april 2011

hei fra paris

Hersens mobil-fitte-blogg-ting.. Jeg har endelig oppdaget at det er internett paa rommet, og naar jeg skal sende bilde, saa gaar det ikke. Men jeg skal ikke gi meg. Hotellet ligger paa et noksaa fredelig sted. Helt stille, som om noen nettopp har sluppet en bombe, og vi (klassen min og jeg) er de eneste som overlevde. Men, det er egentlig utrolig deilig. Naa skal vi ut for aa male etc. etc. Kommer til aa bli göy. Det finnes ikke utropstegn.

BTW- mat er dritbilig her. Og blader.... Veldig trygt, med andre ord.

paris hjemmefra

Sitter og ser på nydelige Paris på "Google Earth". Se da!I morgen står jeg her og tar bilder, drikker en deilig frappè, snakker om kunst og shopping...Hvor fredfult ser ikke dette ut?Ah, bylivet. Sees om 7 dager! (kan hende jeg oppdaterer på veien)

herlige

I morgen reiser jeg til Paris. Ahhhhh, elsker du ikke bare ordet reise? Frihet, ferie. All ventingen og spenningen til reisedagen kommer, og når den først kommer, skjelver man i støvlene i håp om å ikke glemme... noe som helst egentlig. Jeg overpakker hver gang. Selve pakkingen tar ti minutter, men planleggingen og alle systemene du har stelt i stand, tar knappe to dager.... om du er meg, da. Før hver gang enten Hedda eller jeg skal reise, møtes vi alltid for å snakke om hvor fantastisk en av oss skal ha det. Like koselig hver gang (for den som skal reise, den andre vil jo bare legge seg under dyna), og selv om Hedda og jeg har så sinnsvakt ulik smak, pleier vi alltid å kjøpe en gave som motparten liker. Men denne ferien skal jeg bare kjøpe gaver til meg selv. Jeg har jo ingen klær!

oui pari

Jeg reiser til Paris om to dager, og sommerfuglene i magen er klare til å ta tak i meg. Jeg har selv aldri vært der, men de som har sier byen er en av de fineste og mest fredfulle stedene på jord. Jeg klandrer dem ikke, det ser virkelig flott ut. Jeg gleder meg til å se alle designerhusene, vintagebutikkene, galleriene, hele stemningen i byen, all musikken, fortausrestaurantene, og selvfølgelig moten. Jeg skal ikke ha noe spesifikt, men hey - jeg må jo ha noe! Jeg må jo få sjansen til å si " - og denne kjøpte jeg i Paris" en gang i livet. Du burde ikke være bekymret for meg. Jeg klarer jo å si "oui". Jeg trenger ikke å vite mer på fransk. Oui oui oui.Jeg ga opp. Det er umulig å tegne Eiffeltårnet!

jeg skal se dem liveArctic Monkeys 6. mai. Vilt.

hot/not

tid for jobb, blogg
Da jeg begynte å se på "3 bryllup" på TV3, tenkte jeg "hva kan jeg gjøre som er et mer fritidsproblem enn å se på dette søppelet? åja, blogge!". Jeg hater å innrømme det, men blogging er litt trengende til tider. Ta et eksempel: jeg bodde hos pappa siste delen av ferien - pc'n lå hos mor - hva hadde jeg å gjøre utenom å se på dårlige kjærlighetskomedier (som, jeg elsker) og selvmordsrealiterte dokumentarer? - INGENTING - så - jeg savnet bloggen - slutt. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes blogging er positivt på alle mulige måter... Ja, med mindre du er 14 år og går med klær fra Vero Moda, men du får utviklet deg på den skriftlige-  og den kreative siden. Folk kan jo synes hva de vil om bloggen din, men det er din vilje og ditt pågangsmot som teller. Jeg er sikker på at 30% av mine lesere heller vil vente på å døden fremfor å bli avhengig av meg og min blogg.
utrolig deiligI dag bestod mesteparten av dagen av grilling ute i sola mens vi lyttet til radioen, leste ut to hefter med påskespørsmål, vasset i det iskalde vannet, og bare nøt den siste fridagen. Utrolig deilig. Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre i det siste, så det var virkelig deilig med litt avslapping. Not. Jeg har hatt kvadratroten av lite å gjøre.Bounty-iskremen er definitivt min nye favorittis! Herre gud. Det var kjærlighet ved første møte, og jeg kan ikke vente med å se den igjen......Hele påsken har gått utrolig langsomt. Jeg føler meg nå som en bil uten bensin: jeg startet ferien med full tank, og sluttet med baren dråpen igjen. Og det er akkurat passe. De eneste personene jeg har vært sammen med i ferien har vært familie, familie, familie, Hedda, familie, familie og familie. Familien min og jeg har hatt planer hver dag, som om vi faktisk er en liten vennegjeng. Men, jeg er faktisk litt glad den er over. Det har vært noen intense dager på sofaen (det kan jeg love deg), og jeg har gått glipp av tre-fire filmer, nettopp på grunn av at jeg har vært så jævlig død hele tiden. Og med et knips så begynner skolen igjen, hurray.

