mars 2011

dessverre

I dag har jeg tatt en elevundersøkelse på skolen..Og så har jeg spist årets første is..Noe mer interessant å tilføye har jeg dessverre ikke, bare det at jeg holdte på å hoppe ut foran toget for å ikke face'e alle gjøremålene og leksene jeg har hjemme, men ingen av togene gikk fra Oslo S istad så jeg hadde ikke sjans. Dessverre

bare et blad?Jeg elsker å lese magasiner. Jeg kan lese blader hvor som helst, når som helst om jeg ville. Det å sitte med et blad i den ene hånden, og en sykt god drink i den andre hadde vært som et paradis i mine øyne. Slappe av og puste med munnen. Moteblader til sladreblader. Det finnes så mange av dem, men så få du legger merke til. Jeg har selv ingen favoritter blandt motebladene. Jeg liker å mikse, kjøpe litt av hvert. Men selvfølgelig, det er forsidene som gir deg et førsteinntrykk, et inntrykk som sier at du skal kjøpe bladet eller ikke. Disse siklet jeg over i dag:

Hva så om det står på spansk, portugisisk eller gresk? Det er bildene, designet, navnene, klærne, og ja.. hele oppsettet som betyr noe for meg. Man må uansett lese alle intervjuene med forstørelsesglass, så selve stoffet er ikke så farlig for meg. Kunsten er å bruke lang tid på hver side. Ikke rive i stykker sidene som om du var tissetrengt eller noe. Pris, sa du? Ja, det er dyrt. Men skjønnhet koster jo?

hent meg med en ljå

Wenche Foss er død, Frp sliter med sex-rykter, og Japan... Ja, de sliter jo. Hva skjer med at ting skjer så plutselig? Jeg sitter bare hjemme og venter på at mannen med ljåen skal komme og hente med, slik at jeg slipper å gjøre alle de leksene og øve til alle de prøvene. Jeg får ikke tenke ordentlig når jeg har en PC foran meg; først facebook, så blogg, så musikk, så blogg igjen, altså. Jeg bruker mer tid på denne bloggen enn det jeg har gjort skolearbeid gjennom hele videregående.Det som er rart, er at jeg faktisk får ganske gode karakterer. Ikke i tysk, men jeg slipper hvertfall å tenne på de andre prøvene.Skjorte AbercrombieSå flott a'gitt - det har kommet litt snø i natt. AKKURAT det jeg trenger, slik at sjansene for å skli på isen blir dobbelt :-) :-) :-) :-)

Hei, kunstklassen min reiser til Paris om nøyaktig 30 dager! Gledeee

"skal bare...."

Hadde jeg lagd en lang liste over ting jeg måtte få gjort, hadde den omtrent vært like lang som julenissens gaveliste. Det er utrolig hvor mye arbeid man må sette seg inn i, og når man er ferdig med et prosjekt, så dukker det opp stadig et nytt et. Når får man tid til venner? Jeg hater å sjonglere med mange forskjellige fag på en gang, alt ender bare opp til å bli et stort sirkus! (he he)

Finnes det et syndrom som gjør at man utsetter, utsetter og utsetter ting? Jeg har det.

3096

Hæ? Ingen sol i dag? Derfor blir det innedag med filmer og lesing.Var i byen og kjøpte meg noen nye filmer. De var billige, ellers hadde jeg aldri kjøpt dem.Også kjøpte jeg endelig denne boken, 3096 dager, som jeg skal lese fremover. Gleder meg allerede!

ubruksom kaffe

I dag våknet jeg opp med den rareste tanken: "i dag skal jeg selge kaffe". Jeg lagde to kanner med kaffe, tok med Hedda ned til det beste stedet for tørste nordmenn (ikke) og begynte å selge. Det gikk så dårlig at vi brukte pengene vi fikk til å kjøpe ingredienser til å lage smoothie - men det var egentlig like greit. Det er sol, men det er faen meg ikke varmt.

Vi så også på en god gammaldags VHS-film, Svaneprinsessen.Eller "Svane Prinsessen", som det står på kassetten.Wow, jeg var hjemme på en lørdag. Stolt av meg selv.

weekday shoes

Weekday har virkelig satset på tøy-boots denne sesongen, og ærlig synes jeg at skoene, ved første øyekast, var virkelig stygge. Men, da jeg så på dem "live" istad, skiftet jeg fort mening. Jeg scannet over skoene og fant ut at de faktisk ikke er så ille. Jeg liker høyden og noen av fargene, men jeg fikk litt Converse-frysninger da jeg så det runde merke på siden av skoene. Hvorfor? Men jeg er fortsatt usikker på om jeg likte dem eller ikke...Hva mener du?

pok è mon

I dag har jeg brukt mye av min dyrebare tid på å slå opp i den tyske ordboka, på jakt etter å finne de rette adjektivene. Jeg skjønner ikke - hvor vanskelig kan det være å skrive om Japan på tysk? Jo, sitt i et klasserom uten tilgang til oksygen så forstår du.Resten av dagen skal tilbringes foran dataskjermen for å se på dette:Har lastet ned alle sesongene (i'm insaaaaaane). Det vekker opp så sykt mange gode minner. Det finnes jo ingenting som er bedre enn Pokèmon? Isåfall, fortell meg. Men først drar jeg ned til byen (igjen, *pust pes pust pes*) for å lunje med familien, for så å dra til familiebursdag. Faen, jeg må lage bursdagskort. Hater å være kunstnerbarn, eller å ha en familie som tror jeg bare bruker tiden min på å lese om kjente malere og forske på hvem Mona Lisa egentlig var...God fredag!

