lusket seg over oss, og vi forbredte oss på storm (?). Likevel, timene gik fort, og vi så på nesten hver konsert som gikk for øyeblikket. Det var Wilco, det var Glasvegas og selvfølgelig Arctic Monkeys. Vi bare gledet oss veldig til AM skulle spille, men det var enda  4 timer igjen. Sukk. Så, så vi noen mørke skyer, eller de mørskeste du noen gang kunne tenke deg! Så vi dro til shoppen og fikk kjøpt oss noen regn-ponchoer. Disse hadde vi ikke bruk for, for det regnet definitivt ikke. Kjente kanskje en liten regndråpe, men hvem vet hva det kunne vært..? :O

13082009277


Så på konserten. Vi var, tja... sånn 7 meter fra scenen, for det var faktisk umulig å gå helt foran. Der var det folk som var halvt fulle, og folk som hadde stått der siden sola stod opp. Men vi så bra. Vi ventet og ventet og det kom bare fler og fler folk. Det ble tilslutt så sinnskyt trangt, at jeg tok meg en prat me de som stod rundt meg. Vi snakket om diverse ting fra det er bra at vi ikke må stå selv og nå faller vi snart. For ja. Det var trangt! Og trangere skulle det bli! Herregud, den stanken som kom ble bare sterkere og sterkere, og svette festival-mennesker, skal du holde deg langt unna. Det ble trangere, og folk dyttet og skrek, og hoppet, og klappet meg i fjeset, og dyttet litt igjen, og til slutt så var jeg plutselig 3 meter fra scenen! Haha, sånn går det. Men alt i alt, var det utrolig trivelig, og en stor opplevelse.

13082009279

13082009282


Omsider kom vi oss hjem, og jeg var så tørst og sulten, men alt jeg fikk i meg var en sandwich is. Så det var kveldsmaten. Sorry for at bildet ble så skurrete, men jeg tror jeg holdte på sovne mens jeg tok det...

sdc10069


Var du der? Eller var det du som dyttet meg så inni h#lvete?
:-)


jeg gleder meg til øyaa

Akkurat nå sitter jeg i soffaen med Grandis i hånda. Broren min og jeg orket ikke frokost, så vi tok noe som er digg uansett hvordan du snur og vender på det.
Men etterpå skal jeg til Middelalderparken, så kalt Øya Festivalen for å høre på god musikk. Jeg er der egentlig bare for å se på et av mine favorittband Arctic Monkeys (link) som går kl 10 på kvelden. Men vi skal dra litt tidligere for å se på noen andre band også, så det blir bra.

Men jeg leste på billetten at foto og lydopptak ikke er tillatt! Herregud, det kan de jo ikke mene? Jeg må, og jeg understreker ha bilder! Kanskje jeg ikke skal ta med kameraet, men på mobilen min, så er kameraet ganske bra, så jeg tar med meg det i skoen eller noe lurt. Det er jo så smart! Am I right? AM I RIGHT? Det er meldt stygt vær, men nå er det jo dritfint!

billettskal du til øya? :-)

folksomt på ullevaal

sdc10049

sdc10059
er man på Norge-kamp, så er man på Norge-kamp

Fantastisk fotballkamp! 4-0, lætt. Det var neste like mange skottere som det var nordmenn. Det var ca. 20 000 der og da. Mange. Vel, pappa hadde bare kort, så jeg fikk ikke noe brus, men når jeg kom hjem, så satt jeg en kopp med cola i fryseren med 20 isbiter, dusjet og kom ut av dusjen med en kald kopp cola. Akkurat nå ser jeg på "Valgkampen 09" med Siv Jensen og Jens Stoltenberg. Skal på konsert i morgen, så bør kanskje legge meg snart?