mintjakke - t / topman
briller / asos

nightlifeKom akkurat hjem fra byen sammen med familien på søndagsmiddag på Olivia. Jeg elsker å få en meny der jeg bare kan velge hva faen jeg vil. Prøve ut nye smaker og lukter. Visste du forresten hvordan en squash ser ut? Jeg så for meg noe eksotisk, noe friskt, fargerikt, søtt. Så fikk jeg heller noen oppskårte, grønne, usmakelige biter som tok halve tallerknen. Men jeg klager ikke, det smakte himmelsk.

Hadde jeg hatt muligheten til å spise ute, sove ute og våknet opp ute, hadde jeg gjerne valgt det. Klimaet er så utrolig mildt og fint for tiden. Ah, påskelykke.

kanye west in cèlineUtrolig kult å se at et så stort fenomen som Kanye West, holde en konsert i min favorittdesigners' klær, Cèline. Dette betyr jo bare en ting: at jeg bare se han opptre på Øya Festivalen 2011 i august! Jeg har lenge sittet og glanet på billettene på billettservice.no, og er livredd for at de skal bli utsolgt når jeg plutselig en gang (i fremtiden) har skaffet meg nok penger til å kjøpe et dagspass. Det hadde vært vilt! Det er virkelig ikke bare-bare at han tar seg turen til lille Norge, så det hadde vært kult å fått med seg.

Festivalen heter for Coachella, og arrangeres hvert år i California. Jeg bestiller billetter dit neste år, med en gang.

påskepåskepåskeaften

Var innom byen i dag. Oslo er så vakkert for tiden. Den gode lukten og de lyse omgivelsene. Rundt halve byen gikk jo rundt med shorts og sandaler, så jeg lurte litt på hvorfor jeg tok på meg skinnjakka.

Fashion Against Aids-kolleksjonen til H&M kom ut her om dagen, og jeg tok en liten titt på hva de hadde å komme med. Bortsett fra at ting var usedvanlig dyrt, var noen av plaggene fine.1250 ,-249,- Det er tross alt H&M. Jeg hadde kjøpt den om den hadde vært en hundrelapp billigere.

Jeg nøt også en god middag på byens vestkant, som senere førte til kino på hele familien.Ja, vi så "Skrik 4". Den var bra.

nok sagt


Morningen startet med joggetur. Nok sagt.

krimfiasko?

Ettersom at filmen "Skrik 4" gikk altfor, altfor sent i går, bestemte mamma og jeg oss for å se "Country Strong". En film med en ganske god historie. Selv om halve filmen bestod av gjesping og glaning fra min side, tok den seg opp på slutten. En film der man bare fulgte med fra start til stopp, uten den intense spenningen eller nervøsiteten. Men, den hadde masser av fin musikk.

