april 2009

modelljakten 09

modell

Soulmates. Jeg og Anna deltok, som du kanskje har lest
OG VANT! :D
Vi fikk vite det på skolen, og vi hoppet rundt!
Haha jeg gleder meg så sykt :D


Idag har vært en chill dag. Sykt med sol da. Jeg og Camilla dro til byen for å kjøpe gave til Anna.
Så nå er jeg hjemme (:

hastalavista.

" det mååå matche Liksom "

Undertittel; Klær
Altså. Jeg vet ikke. Men det er klær. I forskjellige farger. Man kan kjøpe en t-skjorte eller en bukse i samme farge eller i samme type farge som et annet klesplagg du har, for at det skal matche. Det ser jo bra ut hvis man en dag går med grått, en dag med lilla og en annen dag med rødt. Selvfølgelig kan man blande, men da bør man helst ha sterk farger å mikse med. Det at antrekket ditt ikke matcher er egentlig tull å si. Man kan gå med rosa sko, samtidig som man går med rødt skjerf og blå bukse f.eks. Det må ikke matche hele tiden! Men selvfølgelig - det er jo kulest det vel?
Btw. dette innleggt skrev jeg ikke til noen direkte personer. ;)

Hva slags grunnfarge har man i skapet sitt? Jeg mener, hvis man ikke har noe å gå med, så velger du bare den fargen du har mest av iskapet. Alle har vel sort? Sort er et plagg alle kan gå med, uten å bli kalt "emo" o.l.
Har du en grunnfarge? :)

bilder fra meg loke på rommet

JEG LIKER COCA COLA
likkkee

a

youlalalikeme

hastalavista.


time to be Best friends

Dagen idag inneholdt løpetest! Vi skal jogge konstant hele tiden i 2 km utenstopp, og prøve å få så bra som mulig! Jeg løpte på 8,42. Før løpte jeg på 8,37. Så det var 5 sekunder dårligere i år. Men. Det er ingenting. Ikke tro at det er sikkert greit å løpe sånn, men det er helt sinnsykt tungt, og jeg har mange ganger lyst til å bare stoppe å ikke jogge i det hele tatt! Men det kan jeg jo ikke gjøre vett.

Jeg ble med Hedda hjem for å gjøre lekser. Men ærlig talt Hedda, vi gjør nesten IKKE NOE! Vi trenger kanskje ikke å kalle det "leksedag" men heller for "Ta bilder dagen" eller noe, for vi tar mange bilder! Haha, når Hedda først får tak i speilrefleks kameraet er løpet kjørt. Og ja. Hun blir hyper :)

Som dere kanskje ser, eller selvfølgelig ser dere det, men så har jeg fått ny header. GUL! Hehe, gult er kult ^^
Håper jeg ikke blir fort lei av denne, for jeg likte den ganske så godt. Håper den ikke blir så utrolig irriterende ogsånt assa, alle lesere. Men uansett - skal nok holde ut med denne :)
Btw. Det står ù look Good der, og jeg kaller meg for det på blogg ogsånt, men det er fordi, for de som enda ikke har fått vite det, så er det en sang av Surferosa - U Look Good som jeg digger helt kolosalt!

Her er bildene fra dagen : )
dsc0122

dsc0131

DAGENS FINESTE

smile

DAGENS BESTE

smilee

Sv: Jeg synes bildet er utrolig kult, for når vi tok det, så hadde vi egentlig ikke planlagt noe, men det ble liksom nesten akkurat sånn som jeg hadde forestilt meg til at det skulle bli

DAGENS REDIGERTE


smileee


DAGENS FOTO-BILDE
smileeeeDAGENS LILLE
 
Haha, jeg har sånne kategorier xD Men jeg har fått ny mobil :D
Slik ser den ut, må vende meg litt til den enda, men elsker den :)
smilee
Ellers alt bra? :D


hastalavista.
jeg har Tenkt..

