juli 2009

let's play. and bake. and take pictures. lovely day <3

Idag har det egentlig helt grei dag. Jeg skulle ikke no' idag. Ikke Julie heller, så vi møttes og kjøpte ingredienser til kake og [mag] også fòr vi opp til meg for å bake. Vi var faktisk alene hjemme. Men det var kjempekoselig Julie :) Du lagde overraskelse til meg til og med! Ikke dårlig ass. Oss to vett, med lik mobil, og like meninger om ting - egentlig?

Bildene fra idag kommer litt sånn fantasi opplegg. Du får se selv:

beautifulagain


Kult eller? Hvis du vil ha bildene Julie, kan jeg sende de til deg. Orker ikke å legge de på facern'. Skal legge noen ut når sommerferien er slutt, og da tar jeg med bilder fra hele ferien ;) Gled deg.

Ellers så hikker jeg helt sinnsykt, og venter på det blir fint vær, så jeg kan dra til byen i morgen for å se på Arkadenbildene. Og få noen ny sko. Vi fi li snakkes :)

dette har jeg bestilt

amyamy
lilyaalfieepjapanonly

Amy Winehouse Live In London: I told you I was trouble så jeg i butikken for lenge siden på Platekompaniet på Karl Johan, som ikke er der lenger :/ , men da gadd jeg ikke. Det er en DVD som viser konserten hennes i London og hun synger alle de beste sangene. Og nå har jeg endelig bestilt den, og gleder meg til den kommer i posten, engang framover. Amy Winehouse er en flink artist. Hun gjør mye dumt, men nå har hun vært på ferie i 8 måneder, og hun har begynt å bli seg selv igjen. Det gleder meg. Bare ønsker hun alt godt, for jeg vet hun er et bra menneske, men pressen vil ikke gi seg.

Lily Allen: Alfie er en sang som er sinnsykt genial. Digger alt med sangen - musikkvideoen, rytmen i sangen, selve konseptet. Det handler om broren som heter Alfie, og det er morsomt å lese teksten mens den står på.

Kanskje det ikke er så interessant for deg å lese dette, men jeg hadde ikke noe annet å skrive om, så dere for nøye dere med litt musikksmak fra meg. Hastalavista :)

kjøp Norway Cup-avisa

sdc10082
pølse-julie liker jeg å kalle henne ^^

sdc10086
stakkars skoen min :(

sdc10080
sa du gjørmete?


 

Er du en av dem som sier: "Jeg tror jeg holder meg hjemme idag jeg. Det er meldt storm idag så orker ikke å bli våt på sletta". Smart. For jeg og Julie tok oss en tur ned, skulle vi aldri ha gjort! Neida, vi skulle så visst gjort det. Litt vann skader vel ikke? Jeg tror jeg var som en svamp der og da. Vann bare kom til meg, og ble der. Men på starten var det kult da. En liten jentegjeng kom bort til meg og så: "Du har så kul stil, at du kommer i Norway Cup-avisa i morgen som dagens stil!". Stilte meg noen spørsmål og tok et bilde". Hvorfor ikke? :)  Men å komme hjem til en joggebukse og en kopp te med seks t-skjeer sukker (Julie tok tre) er deilig. Men er det ikke sommer a' folkens? Trenger ikke regn, men masser av sol! Så jeg kommer i avisa i morgen, er ikke sikker på om jeg kommer til å være der, men husk det da! Kjøp Norway Cup - avisa!


Og en ting til; Du lurte sikkert på om vi tok fotball kort? Så visst gjorde vi det! "the keegs" selv om ingen av oss er det. !?

scan0182


g

dette blir jeg glad av

3 venne

Sånne enkle gleder når man logger seg inn på bloggen. Så får man 3 venneforespørsler, og det gjør det mye mer hyggeligere å blogge, på en måte. For da vet jeg at folk liker det jeg skriver, og flere venner jo bedre, sant?

Vært på sletta i år? Vel, skal ta meg en tur dit etterpå med Julie. Været er ikke topp, men jeg skal ha med meg varme klær og en paraply! Jeg har sånn irriterende greie at jeg alltid glemmer paraply når det regner, og har med når det ikke regner. Men sånn er det bare. Så på Benjamin Button i går, og jeg var glad jeg satt i stolen i 2 og en halv time, for det var en vakker film, nødt til å se! Hehe.