Så til hva jeg har gjort i dag: jeg brukt hele dagen min på å finne ut av hva som er løsningen utenpå Tine-kartongen. Jeg vet ikke om jeg skal være skuffet eller stolt over meg selv; stolt fordi jeg klarte å løse den, eller skuffet for at gåten var syltynn. Dere får dømme selv.Ellers har jeg satt av tid til å finne ut om det går noen god krim på TV. Norge vet jo ikke hvordan man lager god krim, så det ender opp med de gode gamle, dem vi har sett titallige ganger før. Jeg klarer ikke amerikansk krim. De er ofte over streken, og er så sykt voldsomme. Britiske derimot er mye bedre. De er mer rolige, sannhets baserte og enda mer spennende, for du aner virkelig ikke hvem som er morderen. Danske, sa du? Skyt meg.Ellers har jeg lest til teorien. Pappa måtte jo bare kjøpe den tykkeste boka fra bokhandleren. Hva vil han at jeg skal gjøre? Ligge å smålese den som om den var en spennende historie? Glem det. Jeg vil heller brenne den fremfor å lese om ABS-bremser, flettemønstere og hvordan håndtere bilen riktig.Nå skal sk8erguttene i nabolaget prøve seg på noen nye triks, så jeg må poppe popcorn og lade kameraet, for dette er påskekrim jeg faller for.

(Get it? Faller...)

lysegulNei, jeg skal ikke starte interiørblogg. Jeg bare elsker de lyse fargene, og de små detaljene.

Det beste med påsken er vel den gode tiden. Det at jeg stod opp i dag og tenkte: "har jeg noe viktig å gjøre i dag? nei", virket nesten for urealistisk. Så jeg stod opp sent, spiste en sen frokost, og virkelig bare utnyttet tiden til det ytterste med bena på bordet, og øynene lukket godt igjen. Så dro jeg på joggetur. Min første i 2011. Klapp på skulderen. Jeg trodde aldri jeg skulle fullføre den dødslange strekningen (4 km) frem til bilen. Følte meg som en sprek pensjonist, for det var jo bare bestemødre som jogget ved siden av meg. Klapp på kinnet, heller.Ny skjorte, Monki.

Stikker til byen med mamma. Hun skal spandere en øl på meg, og jeg skal spandere en kinobillett på henne. Vi skal se "Skrik 4". Tu. Dè. Lu.


gøteborg i filmLOKA.

söta brorGøteborg var utrolig deilig. Vi hadde været på vår side, alle de beste butikkene foran øynene våre, trendy svensker overalt, og et bankkort som aldri ble tomt. Min første tur til Gøteborg, og jeg er veldig fornøyd! Det var på størrelse som Oslo, lett å finne fram, alt var på ett sted, og det var hverken ekkelt eller ubehagelig i gågatene. Mitt eneste problem var fuglene. De dukker alltid opp når jeg er tilstede. 

Om jeg hadde fått sittet på en slik trikk, hadde dagen ikke blitt stort bedre. Så søte og fine trikker. De passet inn, liksom.

På veien hjem spiste vi et herlig måltid på en restaurant (cafe?) hvor de bare solte laks (lax på svensk), og det var bare utrooolig godt! Skal begynne å gi fisk en ny sjanse.Viser innkjøpene senere, tror jeg.

gøt3borg

Stikker til Sverige. Åh, du aner ikke hvor mye jeg hater alt som har med PC å gjøre. Hadde jeg hatt en lighter, skulle jeg tent opp hele fuckings maskinen. Det fuckings bilde jeg skal laste opp bruker heeeelt vilt med tid. Fuckfuckfuckfuckfuckfuck. Jeg vet ikke engang hvilket kamera jeg skal ta med..

 make avatar

Åhh, jeg hater meg selv.

rød påske

Etter å ha hatt noen fantastiske dager på fjellet, sitter jeg nå hjemme og er (trommevirvel) solbrent. Hva skal til for å bli solbrent i Norge? Nærmere bestemt Telemark!?!? Der det går lamaer fritt og den nærmeste butikken er ti mil unna. Ahh, elsker hyttelivet! Neida, det er virkelig ikke slik det er. Det har vært en fint opphold. Jeg har opplevd en inntens varme på alle de skiturene vi har vært på (det var bare helt jævelig varmt), sinte, små (men store) lemmen på nært hold, litt regn, uendelig med fugleskrik, og en bestemor som ikke vet hvordan man setter ned lyden - på seg selv. Kan man klage?

