juni 2011

make love to me

Hvem sa at det var kjipt å være hjemme i ferien? Den personen kan hvertfall hoppe i havet, for det å være hjemme er bare så luksus. Alltid god mat på bordet, alltid snop og kaloribomber, alltid sol på verandaen, og nesten alltid et smil om munnen på familien. Utrolig deilig å finne seg til rette i sitt eget hus, og virkelig koble ut med en god bok, et magasin eller et iskaldt fotbad. Jeg er allerede godt i gang med Jo Nesbø's nye krim, Gjenferd, og bare gleder meg til å fortsette med den.

Har jeg tid? JA, bilturen til Voss tar nærmere 5 timer.. Nei, vent, 7 timer med tanke på campingvognen som henger bakpå... Eller nei, 8 timer inkludert spisepauser og dobesøk... Og la oss ikke glemme den hersens trafikken, grunnet den hersens flommen. 9 timer. JA, jeg har tid. Masser av den. Tviler på at bloggen overlever ferien, med tanke på nada internett og lite tilgang til strøm. Sannheten er vel at lesertallet mitt har nådd lavmålet etter at alle drar til Roskilde eller Hove. Æææ, jeg smelter.

God ferie da 

høylytt folkemasse

Som også alle andre ungdommer er, så er jeg sykt gira på å ta lappen. Nå er ikke det "barebare", for man må faktisk sette seg ned og foksuere en god del før man kjører opp. Nå er det slik at alle mine kjøretimer er i boks, men som sikkert mange andre ungdommer, igjen, sitter jeg igjen med teorien. Det er heller ikke "barebare". Jeg har nå sittet i (tilsammen) 3 døgn og øvd på nettet, lest i boka, øvd litt mer på nettet, spurt pappa, lest i boka etc., og man kommer over noen ganske rare spørsmål. Og svar.

Se her f.eks: Om det er noe jeg burde være oppmerksom på? Vel, alternativ fire ser jo grei ut, og to'ern kan jo være sann, men se alternativ nr. 3. Dyr i tunellen? Jeg strøk den med èn gang...

men...

.. det viste seg at "dyr i tunnelen" var riktig! Jeg ble så oppgitt... Når ble dette et quiz om dyrenes fasiliteter? Her er et annet:  
Sjekk... alle untenom 3. "Ingen eldre liker unge bilførere", altså, jeg vet ikke hvem som har laget det alternativet, men han eller hun må være litt ute av idèer. Her er den beste:
HAHA, jeg ser det for meg!

Ok, jeg som er et sykt godt eksempel på en steinbukk (målbevisst), skulle sitte hjemme og øve i hele dag, mens alle andre sitter ute i solen, hører på musikk, leser, leker, shopper etc. Men så tikket det inn en melding på iPhonen, og Rikke fikk dratt meg ned til byen. Ikke så steinbukk likevel, kanskje? Vi fant de mest fantastiske klærne på Uff:..
som denne røde skinnbuksa....
og denne Michael Jackson-inspirerte vesten. En så stygg-pen vest har jeg aldri sett maken til, nesten litt synd jeg ikke dro kortet på denne her. Da vi kom ut av butikken, møtte vi en gal, sprudlende, fargerik, høylytt parade. Ja, hvem andre enn de homsene våre...?  

Folkemassen klarte ikke å snu seg unna. Ikke Rikke heller:

Rikke skal reise til New York i to måneder for å jobbe for et modellbyrå der nede, og ønsker henne lykke til! Kjøp noe Mulberry til meg a'!

ekstremferie

I år blir det ikke telting, hangovers eller ubeskyttet sex: Det blir heller "Ekstremsportveko 2011" i Voss! Der blir det kajakkpadling, rafting, fallskjermhopping, paragliding, klatring, konserter og masse, masse mer! Jeg får også kanskje muligheten til å hoppe fallskjerm (!!!), men det er jo ikke 100% sikkert enda, jeg mener. Jeg hater slike ting (jeg er livredd fugler, say no more), men det å få oppleve å sveve i lufta på 3000 fot, DET er vilt! Free falling, liksom. Jeg reiser med bil til Voss på tirsdag sammen med pappa og lillesøster, og skal overnatte i bestefars' campingvogn. How awzm?! OG min gode venninne, Sigrid, skal også være under hele "veko", og liksom, oddsen for det er.. altfor liten. Vi kommer til å rade Voss! Nå får vi bare håpe på litt sol, siden det er meldt regn ALLE dagene... Kan jeg ikke få litt sollys når jeg hopper ut av det helvetes flyet? Bildene blir mye bedre, og jeg ser ikke bra ut når jeg er klissvåt! Tulla. Eller ikke.

