juni 2010

sæby - dag 3

Dagen i tre ord:
Bading.
Taning.
Shopping.
Orker ikke å skrive så mye. Lang dag med masse god mat og latter. Fått ny klokke i dag også!

sæby - dag 2

Idag har vi..


Sett mye på VM..


Syklet rundt i sentrum..


Drukket litt av dette. (HEHE)


Kjøpt is og...


spist den?


Og badet masse her! Vannet var til slutt på 39 grader!

Idag har jeg faktisk blitt litt brun! Sololje og solfaktor i ett! Yeah.

sæby - dag 1

Dagen kunne ikke vært bedre. Det er så utrolig fint her! Stod opp veldig tidlig, sov i flere timer i bilen, satt på båt i tre timer, har spist masse god dansk mat og badet i Jacuzzien. Det er en stamp, om du ikke visste det. Leiligheten er bade dødsfin. Jeg har min egen hems, noe jeg synes er veldig koselig. Været kunne ikke blitt bedre og livet generelt set kunne heller  ikke blitt stort bedre!

Nå er det leggetid. God natt fra Danmark!

Late

Stikker til Danmark. Jeg er halvtrøtt og det er mørkt ute. Sender en mobilblogg senere.

sommerjobb del 2

Endelig er jeg ferdig med jobben! Egentlig burde jeg være lei meg siden det er over. Jeg har jo ingen fast jobb, så jeg er jo glad over at jeg har fått en jobb i det hele tatt. Det var tungt og slitsomt på en gang. Det var jo dritt å ta i alle de våte varene, teipe sammen førti pappekser i minuttet og bære de til slutt på en palle. Men jeg er glad jeg ikke falt sammen på det våte gulvet. Jeg beit sammen det som var å bite i og pakket sammen så mye søppel at Grønnmo burde utvide plassen sin. Hehe, den var litt god.

Jeg drar klokken fire i natt, så til da skal jeg bare slappe av med mitt nye D! og be pappa massere føttene mine. Jeg trenger virkelig en fotmassasje!

Har du også hatt en hard dag på jobben?

fashion night

Jeg vet jeg blogger sent, men bare gjør det før jeg legger meg!

Etter jobb idag dro Hedda og jeg ned til byen for en liten byrunde. Det var -25% på Arkaden (Fashion Night) med diverse smaksprøver på parfymer og gratis drikke. Jeg kjøpte meg en badeshorts, en helt enkel shorts med en mørk brunfarge. Jeg kjøpte meg også noen briller med snor, altså at de henger rundt halsen. Måtte bare ha de! Fikk de faktisk fra Pieces. Vi vandret litt rundt og endte opp med å dra til Hedda, hvor det var diverse kortspill å spille. Hedda hadde kjøpt to nye CD'r så det var ikke vanskelig å finne musikk.

Jeg reiser til Danmark på lørdag. Hedda reiser til USA om ti dager. Jeg reiser til Åndalsnes om 15 dager, så det blir en måned uten Hedda! Lurer på hvordan jeg skal klare meg uten henne. Nei vent, det er jo lett. Det er jo bare å sette på kjenningsmusikken til meg og Hedda:
"Naivoooo!"
VELDIG internt.

I morgen blir det jobbing, jippi!

sommerjobb del 1

Dagen idag har vært super duper! Super duper sliten blir det nok. Vi har jobbet i strekk fra klokken 9 til klokken 17, og jeg gledet meg til togturen hjem etter en time. Det vi gjorde var å putte varer i pappesker, siden butikken hadde brent ned, så mange av varene var ødelagte, sotete etc. og det tok veeeldig lang tid! Vi gikk gjennom vaser, sparebørser, godteri, tamponger, parfymer, badetøy, badeleker, enda mer leker, kosmetikk og ja, jeg orker ikke å si hele lista. Vi sniffet kull, og ble dopa resten av dagen.Vi trodde først vi skulle jobbe her. Og jeg holdte på å skyte meg selv.
Her ser du merke! Sykt mye belegg!

Også fikk vi slike kule onepiece! Eller, arbeidsdresser da. Jeg tok med meg min hjem ;-)

Fix ferdig!

Nå skal jeg ut og møte Hedda i byen! Hasteinnlegg lenge leve!

morgenfugl

Hater vanligvis å stå opp tidlig i ferien, men må man så må man. Når man har fått seg jobb må man bare gripe sjansen og jobbe fullt ut! Jeg er klar til å få skitt på både bukser og skjorter for jeg skal jobbe i åtte lange timer. Om dere lurer så jobber vi (Julie, Betina, Marte og meg) på den Nille som brant ned på Sandvika. Jeg så faktisk det innslaget på nyhetene så dette passer jo ypperlig!Det var forresten veldig hyggelig i går! Jeg dro til Martine og grillet litt. Tok ikke med kamera, men skal skaffe inn. Mange (mange) nye fjes, og masse mat. Alle tok med litt hver, så jeg ble mettere enn mettest.com!! HEHE. Så dro vi til meg for å slappe av med kortspill og høy musikk. Jeg har noen bilder, men det var bare den perioden PhotoBooth var populært. Fikk ikke åpna de.