Ja. Dere vet de reklamene hvor man sitter ute i solen, rundt bålet som er dekket med mennesker, spiser en unaturlig oransje appelsin, griller pølser mens man hoier og ler? Det er ikke realistisk. Skiturerene mine inneholder bare fire ord: "er vi fremme snart?" og "kan vi snu nå?". Jeg turte ikke engang å sette meg ned, siden snøen var OMRINGET med sure lemmen:Jeg ble så sur på en av dem at jeg nesten drepte den. Dog, det var ren underholdning å se den (bli spist opp av hundene som var tilstede) bli så sur.

Så nå er jeg hjemme. Dritsulten. Kjerringa på bussen hjem så på alt jeg gjorde, selv om det var å skru ned lyden på iPoden. Hun ville ikke snu seg. Drittkjerring! Men tilbake til "dritsulten". Jeg har hverken drikke eller mat.... ja, bortsett fra denne sjokoladen:Derfor er det lurt å ha gode naboer! Min gode venn Astrid (Heddas' mamma) kjøper alltid inn mat jeg liker, og hennes datter (Hedda), sitter alltid og underholder meg. I morgen blir det Gøteborg! Vi sjås!

easy easterStikker til Telemark for å tilbringe dagene med masser av snø, sol, ski, god mat, familie og påskekrim. Akkurat det som skal til for en bra påskeferie. God påske!

sannheten

I går:I dag:Jeg fikk panikk da jeg så været i dag. Jeg trodde det ikke var mulig. Nå har vi hatt sol, regn, sol også regn igjen. Det resulterer jo bare til at jeg må flytte ut av landet. Jeg takler det ikke mer. De tingene jeg har forbier for er fugler, blod og Nugatti, men regn og overskyet-vær kommer ikke langt etter. Du kan jo gjette hvilket vær det blir i morgen? Sjekk det ut her.

art

Når jeg skrev til min venn Hedda at jeg hadde heldagsprøve i kunst i dag, skrev hun "Oj, for en digg heldags!". Nei. Forestill deg å sitte i fire timer med et A2-ark og noen pastellkritt. Straks du er ferdig, er du ganske fornøyd med arbeidet ditt. Så ser du deg rundt om i klasserommet for å sjekke hvordan de andre gjorde det, og etter en to minutters runde, ser du på bilde ditt og tenker "å helvete". Akkurat det skjedde med meg i dag. Eller, jeg brukte ikke ordene "å helvete", men heller "bye, I'm leaving this world". Det er som om jeg er fanget på en skole fult av kreative spirer som skjønner, kan, og elsker faget sitt. Ok, jeg elsker kunst, men sammenlignet med folka på skolen min... Ikke sjans.

Så jeg dro til sentrum sammen med Celine etter prøven.Vi gikk innom Acne, og mens Celine klagde på noen sko, gikk jeg og siklet på alle de fine plaggene der. Jeg tok bilde av noen favoritter:Sykt fin lommebok! Plass til alt: kort, penger, pass, nøkler, speil, kam osv.Da jeg prøvde de på, ble jeg sykt skuffet. Fett design, men drit dårlig glass.Stoffet.Detaljene. Åh, blir gal. Har ikke shoppet på.... gud vet hvor mange uker. Jeg samler penger til Paris skjønner du. Reiser dit den 29. april, og da blir det antageligvis mye shopping, kjenner jeg meg rett.