Men jeg er klar for ny header snart, eller hva synes dere om det? Litt forandringer?


helst med sukker, takksdc100782

idag på sandvika storsenter


Jeg har lurt på noe. Dette med sukker. Man må jo bare ha det, på et vis. Det er nesten sukker i alt nå for tiden, også er det mye som er sukkerfritt. Men likavel så tar mange sukker framfor sukkerfritt. Jeg spiser så mye sukker jeg orker. Det er ikke sånn at jeg får dårig samvittighet av noen grunn om jeg spiser en ekstra kjeks. Har man fått sukker i munnen, er det vanskelig å la vær å spise. Kanskje dette ikke treffer deg, men hvertfall så er sukker noe man ikke kan leve uten. Rett og slett. Skal ærlig innrømme at jeg noen ganger går i alle skap hjemme for å finne noe å sette tenna i.

er du sukkeravhengig?
♣ isåfall -
♣ du er ikke alene


g

your friend is the answer to your wishes.

Okei, idag skal jeg snakke litt om mine meninger og ting i samfunnet som man blir påvirket av. Jeg skal si mine lyse og mørke sider ved ting som jeg bryr meg om. Kanskje det treffer deg? Kanskje ikke? Uansett så lese hvertfall :)

Når man er godt i gang med 16 års alderen så begynner ting å skje. Kan enten være hjemme eller ute med venner. Kan hende det også skjer noe med deg som du vil si, men bare får det ikke ut. Er det ikke skummelt å si det til foreldrene dine da? Altså for første gang? Jeg må tenke meg to ganger før jeg sier noe til mamma eller pappa for jeg er redd for hvordan de skal reagere. De kjenner meg jo bedre enn alle, og skal på en måte skal være med deg resten av livet. Så når du forteller noe til foreldrene dine, så kommer aldri de til å glemme hva du sa osv. Kanskje de har tanker om deg som du ikke tror?

I mitt tilfelle så sier jeg det til vennene mine før jeg sier det til foreldrene mine. Da får jeg se hvordan de reagerer, for man kan kjenne venner like godt som foreldrene sine. Og de kommer kanskje med råd, sånn at det blir lettere å forklare ting til foreldrene sine, sant? De fleste som har noe på hjertet sier det ikke til noen i det hele tatt. Og poenget er? For, heh, skallet du er i, skal jo klekke før eller siden, og da er det jo bedre å få det ut, istedet for å stenge det inne? Da får du ofte en klump i halsen og er nervøs nesten hele dagen. Du kan føle deg svak,rett og slett. Og det er ikke sånn at de sterke ikke gråter, eller gir klem til mødrene sine. De svake kan også gjøre det, bare man ikke tenker på det. De kuleste i klassen kan være like følsomme som deg, og kanskje de har andre ting å bekymre seg over.

Det jeg vil frem til, er at det alltid er godt å ha en venn å snakke med. Som kjenner deg, helst like godt som foreldrene dine, og som stoler på deg, som ikke snur ryggen mot deg eller som svikter deg. Det blir mye lettere å fortelle foreldrene dine senere,  hvis du bare får det ut. Så enkelt kan det høres ut som, men det er jo ikke sikkert det er så enkelt? Snakk med en venn. Jeg er glad jeg kan gjøre det.

scan0181
Meg og Hedda i går i fotoboks.


we love Asia

lfinwl

Da har jeg og Hedda vært på restaurant og spist. Yummi yummi. Var på Chopsticks på Oslo City og senere kjøpte vi hver vår CD (Surferosa og MUSE) og spiste Oreokake, gulrotkake og mintis. For å gi deg konkret hva vi spiste :)

nå skal vi se på film, også snakkes vi //
Gjort i kveld du da?


g

ismocca og cappuccino

Akkurat vært på cafe med mamma. Baker Hansen ble det. Først skulle vi sjekke Steinerskolen da, for mamma hadde ikke sett den før. Jeg bare "Ja, den ligger ved en sånn statue, sånn aliminiumsfolie-statue-kunstverk greie". Og hun bare: "Åja, mener du ved St. Olavs Gate? Like ved Edderkoppen?". Jeg: "Ja, der ja!". Latterlig.
Senere dro vi på Baker Hansen og bestilte en ismocca DOBBEL! Det ble for sterkt. Jeg liker cafèbesøker. Jeg føler jeg kan slappe av med sjokoladekake eller gulrotkake, som vi bestilte og bare snakke om livet.
Liker ikke du også cafebesøk?
Hvor går du på cafe? Kanskje jeg har vært der :)

cafeee
Nå skal jeg til Heddabedda :)

bildeserie uten like. egentlig ikke men.