og jeg er veldig lei av den headeren jeg har nå! Haha, såå sykt lei. den er kjedelig og hvit! Har lyst til å sette på litt farger, sterke farger,sånn at man kan kjenne igjen bloggen min. 80% av bloggerne har jo hvite bakrunner, altså det er ikke noe galt med det assa, men man må jo skille seg ut litt. og heaaderen har tre bilder med meg på, og selvfølgelig skriten Do your Worst. Og ù look Good.
Her får dere se et bilde av den, også får vi se.Kanskje vi blir enige om denne? x)

header

Hva synes dere? :)

personer rundt seg er en Fin ting å ha. Butikker også

Ja, det ble litt kjedelig blogg-dag i helga. Jeg fikk bildene idag, så da var det ikke noe morsomt å blogge uten bilder. Uansett, så var jeg og Anna på Arkaden, Soulmates. Altså, vi tok bilder sammen, og det var morsomt. Tenk hvis vi vinner :D Også var vi på Loppis på Nordseter. Mye til liten pris ass! Også tok vi mange bilder, som du ser nedunder :-)

dsc0083

dsc0093

cool

dsc0118

dsc0113


Det var sykt fint vær i byen, og se hvor fint det er ved Østbanehallen!
Det var litt salg noen steder, men jeg nøyet meg for å kjøpe en mange og en Calvin Klein genser på Loppis. Den var feeeeeeeet man.

Så, hva skal dere gjøre idag?
Gjort noe fint i helga? :D

hasta
lavista.

minner som Aldri glemmes

Når du var liten, tok du eller familiemedlemmene dine vare på ting du fikk eller gjorde; tegninger, bursdagskort, bilder, valentines kort, dagbøker og klistremerkebøker. Jeg fant en eske i boden idag, og der var det alt fra plakater til viskelær. Fra klassebilder til lapper. Hehe, også fant jeg et utrolig fint kort fra Hedda, som jeg scanna inn.
Jeg ble nesten litt rørt.

scan0169

- " Til Gard. Hei min besteenn! Jeg gleder meg til sommer'n! Håper at DU og JEG får en fin sommer! Klemzz fra Heddy"
Haha. Hedda hadde alltid sitt eget språk, og brukte mange "zzz" og "y".
Det som er morsomt er at dette er fra 7. klasse og den dag idag har hun helt lik skrift!! :D

Har du noen gamle minner?
Og hvis du har, hvor glad blir du da hvis du finner et? :-D


kan Nesten ikke leve uten

inyoureyes

meg idag. æsj, kvaliteten er mye bedre. altså originalen. og hvis jeg tar 1000 px blir den bare megastor!

Hvertfall, så skal jeg introdusere dere for noe jeg er veldig glad for. og alle som eier en sånn ting er vel veldig glad idet? jeg snakker selvfølgelig om kameraet mitt! eller, jeg har to. men det ene bruker jeg bare til å ta bilder hjemme.

Mitt lille kamera ser sånn ut, Samsung;

kameraa

Det er veldig bra. Det har mange funksjoner; 10.2 MEGA PIXELS, PhotoStyle sånn at bildene blir mer levende, veldig bra zoom og et veldig kult design! Elsker å ta biler med det, for det er så lite og søtt... :D

Mitt andre kamera, eller familiens kamera, men jeg bruker det mest (6) er Speilrefleks kameraet, Nikon;

kameraaaa

Dette kameraet er bare sinnsykt bra! Hvem trenger vel et studio når man har dette? Bildene blir såå levende, og når jeg Zoomer inn ser man altså alle øyenvippene, nesten...
Jeg vet mange har sånn, og det er veldig dyrt kamera, men hva gjør vel man ikke for pengene, hææ?