Nå er jeg klar for en god frokost på Narvesen!
Har du fått deg jobb? :-) havsalt (hjerte)

Idag har jeg vært på Ulvøya med noen vakre fjes. Det eneste som er dumt med Ulvøya er at man må betale 25,- for å være der. Hva er det forno'? Da kunne jeg likeså godt badet i hagen. Nei, men det var verdt det, bortsett fra at det var grusomt kaldt i vannet. Jeg vil ikke si at jeg lagde meg et rede der jeg svømte liksom. Jeg vil si at jeg var på visning i vannet, og jeg pilte vekk siden det var så kjipt der! Ha hey, jeg er god på slike ordspill! Jeg er vanligvis det, men nå må jeg bare skrive fort, siden jeg skal ut.


Ha en fin kveld!

uppsidaisy-date (update)

Uansett hva sommeren kommer til å bringe, så vet jeg at bloggen vil få en hard tid. Altså, jeg vil ikke blogge så mye som jeg gjør før. Men etter å ha sett på statestikken min, så ser jeg at jeg har flere lesere enn når jeg blogger normalt! Hvor sykt er ikke det? Hva har jeg postet i dag? Ett lusent innlegg. Og det var ikke interessant å lese det engang, det var en update. Jeg lurer på hva folk gjør i ferien. Har de bloggen min som bakgrunnsbilde eller noe? Det hadde faktisk vært smart..

Uansett, det som blir litt problematisk for meg denne sommeren er kameraet. Jeg bor tross alt to steder, og jeg blogger vanligvis ikke uten kamera. Dere som bor med både mor og far (som deg Hedda %&¤("#!!?=#¤)) har det mye enklere! Jeg hater at det må ødelegge for bloggmuligheten min. Det er virkelig kjipt!

/ Her er noen bilder fra en koselig kveld ute med Julie, Marte, Kristine og Martine. Hadde ingen andre bilder å hente (fra Facebook, gisp).
22.jun.2010

Dagen idag har vært ekstremt chill. Jeg møtte Erlend i byen for å kjøpe et spill vi kunne spille i ferien og fant fram Super Mario Galaxy 2. Enern er visst så utrolig bra så vi måtte bare kjøpe det! Så har dagen gått sin gang egentlig. Vi har spilt litt Wii(faktisk mye. Wii er morsommere enn du tror!), sett på VM og bare levd livet. Nå skal vi se film og etterpå blir det ant. badminton. Digg, digg, digg.webcam bilder til besvær

Ok, hva er det største problemet når du leser teksten i innleggene mine? Jo, skriften. Den er døds liten, sant? Men blogg.no løser ikke problemet. Fuck.

Jeg har virkelig innsett at bloggvennene mine er mye flinkere til å blogge enn meg. Jeg har vært en skikkelig dårlig blogger i det siste, trolig pga. at kameraet mitt ligger hos pappa og at jeg klarer nesten ikke å ta webcam-bilder lenger. De blir så utrolig stygge. Det eneste som funker er PhotoBooth. Vel, nå er jo PC'n min ødelagt så jeg burde egentlig være glad jeg fremdeles kan blogge, men jeg liker det ikke.
Nå skal jeg ta toget til byen for så å møte fettern min. Vi skal kjøpe inn litt til Åndalsnesturen vår! Om du ikke vet hvor Åndalsnes er, så ligger det like ved Molde ;-)

ikke blogglyst, derfor blir det en ..

update.
>
Dagen har egentlig vært avslappende. Jeg dro med Hedda ned til stranda hvor vi badet, tæna og koste oss. Ble ikke så mye grillings, men tror det blir noe i morgen? Er ikke sikker enda. Vi dro hjem til hver for oss, og nå har vi bestemt oss for å dra på kino. Vet ikke hvilken. Vet ikke om vi orker, men det blir mellom Dear John og I Love You Phillip Morris. Ingen nye filmer, men ingen av oss har sett dem så hvorfor ikke?

Disse var de eneste bildene som dugde på Heddas blogg. Det ene av meg var så grisestygt at det ikke får tillatelse av meg til være her. Ha en fin mandagskveld videre (jeg trodde jeg aldri ville skrevet det..)!

fargerike firkanter
Idag skal jeg sole meg. Ikke noe annet. Bare sole meg. Ha en fin dag!

i godt selskap

Ja, jeg måtte sette mobilen på lydløs når den svenske kongen, Carl skulle holde tale for det svenske brudeparet. Ikke at jeg er så interessert i kongefamilien, tvert imot, men det er virkelig ikke bare et vanlig øyeblikk. Folk vil snakke om dette bryllupet i år og dag, så det er morsomt å fått sett det live. Eller, jeg så bare på talen, men resten kan jeg se på reprise i morgen.

Nok om brudefamilien og tårevåte taler, jeg er glad for at jeg har personer som setter pris på meg. Som i går, jeg fikk sove over hos Ragnhild. Orket ikke tanke på bussturen hjem, for å si det sånn. Jeg fikk lånt dusjen til Julie i dag tidlig. Måtte ha det etter en lang natt. Fikk litt frokost, kinobilletter og godt selskap! Julie tok med Betina og meg på Sex and The City 2, så det kunne man jo ikke si nei til. Har sett den før, men det gjør virkelig ikke noe! Utrolig god start på ferien!
blomsterbursdag

Gårsdagen var utrolig koselig! Alle som var der hadde et mål; gjøre denne kvelden til den beste avskjedskvelden ever. Og det endte med at det ble det! Temaet var blomster, og alle var fargerike og flotte. Bortsett fra meg, jeg var oransje. Men jeg hjalp til med å sette på farge på stemningen, haha. Været var ikke det beste, men hvem bryr seg når det er sommerferie, sant? :-)


Tok faktisk ikke så mange bilder, er litt irritert over det. De fleste var sånne oppi-fjeset-bilder, siden speilreflekskameraet mitt har et mega-zoom-objekt for det vanlige er ødelagt. Utrolig kjipt!

