juni 2009

hva har sol og bading tilfelles?

jeg skrev i går at jeg skulle blogge, og med blogge mener jeg to-tre innlegg dagen, men den gang ei. jeg fikk vite at bestemor og bestefar skulle komme, og jeg kunne ikke sitte foran PCæn hele dagen heller. For når jeg først er på, så er det vanskelig å la vær å surfe på nettet. Ja.
men bading var det rom for. badet og badet. det var herlig vann! du burde prøve! akkurat som at du ikke har gjort det. jeg gikk senere opp for å se på "Canada's Next Top Model". digger sånne programmer!

den 6. juli skal jeg til Åndalsnes, og som dere kanskje vet så skal jeg bilblogge. Lite fett da.
her er noen bilder fra gårsdagen;

kveldsbad
p1010273

p1010282
meg og søster.hva synes du er det beste om sommeren?g

Long time, no see

God kveld alle lesere. Har ikke blogget så mye i det siste, grunnet varme og slapphet. Hele uka, eller helgen har vært som en tur i syden. Jeg lover. Det er så varmt, og jeg klarer ikke å slappe av når det er så varmt, for jeg er for redd for å bli solbrent, og jeg er redd for at jeg skal kollapse, sånn at jeg ikke orker å gjøre noe resten av dagen. Og å blogge ved siden av er jeg veldig skeptisk på. Jeg har heller ikke tatt noen spesielt gode bilder, eller interessante bilder, så jeg lot være. 

Bare sånn at dere vet hvor jeg står og hva jeg har gjort, så har jeg vært å bade de siste dagene. Vært på IKEA for å kjøpe massemasse ting til rommet mitt. Spist mye is, og sett på mine favorittserier/filmer. I går foreksempel, spilte Molde mot Lyn. Det var "Designerspirene", og "Two Weeks Notice" med Sandra Bullock. Mye soffasitting men! 

Jeg skal snart til Åndalsnes, men ikke grunn til bekymring! Jeg har med meg tråløst internett, så jeg kan oppdatere hva jeg gjør og masse sånt! Jeg skal forresten bil-blogge. Ja, det foregår slik; jeg blogger hver time. Legger til bilder og litt sånn informasjon om hvor jeg er, så kan dere følge meg. Er ikke det kult? Så det er bare å glede seg altså! Hehe, men jeg må nesten skaffe meg noen videoblogger nå ass. Kanskje jeg skal videoblogge hele oppholdet mitt på Åndalsnes!? Det hadde vært kult. Og takk, til dere at dere leser dette, siden det er litt lenge siden jeg har blogget, og dere har kanskje savnet meg? o.O Hehe.

Kjedelig innlegg, med zero bilder. Men jeg har hvertfall kost meg! :)// Hva har du gjort, (skal gjøre) sidensist? :D


g

Ligge i senga eller i sola?

Er du en av dem som ikke klarer å stå opp om morningen? Har du så mange problemer med å komme deg ut av senga, og ta et steg for en ny dag? Vil du bare ligge i senga og slappe av til klokken er halv 12? Det sies at over 60% av alle nordmenn er A-mennesker, mens godt rundt 40% er B-mennesker. Jeg tror rundt ungdomssalderen er nok de fleste B-mennesker, for man hater jo å stå opp når man ikke har noe viktig å gjøre dagen derpå.  Er det noe viktig de skal, f.eks. skole, jobb, konfirmasjon, 17 mai, ja, sånne dager.

Jeg er A-menneske. Jeg liker ikke å ligge i senga og bare vite at dagen bare raser videre. Hva gjør man når man ligger 40 min ekstra i senga? Slapper av? Ja, men du får heller ikke så mye ut av dagen, om du står opp klokka 12. Man er ferdig utvilt, men det er kanskje ikke så morsomt for familien din o.l. Kanskje noen vil ta deg med til stranda? Men du må vente en time til for du har akkurat stått opp.

Hmm, merkelig dette med A- og B-mennesker. 
Hva er du?

bilde 238
morratryne´


g

Været er lekklekkLekkert!

Jeg orket bare ikke å blogge idag tidelig, for jeg var så varmt atte. Så dro jeg ned og bada litt. Og vannet er faktisk veldig, veldig varmt! Tenk deg å gå fra busstoppet i ti minutter, så blir du ganske svett, og sliten. Så dere forstår vel hvorfor jeg hoppet i vannet med en gang! Haha, jo jo, det var utrolig deilig! Og akkurat når solen lå under skyene, så tenkte jeg: "Dette var egentlig bedre". For å ha en sol på seg hele dagen, niks, det er ikke godt. Også hadde ikke pappa kjøpt solkrem heller, så ville jeg ikke se ut som hårfargen til Rebecca i "Canada's Next Top Model"!

rebeccahardyiscntm312


Her er meg i vannet:

sdc10026


ogs

har jeg fått ny mobil. Den heter Nokia N79, og jeg elskelsk elsker den! Den passer perfekt for meg, og det er en Nokia mobil jeg kan leve med i tre år til hvertfall! Haha, og ja; Jeg anbefaler den til deg! :D

sdc10036

nokian79mobilephone
Uansett; hva har du gjort idag? :)g

ATM /at the moment

Akkurat nå sitter jeg på terassen og soler meg, faktisk! Klokka er fem over halv ni. Sjukt. Jeg holder på å svime av. Det er så sinnsykt varmt ute! Jeg advarer alle om å ikke ha på seg T-skjorte, for den blir fort våt, det skal jeg love dere. Gikk nesten naken uttpå terassen i dag morres jeg ass. Det er 25° i skyggen, og jeg lurer på hvordan temeraturen er i vannet. Har planer om å bade i morgen.

Forresten, ser dere på "Allsang på Grensen" eller "Sommeråpent"? :)

dsc0014g

byen, stranda eller hjemme?

yr

Oslo - Her er jeg nå, og det er helt sykt bra vær. Jeg lå uten dyne i natt for jeg stekte som et speilegg på stekepanna. Jeg skal være her til juli 6. for da drar jeg til

Åndalsnes - Her skal jeg være i to uker maks,  og besøke morfar og være med familie. Det er herlig der. Vi skal også reise til Molde for å se på kamp! Gleder meg!

Telemark - Her har vi også hytte. Det er utrolig koselig å være der på sommeren, for det er mye å finne på. Bade, fiske, ta tur med båten, reise til Joker for å kjøpe is. Heerlig.

Jeg skal litt av hvert i sommer, men jeg lurer på hva dere skal?
Skal dere reise til byen, chille på stranda, eller være hjemme og sole deg?

nemi475075p

g
Definisjon av ordet shopoholic

Ja, for hva er egentlig en shopoholic? Er det å shoppe hver eneste dag og ikke har kontroll over det man gjør, sånn at man får en laaang regning som man ikke kan betale? Eller er det å kjøpe dyre ting, og gå med dyre klær, også må man handle på de billige butikkene for at man ikke har mer penger igjen? Vel, inte vet jag, men jeg tror mange har definisjoner av ordet. Uttrykk som "Åh, jeg er en shopoholic, jeg kjøper alt jeg ser!" og "Hun er svaret på en shopoholic", men hva mener man egentlig med det?