Og ja, her er bilde jeg lagde, om du skulle lure:Oppgaven var å tegne noe abstrakt ut av et maleri. Hei farger.

oslo er lykke

Jeg synes skolen skal fikse flere fridager, slik at man kan tilbringe mer tid med familien. Jeg slepte far og datter (eeh) ned til byen i dag, for jeg skulle nemlig klippe meg. Hva skulle de? Bare bli med. Ja, pappa betalte, så klart. Men etter klippen (som tok en halvtime lengere enn forventet, for kortet mitt ikke fungerte), dro vi ned til Friday's og la på oss fem kilo. Ja, Oslo nå er helt fantastisk! Litt småkjølig, men hva kan man forvente? Det er Oslo, for hellsike!Vi fikk et kakestykke siden vi akkurat måtte betale 666 kr. Så alle servitørene stod rundt oss med ballonger og sang "lenge leve livet". Hehe, synes det var litt morsomt -

- om det hadde skjedd..... Pappa ble heller truffet av fuglebæsj.

mislykket morgen

Akkurat som om jeg ikke hater livet mitt enda mer, så stod jeg opp to timer etter vekkerklokka ringte i dag morres. TO TIMER! For meg betyr de to timene mer enn noe annet: jeg kunne fikset håret, blogget ferdig dette tullet her, lest i "veien til førerkortet"-boka tre ganger (den har 300 sider), spist meg en gourmet-frokokst av dimensjoner...... øvd på skolearbeid, snakket med tre venner (samtidig) i telefonen, klippet gresset, vasket gulvet, sett på ekstra materiale til Ringenes Herre, kjøpt meg noen fine sko på nettet...... brent matteboka mi oppå en klippe og lagd en marshmallows-bh...... lest ferdig alle bloggene jeg leser (10 stk), og løpt ned til byen og opp igjen for å bytte PC, for denne greia er treigere enn mormors hukommelse.

I går var jeg på frognerfest, siden jeg har studiedag i dag. Det var interessant å feste på en tirsdag, med tanke på at det var INGEN busser/tog som gikk, så jeg måtte benytte meg av trikken. TRIKK. Hater det ordet, det gir meg grøsninger. Hvertfall, et bilde:Jeg tror jeg var verdens dårligste fotograf den kvelden. Her holdt jeg for blitzen (neida, Marte er bare zykt blek), og jeg følte det var ingen som ville bli tatt bilde av mens de satt der, på gulvet, så jeg lot kamera ligge i lomma. Og Anita - takk meg for at jeg ikke ligger ut det bilde av deg. Internt.

Nå skal jeg klippe håret! ...klokken 2 på en tirsdag? Åja, studiedag.

 

 

 

.... Nevnte jeg studiedag?

quiet

Hvorfor finnes det ikke en verden som inneholder skyfri himmel, nedbrente skoler, gratis kaffe, magasiner og designerklær, glade mennesker, uendelig med penger på kontoen, strender i alle retninger, et senter kun for sko, påskeegg under hver busk, festivaler hver helg, og kjendiser i alle retninger? Hadde livet mitt vært en fyrstikk, hadde jeg gjort alt jeg kunne for å brenne den opp. Litt for dyp der, kanskje? Hallelujah.

t

T by Alexander Wang.

Så minimalistisk. Så enkelt. Så genialt.

week, end

Har du noen gang hatt helger der du bare vil bryte all kommunikasjon, ligge død og spise iskrem rett fra pakken? Vel, det var meg i forrige helg. Jeg lovet meg selv at dette absolutt ikke skulle skje igjen, og det gjorde det heller ikke.

Lørdag

En perfekt lørdag til å finne noen skatter på de forskjellige loppemarkedene rundt om i byen, men Sigrid og jeg tok heller turen til skolen, nærmere bestemt Kulturfestivalen på OBS, der iverige studenter kunne vise seg fram fra sin beste vinkel. Jeg valgte hverken å stille ut maleriene mine, eller å synge "Ain't No Mountain High Enough" fra scenen; jeg var der bare som gjest. Et veldig bra konsept for skolen! Tommel opp!

På kveldingen inviterte Birgit meg og Kristine over på jacuzzi-kveld med mat, mojitos, prat, og selvfølgelig bading i jacuzzien til Birgit. Aaaah, mer avslappet har jeg ikke vært på en lang-lang tid.