Hva slags kamera har du?
Har du det samme kameraet (ene) som jeg eller? :)
let me know   ;-D

mind your own Business

Husk å holde ting for degselv. For før du vet ord av det, vet halvparten av skolen hemmeligheten din. Vi lever i et samfunn full av ungdommer som klør etter sladder. Og når de først finner sladderet, skal de formidle det videre til en eller annen skrulling. Man må heller ikke spørre "ditt og datt" for å finne ut mer om en person du ikke kjenner. Man jo hemmeligheter, og kanskje ikke så gode svar. Svar man prøver å finne ut av. Tenk heller på om du stilte det spørsmålet til en person, og prøv å svar selv. Man må holde ting for segselv og holde seg til sitt.
Amen.

bilder fra dagen:
disturbia
meg for dagen.
Ja, jeg liker briller (-:   :-)

ahahhh
ahalll
230420091066


bare for å plage Anna

Jeg vil si at dette er dagens sang.
Anna sang på den HELE dagen ^^ Så her er den:Hva synes du om den?

lytt til Folk

Jeg synes at man skal høre på hva andre har å si, andre som har andre intrykk på ting og forskjellige synspunkter før man endelig tar et valg. Også lytte til folk hva dem har å si på hjertet, for det dem sier kan kanskje virke interessant og smart. Ikke ta valg u er usikker på, men stol på deg selv, og ikke la andre bestemme for deg.
Du ikke føle deg presset på noe vis, men du må gjøre det som føles rett for deg og dem rundt deg. Har du kanksje noe du lurer på, er det greit å spørre. Spørre andre fra ulike kulturer eller noen som har ulike historier. Kanskje de har opplevd det du må prøve å finne ut.
Jeg vil være en person med mye vett mellom øra. Som kan mye. Og som nesten alltid har et svar og en mening om ting, som kan virke fascinerende på andre. Lytt til folk.

bilder fra dagen
sdc10183

sdc10187

sdc10184

sdc10191

dsc0004

dsc0012
im blue today.
haha var litt morsomt, siden stolen jeg sitter på er blå. beklager rotet baki der.  ^__^^

så mye å gjøre på så kort Tid

Tid er et godt brukt ord. Man kan ha god tid, å føle at verden er med deg, og at den smiler tilbake!
Men du kan også ha kort tid, noe som er stressende, og ikke helt konfirtabelt! Hmm..
Ja, nå har jeg ganske liten tid til å øve på prøvene jeg skal he neste uke :o
Ganske kort. Men jeg har nok litt tid til å blogge!

Idag kommer det mange bilder, for jeg har vært på skolen og tatt et bilde og på veien hjem. Også hjemme da, med Hedda :)

heidiheidi2heidi3

210420091057

dsc0104

dsc0107

dsc0119

dsc0120

dsc0125

dsc0132

dsc0139

dsc0157

dsc0167

dsc0172

DAGENS FINESTE
dsc0143
trenger ikke å redigere engang, det er så fint (:

DAGENS REDIGERTE
soclose
So close to the End - det var sånn 4 menter ned. hihi

DAGENS BILDE
dsc0169
ingen kommentar. Hedda, har du? :-)

DAGENS ANTREKK
210420091060
likte dette antrekket skikkelig. blått og rødt går bra sammen ^^


Idag er det frustrerte fruer :) gleder meg. Du og, kanskje? :D

rykter til ingen Nytte

Det er noen få, eller egentlig ganske mange som driver å sprer rykter om folk. Kall det gjerne "Gossip girls", for det er nemmelig jentene som sprer mest rykter. Hvorfor har det seg slik? Mange mener at når man sprer rykter har man et dårlig selvbilde, og vil hakke ned på andre for å føle seg vel. Vel, kanskje mulig det? Men rykter hjelper jo ikke deg, sånn generelt sett. Det får bare konsekvenser senere. Hva om man blir tatt? Hva skal unnskyldninen være? Jeg tror at rykter har noe med om hvordan ser på deg som person. Har du et dårlig rykte, blir du behandlet dårligere enn de uten rykter, uten å ha engang møtt personen! Det er greit nok å si det til sin nærmeste venn(er), for de har somregel taushetsplikt. Men å drive å spre det rundt.

Jeg har et sånt rykte. Ser noen meg på skolen begynner skravla å gå. De snakker og stirer. Sarkastisk. Jeg er jo anderledes enn andre gutter, derfor tror jeg det er litt morsomt å stirre på meg. Vet ikke? Men hva kan dem gjøre? Jeg bryr meg så lite om hva dem sier, at jeg nesten dåner.

