mai 2011

mat(te)genierHjemme med Celine. Vi lager mat (egentlig ikke) , gjør matte (egentlig ikke), ser freshe ut (egentlig ikke), danser oppå bordet (ja, faktisk) og vi begge vurderer å begå selvmord, grunnet de minefeltene vi må gjennom i matteboka. Vi er klare for langhelg! ... og Paradise. 

born this wayJeg vet virkelig ikke hva jeg synes om Lady Gagas nye album "Born This Way". Jeg synes noen av sangene funker bedre til bakgrunnsmusikk, men selvfølgelig er det noen som skiller seg ut. Jeg forventet egentlig noe mer av henne. Noen sanger man får på hodet med èn gang, kanskje. Jeg føler det blir for mye av det samme. Jaja, her er mine fem favoritter:

Marry The Night


Bad Kids

Highway Unicorn (Road To Love)

Scheiße


Hair


-

Ellers er denne helt fantastisk (videoen og):


Hva synes du?

silverwings

gina

tid

make an avatar

Tiden går så fort. Spesielt i dag. Det eneste jeg har gjort i dag (utenom loppis) er å stirre på skyene, som går usedvanlig fort.

asos dasikle

creamEndelig fant jeg en strikket-kremfarget genser. Perfekt til en olajakke, skinny jeans og converse.

@ vinderen

Loppis på Vinderen Skole sammen med Anna. Ganske godt utvalg, jeg kjøpte meg to plagg, og en stor Løvenes Konge-plakat, som du ser. Det er egentlig ganske utrolig at det alltid er noe å kjøpe. Alle har noe å gi bort hvert år, shit. Jeg mener, hvor mange mennesker finnes det, egentlig?

untouched

Er det noe jeg synes er vakrere enn noe annet, så er det naturlige former, gjenstander, ansikter. Gjerne ansikter. Bildene blir så stilisert, så minimalistiske, rene og vakre. Her er noen bilder av kjente modeller, helt urørt, i svart-hvitt.
kilde: models.com


et tomt hus

                           make an avatar

Og jeg som trodde jeg ikke skulle bruke en hundrelapp før Londonturen... Middag med Ellen ble det uansett. En helg med totalt avslapping, vin og prat med ,Ellen, som akkurat har ødelagt strømpebuksa si, og spør MEG om jeg har gjennomsiktig neglelakk... "Ja, vent litt, skal bare hente sminkepungen min". Nei.Nå sitter vi og diskuterer hva som er best av "Cougar Town" og "Queer As Folk". Jeg holder en knapp for "Cougar Town", men du MÅ bare se "QAF". Det er latterlig morsomt. God lørdag!

zo buzy

Har du noen gang hatt de morningene foran speilet og tenkt "hmm, nå så jeg faktisk bra ut", før du kommer til skolen og oppdager at du ligner mer på noe katta har dratt med seg? Vel, det har jeg følt hver dag denne uka. "Når denne uka er ferdig, kan jeg bare ta livet med ro og slippe å tenke på skole 24/7", sa jeg på mandag. Jeg tok feil. Jeg hater når prøver og fremføringer plutselig limer seg fast til hverdagene på de aller verste tidspunktene. Jeg trenger virkelig et nytt liv. Jeg bruker rundt 85% av dagen min på å dra til skolen, være på skolen, dra hjem fra skolen, gjøre skolearbeid, og.... Vent, jeg vet det er mer... Nei, der har du det. Vurderer å skrive en bok: "Hvordan å miste lysten på livet".

Hva har jeg gjort? Jeg har spist altfor mye Fjorland-mat, siden jeg har vært altfor mye alene hjemme..
Øl til middag vettø.

Jeg har tatt bilder av regnet...

Vært på 1-årsdag på Weekday:

Også har jeg vært med Hedda i dag (kjempekoselig! vi så gamle VHS-filmer), og kjøpt den nye CD'en til Lady Gaga. Jeg synes selv de sangene som har kommet ut er mye bedre enn de andre, men det kommer seg. En ny CD er alltid skremmende. Nå blir det busselalle. La det bli sol i morgen!!!