Våknet i dag rundt halv 11 tiden. Det var deilig å ligge i senga og høre på Lily Allen. Har fått lastet ned bildene fra turen min. Skal bare fortelle hva jeg gjorde. Jeg, søstra mi, broren min og pappa dro på mandagen til Lom. Eller først ventet vi på broren min som skulle ta lappen, og bestod! Gratulerer til han. Vi skulle ha sånn opplegg, som kalles "Naturopplevingar". Vi skulle første dagen på bredvandring. Dagen etter det skulle vi på rafting (har dessverre ikke noen bilder). Dagen etter der igjen skulle vi klatre. Det var utrolig morsomt alle tingene! Så dro vi til Kristiansand. Satt 10 timer i bil. Herregud, det er sinnsykt mye. Jeg kjøpte meg 5 blader på veien bort, og leste de opp fort som svint! Det var koselig i Kristiansand. Vi møtte en familie som vi har feriert før med, og skulle være der fra fredag til mandag. Det var utrolig fint vær i Kristiansand HELT til vi skulle kjøre hjem. Perfekt egentlig, for det er ganske udigg å sitte i en stekende bil i 5 timer. Hehe, her er noen bilder:

sdc10064
Det var helt sykt kaldt der oppe. Men her er utsikten.
sdc10066
Lyset var så sinnsykt sterkt, derfor brukte jeg briller ;)
sdc10085
Klatresko. au, au.
sdc10115
Jeg var på toppen ja :D
sdc10148
In the Volvo.
sdc10157
Før avreise i båten i Kristiansand.
sdc10176
Midt i. Ja, det gikk sjuukt fort! Haha
sdc10200
Strike a pose. Dette er Anne, btw.
sdc10220
Shopping.
sdc10224
Det brant! Vi gikk ut av en cafe, for jeg skulle ha Ismocca, også brant det! Så bare masse røyk! Måtte bare gå bort å se hva som skjedde. Det var solariumet som brant, altså butikken. Haha, veiene ble stengt, så vi kunne ikke ta buss. Derfor tok vi -
sdc10231
Maxitaxi. Det ble syyykt dyrt!
sdc10239
Home sweet home. Med cola.
sdc10248
Mine nye solbriller. *Glis*


Det var det! Har 206 bilder på turen, så gadd ikke å ha med alle de. Det hadde vært rart da..
Hehe. Men skal ut på cafe med mom. Senere skal jeg med Heddi. Snakkes da ;)


g

nå er jeg hjemme igjen!

hei og hopp!
da er jeg hjemme igjen, og jeg tror jeg gav 5 klemmer til pc'n min! Jeg høres kanskje litt koko ut, men det er så deilig å være hjemme igjen! Vært borte 3 uker tilsammen nå. selv synes jeg det er for mye, så det er deilig å se huset, gresset, familien,vennene igjen asså. Det har skjedd noen små ting i livet mitt nå, som jeg skal ta opp senere når jeg er i humør til det, for det er ikke bare bare å si det på bloggen. fornadring fryder liker jeg å si, også får vi se hvordan framtiden blir. jeg skal blogge seriøst i morgen, får nå føler jeg at jeg trenger en liten pause.


29062009026
jup, det er meg.


Btw. kameraet mitt ligger i bagen, så har ikke orket å hente det, så dere får nøye dere med et mobilbilde!

vi sees om 2 uker!

heey. Da skal jeg til fjells! Eller jeg drar i morgen kl 10, men jeg skal være borte i 2 uker cirka. Så dette blir min siste blogg på pc. Kanskje jeg skiver mobilblogg eller noe, men det skal dere ikke bekymre dere for. Håper alle får en super sommer!

snakkes

hit og dit

Det med været i Norge forundrer meg veldig. Når jeg dro fra Oslo var det hetebølge her. Når jeg kom hit igjen, er det regn og overskyet. Og nå er det plutselig fint vær i Nord?! Holy shit.
Uansett, så skal jeg videre fra Oslo til tur med pappa. Jeg vet ikke helt hvor vi skal egentlig, men det er et sted med mange restauranter og klatresteder. Selvfølgelig blir det kanskje litt TV titting og turer i fjord og mark. Jaja, det kan jeg leve med, faktisk.