Nå skal jeg ut på kino med Julie og Betina. Elsker gratisbilletter! .. hvertfall i regnet.

her er mine sommerforsetter!

Jeg vet ikke om livet kan bli stort bedre. Jeg hadde en super morgen i morges med god frokost og god drikke. Koste meg i solen på vei til skolen. Møtte mange hyggelige fjes. Hørte på noen taler, musikk og noen som hulket. Altså, nå er det regn, men det blir nok bedre. Nå kan jeg egentlig bare ta sommerferien med et smil! Jeg er fornøyd med 4,4 i snitt, og jeg er også fornøyd med 63 dager med fri!

Har jeg noen sommerforsetter?
  • Ikke begynne å røyke, selv om det er 110% sjanse for at jeg ikke begynner.
  • Spare penger slik at jeg får bruk for dem senere i sommer.
  • Bli brun! Uten solarium! Da må jeg nesten sette opp -
  • Ikke bli solbrent!
  • Tegne flere tegningeserier.
  • "Say yes" til diverse arrangementer.
  • Kose mer med katten min.Har du noen sommerforsetter? :-)

happy, indeed

Akkurat nå sitter Mathilde og jeg på kjøkkenet mitt, glade over at vi har fått tingene vi har lengtet etter. Mathilde har endelig fått tilbake sine velstående ørepropper som hun glemte her sist gang, og jeg har fått mine ettertraktede sko! Livet kunne ikke blitt stor bedre!

last day

Dette må vel strengt tatt være den beste dagen i hele året? Jeg mener, det er siste skoledag og det er begynnelsen på ni uker med konstant avslapning. Hva mer kan man ønske seg? Selvfølgelig er det trist å si farvel med vennene sine, men jeg tenker at det må man jo uansett en gang, så det er ikke noen ny følelse. Men jeg føler at alle sammen er opptatt i sommerferien. Diverse ferier står for tur og dine ferier matcher ikke med din vennes ferier, så det kan bli en stor floke ut av det.

Hvem vil vel ikke stå opp klokken ti hver dag og senere dra ut på stranda og ikke tenke på dagen etter. Det er som en stor gave som du ikke klarer la vær å åpne! Jeg gleder meg hvertfall, gleder du deg?
Nå skal jeg ut på byen! .. eller praktisk talt så går jeg på skole i byen, så det er ikke noen big deal, men.

ok da..

Jeg har ingenting bedre å gjøre enn å blogge. Istad ble jeg så solbrent at jeg smurte meg inn med alle kremer som var mulig å finne på mammas bad. Føles som om huden min er en vandrende badstue. Og om du ser nøye på nesen min, kunne jeg godt ha vært broren til Rudolf.

Uansett, tok noen bilder av mine nye ting for noen sekunder siden, så tenkte jeg skulle dele de med dere:Skinnarmbånd.
Strandbag.Sko.

blæ

Orker ikke blogg idag. Designet er virkelig fucka, og det deprimerer meg. Ja, også har jeg fått ny header (igjen).

mobilblogg: sitter på Huk og griller med venner mens vi lukter havsaltet fra havet. Deilig!

281628-1-1276777133186.jpg
mobilblogg: sitter på Huk og griller med venner mens vi lukter havsaltet fra havet. Deilig!

ny header

Jeg tenkte at jeg måtte ha noen forandringer, så jeg lagde meg en header i farten. Jeg har hatt en i tankene lenge, men når man ikke har det man trenger så blir det bare en trøstepremie, eller hva? Er jeg virkelig i slaget skal jeg nok gjøre bloggen enda bedre, men for en liten stund:Hva synes dere, så langt? :-)

did done that

Etter tretten dager med undervisning er jeg endelig ferdig med silkeboka mi. Det var hardt å jobbe hver bidige dag med denne boka; alle bildene, illustrasjonene, oversikten... Glemte jeg noe? Ja - teksten! Tror jeg har en stor blemme på venstre fuckyou-finger på størrelse med en badeball. Vi venstrehendte må lide også, skjønner du!Jeg skjønner ikke hva som skjer med kommentarfeltet mitt. Det lever sitt eget liv altså. Jeg har ikke oversikt over hva som er "ingen kommentarer" eller "en kommentar" eller i mitt tilfelle: "kommenter da for helvede!". Jeg skammer meg over meg selv som spør, siden jeg vil klare alt på egen hånd, men Hedda, hjelp meg!!

PS: FIkk forresten en ide om headeren! Mamma har en PC hos seg som har redigeringsprogram and all that shit, så nå blir det snart header! ... etter all puggingen..

det er dyrt å leve!

Jeg husker før at jeg alltid sang på:
"Sommer kommer, sommer kommer.
Sol og regn og latter og sang
Sol og regn og latter, ha ha ha
Latter, sol og sang".