Hva synes du om dette?
Vet du om noen som sliter?

Denne Vikki Scrikki siden tegnet jeg for en stund siden, men synes den sier noe veldig viktig..


jeg hater


Hva kan man gjøre med rykter?

førstemann til PlazaDa er videoen her! Haha, den har litt sånn effekter ogsånt da, men det gjør det bare best!
Dere burde se hele! Og hvem som vinner får du vite på slutten :)

Hva synes dere?

Ha en god fornøyelse!

Ny header

Nå var jeg blitt lei av den gamle, så jeg lagde en ny.
Det tok litt lang tid, men jeg synes resultatet ble bedre enn forventet, egentlig.
Hvorfor det står "livet er en gåte og løsningen står på baksiden" er fordi at det er aldri en løsning i livet. Det er en gåte man må løse på egenhånd. Uten en løsning.
Det står også DOYOURWORST og bak den skriften står det også noe annet, i svakt grå.
Det står "You Sent me Flying" av Amy Winehouse, en av mine yndlignssanger.

Idag vet jeg ikke om jeg skal så mye. Jeg må øve til turntesten på tirsdag, og forhåpentligvis på samfunnsfagframføringen på samme dag. Eller så skal jeg tegne litt. Hvertfall, så er det Tippeligaen idag. og Molde spiller mot Stabæk. De skal banke dem så hardt!
Cecilie, er du klar for at Brann slår Vålerenga på Ullevaal eller? Jaggu meg på tide med en trepoenger? :D

Skal du noe spesielt denne søndagen da?
Kanskje kirken eller noe? let me know :-)

me against the City

hello.
Idag har vært en super dag! Jeg og Hedda stod opp kl. 09 for å så dra til byen kl. 10.  Vi skulle filme.
Dette var det vi skulle filme:
* Jeg og Hedda skal bli "reist" bort med trikk til to forskjellige steder i byen.
* Jeg fikk Universitetet Blindern og Hedda fikk Majorstua. Vi reiste begge fra Stortorvet.
* Meningen med dette var å komme seg raskest til toppen av Plaza (Radisson SAS)
* Man fikk ikke løpe, spørre om hjelp eller bruke trikk/buss.

Hvem vant? Det får dere vite imorgen :D Legger videoen ut!

Jeg har også farget håret idag. 4/4 ekspresso. Den var fin. Hedda er flink til å farge hår ^__^
bilde nedunder

Jeg tror datamaskinen, altså PC virkelig står for Personal Computer. Jeg synes den er en liten dagbok. Altså man bruker den hver dag. Man har bilder, musikk, dokumenter, passord her og der. Det er veldig mye hemmelig på en PC. Derfor vil man ikke at andre skal bare ta komandoen over din PC. Hva hvis det dukker opp noe, som egentlig ikke skulle dukke opp? Man kan bli avhengig av sin Laptop. Eller man blir det. De er rask på nett, lette, smarte, mange funksjoner. Jeg elsker pc'n min. Kanskje like mye som jeg elsker mobilen min.
Omsider, blir man faktisk glad i den.

girl


NB!

Visste dere at det stod for Nota Bene?

Hverfall så skal jeg få ny header snart! Lager en i morgen, så får vi se da, om det blir noen forandringer på designet. I morgen får dere også se videoen!
Mye å glede seg til!
Hatt en fin lørdag?

:-)

Happiness

Mattetentamen idag. Den gikk dårlig. Jeg liker ikke prøver hvor man får liten tid,men hvor man kan tenke seg om og bare ha god tid og slappe av liksom. Trenger ikke å være et hastverk!!
Men dagen idag var hvertfall fantastisk. Det var bare så deilig! Sikker på at hele Oslo idag hadde det fint vær med sol og tynne tøysko. Mmmm.