Herregud, jeg stod opp kl 12.45 idag! Jeg tror jeg aldri har sovet så lenge før! Altså, jeg sov godt, men jeg som er A-menneske bør virkelig stå opp tideligere. Noe muffins der altså. Hedda har kommet hjem fra Japan, så jeg gikk ned til henne for å se hva hun hadde kjøpt, og selvfølgelig se henne igjen. Jeg fikk et belte, men det glemte jeg. Dumme dumme meg. Jeg tok også noen få bilder ,  men de ble av en eller annen merkelig grunn borte! Jeg lette og lette etter dem, men shit au. Må jo ta noen bilder nå som det er sommerferie. Og det er IKKE lenge til skolen begynner. Gruer meg skikkelig til Steinerskolen. Fordi jeg kjenner jo ingen, okei en, men ikke på mitt trinn, så det skal bli veldig spesielt, men så vet jeg jo også at folk er like nervøse som meg første skoledag. Men vi får se :)

dsc0012

Nå skal jeg snart ut og spise med en familie, så vi snakkes ;)
Hva skal du i regnværet? :)

tog

Da er jeg hjemme, og jeg sittet på toget i hele dag. Ikke så spennende. Har ikke så mye å skrive, for jeg ser på Wimbledon nå. Filmen altså. Også sitter jeg med litt Solo. Vel, ikke mer å skrive vel? Nei. Snakkes :)

p1010279

kan man tygge seg til døde?

For det er faktisk det jeg lurer på. Okei, jeg skal starte med blanke ark: I butikken, helst Rema 1000 er det tre ting jeg må ha, og det er tre varer jeg regelmessig kjøper. Det er Frutz (Diplom is), IsKaffe (Tine) og Senses (Stimorol). Disse tre tingene er gull verdt for meg. Hadde jeg vært på en øde øy hadde jeg ønsket dette istedet for en mobiltelefon. Kanskje jeg overdriver, men du skjønner poenget. Jeg tygger tyggis nesten hele tiden. Det er liksom alltid en tyggispakke i lommen min, og det koster heller ikke flesk, så det er jeg nødt til å ha. Kan man for eksempel tygge seg til døde? Skjeven blir for løs, og man orker ikke å tygge mer. Det kan hende! Er ikke klinisk bevis, men alt jeg vil får jeg til. Ikke at jeg akkurat vil men. Hehe, jeg føler at jeg mister ord her. Skulle skrive i dagboka mi i går og jeg fant bare ikke ordet. Dette skrev jeg: Jeg skal nå skrive et... et... finner ikke ordet.. sammen.. sammenhengende... å samma. Dette har jeg gjort hittil i sommer". Ha ha, jeg lover dere! Ordet jeg skulle fram til var sammendrag.


webcam200907171601


liker du tyggis? :-)

se i skapet før du går på shopping

Har dere sett de reklamene hvor mennesker skriver Citybank på båter, biler og magasiner? Vell, jeg gjorde det samme idag. Så over noen blader i butikken, manneblader, og der var det masse kult! Men kunne ikke skrive det i bladet, som jeg ikke hadde kjøpt engang. Det var mange T-skjorter, cardigans og solbriller. Selv om jeg har 10 par solbriller blir garderoben (har brillene i garderoben min) aldri tom. Ha ha. Men selv om man har masse, så skal man kanskje vurdere å se i klesskapet ditt? For du har jo sikkert mange kule ting i skapet fra før av, som du kan matche med annet. Om du kjøper og kjøper og kjøper blir jo mange av klesplaggene dine usynlige, siden du får nytt. Gå med ting du har, sånn at du blit litt lei av det, SÅ kan du kjøpe et nytt plagg. Det synes jeg er fornuftig, og du sparer penger.
Tenk litt på det neste gang du er i butikken!

webcam2009071621441

webcam,dårlig. i know ;)

litt oppsumering

Ja altså, det har ikke skjedd big time. Er fortsatt i Åndalsnes og storkoser meg. Har vært på Lillefjell idag. En liten topp som er perfekt å gå, for man blir litt sliten og samtidig er det deilig å se på utsikten. For det er SÅ fint her. Det er liksom fjell så langt øye kan se. Tar du en piruet ser du fjell. Am I right? AM I RIGHT!? Haha, har blitt hekta på å si det. Skal kanskje til Molde i morgen, men er ikke sikkert, for har ikke plass i bilen, og mye styr rundt ferjer og alt mulig. 
sdc10025


Ikke så mye å skrive, men som man sier: Ikke noe nevnt, ikke noe glemt. Se yaa.

tilbakeblikk

I det siste har jeg ringt venner, og snakket med dem selvfølgelig og sagt at vi må beholde kontakten. For det er mange som mister kontakten med venner, og vil ikke det skal skje. Vil beholde på de beste, for det er godt å ha noen venner utenom skolen du skal begynne på og. Det er veldig koselig å snakke litt. "Må finne på noe en dag", "skal vi være sammen i morgen eller noe?", "Finne på noe når du kommer hjem?" - sånne ting.

