mai 2010

øglekatten

Akkurat nå ser jeg på Cougar Town og det er så kult at Jules og Grayson er sexkompiser, or what Ragnhild? Haha.

Uansett, jeg dro til Hedda. Tæna oss litt og hørte på dårlige og gode eurovison sanger. Lo oss ihjel av denne sangen her:


Det er den styggeste sangen jeg har hørt noensinne!Så spilte vi kort. Jeg vant selvfølgelig, og så tok vi på en drakt til katten til Hedda, slik at den ikke skulle slikke mer på såret dens (ok, veldig uinteressant) og da så den ut som en øgle! Har aldri ledd så mye av en katt før i mitt liv!


DINOSAUR! haha

jobb? - ja takk

I år må jeg virkelig finne meg en sommerjobb. Jeg sa det i fjor også, men det ble det ingenting av. Jeg vil også ha en fast jobb. Kanskje det er en start? Uansett, jeg skal skrive ut en CV og gå ut til alle butikker i hjertet av Oslo og finne meg en jobb! Det må jo være noen som trenger en pen, tiltrekkende, morsomt gutt på sin arbeidsplass? :-)Nå skal jeg til Hedda and be working on my tan! Skal virkelig bli litt brun i dette århundre. Jeg er jo godt i gang!

is is is

Det å komme hjem og ta en is fra fysern og sette seg ute å sole seg har jeg virkelig ventet på!

Idag kjøpte Ragnhild og jeg en hel ispakke med sandwich. Selvfølgelig spiste vi opp alt som var i pakken, tre til hver og det er rart, for senere hadde jeg faktisk lyst på en is til. Is betyr sommer, og uansett hvilken is du kjøper, så er det en liten glede i seg selv. Mine favoritter er Solstick, Royal trippel, Frutz, Sorbetto og den klassiske kroneis. Jeg skal ha en is-test hvor jeg tester alle de forskjellige isene. Selvfølgelig med Diplom-is (siden det er den beste isfabrikken). Hennig Olsen er så ute på dato og det er ingen spennende nyheter.Marte og meg ♥Nå skal jeg gjøre kunst historie! Nei, skipper det. Nå skal jeg gjøre matte! Nei, skipper det også. Nå skal jeg sole meg! Der sa det klang..

Ny header snart? Skal mekke en så fort jeg har mulighet! ;-)

HM fashion against aids, ny kolleksjon!

Dere har kanskje gått innom H&M i det siste og funnet ut at det er en ny Fashion Against AIDS-kolleksjon på G? Den kalles festival kolleksjonen og passer perfekt til festivaler! Den er megakul, og det er mange godsaker jeg skal plukke fra kleshengerne, som..


Muligens denne grunnet det kule dekoret!


Denne blir vel litt for ekstrem for min del, men kanskje jeg tør å gå i en sånn etter fire metall-konserter?Denne tror jeg faktisk jeg skal kjøpe, egentlig bare for å ha en. Et perfekt festjakke til sommeren!


Kanskje ikke det blir gull, men det blir kanskje slike hodetelefoner! Jeg prøvde dem og de satt som et skudd!


HVOR kult er det ikke å sitte i en slik på en eller annen konsert i sommer med noe godt å drikke i hånda? Welcome to my crib.. eh.. Deck chair!


Er ikke dette praktisk? En liten festivalkit, hvor jeg kan ha alt mulig oppi!

Jeg begynner å kjenne at jeg gleder meg til sommerferie allerede nå. Har skrevet ned hva jeg skal for å få en oversikt, og det er mye å glede seg til!

Hva synes du? Klikk her for å se HELE kolleksjonen!

Og til Anja og Marie; Koselig at dere liker (eller ikke?) bloggen min, men det er ikke kult å samarbeide for å drite meg ut, eller hva dere gjør. Bla gjennom lookbook profilen min for å finne et antrekk som ikke er så spesielt kult, bare for å si "driti ut" liksom, da må dere virkelig hate det innlegget og det er litt synd..

eurovision 2010

Jeg synes egentlig at det er helt fair at Norge ikke vant. Jeg synes også det er helt fair at Norge kom på 20. plass. For i alle aviser og i alle intervjuer så sier ekspertene: "Norge er best i Europa" og "Vi kommer til å ende opp blandt de fem beste". Norge er så sinnsykt patrioter! Vi er best og alle andre er helt ok, liksom. Norge må virkelig innse at det ikke bare er Norge som kan synge men også mange andre. Avisene og nettsidene gir jo oss seere et helt annet syn på denne konkurransen, for når "de" sier at Norge ligger bra ann så blir jo også vi med på den tanken, og da blir vi skuffet når Norge får dårlig score. Hadde "de" sagt at Norge kommer med et helt greit bidrag med tanke på så mange andre gode bidrag, så blir vi jo ikke skuffet om de gjør det dårlig.Min mening:
Jeg synes faktisk det var masse bra i år. Før det startet så gledet jeg meg faktisk til finalen! Jeg trodde Norge skulle gjøre det bra med tanke på hva jeg hadde hørt, så det var morsomt å se hvor langt vi kom! Mine topp 3:


3. United Kingdom - That Sounds Good To Me2. Azerbaijan - Drip Drop
1.  Moldova - Run AwayHva synes du om gårsdagen? :-)

gard

Jeg har navndag idag. Hurra hurra!

herregud, jeg blogger om været igjen

Dagen har vært herlig!

Idag var solen virkelig på sitt sterkeste! .. i sånn 30 minutter. I dèt jeg skulle gå til toget for å møte Erlend, svettet jeg som en feit mann i en badstue. Det var så (herlig) varmt, men når vi var i sentrum kom det litt småregn, som ikke var så digg. Jeg fikk hvertfall kjøpt meg noe, Erlend også, så dagen var virkelig ikke mislykket!

Nå sitter jeg hos mormor på Majorstua og har akkurat spist en nydelig middag med fetter, kusine og søster. Skal snart ut for å kjøpe is, og jeg skal være erlig; jeg gleder meg til Melodi Grand Prix i kveld! 

lureværJeg elsker Benedicte sine møbler, de er som dette! Supersøtt og feminint!Odin ♥

Nå sitter jeg hos Benedicte. Har akkurat spist en god middag for to og senere spist is i dette nydelige været, som egentlig ikke er så nydelig. Det kjølig, men samtidig utrolig klart og fint. Lurevær. Nå sitter vi og hører på Benedictes klisje-spilleliste. Hurra. Hurra. Haha.

dårlig stil

Det er mange på topplisten som har outfits, men det er ikke alltid antrekket er like fint. Som Voe f.eks.; kjedelig, vanlig, diverse engle-tunika'er, og Julia Nyland har en veldig tror jeg har min egen stil, men så har du det egentlig ikke-stil. Annais har en veldig minikjørt/modekongen/store gensere/en bukse og en topp. Jeg vil ikke kalle en prikkete, tynn t-skjorte og en bukse et outfit. Det er liksom så vanlig, og du må virkelig gjøre noe med antrekket for at det skal bli kult.

Men her er faktisk noen kule outfits fra topplisten;Jeg fant egentlig ikke noen kule antrekk fra blogen. Alt var liksom så utrolig kjedelig! Men dette var litt mer anderledes enn de andre. Jeg hater det ikke, synes det er litt kult. Men igjen; veldig enkelt.


Fashionlove-blogger Ulrikke Lunds stil er veldig.. overdrevet? Man kan liksom ikke ta helt av. Dette synes jeg er veldig kult. Fargene passer så bra sammen og dette er en god outfit synes jeg.


Jeg er ikke fan av høye heler og glitrende topper, men dette antrekket liker jeg skikkelig godt faktisk.
Heller ikke fan av tights med masse detaljer og høye heler, men dette sailor-antrekket er kult. Ikke overdrevent, og ikke bare en typisk tar på seg det første hun ser i skapet-antrekk.Voe har heller ikke så mange kule outfits, men jeg fant dette som var litt anderledes. Liker skoene, tightsen og genseren. It works!