Det fikk meg alltid i sommermodus! Nå trenger man ikke å vente mer, nå er sommeren her. Latteren er her. Alle festivalene er her. Hva mer kan man ønske seg? Tja, mindre priser. Synes alt er så dyrt for tiden. Med tanke på alt man må kjøpe når man skal på stranda, eller bare campe i parken. Skal man gjøre dette hver dag, blir det ikke tid til noen sommershopping. Kanskje for dem som bor på Frogner får et lite plagg å nøye seg med, men det er dyrt å leve!Nå skal jeg legge meg ut i solen med en capri-sonne og en matte og lese til prøven jeg har i morgen. Digg!

Btw. Kjøpte meg nye sko i stad! De får du se etterpå ;-)

Lenge leve Photo Booth

Det at jeg har jobbet utrolig hardt med silkeboka i det siste overrasker meg litt, siden vanligvis bruker jeg ikke flere timer om dagen med silkebok. Jeg gjør det når det passer meg bare. Det som ikke overrasker meg er at jeg blir utrolig sliten etterpå. Det har vært skole skole skole fremover i tre uker og det tar knekken på meg! 

Istad var jeg på grillings på en strand som heter katten. Ganske koselig navn, vel og merke. Jeg møtte Kristine på Rema 1000 for å kjøpe noe digg til senere. Senere møtte vi Julie, Marte og Martine. Vi var nokså populære istad faktisk. Det var en mann, Fredrik, som var full og ville ha oss med på å bade, sette oss med gjengen hans og diverse ting. Fornuftige som vi er takket vi nei, og sa "vi kommer bort etterpå", som var en hvit løgn. Vi grilet seks pølser, masse marshmallows og drakk rom. Bare fordi at gode gamle Fredrik kom og satt seg hos oss.

(Beklageligvis er PC´n min kaputt så kan ikke legge inn bildene jeg tok. Men, idag er den store Photo Booth-dagen! 
Har lyst til å gjøre noe med denne T-skjorta. Sy på noe dekor og sy dem opp slik som du ser. Jaja, får se hva Hedda og jeg finner på torsdag! Da er det sy dag!

nye ting

Pappa (og jeg) kom hjem med noe nytt idag. Han hadde med seg:PC-mappe! Elsket den pga. fargene og stoffet. Det var av skinn, pluss at det var sykt mykt! Denne skal jeg bruke når jeg er ute i parken/ på toget/ på ferie. Ørepropper! Vet det er Ed Hardy, men når man har de på seg ser man ikke det. De er i blå, selvfølgelig. Passer til øynene mine og klokka mi! Og buksa, når jeg tenker meg om...Jeg ville takke meg selv for å ha jobbet til klokken ett i natt, så jeg kjøpte meg OK! Mange spør meg hvorfor jeg kjøper disse bladene, så da svarer jeg: Jeg har min hobby, dere har deres! Haha.

min PC´s siste time..

.. har kommet! Vel, jeg har visst dette en god stund, men jeg synes det er litt kjipt at PC´n blir kaputt med en gang jeg skal fikse header på bloggen! Huff og huff. 

Min PC og jeg har levd sammen i tre år. Jeg fikk den i november i 2007, og siden da har jeg brukt den daglig. Den har vært mitt fotoalbum så lenge jeg husker. Jeg har over femtentusen bilder på den, bilder som er fine, bilder som er minneverdige, bilder som jeg til og med  hater er på den computeren. Og det takket være meg selv. Jeg skjønner virkelig ikke problemet til HP PC´ene. De blir ødelagt alle som en. Hver dag er det en dude som kommer på skolen og griner over at han har mistet alle bildene sine på den. Forståelig, men når vi spør han hvilken PC han bruker, så sier han jo (selvfølgelig) HP eller Dell. Hva med Mac? Min nye PC blir antageligvis Mac, håper jeg. Orker ikke å ha enda en HP. De blir jo ødelagte bare man skriver "dø" på tastaturet. Så dør den.


Illustrasjonsbilde.

Du har kanskje lurt på om jeg blir sur over at PC´n blir ødelagt? Faktisk ikke. Selvfølgelig blir jeg veldig irriert, lei meg, ergelig og alt det der, men etter mange måneder med treig PC, blir jeg virkelig litt lettet. Jeg har alle bildene mine inne  på et minnekort med 32 GB, så de blir ikke borte. (lettet!)
Åh, og jeg som hadde såå mange ting å blogge om også! Jaja, det får bli Mac-blogging framover! Holla!

Alle som gjetter hvor mange ganger jeg skrev "PC" får en premie, altså..

for mye å gjøre

Så kom jeg ikke opp i eksamen, deilig det. Selv om det var 100% sjanse for at jeg ikke kunne komme opp. Men jeg har fremdeles veldig mye å gjøre! Jeg er nødt til å vente med designet. Jeg har virkelig for mye å gjøre for tiden og tiden renner snart ut! Kan ikke kombinere data og lekser hele tiden, for leksene kommer før dataen. Trist, men.Noe som ikke er trist er dette bilde. Etter jeg så denne kjolen fra Michael Kors ble jeg nesten lamslått. Favorittmodellen min; Kasia Struss har den på seg, og alt er perfekt til punkt og prikke. Nå fikk jeg veldig lyst til å tegne. Ciao!

oppussing

Nytt design kommer i kveld! Må bare gjøre unna litt lekser og sånt ;-)Taco på en mandag. Mamma har nok fått lønnsforhøyelse på jobben, eller noe.