Bladde gjennom bildene og fant et jeg hadde helt glemt. Det er av Anna, og jeg husker veldig godt den dagen. Haha. "I Dont Play Well With Others!" står det. Haha, kjøpte den på Mique.

webcam2009030419421

Hedda kommer hjem i morgen. Fra Japan!! Herregud hun har sikkert hatt en utrolig tur. Og dagene har gått så utrolig fort! Liksom, hjemme nå? Kan neste ikke tro det. Gleder meg til å treffe henne, og høre stemmen hennes. Du skjønner vel hvordan det er å være borte fra hverandre lenge, da savner man vennen godt for å si det sånn. Hehe.

Snakkes da :) 

tirsdagsbarn

Min fetter har bursdag idag, han blir 13, 14, 15, 16 år. Gratulerer til han, og derfor tenkte jeg skulle blogge litt. I dag er det sånn typisk TV dag. Eller det har det alltid vært.  Frustrerte fruer, privat parksis, altså. Det er mye mer, men har bare glemt det. Og nå som det er sommerferie, blir man sittenede inne foran TV'n med popcorn og Freia Melkesjokolade.
Har fått en sang på hjernen som heter Måndagsbarn. av en svensk jente. Dere har sikkert hørt den før, men her er'n.hva syes du om den?

matchdag

Jeg har kanskje sagt det, men jeg har vært på kamp i Molde og sett Molde-Brann. Det er en kamp jeg sent vil glemme ass. Etter 20 sekunder stod det1-0 til Molde. Så etter 10 minutter var det F meg 3-0. Haha, for et Brannlag altså. Stakkars Cecilie, som fulgte med hele kampen. Jaja, kamp er kamp. Uansett, og være i Molde igjen er utrolg trivelig. Elsker dialekten, folka, stemningen og selvfølgelig jazzen. Å komme til jazzuka er veldig kult. Jeg som liker Amy Winehouse, som spiller jazz i noen sanger, kan høre på jazz i flere timer før jeg blir lei. Jazz. Bare ordet har en egen betydning synes jeg.

Jeg blir veldig glad når folk leser bloggen min selv om jeg ikke har blogget. For å sjekke ut liksom, det er veldig koselig. Da blir jeg litt, på en veldig sær måte, rørt. For de bare venter og venter på et nytt innlegg. Haha, neida. Men det er koselig, og fortsett med å lese bloggen min! Det kommer nytt nesten hver dag. Men nå som jeg er på ferie blir det litt mindre blogging da men. Er sikker på at dere også er på ferie og ikke blogger, og det er sikkert veldig digg det og men, jeg synes at har man tid. Jo, da kan man vel blogge. Eller?

sdc10111

sdc10116
litt stort bilde, men du får ikke nok av meg, gjør du? :)


Snakkes :-)
Gjort i det siste, om du vil dele litt med meg? 

ny header

Joda. Jeg vet at den er veldig lik den forrige, men jeg trengte litt forandringer! Dessuten er det morsomt å komme inn på en blogg med litt variasjon. Jeg befinner meg fremdeles i Åndalsnes, og når jeg er hjemme skal jeg lage en utrolig kul header :D
men det er jo koselig å høre hva folk synes. btw. så er overskriftene myemye mindre.

over og
ut.

dette er min nye header 44

dette er min nye header 4
en liten trall

 beholde roen? jeg liker deg, du liker meg og vi kjører nedover en motorvei.
dikt:

et lite sitat fra meg til deg. bare sånn fort. Hvæærtfall så blogget jeg i stad, som dere kanskje så/leste. og nå blogger jeg så sannelig igjen! dra meg bak i fuglekassa! har akkurat badet, og fy det var kaldt! herre. har du noen gang vært på Askim badeland? der er det en sånn stamp med dritkaldt vann. det var som å hoppe utti der. no kidding. men jeg har det så koselig! og hilser til alle kjente! :)
før, når folk skrev: hilser til alle kjente, trodde jeg at de hilset til alle kjendiser. *skytmegihodet*

webcam2009071115351

hyggelig å blogge igjen!

ja, herregud nå er det lenge siden jeg har blogget! jeg skulle til å legge ut et innlegg ved at jeg har klippet håret, men det var ikke mulig å laste ned et bilde, så jeg tenkte ikke det var noe vits. og jeg tror heller ikke dette innlegget kommer til å inneholde et bilde, siden jeg er på mamma's pc. men jeg tror jeg kan få det til!