anti-roskilde

Hver gang jeg spør noen "hva skal du i ferien?", har jeg fått dette svaret "jeg skal på Roskilde!" eller "jeg skal på Hove!". Det er ytterst få som sier at de "bare skal være hjemme", og ytterst, ytterst få som sier "skal heldigvis ikke på festival i det hele tatt!" og når ble det slik, egentlig? Det å dra på festival i sommerferien er nesten som en selvfølge, og om man ikke skal dra, får man dette slengt i trynet: "ååh, så synd da! du kommer sikkert til å få en fin sommer, uansett!". Hva faen? Er festival liksom et must? Jeg blir så lett irritert på de menneskene som tror at det bare er festival som gjelder, og som tror man får en crappy sommerferie om man ikke drar. Selvfølgelig kommer Roskilde eller Hove til å bli sykt bra, og jeg kommer til å dra neste år (må bare begynne å spare penger fra november senere i år først), men kan dere ikke bry dere litt om hva vi andre skal også? Say no more.

I går var jeg i bursdagsselskapet til Martine, Ragnhild og Anja, og med god mat, hyggelige omgivelser, koselige mennesker, fine antrekk, allsang, og uimotståelige kaker, ble det en av de bedre bursdagene jeg har vært på.I dag er det regn, regn, og regn. Hvilket betyr: tv-serier, godteri og brus. En god start på hva jeg tror kommer til å blir min BESTE FERIE NOEN SINNE, og dere kommer til å bli SÅÅÅÅ misunnelige på meg! YESSYESSS!

Jeg skal til Voss. Fortsettelse følger.

must havesJeg er helt betatt av TV-serier for tiden. Jeg bruker rundt 90% av hverdagen min etter skolen til å se på serier som Cougar Town, Modern Family og Frustrerte fruer. De er bare geniale, alle sammen. Er det noe jeg ville tatt med meg på en øde øy, så er det seriene mine, tror jeg. At man kan bli så avhengig?! Man ender opp med å se på 10, hvertfall jeg, episoder i slengen, minst. Når jeg er ferdig med Modern Familiy, hmm, lurer på hva som kommer etter.
Jersey Shore?

steinerbadingVi spiste så sinnsykt mange pølser istad, men akkurat når jeg skulle ta bilde, så lå denne stakkaren igjen. I mean, how typical? I dag hygget jeg meg på Huk sammen med nesten hele skolen. Jeg tok med meg alt det nødvendige: solkrem og sololje, og håpet på at noen ville gi bort en pølse (eller fem) til meg i bytte mot sololje. Jeg vil ikke si jeg ble noe brunere, men jeg matchet heldigvis ikke toppen til Anja, so that's cool.Været skifter like fort som Hugh Hefner skifter kjæreste, så det er virkelig umulig å vite hva man skal ha på seg. Plutselig befinner man seg i en vanndam, mens andre ganger kan du legge deg selv midt på minigrillen og ikke merke forskjell på varmen i luften. Jeg liker de sommerdagene hvor man bare trenger å gå med ett antrekk hele dagen, istedet for å bytte til noe annet senere på kvelden. Jeg er litt bekymret for sommerværet i ferien, for man vet jo aldri hva man får... "Life is like a box of chocolates - you never know what you're gonna get", ikke sant...
Det beste akkurat nå er at jeg har god tid. For presis en måned siden var jeg på nippet til å kaste meg til hundene, for det var virkelig helt vilt mye å gjøre. Nå tar jeg livet med ro (Kristine quote), for første gang på seks måneder.

verdens beste opptur (for meg)HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA
erru serriøs med meg!? FOR godt til å være sant! Få dem vekk! Kunne vært meg...

ikke akkurat en midtsommersnattdrøm

I dag på skolen gikk vi for å se på "En midtsommersnattsdrøm" av William Shakespare. Jeg forventet kyssing, nybakte barn og romantikk - det viste seg til å bli i overkant mer enn det jeg forventet..Hun her (Beyoncè) sang bare heeeeelt vilt bra. En sangstemme av de sjeldne, virkelig. Hele showet fikk en helt ny vending etter dette innslaget.


drøytJa, scenen var rund. Celine likte også showet, men gledet seg mest til å komme ut fra innestengt luft og svette mennesker.

