juli 2010

mannen med mobilkameraet

Hva hadde du gjort om du satt og ventet på bussen med en god venn, aner fred og ingen fare, også dukker det plutselig opp en mann, som tydeligvis synes at du og din venn er veldig pene, og begynner å ta bilder av deg? Hva er det første som slår deg når noe av dette skjer? Frykt? Redsel? Vel, den episoden skjedde meg Hedda og meg istad.

Mannen, mørk i huden, rundt 50 åra, hadde antageligvis kjøpt seg ny mobil. Det første han gjør er å si: "Dere er så pene der dere sitter", og det synes jo jeg er litt rart, men samtidig ikke noe ille. Så tar han opp mobiltelefonen sin og begynner å ta bilder av oss. Først meg, så Hedda, også av oss begge. Det første jeg gjør er å overse personen. Jeg klarer ikke bevisst å si: "Hei, slutt med det der a!". Jeg bare sitter der og ser stygt på han. Ikke et pip fra meg. Hedda derimot sa ifra, men han begynte bare å le. Andre som også ventet på bussen så på situasjonen, men de visste jo ikke hva han dreiv med. Og jeg tenker bare "Oh, screw that man".

              Jeg måtte bare ta bilde av han.

Han var åpenbart full, siden han gikk amok på alle passasjerene på bussen. Han tok til og med bilde av en baby. Altså, jeg synes bare alt dette er utrolig ubehagelig. At en fremmed mann har bilde av meg på sin mobiltelefon er bare utrolig ekkelt. Ingen vil det. Men nå som jeg sitter her, så angrer jeg på at jeg ikke sa noe. Så syyyyyykt. Om jeg møter han igjen skal jeg si: "Your mama so fat she could be the eighth continent!" eller noe.. Natta.

Jeg må si, jeg visste at noen skulle komme å kommentere på dette innlegget, og jeg visste at noen ville være anonyme og stille dette spørsmålet. Jeg bare så uenig med deg på en million måter. For det første så viser jeg ikke ansiktet hans. Det ville jeg heller ikke. Og for det andre så er dette bare et eksempel. Gud vet hva han gjorde med bilde av oss, men dette bilde er ikke noe jeg skal legge i fotoalbumet mitt. Jeg til og med legger ut bilde på bloggen min ja, uff, så utrolig grusom jeg er, tina.


great friends and so little time

Dagen med Ragnhild var kjempekoselig! Vi loka masse på PC'n, bladde gjennom blogger, passet på halvsøsteren hennes (innlegg under), gikk ut til Slottsparken hvor vi satt og prata litt og bare var helt laidback. Etter jeg hadde vært hos Ragnhild, møtte jeg min kjære Hedda. Hedda som hadde vært uten strøm i noen dager, var bare overlykkelig over å komme til et kjøpesenter igjen. Jeg fikk bare kjøpt meg en CD, mens Hedda kjøpte seg ting og tang fra vår alles H&M. En fin butikk å ha når man skal kjøpe noe småtteri.Brillene er fra fjorårets Armani, om du ikke har sett de type brillene før.Synes bare Heddas øyne er så utrolig fine. Singel er hun også, jøss.
Bildene passet bedre i svart-hvitt.

jeg er herved barnepasser

Jeg tok bussen opp til Slottsparken og besøkte Ragnhild. Deilig å ha en som er like A(ktiv)-menneske som meg! Været er perfekt, så vi skal ta oss en tur ut snart for å kjøpe iskrem. Nå fikk vi besøk av halvsøsteren til Ragnhild, Hedvig. Hun er bare så utrolig søt, og hun liker meg! En baby som ikke er redd for meg, det er noe å ta med seg videre i livet!

ut

Nå skal jeg ut i det fine sommerværet for å besøke gamle kjente. Gleder meg, siden jeg har på mine Rizzo sko til 1800,- for første gang på flere måneder. Du aner ikke, de er så gode å gå i!


Kos deg i kveld!

hva med litt tennis?

