mai 2009

Man kan vel ta fri?

Når man er hjemme og det er varmt vær ute. Er med venner, så er det litt kjipt å si: "Unnskyld, men kan vi treffes om en halvtime? Må blogge først skjønner du". Det går ikke. Har man det gøy med venner ute, skal man ha det gøy med venner ute. Man trenger nødvendisvis ikke å blogge bare for å blogge.

Man må blogge om man har tid, og faktisk har et tema og blogge om. Har bilder fra dagen eller bare forteller om dine meninger og synspunkter. Det er kanskje derfor man ikke får så mange lesere; man bare skriver for å skrive. Da er det nødvendigvis ikke så utrolig gøy å lese om ditt og datt.

Jeg synes det er greit at man blogger flere ganger om dagen, om man har tid. Hehe, derfor har det ikke vært så mye blogging i det siste. Kanskje ikke så mange lesertall eller kommentarer. Men

er det er tidspunkt på dagen man bør blogge?
sent, tidlig? og hvor mang innlegg må man ha per dag?

For, man kan vel ta fri?

asg

jeg badet, jeg feiret og jeg ble solbrent.

Jeg hadde ikke anledningen til å blogge i går, for jeg var i bursdagsselvskap til min bror. Og det kom gjester og god god mat. Så jeg koste meg veldig veldig mye. Solen steker over hele Oslo idag, og jeg så på termometeret og det var godt 31 grader! Jeg ble såå solbrent ,men etter jeg badet tok jeg på solkrem, så ble jeg ikke så rød alikavel.

Så, ja jeg badet. Og vannet var kaldt. Har du noen gang opplevd at når du hopper utti, så kommer en eller annen "dust" og spør: " var det kaldt?". Vedkommende skal til å bade etter deg, og hva skal du si da? Selvfølgelig var det kaldt, vi bor i hersens Oslo og vi bader i Mai. Så ja det var kaldt. Men det ble varmere.

Idag har jeg bare solt meg. Fy fader. Digg ass. Jeg har også kjørt båt. Fort. Av en eller annen merkelig grunn ble jeg sjøsyk! :o
Hvertfall, her er bildene fra i går :)
orker ikke å redigere.

sdc10118

sdc10111

sdc10131

sdc10132
bestemor
sdc10133
kusine
sdc10136
broren min ble 18 år.


snakkes senere...


g

You guys -

Ingen innlegg idag. Kommer i morgen ;)

Dans som en sommerfugl og stikk som en bie.

Idag har jeg vært på skolen :o Men hva er vitsen? Karakterene er jo satt, og vi har fått tilbake kortet, såå. Hvorfor tok engelsk læreren min anmerkning på meg når jeg hadde glemt boka mi, tro? Hvertfall, senere har jeg vært på intervju på Oslo By Steinerskole. Holdte på å skrive Steinarskolen, pappa heter det og det var han som var med. Det var litt skummelt, for plutselig var jeg kanskje på en skole jeg skal begynne på senere? Den var gammel, merkelig at den er bygget i 01. For den var SKIKKEIG gammel. Selv soffaen jeg satt på venterommet mitt var fra 1900-tallet :O Men det gikk bra, og jeg kan virkelig være megselv der, for det var INGEN som var "normale", holdtejegpååsi.

Senere dro jeg på bytur med Heddi, og på Deli De Luca. Nam nam. Og herregud så varmt det var i dag! Jeg hadde på meg lang bukse og genser, mens Hedda  hadde på seg høyehæler! We were almost dead in the city. Hmm, kanskje overskriften på min nye engelskstil?

Hva som skjer framover.. La meg see. LANGHELG! Skal på skolen nesten fredag,og til da har vi fri!
Til alle dere som går i 10. trinn, har dere også fri? :)

sdc10054
Hedda spiste salat. Ikke veggis. Kommer til å bli? Heddi <3
sdc10055
forkastelig bilde av meg, men calzonen var god da :D

sdc10065
Fikk sånn sinnsykt bra fokus på kameraet mitt.
sdc10095
Prøvd sånn før? Kjempeenkelt og kult! Du sener et bilde fra mobilen også kommer det ut digitalt :-) Koster 1,-
death
Dagens innkjøp er Death Note 7. Så da er det bare å lese!


Nå snart tenkte jeg skulle ta en tur til Hedda og hente Nemi-bladene og henne få bildene fra 17 mai :)g

442 - Tippekampen: Brann - Molde

Idag er det kamp mellom Brann og Molde i Bergen. Molde har vunnet de 3 siste kampene, men Brann kan jo overaske vettu! Skal gi dere resultatet når kampen er ferdig :)

flg med
Kjell Jonevrett trener MFK, mens Steinar Nilsen, som er ny i Brann håper på en spennende match!

Hvem tror du vinner?
Hvilket lag holder du med? :)


g

Hva kan egentlig en sensor forvente av deg?