Mange jenter, kanskje gutter også, har sett "Confessions of a Shopaholic" / En shopolikers bekjennelser, og jeg vil si at Rebecca Bloomwood, som da spiller hovedrollen i filmen er en shopoholiker. Jeg har ikke sett den, men det virker hvertfall som at hun blir gal av all shoppingen. Hun virkelig elsker å shoppe. Gå i butikker og kjøpe, kjøpte og kjøpe.

Anna er veldig glad i shopping. Kanskje for glad, eller hva Anna?
Dro ned til byen idag, og gikk rundt. Det er veldig koselig å spasere rundt i byen. Seff er det varmt, men uansett, og se på menneskene, tja. Det er fascinerende, på en nokså rar måte.

sdc10016

sdc10017

// Hva definerer du som en shopoholic? :)


g


sdc10018
Meg og mine grønnegrønne converse.Min hobby.

Det som er fint med å være alene, er å ha en hobby å drive med. Tegne, ta bilder, male, jogge turer, blogge, ja det er utallige muligheter. Det jeg driver med, og har drevet med siden jeg var liten gutt, er å tegne. Har tegnet og tegnet, og jeg tror tegningen har blitt med å utrforme hvem jeg er. For jeg kunne ikke forestilt meg et liv uten tegningen. Jeg har tegnet med Hedda hele livet mitt, og vi har fulgt hverandre helt siden barnehagen. Og å ha en bestevenn som har en helt lik hobby som degselv, er utrolig herlig.

dsc0006
Her er "Mitt". Her ligger alt jeg har drevet med, og som dere ser, er den ganske tjukk!

Jeg tegner en figur som heter Vikki, som jeg har drevet med i noen år. Hun har en egen karakter, og jeg liker veldig godt å tegne henne.

dsc0007
dsc0008
Her er noen eksempler.

Akkurat nå for tiden tegner jeg på en serie kalt "Ledig", som skal være en slags sommer-utgave, for jeg har ikke tegnet så seriøst i det siste, så når jeg blir ferdig med denne serien, er jeg veldig fornøyd! Det tar selvfølgelig lang tid å tegne alt, men jeg håper jeg får god kritikk, og gleder meg til venner skal lese den.

dsc0009
dsc0010
Her er forsiden.// Har du en hobby du driver med på fritiden? Tegner du også kanskje?
      let me know.g

Kameraer og slikt.

Jeg vil snakke om kameraet, for jeg går på forskjellige blogger og ser mange nydelige bilder, mange er vel sikkert tatt med speilreflekskamera, siden man ser vel når et bilde er tatt med speilrefleks eller ikke. Så kom jeg borti Drea sin blogg, som jeg har vært på tideligere og er der vel ganske ofte for det står så mye bra der, og hun tar utrolige bilder. De er så levende. Nå skravler jeg fælt her, men så, så jeg på hennes kamera og at hun brukte sånn Objektiv, som gjorde bildene veldig bra.

Etter jeg så det, så tenkte jeg; "Hmm.. Det må vel mitt kamera også ha". For kameraet er egentlig familien min sitt, men jeg er veldig glad i det, så jeg så i bagen og prøve å finne et objektiv, og det fant jeg! Så jeg løp rundt og tok mange bilder, mange fine, men også mange uten mening. Her er noen:

dsc0133

dsc0134

dsc0138

Blogg.no herper kvaliteten, men bildene ble hvertfall utrolig gode!

Her har du meg, jeg ser litt proff ut da :D

speil


Hvilket kamera bruker du? Speilrefleks eller ikke, I wanna know!g
Svart-hvit eller farger?

Jeg liker å ta bilder, og redigere de senere. Noen ganger er bildene bedre uten redigering, men jeg synes hvertfall at man skal prøve å redigere før man legger det ut. Bildene kan bli mye bedre, men bare kan, det er ikke sikkert at de blir det, men de fleste gangene blir de bedre. Fjerne kviser, rynker og røde øyne. Men det man også kan gjøre er å få bilde helt anderledes; som å ta det i svart-hvitt. Det bilde du tok er nå svart-hvitt og finere. For når man har farger så fokuserer man på ting man ikke vil ha fokus på. Har man svart-hvitt så ser man hvilken tone gjenstandene i bildet har.
Kanskje ikke så lett å forstå i det jeg sier?

Okei, her er et bilde med farger. Uten redigering, helt normalt:

dsc0039

Dette er tatt med mitt speilreflekskamera, og det er et greit bilde. Det er ikke så mye skygge på det, så fargene blir veldig sterke.

Her er det samme bildet, bare redigert:

skrik2

Jeg synes bildet er mye kulere. Selv om jeg ikke er en redigeringsekspert, uten Photoshop, så er kanskje ikke verdens beste redigering, men det funker.

Her er det samme redigeringsbildet bare i svart-hvitt:

skrik3

Det ble litt mer levende, synes du ikke?


Så, hva er best?
Farger eller svart-hvitt?g

Youghurt og Pokèmon

Jeg har nettopp stått opp, og jeg skal fortelle dere noe rart:
Jeg var oppe helt til kl 2 i går og skulle prøve å gjøre noe med bloggen min. Vil liksom ikke ha en vanlig blogg, men en blogg jeg kan snakke om ting jeg liker og når dere går inn på siden, forstår dere at bloggen inneholder et tema. Også sånn at det er morsommere å kommentere på innlegg. Kurven min har bare gått nedover og nedover, og det må jeg jo gjøre noe med.

Så idag skal jeg blogge mer og mer interessant. Jeg har heller ingen planer idag, noe som egentlig er veldig deilig, for jeg har jo vært i byen nesten hele sommerferien, så å slappe av idag, jaa. Det trenger jeg.
Nå skal jeg bare spise opp Yoghurten min og se ferdig Pokèmon: Battle Diemension. Jaaaa, det vekker opp gamle minner! Det er så kult :)

webcam2009062311541


Har du et spesielt tema du blogger om, eller bare blogger du om din hverdag etc.?g

Gavekort gjør meg G L A D

sdc10475
Joooda, jeg har vært i byen i dag også. Begynner nesten å bli en vane dette nå. Hvertfall, nå som det er sommerferie og massevis av sol, så kan vel man bo i byen litt også? Så jeg har hentet gavekortet fra photoshooen med Arkaden, eneeeliiiiiiiiiiig fikk jeg det! Skal putte de i en safe. Fikk to gavekort; et fra What's Up ?? og et fra Carlings.
 
Live og Anna var med, og vi spaserte bokstaveligtalt nesten overalt; var ved Grünerløkka og i sentrum, så det blir det litt shopping av? Jeg kjøpte meg en grønn cardigan. Den var FinFin^^

// Hva har dere gjort idag?

dsc0001
Ikke for å brife, men ville bare at dere skulle TRO meg :Dg

Hvor lang tid jeg bruker foran skjermen?

Alt for masse.

Du har sikkert en bærbar PC, du som blogger, og er sikkert ufattelig glad i den. Vel, du er ikke alene. Men når du er så glad i PC'n din så blir du tilslutt veldig avhengig; jeg må huske å blogge, sjekke facebook, gå inn på VG/Dagbladet og finne ut siste nytt, gå på seher.no for å lese om dine yndlingskjendiser og masse, MASSE mer. Ja, for det er jo utallige sider man kan surfe på. Og når man først har kommet på en side, så vil man utforske mer og mer. Men det er jo så gøy, er det ikke?