Sjokolade, mojito og jacuzzi er en fin kombo. Med tanke på at både Kristine og Birgit så ut som Baywatch-babes, må jeg virkelig få rævva i gir og begynne å trene. Men, som den Duracell-kaninen jeg er, gikk (løp) jeg senere ned til Linn Heidi, som hadde et lite nash. Etter å ha sett på bildene jeg tok av Anna og meg, fant jeg ut at jeg virkelig må begynne å barbere meg oftere. Det er jo ikke pent! Uff.. Søndag

Dagen har vært lang! Planen i dag var egentlig bare å slappe av hjemme, men jeg fant straks ut av at jeg ville på loppemarked likevel. Så jeg møtte Anna, og jeg håpet bare på (igjen) at jeg ikke skulle finne noe jeg likte. Jeg fant noen filmer, men kom meg heldigvis unna tre loppemarkeder uten å kjøpe tre skjorter og fire gensere. Stolt av meg selv.Har sikkert sykt mange skrivefeil, men har hatt et hevet hode og noen tunge øyne i hele dag, så jeg skylder på det. Natta.

hot flash

Jeg vet ikke hva som er verst: tanken på at jeg brukte femti minutter på å fikse internettet, pga. den hersens orkanen som er ute, eller det at jeg ikke får sett Arctic Monkeys på Sentrum Scene 6. mai? Kanskje den siste. Da er jeg nemlig i Paris, og kan derfor ikke kapre et tidligere fly. Litt kjipt, men får håpe solen skinner like mye i Paris som den gjorde i dag!Det var utrolig befriende, avslappende, varmt, og deilig å sitte ute i solen idag. Jeg ble overrasket over hvor varm jeg var, og da Sigrid bare satt i singleten, ble jeg virkelig forbauset. Forbauset over varmen - i april!? Er ikke det sånn "wow" faktor? Jeg vet ikke. Deilig var det hvertfall. Og helgen skal bli enda deiligere...

shorty got low, low, low, low..

Du vet den følelsen du får når foten din, med et uhell, toucher noe hard i stor fart, og det gjør så INSANELY vondt? Vel, den følelsen har jeg hatt hver bidige time hele uka. Det har vært en helvetes uke uten like, og alt har stort sett kommet fra skolen. Har hatt innleveringer, prøver, fått igjen prøver, øvd til fremføringer, and so on.. Skuffet over meg selv, skolen, lærerne, og hele livet generelt, for å være litt dypere.

Men noe har jeg gjort. Jeg har rukket å bli forelsket i Amalies hus, og ikke minst hennes rom.Så stort. Og inngangen var nydelig..Vi arbeidet i flere timer i strekk, mens vi spiste og drakk solo.Ellers, nada. Glemte faktisk bloggen helt en stund. Jeg har aldri vært lykkeligere.Just nu bor jeg sammen med besteforeldrene mine, noe som er sykt koselig. Hjem til middag, og ved et knips så får jeg alle de godene jeg vil ha... Neida, de jobber ikke som et catering firma, men mangel på hygge er det hvertfall ikke! Også en grunn til at blogg.no ikke har vært aktuelt de siste dagene.

kjipt på en god måte

Etter å ha gått fire etasjer opp, fire etasjer ned og to klasserom feil, er jeg veldig glad jeg er hjemme fra denne konsentrasjonsleiren (skolen). Ja, og det hjelper ikke stort når man har verdens styggeste sang "I just had sex" på hjernen. Huff, jeg skal aldri høre på radio om morningen igjen. Når jeg ser tilbake på dette, ser det ut som om jeg har et ganske kjipt liv. Og nå som jeg skriver dette, ser jeg bare hvor utrolig kjipt blogg egentlig er.