hvertfall, jeg er fremdeles på åndalsnes. kos kos. har vel kjøpt sånn 8 iskaffer med mocca og mørk sjokolade og pure rush hverfall 6 ganger. ja. som du kanskje har skjønt, så er butikken vår beste venn. har vi ikke noe å gjøre, drar vi til butikken.. og det er HELDIGVIS rema 1000 her. my second home.

idag tidelig gjorde jeg noe helt utenom det vanlige! jeg jogget! jeppjepp. jeg jogget til en sånn fotballbane som heter Øran, og hjem igjen, og gjett om jeg fikk kjørt meg. nei, jeg stoppet ikke. løp hele tiden. 24/7. kan tro at de som kjørte forbi fikk seg en god latter der jeg løp. haha. say no more.

været er ikke noe å si på. det er for det meste overskyet, og noen ganger kommer sola fram, men i det vi skal ut døra og sole oss/ bade så sier den fa-fa-farvell.  snufs. jeg vil ha sol. tror hele oslo vil ha sol, men det er noe annet. alt jeg vil får jeg til, og jeg har danset sol-dansen sikkert 5 ganger mens jeg har vært her oppe! okei, jeg bløffet, tullet og køddet. men vi får krysse fingerne.

i morgen, altså på søndag skal jeg på moldekamp! molde - brann. så da drar vi til molde og sjekker litt. elsker den byen. håper selvfølgelig på seier, men men. også skal vi på jazz-festivalen. bare AMY WINEHOUSE hadde vært der, hadde jeg kjøpt et telt på intersport og overnattet ved scenen, for å få en god plass. men den gang ei. tror ikke hun vet hvor molde er engang. eller norge. dop og crack. say no more.

nå går tour de france, og brodern og fettern min glaner på. tror vi skal bade etterpå. hastalavista :D

sdc10208

heisann. meg og hedda for en stund siden. haha, ugly betty. :) hedda er i Japan, btw.

g

Å to the ndalsnes

hello. Ja, nå er jeg på Åndalsnes, og koser meg. Jeg har alltid en annen følelse og være her enn å være i Oslo. Jeg føler at i Åndalsnes så er jeg et annet menneske. Ganske sært egentlig, men det er bare sånn det er. Har akkurat kjøpt ny flatskjerm TV til morfar. Og jeg som skal se på Top Model og Stylista er jo det perfekt! Framover tror jeg ikke jeg skal blogge så veldig godt, for jeg er jo liksom på ferie, og man blogger jo vaneligvis ikke på ferier, men men. Jeg skal til butikken nå! Vi CS :)

000005082320080812172028

000005081820080812172020

Jeg heier på Majorie og Elina i ANTOP MODEL.


I bilen med Doyourworst. Del 5


sdc10039

akkurat nå ser jeg mye fjell og mange bensinstasjoner. har akkurat stoppet på Statoil og kjøpt meg smoothie. tror dette blir den siste gangen jeg blogger, siden jeg ikke har mer batteri på PC'n. så da får vi snakket sammen når jeg er framme, med elektrisitet og lader. gleder meg!

VI CS ;D

I bilen med Doyourworst. Del 4

p tur med doyourworstbloggno

sdc10026

jeg føler veldig at jeg ønsker meg et til stoppested for å strekke på de lange beina mine. min søster's bein er så korte at hun kan ligge i baksetet. okei,kanskje ikke så heftig, men uansett.

det er heller ikke så mye krangling her i baksetet, jeg tror vi har vokst fra det nå. hehe.
jeg bare digger sangen til miley cyrus the climb. den er fin, og tilogmed tor milde synes den er fengende. uansett. uansett. liker det ordet :)


Har du søsken? :)
I bilen med Doyourwost. Del 3

p tur med doyourworstbloggno
sdc10032

Akkurat stoppet på Lillehammer, nærmere bestemt  Mc Donalds. Måtte bare. KJøpte meg en Chicken Salsa og Cola Light. Det er så ekkelt. Når de ikke har vanelig cola så må jeg F meg bestille cola light, for jeg liker nesten ikke no annet. Og jeg bare kjenner at det er en falsk smak. Anyways så møtte jeg Ingrid fra gamleklassen, altså fra F klassen. Koselig. De hadde tapt 5-1 eller noe, også var hun nokså fornøyd. hehe.