281628-1-1276526714007.jpg
Taco på en mandag. Mamma har nok fått lønnsforhøyelse på jobben, eller noe.

Først kom solen. Så kom regnet. Hater egentlig regn, men det er fint å se på. Og man tar bra bilder

281628-1-1276451222505.jpg
281628-1-1276451224538.jpg
Først kom solen. Så kom regnet. Hater egentlig regn, men det er fint å se på. Og man tar bra bilder i det. Hell yeah!

en vanlig søndag består av..

I mitt telfelle..


Tegning.Lesing.Lekser.Blogging.Kose meg med lørdagsbrusen.TV-titting.Velvære. Nei, egentlig ikke. Men det er viktig å ta vare på seg selv.. Blæ, nå hørte jeg ut som Vendela Kirsebom eller noe.

Hva består din søndag av?

rett borti her..

Idag har jeg vært på visning!

Nei, jeg har ikke det. Men jeg skal pakke sakene mine og flytte til hytten til Celine! Vil ikke kalle det en hytte en gang, mer som et hotell! Det var bare fantastisk der! Huset, møblene, stemningen, selv maten var det klasse over. Følte meg som en heldig vinner av en eller annen konkurranse! Haha.

Til middag spiste vi indrefilet med potetsalat, aspargis, salat, sopp, ja, alt du kan tenke deg (bilde under) og det var god stemning med alle de ti flotte folka. Gleder meg allerede til neste gang, Celine! *hint, hint*


Elsker peisen! Elsker stolene!
Nydelig!
Haha, nederst på bilde ser du at mobilen til Sigrid er deaktivert. Brukte lang tid på å få det ut av Johannes som var så lur..

Tok ikke så fryktelig mange bilder, grunnet at skjermen på kameraet mitt er knust, så jeg ser ikke noe av det jeg tar bilde av. Heldigvis var det noen som hadde med seg speilrefleks, så de bildene kommer nok ant. på bloggen i de neste timene! Nå er det god natt for min del, mens andre nettopp har begynt å feste. Jeg føler meg heldig.

ensam hemma

Alene hjemme. Har all tid jeg trenger. Kan synge høyere enn diverse brannalarmer. Ingen bryr seg. Kan gå naken rundt i huset (gjør det ikke men), høre på høy musikk og lage en god frokost. Kan søle så mye man vil, når man egentlig ikke vil søle. Det eneste negative er oppvasken.
Idag samles en hel gjeng hos Celine, hvor vi skal grille. Er litt skeptisk til været, men det er jo alltid koselig å være med folk, selv om det er regn eller sol. Vi kan sitte inne å grille. Skal egentlig til en annen bursdag etterpå men tviler egentlig på at jeg orker å dra til den. Men får se!

I morgen skal jeg definitivt lage header! Har hatt headeren siden 09.mai.2010. Det vil si en måned siden! Hedda, ikke to uker. Du skjønner, hver gang jeg sier "på søndag skal jeg få ny header", så sier hun "igjen? Det er jo to uker siden sist header jo!". Skal ta bilder med Anna i morgen så det blir bra :-)

herlig talt

Kom akkurat hjem fra Linn Heidi. Det var koselig, men veldig (veldig) mange ukjente, slik at man bare måtte sette på sjarmøren og smile! Elsker slike folk som tar insjativ. Det at det bare er du som snakker hele tiden blir veldig slitsomt. Alle kom fra skolen til Linn Heidi, Nissen, så det var veldig mange som visste hvem folk var på skolen min og sånt. Veldig liten verden viste det seg å være. Så nå er det bare å logge inn på facebook og adde venner! HEHE, tulla.


Det eneste vellykkede bilde fra kvelden! Hater det knuste kameraet mitt.

Nå skal jeg lese People til jeg sovner! Håper du har hatt en fin kveld!

lykkelig

Idag tidlig skjedde det noe utrolig morsomt! .. for min del! Jeg kjøpte noe jeg har ventet på dødslenge, og endelig er det her! I mitt rom! Bladet inneholder et langt intervju med Sandra Bullock om hennes barn, hvordan hun har det etter bruddet og hva hun skal gjøre i fremtiden! Gleder meg bare sinnsykt til å lese. Det er også World's Most Beautiful People 2010, hvor de har kåret de vakreste i året som har gått. Jeg har tatt en liten sniktitt og bildene er kjempefine! Elsker slike bildeserier.People selvfølgelig!

Nå må jeg ordne meg siden jeg skal ut. Linn Heidi har bursdagsselskap og man kan ikke gå glipp av det!

Videoblogg RadioR episode 3

ENDELIG ER DEN HER! RadioR episode 3 viser dagen til Hedda og meg idag. Veldig morsom dag. Loka på dette kameraet i tre timer så sier bare en ting: NYT!
Advarsel: Veldig klein start..Mobilblogg: Nå sitter jeg med Hedda på vei hjem fra IKEA. Skal ikke fortelle dere hva vi har gjort f

281628-1-1276184060490.jpg
281628-1-1276184061795.jpg
Mobilblogg: Nå sitter jeg med Hedda på vei hjem fra IKEA. Skal ikke fortelle dere hva vi har gjort fordi vi skal videoblogge etterpå. Gled dere! Go Radio R!

