april 2010

time has come

Jeg rakk toget. Bare fordi jeg brukte tiden godt. Jeg gikk fra kunsttimen et kvarter før jeg skulle dra. Jeg løp opp trappen til første etasje. Sprang opp til bussen. Så bussen jeg skulle ta stod og ventet på meg. Løp til bussen. Gikk av bussen i en rykende fart. Gikk deretter en snarevei gjennom et senter på Oslo S. Så ikke på bladene på Narvesen. Gikk rett fram uten å dylte bort i andre. Løpe ned rulletrappen, trykke på dør-knappen og jeg var inni toget.

La oss si at jeg gikk et kvarter og ti sekunder ut døren. Gikk opp trappen til første etasje. Jogget opp til bussen. Sett bussen kjøre forbi meg. Tatt neste buss som gikk rett etter den jeg mistet. Gått av bussen og håpet på å rekke toget. Glemt å ta snareveien gjennom Oslo S. Tatt en kikk på bladene på Narvesen. Dyltet borti en eller to og mistet noen sekunder. Gå ned rulletrappen. Om alt dette hadde skjedd, måtte jeg hatt sett på toget kjøre fra meg.

Det er rart hvordan du akkurat rekker noe. Tenkte tilbake på hva som kunne hatt skjedd om jeg ikke hadde rukket toget. Derfor var det lurt å se på den turkise klokka mi, akkurat i det tiden var inne.
kan man høre stillhet?

Det spørsmålet har jeg tenkt grundig gjennom altså. Det at man hører stillhet er litt tvilende, men man kan høre når det er ordentlig stille. Ute. Inne. Hvor hen du er. Stillhet er noe du står for selv. Jeg kunne godt ha vært i et rom, i en lang tid, gjort det jeg ville gjøre uten noen lyd. Stillheten hjelper oss, eller hvertfall meg, den hjelper oss til å fokusere når man er alene, på alt mellom himmel og jord. Du begynner å se rundt i rommet og lurer på "hvorfor i helvete sitter jeg her nå?", eller "hvor ville jeg ellers ha vært?". Sånne ting. Du får tid for deg selv, noe som er sunt, og du trenger ikke å tenke på noe annet. Du bare hører etter, og venter på at stillheten kan sige inn.


(æsj. pcn tok ikke imot bilder, da får jeg ha uten)...

lykke for Sandra Bullock

Nå nylig kom det ut at Sandra Bullock og Jesse James skilles for godt. Det har vært mye spekulasjoner rundt akkurat dette, og hvor hun er nå vet ingen. Eller jo, jeg vet. Hun er alene og trenger tid for seg selv. Og nå som Sandra er alene, kom hun ut med nyheten at hun har fått et barn! Hun har ikke født barnet, men hun har adoptert lille Louis Bardo Bullock! Jeg synes det er flotte nyheter både for Sandra og for oss som liker henne.

Jeg bare gleder meg til at bladet kommer i butikkene. Jeg skal kjøpe to eksemplarer. Nei, tre. Kanskje fire. Haha, elsker bladet People og forsiden, OG det som står inni. De kårer nemlig verdens mest vakre mennesker. Gleder meg til å lese!årets andre is

Jeg lurte på hvorfor jeg tok med meg jakke på skolen i dag. Jo - fordi det regnet i går! Og i dag tidelig as a matter of fact. Det er kanskje en av grunnene til at jeg hater regn. Kaldt, vått og det ødelegger håret ditt!

Dagen på skolen var chill. Slapp tidelig ut slik at vi kunne kjøpe is med skolens penger. Eller så var det euritmy-forestilling og vi dro når den var ferdig. Sånn var det. Digg var det også å ta bussen hjem. Føler at bussen er så mer sosialt enn toget. Altså konduktørene på toget er grusomt skumle. Men bussjåføren er bare helt verst. Men nok om det.

Jeg ville ha is idag, og det fikk jeg. Med de femten kronene jeg hadde igjen på kontoen kjøpte jeg meg en Solstick. Og godt var det. Nå sitter Hedda og spiller piano og later som at hun er så flink. Men egentlig, så er hun det.


liker ikke!

Må bare si noe;
Hva gjør den Liker-knappen under mine innlegg? Eller under alle bloggerenes innlegg? Den dritten her:

ÆÆÆ!
Jeg vil ikke ha den der. Få den vekk! Blogg.no skal liksom bli så gode at de samarbeider med selveste storebror Facebook, og det er jo for meg utrolig dumt! Og ikke minst stygt! Og når du skal logge inn på blogg.no, så kommer det sånn "Leserne liker"-fittedritt. Jeg driter i om at 50 personer liker at Lise fra Rumpedalen videoblogger i familiens bil! Det er kleint.

Blogg.no, borte bra, hjemme best.

Den er der fremdeles, er den ikke?
 

jeg lever!

Kanskje det er noen som lurer på hvorfor jeg ikke har blogget så mye i det siste? Grunnen er vel at jeg bor hos mamma, og der var det internett i tjue minutter men så gikk det sin vei. Synes selvfølgelig dette er forferdelig trist! Selv om jeg bare hadde blogget om crap om jeg hadde hatt nett. Oooooog jeg vet dere savner det!

Men ærlig talt; internett er veldig viktig for meg! Vet det er noen ganger litt flaut å innrømme det, men det er fakta. Hvertfall for oss som blogger og vi som synes data er digg. Men siden coopertesten har det ikke skjedd stort. Mye skole og lite tid til Paradise hotel. Matteprøven i morgen kan bare henge seg selv. Vil ikke ha den.

Har dessverre ikke tid til noe bra innlegg, men bra jeg oppdater hvertfall ;-)

Nå blir det matte og Paradise hotel, faktisk, med Anna. Får se om hun har noen blader jeg kan låne!

det var slitsomt

Virkelig. Coopertesten var bare helt forferdelig. Har jo tatt den før, men siden jeg ikke har trent på ett år (nesten), så var det helt grusomt! Celine og jeg tok føringen fra start av, og løp to runder før noen tok oss igjen! Resten vil jeg ikke snakke om. En og en kom passerte forbi meg, og jeg tenkte bare "screw them".

// heldigvis stod sexy Linn Heidi og ventet på meg ved bussholdeplassen.
Jeg kjøpte Urge! Den var god! En dusj nå er også sikkert godt...

fri

Jeg blir bare helt fantastisk glad når Facebook funker på skolen! Og uten reklame! Hva er vitsen med å blokkere facebook når det finnes mange måter man kan bruke det?