Bortsett fra det har dagen vært avslappende. Var med Hedda etter skolen. Vi skal tegne sammen, hun tegner manga og jeg tegner sånn, ehm, kall det gjerne "Fashion-modeller/mørke tegninger", de som har sett meg vet hva jeg mener. Så vi skal lage en fortelling, mixa. Blir morsomt. Skal legge ut bilde av forsiden senere ((:
bilder nedunder

Idag har jeg også vært i byen med Anna. Anna hadde masse penger så vi dro i dette Paradis-været da. Det var en veldig fin tur, og en tur jeg virkelig trengte, få tankene vekk fra skolebenken og matte. Anna kjøpte mest, men jeg kjøpte hårfarge, så dere får se i morgen :D
bilder nedunder

E
llers, hatt en like fantastisk dag som meg?

sdc10030

sdc10038sdc10040


shopping

shopping2

shopping3shopping4

missing Summer, cause the Sun makes me Smile

God dag.
Først vil jeg bare legge ut noen bilder som jeg ser overalt, og som virkelig blir irriterende:

 27630321239721395433n400 27630321239721360708n400 27630321239721374970n400 27630321239721592894n400 27630321239721417031n400 

27630321239721443491n400  

27630321239721490880n400Kanskje dere er desperate, men dette er bare morsomt ^^
- Mange er betatt av han? Er du?
Btw. Har verdens største Twilight/Edward Cullen fan; www.heddahellekalland.blogg.no

» Dagen har vært lang. Trengte egentlig ikke å gjøre så mye på skolen. Bare følge med, for vi hadde framføringer og leste og masse sånn. Jeg er nervøs for mattetentamen for jeg må virkelig få bra på denne tentamen. Men det er ikke alltid like lett. Matte skal ikke være lett. Bare for noen. Virkelig få.  Så nå skal jeg øve i stillhet, og kanskje tegne ogsånt.         

Helga skal bli digg da. Skal farge håret endaengang. Da får jeg mørkere hår vettu. Gleder meg.

Her er noen bilder fra dagen. Jeg må ha med meg kamera hver dag nå framover. Morsomt å ta - og legge ut!
disse er tatt med mobilen btw.

feeling

feelingg

feelings


Årets første SOMMERbildemissingsummer
"Missing Summer" / AnnaSavner du sommern?


Superonsdag

Idag var det egentlig veldig fint vær. Eller det var overskyet, men samtidig var det behagelig.
Skoledagen gikk fort, timene gikk og vi var omsider ferdig. Men hjem til matteboka frister heller ikke så mye!
Anna og jeg tok noen bilder også, også skulle vi se på en trailer ogsånt.


Idag er det SUPERONSDAG på TVNORGE; Gossip girl, Ugly Betty, Lost og masse mer!
Ugly Betty er så gøy og inspirerende å se på. ser du på Ugly Betty?

ferrerabig1105468x345
America Ferrara som spiller Betty er egentlig veldig pen

annagard4

annagard5

annagard6Overskyet vær er egentlig veldig "tommel opp". enige?

matte fører til et dypt Sukk

Idag var første dag etter ferien. Den var grei, fordi jeg startet sent idag.
Vi hadde gym og slapp framføring.
Det som ikke er greit er mattetentamen på fredag. Derfor gjorde jeg og Hedda matte etter skolen. Eller jeg fikk gjort noen oppgaver, men har fortsatt en hel masse igjen!
Vi brukte tiden vår på å snakke, ta bilder og tegne. Og litt matte. *Stolt*

Her er noen bildene vi tok enjoy

givemesomecolros

gard

g

gardd

Hatt en innholdsrik dag, noen?
OG liker du matte? ^__^

jeg liker Redigering

takk og lov for at man har redigeringsprogrammer! jeg tenker selvfølgelig ikke på paint o.l. men ordentlige redigeringsprogrammer som redigerer bilder!
er et bilde stykt, dvs. har jeg kviser, tørr hud, skitten etc. tar jeg det bort! man kan knapt se det, og bildene blir 10 x kulere. men man må jo også kunne å redigere. det må du øve på ;)
jeg som tegner scanner inn tegningene mine, og redigerer dem. resultatene blir bra :)

her skal jeg vise dere noen resultater:

redigert1
selv synes jeg gjorde en god jobb. ser dere den store forskjellen? :)

redigert2

dsc0064
før
listentothemusic
etter


Hva heter ditt redigeringsprogram? :)
Mitt er PhotoFiltre. Det er enkelt å lære og bra!