Ragnhild, I believe it's talking to you

Etter jordgubba-innlegget på mandag fikk jeg denne kommentaren:Jeg måtte bare lese den to ganger. Forstod den ikke første gangen, men andre gangen satt den. Ragnhild, girl, jeg synes virkelig synd på det. Tenk å få en slik fornærmelse imot seg av en vilt fremmed. Bokstavelig talt. Hør, Kjell eller Ballgunn, anonyme kommentarer er på bunnen over stygge kommentarer på blogger. Det å sende deg ekle SMS, eller å sende deg postkort med bilder av deg i byen er på toppen. Anonyme kommentarer kommer på siste plass. Langt bak i lista.

Hater å lage en stor sak om dette. Nå sitter det sikkert en person der ute som leser akkurat dette, og som er ansvarlig for den sinnsyke kommentaren (seriøst, den var wild) og som ler he he he.

Nå er det slutt på blogging for denne dagen. Men i morgen...

husker du disse bildene?

Har gått gjennom noen bilder fra mammas PC og funnet noen bilder som vekker opp gamle minner. Eller det er jo strengt tatt ikke gamle minner, men det er gode minner. Og kanskje noen dårlige? Du får se:Jeg husker dette øyeblikket her! Hedda og jeg hadde bakt kake (tror jeg), eller noe annet, også satt vi kamerat på håndtaket på skapet (du kan se det bak oss) også fikk vi så utrolig bra lys, slik at vi tok tre bilder som begge ble fornøyd med. Det er ikke alltid Hedda og jeg blir like fornøyd med alle bildene vi tar sammen. Og jeg lover dere, vi tar maange bilder av oss selv sammen! Or not..Herregud, så stygg jeg ser ut. Fikk ikke akkurat de beste klærne, den beste frisyren eller hele tidspunktet. Ventet i 7 timer og var på catwalken i til sammen ett minutt! Ja ok, det var en fin opplevelse... Når mormor satt på rad 6 og så på! VIRKELIG, det største jeg har opplevd.Marie ble gutt for en dag... Ingen stor nyhet på vår skole.Jeg hadde VIRKELIG (nå bruker jeg det ordet igjen) langt hår i denne perioden, og VIRKELIG midtskill! Herregud, jeg synes det var fint med midtskill, men når jeg ser tilbake så er det faktisk too much. Ser ut som Johnny Depp som Willy Wonka. Skal ikke gå nærmere inn på det.Sørpeværet var alltid på sin plass, og sene kvelder med Julie satt virkelig dagen på et helt nytt stadium! ...etter vi bakte vår kjente sjokoladekake. Fra bunnen av! Vel og merke!Our trip to Marie! Best experience of my life! Haha, det var sol, is og litt småkjølig. Akkurat slik vi liker det!Da Sigrid ble tatt for stjeling på Deli de Luca. Fikk tatt et bilde rett før barneværnet kom..Verdens lengste venting på en buss skjedde med Celine. Bussturen hjem var da koselig. Kan gi deg et ord: kaldt.Der kom kaka jo!Dette er Anja da vi slapp kunsttimen. Veldig interessant tema.Da Ragnhild gikk opp tjue kilo...och så gjorde hun inte det! Kaffebrenneriet i friminuttet. Lenge leve.

Nei, Sigrid ble ikke tatt for å stjele. Tenkte å lage litt spenning!

Now, back to slikebok!

økonominus

Hva er verst: at det regner etter skolen eller at det er tennis etter skolen? Vel, i mitt tilfelle må det være begge! Jeg hater regn og jeg hater tennis. Jeg får så liten tid og jeg tviler på at jeg kommer til å bli noe bedre i tennis med tanke på at jeg bare trener for å hanoeågjøresomeraktivt! Håper du skjønte den..

Nå går økonomien dårlig her. Har to bursdager å se fram til og har null penger! Jeg må ha et blad og et par sko. Ja, dere kan jo se selv:


Dette så jeg i butikken idag og var nære på å rive det ut av butikken! Haha, gjorde det ikke.Disse skoene skal bli mine!
Så nå må jeg bare samle opp...Jeg må sikkert vaske til sammen ti bad, eller bare få 700 kr som Celine fikk etter litt vasking her og der, haha. Girl, is that working?

sandy på rød løper igjen

Jeg synes det er utrolig bra at Sandra Bullock er tilbake på fullt etter den turbulense tiden som har gått rundt. Sandra vant to priser for litt siden, og jeg synes at hun fortjener dem så inderlig!


Tilbake på skjema: Sandra Bullock mottar Tropper Choice Award på scenen under Spike TV's fjerde årlige Guys Choice Awards holdt for Sony Studios i Culver City, California.


På scenen, igjen: Sandra vant hedersprisen på MTV Movie Awards på mandag.


Også må vi ikke glemme kysset med Scarlett. Haha


Nå ser jeg på MTV MOVIE AWARDS og gleder meg til alle prisene, kjendisene, kjolene og vinnerne!

281628-1-1276022717268.jpg
Nå ser jeg på MTV MOVIE AWARDS og gleder meg til alle prisene, kjendisene, kjolene og vinnerne!