Men etter jeg har sett gjennom alle stilene, går jeg på denne bloggen for å se på virkelig high fashion:fargesprakende klærJa, det finnes klær som klesdesignere påstår skal virke slankende. Da må du f. eks. ha fargede bukser for å få mindre hofter, store silkebluser for å få mindre mage, store fargesprakende smykker for at folk kun skal se på dem, og tynne hæler som igjen skal få leggene dine til å virke like slanke.
Dette var for kvinner da, for menn har jeg bare ett råd: Unngå stramt belte under stor ølmage, det skaper ofte en unik pushup-effekt som gjør de fleste bh-produsenter grønne av misunnelse.

ja, takk.

Jeg lurer; skal man si takk etter at treneren sier, f.eks. Bra slag! eller fin spurt? Treneren sier bra slag, men jeg svarer ikke takk. Jeg svarer ja. Liksom, ordet ja. Jeg lurer på hva jeg tenker når jeg sier det, det bare faller rett inn. Om jeg skal si takk, må jeg jo si det hele tiden siden du vet, jeg skyter jo bare gode slag. Hehe, liten spøk der.

Nå skal jeg virkelig legge tennisrekkerten på tredje hylle i garasjen (der er det alltid tomt, vet ikke hvorfor) og hente SATS-medlemskapet mitt! Pappa har nemelig tilbudt meg å trene der, og hvorfor skal jeg si nei? Han betaler. Jeg får bedre trening. Også kan jeg trene anytime I want! Gleder meg til å starte!

En ting til; jeg rota gjennom mamma sine gamle webcam-bilder, og gjett om jeg fant mye rart!
Dette er meg idag, og som dere ser har jeg ikke forandret meg så mye? Tulla, dette er fra 21.11. 2007! Altså tre år siden. Grusomt hår, haha.
Dette er med langt hår! Husker ikke at jeg tok dette bilde... Nei, tulla igjen! Dette er faktisk fra bursdagen min i år!
Forskjell? Å ja.
beste..

dings..

kredittkort. Bare elsker å se når det er penger på kontoen, da blir de brukt fort, for å si det sånn!

kjøp..

rizzo skoene mine. De ser litt ferdige ut, har brukt dem så mye, men bare elsker dem.

drikk..

nei, vent a..


glemte nesten denne. my new favorite drink! Den ble det nå nylig... Haha. Holder ikke tellinga, har kjøpt den så mange ganger leiks...

hobby

tegning.

farge..

blå/isblå/turkisblå/mørkeblå. Vanskelig å si, bare elsker blåfargen.

tegneserie..

rutetid. Bare elsker humoren og tegningene. Nemi er også topp, så det kommer på delt førsteplass. (Hadde dessverre ikke noen Nemi-blader tilstede)


billigkjede (butikk)..

h&m.

solbrilleform..

say no more.

spill..

pokèmon gold. Når jeg fant dette spillet på 17. mai har jeg bare spilt og spilt og spilt til jeg sovner, haha!

kjæledyr..

katt. Emma, 6 år gammel.

kake..

oreo dream. Hjemmelagd, selvfølgelig!

sladreblad..

D!

fotball lag..

molde fk.

Nå må jeg skynte meg. Skal på tennis, og jeg gleder meg! Ehhh, neii.

bloggfight

Ida Wulff og Voe har virkelig gjort det! Jeg trodde aldri det skulle komme, og jeg drømte om dette hver natt, men nå er det virkelig BLOGGFIGHT mellom de to størte bloggerne! Haha, dette er jo det beste som noen sinne har hendt blogg.no! Hvem tror vel at faren til Voe vil at hun skal være den mest populære bloggeren i Norge? Jeg så sikker på at faren til Voe ikke vil ha noe annet enn sin datter. Uten kjendisstatus, uten forbilde for andre tenåringer, uten tusenvis som leser hennes blogg.

Jeg vet at Ida Wulff vil være en A-kjendis med bein i nesa og en personlighet som alle vet om, men jeg tror ikke å hakke ned på andre bloger vil være en fordel for akkurat dette. Hun tror virkelig at hun tror at hun kan være den som setter beina over kinosetet uten at folk tør å si ifra til henne, ehm, og jeg vet at hun kommer til å slutte med blogg, og straks det skjer, tror hun at Se&Hør skal komme og intervjue henne.Let the games begin!
Haha, tulla.

sweet dreams

Hvem hadde trodd at det skulle bli sol etter været som var i natt?

Jeg la meg ganske sent i går etter at jeg hadde sett A Serious Man, og været ute var ikke akkurat noe å begeistre seg over. Det blåste og blåste, og jeg holdte på å legge meg på badet for å slippe all den lyden, men den gang ei. Jeg lukket vinduet. Endelig litt stillhet. Døra knirket som en gammel gyngestol fra 80-tallet, så knirkingen gav seg med det samme jeg lukket vinduet. Men ikke nok med det. Plutselig hører jeg vesing fra vinduskarmen; mjaaaaaau. gjett om jeg får gåsehud a! Godt var det at det bare var katten min som veste til en annen katt utenfor vinduet. Sweet jesus.

Jeg fant nettopp ut at T-skjorta jeg kjøpte for 50 kr fra HM var i medium. Jeg bruker large! Nå må jeg bytte den i friminuttet i morgen også. Det er faktisk første gang jeg har kjøpt en feil størrelse!

que pasa?

Jeg ser nå på A Serious Man og skjønner ikke helt hva som skjer. Filmen er veldig rar. Hadde jeg danset på en sykkel med tre bananer hadde ikke det engang nådd opp til denne filmen. Men jeg synes veldig synd på hovedpersonen. Og på meg for at jeg må se gjennom hele denne filmen.a serious man and a glass of colaJeg gleder meg til å slappe av i godstolen med et glass Coca Cola og en film jeg alltid har hatt lyst til å se, A Serious Man. Hørt at den er veldig bra og at man ikke har sett makan til flim før. En film hver kveld skal jeg begynne med. Det er veldig underholdende og sosialt. Dere bør virkelig tenke på å leie en film, for dere som ikke vet hvordan det er å leie filmer. Det er liksom my thing og leie en film på kvelden ;-)


(TULLA)
Jeg skal gi dere en kort handling av filmen etter at jeg har sett traileren om tre minutter!


(TULLA)... (IGJEN!)
Makan til humor jeg hadde idag da. Og en ting til:
"Kan Ada dra til Canada?
Ja, det kan Ada."
HAHA, dårlig humor på sitt beste! Nå tilbake til filmen...

drømmekjole?

Disse kjolene fra Viktor & Rolf, Spring 2010 er bare helt fantastiske! De er så gale og så praktfulle at jeg mister ord. Det er vågalt som jeg elsker, og finner masser av inspirasjon når jeg så denne visningen! Nyt!
Dette er kanskje ikke favoritten, men jeg synes den er så kul som den er, og fargen er jo dritfin!Dette må være den kuleste kjolen jeg har sett noen sinne! På favorittmodellen min! Jeg vil ha den kjolen og Kasia Struss (modellen) i stua mi så jeg kan ta bilde av den. Hadde jeg vært dame hadde jeg gått med den i bryllupet!Denne er også veldig kul. Ikke at jeg elsker overdelen, men underdelen er så fantastisk kul at jeg bare har lyst til å tegne akkurat den samme i hundre forskjellige varianter!Hvorfor har ingen tenkt på dette før? Jeg elsker faktisk dette bilde. Hendene er perfekt plassert og ansiktet er intenst. Elsker.

Den siste kjolen kan dere se her
siden jeg fikk ikke lagt den inn. Men den er også kul, pluss at det er en norsk modell som går med den! Det sier litt!mørkere øyenbryn

Dagen har egentlig gått til feiringen av min bror som blir 19 idag. Jeg husker i fjor da vi feiret, så badet vi minst tre ganger om dagen siden det var så varmt. Utrolig hvor mye forskjell det er på ett år!

Jeg har "begynt" å tegne på øyenbrynene. Det vil si at jeg ikke merker dem slik at det ser ut som en lang mark, men bare for å gjøre dem mørkere - rett og slett. Jeg synes det fremhever ansiktet så til de grader, og det passer så godt med håret også! Jeg bruker bare en slik Eyebrow Liner fra HM, en lys type som passer med mine naturlige bryn. Jeg orker ikke å finne et før og etter bilde, men du ser det hvertfall på det siste bilde ;-)

the look of summer
Ignorer føttene. Vet det er mange som ikke liker føtter, men det var flip flops jeg prøvde å gi dere!