I dag tok Mathilde med meg ut på tennisbanen for å spille litt tennis. Vi hadde en avtale om at vi skulle spille en gang i fremtiden, så vi tok det idag; overskyet og trist. Det er lenge siden jeg har spilt tennis, in fact; jeg har ikke trent på måneder, så det var faktisk deilig å ta seg en tur ut. Etterhvert kom sola, og det bare utrolig varmt! Jeg som valgte å ha på meg joggebukse misunnet Mathilde som hadde på seg den korteste shortsen hun kunne finne i skapet sitt. Og; vi spilte med tre baller, så det var mest hente-ballen-slå-ballen-hente-ballen-igjen-slå-ballen-igjen. Men det var gøy!


Mathilde var god!


.. men jeg var bedre!
i posten

Noe jeg gjør ofte er å gå i postkassa og hente inn posten, for mamma eller pappa. Alltid når jeg ser på de forskjellige konvoluttene står det "Til Steinar" (pappa) eller "Til Ann Kathrin" (mamma). Men aldri er det noe til meg der. Eller, det er jo fra DnBNOR, men det inneholder bare hva jeg har brukt i de forskjellige månedene så det er ikke noe spennende. Kanskje jeg får et postkort en gang i blandt, men hvem sender postkort lenger sant? 

Men idag fikk jeg to ting i posten!


H&M katalogen for høsten 2010, og jeg lover dere; det er mye å glede seg til!


Den andre tingen var tannlege time, noe alle frykter! Det er ikke akkurat gøy å vite at en kjerring, kalt Marit pirker i tennene dine. Og jeg lover dere; jeg har hull! De siste 2 dagene har jeg ikke pusset tennene siden jeg ikke har hatt tannbørste.


Men de ser jo ganske hvite ut nå da, eller? 

Nå skal jeg skifte, hente litt utstyr, for jeg skal spille tennis etterpå! Sammen med Mathilde, som kommer til å bli konge! Lenge siden jeg har spilt (trent) så det skal bli deilig :) Sees!

på torsdag drar jeg til..
.. Kanskje du gjettet det. Om du gjettet Hellas tok du feil, om du gjettet Italia gjettet du riktig! Nærmere bestemt Roma. Jeg har aldri vært i Roma, men jeg har vært i Italia før. Jeg bare gleder meg til å dra! Slappe av i noen dager med masse sol og kose meg i byen. Når vi drar dit er det spådd 30-33 grader og sol. Herregud, og jeg som døde av varme her i Oslo..

Det er enda en hel uke til, men da har jeg bare noe å glede meg til. Skal nok bli litt kjent med romersk kultur og shoppingen kommer til å bli interessant. Jaja, jeg skal hvertfall reise hjem med litt brunfarge i behold! Det er planen.denne er nyverdens tristeste lyd


Ja - for min del. I dag våknet jeg til et heidundrades bråk, takket være regnet. Dagen var ødelagt. Jeg som hadde tenkt til å gjøre noe sprell i dag, damn it. Men det er dager som dette man må lene seg tilbake i godstolen og prøve å tenke kreativt. Jeg mener ikke at du skal ta på deg regntøy, hente noen steiner å lage en sirkel, og hoppe rundt sirkelen og synge "sol, sol, kom til meg". Jeg mener at du skal ha en fridag inne. Det er hvertfall hva jeg skal... Ja, bortsett fra å planlegge min neste ferie da. Hehe, dere får vite hvor jeg skal etterpå ;-)

Emo pics på G!

sandra hvem?

Hva? Hun har bursdag denne uken..

mac meg

Jeg skjønner meg ikke på Mac. Jeg prøver og prøver å bli så flink som mulig, lære meg hvordan man redigerer bilder, hvordan man skriver på word etc. og hvordan å lagre bilder - jeg får det ikke til! Og først når jeg har lagret dem, så vet jeg ikke hvor de havner siden dette er en familie PC, så det er over femhundre bilder her, og alt blir bare så stressende. Mye, mye, mye enklere med HP. Jeg som er uten PC må velge om jeg skal skaffe meg Mac (jeg likte MacAir. Den var så elegant) eller en PC fra HP. 

281628-1-1280335768381.jpg

Jeg var i byen med Anna idag. Vi gikk mye rundt, snakket, spesielt mye om tingene vi skal gjøre sammen. Som å dra på Lady Gaga konsert i oktober, ta en helgetur til London og feire 18 års-dagen min. Mye å glede seg til!