Mobilblogg: Redd for at det bare blir mobilblogging framover siden kameraet er ute av batt. og får v

281628-1-1276016350988.jpg
281628-1-1276016352522.jpg
Mobilblogg: Redd for at det bare blir mobilblogging framover siden kameraet er ute av batt. og får virkelig ikke til å skrive noe.??Bildet er fra skolen, Aurora og meg. Godt å være med en du ikke bestandig er med og få snakket ut fra levera! Ellers venter jeg på at pengene til headerkonkurransen til Ragnhild skal sige inn på skokontoen min :) Haha!

crap, there is someone upstairs

Istad tok jeg meg en dusj mens mamma og tante var ute å jogget. Jeg kom ut av dusjen og ante fred og ingen fare og tenke at jeg var alene i huset. Jeg tok på meg noen klær og satt meg på TV'n. Plutselig hører jeg en kniv som faller i gulvet. Selvfølgelig skvetter jeg. Så hører jeg skritt ovenfra (jeg har rom i første etasje). Jeg ble redd og reiste meg opp og var nær til å ringe mamma. Men jeg ringte. Mamma tok den og sa hun var hjemme og skulle se på et program som startet på TV'n, før hun skulle ut å jogge.

Jeg mener, hva skal man gjør når man er i en slik situasjon? Det at det faktisk kommer noen ukjente mens man dusjer er bare utrolig nifst og ekkelt. Hva kommer dem til å gjøre? Hva kommer jeg til å gjøre? Jeg setter meg ofte i slike situasjoner. For det er jo variert hva enkelt vil gjøre. Eller er det det?

make gifjordgubba-fever

Dagen har vært veldig misslykket for min del. Jeg valgte shorts, noe som ikke var det rette plagget til en dag som denne. Det var surt, kaldt og bittert på vei til skolen, men etter noen timer tittet solen langsomt frem. Idag har Ragnhild og jeg kjøpt oss to jordbærkurver. En til skolen og en til dessert. Eller, det var rettere sagt Ragnhild som kjøpte. Jeg bare blunket til mannen bak kassen. Selv om han så på Ragnhild som om hun skulle hatt noe mellom tenna.

Nå sitter vi her hos mamma og venter på å spise de deilige jordgubbar med sjokolade. (Hjerte, hjerte)

?Fuck me badly once, shame on you. Fuck me badly twice, shame on me.?

Overskriften: Samantha quote.

Sex And The City 2 ledet virkelig opp til forventningene; morsom og gal. Samma om den får en toer, det var et show. Jeg kunne virkelig ikke gitt denne filmen en ærlig karakter, siden det er en som ikke trenger å være avhengig av en karakter. Det er ikke en Titanic-film eller en Avatar-film, det er en lang serie som er blitt samlet opp til en film, kan jeg si det? Bare det beste av en hel sesong kommer med. Jeg lo opp til flere ganger og jeg synes denne filmen var bare ett hakk dårligere enn S.A.T.C.- The Movie. De første filmene vil jo alltid være best, og denne var faktisk også veldig bra!Så den forresten med Sigrid, Anja og Amin :-) Koselig, koselig.

I'm off to the city to see Sex and The City!

281628-1-1275837008185.jpg
I'm off to the city to see Sex and The City!

rihanna ny sang
Rihanna - Rockstar.
Jeg synes sangen ikke gir noe nytt, den er som alle andre sanger. Den er litt fin på slutten, men grunnen til at jeg så hele var pga. videoen. Den var dritkul!

Har du hørt den?

"grillbursdag" het eventen på Facebook

Marte og Kristine hadde med seg stor grill, pølser m/tilbehør, godis, pottitgull, frukt og boller. Nei, vent. Det var mer. Etter at alt var satt fram tok de opp en rømmeboks og en kryddermix. Med frukten hadde de med en kniv dekket med papir for sikkerhets skyld. Så kom tørkerullen. Dorullen. Melis til bollene. Ikke en, ikke to men seks brus, noen Tuborg Lime og Smirnoff. Jeg ventet bare på at det skulle dukke opp to badmintonsett og en fotball fra bagen til Kristine. Selvfølgelig hadde de det med. Det jeg mener er; hvor mye er det plass i en bag? Og hva trenger man egentlig når man skal sitte ute? Vel, det siste fikk jeg svar på i kveld.
and off she goes..

ulikt meg

Idag var jeg i byen med Anna til klokken halv ett. Når jeg var på vei hjem med bussen får jeg en melding fra DNB Nor. Det står "Overført på kontoen: 750,-. Disponibelt på konto: 775,-".(Hadde 25 kr fra før av) Jeg hoppet nesten opp og ned på bussen, men klarte å holde meg. Selvfølgelig skulle jeg ikke hjem! Jeg hoppet av på Oslo S og så i noen butikker. Orket ikke å kjøpe klær, men kjøpte meg et armbånd som jeg så tidligere på dagen. Armbåndet er ganske ulikt meg, det er liksom too much for min del, men jeg synes det er kult på sin måte.
Kjøpt på HM.

Hva synes du om det?

early mornin

.. er ikke overskriften en Britney Spears sang, om jeg ikke husker feil?