Nå har det vært sol i nesten fire dager på rad. Og med sol mener jeg konstant sol. Jeg er glad i sol, men det er noen ganger jeg synes det blir for mye sol, og da prøver jeg som oftest å gå inn. Om jeg soler meg så blir jeg alltid solbrent. Det er ikke godt å dusje når man er solbrent, derfor bader jeg i solkrem om jeg har muligheten. Jeg har virkelig ikke noe imot bleke kropper, men kropper som ikke har sett sola før stusser jeg litt over. De kan jo ikke noe for det, men det er jo opp til hver enkelt å si om det er pent eller ikke. Tæne kropper er fint synes jeg, helst naturlig, uten solarium eller noe annet. Så hvorfor syden når vi har Norge? Det er jo snart på sitt varmeste, og nå er jo snart tid for stranden og jeg bare gleder meg!

saltvann, bokstavelig talt..

Har du noen gang blandet sammen salt og vann? Har du noen gang smørt blandingen på deg mens du soler deg? Det er det jeg har gjort idag! Pluss en hel masse annet. Jeg dro til den koselige toastmasteren Julie og ble møtt av den kjempe livlige Janine. Deretter kom den alltid blide, så gjør man inte det-Martine og vi fant på mye sprell. Været var sånn super topp, om du legger vekk de smådråpene som kom etter en halvtimes med tæning. Men det var verdt det! Jeg ble brunere (når jeg hadde på meg solbrillene), ha, ha, Haiti, Haiti!

Vi lagde også to kaker, men fikk inte bilder siden jeg kunne ikke stoppe å le over Martines stønning eller Julies irritasjon over PC'n. Men dagen har vært kjempekoselig! (jeg fikk hundre kroner av å skrive det)


angel lindsay

Jeg har egentlig aldri likt Lindsay Lohan. Det at hun er en suksess skuespiller i en alder av 24 år er jo utrolig bra for henne. Hun kunne rett og slett ikke fått det bedre. Men det jeg ikke liker er at hun tar narkotika oftere enn vi skifter undertøy. Når hun har den beste karrieren man kan tenke seg så bør man virkelig ikke dumme seg ut foran millioner av fans. Mange liker henne også for at hun er partyjente, og "har det gøy utenfor kjendislivet". Skal si dere en ting, alle kjendiser har det gøy utenfor kjendislivet dem også, de liker bare ikke å gå ut til media for at de skal skrive ned hva du gjorde sist tirsdag.

Men i går kom jeg over en utrolig fint bilde av henne, på forsiden av et moteblad/bok. Jeg kunne nesten ikke tro at det var henne ved første øyekast, men når man så nærmere så var det jaggu meg Lindsay Lohan.rainsun

Istad var det så utrolig varmt at jeg nesten holdte på å gå naken på verandaen. Det gjorde jeg (dessverre) ikke, men det var virkelig en hetebølge over Oslo istad! Så begynte det plutselig å regne. Jeg satte på TV'n og vips kom Totally Spies opp! Virkelig det beste programmet ever.

Idag skal jeg ut, men personen jeg skal være med svarer ikke på melding, noe som er veldig kjipt! Dagen går fort liksom, og plutselig så er klokka rundt fem. Hva skal man gjøre når regnet kommer og går fortere enn du klarer å si buksesmekken din er åpen!bilde er tatt rett før regnskyen kom. heldig der..

23.mai.2010

Hva gjør man når man absolutt ikke har noe å gjøre? Jo, man går gjennom kontaktlista for å finne ut hva personer gjør eller hvor de er. Du sender melding til folk som helst bor i nærheten slik at det blir lettere å treffes. Jeg hadde ingenting å gjøre i kveld. Satt foran TV'n med morfar og mamma mens de pratet og jeg gomla i meg potetgull. Fristende ikke sant? Godt var det og få en telefon fra Kristine, om forespørsel om å ta en is i byen. Jeg sa selvfølglig ja, etter noen minutter med klaging på hvordan jeg hadde det.

To ble til tre og Birgit ble med. Hurra, det rimte! Vi ble sjokkert over en mann som sjonglerte med fakler, og som senere ble forelsket i Birgit (hun gav han navnet sitt), spiste litt is, ble budt opp til dans med noen turister som ble forelsket i Kristine (hun gav han nummeret sitt!) og masse, masse mer. Jeg ble ikke beundret av noen, så jeg la nummeret mitt på rattet til bussjåføren.
kristine hoppet, derav skurringen.

Enda en morsom dag med tyskergjengen <3

linn heidi
Hva synes du om bildene? :-)

Idag var jeg i skogen med Linn Heidi og tok noen bilder. Ok, kanskje ikke noen men en del! Mange ble kjemefine og deler noen med dere. Været var perfekt, lyset, kontrasten, bildene ble perfekte. Alt.

Nå har morfar ankommet stua, så da bør jeg vel slå av en prat. Eller to. Morsom eller? Med morfar kan vi prate om hva som står på kjekspakka til hvorfor man nyser.

hygge, mat og sol, sol, sol
Gårsdagen var bare en utrolig vellykket kveld! Mange gjester, mange sultne gjester, masse digg, masse sol og mange solbrilleskiller! Vi grillet nakkekoteletter med poteter, salat og alt mulig digg du kan tenke deg. Litt problematisk i starten når vi måtte vente på at grillen skulle bli varm, men tilslutt ble den bare dødsvarm og kjøttet ble perfekt stekt! Var en periode jeg vurderte å ta opp engangsgrillen. Neida. Som sagt var solen på vår side, og for å ikke snakke om varmen! Det var varmt at det var kjørligere inne enn ute. Det sier litt.

Idag skal jeg møte min hårtopp Linn Heidi for å ta noen bilder. Det er jo perfekt å ta bilder ute nå, så vi skal møtes ute også ser vi hva kvelden vil bringe! Morfar kommer også idag faktisk, helt fra Åndalsnes --> Molde. Perfekt, skal jeg si deg!

tired

Blogger og legger ut bilder i morgen ;-) Plis, skjær av føttene mine nå etter all oppvasken. Vel, det var verdt det.a drink after school

At det skulle være varmt idag hadde jeg virkelig ikke trodd!! Altså, dette er sydenvær liksom. Noen på skolen idag hadde med seg solkrem, og jeg så sarkastisk på dem for å si det sånn. Men etter at jeg lå ute med alle fra skolen så de sarkastisk på meg.

Etter skolen dro jeg til Anna for en liten drink. Elsker at Anna hadde en venninne som er 18, siden da blir det mye moro ;-) Kjøpte meg det nye D! og satt med hvert vårt blad og leste, med Annas nye Nikon kamera. Jeg elsker det (nesten) mer enn mitt.ny favorittdrikk

For lenge siden klarte jeg meg ikke uten iskaffe mocca. Kjøpte det hver bidige og ble bare mer lei etter hver slurk. Så begynte jeg på Coca Cola, men det ble så altfor søtt. Nå har jeg begynt å kjøpe en ny drikk, Cocio mørk sjokolade. Det har jo alltid vært en Cocio med vanlig sjokolademelk, men denne hadde jeg ikke sett før, så når jeg kjøpte den så ble jeg helt frelst! Den er bare så utrolig god! Anbefaler dere!

Også elsker jeg flaska! Vet ikke, seriøst aner ikke, veit ikke, hakke peiling, null aning (Tine fra Paradise) hvor mye den kostet, men det var litt. Og jeg er helt care på hvem som vant Paradise hotel. For min del kunne det vært Petter, siden han var så sjef, men som alle sier gang på gang på gang: "Det er jo et spill, og jeg vil bare ha det fett her uten å tenke på premien."

elskerElsker musikkvideoen og sangen!
Hva synes du?

update

Akkurat nå sitter jeg i en seng hos Julie. Har akkurat vært i byen med Anna og gjort noen saker og ting, blogger om det senere siden da er jeg hjemme. Julie er ikke her for øyeblikket, hun er ute for å hjelpe moren sin med noen hagegreier. Litt flaut om faren hennes kommer inn på rommet (det er hans rom) mens jeg sitter/ligger i senga hans liksom.
Sorry for bildene, men det var umulig å ta bilder med denne PC'n (heiv PC'n ned på bakken) så dette ble bare en update, siden det er så mange som har besøkt bloggen min og ikke sett noe nytt. Får dårlig samvittighet jeg! Skal prøve å trøste dere ;-)

h&m fall 2010

Her er høst kolleksjonen til H&M, for både dame og herre. Dame kolleksjonen var mye finere enn manne kolleksjonen, men her er hvertfall begge:Se flere bilder her!
Hva synes du?


grilltid og sommerfølelse

Herregud, jeg skjønner at det er parringstid for fuglene ute asså, de kvitrer jo mer enn jeg sier "herregud" på èn dag! Idag morges satt jeg meg ut for å høre på disse (irriterende) fuglene. Samme kvitring, gang på gang på gang (på gang). Den ene kvitret noe dritstygt, mens den andre kvitret, faktisk nydelig musikk! For ja - det var dødsvarmt idag tidelig!