Jeg kom opp i tysk. Greit det, men når man går i 10 klasse på Ungdomskolen, og skal ha en framføring av et tysk tema, kan man ikke forvente at man skal bable i vei med alt du kan på tysk da, selvfølgelig. For det er jo ingen som kan flytende tysk i 10 klasse. Eller mange kan å snakke tysk, men man kan jo ikke bare si hva man føler på null komma svisj! Hva forventer sensoren når du har jobbet to dager med en presentasjon, og ikke engang er fra Tyskland. Har bare hatt tysk i tre år, eller jeg får jo ingenting ut av tysktimene for læreren er så slapp.

Hvertfall, så kom jeg til skolen da. Gikk inn i klasserommet og øvde en siste gang. Så kom jeg inn i klasserommet der læreren og sensoren satt. Hun så grei ut. Lignet på en i Hotel Cæsar. Hun fienden til Juni. Ganske gammel,  brunt hår. Hva  heter hun? Uansett, så startet jeg, og jeg selv synes det gikk ganske greit. Selvfølgelig er det vanskelig, så jeg måtte han et stikkordsark med meg. Etter presentasjonen min, skulle vi ha spontansamtale. Synes det gikk greit jeg! Etter det skulle jeg få høre på en tysk tekst. En veldig vanskelig tekst. Forstod såvidt hva de snakket om. Men jeg synes at det gikk greit! Også var vi ferdige og de skulle diskutere ogsånt. Jeg kom inn og ble slaktet; power point presentasjonen var for kort, jeg brukte noen engelske ord, jeg så ikke så mye opp fra manus, jeg sa noe slurvefeil, jeg hadde ikke rette svar, momler mye med ordene, vet ikke egentlig hva du selv sier, vet ikke hva vi spør deg om.  En lys ting var at power point-presentasjonen var nokså god, og at hun ville dra til Sveits (det jeg hadde om) ved hjelp av presentasjonen min. Så jeg fikk karakteren: 3.
Veldig irriterende, for jeg vet jeg kan bedre.

Nå sitter jeg i joggebuksa. Går ALDRI i joggebukse, så det er digg. Har tatt en varm dusj, tok med en Fanta. Og nå skal jeg bare slappe av.

pc

wawe2

Jeg føler meg litt sånn nå. Litt oppblåst og vil bare få ut all irritasjon!

Har du hatt eksamen? Hva fikk du? :)g

Sen-blogging

Har funnet på et ordtak; sen-blogging. Haha, okei. Hvorfor det heter sen-blogging er at man blogger når man egentlig ikke har tid, men må blogge før det blir for sent. Idag må jeg øve og øve på tysk eksamen. Jeg er godt på vei, men det er fremdeles mye igjen! Den lyse siden med at jeg har eksamen i morgen, er at jeg får fri (i tilegg til helgen) lørdag, søndag, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag! Jeg selv synes at det er altfor mye, men det jo så digg da! :D

Anyways, når jeg satt på bussen idag, så var det en jente som ikke hadde billett, men som sa at månedskortet hennes var hjemme og hun hadde glemt det. Også sa bussjåføren at dette fikk hun ikke lov til, hopp av! Men det er bare to stopp! sa jenta. Han sa pell deg ut! Og jeg satt der og bare "Woow, for en innstilling". Og igjen sa hun at det bare var to stopp! Også ble han så sur at han bare lukket døra, og hun fikk sitte på. "Sleiping" sa han.
Herregud hvorfor må bussjåfører ALLTID være så grettene? Pell deg ut, og sleiping er ord venner eller familie får bruke, men en sinna bussjåfør. Blir så irritert. Hvertfall, jenta skulle av på 5 stopp, så hun løy egentlig.

fair

fairr

onsdaf

g

Da har jeg fått ny header

Dette er min nye header. Og som dere kan se, så er innholdet også i en annen farge. Jeg liker jo svart, eller alle liker svart, så dette burde funke :)

feel3Hva synes du om den? :)


g

Tysk, karakterkort og ny header?

Jeg har fått vite hva jeg har kommet opp i til muntlig eksamen, og jeg fikk tysk. Jeg suger ikke i tysk, jeg fikk tross alt 4 i faget, men det betyr ikke at jeg liker å jobbe med det. Jeg skal finne ut om landet Sveits og ha en framføring alene om hvorfor det er så bra å reise til Sveits på ferie. Ganske enkel oppgave, og jeg skal holde meg innenfor det temaet, så jeg tror det kommer til å gå bra!

Jeg gikk også igjen karakterkortet mitt igjen. Jeg er fornøyd med 4,1 i snitt. Men jeg skal inn på Elvebakken, så karakterene mine teller veldig. For snittet der er 4,5 og det er 50 stk som ikke kommer inn. Så, det betyr at jeg må ha flaks! Men jeg har også søkt på Oslo By Steinerskole da, privatskole, så hvis jeg kommer inn på en av dem, blir jeg glad.