Nå befinner jeg meg hos Hedda, som har invitert meg på middag. Jeg trenger disse små gledene, ellers hadde jeg hoppet foran NSB-toget, grunnet deres STORE forsinkelser. Åh, snart sommerferie. Hold ut nå.


olivia olivia


Akkurat kommet hjem fra en utrolig koselig middag på Olivia sammen med Sigrid. Er det noe som er bedre en shopping og champagne, så er det å ta med venner ut på middag. Ikke hver helg, men en gang i blant. Ingenting er bedre enn å sitte å slappe av med et glass vin, god mat, og hyggelige omgivelser. Jeg tror det beste stedet å spise faktisk er Olivia på Aker Brygge. De har absolutt alt: hyggelige servitører, fin utsikt, perfekt temperatur, litt høye priser, men det gjør lite når maten smaker utrolig godt. Nå går "The Perfect Man" med Hillary Duff. Det finnes ingen film som er mer klisjè enn den. "Jeg har alt jeg trenger i livet mitt nå - om ikke mer". Vær så snill, kom igjen!

red
Bestilt!

supermomDette er kanskje mitt nye jobbsted. Gjetter du hvor det er? Uansett, har gått rundt i byen i dag sammen med mamma, lett etter jobb og andre goder, som nye klær, sko, og kjærester. Neida. Det var mamma som dro meg inn i de butikkene hun ville til, men dro meg ut av butikker jeg ville til. "Du har jo ALT i denne butikken", kanskje sant, men det kryr av godsaker overalt i byen akkurat nå. Vanskelig å ikke gå på noen feller.Standard cafèbilde.Standard mammabilde.

Elsker prøverommene på Tatler. Selv kleshengerene er 3ndy, og ikke for nevne klærne.
oransje - loppis
sko - rizzo

Nå skal jeg snart ut til byen igjen for å møte Sigrid over et vinglass og muligens blir det en Hangover (altså, filmen) på oss begge. God lørdag!

cèline resort 2012Farger, mønstre, kombinasjoner, trykk - Cèline leverer hver gang.

favourites
primarkck - summerEtter å ha fått et innblikk i en designers hverdag, har jeg begynt å tegne som et uvær. Tegner seriøst hele tiden, ofte i flere timer i strekk. Savner det. I dag har jeg ikke vært på VG-lista, men holdt meg hjemme foran teoriboka(nettet) og har virkelig kost meg med regn, gråvær og denne fantastiske teoriboka.

Og dere:


Haha. Nå skal jeg kose meg med første sesong av Modern Family sammen med mamma, vår favorittserie. Koz. 

moteeksamen

Både Anja og jeg er lei av "yellow light"-innlegget, så jeg får blogge litt nå dah. Gårsdagen, hele gårsdagen vel og merke, tilbringte jeg på Sentrum Scene, der det var forbredelser til moteshowet "Esmod Graduation Show" som de arrangerte i går kveld. Alle de tretti designerne har jobbet iherdig med sin kolleksjon siden november i fjor. Det er en lang tid, så alle var sånn dritslitne og lykkelige på samme tid hele tiden. Showet fikk plass til 1700 gjester, samt en jury, moteløver, og iverige fans. Det var en utrolig lang dag, og jeg ble så sliten at du kunne kaste en bøtte på meg, og jeg ville ikke reagert. Timene fram til showet startet gikk i maurskritt, så et ord som beskriver dagen må bli utholdende. Og gøy. Ikke minst gøy. Mange fine mennesker, samt noen syke klær jeg gjerne kunne hengt opp i garderoben min hjemme. Mens andre tok på seg tornebusker, hestehår, og gårsdagens oppvask, holdt jeg meg til burkaen.