Er på skolen nå og har fri i to timer. Du ville kanskje sagt "heldig!" eller noe, men jeg er knapt glad over at vi har fri. Fikk fri fra kunsten. Har coopertesten etterpå, og det kommer til å bli et mareritt! Er for lite trent og jeg vet det kommer til å bli smertefullt! Og i tillegg til det så har jeg diverse prøver og framføringer. Elsker livet mitt!

Merknader nå er å bestille billetter til Lady Gaga! Må prøve å skaffe det, siden det kommer til å bli show!


// shopping med Kristine og Birgit på UFF! :-)

tid

Jeg hater å ha mye å gjøre. Hvertfall når det mye å gjøre på kort tid. Nå har jeg matteprøve, engelskframføring, løpetest, finne ut hvilke klær jeg skal ha med til mamma, og finne ut hvor jeg skal være i helga. Derfor elsker jeg når alt dette er ferdig. Sitte på søndagen og tenke over hva jeg har gjot den siste tiden. Kanskje jeg angrer, eller kanskje jeg er stolt over meg selv. Jeg har også vansker med å stresse. Når jeg stresser får jeg ikke gjort en ting. Og det er lett å stresse når man har så mye å gjøre.


//bildene er fra timenGodt jeg kjøpte et blad jeg kan kose meg med framover. Det beste bladet.

date night(mare?)

Selv om jeg har vanvittig mye å gjøre, så drar jeg på kino og ser "Date Night" med Colin Firth og Tina Fay. Så den ikke med dem, de var i filmen. Dro med famlien selvfølgelig. Det siste jeg gjør nå er å kjøpe en billett til 95 kr. Uugh, men tilbake til filmen; det var komedie. Typisk komedie, sånn sinnsinnsinnsinnsykt typisk. Kan vel egentlig ikke si "Kom deg på kino, denne måå du se!". Tvert imot. Du har antageligvis sett den før, men om du liker noen av skuespillerene som er med i den så burde du se den. Det var mange kjente fjes med i den som Will.i.am, Leighton Meester og Mark Wahlberg.Koste meg mer med godteriet enn filmen. Neida, filmen var dritmorsom! De to er som skapt for komedie, så der sa det klaff!

Er så trøtt at jeg kan legge meg over tastaturet og fremdeles få litt søvn. Gjesp!


hm shop

Jeg har tatt av på motebutikker på nettet den siste tiden og funnet meg masse kult! Var innom Nelly, Topman, eBay, Finn og Hennes og Mauritz. Det var ikke mye fint på Finn, heller ikke på eBay, men på de andre nettbutikkene var det masse rimelig! Gidder ikke å kjøpe noe innmari dyrt første gang jeg skal shoppe på nett, så jeg valgte meg noe billig. Jeg kjøpte meg disse sandalene:De ser litt slappe ut på bildet, men jeg vet de kommer til å sitte, og jeg synes de er veldig kule!

Så har jeg alltid ønsket meg disse (bilde nedenunder), men jeg har slitet med å finne dem! Satt en hel dag (kanskje ikke) og prøve å finne ut hvor de j*vela skoene, men så fant jeg dem nå. Skal selvfølgelig kjøpe dem også, men nå tar jeg en ting av gangen!
hår

Visste du at antall hår på hodet er gjennomsnittlig 100 000? Men det varierer med hårfargen. Dere med rødlig hår har minst hår på hodet. Dere med blondt har mest.

Håret vokser hver dag. På en time vokser det 0,0125 mm. For å ikke snakke om på ett år; 12 cm. Så tilsammen med alt håret du har så vokser det 30 meter hver dag.Håret lever som meg og deg. Levetiden på hår er mellom 5-7 år. Men hår kan også dø ut etter to år.

Om du skal få deg lengere hår er fuktighet viktig. Fuktighet strekker håret med nærmere 10%. Hyppig vasking av håret øker ikke håravfall.Håret vokser fortere også i varmt klima. Men pass på, siden håret ditt er faktisk veldig følsomt. Pass på hva du gjør med det.

Kilde: http://www.frisorsiden.no/

kaninkos

Hvem hadde trodd at kaninunger var søte? Muligens alle, siden det sier jo seg selv. Men etter at jeg fikk holdt to av Kristines kaninunger begynte jeg å dåne. Virkelig det søteste jeg har sett. Kvelden fortsatte med at Julie, Kristine, Birgit og jeg spilte spiritisme, og kvelden endte med SMS-roulette. Morsomste spillet jeg har spilt på lenge.Nå skal jeg lese mitt nye D! mens jeg dusjer og skriver en sms til gjestene som kommer etterpå. Eller kanskje en ting om gangen..

solen skinte på tusenfryd

tusenfryd var helt sinnsykt gøy! til tross for veldig mye kø, så fikk vi egentlig prøvd ut masse. spin spider var helt syk. det sykeste jeg har opplevd tror jeg. altså, det var helt sinnsykt til tusenfryd å være. ekstrem, ekstrem. var forresten med Hedda, Celine, Julie, Kjerstin og Kristine, og det var gratisbilletter så vi tjente jo alt på det liksom. for å ikke snakke om været. helt nydelig. selv om det var litt kjølig så kunne det ikke vært varmere.

bildene ble veldig blandet, men hadde en super tur hvertfall!

i tusen før tusenfryd

nååååå er jeg så klar! gleder meg sinnsykt til å være der i stekende sol og ta hver berg og dalbane etterhverandre! kanskje kjøpe et sukkerspinn? uansett, skal blir dritdigg å være der. i dag er jo åpningsdagen, som betyr at det muligens kommer til å være noen konkurranser og se&hør´s flaskepost? hadde bare vært helmax om det var det!

celine og jeg har fikset oss nå i noen minutter, og klarte virkelig ikke å bestemme oss hva vi skulle gå med. jakke eller uten? skjerf eller ingenting? vi valgte skjerf uten jakke..
respekt

I dag tidelig var muligens en av de morningene jeg bare kunne lene hodet bakover og ta en høneblund etter at jeg hadde stått opp. Hadde så god tid. Spiste en god frokost. Åpnet opp døren til verandaen, det var ikke så varmt. Fikset meg, og gikk ut døren. En herlig, herlig morgen for meg!