Jeg har tenkt mye på ny header. Jeg liker den headeren jeg har nå, men siden Doyourworst-seertallene har øket så mye den siste måneden, er det på tide med ny header. Jeg har den klar, det er bare for meg å legge den ut.

tirsdag
g

Hva skal man gjøre når man er alene?

Jeg og Birgit snakket idag, i tysken om en gutt som er i klassen, som alltid er alene og som har mistet vennene sine. Alle gjør feil og blir godtatt, men ikke denne gutten. Han er alltid alene, og de vennene han hadde før ler av han. Han har absolutt ingen venner. Han har ingen å være sammen. Jeg sier ikke at han blir mobbet, men han blir ikke godt likt. Dette synes jeg blir altfor over grensen. At man ser at en person lide, så går man heller rundt og er sippete og ekkel.

Derfor er det viktig og ha noen å være med. Som for eksempel man kan snakke med, være med og selvfølgelig være venn med. For et godt vennskap bygger seg opp til et bedre vennskap, og da føler en person seg sterkere. Jeg har selv opplevd at jeg ha måtte stå alene i gangen i storefri for at ingen av vennene mine var på skolen den dagen, og den følelsen, når folk stirrer og forhåpentligvis lager tanker inne i hodet deres er ekkel altså. Den er virkelig så ekkel at man bare har lyst til å forsvinne. Det er flere ungdommer som tar selvmord enn at det dør folk i trafikken. Det er enormt mye, og samtidig enormt trist. Tenk å bare forsvinne?

Man trenger nødvendigvis ikke å ha mange venner, men gode venner. Mange på 10-trinn har mange venner, men det betyr ikke at man blir godt likt av alle. Og jeg vet, for jeg er en god menneskekjenner. Jeg vet hvem som blir godt likt og hvem som blir mindre likt. Men det å ha makt, ovenfor segselv og andre er jo så herlig. Slippe å tenke på å være alene hele tiden, men har folk som du kan gå til. Jeg nevner ikke navn, men noen ganger har jeg bare lyst til å gå bort til personen og si sannheten i tryne til han/hun.  Mange har vel lyst til det, men det blir bare ikke aktuelt - for noen.

Kanskje noen kjenner seg igjen i det jeg skriver her?

imaslave4u

imaslave4u2

imaslave4u3
g


Så kom søndagen

Det som er deilig med søndag, er at man trenger ikke nødvendigvis ikke å gjøre noe. Man kan bare slappe av. Siden fredagen og lørdagen har (forhåpentligvis) vært fulle av morsomme aktiviteter med venner. Men søndagen kan man bare legge seg tilbake, egentlig.

Jeg har lyst til å begynne å videoblogge. For jeg har jo egen Youtube-profil, så hvorfor ikke bare snakke i fire minutter om ting jeg skal gjøre denne uken, og neste. Og forhåpentligvis hva jeg gjør akkurat nå. Kanskje det er noen lesere der ute som vil vite hvordan stemme jeg har.
Hvertfall, jeg skal begynne snart.

Idag har jeg spilt tennis igjen med Anna. Det var morsommere idag, selv om det ikke var så mye sol, så fikk vi spilt noen slag, og vi var ganske gode egentlig. Designerspirene (Project Runway) går idag, kl 18.00 på TV3. som vi skal se på. Så det er bare å sette på fjernsynet!

Btw. Jeg har fått Lily Allen - Not Fair på hjernen. Hør :)
Hva synes du om den?
sandra power
246 sandra power
247 sandra power
248  sandra power
249Ja, jeg er sliten

Nå er jeg virkelig sliten. Det har skjedd noe hver dag nå.  Gått ned til Rema minst 6 ganger. Vært ute å spilt tennis. Kjørt tilsammen 3 timer i bil til Sverige og hatt kose kveld hos meg. Nå dro jeg ned til Rema igjen og kjøpte meg Oreo kjeks og IsKaffe Mocca. Jeg leser også Death Note, og jeg har akkurat begynt på 6ern. Det er spennende ass.

Når jeg slapper av, trenger jeg tilfeldigvis ikke å kjede meg. Jeg bare finner meg til rette, og gjør noe fornuftig. Man kan jo kose seg når man slapper av og. For, jeg koser meg når jeg har hele huset for meg selv, ingen skole dagen derpå, kjøpt inn favoritt godsakene mine, funnet fram en eller annen bok, og bare slapper av. Man kan jo slappe av på andre måter, som å sove, være på data'n (msn) eller se på TV. Jeg synes at ingen av disse tingene er fornuftige ting. Men som å gå en tur, lage noe, være kreativ og ringe til en eller annen.
Men man får gjøre som man vil.