281628-1-1280335769611.jpg

skrekkelig god frokost

Det er deilig å stå opp tidlig og vite at folka dine sover musestille i sengene sine. Huset er så stille, ja, bortsett fra når du ankommer rommet da. Jeg har tenkt å lage meg en god frokost idag, siden jeg har så god tid, bestående av julice (den billige typen), omelett, yoghurt og sjokolade. Skal også se ferdig Amy Winehouse DVD´n jeg kjøpte i går.

Jeg har forresten akkurat sett på Fritt Vilt 3 traileren, og jeg gleder meg til den kommer ut på kino! Har egentlig lyst til å kjøpe mange billetter og ta med meg masse folk for å se den med meg. Jeg liker skrekkfilmer nok til at jeg ikke har en pute foran ansiktet, men det jo bedre å ha noen man kan klype i armen når man skvetter, el hva?

281628-1-1280308487640.jpg

281628-1-1280308488127.jpg

Jeg som skulle være så flink å mekke header idag, men det fikk jeg ikke gjort. Hvorfor? Jo, kameraene ligger her men laderene ligger hos mamma. Jeg har ikke sjans til å ta et eneste bilde. Surt. Fant faktisk akkurat ut at mobil laderen også ligger hos mamma. Hva er det jeg sløser med?

Hei, nå kom sola!

dagens innkjøp


Jeg kjøpte denne buksa på Weekday, den kostet mindre enn vanlig, mindre enn gjennomsnittet... Egentlig altfor lite. 60 kr. Ja, jeg skjønte det heller ikke.

Jeg la først merke til lommene, som jeg likte best, og fargen.

Jeg har lett etter denne DVD'en i evigheter. Jeg fant den på Expert og stod i kassa med en gang jeg så den. Bak: Det nyeste D!.

Jeg kjøpte også denne lommeboken. Det er egentlig et postkort. Bakpå har en mann skrevet til en kvinne om at han savner henne, dødsbra. Gjett hva dama heter? Julie.

Akkurat nå ser jeg på Bridget Jones Dagbok. Må blogge ferdig nå, må jo få med meg filmen. Skal hilse fra Kristine!

storferie hvert år?

Så klart blir jeg misunnelig for at noen får dra til USA, Hellas, Frankrike, Portugal, festivaler osv. osv. og ikke jeg.  Jeg har holdt meg til norden i år. Hvilket kan være litt kjipt noen ganger. Jeg vil ut og reise. Ikke sitte inne og se på reklamer på TV´n, som skriker "Kom deg på flyet! Billig, billig, billig!". Det er ikke slik at jeg ikke har vært på ferier før, tvert imot, men synes at en storferie hvert år gir meg ganske mye. Jeg har selv vært på mange steder og land; New York, Los Angeles, San Francisco, Thailand, Barbados, Jamaica, Haiti, Mexico, Tyrkia, Frankrike, Hellas. Men jeg kjenner at når jeg ramser opp alle disse stedene, så savner jeg dem - rett og slett. Alle disse stedene er minner for livet. Men betyr det at man ikke kan dra til alle disse stedene en andre gang? 

En ferie koster jo. Jeg har faktisk blitt litt interessert over prisene til forskjellige land, forskjellige hoteller, flyselskaper. Når jeg tenker etter så er det ikke bare bare å reise på en slik tur. Du må planlegge lenge i forveien, og det er masse å gjøre til du skal dra. For nå er jeg skikkelig reisesugen! Pappa ser over de billigste flybillettene man kan finne  på nett, og kanskje han får fangst. Jeg bryr meg jo ikke om hvilket fly vi tar, bare vi kommer dit, booker et hotell og egentlig ta alt derfra. Jeg håper på Paris eller London. Blir deilig å slappe av der i noen dager. 

PC´n min har kræsja, så jeg gir dere heller noen av bildene som lå på minnekortet mitt:

Julie. Har ikke sett henne på lenge. Vi har lagt planer da, for hun skal nemlig til Frankrike med moren sin. Heldig.
Benedicte. Sendte hun faktisk en melding nå.

Mitt dødslange hår. Satt det alltid opp til en hestehale når jeg skulle ta bilder.

Amy ♥

Marte og Kristine. Venstre er på hytta med Julie og høyre skal jeg kose meg med etterpå. Grr.

Jeg skrudde på TV´n og trodde jeg så Birgit på TV-skjermen.