Satt du og så på? :)


frognerparken og rundstykker

Heisann.  Har akkurat vært på Frognerparken og spist med bestemor, bestefar og søstra mi nå. det var koooooooselig. Mange, eller utrolig mange skotske som gikk med kilt og som tok bilder av statuene. Okei, må være ærlig og si at jeg også gjorde det, men jeg kommer jo fra Norge!.. og da er det jo lov, uten at det blit harry. Tror jeg. Skal på Norge-Skottland etterpå, og gler mæ :D

sdc10010

sdc10014

sdc10015

sdc10020


sdc10030

sdc10032
koselig gjeng. koselig tur :)


Vært i byen og kost deg i sola idag du da?

stakkars lile katten min

Hei. Jeg har ikke blogget i det siste, men likevel har jeg fått mange besøkende! Har nesten like mange besøkende som når jeg blogger og når jeg ikke gjør det. Vel, hvorfor er at katten min, Emma har vært i slåsskamp, og fått seg et skikkelig sår. Vi var hos dyrlegen og fikk ordna på det, og har fått halsbeskyttelse og medisin. Jeg var oppe til halv 3 i går, for hun ikke fikk sove. Stakkars liten. Jeg og søstra mi har vært veldig flinke med å stelle henne.

Sukk, nå skal jeg til Frognerparken med bestemor og bestefar på piknik der. Blir veldig koselig. Senere skal jeg på kamp mellom Norge og Skottland. Gleder meg! :D Skal ta masse bilder! Og da skal jeg holde dere oppdatert :)

sdc10006

Her ser dere såret, også har hun fått beskyttelse. Der hvor det er grått ved magen, har vi barbert, for hun hadde floker.

Har katten din vært i denne situasjonen før? Noen tips? :)


nå henger jeg på Arkaden!

Jeg tror for første gang i historien at når jeg og Hedda er i byen så er det JEG som blir sliten. Ja, ærlig. Har alltid vært sånn at jeg drar Hedda med til alle mulig butikker, men idag var det omvendt. Hun dro meg til Oslo Handelsgym, T-banen(som jeg ALDRI tar), Bogstadveien og så til Oslo City, eller ok, jeg ville bare sjekke litt, men. Uansett, så var det Hedda som kjøpte mest. Jeg kjøpte ingenting! Ok, en ismocca på Baker Hansen men ikke mer. Litt stolt, og litt sliten over at jeg er blakk nå.

Været var helt OK, og jeg så mange B-kjendiser idag ass! Okei, jeg så Varg Veum, som kanskje er A-kjendis? En i "Skal vi Danse", en som kom på 3-plass på "Top Model Norge 2008",  hun dama som vant "Den sjette sans" og en finalist som var med i "Noske Talenter". For meg er ikke de kjendiser, men vanelige mennesker som har vært i rampelyset èn gang. Hehe. Ja.

sdc10153
See! Hehe, litt stolt da. Men alderen til Anna er feil, hun er 16, men det kan man vel ordne..sdc10156

pleiee

Avslutter med litt ansiktspleie fra Gariner Pure :)bare en uke igjen

Da var jeg hjemme igjen :) Etter å vært i Telemark siden torsdag er det deilig og ha den siste uka fri! Men det er jo snart skole, og sommerferien har bare rast videre. Herregud, kan nesten ikke tro at det har gått så fort! Men kanskje litt deilig også? Orker ikke å skrive så mye, og skal snart ned til Hedda og såå se på Moldekamp.

sdc10114

bilder kommer..

jeg har fått nytt design!

headerheaderheader
header


Jeg har endelig fått nytt design, og denne gangen digger jeg den. Ikke for å kalle meg en skrytepave, men jeg ble faktisk veldig fornøyd med denne. Det som er litt bånn er at jeg ikke kommer til å blogge før søndagen, for jeg reiser på hytta. tar bussen idag opp med søster og skal bli der litt.
Profilbildet mitt er også anderledes, og overskiftene også.

hva synes dere? :-)

jeg har lagt plakat!