freak


Nei, ingen bilder av antrekkene. Det fikk fotografene ansvaret for. God helg!

yellow lighth&m

0-

Har du hatt på deg en burka før? Uansett hva, jeg kommer til det senere. I dag var jeg og prøvde klær til det store showet "ESMOD Designerskole" skal arrangere i morgen. Designeren min har kommet opp med seks design, og alle elevene som går på designerskolen, skal og lage seks antrekk. Klærne var bare utrolig kule! Så mye forskjellig, anderledes, crazy, vilt, og nyskapende. Hvor gøy hadde det ikke vært å studere på denne skolen, jeg mener. Du er omringet av klær, fashion, kreative og kule mennesker hver dag, og du bare følger din vei. Nå må jeg bare lære meg å sy, først....Og mens noen fikk på seg en hatt mikset sammen med alt du finner i en skraphaug -- hjalp Storm fra "Top Model" meg med å få på burkaen jeg skal ha på meg under visningen (han til høyre)...

Jeg bare gleder meg sykt mye til å gå i morgen! Hele showet tar hele fjorten timer, med tanke på at jeg skal møte opp klokken åtte i morgen tidlig, og være der til klokken ti på kvelden. Og - jeg ville ikke si "HEI, KAN NOEN TA BILDE AV ANTREKKET MITT!?" foran hele klassen, for det hadde vært definisjonen på ordet kleint. Dere får se i morgen ;-)

Nå vet jeg ikke om dere så det, men VG kom med en slik uttalelse i dagens utgave:Halve? Vel, så slutt å spise en hel sjokoladeplate under "Frustrerte fruer", og drikke en hel Cola-flaske i bilen på vei hjem fra jobb. Gjør hva dere vil, men jeg synes hele slankegreia er sykt teit. Jeg kommer til å huske de jeg kjenner for den dem er, ikke den de kommer til å bli etter å ha mistet seks kilo. Whatever.

Lurer du på hvorfor overskriften er "0-"? Vi tok blodprøve på skolen i dag, og jeg er "så heldig som er 0-", slik læreren min uttalte det. Jeg kan visst gi blod til alle. LYKKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Selv om jeg holdte på å besvime da jeg med vilje skulle stikke en nål i langefingeren, og presse ut blod etter blod etter blod. Jeg var litt stolt over meg selv, så jeg gikk litt på shopping etter skolen. Har ikke vært på shopping på (nesten) TO UKER! Jeg viser senere...

peace, food and friends

Jeg elsker å ha venner i forskjellige kretser. Da tenker jeg på venner som er totalt forskjellige fra andre venner av meg, og som har en personlighet som ikke er lik noen andres. Jeg kom på her om dagen at hver enkelt venn jeg har, har noe felles med meg. Altså, hver venn har en, eller flere, likheter med meg. Mennesker kan jo være så forskjellige som overhodet mulig, men om jeg tenker meg om, så er det en likhet i hvert menneske jeg er venn med. Det er sykt. Enten det er like meninger, lik holdning, væremåte, klesstil, humor, altså. Jeg elsker å høre på når vennene mine har noe å si, for da kan jeg tenke opp til flere ganger: "shit! det er meg å si det!" Vanskelig å formulere. De er lik meg på hver sin måte, og det er jo ganske fascinerende igrunn.Var på middag sammen med Kristine og Birgit på Aker Brygge istad. Sykt koselig med god mat, fint vær, fine mennesker, omgivelser. Ahh, nå har jeg sommerfølelse. Bortsett fra skolen som kan gå å fucke seg selv. Ødelegger alt, hele tiden. Får nesten lyst til å skulke de siste seks dagene, for ærlig talt, hvem faen bryr seg? Ta sommerferie nå. Ja takk.