Etter en lang matteprøve bestående av minefelt og feller, var det godt å få igjen noe jeg virkelig hadde jobbet hardt med:En toppkarakter i kunst og en bunnkarakter i matte. Ja, det veier opp. Og hei - taco til middag!Jeg begynner å lure meg selv. Er livet mitt egentlig så kjipt? Eller er det bare jeg som er bortskjemt, og ikke vet hvor godt jeg egentlig har det? Alt tatt i betraktning er det bare prøver og regnfulle dager (og drømmer) som er kostholdet mitt for dagen, og bortsett fra det, så har jeg det faktisk ikke ille. Jeg mener, jeg har hverken en jobb eller arbeidsoppgaver hjemme, så det er virkelig ikke synd på meg. Eller, en jobb hadde vært nytttig, men utenom skolen, lever jeg egentlig på en (regn)sky. Det er bare vanskelig å tenke seg.Alle lurer på hva "knot" betyr. Det betyr vel å knyte? Rart nett, men jeg fikk det tross alt gratis, så man skal ikke klage. Noe jeg er verdensmester på.På loppemarkedet jeg var på søndag, fant jeg et stort fotoalbum til "året 2011"-bildene mine, og en sesong av Sex and the City. Jeg tror det kommer til å bli en flott tirsdag!

ÆÆK - først engelsk. Hmm, jeg trodde jeg var fri.

schwesterDisse er tatt av søstra mi, ute i skogen. Åååh, jeg ønsker meg bare SÅ et kamerastativ. Bildene blir hundre ganger bedre, og det er perfekt å bruke når man skal ta bilder ute når det er kaldt, mørkt, og det eneste man tenker på er varm drikke, varme tepper og en god film foran TV'n. Akkurat nå skulle jeg ønske at skolen brant ned, slik at matteprøven jeg skal ha i morgen blir utsatt. Virkeligheten suger.

scoreLoppemarked idag, igjen. Dro med Anna, som akkurat har kommet hjem etter en uke i Malaga. Misunnet henne ikke, eeeeem. Kjøpte meg altfor mye til en altfor liten penge. Utrolig hvor mange kupp man får av å bade i klær, bøker og antikk. Jeg er hvertfall glad jeg kom meg hjem. I live.

a-llergisk mot morninger

Jeg skjønner virkelig ikke dette med A- og B-mennesker. Vi er vel alle B-mennesker? Jeg har hver gang noen har spurt meg, sagt at jeg er et A-menneske; jeg liker å stå opp tidlig, slik at jeg får mye ut av dagen, jeg liker å være tidlig ute, jeg liker de stille morningene hvor ingen er til stede, og jeg står opp tidlig for å velge blandt det beste vi har i kjøleskapet først, selv om det bare er gulost og kokt familieskinke. Hvem er det jeg lurer? Jeg hater å stå opp tidlig!Når vekkerklokka ringer, sier jeg ikke: "pling, nå skal det bli deilig å stå opp!", men heller: "å, faen, kan noen plis myrde meg". Det å stå opp tidlig er som å ta tjue push ups med en pakke vedkubber liggende over deg. Det er faen meg ikke deilig. Det er som om jeg er limt fast i senga med RX-lim, og det eneste som kan få meg opp er om verdens sterkeste mann hadde dratt meg ut av senga. Jeg lurer på hvor mange ganger vekkerklokka har ringt og jeg har tenkt: "nei, faen heller, jeg slutter på skolen". Nærmest hver dag. Det hadde vært deilig, liksom, men jeg er jo ikke dum. Forhåpentligvis.I dag var en morgen jeg stod opp tidlig og tenkte: "faen heller, jeg lager meg en god frokost". DET er ulikt meg. Selv om jeg har gjort det tre ganger denne uka.Jeg stikker på loppemarked (igjen) for å kjøpe meg en vekkerklokke jeg faktisk kan vi glad i. Mobilen min kommer jo til å bli ødelagt, ettersom jeg kaster den i veggen hver morgen for at den skal skru seg av.

rihanna vogue aprilI mars var det Lady Gaga som var på forsiden av Vogue, og nå er det Rihanna sin tur. Jeg har begynt å like Rihanna med årene tror jeg. Før var jeg ikke blodfan, men akkurat nå er jeg bare gira på mer fra henne! Elsker stilen, stemmen, håret og hennes store comeback - jeg tror hun aldri har sett bedre ut.Disse bildene er bare så sinnsykt fine! De er akkurat hvordan jeg liker dem: lyse, friske, rene, sensuelle, enkle og vakre. Herregud.Dette coveret er bare helt sykt! Kan se på det i flere timer uten å bli lei. Det røde håret - hvorfor har ingen tenkt på det før? Noe så enkelt. Plutselig kommer hun med et rødt hår og alle blir forelsket. Jeg blir forelsket.

ceasarI dag var det duket for loppemarked på Huseby skole, og vi var klare med albuer, øks og tåregass som Rikke så pent sa det. Bare ignorer hun jenta nederst på bilde, hun var så sugen på oppmerksomhet, stakkar.