dsc0015

Amy Winehouse-plakat da. jeg selv ble veldig fornøyd, siden det toklang tid til å lime og klippe. det jeg har gjort er å klippe ut Amy artikler som jeg finner i blader som "D!", "C!", "Topp", "[mag]" osv. skal ærlig innrømme, at når jeg ryddet idag, så regnet jeg sammen alt jeg hadde kjøpt av blader, så ble det nok en tusenlapp ja. men skal ærlig innrømme, igjen at de fleste bladene var av Nemi, så jeg er vel fritatt? Altså, jeg kan jo ikke leve uten Nemi, hehe, det er jo patetisk. hehehehe.
er du en blad-freaK?


g

rydd, rydd så får du alt skreddersydd

skjønner ikke overskriften jeg heller xD

idag har jeg ikke vært en så aktiv blogger. eller i det siste. må prøve å gjøre ting jeg ikke gjør så ofte, altså å gjøre noe fornuftig. og nei, jeg skal ikke slutte, men jeg skal heller ikke blogge unødvendige innlegg, så kanskje to idag. men er ikke sikkert. og rommet mitt ser helt for jævelig ut, så idag har jeg gått bak alle skap og finnet fram alt crap som jeg har gjørt tidligere, tegnet og prøver, og kastet det meste av det. det tar irriterende lang tid, men det må få gjort!

jeg har ikke fått tid til å lage ny header, men designet skal bli endret på på mandag, merk den datoen. den 10. august. holdte på å skrive juli. herregud, sommerferien går fort!mitt gulv idag

dsc0002

meg idag
dsc0013


grizzlybjørn med måkevinger

Okei først skal jeg fortelle dere verdens sykeste drøm jeg hadde i natt:

Jeg var på camp med min fetter Erlend, og der skjedde det mye! Vi skulle dele rom med 3 andre, og det var 3 senger der. Uansett, så skulle vi ha samling alle sammen, og senere kunne vi dra til hytta vår. Så kom Erlend løpende med noe i hånda, et dyr så det ut som. Han prøvde å få dyret av, og omsider fikk han den av! Så, så dyret på meg, og gjett hva dyret var? En liten grizzlybjørn med måkevinger! Den hang fast i armen min, og jeg fikk den ikke av! Men tilslutt heiv jeg den i vannet. Resten av dagen satt jeg på rommet mitt - livredd.

Haha, bare måtte fortelle den til Birgit, som jeg var med på Ski Storsenter idag! Det var veldig koselig, og jeg kjøpte ikke en eneste ting! .. ganske stolt av meg selv synes jeg! Ja, er ikke mer å fortelle, tror jeg.

sdc10054

sdc10063

sdc10075Og nå har vi kommet til dagens merkeligste bilde:

sdc10076


have a nice day :)


bilder til Julie

dsc0024

dsc0026

dsc0037

dsc0025

dsc0040

dsc0042

dsc0051

dsc0058

dsc0062

dsc0066

dsc0070
haha


Dette er de beste bildene :-) Sov godt a!

jeg har lagd ismocca

Ja, jeg har lagt Ismocca. Som  noen av dere vet så har dere sikkert skjønt at jeg digger ismocca. Så jeg bestemte meg for å lage selv! Eller, Erlend og jeg lagde det, siden  han også liker det. Det er veldig enkelt, også er det jo super godt. Smaker nesten likedan som vi får kjøpt i butikken, bare hjemmelagd! Sparer også penger på det ;) 

Om du trenger oppskriften, se nedunder :)

mocacamocaca

Gard's fantastiske Ismocca

5 dl sjokolademelk
1 kopp kaffe
3 spisekjeer med vanilje is
6-8 isbiter

Bland alt sammen, og alle produktene bør være kalde, for å få en mest mulig kald mocca :)

Så nå kan du bare kose deg og lage!