I kveld vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Hedda har akkurat kommet hjem fra Volleyball-turnering på Ekeberg. Sliten, stakkar. Kanskje jeg skal spørre om vi skal finne på noe. For jeg og Hedda er ikke som alle andre. Vi lager enten videoblogg, tegner, ser på gamle minner, går oss en tur eller bare le av hverandre. Vi finner alltid på noe å gjøre, med mindre vi sitter i et rom uten møbler og ikke har noen vinduer eller dører. Lenge siden jeg har sett hun å. :/

yesterday


C00L.

Igår var jeg på Sverigetur (harrytur) med min pappa og min søster. Det var gøy, jeg fikk kjøpt mye godteri og cider :)
Sverige er egentlig ikke så veldig ulikt Norge, for man har akkuat de samme varene bare billigere. Også er det morsomt å se på de forskjellige menneskene som vandrer rundt, og faktisk se likheten oss. Det sure var at det var regn og masse, masse kø! Det tok nesten to timer hjem. Og jeg som skulle ha besøk i kveld, trengte virkelig å komme meg hjem og gjøre istand stua mi. Haha, selvfølgelig kom jeg meg hjem og gjorde istand :) Det var meg, Camilla, Ida, Julie, Betina og Anna. Det som var dumt var at det ikke var noe gøy som gikk på TV, så vi spilte Buzz, sang Singstar og pratet. Jeg, Julie og Betina var igjen tilslutt og gredde hårene tilhverandre mens vi snakket om dittogdatt.
Jeg tror alle var slitne den kvelden.

sdc10066sdc10068
Jædda.

dsc0001

dsc0011

dsc0010

sdc10109


sang akkurat nå GWEN STEFANI - COOL

Våre naboer i Sverige ^^

bilde 254

bilde 295


Nå skal jeg til Sverige med pappa og søster. Har en liten baktanke om at det kommer til å bli noe shopping i de svenske butikkene, men jeg har egentlig ingen store forventninger når det gjelder shopping. Jeg skal møte Becca etterpå. Håper jeg får tid til henne, siden jeg skal til Sverige og det tar lang tid å kjøre. Men jeg skal hvertfall kjøpe masse godteri!
Senere skal jeg være med Camilla og forhåpentligvis andre folk også (?) til dem som kan. 

yess, Det er fredag. Dagene går så sakte, noe som er bra, for da får jeg mye ut av dagen! Jeg vet egentlig ikke hva som går på TV ikveld. Ikke Golden goal eller Senkveld? Jeg aner ikke, så hvis dere kan legge igjen en kommentar om hva jeg kan se på ikveld,
tusen takk :-)

Tennis og sol er en god sammenheng :-)

Idag har det vært sol og skyer. Eller nesten ikke skyer, men masse sol! Jeg og Anna dro til Ljantennisklubb for å spille en stund. Anna har spilt tennis siden 5.klasse og jeg har spilt siden 8. Det er sykt hvor mye egentlig Anna har spilt, og hvor mye hun har prestert og virkelig har hatt en så interesse om en sport. Veldig, veldig kult.

Jeg har også sett på Molde-kamp idag. Molde spilte mot Tromsø. 1-1. Irritert. Fetter kom og vi bare hygget oss.
Imorgen vet jeg faktisk ikke helt hva jeg skal. kanskje til byen hvis noen gidder å henge seg på. Det er jo fredag! Tror hele tiden det er lørdag jo! :)

Hva skal du i helgen? Gi meg noen ideer om hva jeg kan finne på? :)

sdc10085

singasong2

singasonggg

singmeasongg

Skal man stole på yr.no?

Jeg har da ikke blogget så utrolig mye, og ikke holdt på så lenge, men siden 6.desember, som var mitt første innlegg, har jeg i alt hatt 145 innlegg! Jeg er ganske fornøyd, for lille meg har skrevet på dette tastaturet i mange måneder, uten å bli lei. Jeg liker faktisk å blogge, jeg blir litt glad av det, og jeg føler at det er en ting jeg må gjøre før dagen er over.


Jeg skal på tennis med Anna nå, og jeg sjekket yr.no - der stod det at det skulle være sol helt fram kl 16.00. Men vi bestemmer oss for at vi skal dra kl. 14.00. Før sjekket pappa hele tiden yr.no om det skulle bli fint vær og alt mulig, og da stemte det! Jeg har også følgt med på Nyhetene på Tv2 at yr.no "ødela ferien" for noen.
Hmm, skal man tro på yr.no?

Hva ellers? :)

2

Hva synes dere om den nye sangen til -

Lady Gaga - Eh Eh


A står for Avslappig. Resten trenger jeg ikke å vite.

Jeg sier bare
aaaaaaaah

Så deilig med fri! Nå har vi fri både torsdag og fredag. Og de dagene skal jeg bare nyte, før vi kommer opp i muntligeksamen. Tiden kommer til å gå fort, veldig fort og! For vi hadde jo fri når vi hadde skr.eksamen, og da gikk dagene, sånn *svisj* så var det mandag. Det får meg til å tenke på at jeg må bruke dagene godt, sånn at jeg har god følelse når jeg kommer tilbake til skolen. Ja, det er deilig med fri.