Jeg gleder meg sånn til helgen! Til å se mine gamle kjære venner fra ungdomsskolen samles. De kommer til meg, hvilket betyr at jeg må handle inn mat til hele gjengen. Dette gjorde jeg istad med pappa, og kurven(e) var fulle når vi kom til kassa. Det er jo selvfølgelig noen fordeler med å ha gjester hos meg, men det er også noen ulemper skal jeg fortelle deg! Det er alltid noe galt som skjer når jeg lager mat, enten rømmeboksen faller på gulvet, eller at all tacomixen sprer seg utover kjøkkenbenken. Nå skal pappa lære meg hvordan grillen funker, siden det jeg få lært meg!
Bildene er egentlig under kategorien sommerfølelse. Bildene er heller ikke redigert ;-) Elsker mitt Nikon D40x (link)! (Amalie, der fikk du!)

nå(r) kommer solen

Jeg sitter ute, jeg ser såvidt skjermen, men jeg sitter ute. Med min middag og min Fanta. Kommer hjem fra en hektisk dag med altfor mye klær, og altfor lite solkrem. Tulla, det er ikke varmt ute. Men det er varmt i byen, det skal vite! Åh! Nå holdte jeg på å søle Fanta over heeeele tastaturet! Måtte bare informere dere. Haha.
I VG idag stod det at "NÅ kommer sommer varmen!" Å, plis, hvor mange ganger har vi ikke hørt den før liksom? Hvor mange av oss er det som faktisk tror på det? Jeg er så lei av Norge og dette været. Det burde heller vært:
Bare en liten tanke, hehe.

skjerf

Hva skal jeg gjøre med alle skjerfene mine? Jeg har jo så -

- mange. Jeg trenger dem ikke nå. Mange av dem er skjerf jeg ikke kunne gått med lenger. Skjønner ikke hvorfor jeg brukte en hundrelapp for et slikt et liksom. Jeg klarer jo ikke å gi dem fra meg. Til loppemarked? Glem det. Jeg vil ikke at andre folk skal gå med min smak! Hehe, tulla. Men kanskje lage et megaskjerf? Nei, for da hadde jeg sett ut som på bilde. Forundrer meg ikke om det faktisk blir en trend..

congratulations

Jeg synes det er trist at 17. mai er over. Idag har jeg virkelig kost meg. Jeg skammer meg ikke over hvor mye penger jeg har brukt idag på dritt og fanteri. Det er denne dagen du virkelig får kjøpe hva du vil, uavhengig av pris. Spis så mye is du orker! Selv om man gir opp etter den tredje isen. Dagens negative var at det var noen som gikk med vanlige klær, klær som man går med på skolen. Det synes jeg ikke noe om. Det er èn dag du skal pynte deg, også kommer du opp i converse, tights, skinnjakke og noe turkist. Seriøst, den fargen er så lang ifra 17. mai som overhodet mulig!
godt selskap, kino og usunn kveldsmat

Det ble ingen russebuss, ingen rulling med 3. klassinger. Det ble heller ingen grilling med gode venner. Men det ble kino. Av alle disse tingene så var det egentlig kino som fristet mest. Jeg hadde ikke orket å rulle. Jeg hadde ikke orket å dra til SevenEleven for å kjøpe masser av kjøtt og den slags. Men kino med gode venner, litt godis, en mørk kinosal og se en fin film, ja det var virkelig en fin slutt på en lang, lang helg!


I morgen er det 17. mai! Overrasket? JA!

rulle ned bakken

Det høyeste ønske mitt nå er egentlig bare å legge meg. Spise en varm suppe og sovne til en film. Hadde vært så digg. Men må nesten være opplagt til å rulle etterpå. Det kommer til å bli wild, grunnet det er den siste dagen av russetiden. Jeg tror vi kommer til å bli kastet av fort siden de vil ant. ha bussen for seg selv den ene kvelden.

Hva er egentlig gøy med å rulle? Nå skal jeg være veldig sarkastisk her men; hoppe rundt i en buss med 30 varmegrader, få en kald dusj av øl, få blåveiser hver gang bussen svinger og bremser, få noen oppå seg, noen til å klå på deg, få krampe av å stå i flere timer og muligens bli robba. Kjempegøy! Neida, jeg skjønner at det er gøy å være på fest med 3. klassinger som bare har ett mål; å bli sørpedrita, men når du skal ha det gøy på en buss må du ta konsekvensene!

Å gud, det er 17. mai i morgen, og hva om jeg kommer hjem klokken åtte og skal opp 4 timer etterpå. HAHA, blir gøy å se hva kvelden vil bringe.

// noen bilder av bursdagen i går:


Bursdagen var forresten kjempekoselig. Ca. 20 personer du ikke kjente og si "Hei, Gard!" til hver bidige person! Love it!

Gjesteinnlegg!! :)

Halla!!

Jeg  (Kristine) har vært så heldig å få lov til å skrive et gjesteinnlegg på bloggen til Gard. Tommel opp for det!

Nå sitter jeg og Gard og chiller på rommet mitt. Jeg er alene hjemme, og det er digg. Vi har sett på musikkvideoer i sikkert en time, og er meget slitne etter dagen/kvelden/natten. Haha, men jeg klager ikke.

Som dere kan se i forrige innlegg har vi gjort en del rare ting i dag, men det er sånn man lever livet!! Vi har fokusert på det positive i dag, og bare nytet at vi er 16 (Birgit og Gard er 17 da, men samma det..), vi er unge, spreke og vi er HELDIGE. Hva mer kan man ønske seg? :) Kvelden i dag har vært en kveld hvor vi har nytet hvert sekund, selv om det har vært mye surr frem og tilbake, men jeg sitter igjen med goooode minner. Gleder meg til i morgen eller i dag, eller hva enn man sier for da skal vi nyte livet enda mer, og virkelig feire at vi har fri på mandag også!! Elsker langhelg, så takk for deeet!!


Haha, her prøver vi å haike oss hjem, men det funket ikke. :(


Birgit liker å kle seg ut, men denne gangen var det kanskje ikke like vellykket eller? Haha!

Jædda, vi har hatt en syk kveld og nå er klokka mye, men vi liker det. Håper på å gå noen flere turer på trikkeskinner og gjemme oss for politiet flere ganger snart, for det var GØY!!

Nå skal vi slappe av enda mer, før det kommer noen fler som skal overnatte her.

Lev livet, ingen andre gjør det for deg.

Kjærlig hilsen, Kristine

long night

Nå sitter jeg hos Kristine. Det har vært en veldig lang kveld. Veldig. Jeg, Birgit og Kristine bestemte oss for å dra ut. Fant en fest. Var der en stund og despedrate prøvde å finne en buss vi kunne rulle med! Fant dessverre ingen. Derfor gikk vi på trikkesporene i tjue minutter. Ble nesten tatt av politiet. Vi lekte spioner og prøvde å ikke bli tatt.

Her er noen av bildene fra i kveld:
Dette er fra festen vi cræsja! Var der i fem minutter. Klein stemning. Kleine folk.
Ute på vandring langs trikkesporene. Det var vondt altså! Fant ingen buss. MEN vi fant et trikkehus hvor vi prøvde å knuse vinduet. Så dro vi hjem.Så brukte jeg noen penger på dette! Haha, det som var aller verst var at i dèt jeg sendte meldingen, så kom den opp på skjermen! Jeg sitter nå og slikker Kristine bakfra.