Jeg synes det er fantastisk at dem som lider av en diagnose eller en sykdom står frem og viser seg fram for andre. Holde et lite foredrag om livet sitt til nå, og hva personen har lært gjennom tidene og sier det til oss. Det hjelper jo oss masse. De har jo vært utsatt for det og de vet akkurat hva du bør og ikke bør gjøre. På skolen har vi et prosjekt kalt Prosjekt respekt, som er veldig fint at vi har. En hadde downs, en hadde ADHD, en var narkoman, og det er jo temaet som er interessante å høre om.

Ellers i kveld skulle jeg egentlig ut, men bestemte meg for å bli hjemme. Celine kommer senere og overnatter, og det kommer til å bli koselig. Også gleder jeg meg til å se denne:Ha en god kveld!

lacoste
Hvem er det som legger fra seg noe så fint på loppemarked? Rundt tjue kroner fikk jeg for den. Den må ha kostet minst to tusen i ordinær pris.

fri

Det at det ikke skjer noe hele tiden setter jeg pris på, siden det er veldig mange ting som skjer iløpet av dagen, men ikke idag. Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Ta noen bilder, jogge på 3D-mølla, bake noe, altså mulighetene er mange. Jeg var med Hedda idag, og det skjedde egentlig ikke så mye. Siden når jeg er med noen så må jeg alltid gjøre noe. Men når jeg er med Hedda, som forresten blogger om grønn sjokolade, så trenger det ikke å skje noe. Da er vi jo sammen og ingenting annet. Jeg kan si dere dette at vi ikke lå i senga og sov hele dagen. Så lite liv har vi ikke ;)Eller jo det har vi, siden det var akkurat det vi gjorde. Haha.

Se, når det er sånn lys så er man bare nødt til å ta bilde.

baggy
Jeg blir vel litt skremt når jeg ser meg i speilet med joggebukse. Ikke det at det er dritstygt eller noe, det er jævelig digg å gå i, men jeg føler meg så baggy. For, jeg har jo bare "slim-fit" bukser i skapet, og da blir det veldig rart når jeg plutselig går med joggebukse hjemme. Eller på skolen?! Har aldri, og skal aldri gå med joggebukse på skolen. Hos meg så hører joggebuksa til på tennisbanen, eller i andre tilfeller når du er å trener. Men det kan være litt kult om du piffer det opp litt!

old (old)

Hadde så god tid idag så jeg tok meg en tur i boden. Der var det masse, og merk mine ord! Mamma og pappa har selvfølgelig tatt vare på noe gammelt fra når jeg og mine søsken var små. Og selvfølgelig var det noen tegninger der også. Skulle bare mangle. Her er noen tegninger. Meg, 7 år og gikk i 2A:

Jeg så en branmanet pålan.Vi lagde spøklste hus, semiember.Jeg åg Kaja bygde hite uti skogen åg fele vilekte krig.

Den siste der sleit jeg med. Kaja var forresten min første kjæreste. Var så forelska vettu!

wednesday

Sene dager, mange ting å gjøre, mange ting som man glemmer, kaldt, varmt, trene, rekke toget, innleveringer, merknader. Idag er det altfor mange ting å gjøre. Helt siden jeg tok bussen hjem idag har alt bare vært dritt. Måtte stå i tjuefem minutter i stekende sol, mens noen jeg ikke har snakket på hundre år står ved siden av deg. Gikk av bussen og måtte løpe hjem for å skifte til treningstøy. Og pisskaldt som det er ute tok jeg sykkelen. Må begrave fingrene mine etterpå... Kommer innlegg senere, eeeh, og tennisen var avlyst.

Digg å bo øverst i hele bakken av hele nabolaget da. En bakke. To bakker. Tre fitte-bakker etter hverandre. Og ja, jeg har begynt å si fitte på begynnelsen av et ord. Så blir ting så meningsløse, og jeg og Marie får noe å le av. Vet det er et ord som ikke er det peeeneste, men det får så gå.

Og hva skjer på onsdager egentlig? Ingenting på TV, og heller ingenting å gjøre! Hvorfor er det ikke en cafè i hagen din, Hedda? Der kunne jeg ha sittet med en kaffe, lest i noen blader, spist en deilig scone og hørt på avslappende musikk. Heller sitter jeg her uten matlyst og skriver en logg til Euritmy-prosjektet vi har.
nooooo


Det snør! Faenfaenfaen. Jeg gikk opp denne morningen og hadde akkurat bestemt hvilke sko og solbriller jeg skulle ha på meg idag. Så kom jeg opp til dette været. Ble så dønn lei meg, og ville bare sitte inne idag og flytte til et annet land. Selv om solen kommer til å smelte all snøen så er det likevel snø. 

why blog?

Blogger man bare for å oppdatere? Bare tenk på det, det er jo en hjemmeside. Folk liker å lese om hva du gjør på fritiden og om interesser. Grunnen til at jeg blogger er ikke fordi jeg vil ha nok kommentarer for å nå Voe, men jeg blogger for å, tja.. formulere et budskap? Nei. For å vise dere som ant. liker meg og min hverdag, og som vil følge meg.
Ok, alt dette ble veldig dårlig formulert. Og kanskje jeg ikke får så mange kommentarer, men det er også fordi jeg ikke alltid spør "har du lest bakpå melkekartongen" liksom. da blir man skuffet om man ikke får noe, men når man ikke spør "har du mange l'er i navnet ditt" så trenger du ikke å bli skuffet om du får en kommentar. blogger likevel jeg ;-)

Russesangen til broren min. Synes den faktisk er ganske bra!

nada lekser

jeg føler jeg ikke får til noe på skolen. vi har jo ikke lekser eller noen prøver i dette øyeblikket, så jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre. mamma og pappa spør om jeg har lekser, men da svarer jeg bare nei. og, hvorfor det? vil skolen at vi skal slappe av etter skolen? og når vi ikke gjør noe skole hjemme, så glemmer vi så fort hva vi skulle ha gjort på skolen. irriterende.

på skolen idag ble det ben & jerry's igjen! selvfølgelig glad for det. venner som spanderer er noe av det beste jeg vet, spesielt når jeg er blakk og har 0,80 kr igjen på kontoen. kjøpte meg et sladreblad på oslo s idag tidelig. måtte bare ha det for å holde meg oppdatert. haha, jeg tuller fullstendig! jeg er ikke et freak som leser sladreblader hveeer dag og kjøper hvert nummer av D!. Eller jo, der har du faktisk meg...
Så nå skal jeg slappe av med dette bladet. Har jo ikke lekser så..

goldJeg liker ikke spesielt godt de nye brillene jeg kjøpte i byen idag. Men på en måte så liker jeg dem, fordi de er så vanskelige å like. Gull liksom, og formen er sånn wannabe-raybans. Men jeg hadde jo ingen gull-briller, så plassen var ledig, haha. Også klarer jeg heller ikke å legge fra meg noen som helst briller. De fester seg til hånda mi.