Anja og Sigrid. Venstre er på tur tror jeg, mens høyre er dypt savnet.. venstre også, selvfølgelig!

Working girl og meg. Hun jobber. Hele tiden. Dypt savnet..

Celine og meg. Hun er nå agent for MTV og blogger for dem. Kjendis, leiks. Også dypt savnet..

Meg og Aurora i timen. Vet ikke hvor hun er for øyeblikket, men hun er en facebook-loker, så jeg finner henne lett!


Disse to. Fortsatt sammen. Fortsatt like søte.

Hedda skal alltid se bra ut på bilder. Hun vil hverken lage grimase eller gå på skole i Norge. Hun reiser på skole. Vet ikke hvor, har ikke tellingen for hun reiser jo HELE TIDEN.

Snart skal jeg ut til Kristine, da kan jeg vise dere hva jeg har kjøpt! Sees da ;)

På EXPERT


Haallaaaaaaaaaa!

Nå er vi på expert og ser på pcer. Sykt fett! Gard savnet meg i ferien, så derfor hooket vi opp i dag med bytur. Jeg ville kjøpe Trigger, en film til 19.50 kr, men Gard ville ikke se den med meg :(:(:( Men vi skal hvertfall loke litt mer her før vi skal videre og så skal vi vel se en film og kjøpe digg til i kveld.

Lev livet og nyt sommeren :D

Kos fra Kristineeeeeee ;)

Ps: hilser fra Gardis

bilder fra åndalsnesMeg og søster.

I Åndalsnes er det fjell overalt. 24 timer i døgnet.

Hagen til morfar... Tuller, dette bilde er tatt fra en kalender, dessverre.


Det ble også Molde kamp. 0-0.


Dette bilde har dere jo sett før, men ville likevel ha det her. Synes det er så fint!

Søster og kusine. Håper det er greit at jeg legger ut bilde, Ingrid? ;-)

Super Mario Galaxy 2. Vi spilte dette hele tiden, hvilket var dødsgøy! Jeg hadde med meg Wii´en opp dit, tilfelle det skulle være noen innedager. Man kunne få 120 stjerner på spillet, gjett hvor mange vi fikk?

119. I det vi skulle ta den siste stjernen måtte vi dra. Hvorfor skriver jeg dette egentlig? Det er jo 100% sjanse for at dere ikke bryr dere. Uansett, da vi skulle dra var det dødsfint vær der. Jeg ønsket faktisk å være der en dag til. Men hva kom vi hjem til? Overskyet og regn. Hvor ironisk er ikke det? Jaja, innevær er digg noen ganger det også.

kajakk på taket

Gårsdagen bestod det meste av kino med Hedda. Vi så Eclipse, som jeg faktisk likte. De to forrige filmene var mest preget av å bli kjent med personene osv. men i denne filmen ble vi så godt kjent med karakterene. Det skjedde så mye og jeg ble skikkelig tatt med i filmen. Det regnet, det var egentlig greit. Vi satt oss på Waynes Coffee og spiste gulrotkake og drakk smoothie. Hvem skulle trodd at jeg synes det var perfekt med regn i den settingen. Alt passet.


Jeg kom meg hjem og fant meg til rette. Pappa hadde kommet hjem, med kajakk på taket:Han er en rar skrue, men jeg liker han for det. Idag skal jeg bare slappe av inne. Nyte regnet. Nei, jeg skulle selvfølgelig ønske det var sol, men da måtte jeg ha gjort noe. Idag trenger jeg ikke å gjøre noe. Nå står Hedda og pappa å snakker, så jeg burde vel gå ned til dem. 

gifts

Dagen, eller morningen siden jeg stod opp så tidlig, startet med å fikse meg før jeg møtte Hedda. Det var deilig å se Hedda igjen etter så mange uker borte fra hverandre. Det er godt å ha en bestevenn som er i samme land som deg, for da blir man liksom sammen selv om man ikke er sammen. Veldig dårlig formulert, men du skjønner vel. Hedda har jo vært i USA og gjett om det var morsomt å se på alle bildene hun tok, og enda morsommere å se hva hun hadde kjøpt! .. til meg! Hehe, hun hadde kjøpt veldig mye fint, og jeg fikk også noe! (Bilde nedunder).Jeg kjøpte denne kjolen til henne, som passet perfekt!