Men - jeg kjøpte meg to ting!Det er ikke ofte jeg kjøper med meg møbler hjem (les: aldri), men i dag ble et aldri så lite unntak. Jeg så, eller Sara så først denne Ceasar-ish-lampen, og jeg ble veldig mistenksom på om jeg skulle kjøpe den eller ei. Det var ikke kjærleik ved første blikk, det må jeg ærlig innrømme. Men etter litt grubling tenkte jeg: fuck heller; den er jo sykt kul! Så jeg kjøpte den, billig.Jeg trenger jo en leselampe til mitt nye rom. Også kjøpte jeg meg en jakke:
På huuuuuuuuuuuuuuuuuk.

Nå har jeg tenkt til å rydde litt på mitt nye rom, som er sykt svært, så det kommer nok til å ta noen timer. Fått meg dobbeltseng og greier. Snart venter det også en flatskjerm-TV. Forandring fryder. Igjen.

E.TEn merkelig video. Men, det var mye vakkert i den også, men igjen. Merkelig.

you can't fool me!

Etter fjorten prøver, hundreogfem innleveringer og sekstitusen ord skrevet ned, er det veldig befriende, og fortjent, at helgen endelig er her. Det jeg virkelig kunne trengt akkurat nå er en stor vinflaske, masser av mørk sjokolade, noen gamle VHS-filmer, et varmt boblebad og noen venner som liker å snakke og drikke. Slike fredager må jeg få til oftere, men akkurat nå har jeg mer lyst til å henge meg selv med hengekøyen utenfor enn å ha teselskap hjemme.

Jeg har også lyst på en bra hårkur. Åh, du har kanskje ikke hørt: jeg har farget håret blondt:Jeg er både skuffet ovenfor meg selv og mine venner for at en god aprilsnarr aldri kom. Jeg mener, hva skal til? Bare skru på noen våte øyne og si du må flytte til Molde. Jeg får frysninger. Neida, fin by, fin by.Ellers er jeg virkelig imponert over gratisbladet Massiv. Alt er satt sammen på en pen, smart og ryddig måte, og det er bort med ting og tang som ingen bryr seg om. Hvorfor koster det ikke penger? Jeg hadde ikke hatt noe i mot om å kjøpe det i butikken.

OM jeg skal ha den!OG de.. (selv om jeg har noen helt identiske)

Lommeboken min kommer til å lekke når jeg får penger inn på kontoen igjen. I det siste har jeg bare brukt penger på mat, siden jeg ikke orker å lage matpakke om morningen. Femti kroner her og en hundrelapp der. Hvorfor Gard? Jeg får vel mat hjemme? Eller, åh, jeg glemte... Jippi, fredag sant? Vel, nå som broren min er hjemme skulle han spikke sammen noen greier, og det beste kan kom opp med var pølse med brød. PÅ EN FREDAG?! Det burde vært en lov mot det.Bare slang med dette og, siden farger har blitt så sykt akkurat nå. Jeg har da ingen knæsje farger! -- eller, min garderobe i 2009 kanskje, da jeg elsket å sette sammen mine lilla bukser med mine turkise sko, men den tid er over. Nå ser det ut som jeg skal i en begravelse hver gang jeg går på bussen. (har jeg tatt den vitsen litt for mange ganger?)

 Fantastisk.

PZZZZ: Endelig har loppemarkedsesongen endelig kommet! Jeg skal på et i morgen, gleder meg! God helg.

 

hits