Jeg har PC, og er utrolig glad i den. Har sikkert over tusen bilder på den, og det er jo nettopp dette jeg gjør; tar bilder og legger dem inn på PC'n. Kanskje jeg skal begynne å fremkalle alle bildene? Også må jeg jo blogge, høre/laste ned musikk, chatte med venner, sjekke Facebook'en. Altså det er så masse å gjøre! Og ja, den er en del av livet mitt. Kanskje jeg tar godt i nå, men jeg er ærlig; jeg bruker PC'n hver eneste dag. Jeg er sikker på at mange bruker den hver eneste dag og hver eneste time. Selv når de bader og er på stranda!

Da vil jeg vite fra deg som leser dette;
Har jeg rett i det jeg skriver?
Hvor mye tid bruke du foran skjermen?

sdc10438g

Soracon. Hva er det? Vel det er noe... mangagreier

sdc10416
Hedda hadde sånn "Free Hugs" skilt som hun gikk med rundt på messa og fikk mange klemmer. Sånn tradisjon.
sdc10417
Meg ikke no kostyme nei. Hvor gammel tror du jeg er a? Neida. Men hadde vært altfor, altfor varmt uansett!
sdc10431
Say no more.
sdc10426
Hedda is on the stage. Var med i sånn konkurranse og viste fram antrekket sitt. Synes hun har litt guts jeg, som tørr.


Det er det jeg svarer når folk etter jeg har vært på Soracon. Soracon er et møtested for alle Manga-elskere og alle som har intersse innenfor Manga. Man kler seg ut og er karakteene i de forskjellige mangaene. Det er jo litt genialt, men noen ganger kan det bli for seriøst. Altså, det er ikke meg, og jeg føler ikke meg hjemme der. For jeg har ikke like stor interesse som alle de andre som leser godt over 50 Mangaer i året. Hedda tok meg med, og vi har også vært der forrige gang. Kanskje ikke så morsomt å lese dette, men det er hvertfall hva jeg har gjort idag.

// Du har gjort idag da?g

Regn, sol.. overskyet? What to wear, lizzom

.. det siste er fra Mira Craig i Fanthomas. Bare elsker den serien.
Hvertfall, idag har jeg vært i byen med kusine Maria og Anna. Tilsammen blir de AnnaMaria, akkurat det båten vår heter i Telemark.
Det var veldig koselig. Vi så Hannah Montana: The Movie, likte den bedre på engelsk. Myyye bedre.
Men dere? Hva skal man gå med? Når man står opp, så hører man det dunker på ruta. Men når man har tatt på seg varme og gode klær, så kommer solen fram. Da bestemmer man seg for å ta på seg solbriller, t-skjorte og shorts. Men etter en stundt, mens du er ibakken på vei til bussen/toget, så ser du noen grå skyer. Dette kan ikke fortsette. Og skal man egentlig tro på yr.no? Ikke ifølge Maria.

Som jeg skrev tidligere, så har jeg hatt min værste badhair-day! Håret mitt har ikke vært større en noen gang tror jeg, og jeg kunne jo selvfølgelig ikke dra til byen og se ut som Eli Hagen midt på sommern. Derfor tok jeg må meg min (egentlig Anna sin) hatt.

Slenger med noen bilder fra dagen jeg.

sdc10204

sdc10213

sdc10212
JA - til å ta av seg skoene når man har gått 3 timer i byen :)

sdc10219

sdc10224
INNKJØP / LILY ALLEN IT'S NOT ME IT'S YOU
sdc10230
GENSER FRA H&M

Ellers da? Hva har du gjort idag?
:)

g

jeg hater håret mitt

.. hver gang jeg kommer ut av dusjen. Jeg har jo veldig fall i håret, selv en stylist sa det til meg, så jeg tror jeg må klippe meg snart, eller så ser jeg ut som Max Mekker på en dårlig dag. Derfor har jeg hentet en hårbøyle på søstra mi sitt rom, for jeg kan jo ikke blogge med hår over hodet. Det lever sitt eget liv der oppe. Og hvis jeg bruker balsam, noe jeg ikke gjorde idag, kommer det til å se verre ut. Så det er ikke bra.

Idag skal jeg til byen med kusine og søster. Vi skal se på Hannah Montana: The Movie på engelsk tale denne gangen. Kanskje jeg ikke orker, men vi får se.

// Hva skal dere i dag?


fr n
tatt med webcam. don't blame me. blame uladet kamera (som jeg lader nå)g


VG-lista Topp 20

Jeg og Hedda dro kvart på 7 til byen for å se på VG-lista topp 20. På Rådhusplassen. Det startet merkelig. For jeg og Hedda hadde med oss videokamera, også var det mange vakter der. Først fikk vi gå forbi den første vakten, men når vi kom til den andre vakten, måtte vi gå over et gjerde, og se konserten fra sidelinja. Men det var greit! For vi fikk jo sett et kult show, med mange artister. Ha ha. Vi skal legge ut "Radio R" i morgen eller på søndag :) Følg med!

sdc10195

Var du der? Så du på?
 Hva synes du?g

I humør til å slappe fullstendig av

Nå er det sommerferie, og kan nesten ikke tro det. Har akkurat vært ute på sykkel og hentet en brikke til speilrefleksen, som jeg klarte å kaste. Så,dro jeg ned til Anna, som hadde lånt minnekortet mitt. SÅ jeg har vært ute idag ja! Me he.

hoppy
i går på lekeplassen.


Jeg har egentlig ikke så mye å skrive om. For det er jo sommerferie, og da kan man bare slappe av og drite i neste dag. Så, jeg har litt forskjellige tanker om ferien. Man kan jo bare slappe av liksom, men man vil heller ikke det, for det er ferie, i 2 mnd, og da vil man ha den beste tiden i sitt liv. Eller for kullet som ble født i 93, vi skal jo begynne på VGS, så det blir ekstra spesielt for oss tenker jeg.  Hehe, så nå for eksemel, tegne en tegning, men alt jeg fikk ut var et ansikt, et øye og en kropp. Det ble et kaos, og da bare skrev jeg det jeg følte, og er overskriften. Sånn humør er jeg i.

hobby


Jeg skal kanskje på Rådhusplassen på VG-lista Topp 20 med Hedda, og da blir det

radior3
se så små vi var :D


A k  k u r a n   årobyn BE MINE
g

En avslutning helt uten om det vanlige.

Da var tiendeklasse ferdig for denne gang. Og et nytt kapittel begynner i våre liv. Begnnelsen av dette året har vært utrolig bra. Jeg har kommet inn på en bra skole, fått gode karakterer, fått et bedre kjennskap til venner, og folk har begynt å kjenne hvilken person jeg er.

Avslutningen falt i tårer. Dette var utrolig koselig, men samtidig veldig sårt. For når jeg ser på alle menneskene som jeg ikke omgås til vanlig, gir meg en klem og feller en tåre, selvfølgelig blir man rørt. Men man blir rørt på en annen måte. Hadde jeg hatt enda en uke med klassene etter denne avslutnigen, hadde jeg kost meg. For selv om man kan være en badass på skolen, så er man egentlig myk inni. Kanskje mykere enn du tror.