Jeg fikk en shorts fra American Apparel som jeg bare elsket! Jeg har den på meg nå og den passet, Hedda ;)


Jeg fikk også en slik fra Starbucks Coffee, og du vet jo hva det er. Jeg skal lage en egen forside når jeg har tid.

Nå skal jeg slappe helt av før jeg drar ut med Hedda. Jeg har hørt ryker om at vi skal se Eclipse, og at det kanskje blir et lite stopp på en cafè etterpå. Det vil jeg, har jo ikke vært i storbyen på over tre uker nå så det skal bli digg med litt bensinlukt og litt tuting her og der.

hjemme

Hjemme i Oslo. Deilig, men samtidig helt vanlig. Det å være borte på et annet sted i to uker har jeg god erfaring med, hvertfall på et sted du er hver sommer. Åndalsnes er ikke stort, men stort nok til at det er noe å finne på hver dag. Enkelte dager har det bare vært helt på bånn, mens andre dager som å sveve på skyer. Ja, det blir en kontrast.

Jeg har vært med familie, badet i 16°C, spilt masse badminton, fotball, kortspill, Wii. Jeg har fartet rundt på diverse matbutikker for å finne noen blader jeg ikke har kjøpt (endte opp med å kjøpe 7 blader *hysj*), kjøpe litt digg, for det meste Troika, løsvekt og coca, sett (veldig) mye på TV; Cougar Town, frustrerte fruer, Paradise Hotel Danmark, Sex and the City, Kongen av Queens, TV Quis (ja, på morningen altså) og diverse sommerprogrammer; Sommertid, Sommeråpent, Sommerspillet..

Det skal faktisk bli deilig å være litt i Oslo før skolen starter på igjen. Har jo rundt 4 uker igjen, men hvem vet; kanskje det blir en liten sydentur? Spontanturer er alltid morsomt!

mobilblogg er tingen på slike varme sommerdager. Det er bare så utrolig varmt ute nå! Det blir neste

281628-1-1279358550932.jpg
mobilblogg er tingen på slike varme sommerdager. Det er bare så utrolig varmt ute nå! Det blir nesten intenst, hvertfall i sola. Her i Romsdalen er vi ikke så begeistret for været, men når det blir 30 grader i skyggen begynner man virkelig å lure på om man er i Møre og Romsdal eller i solfylte Frankrike. Dagen skal inneholde følgende; meg, gresset, sololje (bilde), smoothie, Costume, radioen og badminton rekkerten i venstre hånd, i tilfelle jeg vil spille litt. Sola skinner på meg. Skinner den på deg og?

nå blir det gamle episoder med Cougar Town og tortillas med dipp. Favoritt program og favoritt digg!

281628-1-1279217114710.jpg
281628-1-1279217116003.jpg
nå blir det gamle episoder med Cougar Town og tortillas med dipp. Favoritt program og favoritt digg! Mitt liv er komplett! :-)

klar for mmmmm-m-molde

Klar for Molde idag. Jeg tar meg turen med fettern min hvor vi skal nyte litt byliv (Jazz festival) og selvfølgelig få med oss Molde kampen. Eeeoo eeeoo.


åndalsnes fordeler og ulemper: right nowFordeler:
- Det er akkurat nok å finne på før man bestemmer seg for å ta selvmord.
- Det er ti matbutikker på samme område, så det er lett å finne noe digg.
- Vi har sykler med oss.
- De har Narvesen, som betyr blader.
- Ingen er syke. Bare værsyke.
- Familien kommer etterpå!
- Vi kjenner ingen, så vi kan like så godt løpe rundt naken :-)


Ulemper:
- Det er overraskende kaldt her!
- Regnet kommer på de verste tidspunktene.
- De har ingen av motebutikkene jeg liker. Har virkelig lyst til å bruke alle pengene mine på klær.
- Man kan ikke bade.
- Man kan heller ikke sole seg.
- Kjedelige radiokanaler. Man kan forresten vinne tre Flax-lodd idag ved å skrive "sol" til *et eller annet nummer*

Jeg koser meg her, men det er bare litt vanskelig å være aktiv hele tiden. Om man ikke er det, så går tiden sabla fort og da har man ingenting å finne på lenger. Ja, fordi butikkene er stengt.