Egentlig så synes jeg det er deilig å ta en tidelig tur til byen. Istedet for at man drar kl. 1, så drar man tidligere og kommer tidligere hjem, slik at man kan gjøre noe annet. Skal til byen med Anna for å kjøpe henne en gave, hun hadde bursdag 5. mai så det er en stund siden, men sånn blir det jo alltid med meg!Jeg holdte på å hente en hammer, slik at jeg kunne få den film-opplevelsen når man knuser en sparegris i tusen biter. Haha, men søte Manchester United-sparegrisen hadde disse dådyr øynene og så på meg med dette lure smilet, mens den.. Ok, nok om det. Ha en strålende dag videre! Bokstavelig talt, strålende!

min kolleksjon

Som kanskje noen av dere har fått med dere så har jeg begynt å designe klær. Men bare på ark altså. Tegningene består av alt jeg får inspirasjon fra, samt mine egne ideer. Jeg synes, kall det gjerne kolleksjonen, ble ganske bra. Noen bedre enn andre. Men grunnen til at jeg gjorde dette er fordi jeg synes det er gøy, ikke for å sende dem inn for å vise hva jeg kan liksom. Men kanskje jeg begynner å jobbe med klær i nærmeste framtid..Hva synes du? :-)

stuck with clothes

Kom akkurat hjem fra park, sololje, solbriller, omelett, lekser og masser av moro. Var hos Ragnhild med Kjerstin, and it shure took of!

Jeg blir så skuffet over meg selv. Hver gang pappa eller mamma setter over pengene på kontoen min, så går pengene bare til klær. Eller, om jeg får 300, og kjøper noe til 200, så går de 100 kr bare på Cocio og Solstick. Hater megselv for det. Hvorfor kan jeg ikke bare spare pengene til et kult... plagg? Åh, det ender alltid opp med klær. Men, hvorfor erge seg over det? Jeg mener, noen bruker pengene sine på maling, andre på figurer, andre på figurer med dekor, noen uten, andre maler malingen på figuren og leker andre verdenskrig. Noen kjøper grønnsaker. Andre på kinobilletter. Jeg på klær. Og noen ganger irriterer det meg. Men, hva annet skal jeg bruke det på?


Bilde jeg malte til pappa. Ble ganske fornøyd faktisk.

Smoothie, sol, musikk og mye søl med Mathilde :-) og nyter torsdagen...

281628-1-1275589891879.jpg
281628-1-1275589892837.jpg
Smoothie, sol, musikk og mye søl med Mathilde :-) og nyter torsdagen...

gjennomført

Åh, hvorfor tar denne solen knekken på meg? Er det fordi jeg er blek? En liten utvilende tanke der..

Jeg har ikke noe valg, jeg må si det; jeg er gjennomført svett. Helt ærlig. Når jeg kom hjem fra skolen for litt siden måtte jeg ta av meg alt jeg hadde på meg (oo, kinky) og bytte til et nytt antrekk. Idag hadde jeg bare på meg en ola-cardigan liksom. Vel, og en bukse, men om du ser bort ifra det, så er jo det helt sjukt! Skal begynne å gå uten t-skjorte på skolen, siden da blir jeg både tæn, ikke svett og alle kommer til å misunne min deilige kropp. Jeg kaller trenden... uten-topp-men-det-føles-topp! Har du vanskeligheter med å finne ut hva det er, just google it!Noen bilder fra Kristiansand i fjor sommer.

Nå skal jeg til Hedda for å få litt tæn og tegne skisser til antrekk vi skal lage selv! Gler mæ!
Hva gjør du i denne stekende solen?

i mine sko

Det er absolutt siste gang jeg går med disse skoene:De ga meg gnagsår steder jeg ikke har hatt gnagsår før, og det var bare så utrolig vondt! Men jeg synes de er så fine, og de passer meg perfekt siden de ikke er over the top, de er enkle, passe lange også er de i lakk så de blir ikke skitne. Altså, det er lett å vaske vekk møkka. Men uansett, jeg kjøpte dem bare for en femtilapp så null stress egentlig, men det er bare så synd at de ikke er perfekte, for de ser jo perfekte ut..

idag har jeg sett..

Idag har jeg sett Ke$has halvsøster, en times lang powerpoint-presentasjon, verdens fineste jakke og en haug med svette ungdommer!

Jenta som gikk forbi meg (ved Narvesen på Nationaltheateret om du lurte) lignet en prikk på Ke$ha! Vet ikke om jeg likte det eller ikke, men hun hadde flokete og stort hår, en lang svart t-skjorte, en jeans shorts og svarte boots. Powerpointen i dag var bare gørrkjedelig. Tekstet heller med en venn. Prøvde en jakke (se nedunder) istad og den var nydelig! Skal klippe gresset snart for å få råd til den. Og til slutt; gymen idag var bare helt utrolig. Utrolig på mange måter; slitsom, dødelig, deilig, tung og friskt! Har aldri vært så sliten før etter en gymtime. Og det var ikke vår gymlærer engang! Det sier litt..Savner faktisk litt skjerf og jakke. Ikke si "hvaaaaaa!?" for jeg mener det. Altså, det å gå opp alle bakkene og svette som en gris er VIRKELIG ekkelt og slitsomt og det ser ikke ut i måneskinn!

Har akkurat prøvd denne jakken og skal så kjøpe den i morgen! Hva synes du? :-)

281628-1-1275400594210.jpg
Har akkurat prøvd denne jakken og skal så kjøpe den i morgen! Hva synes du? :-)
hits