Den mest geniale ideen i verden er vel Litago med Mocca smak? alle som kjenner meg vet jo at jeg forguder Mocca, og det er bare så utrolig at det finnes. Hehe. Hørte akkurat på radioen at Molde og Bodø Glimt ligger likt, 1-1. høhø.


C U S00N <3

I bilen med Doyourworst. Del 2

sdc10020

akkurat nå er vi snart på Lillehammer. 5 mil eller noe. Da skal jeg strekke på beina. Det kommer til å bli deilig.
Til nå har jeg tegnet, hørt på musikk og tekstet med venna. Hedda som er i Japan har sendt meg noen mail, og det er utrolig kult. Nå hører jeg på Lily Allen.

Jeg hører også på radio. P4. Ikke akkurat så fascinerende for deg, men jeg skulle bilblogge, og jeg bilblogger! Så da kan du bare henge med meg helt jeg kommer meg til Åndalsnes.

akkurat nå sitter jeg og søstra mi og nynner til Madonna på Radioen. Dere skal få et bilde av henne og meg senere. Hun kan være kul, men også en plage. Men hallo - søsken.Vi snakkes snart :)
I bilen med Doyourworst. Del 1

Hei og hopp! Jippi, tråløst nettverket mitt funket! Og det PC'n er fulladet og alt er perfekt! Vi har akkuat nådd halvtimen, noe som er bra, for jeg har lest ferdig D! allerede. Men nå skal jeg høre på musikk og senere skal jeg tegne litt tror jeg.

Jeg har egentlig ikke hatt sånn "hva skal dere i sommerferien" innlegg, noe jeg egentlig burde ha. For jeg vil vite hva leserne mine vil se på innleg og forskjellig lesestoff.

Så, hva skal du i sommerferien?

BIlder kommer senere.

Sees :)

på tur med Doyourworst oslo - åndalsnes

nå drar jeg snart til Åndalsnes. Og jeg skal sitte i bilen i ca. 7 timer. På denne turen skal jeg blogge hver time om husker. Og det blir veldig gøy. For da kommer det mange innlegg, også ser vi hvor mange det blir tilslutt. Jeg sier  hvor jeg er og legger med noen bilder, sånn at dere kan bli fascinert. Jeg vil jo dele turen med dere!
Håper du følger meg, og leser hver time! Hehe.

p tur med doyourworstbloggno

jeg spiser is. gjør du?

jeg liker egentlig ikke alle iser like godt. mindt, belgisk sjokolade eller sorbetto er de beste. sånn som jordbærisen i tress spyr jeg nesten av. alle de klumpene. æsj. men mint er min #1 fav. yoghurtis er faktisk veldig godt, selv om det koster 20 kr mer enn alt annet is. og det smelter veldig veldig fort, men uansett så er det verdt pengene synes jeg.

dsc0005dhvilken is synes du er den beste?
g


FASIT PÅ "HVILKEN KJOLE SOM ER DEN RETTE"

fasit
hadde du riktig? :)g

litt overalt i byen

jeg kom akkurat hjem fra en trikketur som tok 20 minutter, mens jeg alene hørte på en unge synge "jeg skal ikke i barnehagen før i over,over,over,over,over,overmorgen ca. 100 ganger. ble litt gal der jeg satt.

men jo da jeg har vært i byen i dag. nå tenker du sikkert; "woow, du er modig som klarer det i denne varmen". og ja, jeg og Benedicte er modige. hvertfall idag. det var varmt, ekstremt varmt, så vi løp til nærmeste skygge sted så fort du sier iskrem. men det var koselig da. lenge siden jeg har sett henne, deg, om du leser dette, så da blir det liksom ekstra koselig!! (to utropstegn fortjener du). kjøpte lily allen CD /allright, still. og noe annet tegnesaker ogsånt. men jippijippi!

megogbenedicte

Senere får du sommertips og fasit på "Hvilken kjole er den rette"-oppgaven :) be there.
g

HVILKEN KJOLE ER DEN RETTE?

Denne månedens kjendis er
marciacross

Jeg har redigert litt og kommer fram til tre forskjellige kjoler. Det du skal er å gjette hvilen kjole som er den rette.
Farge: Turkis
Hvor: "The Desperate Housewife Party".
Vanskelighetsgrad: 4/5

17mrkebl

27bl


37lysebl
Stem nå! :)
dagens antrekk

dsc0011

dsc0009

dsc0012

Grønn cardigan / Vailent
Svart T-skjorte  / Hennes og Mauritz
Rutete shorts    / Loco
Dunlop tøysko   / Sole Service

g

Mitt tredje sommertips til DEG!