Alt det som står i dette innlegget er tull! Eller er det det..?

blogger jeg leser
Denne gutten fra Zurich har bare helt sinnsyk stil. Jeg lurer på hvor han får alle klærne fra. Hver dag kommer han med et nytt outfit-bilde, og hver gang er det noe nytt å se! Jeg elsker det han setter sammen, fra vintage til dagens nyheter. Han er også alltid oppdatert på den siste moten og han legger alltid ut linker som viser vei.Dette må da være favorittbloggen tror jeg. Bestevennen blogger om alt fra sin crazy (?) hverdag til Hello Kitty-butikker. Det er alltid gøy for meg å lese om hennes liv, samt alt det hun gjør utenom skolen. Jeg er alltid oppdatert når hun blogger og sjekker bloggen hvertfall ti ganger før jeg legger meg.Celine er en jente som blogger om mote til skoledagen. Selv om hun ikke blogger hele tiden, så er det alltid noe kreativt hun skriver om. Eller? Jeg synes det hvertfall. Det er nesten umulig å ikke like bloggen. Det flotte designet (som jeg har hjulpet henne med) viser virkelig en populær blogg. Og populær er hun også. Med så mange lesere bør hun virkelig satse på dette!Denne jenta blogger ikke bare om grønne trær og hva hun spise til middag. Hun skriver bra. Veldig bra. Jeg er en type som vanligvis ikke liker å lese så mye, men når Anna begynner å skrive, er det vanskelig å ikke få med seg det som står. Hennes kule stil og gøyale interesser får meg alltid til å bli fascinert. Selv om hun blogger om hvor mye hun hater skolen.Det er alltid gøy å lese sin kusines blogg. Jeg synes bloggen er utrolig søt, og det er morsomt å lese om hennes hverdag. Enkelt og greit. Jeg liker at hun blogger om nesten alt mulig. Hun følger sin egen sti(l) og får titallige med kommentarer. Da må nesten bloggen være bra! Stå på!Jeg elsker denne bloggen. Annais inneholder alt! Jeg synes hun er så utrolig kul jente at jeg nesten vil møte henne. Jeg ler alltid av hennes geniale humor og ironi. Hun tar også sykt bra bilder og det er jo selvfølgelig en av grunnene til at jeg leser bloggen. Det hun blogger om blir satt stor pris på av andre tenåringsjenter som ønsker å være i hennes posisjon. Plis ikke legg ned bloggen, er du snill!Jeg liker at hun blogger om mote, selv om det er mange andre moteblogger rundt om i Norge. "Enda en moteblogg" har hun i alle sine headere og det funker! Stilen hennes er rocka, men samtidig veldig enkel. Jeg liker at hun kjøper tingene sine på eBay og alle de billigkjedene som ligger overalt egentlig. Fra sko til øredobber, jeg liker hvertfall alt hun kjøper!Denne jenta er spesiell. På mange måter. Hun blogger om sin stil, vintageklær, 30-70-talls mote og alt hun interesserer seg over. Jeg elsker at hun har sin egen stil, nettopp fra 70-tallet! Alle de tingene hun kjøper, hører på, leser, måten hun sminker seg på, ja.. Alt egentlig. Også tar hun dritbra bilder!Jeg bare elsker utseende til denne jenta. Det må jeg bare først få si. Alle de bildene hun tar inspirerer meg til de grader! Jeg elsker også stilen hennes og alt. Hva mer kan jeg si? Skrivestilen hennes er dødsbra.Jeg elsker denne gutten her! Eller mest stilen hans. Jeg har bare lyst til å stjele garderoben hans. Jeg vil gå med alt han har på seg! Denne svenske duden er virkelig noe for seg selv. Jeg liker å se på outfitene hans og senere se på hvor han har kjøpt alle klærne sine slik at jeg kan kjøpe dem as well.Denne bloggen leser jeg bare pga. bildene. De er syyyyyyyyyke. Hun er en liten fargekladd, det må jeg bare få si. Anbefaler å lese hennes blogg!


Har du noen tips til gode bloggere? :-)

mine nye eiendelerNå må jeg begynne å bruke denne. Er ikke særlig god venn med gelè i håret. Jeg er vel en, som frisøren min sa "wash and fresh" type. Naturlig er alltid best dere!
Må bare vise disse. Disse skoene er ikke sko jeg skal gå med når det regner. Men når solen står opp!Ny olabukse. Jeg valgte en lys variant.Mine andre par sko kostet meg bare en femtilapp, så jeg slo til. Disse skoene er gode å ha når man skal på festivaler, eller bare når det regner ute.Falt (faktisk) pladask når jeg så disse brillene i butikken.Denne er til i kveld når jeg skal kose meg med vennene! Den er egentlig til bestemor som har bursdag idag, men det er en hemmelighet.Nå har jeg bare dette igjen. Men jeg får snart lønn så da blir det nok enda en shoppingrunde! :-)

// Hva synes du om tingene? :-)

new look

I det siste har jeg vært en skikkelig dårlig blogger. En som blogger bare for å skrive noe liksom. Det er ikke slik jeg vil gjøre det. Men jeg har liksom ikke hatt mulighet til å gjøre noe annet. Har bodd litt spredt i det siste. Den ene dagen hos mamma og den andre hos pappa, og kameraet er jo ikke begge steder, sant. Det har også vært sene dager. Har bare ikke orket å skru på PC'n for å skrive et innlegg. Har tenkt på å slutte, men tror jeg venter litt med det.

Har på en måte fått en ny look bare på en dag. Nå er det farvel med langt, lyst hår - og hei til kort, mørkt! Og hei til mine nye sko. De hvite Konversene (tulla, vet det skrives med C) er et base-plagg. Hva er sko? Tilbehør eller et plagg? Vanskelig å si. Kjøpte meg også et annet par sko og ny bukse ;-)


in a hurry!

Nå er det bare 5% av batteriet på PC´n, så jeg må blogge kjapt!

Nå har jeg tenkt meg en liten tur i byen. Først alene, så skal jeg møte Hedda. Først hadde jeg tenkt til å klippe meg. Jeg vet om det dritbillig sted, så håper jeg kan komme på drop in. Har så veldig lyst til å få det litt kortere! Jeg må også ha et antrekk til bursdagen(e) i morgen, også må jeg velge hvilke sko jeg skal kjøpe. Hvite Converse eller de andre skoene i brune? Jeg finner vel det ut. Nå har jeg hentet hammeren for å knuse sparegrisen min. Der er det faktisk masse gryn! Bortimot 400 spenn! Det kommer alltid godt med! Eller for meg, så kommer alt som inkluderer penger godt med. Jeg blir bare gladere når jeg har penger, og det merkes!Ready for the city! Det er dritdårlig vær ute, så jeg tror jeg kommer til å holde meg inne! ;-)Fant et bilde av håret mitt nu! Mesteparten av det skal vekk! Kanskje det blir en ny farge? :)

Har dere noe spennende å gjøre idag? :D

junk in the trunk

Nå har jeg vært på Mc Donalds med familien. Jeg tok meg en dobbel cheeseburger og var mett før jeg startet på pommes frittes'en. Selv brusen var mettende! Uansett, det er ikke ofte jeg og familien drar til Mc Donalds altså. Denne gangen skulle liksom være den førse. Men det var veldig koselig :-)

fotogene gjenstander

Idag tidelig gikk jeg amok med kameraet.


Liker å ta bilder av alt fra mønster til skarpe gjenstander. Møbler som er flinke til å posere er nesten det beste man kan få tak i. Har du en kul møbel så har du ant. et kult bilde. Or what? Når man har så dårlig utvalg i kjøleskapet som meg og Sigrid, så må du finne på noe lurt. Jeg lagde ostesmørbrød med servelat. Det var faktisk veldig godt, bortsett fra at det var et helvete å få ut all osten som limte seg fast i jernet.