KE$HA til norgeDama bak TikTok, P Diddy og den vågale stilen - OM skal jeg se henne!  Hvem blir med? ;))))))


idea

= En litt bedre morgen.

california king bedLikte fargene, lyset, henne, det sensuelle, landskapet. Gleder meg til å se henne synge denne LIVE.

relax

Jeg savner å slappe av. Jeg savner roen jeg får når jeg leser ferdig et helt magasin, roen jeg får når jeg lager meg noe godt, og senere sitte ved vinduet å spise og se på alt som skjer rundt deg. Jeg savner å sove midt på dagen. Kan ikke verden bare settes på pause en gang i blandt? Jeg kan ikke huske sist gang jeg virkelig slappet av. Jeg må først overleve denne lange uka som aldri tar slutt. Så får vi se.

gi meg dette
rainbows and smiles

Jeg må bare si at overskriften til innlegget "sunrise" ikke ga noen mening. Det var ikke engang soloppgang, men jeg synes bare ordet hadde så fin flyt. Ok.I går var jeg i bursdagsfeiring, kleskoden var "fargerik", og jeg følte meg litt rød. Toppen jeg hadde på meg under skinnjakka er fra second hand, og jeg skal vise den til dere senere.Jeg elsket denne kartongen, og kunne ikke dra fra festen uten et bilde av den. Utseende har utrolig mye å si, uansett om du snur vannrett eller lodrett på det.Kveldens høydepunkt var selvfølgelig denne. Jeg lagde de største boblene.Nå skal jeg på boller og vafler, hva passer vel bedre til en regnfull søndag?

sunrise" - Hedda, hvor mange isbjørner tror du det finnes i verden?
- Eh.. 200?
- 25 000".

Sitter på verandaen sammen med Hedda og stiller hverandre helt ranom spørsmål om alt fra himmel og jord. Vi gleder også til Rihanna i oktober. Gjør du? ;))))))))))

blue and green happinesslommebok / zara

minimalistiskcuff / lindex

run my worldDenne videoen er bare helt fantastisk. Jeg skal lære meg dansen. Lett.

våryreMai betyr jordbær, sol, shorts, idyll, latter, fashion, brune legger og pikniker. Det betyr også at kontoen er full i de første tre dagene. Etter det kan jeg drømme om mat i kantina, eller vin i helgene, eller noen nye, fargerike klær. I mitt tilfelle er det sparing som står øverst på 2do-lista. Og som dere alle vet: det er ikke enkelt.Jeg koste meg med Ragnhild og jordbær etter skolen idag, som senere resulterte til shopping på Karl Johan. Det er helt vilt hvor mye fint det faktisk er i butikkene nå. Jeg fant meg noe jeg garantert kommer til å bruke masse av senere i sommer. Kan dere se hva jeg har kjøpt?Endelig fredag. Jeg skal starte med å lese "Fredag" fra Dagbladet, som er norges beste vorspiel (som de sier), når jeg er ferdig med det blir det fredagsmiddag, også får vi se hva som skjer. Jeg har to uåpnede vinflasker. HE HE

and science fictionSubfusco Spring/Summer 2011/12.
Hvor fantastisk?

en kald nasjonaldag

Hei, savna meg?

Jeg har faktisk savnet Oslo i de siste dagene. Ja, Oslo. Jeg reiste til Svalbard på torsdag, og feiret like så godt nasjonaldagen der oppe også. Som du kanskje fikk med deg i de siste innleggene, har jeg bl. a. gått på fjellturer, utforsket byen på snaue kvarteret, vridd meg selv i søvne grunnet det skarpe lyset utenfor, og ellers vært med familie og venner. Vennene mine i dette tilfellet har vært PC'n og iPoden. Jeg kan nesten ikke tro det selv, men jeg hadde faktisk ikke med meg kameraet noen steder etter fjellturen på fredag. Så 17. mai bildene kommer L8ER. Og ja, det var pisskaldt.