Er du sliten om dagen? Har du bare lyst til å dra ned til butikken å kjøpe alle energidrikkene eller bruke alle pengene dine på brus har jeg et tips til deg :)

mitt sommertips

DRIKK VANN! Du har sikkert hørt det før men det er bare så utrolig smart. Fordi? Jo, det er utrolig sunt, du trenger vann for å få bedre helse og du bruker ikke penger på det! Ta gjerne i isbiter så holder det seg kaldere!
Det enke er ofte det beste, eller hva? :)

waterwater

drikker du vann?

g

Mitt andre sommertips til DEG!

Du er kanskje en av dem som liker å slappe av og ikke gjøre noe. Men ops! Mens du er hjemme og soler deg eller annet, så reiser vennene dine på ferier og setter planer! Og da må du kanskje være alene. OM du skal være alene med familien i sommer, noe som er veldig koselig det asså, så har jeg et tips til deg:

mitt sommertips

BRUK DAGENE GODT! Ikke bare sitt inne og sol dere, eller spiller spill på dagen eller gjør husstell! Kom deg ut med familie og ta mange koselig bilder! Dra på shopping med ho mor, og på noen cafebesøk. Bli med faren din på en tur i skogen o.l. og ta et bad. Få med søskene på kino. Altså det er mange muligheter! Så bruk dagene godt. Så har du også gjort noe koselig som du ikke angrer på :)


g

Kode

Mitt første sommertips til DEG!

Jeg har en liten følelse av at sommerferien kommer til å gå fort. Tenker på det hele tiden. Plutselig har det gått 13 dager av sommerferien! Hjelp! Jeg vil ikke ha skole! Men sommer og sol! Bare slappe av helt og ikke stresse. Hva skal man gjøre for at dagene ikke skal gå fort?

mitt sommertips


Om du synes at dagene går fort og gruer deg til skolen og bare stresser med å få alt gjort til skolen starter,  kan du høre på meg:

Mitt sommertips idag er å nyte alle dagene som kommer. Er du hjemme? Sitter og glaner foran TV'n?  Ikke har noe å gjøre? Vel, finn på noe kreativt! Som å vanne blomstene, ta ut av oppvaskmaskinen, klippe gresset eller rense badebassenget! Dermed får du penger, som du kan bruke senere på sommern! Og endelig fikk du råd til den UTROLIG fine shortsen du så i vinduet på Gina Tricot eller Carlings! Hør på meg alle lesere, jeg har gjort det samme, og nå er jeg stinn av gryn!
Hehe, okei jeg er egentlig ikke det, men jeg får penger og det er vel greit?  :D


gSe hvor mange grader termometeret viste i dag morres!


p1010262

44°!! Ja altså, dette var i solen, så er ikke sikker på at det kommer til å vare helt til klokka 15, men det er sykt! Hvilket land lever vi i egentlig?

Varmt hos deg også eller? :Dg

jeg vil ikke miste venner, vil du?

Jeg tror det kommer til å bli bra på Videregående skole for de fleste. Man bytter skole, miljø og selvfølgelig venner. Det med venner: Jeg tror også at mange kommer til å miste alle de bekjente. Ikke ordentlige venner, for de har man jo lenge, men sånne venner som man ikke er sammen på fritiden. Msn-venner kanskje?

Hehe,uansett: Det kommer til å bli litt trist. Men samtidig er det jo bra for man får jo nye. Men asså, hva om man ikke får det? Men man må bare hoppe i det.

Idag har jeg vært med Julie og bakt Oreokake. Godt var det - og koselig!. Her er noen bilder:

dagenidagKommer du til å savne vennene dine, om du er et 93 kull?


g

Stem: Borte bra - hjemme best?

Nå i Norge er det så utrolig varmt! Det er så varmt at når man går ut om morningen, så føler man seg ikke hjemme. Fordi det er så varmt, at man ikke kjenner seg igjen i varmen. 

Men hvorfor drar man til syden, når det er så varmt hjemme? Tror man at det er så mye deiligere i f.eks. Spania, Frankrike, Italia? De mest vanlige landene å reise til. Selvfølgelig får man en annen følelse, og opplevelse, men skal man slappe av og sole seg og bade så er det faktisk bedre å spare noen tusenlapper og ikke reise. Det er jo såå utrolig mange shoppingsteder i Norge også, så Norge eller utenlandet; jeg tror du får en fin sommer uansett.

Men hva synes du er best?
Sommer hjemme eller i utenlandet? Hva er smartest? :)g
hits