Talene var flotte, maten var god. Alle innslagene satt som de skulle, og man kunne nesten ikke be om en bedre avslutning. Jeg gråt ikke. Eller kanskje på vei hjem, i bilen til Anna. Da falt en tåre, for da innså jeg at dette kapittelet var over..

avslutning1
rett før avslutningen
avslutning2
her har jeg akkurat fått vitnemålet.
avslutning4
Hedda er en jente jeg er virkelig glad i.
avslutning3
Og i Anna.


g

Etter regn gror gress, men etter vin gror vås.

Jeg ser på sommerferien, som bare er en dag unna, også kommer jeg ned i stua til et heidundraanes bråk! Det regnet, og det dryppet mye. Mye tåke, ser nesten ingenting. Haha, uff.
Idag skal jeg på avslutning med klassen kl halv seks. Det blir koselig, for det er den siste tiden med klassen. Fikk litt sommerfugler i magen når jeg skrev siste tid med klassen. Uff, igjen.

Har dere avslutning idag?
Regner det der du bor og?

sdc10104

må høre * Lily Allen  -  Fuck you

Ut på båten, ja

tur


tur2

Da har jeg vært på en liten båttur med søster, pappa, tante og onkel og kan nok ikke si at været er på sin rette plass. Føler ikke så mye idyll når jeg ser på disse bilene. Men hei, vi er jo i Norge, vi skal liksom tåle dette. Trenger ikke å syte, selv om jeg samlet opp 2 dl med vann i buksa mi og en mobil som nesten falt opp i vannet. God tur sier jeg bare.
Nå skal jeg kose meg med Ugly Betty, og pappa fyrer på i peisen.


sdc10095
snakkes.
Hva skal du gå med?

Du omgås med mennesker rundt deg hele tiden, og for mange er det vanskelig å være seg selv. Jeg mener å skille seg ut. For noen vil man bare være en klassekamerat, en av gutta/jenta i gjengen eller en med mange venner. Men det er noen som bare kler seg helt vanlig, og som egentlig vil kle seg mer utfordrende. Folk er redde for å få blikk og kommentarer, og det er derfor de ikke er seg selv. Hadde man vært seg selv, og gått med det man følte for, hadde man fått blikk, men da klarer personen og ikke bry seg. Her er noen eksempler:

514525748bigscottspark

Du har akkurat kjøpt deg ny sykkel (t.h.) og mange av gutta i klassen har ikke så bra sykkel som deg. Du har en annen sykkel (t.h.) som du har brukt før. Hvilken sykler du til skolen? Tør du å sykle med den nye, eller skal du safe og ta den gamle?

97102s007740010223250x250


Du har fått ny genser (t.h.) og vil gå med den, men mange i klassen har ikke maken, så du vil skille deg ut om du har en sånn dyr, kul genser. Den genseren til venstre er en vanlig genser, og en som ikke skiller seg ut. Hva velger du?

000056003433250x250paaske06

Du elsker gul og steke farger! Du har fått deg ny, men er litt redd for å gå med de på skolen. Du er også redd for hva folk kommer til å si om de. Derfor safer du med hvite Converse, som er veldig vanlig. Helt greie sko. Hva velger du?

Jeg håper du skjønner hva jeg mener? Folk burde ikke bry seg så mye om hva folk går med. Går de med noe så skal de være glad i det de går i, og føler seg konfertabel i klærene. Folk skjuler seg, og det er utrolig dumt. Lurer på hvordan skoledagen hadde vært hvis folk faktisk hadde gått i det de likte å gå i..

Meg idag
meg idag

Jeg går i det jeg liker å gå med. Jeg føler meg konfertabel i dette, og alle de som tør å vise seg fram har et godt selvbilde :)g

INGEN VONDE TANKER PÅ AFFÆRE

Solen har stått opp. Ikke en eneste sky på himmelen. Det nærmer seg sommerferie, og jeg er i ekstase? Eller?
Jo, det er jeg. Jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre. Det har vært så mye grubling etter skole og eksamenskarakterer at jeg har blitt helt dårlig. Faktisk. Men nå som alt det er ferdig, så er det ingenting å grue seg til lenger. Kanskje for noen, men jeg har ingen vonde taker på affære som jeg kan tenke på.

Idag var det rydde-klasserommet-og-levere -bøker-dag. Den siste skoledagen. Med klassen. Wow. Hadde ikke trodd det skulle gå så fort, men livet går jo videre. Man må jo bla over til neste side før eller siden, eller så er du på samme kapittel i evigheter. Det orker ikke Gard (snakker i 3.person). Jeg har også fått igjen matteeksamen: 4. Det var såå deilig! Så jeg er veldig fornøyd. Hadde også en plakat-konkurranse. Min plakat vant. Jeg vant yndligsgodteriet mitt; lakris Supermix.

Du da, har du noe å se fram til? Positivt/negativt?

bounty
spiser en bounty og venter på at dagen skal gli inn

JEG HAR KOMMET INN PÅ OSLO BY STEINERSKOLE!

Jeg har fått brev, og Steinerskolen tilbyr meg en plass på kunstlinjen! Jeg fikk brevet på søndag, men har bare ikke giddet å blogge før nå, men nå er jeg bare såå glad! Jeg hadde så sinnsykt nerver om å ikke komme inn, for jeg har egentlig søkt på Elvebakken, men jeg tror eksamen trekker snittet mitt ned til et lavere nivå det er å komme inn. Så, jeg tror derfor jeg ikke kommer inn, men jeg har hørt at OBS er utrolig bra! Så jeg kan ta sommeren med et smil, og slippe å grue meg til hvilken skole jeg kommer inn på osv.

p1010212g

Det har skjedd saker og ting

Ja, det har skjedd mye nå. Jeg har fått et helt nytt design, som ikke engang er ferdig og det er så utrolig slitsomt å fiksepå alt ettrpå, så dette er langt fra ferdig skal jeg si deg! Jeg skal sette meg inn i det på torsdag, før sommerferien. Da skal dere få se doyourworst som dere aldri har sett doyourworst før.

Idag har klassen vært på Orienteringsdag, eller hele trinnet. Mitt lag fant èn post, og resten så grilla vi pølser. Så det var koselig. Det er sykt at jeg skal begynne på videregående egentlig. Skal levere inn alle bøkene i morgen, og jeg veide, og baggen med bøkene veide svarte meg 14 kg! :o
Men det skal bli digg med sommerferie. Skal præve å blogge hver dag :)

sdc10056

sdc10032

sdc10066

Men jeg synes alt i alt at headeren var kul, men hva synes dere om designet? :)


g

MIN BLOGG

- ER UNDER OPERASJON

nå har jeg vært sløøøøv

Jeg vet. Jeg har ikke blogget så mye idet siste, også er det litt slitsomt å åpne pc'n hver gang for å skrive et innlegg. Men ikke tvil kjære venner; jeg blogger bare,eller helst når det er noe morsomt som har hendt. Så hvis jeg ikke har gjort noe i det siste, så blogger jeg ikke så utrolig mye.Fint at dere skjænner :)

I det siste har det vært veldig deilig egentlg. Jeg har bare slappet av på skolen, altså vi har jo ingenting å gjøre, så vi har dratt på Dolly, spist i en sånn park, og sett på fotballkamp. Min skole vant finalen! Hvertfall; det er snart sommerferie, og herregud som jeg gleder mÆ' :D Jeg vet ikke helt hva jeg skal, utenom å dra til Åndalsnes da (like med Molde) with tha crew :D

Men jøss, jeg må få ny header og design nå snart. Lager ett nå jeg. Ha ha.
Anna kommer over for å se på Top Modeeeeeeeeeel foddel groddel.