Håper dere har det fint i Oslo! .. jeg snakker til noen av dere.

livet i en romsdalsk by

Det er ikke lett å føle seg som en turist her. Jeg føler virkelig meg hjemme når jeg er her. Jeg kjenner stedet, plassene, butikkene, menneskene, været og selvfølgelig fjellene. Det å være omringet av fjell på alle kanter er virkelig noe spesielt. Jeg får ikke oppleve dette hver dag, så når jeg er her, prøver jeg å suge til meg så mye av Åndalsnes på en gang. Kanskje det ikke er så mye å gjøre hver dag, men man må være kreativ for å være aktiv i en liten by som dette. Åndalsnes har omkring 3000 innbyggere. Jeg kjenner 2%. Jaja, det er jo en begynnelse.

281628-1-1278930677443.jpg
Akkurat nå sitter jeg her.

Været idag er overskyet. Jeg sjekket på yr.no og der stod det at det skulle komme sol. Ja, nå vet jo vi alle at man ikke skal legge pengene sine på yr.no, men det er bedre å få et tips om været enn ingenting, sant?

Familien min kommer i morgen; fetter, kusine, tante og mormor. Broren min skal i militæret så han får bare sende et postkort. Nå ser jeg at skyene åpner seg. Jeg kan love dere at det kommer til å bli bading! Vi har badet hvert år siden... lenge, og selv om det er kaldt så er det godt!

281628-1-1278930678381.jpg
Tommel opp for meg! Ja, som gidder å blogge i ferien!

Ha en fin dag!

gøy med biltur. 2 timer igjen..

281628-1-1278871150683.jpg
gøy med biltur. 2 timer igjen..

hva rimer på pakke?

boblejakke..
rakke..
takke..
akebakke..
golfjakke..

Ok, løpet er kjørt. Det er masse som rimer på pakke. Og jeg som tenkte å lage en konkurranse her på bloggen, men det ble skikkelig fail.

Men ja, jeg pakker! Jeg skulle stå opp klokken 9.00 for å pakke tidlig. Jeg stod opp klokken 9.00 av vekkerklokka. La meg til å sove igjen. Stod opp klokken 11.00. Veldig irriterende, siden nå må jeg bare stresse for å finne saker og ting! Det er en del jeg skal ha med, jeg skal jo være der i to uker. Tviler på at jeg kommer til å kjøpe noe på Cubus når jeg er der liksom. Ja, det er den hippeste butikken i sentrum.
Jeg fant nettopp ut at jeg har internett på mandag, onsdag og torsdag. Så det blir ikke så mye blogging, dessverre. Kulturhuset er stengt resten. Om du lurer på hvor jeg kommer til å sitte å blogge, så er det her! Biblioteket er utrolig fint. Ikke rart jeg griner når det er stengt. Men tilbake til pakkingen!

So long!
 

yellow

Hei igjen!

Det har vært lenge siden jeg skrev blogg.no i søkemotoren for å si det sånn. Og egentlig så har det vært en lettelse. Slippe stresset med å blogge. Jeg har jo ikke så mange lesere at det gjør noe, men jeg har noen som (driver meg til vannvidd!) holder meg tilbake. Den eneste grunnen til at jeg fremdeles har blogg er fordi at jeg må dele bildene med dere. Jeg vil ha et sted hvor jeg poster bildene jeg tar, slik at folk kan fortsatt se dem, og følge med på hva jeg driver med. Enkelt og greit.Dagen idag har vært klam. Det var det første jeg tenkte på i dèt jeg kom ut på verandaen. Det var varmt - men godt. Jeg skulle ta bussen til Anna som gikk 15:15, så jeg hadde plenti av tid til å gjøre det jeg virkelig ville denne morningen; stå opp.Vi tok noen bilder. Pratet. Så på film, New York I Love You, som var veldig bra! Spiste pannekaker. Tok litt fler bilder og logisk som det er, satt jeg på bussen på vei hjem igjen.Akkurat nå (blogger jeg, hehe) ser jeg gjennom tingene mine jeg skal ha med til Åndalsnes. Åja, jeg har glemt å si det; jeg reiser til Åndalsnes (..Molde) i morgen! Jeg vet ikke om jeg har tilgang til internett, men jeg skal forsøke å gi dere leserstoff til dere dør. Forhåpentligvis skjer ikke det. Eller, det er veldig tvilende. Ok, det vil ikke skje.Nå må jeg fikse litt på designet mitt! Egentlig har jeg ikke tid... Later!

reisedagbok

Leste akkurat bloggen til Hedda, og hun skriver at hun har kommet fram til San Francisco, som er en lettelse... Flyet hennes kræsja ikke, takk gud for det!