når man er i sitt Ess

Interesser.
Hobbyer.
Fritidsaktiviteter.
Altså, man har mange måter å være i sitt ess på. Og i sitt ess mener jeg at når man har det perfekt, eller bare lever livet, og ikke tenker på noe annet som kan være bedre, er man i sitt ess. Det kan være når du kommer hjem fra skolen, sliten, legger deg i soffaen og sover i en time. Du får en prøve på skolen hvor du skriver bare alt du kan og mer. Eller når du er alene hjemme og driver med en aktivitet; tegne, ta bilder, spise digg, bake, altså: det er masse å gjøre når du er i ditt ess.

Når jeg har det best, er vel når jeg sitter hjemme. Med penn og papir. Og pc'en med all den gode musikken. Trenger ikke å bekymre deg over morgendagen. Bare sitte rolig. Det er deilig.
Det kan være sunt og deilig å være alene noen ganger. Jeg tror folk trenger det. Tenke gjennom livet.

Når er du i ditt ess? Jeg vil vite :-)

Nå sitter jeg på rommet mitt. Anna kom hjem fra Latvia i går. Må få tak i hun.
Her er noen bilder jeg tok forleden. I mitt ess:

blue

orange

Jeg liker svart-hvitt bilder. Også et objekt som har farge. Som disse to.

Hot nå!
the ting tings /
shut up and let me go   last ned!
9125426

plutselig Konge vær

Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg våkna av at en fugl satt og kvitret. Og sol som skinte gjennom gardinene. Jeg tenkte endelig er sola her! Og nå kan kanksje sommeren vare lengere!
Jeg hadde ikke aning om at klokka var så lite! Jeg bare dro meg opp av senga. Haha.
Men da får jeg mye ut av dagen da :)

bilde 222
bilde 220
Disse er tatt med mac, så kvaliteten er ganske dårlig.

Hva er det med gutter og Ord?

Vi lever i et samfunn fullt av forskjellige mennesker. Dette er det noen som ikke vet, eller ikke har aning om.
Kler man seg anderledes, som de fleste egentlig ikke gjør, får de slengt kommentarer. Bare fordi de er anderledes.
Å kalle en homo, gay, stygging, taper etc. er det flere som gjør. Og kommentaer sårer. Selv om det ikke synes, så blir man truffet på en måte. Selv små kommentarer kan skade en person utenifra og innenifra.
Så hvis en kaller en gutt, samme alder, homo o.l. tar kanskje personen det til seg, og begynner å bli mer vanlig?
Men man skal ikke være redd for å være segselv - men det er fremdeles noen som er det.

Meg idag
high2highhigh3

S
enere idag skal jeg se " Han er faktisk ikke interresert ".
Romantisk komedie, men den ser kul ut da :)

Måtte bare

Ja, jeg måtte bare bytte header. Var såå lei av den forrige!
Jeg vil ha det oversiktlig,og følte ikke at det forrige designet var det.
Jeg liker svart.
Også vet jeg at jeg bytter headere opp til flere ganger, men det er så utrolig mange kule å velge mellom.
Vet ikke, men synes kanskje en skal overraske flere ganger når man leser blogger.
Ikke "Åh,samme design som før.." osv.
Men tror jeg skal ha denne en stund.