Digge blomsterbarn. BTW: èn måned igjen til Kristine (gingern til høyre) fyller 18! Kult da.

the shoes

en iskald varmeSå jeg bestemte meg for å dra på stranda i dag sammen med Hedda. Jeg mener, hvorfor ikke? Hele Norge består jo bare av flommer og fjell, så det var virkelig en gavepakke når sola kom frem. Vi tok med musikk, som de rundt oss ikke likte, vi tok med drikke, som vi sølte utover hele berget, og vi tok med oss badetøy. Eller Hedda da, en jente typisk norsk, at hun bader i tre varmegrader BARE for at guttene rundt på stranda skulle bli imponert. Fakta var at de eneste guttene som var der gikk i barnehagen. Go for it, Hedda.Etter å ha scannet hele vannet for Se&Hør's flaskeposter, ser jeg plutselig en skinnende hvit ting i vannet...... det var HEDDA! Hun hadde trosset sin frykt, og hoppet oppi det iskalde vannet. Der lå hun og strålte med sin solbrune og tane kropp (igrunn ikke). Hun matchet faktisk måkene som flydde rundt. Neida, nok mobbing for en dag. Vi hadde det sykt bra, til tross for at været var sånn iskaldt-varmt, om du skjønner...PS: Jeg er ikke med på et eneste bilde siden ALLE bildene Hedda tok ble uklare. Hun fokuserte på bladene i bakgrunnen hun, nice job. Dette bilde ble faktisk sykt fint. i'm out

norsk festdag... eller ventHva passer vel best til en regnete søndag, enn lunsj i byen sammen med familie? (ikke venner, de spanderer ikke på deg). Dro ned tidlig til byen, spiste sykt god nachos på Friday's sammen med bestemor, kusine og søster. Så dro jeg til mormor for å besøke henne, men dro dit mest fordi hun hadde kjøpt nye sko til meg fra New York. Litt stas da. Men før vi dro, ble vi angrepet av noen utenlandske festmennesker som gikk i tog (for et eller annet) :Først tenkte jeg på Kinas nasjonaldag, men av en eller annen grunn vet jeg faktisk når Kina har nasjonaldag. Det har bare klistret seg fast i hjernen min, 1. oktober, lett dato å huske.. Ok, rart Gard.Så tenkte jeg på India sin nasjonaldag, men de har jo nasjonaldag den 26. januar, som jeg plutselig kom på da de danset og hoppet...... Ok, jeg brukte Wikipedia på den, MEN Kina sin vet jeg faktisk, helt sant! Så tenkte jeg:Etter fest og moro (ja, vi deltok) dro jeg til mormor som sagt, og drakk te og bare nøt stillheten fra Majorstua.

dance with my hands

Du vet de morningene når du har kjemegod tid, stresser ikke, og faktisk nyter morgenkaffen, før du finner ut av at du må være klar om fem minutter for å rekke toget? Ikke så gøy, men veldig typisk. Slike, kall det uheldige morninger, har jeg hatt hver dag denne uka. Jeg har faktisk stått foran skapet mitt og tenkt "hva fa%€#@ skal jeg ha på meg? det regner jo for f#?$£@" hver morgen før jeg må løpe til toget. Slike problemer inntreffer visstnok ikke hver morgen, men pass på, for de kommer når du minst forventer det.

*Gni seg i panna* - hva har jeg gjort i det siste? Jo! Jeg har prøvd klær for en designer som går på ESMOD Designerskole. Klærne var helt fantastiske! Stoffet, fargene, sammensetningen...


Jeg ser helt grusom ut på dette bilde. Sjekk stoffet, gorgeous, gorgeous, gorgeous! (reklamen)


Ellers i dag har jeg vært på engelskkurs... Neida, virkelig ikke, men jeg har møtt Ragnhilds gode girlfriend fra California, Natasha. Utrolig morsomt å snakke med henne. Jeg stiller henne mange, mange spørsmål om hvordan det er å bo i USA, og hun bare babler i vei mens jeg hører på og misunner språket. De snakker så utrolig kult. "Yeah, like, you know, seriously".


... og regnet vil virkelig ikke gi seg, hva er det for noe? Når jeg ser ut av vinduet om morningene, blir jeg lamslått, trist, sur, grinete, maktløs, oppgitt (jeg kan fortsette lenge..), fordi det er så grått og vått. Derfor har jeg levd under denne paraplyen i en hel uke nå (egentlig ikke, jeg mistet min parply på skolen, så jeg tok denne fra skolen)...