Kom akkurat hjem fra Hedda. Har sett Snehvit. DEN vekket opp gamle minner.

ni bilder jeg elsker

Anna og jeg var eksepsjonelt fotogene idag. Lyset. Sminken. Klærne. Kameraet. Atmosfæren. Alt funket.

long live the ice cream

hvem hadde trodd at en dag hadde vært ødelagt uten solbriller? jeg måtte hvertfall snu når jeg skulle til toget, og spurte inn for å hente et par. flaks for meg fant jeg de beste solbrillene, rakk toget og en følgesvenn, anna. mye på en gang. og hvorfor sier man "solbriller" som om det skulle vært flere, isteden for "solbrille"?

dagen var hvertfall sur. nei, jeg spiste ikke noe surt godteri av den grunn, men det var ordentlig drittvær. solen kom jo, men den var på ferie = ikke varm. aner ikke hvor digg det faktisk var med en bytur i storefri. celine og jeg kjøpte oss en ben & jerrys som vi delte i timen. duuuuuuu aner ikke (eller kanskje) hvor deilig den smakte.sigrid ♥


timen min idag i ett bilde.

Gadd ikke å redigere, siden skal ned til Anna snart og ta lookbook bilder. Gleder meg :)

superbloggere

det er egentlig helt sinnsykt at det er noen der ute som jobber for å blogge. det må jo bare være den mest avslappende jobben? leve livet, gå ut å feste, prøve ut forskjellige kosmetikk og få det gratis. om du ikke liker det, får du en ny, og altså, det er bare en luksus. jeg kunne godt ha tjent noen slanter per innlegg, hadde ikke gjort noe for meg. men da hadde jeg også gjort en kjempegod jobb da. og nå snakker jeg spesielt om Kristina Andersen og slike folk som henne. ikke Lars Tangen, Julia, fotballfrue eller The Giant.

men jeg har noe dem ikke har -

to PC'r! haha, har kanskje ikke sjekket om de har det, men jeg kan hvertfall bruke to PC'er om morningen, siden da er det så fredelig og stille uansett. Ha en fin dag på skolen!

vail USA

Jeg tror jeg elsker denne t-skjorten. Eller jeg tror ikke. Jeg virkelig gjør det. Det er noe med den som kan brukes til alt. Om du lar den være kjedelig uten noe annet kult plagg, blir den jo dritkjedelig. Her er tipsene: Brett opp armene, putt t-skjorta oppi buksa og ta den på feil vei. Det er hvertfall det jeg har gjort.

fjortentusen bilder

vil du finne ut hvor mange bilder du har på PC'n din? jeg har løsningen! kanskje det finnes en annen måte å gjøre det på, men jeg har da funnet ut en annen måte:

1. Først kobler du til iPoden til PC'n med en ledning:2. Så åpnes det et vindu der hvor det kommer mange kategorier. Så trykker du på "Bilder".3. Så ser du hvor mange bilder som er på PC'n, hvor det står "Alle bilder".Lett? :-)


forkylning

lesertallene gikk amok etter at overskriften i går var "jeg vant!". kanskje jeg skal begynne å ha tiltrekkende overskrifter, slik at jeg får flere lesere. smart, men da blir man jo bare avhengig og tenker bare på å komme seg til topps.

dagen idag har vært helt ute av det blå. har faktisk ikke gått på bakken ute. så deilig er det å være inne idag. selv om solen var tilstede, så var det fremdeles litt kjølig. å ta på seg en shorts og en tynn t-skjorte er kult, men etter noen minutter så kjenner du det godt på din hud. jeg kunne godt ha vært ute i en time for ett øre, men jeg bestemte meg for å ikke gjøre det. har egentlig ingen spesiell grunn, bortsett fra at når huset er tomt, så er det så deilig å late som at du eier huset for deg selv.

jeg er ferdig med kolleksjonen min, men viser den fremdeles ikke til dere. jeg vet ikke, men noe er bare ikke ferdig. det er også mange antrekk, men vil enda ha litt flere!gjett om det var deilig å hoppe på trampisen med nyvasket, luftig hår!

ukas sitat
Jeg tror jeg ler meg ihjel.

vaarfriskt

Jeg synes det var på tide med noe nytt. Ettersom at Hedda har byttet header minst sytten ganger siden sist jeg gjorde det, var det vel på tide synes jeg! Haha.

Jeg trengte noe friskt, noe vårlig. Ikke noe solbriller med mørke farger, men bilder med lyse farger. Da min søster tok bildene var det så fantastisk fint lys ute. Ville bare ha levd på det ene stedet jeg stod. Det var så fint! Så nå er jeg fornøyd, og skal ikke bytte design med det første!


jeg vant!

jeg tror det er første gang jeg har vunnet noe, men:

jeg vant fem billetter til tusenfryd!! synes det bare var så utrolig gøy! når jeg var i åndalsnes så så jeg i et se&hør-blad og det var da denne konkurransen. jeg var faktisk med i fjor også, men da gikk jeg ikke videre, men naboen vant og tok med meg! haha, så jeg har på en måte vunnet gratisbilletter to ganger! og fem billetter er tilsammen rundt 1000 kr. heldig som jeg er!


jeg vet ikke hvem jeg skal ha med, men til dere som kjenner meg er det bare å sende en melding om du vil bli med! :-)

jeg elsker loppis

idag dro jeg på loppis sammen med Hedda, Anna, Linn Heidi, Thomas og Marius. det var veldig koselig! det var ikke så koselig å bære alle posene jeg hadde med da, men jeg måtte jo hjem med de så det var ingen annen utvei. jeg kjøpte faktisk ganske masse. brukte opp alle pengene mine liksom, men det var jo det så var planen så det...

her er det jeg kjøpte:blazert-skjorterød cardigangrå gensersvart skjortedisse skoene var jo et kupp!løvenes konge-bilde. nei, jeg kjøpte ikke mobilen.noen filmer og nemi blader.
takk for en hyggelig dag folkens!