Det at folk skriver og sier: "Jeg vil ikke skrive mine meniger, for da er det noen der ute som ser det og synes det er teit", og "Mange er uenige i det jeg sier, og da vil jeg bare ikke skrive noe". Jeg synes det er ganske teit. For når man blogger, deler man gjerne meningene sine med andre, sånn at de får et slags innblikk i hvordan du er som person. Jeg skriver mange av mine meninger jeg, også får dem som vil bry seg kommentere, og dem som vil bare være seg selv, ikke kommentere. Jeg synes også det er greit at folk kritiserer meg og mine innlegg, for da ser jeg at man ikke er så like som man tror. Alle har forskjellige meninger og det er bare bra. Uansett hva de sier; står jeg for mitt, og jeg kommer ikke til å skifte mening om noen slenger en kommentar.


Idag har jeg vært med Anna. Senere kommer folk hit, og da skal vi se på Gossip Girl og Ugly Betty. Eller jeg er en mer Ugly Betty-fan enn jeg er GG-fan. Men det er fascinerende å se på.


annagrd

noen ganger er det bare deilig å slappe av og snakke. med sin nabo, i dette tilfellet.


Er det bare meg, eller ser alle på Gossip girl?
Hva da med Ugly Betty? :-)


ps. det blir HVERTFALL et innlegg til idag ;-)


Et kjapt lite innlegg

Nåå er klokka 14:54, og jeg og Hedda skal ned til byen for å møte pappa. Dere får ikke vite hva som skjer der, men hvertfall, så måtte jeg bare skrive et kort innlegg sånn at leserne mine får vite hva som skjer, sånn at man begynner å lure. Som: "Å nei, han har ikke blogget idag, skal han legge ned hele siden?" "Skal han få en ny blogg med annet navn og HELT andre meninger?" Sånne ting. Og ja, jeg vet dere begynner å lure, men jeg skal altså bare ut.og jeg har veldig dårlig tid.
Så skal dere få se hvordan jeg ser ut for (øye) blikket:
bilde 214


popcorn er yummi.
snakkes, senere :)
Og det er Frustrerte fruer idag også, Hadet :D:D:DD 

Bagel and Juice in the City

Ja, da var 17. mai ferdig for dette året. Det var mange positive sider ved dagen; fint vær, mange hyggelige folk, folk som hadde kledd seg med bunader, masse is og veldig, veldig sterk sol! Men det gikk egentlig over. Man kunne nesten ikke bedt om finere vær denne dagen. Det var herlig ^__^
Jeg var med Hedda, vi dro på Cafe, Bagel and Juice. Det var kos
sdc10141

sdc10121
Meg i går.


Så har det seg sånn at det er bare èn 17. mai i året, så da bør man utnytte den godt isåfall! Spis mye is, bruk masse penger, sånn at du har en god unnskyldning når du kommer hjem. Ta på deg bunaden hvis du har. Vet du om noen andre tidspunkter du kan bruke den? Jul?

Det var mange spennende folk på gata. Så her er:
3 p gata

1

Blå dress? Altså, man kan kle seg forskjelling, men å kle seg bare i èn farge faller ikke i smak. Det var også mange som tok på seg rød bukse, hvit skjorte og rød genser. Nei, du skal ikke kle deg ut som et  flagg OG I SÅ FALL ikke på selveste syttende mai! Terningkast:
terning2

2

Menn i bunad? JO! Det var nesten ingen i går (akkurat som at jeg vet det!) som gikk med bunad. De fleste i dress. Det er katastrofe. Det er jo så utrolig kult med menn i bunad. De skiller seg ut, og det er det som teller! Så dere som har bunad; bruk den! Terningkast (for dem som gikk med bunad):
terningkast53

Utrolig mange folk denne dagen! Noe som var koselig, men når solen var 23 grader i skyggen, og man må klemme seg gjennom en hel mur med mennesker er ikke så gøy. Men det er morsomt at det faktisk er så mange som går ut, og viser seg fram. Terningkast:
terning4

Haha, alle terningene var forskjellige, men det er bare kult....


Hva gjorde dere den 17? :-)


g
Gratulerer med dagen!