                                               ja sikkert!
fortsatt 
god ferie folkens

Uten TV og PC duger Gard ikke : 'D

Min påskeferie har vært lang! Har ikke blogget siden søndag. For meg er det krise.
Først var jeg på en hytte uten strøm! så vi nøyet oss med yatzy og kortspill!
haha, men joda. Det var koselig. Været var kanskje ikke så fantastisk. Blåste så sinnsykt!
T I L B A  K  E
til ferien. Vi dro så til en hytte med strøm og folk i. Haha, familien er koselig vettu!
Men vi dro,for mamma savnet oss hjemme. Stakkars,hun måtte jobbe,
Så nå er jeg hjemme. Føler det er litt merkelig å skrive på PC'n min siden det er såppas lenge siden jeg har gjort det ^__^
Her er hvertfall noen bilder fra ferien som D Uuuu kan kose deg med;

sdc10738
MEG MAMMA OG SØSTE R   PÅ VEI TIL BUSS E   N :)
sdc10744
MEG OG MIN SØSTER PÅ B U SS E    N..
sdc10788
MEG JA, SITTER MED MUSIKK OG SOLBRILLER. DET VAR V A   R     M    T
sdc10764
TUR BILDE # 1
sdc10760
TUR BILDE # 2
sdc10779
TUR BILDE # 3
sdc10800
KAN GODT SI AT JEG LEVDE PÅ IPODEN MIN HEHE.
sdc10827
SPILTE MASSE KINASJAKK HVERTFALL :)sent Påske innlegg

Da var det endelig påske, dere :) Påskeferien skal bli så digg. Har venta på den leeenge. Også har jeg blitt så lei av skole,og så stressa, så denne ferien trenger jeg virkelig!
Turen går til Geilo og Telemark, to hytter altså. Den ene er uten strøm og dekning (?) og den andre er med begge deler. Haha, men ikke bloggings på dager blir synd :(
Idag har jeg vært på skolen, ganskje kjedelig. På kvelden var jeg md Hedda å så "The Stranger" med Liv Tyler. Det var en veldig uhyggelig film. Skvatt ikke så mye, men den var veldig fæl, liksom :/

Jeg drar i morgen, så god påske til alle kjente og alle lesere!
Bilder fra dagen;

shh
På badet, etter skolen. Måtte bare (i)
sdc10730
Hedda
sdc10733
kvelden i Ett bilde

♫ lily allen / the fear

jeg tror jeg er en veldig Sjefete person

Idag har jeg fått besøk av Martine, vi skulle jobbe med samfunnsfagen. Noe som gikk bra.
Skal ha framføring i morgen,håper vi kan slippe det ! >:D

Jeg tror jeg er en veldig sjefete person. Jeg liker å få ting som det skal på min måte. Jeg har fått tilbakemeldinger om at jeg alltid skal bestemme og alle ideene er mine. Jeg er kanskje ikke så god til å samarbeide?
Jeg tror jeg jobber best alene. For jeg ER veldig sjefete. Noe som suger.
Men i det siste har det vært så utrolig mye stress! Med skole, og påskeferie-forbredelser.
Jeg tror det kan være noen fordeler med å være perfektsjonist, jeg vil se på meg selv som en perfektsjonist. For det første gjør man ting fort, og har god kontoll på det man driver med. Resultatene blir som regel ganske bra, for man bestemmer på en måte hva som skal skje.
Men det er jo også at man starter med store diskusjoner. Noe som blir helt bortkasta! Jeg er nok veldig dømmende. Men slutt på å kritisere megselv. Her er noen biler fra dagen ^___^

gard
meg sånn kl. 1 i går.
sdc10688

sdc10693


♫ surferosa / u look good

sommer og Sol

Idag er det sommer og Sol!
Ikke eeen eneste sky! Typisk meg å glemme solbriller da! :/
Jeg vet vi skal sitte inne hele dagen Hedda, takk for at du sa det, men jeg må ha briller! (bilde nedunder)
Idag hadde vi engelsktentamen, gikk greit.
SÅ etter skolen idag hadde jeg med kameraet ut også tok jeg mange bilder, fjortisbilder ogsånt.
det er kult det (:

solbriller

sdc10605

sdc10608

sdc10604

sdc10611

meg

sdc10635

avsluttet meg noen bilder fra meg ja, kameraet ble sånn plutselig bra, så når jeg zoomet inn så ble de sånn høy kvalitet!

morsom dag som du kanske vil dele med meg? :)
hits