Idag skal jeg være med Heddi, men hun har vel ikke våknet enda. Hun har diplom som verdens beste B-menneske!

outfit

Jeg har fått mange forespørsler angående veska mi, inkludert mattelæreren, så jeg tenkte jeg like så godt kunne ha en outfit, for første gang tror jeg. Fikk mange hyggelige kommentarer. Ingen stygge. Hadde den bare vært litt større (som ganger førti) hadde jeg brukt den hver dag. Hadde den vært mindre, hadde jeg nok antageligvis putta den i lomma. Det er faktisk en kamerabag, ikke 2010-modell, men mer en modell på 1900-tallet. Men jeg liker den.
cardigan Gina Tricot (faktisk)
t-skjorte Topman
bukse H&M
sko Rizzo
veske Ljan loppemarket ;-)

grillkos

Når pappa fyrte opp grillen var det vanskelig å ikke la seg friste! Jeg fikk skikkelig sommerfølelse når det var dekket på - ute! Solen var der og humlene var der. Humler er ikke akkurat så delikate, men de er hvertfall et tegn på sommerfølelse!Du aner ikke, eller kanskje du gjør det, men hvor deilig det er å ha mye fri! Har utrolig mange ting jeg må gjøre denne langlanghelgen, så idag skal jeg bare slappe helt av. Kunne ha joinet Anna og Marius på fest men jeg bestemte meg for å la være. Hvem trenger en fest når man har fest her hjemme... med kortstokker... brus... og.. peisen. Ok, jeg skulle vært med... Damn it.

the day 2 day

Denne dagen har bare vært den beste!

I går kveld lå jeg i soffaen og så på Sex &The City The Movie, alene, siden alle andre sov. Jeg bare elsker den filmen. Den har absolutt alt! Også varer den i sånn, 5 timer eller noe? Den gjør ikke det, men det føles som en evighet! La meg sånn halv 2 eller noe. That's why I'm so hot.

Men jeg stod opp, eventually. Idag har jeg ikke for første gang hatt en sekk/bag på skolen! Jeg er en som alltid har med bøker selv om vi ser på film liksom, du vet, bare sånn i tilfelle. Jeg hadde med meg min lille kamerabag (DET kan jeg kalle den, Sigrid!) på skolen og hadde lommebok, solbriller, matpakke, solrik (drikke), nøkler, penn og papir! Den har plass til sykt mye, haha!

Vi took the day off fra siste time og fikk tid til en liten spasertur rundt om i byen. Du aner ikke hvor morsomt det er å se i butikker med Sigrid! .. Og Amin, i guess. Alt hun sier er jeg enig i, og alle klær får hver sin lille kommentar. Jeg stjeler ordene ut fra hennes munn og hun fra meg. Du ser kanskje at jeg bytter ut noen engelske ord og setninger? Føler bare for å sette det inn siden noen ganger fungerer bare ikke de norske ordene!
Dette synet fikk vi når vi gikk inn i klasserommet vårt idag tidelig. Russen hadde terror dag, og stakkars 1. klassingene ble dynka, banka etc. Jeg er glad jeg ikke fikk buksevann!

kristine

Kristine var veldig fotogen idag.

Kristine og jeg dro hjem til meg for å ha en liten shoot. Bildene ble utrolig fine, men det er jo en selvfølge, jeg er jo fotografen og hun har jo fjeset. Haha. Været var nydelig også!


De siste bildene ble best synes jeg. Eller alle ble jo dritbra. Og dagen var kjempebra!

fire sko

Åh, nå dusjer broren min, så jeg får tid til å blogge litt før!

Hedda og jeg, som sist mandag, var på joggetur idag! Vi tok en annen løype enn den vi gjorde forige gang, men det var utrolig deilig å jogge idag. Herrejesus. Burde egentlig jogge hver dag, siden jeg tjener jo bare på det. Seriously (Hedda's favorittord), dette må jeg gjøre oftere!Nå er jeg bare kjempeskuffet over Molde. Taper 4-1 mot Viking! De dummer seg ut og de spiller utrolig dårlig. Vel, de fortjener kanskje dette tapet!

ny mobil

Jeg bare kribler i magen av å si det. Fingrene mine vil bare ikke la vær å ta på den! Jeg har fått ny mobil!


Den er helt sinnsykt bra! Kameraet, designet, touchen - alt fungerer bra egentlig. Selvfølgelig tar det litt tid til å skrive meldinger og den slags, men det gjør jo egentlig ingenting, med tanke på alt annet som er så kult!Er jævelig spent på om jeg kommer til å like den i fremtiden. Man vender seg jo til nye ting, så får håpe jeg gjør det samme!

Hva synes du om den? :-)

et nydelig syn

Idag tidelig kom det regn. Jeg tok med meg regnjakka og paraplyen. Anna sa det var rart å se meg i regnjakke, og jeg er enig. Ikke favorittplagg akkurat. Så, etterhvert kommer solen. "In your face", sier den. Og det var akkurat denne dagen det ble dritvarmt og nydelig, uten solbriller. Jeg følte meg naken, for å sette et ord på det. FML.

Marte og jeg gikk ned til sentrum idag for å shoppe litt. Jeg som trodde jeg hadde penger på kortet tok feil. Hadde bare en tohundrelapp på konton. Får ikke noen sko ut av det, for det var sko jeg skulle ha. Hvite converse. Jeg prøvde dem faktisk, på Stress, og de satt perfekt. Uheldigvis for meg måtte jeg kysse dem farvel. Ikke ta det bokstavelig.

Marte kjøpte seg en, haha, holdte på å si OnePiece, men en... hva kaller man det igjen? Er HELT tom. En sånn overall. Hvertfall, veldig søt. Så gikk vi forbi WalkAbout. Så var det noen nydelige sko som stod i butikkvinduet. Nydelige, akkurat slike jeg liker. Men jeg var veldig skeptisk på fargen. Hvilken farge skal jeg ta?Jeg har jo sorte, så jeg tror jeg går for brune. Har beige Converse, så.

Dagens sitat:
-
Hvor stor var jorda i renessansen?
              Fra en elev i klassen.

ny header

Min nye header er enkel, frisk og munter. Akkurat som meg. Eller? :-)
Blir muligens noen små endringer etterhvert, men bilde blir ;-)
hva synes du?

ny header kommer

Nå baker jeg. Baker en ny header. Kommer soon ;) Muligens etterpå eller i morgen!

kalligrafi

I anledning bestemors 70-års lag, har jeg fått jobben av å lage bordkort. Bestemor ville ha kalligrafiskrift på kortene, og jeg som har hatt det på skolen rakk opp hånda. Dette ville jeg gjøre. Kanskje jeg ikke er verdens beste når det gjelder kalligrafi, men jeg fikk 5'er i faget :-)

Jeg ble kanskje ikke så fornøyd, men det var noen jeg byttet ut. De du ser på bilde er bare første utkastet. Nå sitter jeg i mitt kreative hjørne og tegner ferdig kolleksjonen min. Jeg vil virkelig bli ferdig! Samtidig ser jeg på Project Runway finale. Elsker det programmet!

morning

Idag våknet jeg tidlig. Jeg vet ikke hvorfor, men når jeg fikk en melding klokken åtte, så måtte jeg bare stå opp. Jeg tok meg først en titt på PC'n siden den var på. Jeg scrollet nedover bloggen til Mewkid. Jenta tar for gode bilder. Jeg gikk opp. Stua var stille.. Potetgullet fra i går kveld stod på bordet, med dippen ved siden av. Selvfølgelig var den tom. Jeg satte på vannkokeren. Tok meg litt te. Etterpå litt kaffe. Vanligvis drikker jeg ikke kaffe, men det kan hende noen ganger at jeg vil ha koffeinsmaken i munnen. Visste dere at om man tok litt fløte i kaffen så får det et snev av sjokoladesmak? Jeg gjorde det hvertfall. Snehvit gikk på Disney Channel. Pokemon på TV2, men episoden hadde jeg sett før, og Snehvit hadde jeg jo sett forleden. MTV Top 10 gikk. Selvfølgelig satt jeg på det.

Alle disse fordelene får jeg når jeg står opp tidelig. Det er den mest behagelige stunden om dagen. Alle sover, unntatt deg. Du får god tid til å velge hva du skal ha på baguetten eller brødskiva, uten at alle skal ha det før deg. Dagen idag skal bli rolig. Slik som helgen har vært, egentlig.
Cardiganen er forresten ny

min nye, hva?

Når jeg kjøpte denne tingen som er vist på bilde lengere nede, så tenkte jeg egentlig ikke på hva det var. En bag? En veske? En...? Jeg kan ikke sette ord på det. En bag er jo en stor ting, mens en veske er jo baggy og feminin. Denne tingen kan man kanskje kalle en mini koffert? En oppbevaringsveske? Jeg har masser av plass i den også!Den er faktisk ganske stor! Har plass til alt fra klær til skolebøker, og mer plass trenger jeg faktisk ikke!Ok, jeg tulla. Den er på en størrelse med en konvolutt. Lurte dere der, hæ?Også fant jeg denne! Jeg har vært på mange loppemarkeder i år, og de har alltid hatt Løvenes konge 1 eller 2! Elsker det!