Vi snaaaakes :)

dsc0031


eller som tuviix sier; LATER

Hannah hannah hannah


kino
Jeg har vært på Hannah Montana: The Movie idag. Har ikke sett den før, okei? Måtte bare kjøpe meg en billett til 85 kroner og ta med Julie ned til byen. Filmen var dubbet, men jeg må se den originale en annen gang. Haha, jeg likte litt av filmen, og jeg digger den sangen "The Climb".

Har vært litt slapp i det siste, så dette dagens innlegg.
Kos dere i kveld :)


g

Tre cafèbesøk og bilder som beskriver dagen

Så da er jeg hjemm fra byen. Det var koselig. Jeg møtte bestemor, som jeg skrev i forrige innlegg. Vi dro først til Karl Johan, hvor det var hel haug med telt! Det var tivoli, mange marked, tog, matlagingstelt, smaksprøver og mange stygge klessalg til en forunderlig pris! Noen som vet hvorfor det var marked idag?

Så, dere, skulle jeg og bestemor til en sånn dude som var akrobat! Også trengte han 3 medarbeidere. En skulle ligge på en matte, og to skulle holde en kjetting laget av plast. Og selvfølgelig tok han meg! Jeg måtte si navnet mitt høyt, og så måtte jeg ligge på en matte. Det var sånn 50 personer som så på. Flaut? Heller pinlig. Mannen skulle hoppe over meg, sånn sidehopp. Han klarte det selvfølgelig men uansett - det var en syk opplevelse! Også ble jeg så svett vett!

Her er to bilder som beskriver hvordan det så ut!

sdc10136

sdc10138

Senere dro vi på cafebesøk. Her er et bilde av en person jeg glad i, bestemor.

sdc10135


Så var det på vei å møte Mathilde. Vi satt på Kaffegalleriet. Og er er noen bilder som beskriver et godt vennskap og god stemning

sdc10141
sdc10144

cafekooos


Hvordan har din dag vært? :)


g

Cafè olè

Hei, alle dere som leser dette og god morgen!
Det er heeeeeeeelg, og det skal visst nok være rundt 16 varmegrader, med skyer og sol. Det blir deilig.
Idag skal jeg til byen med min bestemor, vi skal på cafèer og se på show på Aker Brygge! Etter det skal jeg møte Mathilde, som også sitter på en cafe og venter på meg. Haha, så jeg forventer at jeg skal på 3 cafèbesøk idag!
Men jeg liker å sitte på cafe. Snakke. Spise sjokolade, drikke det også forsåvidt. Deilig.

Hva skal du i helgen? Eller idag? :)

bilde 241g

Hvem er norges nye superhelt?

Det er Jan Thomas, aka. Fanthomas.

Jeg ler meg skækk ihjel av Fanthomas. Jan Thomas, for dere som ikke har sett på en eneste episode, er en superhelt og sm kaller seg for Fanthomas. Han redder dagen fra trøbbel, og kjendiser som Anne Kat Hærland, Eivind Hellstrøm, Petter Stordalen, Mira Craig, Maria Haukaas Storeng og selvfølgelig, kjæresten Christoffer. Det har nå kommet hele 7 episoder, og jeg har sett alle.

fanthomas

fanthomas710915b

Er du en av dem som ikke har sett Fanthomas, sjekk her!


Hva synes du om Fanthomas?
Har du skaffet deg en T-skjorte? :)


g

tror du på sjelefrender?

Tror du at på denne jord det finnes èn person som passer perfekt for deg? Tror du det er èn der ute som har lik sjel som deg, på innsiden? Jeg tror ikke det. Jeg synes at mennesker er så forskjellie på hver sin måte, og har sin egen måte å møte livet sitt på. Ingen er like, alle er forskjellige, ligger det i ordtaket. Og når skal du få møte denne personen? Møte han/hun på gata og plutselig dumper du borti han/hun. Av en eller annen merkelig grunn innviterer han/hun deg på cafe. Dere blir kjent og føler selv at dere har veldig mye tilfelles. Omsider tenker begge på å gifte seg? For meg, høres ikke det helt logisk ut.

Jeg tror at man kan ha en bestevenn livet ut, og bli virkelig veldig glad i personen, at man kan kanskje si at det er min sjelefrende. Men selv om dere er gode venner, betyr det ikke at de er like på innsiden. Det sies jo at like barn leker best. Kanskje det, men man kan selv være like og ikke er så gode venner for det om.

Men kanskje det er noen som trenger en sånn sjelefrende? Som virkelig sliter i livet, og må møte en person som forstår deg helt ut. Jeg har ikke møtt min sjelfrende, selv om jeg har en virkelig god venn på min alder. Vi er ikke så altfor like, men har litt like interesser. Men på innsiden er vi totalt ulike. Man trenger ikke å være sjelefrender selv om man er BF med personen.

Hva tror du? Tror du på sjelefrender? :)

dsc0106Snart
får jeg ny header folkens :D


g

Videoblogg / Radio R med Hedda og Gard episode 2

Da er videoen her alle har ventet på! Haha, neida. Men her er hvertfall episode 2 av Radio R.
Hva synes dere om vårt innhold? :)
g

Dolly Dolly Dimples

Idag har vært en kjempekoselig dag med klassen. Vi bestemte oss for å ta en bytur på Operaen og senere skulle vi på Dolly Dimples. Vi har pleid å sett film o/eller dratt på turer i fjell og mark. Har også vært på kino, men nå dro vi på Dolly Dimples. Endelig noe vi kan gjøre som er morsomt o samtidig koselig for klassen! Hadde vi dratt på kino hadde det vært så kjipt liksom, men jeg likte dette! Og selvfølgelig skulle vi ha en quizzza oppå Operaen.
Snart er det skoleslutt!

gleder du deg da? :-)


nytt innlegg
nyttinnlegg

dsc0006

jeg kom hjem til denne :D fra deli de luca :D 

radior


 

episode 2gSnufs, ikke kamera.

Jeg har lånt bort minnekortet mitt til Anna, så jeg får ikke tatt noen bilder :( Men får det igjen etterpå da, så det blir bra. Jeg har tenkt litt,og siden det er 3 uker siden jeg har byttet header, så har jeg tenkt å bytte. Men det er ikke sikker på at jeg vil bytte, for da blir all designen borte, og alle kodene jeg har tatt blir borte, så jeg skal bytte om 2 uker tror jeg.

Hva synes du om at det er så mange som bytter headere? Jeg synes at man skal ha en header så lenge man kan, men ikke for lenge sånn at lesere og deg selv blir lei av den. Har du en header i en uke og bytter, er du desperat ass. Da er det headeren det er noe i veien med eller deg. Skal man først bytte header, må man ha en god, eller bedre header enn den du har hatt før. Synes jeg. For da blir det sånn; "Men den headeren du hadde var så mye bedre enn denne" og sånt. Og da blir bloggen din, kjedeligere å lese.
Plis ikke døm meg som en veldig negativ person, men jeg bare sier det jeg mener, så får dere enten være enig eller uenig.