grillkveld

akkurat nå sitter jeg med et vått hår og ser på løvenes konge sammen med søster. jeg takker youtube for at de har hele filmen på norsk der. selvfølgelig faller det en liten tåre når jeg hører på den fantastiske musikken og uforglemmelige scener.

gårsdagen var både kald og komisk på en gang. må si at det smakte jævelig godt med pølser der vi satt. og for å gjøre ølet kaldt la vi det i vannet rett ved der vi satt. du skulle sett ansiktene våre når brusen og ølet flyte rundt. haha, flaks for oss så var det strøm mot oss så vi fikk de igjen. det at det var skrekkelig kaldt gjorde ikke oss noe. birgit hadde, gjør deg klar, tre joggerbukser, superundertøy, to gensere, en strikkete jakke, skjerf, og rundt seg hadde hun to tepper. kristine hadde på seg hvitt på hvitt så hun ble dalmantiner iløpet av natten. skitt og møkk, haha. det eneste hun, vi, glemte var ullsokker. så vi frøys tærne av oss. men alt i alt så var det en koselig kveld med dere kristine og birgit!
der ser du ølen min! og gjett hva; det kom en stor svane som ville ha maten vår og plassen. så ekkelt!

sorry for dårlige bilder, men glemte kamera. men kristine tok bilder, og de får vel jeg snart ;-)
nå skal jeg snart på loppis!

grillsesongen starter nu

nå har jeg pakket og løpt rundt hele huset for å finne ketsjup og sennep som jeg må ha til pølsene vi skal grille etterpå! gleder meg! skal forresten med kristine og birgit, to vakre skapninger. jeg tror været kommer til å bli kaldt, overskyet og kjipt. siden det er noe jeg er vandt til. satt jo ute med hedda for litt siden i skogen og beit av meg mine egne fingre siden det var så kaldt. men denne gangen har jeg forbredt meg skikkelig! med mammas tykkeste teppe og min enorme genser tror jeg det kommer til å ordne seg. må bare få ut pilsen ut av kjøleskapet så er jeg klar til å dra!


ugly movie?

det snakkes nå om at det muligens kommer en ugly betty-film! og om den kommer skal jeg kaste meg over billettene og se den så fort som mulig! hva er vel bedre enn en film? jeg bare elsker skuespillerne og humoren, så dette må jo gå bra! dog den kommer til å få terningkast 1 og 2, siden alle gir jo sånne type filmer dårlige karakterer, men som oftest tar dem feil! jeg gleder meg allerede!
megastrikk

idag våknet jeg med en fryktelig dårlig hårdag! så dårlig at jeg brukte førti minutter på å få håret vekk fra fjeset og gre det til en sidelugg. ok, ikke akkurat det som skjedde, men idag har jeg bare lyst til å drite i håret. sette det opp i en, hva kaller man det, hår-megastrikk? vet ikke om jeg stavet det riktig engang. uansett, så er solen oppe, og det betyr solbriller folkens! har såå lyst, har såå lyst! 
badet kaller!  a b c yaa

alltid gøy med nye ting

shopping for meg er ikke å bruke opp alle pengene mine slik at jeg har fem kroner igjen på kontoen. for meg er det å gå fra butikk til butikk og finne noe jeg virkelig trenger. har jeg penger så kjøper jeg som oftest noe jeg virkelig ikke trenger. haha. men det er jo sånn det er. jeg liker å ha noen hundre på kontoen etter at jeg har shoppet, slik at jeg kan bruke det på andre ting som dukker opp. men denne gangen hadde jeg jo nok penger, så jeg gikk for en kjøp. på monki!400 kr. slapp av hedda, jeg brukte ikke pengene våre ;-)jeg bare elsket det stedet å ta bilder! alle bildene jeg tok ble sinnsykt bra! skal begynne med å posere fra den fronten av huset altså :-) du bør glede deg!

nå skal jeg snart ut og spise taco med anna og marius, og senere se på pa-pa-pa-paradiiiisee!

grønt er skjønt

jeg har ofte sagt til meg selv: "nei, nå må jeg spise sunnere!", etter at jeg har spist noe helt utrolig usunt. noen ganger har jeg lyst på godteri liksom, og selv om jeg pusser tennene etter så er det i det store ikke sunt. idag var det kyllingsalat til middag og jeg spiste og spiste. det var sååå godt! haha, høres ut som at salat er noe helt nytt for meg, men nei. har spist salat til middag siden jeg var liten gardegutt. men jeg skal tenke meg om neste gang jeg er i butikken; kanskje jeg skal kjøpe en salat istedenfor en cheesburger fra McDonalds. siden, det gjør jo godt og er godt!qnst

en kokende varm sommerdag og jeg skal sitte inne i et rom i 4 timer og tegne?! selv på toget var det helt grei temperatur, da koste jeg meg faktisk siden det var så varmt og godt. men på vei hjem ble det varmere og jeg måtte ta av meg et plagg.

idag var det duket for kunst tentamen. jeg, ragnhild og sikkert veldig mange fler tenkte at vi skulle tegne en blomst eller noe. den mest kjedelige oppgaven ever! gjett hva som stod på bordene når vi kom opp til tegnesalen? mange pulter og en haug med blomster! vi skulle velge en vinkel hver og til å starte med gikk det litt treigt. men jeg jobbet ganske bra egentlig. hadde ingenting jeg kunne gjort anderledes, så der er jeg fornøyd!

etter vi var ferdige fikk vi en karakter i en kunstperiode og der var jeg ikke fornøyd! var såååååååååååå nære til en femmer, men nei da, sett meg på fire +.  må snakke med kunstdama og si at jeg forlanger en femmer! siden det er litt viktig for meg...

så for å legge tilbake alle tankene som innebærer kunstfaget tar jeg meg en liten tur ut i solen med:har ikke noe annet å finne på enn å sitte med solbriller og spise is til jeg dævver. åååh, våren er herlig!

kler jeg det?

nå er det snart frustrerte fruer, så må skynte meg!

hele denne dagen har jeg latt håret mitt ligge. for meg så er håret en veldig, veldig viktig del av utseende ditt. det beskriver liksom deg ved første øyekast. jeg liker at folk mikser med forskjellige hårfrisyrer innimellom, men jeg liker også at håret ditt skal være ditt og være helt deg. så jeg skal gå med dette svære afro-håret i morgen også får jeg se hva folk synes. noen får kanskje wow ut av sin munn, men det får så gå. alle sier jo at jeg kler krøller så jeg har jo egentlig ingenting å frykte!mamma ser på paradise og sier "hååååh, såå tynn!". haha, får ikke akkurat bedre selvbilde av å se på det jeg heller...