Nå blir det tur til mamma, og vi skal spise pizza, sitte ute i solskinnet og gullruten, selv om det ikke starter før lenge.

mye på kort tid

Idag har jeg fått gjort en hel masse egentlig. Med tanke på at klokken bare er rundt fire liksom. Dagen startet med loppemarket, og som dere kanskje visste ville jeg ha noen småsaker. Det var dårlig utvalg av klær dette året, men jeg fikk tak i en grå cardigan, en beige bag og en film. Alt får dere se senere ;)

Etter loppemarkedet dro jeg til byen for å møte bestemor og kusine. Vi pratet og planlagde bursdagen til bestemor på lørdag. Jeg står for bordkort og noe annet, men jeg er bare glad jeg kan hjelpe til!
Jeg dro med Anna og Marius. Grunnen til at Marius er klippet bort er egentlig for hans selv beste. Haha, jeg er ond.
Lunsjen på Bocata var bare helt super. De hadde rød appelsinjuice! Skal begynne å kjøpe fremover!

Har du gjort noe spennende i dag?

blacksvartsort

Jeg lagde vafler istad.
tatt med Nikon DX.

sol og salat

La meg putte det slik; det var magisk deilig å slutte kvart på tolv idag! No words, try me!

Det å komme hjem i stekende sol, mens pappa lager lunsj på kjøkkenet, vel, kunne ikke fått det stort bedre. Nå er jeg ferdig med alt på skolen også så jeg har ingenting jeg kan bekymre meg over i helgen. Så kommer det snart penger inn på kontoen min også, så det blir nok litt småshopping her og der. Ahh, elsker det ordet. Elsker livet!


Kjøpte meg People etter skolen idag. Deilig å lese mens man spiser salaten til pappa. Seriøst, det er den beste! Har fått vite at Sandy (kallenavn) tar seg en pause fra showbiz, for å bruke mest mulig tid på sin nye sønn. Jeg er helt enig. Alle skal ha rett til å ha kvalitetstid med barnet sitt når man nettopp har fått det, selv om du er kjendis eller ei. Det er faktisk ikke sikkert om hun kan beholde barnet eller ikke, grunnet at hun alene, uten mannen, skal ta vare på han. Om det skjer ender det jo med det verste! Håper for all del at det ikke skjer.

god tid

Nå står det en baguette i ovnen min, klar til å pakkes inn. Skal nemelig lage en god matpakke til meg selv idag. Jeg elsker å ha god tid om morningen. Alle de tingene du stresser med når du starter til vanlig tid glemmer du. Jeg har bare god tid at jeg setter på ovnen, tjue minutter før jeg skal dra og lager meg baguette! Når har jeg gjort det før liksom? Jeg satte ovnen på 300 grader, for jeg må jo rekke toget.

I går kveld var jeg med Heddi og vi så en Animefilm. Beklager om du hater Amine, men filmen var faktisk veldig vakker. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gråte av en slik film, men det gjorde jeg altså! ..nesten. Anime er jo fra Japan om jeg ikke tar feil, så de snakker på japansk, og det er for meg noe helt nytt. Men for Hedda, som lærer japansk, synes det liksom er lett å høre hva dem sier. Snakk om hvem som har fulgt med i japansk-timene liksom!

ønsker før mai er over..

Her er en liste over det jeg ønsker meg akkurat nå, og som jeg muligens skal kjøpe før mai er over. Jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å klare det, men med hjelp av loppis og salg (?) i byen får jeg vel med meg noe. Rart å tenke på; når denne måneden er slutt så har jeg noe av det jeg har satt opp på lista mi. Hehe, små gleder.


fri fri fridager

Jeg tror jeg elsker mai måneden. For det første så har vi utallige med fridager! Neste uke har jeg bare tre skoledager iløpet av 8 skoledager! Så er det jo 17. mai, en dato jeg elsker. (Nesten) alltid fint vær og alle er pent kledd og du får spise så mange is du bare orker, til lommeboka sier ifra. Frokost på morningen i byen og dra på middag på kvelden. Høres ikke det deilig ut? Slik skal hver og en 17. mai inneholde synes jeg. Husker jeg feiret 17. mai i San Francisco. Fikk samme følelsen som i Norge!


Nå skal jeg lese litt om hva som skjer i Amy sin verden. Selv om bladet er fra 2008. Haha!

ikeaaargh

For lite søvn og for mye å gjøre. Nei, blogg.no er ikke det som frister akkurat. Jeg vet ikke med dere, men noen ganger vil jeg bare kutte ned hele bloggen. Drite i om at noen vil lese det du skriver og faktisk gjøre noe annet! Bloggen er jo tidsfordriv, men ikke på en negativ måte. Jeg har mange ganger tenkt tanken på å slutte, men det er alltid noe som har holdt meg tilbake. Det er noe jeg må gjøre før jeg legger den ned, ikke sant. Selvfølgelig vet jeg ikke hva den ene tingen er. Jeg har virkelig ikke mange lesere at jeg blir oversvømt av fanbrev akkurat, men jeg synes faktisk statestikken min er bra. Jeg gir folket noe å lese, derav jeg blogger mer enn ett innlegg pr. dag. Du må jo elske bloggen din mer enn leserne gjør, og om du ikke gjør det, vel... Da bør virkelig lukke ned blogg.no og finne deg et puslespill på mer enn 500 brikker.

Jeg var forresten på IKEA i går:

Jeg falt pladask for dette bilde her! Kjøte det ikke.Jeg fikk meg ny kommode og litt annet fresht. Skal ha med en stol på loppemarket på Ljan!!

sol

Det verste med hele dagen er at jeg hadde med meg jakke på vei til skolen idag! Skulle gjort alt for å ha "glemt" den.

Men det hindret ikke meg i å ha den deiligste dagen i 2010. Solen skinte så mye at jeg ville tatt med meg solkrem om jeg visste at det kom til å være så varmt. Heldigvis varer det enda, og jeg skal sykle til tennisen og spille i dette nydelige været. Gleder meg til det. Ellers er det ikke noe annet som skjer, bortsett fra at jenta mi Anna har bursdag idag! Gratulerer til henne :-)
Sandra og Louis

Da jeg så denne ukens Se&Hør, så jeg på forsiden at det var intervju med Sandra Bullock, sammen med babyen. Og jeg tenkte "Endelig er bildene her". Jeg har alltid visst at det kommer bilder med kjendiser og deres nye barn, og nå kom det med Bullock så jeg bare måtte ha det.

Dritsøt unge, ikke sant?

småshopping

Idag snødde det og jeg tenkte på å hoppe ut i togsporet. Heldigvis gjorde jeg det ikke.

Jeg elsker småshopping. Vel, det er jo ikke akkurat shopping, men det finnes ikke noen ord som passer til beskrivelsen. Småshopping er å gå rundt i byen og se i butikker og se om du finner noe, helt ute av det blå. I ditt eget tempo, alene. Jeg hadde ingen sære ting jeg var på jakt etter, så når jeg først bestemte meg for å ta en kjapp gåtur rundt om i byen så kjøpte jeg meg noe likevel. "Økonomien driter jeg jo i!", det var meg før! Fikk 400 kr av pappa, og brukte de opp på en cardigan. Nå passer jeg godt på pengene mine, men selvfølgelig kjøper jeg noe jeg kan glede meg over. Og når du venter på at pengene du har jobbet for så kan du jo bruke opp de pengene du allerede har. Det hørtes egentlig ikke så smart ut..nerdebriller fra hm.
penner er alltid godt å ha fra tanum.
inTouch svensk! når jeg kjøpte det brydde jeg meg bare om det som stod om Sandra.
og hvorfor har jeg kjøpt Se&Hør? Det får du vite senere ;-)

slappfisk, hvem?

Når jeg og Hedda drar på joggetur betyr det ikke at vi skal slite oss ihjel og svette til sammen en liter svette. Æsj, btw. Men det betyr at vi jogger jevnlig, behagelig, med noen pauser pluss masse snakking!