Hvor ofte bytter du header? :)

black
fuktighetskrem er gøy

black2

g

De største skandalene i Hollywood

Det har skjedd mange skader i Hollywood, blandt nykommere og faste skuespillere. Her er noen skandaler i Hollywood, som de fleste bør huske.
Jeg begynner med

1

Lindsay Lohan og Samantha Ronson. Lindsay kom ut av skapet og uttalte seg som lesbisk. Kjæresteparet klarte seg i tykt og tynt, men etter mye sladder og utroskap, og Lindsay som var dopet og klinte med alle mennene hun kunne finne, dumpet Samantha Lindsay. Lindsay selv slet med dette lenge.

Tilbake til en annen skuespiller, Vanessa Hudgens

vanessahudgensnudesb300x252

Hun sendte nakenbilder av seg selv til Zac Efron, og når dette kom ut, fikk hun nesten sparken i "High School Musical". Trolig, er det et rykte som går over at Zac selv tok bildet. Vanessa er veldig flau over bildet, sier hun selv.

Til en mannelig skuespiller, Heath Ledgers tragiske bortgang.

heathledger3

Hele verden ble rystet etter han døde i vinter. Hushjelpen fant Ledger død i sengen sin hjemme i New York 22.januar 08. Hn hadde tatt en overdose, eller var dødsfallet naturlig? R.I.P. Heath Ledger.

Nå over til en berømt artist, Britney Spears.

britneyspearsumbrella

Britney visteingen sunnhetstegn da hun barberte hodet og fikk til angrep på fotografene med en stor paraply i 07. Året før dukket hun opp med blodig mensentruse i altfor kort kjole på byn og plasserte sin 5 måneder gamle sønn i førersetet. Snakk om amok stjerne!

Vi holder oss på artister, nemmelig Amy Winehouse

6a00d83451ba0b69e200e55201fb628834800wi

Etter at hun slo gjennom med hitlåta "Rehab" i 2006 har Amy Winehouse bevist gang på gang at hun trenger nye opphold på avvenningsklinikk. Hu har slått opp med kjæresten, Blake, og han krever halvparten av Amys formue. Amy har vært i retten mange ganger, men den i dag slapper hun av i Hawaii, og kanskje hun har funnet en ny kjæreste? Stakkars Amy havner stadig på kjøret.

Mange husker vel bruddet til Brad Pitt og Jennifer Aniston

untitled

Paret skilte seg i oktober 2005. Verken Jen eller vi har kommet over oppløsningen av Hollywoods drømmepar. Brad forlot Jen for å redde verden sammen med Angelina Jolie. Men paret er i vansker nå, eller...? Aniston er hvertfall singel.

Sist, en flau TV-opptreden hos Opera

couch

Da Tom Cruise hoppet opp og ned i sofaen hos Oprah Winfrey foran millioner av seere, tipper vi legetemaet stod klart bak scenen. Men Tom var ikke syk, viste det seg. Han var bare gal i forelskelse, i Katie Holmes (2005).

Her er klippet hvis dere vil se:Hva synes dere om livet i H O L L Y W O O D? God underholdning? :)


g

Fascination

= fortryllelse
= betagende virkning
= her finnes alt som kan gripe øyet, øret og fantasien - alt som kan sjarmere og fortrylle den enkle og uvitende
=
 

Liker det ordet. Og sangen. En fortryllelse.

Livet har mange lyse og mørke sider. De fleste som har noen mørke, godt kalt svake sider blir veldig opphengt idet. Man tenker på sin svake side nesten hele tiden, og det er vanskelig å unngå denne svake siden. Det finnes jo forskjellig svake sider hos personer, og mange skjuler denne siden. Man blir svakere og prøver å bli sterkere.             Men det finnes jo også lyse sider. Så hvis man har noen lyse og mørke sider, kan man jo tenke på de lyse sidene istedetfor. For en lys side er positivt, og positivitet er bra. Det gir deg på en måte styrke til å fortsette med noe. Man kan ha mange lyse sider, og de kan være så fantastiske at man bare glemmer de mørke sidene. For hvorfor trenger man de? Man kan jo prøve å bli sterkere, og unngå disse sidene.

De som har svake sider, vil helst holde det for dem selv.

Eller, synes du at man bør tenke positivt på en side av en sak, og bare droppe den negative siden?
Eller er det vanskelig?
Har du noen negative sider i livet ditt, som du helst vil holde for deg selv?
Interessant å høre :)

dsc001323
g . . .

Siste tid med klassen

Idag har jeg og klassene mine, sier det jeg. A og B klassen - vært på Ekeberg. Vi har hatt mange leker, noe som var utrolig morsomt :) Begge klassene skulle finne på 3 leker som ikke var en ordinær lek, fantasilek, også skulle vi leke de i 10 minutter. Det var alt fra G-ball, Bæ bæ bø og masse annet tull! Jeg går i A-klassen btw.
Etterpå skal jeg på tennis. Vil ikke, men har ikke vært på evigheter, så jeg må nesten :)
Nå skal jeg til Rema med Anna.
Here is some picturaaaas;

Ha en kjempetrivelig dag videre!

sdc10100

heyduuu

sdc10124

sdc10099

heisann

sdc10132

akkurat nå spiser jeg sjoklade terapi og hører påhihi, snakkessss

jeg er med i en fotokonkurranse

glede / omtenksomhet / varme

Jeg er med i en fotokonkurranse på Keth sin blogg.

Tema jeg har valgt er

glede.

Her er mitt bidrag:

webelongtogether


g

Funny little entreaty

Jeg våknet sånn ca. halv 11. Hele uka har egentlig handlet om det tallet; 11. Enten halv 11, kvart på/over eller hel 11. Rart. I går kveld satt jeg hjemme alene igjen,etter å ha vært i byen. Jeg så på Mulan. Det er veldig morsomt å se på. Altså, Disney er gøy.

Senere idag skal jeg være med familien, kanskje dra på kino eller noe sånt. Blir koselig. Skal også se på Designerspirene etterpå med Anna, om hun kan.
Jeg har akkurat laget DET NYE-forside:

covergirl

Resultatet ble ikke så bra, for jeg ante ikke hva jeg skulle, men lag en du og, bare gå på denne siden her og jeg anbefaler deg ikke å klippe ut deg selv. Mamma kom akkurat inn døra; hamburgere halv fem! Så får jeg litt mat og gitt.

Dere har vel hørt Funny Little World? Hørte den første gang nå, og jeg likte den.

Hva skal du idag? Hva synes du om den nye sangen hans?

g

Sanger du ikke vil ha på hjernen

Det er jo mange kjendiser som lager sanger, når de ikke engang har musikk-potensiale. Altså, de kan jo ikke synge. Men likavel. Her er noen kjendiser som lager sanger du helst ikke vil ha på hjernen:


du husker vel
Lene Alexandra - My Boobs Are Ok


og den nye til
Linni Meister - My Ass
 

og stylist/superhelten
Jan Thomas - Get Up And Dance
 Hva jeg synes om dette? Ikke særlig. Altså, de skal holde seg til sitt. De er berømte for å være modeller og stylister, også skal de liksom synge, komme ut med plate, synge i Melodi Grand Prix? Hva forventer de at alle skal tro om sangene? De er jo bare morsomme! De er fengende, men de kommer ikke til å få platekontrakt for å si det tørt.