alene er en fin ting det å

Det er regn i Oslo idag, og det er ikke spesielt varmt heller. Tok meg en dusj idag tidelig, og synes rett og slett at dette skal være en innedag. Kanskje jeg skal ommøblere på rommet mitt, om jeg orker, rydde litt kanskje? Vel, det er jo ikke så rotete her (ser rundt i rommet). hører på Lily Allen mens jeg skrubber meg inn med ansiktsrens. Jeg begynner å tenke på at når man har to gode venner som bor nærme deg, som er på ferie, så blir det så ensomt føler jeg. Når man er nære naboer så trenger man ikke å "finne på noe", man kan heller bare.. henge? "Når skal du hjem, Gard?". - "Næh, drar når jeg orker jeg". Liksom, siden jeg bor så kort unna. Et minutt.  Men for all del, så er det jo morsomt å finne på noen som bor laaaaangt unna òg!


lastchristmas2

g
hva skal man gjøre på en søndag? jo -

hva med å lage vaffler. Jeg er alene hjemme så jeg bare lagde det på ca. 9 minutter, også spiser jeg nå mens jeg blogger. Men dere da; hva skal man gjøre på en søndag? hvis man ikke orker å dra ut så kan man jo finne på noe med seg selv. isted for å sitte på stolen med pc'n, så gjør noe fornuftig. men jeg må være ærlig; jeg liker å sitte på cafe og stappe i meg sjokolade. hihi

waffle

ikke sant vaffler med brunost er best?

:)

videoblogg - første prat
haha. Fredagspraten kommer på fredag ;)

inspired by Lady Gaga

inspired

Jeg stod faktisk opp klokka halv 1 idag. Men ikke løp rundt i huset som en gal og skal etterligne en person som er i vansker, for dagen er ødelagt. Jeg sover vaneligvis ikke så lenge i sommerferien. Det blir helst til klokken 10 jeg sover. har akkurat fått på meg ansiktsmasken fra Garnier Pure og den er stiv ass! Slik munnen min er på bildene, sånn er det i 5 minutter. Nesten som sement.

I går satt jeg og tegnet mens jeg så på Paradise Hotel Danmark (!?), også tegnet jeg da. Også tenkte jeg på Lady Gaga og alle de rare greiene på kjolene hennes, tror det skal etterligne is eller noe, men hvertfall. Så begynte jeg å tegne, og det er egentlig ganske kult å tegne helt gale tegninger. Og det er jo veldig uvanlig at man har sånn på kjolene sine. Men jeg synes det er kult. Bortsett fra hennes personlighet og image i samfunnet. Det liker jeg ikke.

ladygaga
ORIGINALEN

scan0185

MIN


Hva synes dere? :)

g
nye sko

Idag har jeg kjøpt meg nye sko. De er kjøpt på H&M og kostet bare 149 kr. Det er på en måte seilersko, eller ikke på en måte, det skal være seilersko bare med andre farger. Det var en av grunnene til at jeg dro ned til byen for å kjøpe de, men kjøpte masse annet også da. men uansett, her er de,

nye sko

nye sko 2

Hva synes du om de?


g

chillpadde

idag dro jeg til byen alene. skulle ha noen greier som jeg trengte, OG for å sjekke om jeg hang på arkaden! På veien ned møtte jeg Linn Heidi på bussen. Hun skulle jobbe for natur og ungdom. Hehe, søt jente. Så har jeg kjøpt noen lovely sko (innlegg kommer senere på dagen), Garnier Pure (sånn ansiktspleie som rensker huder og får vekk sorte prikker), skolisser, en Arctic Monkeys plakat til broshan (ville ha den selv, men tenkte han skulle få den. snille meg!). Jeg hadde mer penger på kortet enn jeg trodde! Jeg bare "Kan jeg sjekke om jeg har noe på kortet først?" også hadde jeg masse! Hehe, gøy. Kjøpte også et blad. Svensk. Men hallo! Når det kommer til sladreblader så står jeg først i køen!

Jeg er en liten chillpadde tror jeg. Liker å kjøpe et blad og sitte å lese med noe godt å drikke eller spise i hånda. Slappe av, og ikke stresse. Det var virkelig godt å få på den ansiktsmaska ass. Føler meg skikklig ren nå!

ansiktsmaske

Har du prøvd Pure? :)

hits