I dag hadde jeg løpetesten på skolen. Jeg vil helst ikke snakke om det, men etter løpetesten som varte i 12 minutter, følte jeg meg bare ti kilo lettere! Dette fordi jeg har bært på alle disse framføringene, prøvene, innleveringene, forbredelsene, og diverse samtaler i en LANG tid. Endelig er jeg (nesten) ferdig med alt som har med skole å gjøre. Deilig.

Og i den forbindelse, dro jeg på vindusshopping etter siste time. Herregud, butikkene i Oslo har så utrolig mye fint akkurat nå! Hadde hatt med meg ti handleposer hjem hadde det ikke vært for Londonturen i juni. Spare vettu. Jeg kjøpte meg en clutch da.Clutch / H&M (Fashion Against AIDS)

Denne lommeboka skal jeg bruke mye fremover!Roskilde ja... Etter å ha sett 80% av mine venner ha "jeg har kjøpt Roskildebillett!!" i nicket sitt, føler jeg litt press. Neida, egentlig ikke, men ønskene blir jo selvfølgelig større når nesten alle vennene mine skal dit. DILEMMA

remember this?Litt gammel, men elsker den fremdeles. Lily Allen, kom tilbake med ny musikk!

sommerskoMin største invistering denne sommeren må vel bli sommersko. Selv om jeg tidligere har to fulle skap med tøysko, får jeg bare aldri nok, ass. Jeg elsker gladiatorskoene som stopper ved ankelen. De er så rene og enkle, og har nesten litt lyst til å kjøpe dem akkurat NÅ. Fra Topman. Er litt nølende på gladiatorskoene. De har vel alltid vært litt nølende for min smak, egentlig, men jeg ser faktisk ikke helt grunnen til å IKKE prøve dem på. 80% av dem som synes de er ufyselige har sikkert ikke prøvd dem engang. Det kan enten bli en totalt fiasko, eller man kan trylle det fram til noe som faktisk er sykt kult. Ellers er Converse også en favoritt, samt TOMS-skoene som definitivt faller i smak. Ahh, jeg vet virkelig ikke hva (hvilke) jeg skal gå for i år. Jeg får se når jeg kommer til London, mye billigere der. Fortsettelse følger.


jeg er så glaaaaad
Anna og jeg har nå bestilt flybilletter og et hotellopphold i seks dager, så for min del er jeg klar til å dra! Vel, jeg må jo skaffe meg noen lommepenger først, men jeg tror det kommer til å bli en sykt bra tur. Det blir shopping, sene kvelder ut på byen, avslapping i forskjellige parker, mange bildeserier, god mat, god vin, og selvfølgelig latter og moro sammen med Anna :-)


on topI dag har jeg vært på tur! Fjelltur om jeg skal være mer presis. Vi skulle bestige dette fjellet, som ikke var høyere enn 400 meter rett opp, kalt "Sukkertoppen". "Null stress", tenkte jeg. Jeg skulle bare visst.."Sukkertoppen" går bare rett opp, så turen startet sykt bratt. Hadde jeg bare lent meg bakover, kunne jeg falle flere meter nedover, men heldigvis skjedde ikke det. Men det var sykt tungt å gå, og gå, og gå, og gå. Man kunne høre hjertet mitt briste fra mils avstand, bena mine hadde så mye melkesyre at syra nesten rant nedover bena mine, og når jeg snudde meg tilbake, fikk jeg litt av et sjokk:Hæ?! Jeg var fremdeles nære! Jeg sverger på at jeg kunne ta på hjemmedøra! Jeg holdte på å falle ned med vilje. Dette skulle vise seg å bli en lang tur...Men altså, jeg er ikke en nybegynner. Jeg har vært med pappa på tur før liksom, så jeg holdt motet oppe. Jeg er jo tross alt sønn av en "Arktisk Natur Guide". Jøss, trodde aldri jeg skulle skrive dèt! Men det var en fin tur.