Jeg befinner meg fremdeles i Oslo, på mitt rom, på min Mac og blogger fra en treig Mac. Skulle egentlig sove, men jeg bare orker ikke. Vil bare si at jeg reiser i morgen til hytta og der kommer jeg ikke til å blogge. 


Argh, speilvendt kamera. Hvertfall, jeg lager reisedagbok. Derfor har jeg "RAR" på kinnet. Jeg har drivet å klippet ut små bokstaver fra blader for så å lime inn i boka mi. Skal bruke den hver dag i sommer. Hver dag. Det blir morsomt å se hvor tykk den blir!


Her er boka! Du kan jo se at det er en reisedagbok? Kjøpte den idag på Søstrene Grene i Karl Johan. Magisk butikk.

Kommer hjem på lørdag, og da skal jeg gi dere blogging jeg! Dere må bare være litt tålmodige...

solens fordeler og ulemper

Jeg hater sommer noen ganger. Det å sitte i en skinnstol i fem minutter, og når du skal ut av den så klistres huden din seg fast i stolen. Ja, om du sitter i bar overkropp. Jeg tror jeg vil dø om jeg tar på meg t-skjorta mi. Selv i byen er det dødsvarmt, og jeg tjener jo bare på å gå i bar overkropp; jeg blir brun, får bedre selvtillit, får noen blikk.. Det finnes jo dem som blir forbauset over å se en bar overkropp, men det er jo også noen som silker etter meg. Det skjer jo så ofte.

Men sommeren har også noen (veldig mange) fordeler. Den bleker ut håret ditt, gir deg flere fregner (om det var noe positivt?), du blir brun og frisk. Visste du at solen inneholder vitamin D? Og at sol gir deg med sexlyst? Mange synspunkter på det der, men den får deg i bedre humør hvertfall. Jeg hadde flyttet til Tyrkia om solen ikke var i Oslo i sommerferien. Helst til Istanbul, der får man jo mye is(tanbul)! 281628-1-1278429934136.jpg

281628-1-1278429935879.jpg

Idag har jeg vært med Birgit til byen. Det var veldig koselig! Vi fikk kjøpt oss noe nytt til ferien. Jeg fikk meg faktisk nye sko! 

to steder, en blogg.

Foreldre som bor hver for seg betyr to steder å forholde seg til. Det betyr også at man må ta med seg kameraer, minnepenner, inspirasjon, ladere og noen ganger PC´n. Bloggen blir da et lite problem, hvertfall for meg. Om man glemmer kameraet hos pappa og er hos mamma, blir det bare dårlig blogging for meg. Jeg liker å ha litt bilder og har alltid hatt det, så det hadde vært rart om jeg plutselig begynte med webcambilder. Derfor kommer jeg ikke til å blogge så ofte som jeg gjør vanligvis. Bare så dere vet hvorfor ;-)


281628-1-1278401554333.jpg

Igår var jeg med Ragnhild. Såppas lenge siden vi hadde sett hverandre så vi tok en tur ut. Vi dro senere til Celine som hadde besøk av en bergenser. Jeg synes bergens er veldig fint, spesielt i Oslo. Turen gikk videre hjem og jeg fant senga mi, trøtt og sliten. Idag tar jeg alt spontant egentlig..

Hva med deg? ;-)

ny shorts

Idag har jeg fått meg en ny shorts. Jeg fant fram en gammel olabukse som jeg ikke bruker lenger og gjorde den om til en shorts. Jeg har aldri gjort det før, men med en hjelpende hånd fra søster fikk jeg klippet (i stykker) buksa. Resultatet ble overraskende bra synes jeg. Måtte brette opp endene på den og sette på et belte, så ble den mye finere. Ingenting er bedre enn det man lager selv!