Hva synes du? :)g

Null gavekort idag også.

anasa


anca

de er faktisk kjærester :)
annas
set fashion not fallow
solbriller
new glasses 8)
bil

dagen innkjøp.


Idag har jeg vært i byen. Det er litt trist å så opp, se i postkassa om det er et gavekort der på 2500.- også er det bare lørdagens aftenposten. Hmm. Men likevel dro jeg og Anna til byen. Hu skulle senere i bursdag og jeg skulle bare hjem senere så. Vi møtte på Camilla og Sean (bilde 2) på H&M senere, og jeg kjøpte meg en lilla shorts. Senere briller. På bildet ser du det dårlig, men jeg er sikker på at du vet hvordan de ser ut!

Hva skal du i kveld? :)


gggggggggggggard.

Den berømte blogglisten

Når man blogger, eller skal ha blogg, kommer man på blogg.no. Der står det en liste, altså "Blogglisten". De bloggene som har holdt på lengst og som har flest lesere. Men betyr det tilfeldigvis at bloggene er bra? Skriver de om tullball, eller skriver de om fornuftige ting? Kanskje de skriver hva de gjør om dagene? Jeg vet ikke. Men det jeg vet, er at mange er veldig opptatt av den siden. Og det er sikkert mange som også vil komme på toppen, men ikke lykkes. Vel, da må du hvertfall ha rundt 2000 venner, kult design, mange kommentarer, selvfølgelig mange lesere og ha noe spennende/morsomt/interessant å lese om.

Hva jeg synes om den? Vel, jeg synes at det er mange kule blogger der, og jeg har noen favoritter. Faktisk har jeg anna baklengs, NAS og Drea. Det er faktisk tre blogger jeg synes er ganske gode. Kule bilder/videoer, anna baklengs og NAS har genial humor, hvertfall i videoene sine, mens Drea skriver interessant. Men jeg synes ikke noe spesielt om blogglisten. Alle blir så opphengt i den, og skriver mange ganger om dagen for å få mange lesere. Man kan jo ikke blogge 4 ganger om dagen? Har du et liv? Ja, dere har kule blogger med fint design, men det betyr ikke NOE! Du skal ha noe relevant å skrive om. Haha, må nesten le av meg selv. Så streng jeg er. Og må nesten le av blogglisten og. Man har sine favorittblogger, og kanskje Ida Wulff er din favorittblogger. Men ikke blir for opphengt nå. Hun er jo ikke en kjendis.

Hva synes du om den?

g

Jeg koser meg med mine naboer ;-)

Nå sitter jeg her alene. Hører på Lady Gaga - Lovegame. Har sett på CSI med Anna mor, vært på rema 1000. my second home ^^ Haha, neida. Men jeg liker meg på rema. Det er så mye å velge mellom. Idag for eksempel kjøpte jeg en ananas, opera mints, Cocio sjokolademelk og fanta. Har ikke kjøpt noe av det før jeg når jeg har vært alene før. i think.
Det som er dritt er at selv om det er helg, og man har gledet seg så veldig mye, så er det fortsatt ikke så mye annet å gjøre. Eller jeg mener, gå på en fest, men da må du orke å stå opp dagen senere. Du kan være lenge oppe, men det å gjøre noe. Shopping? Ja, det kan du gjøre man-torsdag det og. Ha kvelder med vennene sine? Kan fortsatt ha det. Men det er ikke sikkert at det blir noe sent, og hvem skal skaffe drikken? Typisk vett. Når det er helg skal man enten slappe av, eller ha planer over hva man skal gjøre i helga. Du kan ikke gruble over hva du skal gjøre en fredagskveld kl. ni. Da er nesten dagen ferdig. Derfor er det deilig å bare sitte hjemme og kanskje planlegge hva du skal gjøre dagen etter? I mitt tilfelle da, så har jeg to naboer. Anna og rema. Så det er veldig enkelt og kjekt å bare dra ned dit sent for å kjøpe digg til et program. Vi begge var slitne idag, så vi bare dro hjem vår hjem og slappet av.

I morgen skal jeg kanskje på shopping med Anna.
OG jeg skal si min mening om "Blogglisten" og "De 100 beste bloggerne i Norge"
Snakkes, alle.

ananananannaanna

kos dere med dette bildet imens :)

vannblogging'

hei folkens!    Nå har jeg kommet hjem fra en veldig kjedelig og ubrukelig skoledag. Jeg fant ut at jeg kunne skulke de siste timene, men så var jeg så kjapp at jeg tok trikken til skolen igjen. Jeg må virkelig begynne å holde meg uttafor skolen. På mandag skal vi på ekebergsletta og.. gjøre hva? Jeg tror jeg ikke skal dra. For hva kan gå galt?

♣  At alle kjeder seg uten meg?
♦  Jeg blir en kjeltring, og til slutt finner alle ut av at jeg skulker
♥  Jeg går glipp av en dag på gresset. Bokstavelig talt.
♣  De deler tilfeldigvis ut gratis is når jeg ikke er tilstede.

nei, trokke det..
Skal kanskje dra til byen med Anna, siden vi har fått gavekort på 2500.-
CHILL.

Jeg drikker for øyeblikket vann. Jeg er sunn. Men dette visste du kanskje ikke om vann;

  • Afrikanske og asiatiske kvinner går i gjennomsnitt seks kilometer hver dag for å hente vann.
  • Omkring 80 prosent av alle sykdommer er knyttet til dårlig drikkevann og hygiene
  • Om lag 1,2 milliarder mennesker mangler tilgang til rent drikkevann

vannblogging
webcamera. sorry, kameraet mitt har ikke batteri, så det ble Logitech :)


Nå ja, hva skal du i helgen?


g

Tanker

Jeg har akkurat funnet ut at "Torsdag kveld fra Nydalen" ikke er noe morsomt.
At Kristen Stewart egentlig er veldig pen.
kristen stewart


Det er veldig kaldt ute.
ks4

Jeg må ha ny mobil

ks5

Og jeg har like sko som Joe Jonas i "The Jonas Brothers"
ks2

Tja. Det er mye man får med seg. Men det er også mange ting man ikke tenker over. Det sies at man tenker på over femti tusen tanker iløpet av en dag. Tanker gjør noe med deg. Hva du skal si og gjøre, grunnes dine tanker. Akkurat nå tenker jeg på at klokka er 23:07. Og at jeg ikke har vært på shopping på veldig lenge.