Endelig fikk jeg sortert i bladene mine! Det er over 70 stykker, tunge og fylt med lesestoff. Jeg bare klør i fingrene, er så glad i de bladene. Og slapp av, selvfølgelig tok jeg bilde av hvor mye de veide:


Som jeg trodde, like mye som Victoria Beckham altså. God helg!

spike


topman.

spasm

Jeg skyver alle viktige ærender til side, alle lekser, innleveringer, gjøremål, you name it, for å stille et veldig seriøst spørsmål på denne veldig seriøse bloggen: Hva er det egentlig som forårsaker "sommerfugler i magen"? Hva faen gjør disse sommerfuglene inni magen vår, og hvorfor det idylliske ordet sommerfugler, det er ikke akkurat det ordet som popper opp i hjernen min når jeg skjelver av nervøsitet. Vel, jeg gjorde litt research:

" ... når vi via sansene mottar signaler fra omverdenen i form av lyder eller synsinntrykk, overføres disse til hjernen som elektrokjemiske signaler. I hjernen blir de bearbeidet og bevisstgjort. [...] "sommerfugler" i magen skjer fordi en del av signalene sendes videre til det autonome nervesystemet... "

Ok, jeg er glad jeg ikke har fordypning i naturfag, for dette skjønte jeg virkelig ikke noe av. Hvertfall, sommerfuglene som har campet i magen min de siste to døgnene, har virkelig gått meg på nervene. Dette fordi jeg er så sykt nervøs over om jeg får jobbe på Deli de Luca eller ikke. Sjefen skulle ringe meg i dag. Det har han ENDA ikke gjort. Jeg fikk spasmer i hele kroppen når jeg fikk meldinger eller noen ringte meg. Du skjønner hvorfor. Jeg har sååå lyst på denne jobben!

Etter skolen møtte jeg Kristine og Birgit som jeg ikke har sett på de siste125 årene, og snakket om alt fra jentenes uheldige kroppsfunksjoner (he he) til mennesker vi (overhodet ikke) savner. Det var koselig, dog ismoccaen fra Wayne's var vannete, og jeg satt og svettet som en gris i tre kvarter (fordi jeg var redd for å få telefonen "du får ikke jobben")."Herregud for en herlig daaa-ag". Kan diskuteres. Btw, jentene og jeg skal på Tysklandstur en gang i fremtiden, har du noen gode tips med tanke på sparing av penger og reising?

5New Look.Primark.Marked.Primark.Topman.

Fem ting jeg kjøpte i London. Åh, dagen har vært som en lang karusell. Startet med styrtregn, og jeg som skulle ha jobbintervju senere på dagen, satt jo veldig pris på det. "Heeeei" kommer jeg svett, våt og ekkel. Jeg snorket meg gjennom skolen, gjorde ferdig jobbintervjuet (hjelp), bestilte masse nytt til lommeboka mi (som....ble frastjålet), overlevd billettkontroll på bussen den ENE gangen jeg ikke har billett. Hadde nesten lyst til å si "fuck off" og gå, men heldigvis rakk de ikke meg. Har faktisk hatt en god del flaks i dag, tro det eller ei. Altså, det å sette seg ned med lekser nå, er ikke akkurat frivillig arbeid. Nei, nei, orker ikke. Snart ferie. Shit, hva skal jeg, egentlig...

london dag tre: bloody mary ogsåntI dag regnet det i London. Heldigvis bare sludd da, for..- jeg hadde tatt på meg beach-antrekket. Faktisk den korteste shortsen jeg hadde i bagen, lol da.Primark reklamerer på nettene sine at de er laget med 100% bomull. Ja, det er derfor folk kjøper dem... Eller fordi de koster oss tre kroner.Anyways, vi har vært på museum i dag. Mange flotte kjoler, fascinerende fotografier og interessant historie... Ok, jeg ga vel egentlig faen i historien, vi kom for å se på kjolene! Fashion! Uheldig for oss var den delen av museet
stengt :(( Vi har reist SÅ langt for å gjøre EN ting, også er det STENGT!? Dårig ferie, dårlig ferie....Vi skålte for den siste dagen i London med litt Bloody Mary og andre blåe fargestoffer; gift.Den Bloody Mary'en smakte som en blanding av tomatpurrè fra 1788 og en hel sekk med krydret chili. En (skremmende) mystisk smak.Og BTW: den første halvtimen vi var på shopping den første dagen i Oxford Street, ble lommeboka mi frastjålet. Alle pengene, kortene, all informasjon - borte. Tenkte du ville vite det ;)))) London har vært fantastisk da, bortsett fra lommeboka-episoden. Det er virkelig en fryd å reise bort sammen med Anna, takktakktakktakkkk.