sol ute, pc inne

solen er fremdeles oppe. vi sitter også fremdeles inne. men vi skal spise is når vi er ferdige da. ja, vi har vært en del ute. vi tok bilder i dette fine været og da må vi jo få noen bra bilder - som vi fikk! likte alle, bortsett fra det ene der hvor celine tar foten oppå rekkverket og ser ut som en rørlegger, haha. hun er enig med meg. jeg vurderte å lage en ny header slik som celine har gjort, men den får dere ikke se enda. programmet ble helt fucka, og jeg har ikke lagret bilde enda, så vi får se hvordan det kommer til å bli.


definitivt ikke et av de fineste bildene vi tok, men synes det var noe sommerlig ved det.dette skjedde! måtte selvfølgelig gjøre headeren litt lysere slik at dere ikke får se det endelige arbeidet!

vi hjelper hverandre idagceline har kommet over for en liten matbit. neida, hun har strengt tatt kommet for å få hjelp med bloggen hennes. celine sin blogg er jo tidenes oppussingsobjekt. haha, tullet. 

været er bare helt fantastisk. gleder meg til å dra ned til rema for å kjøpe en is eller fjorten og bare slappe av på gresset. jeg skal ta bilder for celine og hun lager nå omelett til meg! som sagt, vi hjelper hverandre idag.

nikita hairshow # 2
catwalken var som forige gang veldig morsomt. sitter igjen med den samme følelsen - vil opp på catwalken igjen! jeg sitter også igjen med afro. hele håret mitt har massemase floker som tar sikkert hele natten å få ut. egentlig helt greit, siden har jo fri i morgen!

- flere bilder kommer senere ;-)

new haircut

skjer med hendene? var bare inn-the-mood der og da.

her er det endelige håret. søstra mi synes det var en "helt ny gard" mens hedda synes at det var "veeeeeldig likt!", broren min spurte om det var orange og pappa sa "hvor har du vært?". som sagt, det er opp til hvert øye som ser. skal ikke engang si at jeg har vært hos frisøren i morgen på skolen for å se om de legger merke til det. nå legger jeg meg.

auf wiedersehen!

tre kunder og tre hundre kroner

har du noen gang fått vondt av å sitte i et frisørsete? det har jeg! hvertfall når frisøren lugger og tar i iskaldt hår når du skal skylde det. og for å ikke snakke om den kanten hvor hodet skal være. au au au. la meg gjøre det selv neste gang, damn it!

etter frisøren dro jeg til niffen, fotballbane hvor jeg og Hedda skulle jobbe i en kiosk. seriøst, det kom tre kunder eller noe, og det var egentlig utrolig deilig siden da var det ikke så masse å gjøre. 300 på to timer kaller jeg deal. haha.

nå sitter jeg hos hedda hvor den behagelige musikken er på og vinduet er åpent (jeg åpnet det nå) og den deilige vårlukten sige inn.

Jada, du skal få bilde av håret senere ;-) Det var veldig, veldig likt det jeg hadde. Bare litt lysere striper.

Heddas mening om håret:
"Ganske likt, men litt mer striper. Det var fint egentlig, selv om det ikke er så stor forskjell fra forrige gang. Men kan du ikke prøve å ikke rette det ut en stund? Det er fint som det er også. Fint med rett hår også da så klart. *smil*"kolleksjon, eller...?

jeg sitter inne og tar bilder mens solen ute bare venter på å posere foran kamera. huff.

her sitter jeg og tegner til kolleksjonen min. ok, det høres litt dust ut egentlig. jeg skal jo ikke lage klærne jeg tegner, jeg bare tegner forskjellige antrekk. uansett, det er egentlig veldig mye jobb. først må du finne på et antrekk, så må du tegne med blyant for en skisse. så må du være så nøyaktig som mulig slik at pennestrøket blir sånn någenlunde likt. så må du hviske ut og prøve å ikke få en brett på arket, da blir det stygt.

men jeg synes alt dette faktisk er veldig gøy. hele veggen bak meg skal inneholde ferdige antrekk og det er en stor vegg!

speil, speil på veggen der

nei, jeg vet ikke hvem som er vakrest i landet her. kunne ha kommet med noen av mine favoritter men de er kanskje ikke megan fox-pene. selv om jeg synes sandra bullock er utrolig vakker så er det opp til hvert øye som ser. og verdens vakreste trenger ikke nødvendivis å være kjendis heller.

i dag er det farewell med mitt hår og hallo til nytt hår. jeg vet som sagt ikke hvordan det kommer til å bli, det er opp til frisørene så litt sommerfugler i magen har jeg lov til å ha. jeg håper at jeg får det litt kortere, men ikke for kort siden jeg har vendt meg til det lange nå. jeg ønsker også kanskje en lysere farge. men jeg vet ikke om det blir fint på meg. så kanskje jeg får mørkt igjen? spennende blir det hvertfall og risikabelt.


hvor mange var det som klarte å miste brødskiva ned på gulvet med pålegget vendt nedover idag? det kan umulig ha vært bare meg...

dette med sommerfølelse

du kler av deg på bussen siden det er så varmt og du kler på deg når du er ute. sånn var min dag i dag. jeg hadde på meg litt lite klær idag, dvs. t-skjorte, vest og bukse. jeg hater når det er sånn temperaturforskjell siden da vet man aldri hva man skal gå med. irriterende.

dagen har vært tipp topp. marie og jeg dro til smestad på loppis og der var det ufattelig dårlig utvalg. alt jeg fikk kjøpt var en olajakke og marie en veske. dumt dumt. derfor dro vi til byn og fikk med oss anja. vi shoppet litt på HM og dro deretter til marie til mat og hjemmelagde boller. det var såå idyllisk å sitte ute i varmen og høre på radioen som spilte det siste innen listepop. jeg synes det var herlig, or what girls?
kjøpt!red lips ♥


lys fra vinduetsynes sangen passet idag.

det er så forfryktelig fint vær ute! jeg stod opp med en solstråle midt i fjeset mitt og tenkte at jeg måtte stå opp for å se ut av vinduet. så fint er det. for, det er jo ikke hver dag vi får så fint vær. det er fortsatt litt kjølig ute og det er det eneste. elsker å bo i oslo på denne tiden siden da er det så masse å gjøre!