Da vi endelig nådde toppen, var dette det vi fikk med oss:Det så ut som en sliten kirkegård! Jeg forventet ballonger, brus og flere heiarop, men slik ble det ikke. Jeg fikk forresten skrive i turboka som lå der da. VICTORY!!

Fantastisk utsikt. Det morsomste var at jeg til og med fikk dotter i ørene! Hvem hadde trodd...

fredag den 13, og jeg befinner meg på svalbard ...


Da jeg sovnet på flyet på vei til Svalbard i går, våknet jeg opp til dette...... og dette ...... og dette ...... og på veien, dette ...Klokka var tolv. Altså 00.00. Ja, og jeg må ikke glemme bilen. Pappa hentet søsteren min og meg i denne..... med en treseters foran, og den så slik ut:Den kostet 4000 kr, og jeg bare:Whattt? It can't be!? Men etter at jeg oppdaget at bilden startet ved å vri om på en enkroning, var mine tvil om prisen små. Etter en lang kjøretur dro vil til sykehuset...... neida, vi dro faktisk til kebabsjappa rett ovenfor gata der pappa bor. Dette ser heller ut som en dårlig kopi av et hakekors, enn et... ja, det kan være det samme, egentlig. Så dro vi hjem, og pågangsmotet var ikke akkurat på topp da vi skulle sove når dette sterke lyset var utenfor:Du kan jo tippe: hvor mye var klokka da dette bilde ble tatt? Du vinner en isbjønn med innebygd lighter. Åh, jeg elsker dette landet! ..eh, stedet, eh, bygda, eh... Ja, om du finner ut hva Svalbard egentlig er, så legger jeg til en isbjønn-nøkkelring.

Nå blir det sightseeing!

på flyplassen

281628-1-1305224836881.jpg

sitter nå på flyplassen og skal i dette sekund læpe bort til flyet som bruker fire timer til svalbard. gleder meg til gourmet middag på flyet, c ya.

fmlFML så hardt.

a touch of india

Today I wore Gaga
Skjorte fra Paris
Anna med matchende accezories og sandalerKom akkurat (ikke egentlig, bloggspråk vettu) hjem fra Indiska-event sammen med Anna, og begge var på gråten da vi skulle ut fra butikken. Så sinnsykt mye fint, og med sinnsykt, MENER jeg sinnsykt. Klærne, smykkene, møblene, interiøret.... Hæ? Indiska? Ja, det sa vi og. Dra dit. Jeg ble forelsket. Og jeg har aldri spist så mye jordbær i hele mitt liv.Alle klærne og tilbehøret var inspirert av det indiske og asiatiske. Alt var så vakkert, så eksotisk...

Jeg døde da jeg så disse.

one chanse

Jeg har fått igjen engangskameraene mine fra januar, februar og mars, og resultatene for de tre månedene var både overraskende og positive. Selvfølgelig ble det også noen jævlige bilder.

Tingen med et engangskamera for hver måned, er det at hele måneden blir husket på en billedlig måte. Ikke som andre dagbøker o.l., men som et bilde for hver dag som går. Jeg synes det er en morsom måte å huske året på, og når året er omme, lager jeg til slutt en årsbok for 2011, hvor alle bildene jeg har tatt blir limt inn i boka på en oversiktlig måte.Negativt: Det koster dessverre mye penger for et kamera for hver måned.
Positivt: Spenningen idèt du tar bilde, for du aner jo ikke hvordan bildet til slutt blir. Og selvfølgelig at uforglemmelige øyeblikk blir samlet på.