Nå må jeg snart legge meg, for jeg skal på skole. Vet ikke om jeg orker. Eller er det vits å dra?


g

Noen ganger er det godt å være alene

Jeg er nå hjemme. Jeg skulle til å lage videoblogg, men det funket ikke å redigere det. Skal prøve med ordentlig videokamera neste gang. Filmet med kamera skjønner du. Hvertfall, så er jeg alene hjemme. Jeg har lest litt Death Note, redigert litt bilder, spist, sett mye på TV, tegnet litt. Btw. har fått bildene fra photoshooten. Og de ble dødsbra! Men jeg får ikke lov til legge de ut, for de kommer på veggen i august, så dere får bare glede dere. Hehe.

iwish

hørte på en sang. jeg bare liker å redigere litt :-)

tullJeg, som sagt, har sett på MTV Movie Awards, veldig kult. Også vant Kristen Stewart vant en pris, og se hva som skjedde når hun skulle takke for prisen:Hvertfall, hva har du gjort idag? Hva fikk du på eksamen?


ggg

Omringet av personer som jeg blir påvirket av.

Jeg sitter nå. Hjemme. På MACen. Pappa og søstra mi skal legge seg. Broren min har akkurat kommet hjem, tydlivis har han gjort noe gøy. Min søster har spilt fotballkamp. Gikk ikke så bra,men hvorfor syte? Jeg sitter og ser på. Jeg er en person som blir veldig fort sur. Veldig. Jeg har et tempramang som kan endres iløpet av noen sekunder. Når alle er så glade rundt meg, blir jeg også glad. 

Jeg føler at man ikke skal syte og være sure av ingenting. Det er jo ingen som har fått med seg hvor bra vi egentlig har det her i Norge. Og at vi har det så mye bedre enn mange millioner av mennesker. Vi har det til og med så bra at vi kan føle glede, bedre enn andre som har det dårlig. Merkelig. Egentlig utrolig.

Har akkurat sett på 28 days med Sandra Bullock. Den var utrolig bra, og hun har et sånt talent. :)
Ingen bilder. Siden dette ikker min pc.

Ha en fin kveld videre..


ggggg

Når man er i et selskap med seg selv

Idag har jeg vært i byen. Alene. All alone. Neida, men jeg synes det er litt koselig å være i byen alene egentlig. For da kan jeg gå helt hvor jeg vil, og ikke tenke på hvor andre skal. Bare følge min egen vei. Hehe, og jeg får bruke så lang tid på butikker så mulig, uten at noen sier "Skal vi gå til neste butikk/hjem/hit og dit".
Jeg har kjøpt Death Note 8. Så da får jeg bare lese. Kassemannen var en smule asshole. Jeg hadde et kort, mangakort, som han overså. Hore.
Videre gikk jeg til GameStop. Jeg spurte kassedama om Sims 3 hadde kommet. Og hun sa jeg fant det på Platekompaniet på Oslo City. Jeg vil ha det! Ser så genialt bra ut! Men jeg kjøpte meg en Sandra Bullock film isteden for da, sånn at jeg kan kose meg med den i kveld. I heart Bullock :-)

Men det var veldig få i byen idag egentlig. Oslo S var nesten tomt, og jeg var jo den eneste i hver butikk!  Sikkert pga. skole ogsånt, men jeg har jo ikke. Eksamen er all over for min del :D HERLIG!
Her er bildene fra byturen min:

bytur

TV: Synes at de bøkene var så koselige. Det er bøker om "Bursdagsbarnet" , "Min bestevenn", "Unnskyld" osv.
TH: 1001 Album du må lese før du dør? Sikkert bra det, men forsiden funker ikke. Vet du hvilken norsk kjendis det ligner på? Finn ut. Svaret ligger nederst på innlegget ;)

bytur2

Ny Nemi bok! Lyst på!

bytur3

TV: Dette er favorittvegg. Liker den veggen. Det er mange bra penner der :D
TH: Den juicen er god. Anbefaler ass. Også nytt design. Verdt å merke seg!

bytur4

Dette er Sandra Bullock filmen :-)
Sett den?

bytur5Gjort idag? Er du en av dem som har kommet opp i muntlig eksamen?

*Kjendisen jeg skulle fram til var Mia Gundersen.g

Videoblogg / Radio R med Hedda og Gard

Da har jeg og Hedda videoblogget igjen. Og jeg må si at det var morsomt! Vi hadde bestemt oss for litt siden at vi skulle gjøre det, men det ble bare ikke gjort. Så vi gjorde det idag. Jeg startet med å dra ned til Rema 1000 for å kjøpe frukt aka. ananas, jordbær og druer. Godt godt.

Så vi laget en Radio lignende greie. Den ble kalt Radio R for vi tenkte først: "Vi må ha en farge! Rød!" Men det ble til R.
Men jeg ønsker deg en god fornøyelse.
Også kan du kommentere og gi oss kritikk og tips :D
g

Fashion Against AIDS

Nå har H&M (Hennes og Mauritz) kommet med en koleksjon kalt Fashion Against Aids, der forskjellige kjendiser lager T-skjorter. 25 % av det de tjener vil gå til HIV/AIDS rammende og til prosjeker. T-skjortene er laget av 100% bommul for både mann og kvinne. Her er noen av T-skjortene som du kan se i butikkene nå:

estellehm2
Estelle

celebgossipzkatyperry32546katyperry
Katy Perry

350363888905a5106c23
Tokio Hotel

faa1highres0preview
Rihanna

robyn
Robyn

untitled
Dita Von Teese

untitled22
N.E.R.D


Hva synes du om at Hennes & Mauritz gjør dette?
Har du en T-skjorte og anbefale?


g

Oppskriften på en sommerdag i solen

Som jeg har skrevet tidligere skal jeg bare være hjemme idag og lese og sitte i sola og varme de bleke beina mine. Hehe. Og det har jeg gjort. Det var herlig. Men jeg er jo et geni, og jeg kan faktisk slappe av uten at jeg har noen rundt meg hele tiden. Så her er min oppskrift på en dag i sola:


oppskrift

Her er min plass idag. Jeg likte meg her.

oppskrift2

1. Vifte/ Ja, jeg fant meg en vifte i garasjen. Og det hjalp! Det var utrolig deilig, og jeg kunne stille den inn at den bare viftet på meg :D Smart Gard.

2. Vann/ Vann. Den eneste drikken jeg kan faktisk drikke nå. Kaldt med isbiter. Men man må drikke opp fort - den blir jo varm etterhvert!

3. Death Note/ Jeg hadde kjøpt inn 7ern på forhånd, så tenkte jeg at jeg skulle lese litt. Men det ble til at jeg lese ferdig HELE boka. Stolt av meg selv, for jeg leser vanligvis ikke.

4. Is/ Har man is, så anbefaler jeg det på det sterkeste!

5. Sol/ Det er bare sol nå. Nesten ingen skyer. Også er det såå hetende varmt. Anbefaler å sitte ute!!

opp

 
Vi snakkes!

g 

gooooood morgen folkens'

Da var det mandag. Pinse. Og det er heller ingen avis å henge i postkassa idag heller. Det er fortsatt dritvarmt, og jeg tror jeg nesten ikke har krefter til å klare å komme meg gjennom enda en dag med stekende sol! Det eneste jeg skal gjøre i dag er å sole meg sammen  med ho mor. Legge seg på en madrass med et glass vann i den ene hånda og Death Note i den andre. Kanskje, jeg sier bare kanskje skal jeg bade eller noe. Det er bare så varmt! Jeg tror hele Oslo idag, har ekstremt med sol! Og det er nesten ikke en sjel som gjemmer seg inne i varmen idag!

Hva skal du idag?
Bade, sole deg eller noe annet
sprøtt?

dsc0132

g
hits