Hei,

nå er det 17. mai endelig! Det har gått fort, for jeg visste ikke at mai tok slutt så fort! Det skal bli koselig å treffe familien igjen og spise masse pølser og is!
Det er sol, noe som er herlig! Ikke en eneste sky på himmelen :)

vrvarsel

                                                                                                 Kilde: yr.no

Hvertfa, gledlig 17. mai!
Har dere noen planer for dagen da? :)

dsc0047

Just smile

Heidu!
Det var lenge siden. Eller for meg er det det. Det skjedde noe rart med blogg.no så det var ikke mulig å legge inn innlegg. Dumt.no. 
Hvertfall har helgen vært topp! Jeg sier helgen for jeg hadde fri på fredag, så det føles veldig ut som en søndag. Jaja, jeg har vært i byen med bestevennen, og vært å solt meg, sett på Melodi Grand Prix semi-finale. Det var såå mange dårlige innslag fra forskjellige land. De beste var Norge, Moldova og Azerbaijan. Hehe, alle de gikk videre så. Idag er det finale, og jeg gleder meg! Jeg holder en knapp på Alexander!

Idag har jeg vært på photoshoot med Arkaden-folket. Det var utrolig gøy, og bildene henges opp i august. Og vi (meg og Anna) fikk stylist, så vi fikk klær til 1400 ogsånt. Hehe, og bildene ble fine! Dere får se et bilde av oss senere, for da har vi fått noen av de beste av oss.
Her er bildene fra fredag;

1

2

Neida, det var en sløyfe fra H&M, som egentlig ikke satt så bra. Ser ut som en eksamenshatt :o

4

Hedda er laaaang. Og vakker. Fin kjole? :)

5

Å kom igjen! Hvem har vel ikke tatt et "posere på trikken/buss/toget" bilde føør? :o

6

Sole seg. Fine solen.

7Hatt en fin helg? :-)
Heier dere på Norge under Melodi Grand Prix o9 etterpå eller? :'D


g

FASIT: HVILKEN ER DEN EKTE

Alle de som tippet på den grønne, hadde riktig :-)

hvilken er den ekte2

Kommer med innlegg senere idag :)
be there 2g


HVILKEN KJOLE ER DEN RETTE?

Her har dere et bilde av min yndlingsskuespillerinne Sandra Bullock
 > også har jeg redigertl litt.

Hvilken kjole er den rette? Den blå eller den grønne?


hvilken er den ekte


Jeg skal røpe løsningen i morgen :)
g

Matematikk er fornuftens musikk.

Idag hadde jeg matteeksamen. Jeg er sikker på at flere hundre elver fra forskjellige skoler kom opp i matte de også. Stakkars dem. Eller, det er jo noen som faktisk forstår matte av å bare se på formelarket og oppgavene. Det er en gave. Også er det noen som ikke vil komme opp i matte, for da synker snittet ditt hvis du får dårlig. For matematikk er egentlig et tenkefag. Alle sier det er et muntlig fag, men er ikke nesten alle fag det? Hvertfall, så er matte fornuftens musikk. Skal du få deg en god jobb/utdanning må du være flink i matte og faktsik skjønne språket. For det telles så utrolig for fremtiden!

Jeg synes matte er dritt. Jeg liker det ikke, men jeg kan det meste. Jeg synes at man skal ha vagfritt eksamensfag istedet for trekking. Det er forskjellsbehandling for dem som kommer opp i norsk eller engelsk, for det er jo lettere å mer avslappende. Å skrive en tekst, er ikke det samme som å sitte med passer og pennen godt knyttet til fingrene, vente på at tiden renner ut, sånn at du kan komme deg hjem. Omsider blir det snakket om prøven, og da finner man ut at det du gjorde, ikke var så bra likevel. Men i norsk er det ikke et fasitsvar. Sensor kan være snill og like tankegangen din, men i matte er det BARE riktige og feile svar.

rdbukse
Meg idag. :)


Hva synes du om matte?
Hva ville du kommet opp i? :)


g

Av natur er alle mennesker like, men i handling er de svært forskjellige.

Natur er fint egentlig. Jeg tror at hva de fleste savner når sommeren kommer er naturen. At det er så varmt, og samtidig så friskt å være ut i den frie naturen. For det er sånn at naturen er for alle. Men da må man tilpasse seg naturen.
Og natur er et veldig fint ord.  Jeg synes alle passer til naturen. Folk med sorte og dystre farger, jenter med brunkrem, inne-mennesker og unge. Kom dere ut! Nå som det er så varmt. Ikke bare dra til stranda, men dra også ut i naturen :-)

BTW: Jeg er ingen speider.

På skolen idag tok Anna et veldig fint bilde som jeg ble glad i. Det som er at det egentlig er en liten sti ned til butikken, men det ser ut som at jeg går nedover en hage siden fargene er så fine og det er blomster med.

naturÆsj, eksamen i morgen i matte. Gruer meg!g

Eksamensforbredelse isteden for musikk?

Jeg er så lei av matte akkurat nå. Jeg har ikke tentamen, men EKSAMEN på onsdag. Får lure på hvordan det går. Jeg vet ikke. Jeg skulle gjøre matte i hele dag hadde jeg tenkt meg, men jeg går ned på rommet mitt eller til TV-stua nesten hvert femte minutt! Hva skulle jeg gjort uten Personal Cumputer eller Television?! Da hadde jeg øvd, men jeg klarer nesten ikke å konsentrere meg.
 