nå snart drar jeg på loppis sammen med marie. muligens kjøper jeg noen gensere eller sko. kanskje noen møbler? du vet aldri hva du kommer over på loppemarkeder. også er det billigbilligbillig.
nå kommer spørsmålet da; hvilke solbriller skal jeg ha på meg?

in the forrest

så akkurat gjennom noen skjemaer om øyafestivalen angående jobbsøknad. jeg har tenkt til å sende en søknad om jeg kan jobbe der, men må vite hva alle som skal jobbe der skal gjøre først. er jo et pluss å jobbe med noen man kjenner, men man blir jo kjent med andre også.

kom akkurat, en time siden, hjem fra skogen med hedda. vi bestemte oss for å lage en liten piknik - i skogen. med kamera, spill, pottis med dipp, godis, lys, pledd, musikk, rusbrus og litt mere lys. det ble så ufattelig fort mørkt! uten lys kunne vi ha sittet der nede nå. men det var veldig koselig. noe anderledes liksom. orket ikke senkveld, nytt på nytt eller annet tullball i kveld.

my darlingvet den ser litt skitten ut på bilde men den er egentlig ikke så skitten. bare blitsen som fanget det opp. pluss at den er ganske gammel så jeg har ikke tatt fram vaskerutstyret bare for et bilde liksom.
parfymen min som jeg har hatt lengelengelenge er nå tom. eller ikke nå, den har vært det i en stund. jeg har bare prøvd å leve uten en stund. og alltid når jeg har den på så sier folk at jeg lukter så godt og det synes jo jeg og. derfor må mitt neste kjøp bli den parfymen i think. selv om jeg bare kan spørre pappa når han er i tax free'n på flyplassen. jeg er smart!

jeg er skuffet, natur og ungdom

det måtte være denne dagen jeg ikke tok med solbriller det ble sol ute. og virkelig sol liksom! det var så varmt at jeg kunne ta av meg skoene og vandret rundt i t-skjorte og brent skjerfet mitt.

hvertfall, dagene framover skal bli innholdsrike. gleder meg til å gjøre alle tingene jeg skal, siden det er masse kult. klipping, shopping på loppis på smestad, catwalk, kunst tentamen, masse fritid med venner og muligens mer sol? nå er jeg helt klar for sommer, som du kanskje ser i margen på høyre side? sammen med min hedda, som jeg skal møte nå snart :-)

og jeg må bare vise dere noe -heldigvis klarte de å stave fornavnet mitt riktig da! haha, hvor kommer J og Korgemoen fra? skuffet, siden jeg har fått et annet brev i posten og da klarte de å skrive det riktig. hoho.god helg da folkens!

russ uten buss

russetiden gir mange muligheter. enten skaffer du deg en gruppe og bruker masse penger på en russebuss, eller så er du russ uten buss, uten stress og uten arbeid. høres ikke det siste mye bedre ut? vel, det varierer fra person til person. jeg kunne spurt 50 random mennesker og spurt om de skal ha russebuss eller være asfaltruss. jeg hadde antageligvis fått mange forskjellige svar, som tilsvarer at alle har forskjellige meninger om det.

jeg har lyst til å være russ, men jeg har ikke særlig lyst til å bruke så mye penger på buss som man gjør. i tillegg må man kjøpe alkohol. jeg vil ha en russetid uten stress og penger i baken slik at jeg kan ta en ferie etter skolen. da får jeg jo en bra russetid OG en god ferie.

men selvfølgelig, det er to år til så ting kan forandre seg..
tirsdager er best - ugly betty, frustrerte fruer og paradise. godt jeg har noen hjemme som kan ta opp frustrerte mens jeg ser paradise hos anna :-) med masse digg.mine forkastelige briller

som jeg allerede har skrevet så har jeg kjøpt meg noen stygge briller, som på en måte blir kule om du setter de sammen med riktig antrekk. jeg kjøpte begge for 50,-. grunnen til at de begge var på salg var vel at ingen gidder å kjøpe dem, så må de tømme lageret med disse brillene. ikke vanskelig å tro -

hva synes du om bildene, og selvfølgelig; brillene?

Nå tegner jeg min egen lille kleskolleksjon, inspirert av favorittdesignere og litt egen magi :-)

tilbud tilbud

etter en nokså dårlig dag kjente jeg at det var noe jeg virkelig trengte. og mye jeg ikke trengte som jeg kjøpte. la oss starte med det; jeg kjøpte meg to stk. solbriller på tilbud (husk det!) og måtte bare ha dem. selv om de var forkastelige. visste dere at ordet forkastelig er et grusomt stygt ord, eller et veldig sterkt ord, som man ikke bør bruke for mye. lærte det idag. hvertfall, de var så stygge at de ble kule på et vis.

etter skolen trengte jeg også noe. det regnet og jeg haaaaaater regn, derfor måtte jeg ha en kaffekopp. som endte med at jeg kjøpte meg påskemix som var også var på tilbud på narvesen. snakk om røverkjøp. påskemix'en var så god at jeg anbefaler dere til å kjøpe den! og som ikke det var godt nok så fikk jeg ta følge med min nabo Anna, på vei hjem. som oftest må jeg gå heeele den laaange bakken opp til meg - alene.

hmm, egentlig høres dette ikke ut som en dårlig dag i det hele tatt. høres ut som en som hater livet sitt og alle rundt seg, men det gjør jeg hvertfall ikke. jeg var bare sliten, og ville egentlig være i fred idag. og det var det jeg trengte..kinesisk vogue

gjett hvor glad jeg ble når jeg så dette i postkassa mi etter skolen -bladet er faktisk utrolig bra! jeg elsker bildene og kjolene spesielt!
ok, alt dette var løgn. det er ikke mitt, det er sigrid sitt som hun fikk av anja etter at hun var i kina. men jeg fikk låne det med meg hjem! det er klin umulig å lese artiklene som er i bladet, noe som er kjipt siden overskriftene er så fangende. jeg vet ikke hvor tungt det er, men jeg kan vedde på nøyaktig 2 kg.

så nå skal jeg ikke kjøpe flere blader. nå skal jeg lese hver bidige side, det er sånn 486 sider, helt til det kommer noen nye blader. men først skal jeg på tennis, så skal jeg hjelpe mamma med noen greier i heimen og så blir det kanskje en cafètur med mamma. har selvfølgelig (ikke) med kamera siden jeg finner ikke laderen, og det er så utrolig kjipt. så dere får nøye dere med disse to bildene som jeg tok med mitt nikon dx om jeg husker riktig.. tudeluu!