london dag to: begravd i klærI dag har vi vært her. Hittil har jeg sikkert sett flere norske enn jeg har sett taxi'er - det KRYR av dem her. Og turister, har sikkert blitt med på et par random bilder, liksom.Nevnte jeg at det KRYR av mennesker her? Joda, jeg måtte tenke meg om tre, fire, nitten ganger før jeg tok et skritt; høyre, venstre, under, over, du vet..

En kjorte kostet £ 90. Vi gikk raskt ut igjen...
Denne skal vi se i kveld! Jo, grunnen til at jeg blogger såppas tidlig, er fordi jeg ikke vet hvor lenge vi har internettet. Nå har vi igjen pakket klart og tatt på oss dykkermaskene, for nå skal vi til Topshop, igjen. Det var helt fantastisk der. Jeg fant en Rihanna-tskjorte, Hedda! IIK

rihanna - man downlove it

london dag en - fanget i paradisReisen til Londy-Londy-Londy har vært vellykket og fin! Det var rundt en billiard sommerfugler i magen da vi ankom Rygge Flyplass, men de fløy raskt vekk etter noen runder rundt i butikkene her nede. BLADER TIL 20 KR!! og jeg har to hele dager igjen.Det å se på den norske finalen av Paradise Hotel på bussen på vei til hotellet, var vel noe av det mest randome jeg noen sinne har gjort, tror jeg?

Dagen har for det meste bestått av shopping, shopping og en hetebølge av de sjeldene. Primark, New Look, Topshop, Topman, River Island - jeg føler meg hjemme.... ellers har vi sett på litt kunst à Alexander McQueen...... vært i himmelen...... sett på mer kunst..... og?ny header og hadet


cardigan / h&m

Nånånånå reiser jeg snart! Kan ikke vente, fikk KNAPT sove i natt. Alt som skulle ha vært gjort er gjort. Så nå, sitte ute i solen, drikke juice? Spise frokost, kanskje. Høre på den nye Lady Gaga-CD'n, som jeg begynner å like bedre og bedre. Og ja, har fått nye header. Damdamdadida-a.

lave seter, høye helerDet å leie et sted for å feire bl.a. bursdager, fester, middager er utrolig smart! Billig er det også. Det funker kjempebra, bare man husker å ha vakter, ellers er det goodbye. Skal definitivt leie et sted neste gang! Tipstipstips. Bursdag var koselig, hvertfall når man har London på hjernen. Og vodka.

superfast
I dag har jeg (som jeg har skrevet tidligere) hatt min siste matteprøve. Det er rart, siden nå som jeg virkelig jobbet hardt, innså jeg faktisk at matte ikke er så verst. Liksom, det er grusomt til tider, men kan også være litt gøy (skyt meg). Ellers har jeg vært sammen med Julie. En veldig god venn jeg har savnet i ca. 6 måneder!! Hater at skole tar 80% (eller mer) av livet ditt. Det er som en skygge som aldri forsvinner.

Nå må jeg nesten løpe. Skal i bursdagsfest, men som noen av dere kanskje vet, reiser jeg til London i morgen (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), så må nok planlegge litt (mye). Åh, hater å blogge på dårlig tid. Hverfall, kos deg i kveld! Jeg vet Sigrid skal hvertfall, noen fler?

slutt

Da var den siste matteprøven unnagjort. Den kriblende følelsen om jeg har alt riktig eller alt feil, kommer til å vare hele Londonturen. Men gleden over å ikke gjøre matte på ett år, kommer til å vare resten av (livet) 3. klasse.hits