skygg meg

I den siste tiden har jeg brukt lange (og slitsomme) timer på å finne ut hva jeg skal ha på meg før jeg forlater rommet. Jeg tar på meg noe, sjekker tempen, og bytter igjen. Dette gjentar seg sånn ca. femten ganger før jeg er fornøyd. Men selv hva jeg prøver på, ender jeg alltid opp med å koke, og til slutt dø. Jeg kunne dukket opp på skolen i underbuksa, og fremdeles hatt ringer under armene. Jeg er nesten lykkelig når jeg befinner meg i skyggen. "Du er heldig som er brun" får jeg noen ganger. JEG! Jeg blir jo overlykkelig. Trenger ikke mer sol jeg da. I dag etter skolen dro jeg til St. Hanshaugen (parken) sammen med Amalie og møtte fanklubben til Lady Gaga. Så utrolig deilig det er å sitte i en park og snakke, spise pølser, tæne, slappe av, og bare nyte verdens beste måned. Mai er jo best.weekday ispoplastic fantasticKjøpte denne transparente posen/bagen fra H&M rett før Paristuren. Den ble brukt ganske ofte i Paris, så den er litt sliten, men jeg bare gleder meg til jeg får tak i en til ...

... i gul.

bladhimmelenTakket være Paris og eBay, er søndagen nå komplett med magasiner jeg ikke har lest. Blader er noe av det mest fantastiske som finnes. Intervjuene, bildene, moten, nyhetene. Det finnes ikke noe bedre enn å sitte på verandaen og nyte sola, mens man leser blader på blader på blader. God bless this day.

slottsparken / anna 18I går var det duket for bursdagsfeiring for Anna i Slottsparken. Været var perfekt, stemningen på topp, alle koste seg, og Anna likte gaven jeg ga hun. Bortsett fra at jeg gikk med en sort, lang, og varm bukse istedet for shorts, var alt perfffff.Idyll. Hvertfall med gitaren tilstede.Silkeskjorte fra Paris.Seriøst den beste gulrotkaka jeg noen sinne har smakt. Ingen bursdag uten kake, vel?Nå fikk jeg lyst til å dra på loppemarked. Skolen ligger tross alt vis-a-vis for meg. Og dere, dette er sommer.

20 bilder fra parisIgjen, Paris var uforglemmelig. Alt var så ålreit og enkelt der. Da jeg var i Oslo by i går, slod det meg hvor kjedelig Oslo egentlig er. Egentlig ingen sjarm. Der var det så stort, og folk bodde overalt og det var et virkelig liv hele tiden. Jeg savner det.

Stikker til Slottsparken for å feire Anna 18 år.. Sjås!

arctic monkeys

Arctic Monkeys spilte utrolig bra på Sentrum Scene istad. Jeg tror alle som ser Arctic Monkeys har et mål under konserten: å få så vondt i ryggen som bare mulig. Det eneste man gjør er jo å synge, hoppe, dytte, skrike, rape, prompe, hooke opp med personene rundt deg, dytte litt mer, og prøve å svømme butterfly så langt frem på scenen som mulig. Men jeg liker det, det er jo tross alt ikke hver dag man får oppføre seg som en totalt gris uten at noen rundt trenger å bry seg. Ikke at jeg oppførte meg som en gris, men heller mer som en irriterende høy person som alle hatet for de ikke fikk sett. Jeg elsker å ha makt. Natta.

fransk nytelse

Fy faen, jeg har aldri hatt en tyngere koffert før enn den jeg bærte hjem fra Gardermoen istad. Du milde. Men, Paris. Wow. Hvor skal jeg begynne? Alt var bare helt fantastisk! Turen var som en magasin: utrolig mye bra innhold, men før du vet ordet av det er det over. Men herregud, byen! Byen var det fineste, definitivt høydepunktet. Alle bygningene, detaljene, de smale gatene, musikken som plutselig dukket opp under metro stasjonene, de mange vintagebutikkene du aldri vil forlate, den deilige maten som ga deg gåsehud og vann i munnen, livet i gatene på kveldingene, det rare, men fine språket, den intense varmen og den slikkende solen som ga deg rød hud og farge, alle sjappene du helst vil unngå, den fine utsikten du fikk i hvert hjørne, de interessante museene, de dritkjedelige museene, og selvfølgelig det fine Eiffeltårnet, som overraskende nok var helt sinnsykt.

Flere bilder kommer nok senere. Nå stikker jeg på konsert. Jeg skal se Arctic Monkeys spille på Sentrum Scene sammen med Ragnhild. Gleder meg! Ellers er jeg helt død.

hits