Fordi? Jo, fordi: Jeg er musikk-avhengig. Jeg nynner på musikk nesten hele tiden, noe som er irriterende, for da blir jeg fort lei av tekstene. Amy Winehouses tekster er så spesielle, at jeg lærer dem utenatt, og jeg må bare synge hele tiden! På skolen, på trikken, på bussen. Til og med i dusjen! He he ;-D Og jazz og RnB får man på hjernen på null komma svisj!

Er det noen spennende sider dere kan gi meg? Jeg kjeder livet av meg
Hva har du gjort idag? Eksamensforbredelse?

camillaoggard

Her er meg og Camilla en dag vi var på shopping. Savner det nå..


g

Loppis floppis

Jeg og Anna er glad i loppemarkeder! Vi dro, for noen uker tilbake til Nordseter og fikk kjøpt oss noen filler! Men det er vintage, så det funker. Og uansett er vintage utrolig kult.

lpiss

lppis

hard

Her er den nye genseren til Gard :-)
BTW: Det er GANT :D


Liker du loppis?
Vet du om noen?
(desperat) :D

når Memory is Full

Når kameraet er fult av bilder, og man ikke kan ta mer, står det "Memory is full"! Kanskje fordi jeg brukte det i går kveld. Hos Birgit. Det var bursdagsselvskap. Det var veldig koselig. Og det ble veldig sent. Vi var sånn 14 stk. men det ble senere bare færre og færre.

Skal bare legge ut noen bilder fra i går, for de fleste ville se dem :)

sdc10001

sdc10003

sdc10007

sdc10015

sdc10018

sdc10020
bursdagsbarnet:D

sdc10060

sdc10076

sdc10048heyho'

når jeg drar til byen med Pappa

... skjer det mye rart! Hehe neida. Men jeg liker å dra på shopping med oldiser :-) Man plukker ut en ting man liker også før du vet ord av det står de i kassen, klar til å betale. Kanskje du kjenner deg igjen?
Vi gikk hvertfall fra Oslo S til Bogstadveien og inn på Urban. Pappa liker butikken, noe som er kult! :D
Så jeg, vi kjøpte en bukse til meg fra Wezc og jeg ble glaad :D Pappa kjøpte seg ingenting. Han har jo alt.

Så dro vi til slottet hvor det var sånn vaktbytte. Det var morsomt å se på, og fin musikk. Korps :)
Men jeg må si at det var ganske kjølig i byen idag. Selv om sola skinte, så var det veldig kald bris :o

sm22

seme

seemeHatt en fin dag idag?
Blitt no' shopping? :)

lei av Gult, på med Lilla - new header

Da har jeg fått nytt design. Jeg synes at gult ble nokså stressende, så jeg byttet til noe mer Gard,påenmåte.
Lilla har vært min favoritt farge i det siste egentlig. Det er en veldig fin farge, som nesten ikke blir brukt altfor mye.

doyyy

Hope you will enjoy it :)

fredagskvelden burde Hylles

For det er så deilig med fredag. Veldig deilig. Ingen skole. En god natts søvn og masse iskrem til alle filmene du skal se. Man har ventet på denne dagen en hel uke, og endelig er den her. Hehe, den er jo ganske verdifull. Bortsett fra at jeg kom opp i matte til eksamen, og må gjøre litt matte i helgen. Surt, men jeg er villig til å lære, og jeg tar alt om en utforfdning.
Idag har jeg bare vært hjemme. Fri fra skolen. Fri fra alt bråk. Det reger masse nå, eller gjorde. Og regn er egentli veldig fint, med tanke på at jeg hater regn. Det gjør meg deprimert. Også er det så ubehagelig å stå der i kulden, mens du blir våt.
uff.

Så jeg har tatt noen bilder idag. For regn er jo så fint. Og bildene ble fine ^ ^

rainpower2

rainpower3

rainpower5

rainpower4Hva skal du i helgen?
Hva synes du om bildene? :D

Langhelg & Ugly Betty

Dagen har egentlig vært mest tidsfordriv.
Vi gjorde matte på skolen ellers kunst og håndverk. Fikk igjen sånn filmprosjekt. Fikk 6 på filmen og 5 på permen. Veldig fornøyd.
Jeg har søkt på Oslo By Steinerskole., En privatskole i Oslo, som er ganske bra. Det er en kunstlinje der som jeg vil gå på. Midt i blinken for mindel. Hehe, for jeg tror ikke på Elvebakken. Liksom 50 som ikke kommer inn.
Vil ikke være en av dem!

Tiden går egentlig veldig fort. Snart er det farvel ungdomskole :o
Og hei, Videregående. Rart.
I morgen har jeg ikke skole, bare så det er sagt. Også på mandag får jeg fri. Langhelg.
Dritdigg.