facebook in my <3

jeg hadde aldri forutsett det, men jeg er faktsik avhengig av facebook på skolen. selv om det er blokkert prøver jeg å finne en side hvor de unblokker (?) facebook.com. jeg skjønner ikke, siden hjemme så er det ikke facebook jeg først sjekker når jeg logger på en random PC. i det siste har jeg vært mindre og mindre på nettstedet og for meg så er det egentlig en bra ting. man bruker så utrolig mye nytteløs tid der at man til slutt blir så avhengig at man prøver å flytte inn dit.


ja, det er Amy winehouse med barbie-figurer.


gard magazine

selvfølgelig hadde jeg villet være sjefsredaktør i et blad. mitt eget blad! hvor jeg bestemmer hva bladet skal inneholde, hvem vi skal intervjue, hvilke bilder vi skal ha med, diverse tester, gaver og prøver. altså, det er jo nesten bare en fryd å være redaktør? ok, kanskje det høres digg ut, men egentlig er det helt grusomt og man må løpe fra taxi til taxi for å få bladet gjort i tide. men det å se i hyllene på ditt eget blad hadde vært helt utrolig kult. og selvfølgelig om man virkelig kan møte kjendiser! ikke som [mag] som bare møter norske b-kjendiser, men virkelige kjendiser!

og hvor kult hadde det ikke vært å bli forfremmet! om det er mulig i bladverdenen, og få jobbet med de største stjernene og ta mange fotoshoots og drukket champagne fra badekaret. vel, jeg vet ikke er slik. men det jo lov å drømme. sånn ærlig; 10 timers lang drøm.
noe slik hadde vært topp!

bones

idag er jeg så tynn. tynnere enn vanlig. så tynn at du kan se knoklene mine -


tskjorte 49,- H&M, england

tirsdager må på godt og vondt være den beste dagen i uka. hvertfall for meg. jeg mener; tirsdag høres så befriende ut! vet ikke helt hvorfor, men jeg har alltid hatt en tirsdag som er sånn digg. null lekser eller planer. bare hjemmesitting og gjøre det man interesserer seg i. drite i alt annet. og selvfølgelig; se på frustrerte fruer eller paradise hotel. hærligt.

06.apr.2010 - på skolen

Nå har jeg photoshop i kunsten. det kan både være morsomt og dritvanskelig på en gang. akkurat nå har vi fått i oppgave i å tegne en tegning basert på det man får bruke i photoshop. jeg tegner en tegning av Emma Watson. selvfølgelig valgte jeg å tegne slik jeg ville, med tanke på ansiktet osv. Kjolen kopierte jeg, men alt annet tegnet jeg for hånd. Jeg synes selv at den ble helt grei, selv om det ser ut som at hun har fått en kniv i ryggen, med tanke på ansiktsuttrykket.
Den trenger en finpuss, så den er ikke ferdig enda.

05.apr.2010

akkurat nå ser jeg på moldekamp mens jeg har shampoo i håret. ja, du hørte riktig. jeg kan gjøre flere ting på en gang; vaske håret og se på kamp! haha, neida. grunnen til at jeg har shampoo i håret er fordi jeg har en sånn brunetteshampoo som gjør fargen sterkere og mer holdbar. har hatt det i håret i ca. 15 minutter nå og må nesten skylle det nå. jeg vet ikke om det blir noe mørkere, men siden jeg skal snart til frisøren kan jeg like så godt gjøre noe med det. molde ser forresten ut til å vinne over brann! superfølelse!

jeg vil ikke si at jeg er mindre klar for skole nå. det er bare tidspunktene som irriterer meg. må stå opp tidelig, må huske trening, må holde av tid, altså; det er bare det å komme inn i hverdagen igjen jeg må forholde meg til. skole er jo skole på en måte.

nå har jeg faktisk masse penger! jeg får jo penger 10 april siden jeg var med på det hårshowet. så har jeg fått litt lommepenger jeg har fått fra de eldre, så det blir snart shopping på meg! hedda som også får penger blir med. bare en ting jeg gruer meg til da. å bli blakk igjen.


bildene er fra en skitur.

foto i natur
Nu har jeg vært ute med Hedda. Med "ute" mener jeg natur, skog, snø, vått, kaldt og fotografisk. man får så fine bilder i naturen. hvertfall når lyset er tilstede.

jeg er hos hedda nå, og venter bare på en varm kopp med kakao, som hun lovte meg! og jeg har såå sår hals. nei, jeg må si det; det er umulig å blogge hos hedda, siden jeg finner ikke på noe godt å skrive. vil liksom bare bli ferdig med å blogge slik at jeg kan gjøre noe annet.

do not disturb

ugh, der svelget jeg akkurat min siste tyggis i tyggispakka. det at den ligger der i sju år er bshit, men det tar to uker å bli kvitt den eller noe? jeg hadde tenkt til å stå opp halv ti idag, men stod opp elleve i stedenfor. noe a-mennesker ikke liker. men dagene har vært så lange de siste dagene at jeg trenger noen timer med søvn.

så morningen min bestod av å få alle klærne fra bagen (så og si hele garderoben) til skapet, som tok en halvtime. deretter så jeg på halvparten av en film på canal + som var underholdene. så fikk jeg melding av hedda at vi skulle ta oss en tur ut i vårværet. men jeg lurer på om butikkene er åpne, siden jeg må virkelig ha repsils!åndalsnes - 360 km unna

Jeg ville ikke sagt at jeg "endelig" er tilbake i Oslo, men går heller for "borte bra - hjemme best". Åndalsnes i 7 dager har vært deilige. det har vært sol, skiturer, påskeegg, påskekrim og latter. det at det nesten ikke er en kjeft i byen gjør meg ingenting. eller jo, selvfølgelig gjør dèt det, men jeg trenger ikke hele byen rundt meg for å komme i påske-modus. det at butikkene var stengt to dager på rad gjorde meg virkelig irritert.
noen helt usammenhengende bilder. øverst finner du et fjell (det er fjell overalt der oppe!) og de to siste er fra bilturen. kunne ikke ha med meg speilreflekskamerat på skitur følte jeg, så det lå hjemme og hvilte. noe jeg skal gjøre nå.
hits