For, turen idag var faktisk ikke slitsom. Bare behagelig. Så utrolig deilig å komme ut i frisk luft når det ikke er altfor kaldt eller altfor varmt. Passe temperatur, det liker vi. Jeg må si at jeg ikke er den som er best trent her på Nordstrand, men jeg faktisk ikke så verst. Det eneste problemet idag var at jeg fikk så grusomt hold, og jeg var helt utslitt og... Hva betyr det egentlig?

Jo - Hold eller sting (stitch på engelsk) er en avgrenset smerte som vanligvis er lokalisert i siden, like under ribbena. Det er noen ganger ledsaget av en borende smerte i skulderen. Smerten kan variere fra skarp eller gjennomborende til mild krampe, verking eller følelse av et "slit" - noe settes på strekk. Kilde: NHI.no

Tok på meg treningstightsen idag! Følte at det var mye bedre enn joggebukse, og - vi er jo hotte, Hedda!

due

Jeg hater fugler. Jeg har fuglefobi. Synd at det ikke er noe navn for fuglefobi. Om det hadde vært det hadde jeg byttet bloggnavn nå straks!

Overraskende nok ble jeg og mine klassekamerater omringet i dag tidelig av en flokk med duer. Det var til sammen fire duer! Alle hadde ett mål - bæsje på Gard. Heldigvis for meg så hadde fuglene allerede vært på do, og jeg er glad, virkelig glad for at jeg ikke fikk avføringen i hodet! Hvorfor ser du på nederste bilde ;-)Haha, det var sånn in-your-face-moment. Siden jeg tror personen som slapp dem inn skulle tegne dem. På arket bak egget var det en tegning av fugler som fløy, og personen skulle utvilsomt tegne dem mens dem fløy! Etter jeg fikk tatt dette siste bilde, løp jeg ut av klasserommet. Jeg tror du kunne høre hylet mitt tre kvartaler unna.

nylon

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å sette meg ned. Ute. Det var så fryktelig varmt ute at jeg bare måtte ha meg noe digg og ha noe å lese på. Jeg leste det ferskeste NYLON mens jeg spiste en kaloribombe. Ikke at jeg bryr meg om vekt, men liker ordet.

Vanligvis liker jeg ikke engelsk så godt. Altså, det er et kult språk, ikke ta meg feil, men jeg liker bare å lese ting på norsk mye bedre, you have no ideeeea. Noen setninger er selvfølgelig bedre på engelsk, slik jeg skrev nå nettopp. Om jeg kommer over en blogg hvor alt står på engelsk, bruker jeg ikke tjue minutter på å lese gjennom hele bloggen. Tverdt imot. Jeg bruker heller ett minutt på å se på alle bildene. Jeg kunne lett lese alt sammen for ett kvart øre, men det er bare prosessen som ikke kommer i gang. Blogger man på norsk leser jeg gjerne en hel bibelside, men som oftest leser jeg mellom linjene. Jeg tror alt har med at jeg ikke leser så mye. Jeg bruker ikke tid på å lese, en bok, en blogg (ok, noen), i mitt tilfelle amerikanske blader. Det hadde ikke funket om at jeg bare plutselig leste den nyeste boken til Jo Nesbø liksom. Nei. Det er ikke meg. Og selvfølgelig synes jeg det er dritsynd. Altså, jeg går jo glipp av det fantastiske språket, kall det gjerne skrivestilen, siden mange skriver jo magisk godt.

sommerferien 2010

Sommerferie. Jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på ordet. Jeg skal gjøre så mye denne sommeren, og jeg gleder meg så mye! Jeg vil at sommerferien 2010 skal være minneverdig, slik at jeg kan si senere "jeg husker fra sommeren 2010 at - det og det". Jeg vil gjøre noe hver dag. Selv om alle er på ferie så vil jeg fremdeles gjøre noe! Noe av agendaen min er å dra til Spania med familien. Så blir det Danmark-tur med hele familien. Kanskje en tur til Latvia med Anna, har hvertfall veldig lyst! Være med Julie på hytta, for det må vi jo få til. Chille i Molde, eller nærmere kalt Åndalsnes i noen uker. Jobbe på Øya-festivalen om jeg kommer med. Også må jeg jo dra til noen festivaler. Og selvfølgelig må det være noen dager hjemme med TV-titting og grilling! Gleder meg!
Hva skal du i sommerferien? :-)

idyll

Før dere leser dette, må dere ta av dere om dere har på et svart plagg! Dere kommer til å svette! Ok, god start på et innlegg. Men i solen var det såå varmt at jeg måtte ta av meg pga. varmen. Holdte nesten på å svette ihjel. Men jeg er glad jeg ikke gjorde det.

Istad av jeg med Julie. Ja, hun var også med på varmen. Vi loka rundt og snakket om helgen, som var rimelig morsom å fortelle! Begge hadde mye å si, og jeg fikk vite mer en nok hva som skjedde. Nei, hverken jeg eller Julie ble gravide, men det var en kveld vi neppe ville glemme :-)I went to Drammen

Jeg synes at fredagen og lørdagen skal være dager man bruker godt. Da man legger seg sent og dager man gjør noe. Søndagen skal være en dag hvor man bruker helgen på å slappe av. Stå opp sent. Ta på seg sine klær som ligger innerst i skapet og bare daffer rundt. Hjerne inne en hel dag, men nå som det er så fint vær ute, så bør man jo sitte ute med frokosten. Jeg så på Oscar-utdelingen. Tok på meg joggebuksa og en ny t-skjorte som jeg nylig fikk fra Oslo S:

Jeg er ikke kongen av rødt, men denne funker på en varm søndag!

70

Jeg har egentlig alltid tenkt på at en alder har mye å si om et menneske. Det at noen blir sytti år er virkelig noe stort. Noe man bare opplever en gang i livet. Den dagen, øyeblikkene. Det skal feires. Ikke bare som en vanlig dag, men som en minneverdig dag med overraskelser og ballonger. I dette tilfellet vinglass. Jeg er et familiemenneske. Elsker å være med familien, bruke tid med dem. Og dagen i dag har bare vært mer enn minneverdig.
For å ikke snakke om korpset.Gavene. En ferie med familien fikk hun også.Og selvfølgelig selskapet. Gratulerer med dagen, bestemor. Hun betyr mye for meg. Skål.

regn


Jeg blir så deprimert når det regner. Jeg hater det virkelig. Det er så klissete og vått. Har lyst til å si at det er kleint, men så er det jo ikke det heller. Jeg tenker på folk som elsker regn. Da blir jeg nesten litt sarkastisk. Er det det at de synes synd på regnet? At alle hater regnet, men så skal noen trøste det, slik at det regner mer? Til slutt kommer vi jo til å leve på en øde øy. Det er absolutt ingenting å gjøre når det regner. Jo, det er en ting. Sitte inne. Å gå ut døren og få regn på seg er ikke noe man gjør, liksom; "I dag har jeg vært ute i regnet." Hold kjeften og spis mark. Det er ikke noe digg med regn! Selv om jeg sitter inne og ser ut på regnet, så blir jeg fremdeles deppa. Huff, tenker jeg. Og det betyr jo uflaks når det regner og noen har bursdag, sant? Og bestemora mi som fyller 70 idag, har ikke skadet en flue engang. Så det har ingen lyse sider. Cider. Sider...

cowboy laila and more

Jeg kan love deg. Jeg så hadde virkelig hockeysveis da jeg kom hjem i natt. Håret mitt har krøllet fra bunn til topp, og det var ikke særlig et flott syn. Alt regnet har gjort håret mitt til noe grusomt, men jeg har alltid rettetanga med meg! 4 real.

Gårsdagens fest var utrolig. Og med utrolig så mener jeg fett. Vi tok bussen, som gikk i tre kvarter (nesten), helt til Nittedal. Der møtte vi noen folk, og senere dro vi til en random skole hvor det var tonnevis med folk. Så da var det bare å ta på seg smilet og begynne å hilse. Jeg har masse godt å fortelle om festen, og mye som ikke blir nevnt her på bloggen. Du aner ikke hvor godt det var å legge seg i senga mi i natt. Selv om det føltes ut som at jeg sov på en sjøroverskute.
Som du ser, overskriften. Cowboy Laila var der! Som du ser på bildene med den rosa hatten. Og det var så morsomt, siden hun som hadde hatten så faktisk ut som Laila. Og alle prøvde hatten, så det var groooose!

Mye gøy! Nå blir det bursdag til bestemor. Hun blir 70 i dag - gratulerer til henne!
hits