juni 2013

7

 


 
(Haha, ler ennå av dette) 

Bilder tatt av Anna.
7
Mat, tyggisbobler, bytur og utekos med Anna, en gang i forrige uke. Så utrolig morsomt å være venn med en som studerer fotografi, utrolig interessant å se på hennes arbeid og prosjekter, samt være med på noen av dem. Kommer til Trondheim så fort som mulig, Anna! Et av mange steder jeg vil besøke i sommer eller senere, og bl.a. Kristiansand, Stavanger, Bergen, Halden, Tromsø (om jeg mellomlander der hvis turen går til Svalbard!), og til slutt: Osaka (Japan). Hedda, jeg må jo!?


1-61 Hjemme igjen. Nyter oslo for tiden, herlig vær. Kjekt å være tilbake på jobb, òg selvfølgelig å møte vennene igjen- ellers er alt som før.
2 En bok jeg glemte igjen på nattbordet morningen jeg reiste til New York. Det var egentlig ment som en slags dagbok der jeg skrev ned tanker fra hverdagslivet mitt mens jeg var der borte. Nå blir det fra hverdagslivet i Norge istedet..

3 Bursdagskaken jeg lagde til storebror som ble 22 i slutten av mai. 
4 Nytt iPhone-deksel fra New York, denne fargen (7462) er klart den fineste i denne serien. 

5 Utsikten fra huset til pappa. Ahh.
6 Akkurat nå har jeg det bedre enn på svært, svært lenge.


Alene i Bergen

På mandag satt jeg meg på 15:10-flyet på vei til Bergen, der måtte jeg gjøre noen ærender i forbindelse med skole, så jeg tenkte 'hvorfor ikke slå til med noen dager ekstra?'. Jeg har kun vært i Bergen en gang tidligere, da var det regn, vind, kulde, alt på en gang, men heldigvis var jeg med bestevennen så det gjorde ingenting. På mandag derimot var det dette som møtte meg:Ååå. 
Bergen er bare en helt fantastisk fin by! Mye å finne på, mange koselige og hyggelige steder å sette seg ned, fine omgivelser, god stemning. Jeg fikk virkelig kjent på hvordan det var å kun ha seg selv som selskap i 4 dager, og heldigvis trives jeg ganske godt i mitt eget selskap, så du kan tro jeg hygget meg. Haha, ikke for å dra den for langt, men det gjorde jeg faktisk. Du gjør akkurat det du har lyst til; du har frihet, god tid, musikk på øret, perfekt. 

Kaffeminsjonen hadde god kaffe! Dra dit neste gang du skal på tur til Bergen- anbefales! Da jeg satt der tenkte jeg ikke over at jeg var alene engang, det var bare utrolig avslappende. Jeg satt litt alene på forskjellige cafèer da jeg bodde i New York, enten for å gjøre skolearbeid eller bare ta en liten pause, og jeg merket hvor deilig det var. Ikke tenke på en verdens ting, bare la tiden gå.. Når det sies kunne jeg enkelt delt den kaffen på bildet sammen med noen for, wow, den var sterk. 

Og når man da er alene og blir etter hvert lei av å underholde seg selv i flere timer, da gjør du noe med saken:

(Vant 25,-)Måtte selvfølgelig teste ut shoppingen mens jeg var der. Denne genseren, åh, så fin. Ganske så perfekt. Skulle kjøpt den, gitt.. Bergen har så utrolig mange kule klesbutikker. De er små og koselige, og mange av dem har ukjent merker som definitivt burde fått mer oppmerksomhet. Denne er fra et merke kalt BWGH (Brooklyn We Go Hard). Skal se på hjemmesiden deres om det er noe jeg klikker med meg hjem (herregud, det er noe kun bloggere ville skrevet)...

Savner A'en min.. :(

Elsker

Når man er alene har man også god tid, og da er det kjekt å gå litt rundt i forskjellige nabolag og sjekke dem ut. Kanskje jeg har verdens dårligste retningssans, men jeg gikk meg hvertfall feil flere ganger, og endte opp litt her og der. Men det gjorde ingenting, utrolig mange koselige gater å vandre i, rolige og idylliske. Etter å ha gått litt kom jeg til dette vannet (bildet), og ble stående en stund og ble litt satt ut av lyset og stemningen. Bare den broen, liksom. Åh. Dette er ved enden av Hagerups vei, fy søren så koselig. Så noen gikk med barnevognen, andre som jogget, noen holdt hender, så fint.

Bildet er tatt mens jeg husker i et lite nabolag :):)

Jeg sov på Montana Vandrerhjem i 3 netter, og overlevde. Haha, neida- det var helt ålreit! Fikk god frokost og bra service, ikke noe i veien med det. Var billig og bra, noe islenderen jeg delte rom med satt stor pris på ettersom han hadde bodd der i 3 uker(!), så ja. 

En av dagene møtte jeg Anne Sofie som jeg studerte sammen med i New York. En ekte bergenser som viste meg litt rundt på de forskjellige stedene, og etter to dager med skyfri himmel begynte det plutselig å pøse ned. Alle disse ryktene om at det regner så mye i Bergen, hmm, vet ikke hva jeg skal tro på..
Jeg var utrolig heldig med oppholdet mitt i Bergen. Alt stemte, og jeg fikk slappet skikkelig av med god samvittighet. Hadde ikke vært feil med et reisefølge, men du skjønner. Åh, delte flyet på vei til Oslo med denne søte skapningen istad: Bebbiiii, nydeligste i verden
Nydelig var det også i skogen som skiller husene til mamma og pappa:

Nå blir det jobbing for min del, når jeg egentlig bare vil

og

og glane på dette

og kanskje mest av alt

....Natta!


Musikk #2Nå sitter jeg faktisk på flyet på vei til Bergen, skal være der i forbindelse med noen skolegreier til torsdag, og for øyeblikket hører jeg på en sang jeg må dele med dere. "The Rock And The Tide" heter sangen, det samme gjør albumet, søk på den på Spotify; fryktelig fin og deilig sang. Har hørt på den nesten hver dag den siste tiden, blir aldri lei. Denne sommeren har jeg lyst til å høre på ny musikk, som ikke er musikk som spilles om og om igjen på radioen, men nye sanger og flere 'ukjente' artister. Norske småband skal også utforskes, tips meg gjerne.


Musikk #1

Mitt favorittøyeblikk på Beyoncé-konserten. Ok, kanskje etter "Love On Top" og "Single Ladies", men denne sangen er bare så nydelig at jeg måtte ta film + dele den med dere. Skal kanskje legge ut en film av "Love On Top" senere, for det er jo bare den beste sangen. Uansett: "1+1" er en fantastisk fin sang, og denne framføringen gjør sangen bare ti ganger bedre, sterkere, finere. Den byr på så mye; hvordan bandet og bakgrunnsmusikken gir sangen et nytt liv, det, blandet med den stemmen og selvfølgelig hele showet er noe man sjeldent opplever på en konsert, tror jeg. Ballade? Å ja. Vakkert? Ååå ja. Hun topper jo selvfølgelig det hele med å svinge med taubane til midten av salen. (Og ja, bare ikke bry deg om hakket midt i klippet)


hits