Vel, her er meg idag. Det er ikke fint vær, så jeg har sett på Ugly Betty i hele dag. Derfor så sent innlegg.

eye...

Selvrespekt

For at man skal føle seg vel i de klærene, må man ha litt selvrespekt.
Går du med klær om er kule, men er ubehagelig å gå med, mangler du selvrespekt. Å se seg selv i speilet å tenke "jøss, dette var vel da ikke så ille" eller "nå ser jeg bra ut" er BRA.
Du skal ikke gå rundt med klær som du ikke føler deg vel i, eller har noe godt forhold til.
Du er den du er, og ingen skal komme bort til deg å si hvordan du skal kle deg. Det handler bare om å takle at folk stirrer på deg eller gir deg kommentarer. Sånt skjer. Selv de med veldig god selvrespekt eller selvtillit får kommentarer og blikk, og man vet jo aldri hva dem tenker?
Kanskje de ikke liker det, jeg vet ikke.

Her jeg meg idag

lay down


Hva synes du om turkis? :)

byen, fint vær og Butikker kommer godt overens :)

Idag har kjære Anna bursdag! :)
Gratulerer til deg :)

Idag har jeg vært litt på skolen, du skjønner; vi sluttet faktisk etter 4 time :D kvart på 12.
Så jeg dro ned til byen med Anna, Camilla og Martine. Vi spiste på McDonalds.
Så møtte jeg Hedda, og hun skulle ha en topp, en veldig veldig fin en :)

Vi skal se på Løvenes konge ikveld.
64298087093


Hva syns du om den?

Jeg har også kjøpt to nye ting. Sko og briller :) fra H&M. Altså hvis de har noe fint på H&M så kjøper jeg det! Elsker tingene der og alt som har med H&M å gjøre! Også er det jo overalt, så bedre for meg da vettu :)

gekk

g
Og dere!

Snart 17.mai
flagg


årets must = SOLBRILLER

Nå er det kommet en hetebølge over til Oslo tror jeg..! Det er så utrolig varmt og herlig. Hva gjør vi med gensere egentlig? Vi bare holder den i hånda hvis det blir litt kaldt senere, men det er ikke kaldt! Det er nettopp det.
Derfor trenger man sommerklær! Kjole eller shorts? Og solbriller! Solbriller er årets "must", synes jeg. Solbriller i forskjellige fasonger, en fasong for alle! I forskjellige farger og design.

Jeg har 8 pr. solbriller og går med et forskjellig par hver dag. Har jeg noe rødt på meg, tar jeg på de røde. Altså forsåvidt, er det ganske lett. Og kult.

Har du noen solbriller? Hvilke type? Farge? :))

dsc0043
mine kjære

w

jaja.

søndag søndag søndag

Hva mer kan man si? Det er en søndag, for guds skyld! Hva kan man gjøre? Jo, forbrede seg til den neste uka, og håpe på at alt ordner seg. Lese til prøvene du skal ha dagen etter, og bare stresse helt ut!
Æsj.
Jeg liker egentlig ikke søndager. Eller jeg finner roen i meg, men samtidig føler jeg meg så stresset! Det hørtes ikke normalt ut. Jeg har naturfagsprøve i morgen om energi og effekt, akselerasjon.
Men heller så er jeg med Hedda og gjør meningsløse ting som å spille Buzz, male, svare på en Quiz om meg, gå til en forlatt hytte i skogen og spille bandmington. Se på Project Runway og ta bilder. Jeg anbefaler Project Runway for dem som er motegale og design-inspirerte!

Vell, dagen har vært litt st r   e       s                              ssss en dee.


Har du hatt en fin dag så legg igjen et spor! :)

wannaplay

Hedda.
Ledda.
Fedda.
Kjedda.

a drunk Day

Først vil jeg snakke om dagen jeg hadde i går.
Som var veeldig innholdsrik.

Jeg og Hedda lagde Oreokake, som vi har filmet, som er under. Håper dere liker den :)


Kaken ble foressten veldig god! Og jeg tror jeg ska ta et  stykke nå :)

Så var jeg i bursdag hos bestemor, 69 år. Gratulerer til henne altså. Det var veldig koselig. Det som var sykt var at kusina mi hadde akkurat lagd den samme kaken, SAMME OPPSKRIFT, samme dag! Ja, det var helt sykt. Hehe

Også dro jeg til Linn Heidi, bilder nedunder. Det var koselig.
Det var meg, Camilla, Ida, Live, Anna, Linn Heidi, Katrine, Martine, Malin, Maria, to niendeklassinger, Birgit, Hanna, Eirik, Sean, Odin. Også kom Kama og en venn, men de ble ikke lenge.

Her er bilder:
BTW: Kvaliteten er fucka, for jeg tok bildene med mobilen

01052009066

01052009070

01052009071

01052009073

01052009074

01052009067
hits