281628-1-1278336556139.jpg

281628-1-1278336554685.jpg

Hva synes du om resultatet? 

filmer jeg skal se

Disse filmene skal jeg se så fort de kommer ut på kino:
Denne filmen ser bare fin ut. Også liker jeg Jennifer så denne må jeg få med meg. Den kunne ikke vært mer typisk kjærlighetsfilm. Tittelen på filmen har jo "love" i seg, så jeg skal ikke forvente SÅ mye ut av den.

Både Hedda og Ragnhild har sett den, og jeg skal ikke være den som sitter igjen med ingenting. Jeg har sett de to forrige filmene, så denne må jeg få med meg as well.

Dette er den siste filmen etter fire filmer. Har sett de forrige filmene, så tviler ikke på at jeg drar med meg pappa på denne filmen. 

Denne ser bare morsom ut. Ikke at jeg elsker skuespillerne, men den ser bare bra ut. Ifølge det jeg har lest er den ganske bra. 


Selve traileren ler jeg av. Da må jeg jo le av selve filmen! 

Gleder meg til kinosommer!

meg i bilen vettu

Nå har jeg lært med bakkestart, køkjøring og hvordan vise fingern til bilen bak! Kjøretimen gikk superbra, det sa hvertfall kjørelæreren. Jeg satt i bilen i to timer og på de to timene (som gikk SABLA fort!) fikk jeg både ros og ris. Jeg hater den kløtsjen! Hvorfor skal den være der? Jeg vet hvorfor, men det er så irriterende for jeg vet ikke om jeg skal holde den inne eller ta den sakte tilbake i 4 sekunder før jeg tråkke på gassen osv. osv. 


Fire tomler opp!

Denne hurpa reiser til USA i 3 uker fra idag! Hun skal chille i Las Vegas, LA, San Fransico, Hollywood og New York. Jeg elsker henne, men hater henne også for at hun får lov til dette! Håper jeg får en I <3 NY-genser av henne.

Nå blir det frokost, grilling (av min melkebleke hud) og så skal jeg møte Ragnhild i kveld. Ha en fin dag mandag!

mobilblogg:

281628-1-1278315665062.jpg
mobilblogg: sitter med Hedda og har vært på rema for å kjøpe frokost. Jeg kjøpte noe unødvendig, men samma det når man har 2000 på kontoen, nehehehe!

daffedress, kom til meg?

Det er bare å se på været at du vet hvilken dag det kommer til å bli; sitte inne med joggebukse med en potetgullpose i hånda og fjernkontrollen i den andre. En typisk søndag etter min mening. Nå har jeg kjørt rundt i hele Danmark og er temmelig lei av å sitte i et bilsete. Det er på tide med et sofasete. Ikke at jeg har vudert det, men det hadde faktisk vært digg med en OnePiece eller en Daffedress på disse dagene. Hvor digg er det ikke å bare hoppe inn i en heldress og la vær å tenke på hvor joggebuksen din er eller hvor du sist brukte XXL-T-skjorta di?
T-skjorta mi jeg kjøpte i Danmark i går, ti minutter før ferja gikk. Måtte bare ha den.

Nå blir det Totally Spies, før jeg setter meg inn i broren min sin bil for å øvelseskjøre. Skal ha min første time i morgen og jeg gruer meg helt vilt!

ddk

Ferien til Danmark har bare vært vidunderlig på en million måter. No shitting. Danmark hadde alt i den perioden vi var der. Jeg fikk badet (i saltvann og klorvann), syklet masse, spist mye is + mye guf, shoppet, sett hvordan danskene feirer russetiden, brukt masser av sololje, sett titallige kaniner i hagen, tatt bilder langs stranda, vært på en sanddyne og sittet oppe langt på kveld! Denne ferien vil jeg tvilsomt glemme.Satser på at et av de bildene ved stranden vil være mitt nye profilbilde på Facebook ass, hehehe. Synes bare alt funket med de bildene. Og til noen av dere; jeg har fikset litt på designet mitt. Er ikke ferdig, men her ser dere hvertfall hvordan det kommer til å bli en stund! Nå må jeg legge meg..

mobilblogg:

281628-1-1278176099672.jpg
mobilblogg: på vei hjem i en trang bil fra Danmark med en coca cola-is i hånden og et humør som er på topp! Skal bli deilig med Norge igjen, men kjipt å dra fra så billige priser :( sees
hits