jean phillip


Kan noen si meg hvor jeg kan kjøpe de skoene? Og de sorte jakkene? Og... ja, alt egentlig? Så utrolig fine plagg.

leatherDenne lysebrune kortholderen passer perfekt til en tur ut på byen eller en middag ute med venner. Skal begynne å bruke den så fort som mulig, så kan lommeboken slappe av hjemme.

lady gaga, vogue march '11Da jeg så det, måtte jeg bare ha det.

Dessuten var det på salg.

filippa kSigrid tok meg med på Filippa K fest, og selvfølgelig stilte jeg opp! Lokalet var fint, maten var digg, drikken var helt sykt god (!), så god at jeg skal begynne å kjøpe den (drikker hver dag ogsånt), fine mennesker (som jobbet der) og selvfølgelig klærne. Det var ikke dyrt som jeg hadde trodd, og det er et stort pluss!Heldigvis kjøpte jeg ingenting. Ellers... Nei, tør ikke tenke på det engang.

drypp drypp

Jeg elsker disse åpenbare spørsmålene vi stiller hverandre. Eksempel: Jeg kommer hjem fra skolen og setter mitt nye engangskamera på kjøkkenbenken. Min søster stiller så spørsmålet: "Åh, har du kjøpt nytt kamera?". Hva vil du jeg skal svare? Et "ja" er for enkelt. "Eh, nei. Jeg fant det i en postkasse lengre ned i bakken her".(jeg har kjøpt nytt. dette er for resten av mars, typ åtte dager, mye kan skje)
Spørsmålene har ingen mening. De får bare den kleine samtalen, som allerede er der, til å bli enda mer kleinere. Jeg selv gjør disse, kall det "feilene", og jeg hater meg selv for det. Også har vi disse (gode) vitsene med personer som har nyklipt hår: "Hei! Åh, har du klippet deg?" også: "Nei, jeg bare våknet opp med mindre hår". Også ler de i tre sekunder (jeg har tatt tiden). Sykt morsomt.Grunnen til at jeg har med dette bilde er egentlig bare for å gjøre dere misunnelige. Også har pappa vært på flyplassen, så jeg fikk velge ut tre ting fra Duty Free-butikkene.Nei. Se så fint det er i dag! Læreren min sa det skulle bli 14 grader, men jeg tror det har med at hun er en djevel, og heller lar oss sitte inne og stirre ned i boka. Neida, jeg digger henne.

Og, jeg begynner å svette når jeg går rundt i byen. Jeg hater det! Akkurat når skolen er ferdig, får jeg ett eller annet hetesjokk, og det begynner å dryppe fra halsen min. Det er så sykt ekkelt! Hvertfall når folk kaller meg "the lord of the rings" når svetteringene begynner å synes under armene.

Ja, jeg snakker sant.

meg i fjerde

Jippi, jeg har fått internett igjen, men det går i sneglefart så jeg vet ikke om jeg burde juble eller gråte. Uansett, her er meg med ikke to, ikke tre, men FIRE forskjellige utseender:Så har dere noe å kose dere med helt til jeg finner på noe interessant å skrive om. God tirsdag!

se! en kjendis!

Det er søndag, sol og en liten smule varme ute i snøen. Jeg har tenkt til å tilbringe dagen min alene og få unnagjort mesteparten av leksene jeg har. Et stille hus er den beste medisinen etter en travel helg. Og nå har jeg internett, så da vil jeg bare få unnagjort det jeg har gjort i det siste.. Eller vent, det har bare gått fem dager siden internett sluttet å virke, og jeg klør i fingrene mine etter å oppdatere på denne bloggen. Wow.

Robyn-konserten med Ellen var bare utrolig bra!

Vi kapret oss noen sykt gode plasser og ble kjent med folk fra fjær og nær. Vi ble også kjent med en kjendis, eller som hun kalte seg: en B-kjendis. Haha, stakkars liten. Tror hun er B-kjendis også var det bare èn som visste hvem henne var; meg. Alle andre bare huh? liksom.Her satt vi under hele konserten.. Ser du kjen...*host*...kjendisen?Ellen fikk noen nye venner. Jeg holdt øynene mine bare på kjendisen....som var mentalt død rett før Robyn skulle på.Stolt over det siste bilde her. Robyn var rå! Hun danset og lagde liv og sang bedre og bedre for hver sang som gikk. Elsket det.

Lørdagen bestod av en kjapp tur innom byen sammen med Amalie, og senere dro vi hjem til Amalie for å spise. Penger spart.Ja, jeg blogget jo når jeg var her. Bursdagen til Joselo var hvertfall koselig. Jeg liker når folk har planlagt en skikkelig bursdag med et ryddet hus, middag og mange gjester. 60 gjester. 60 gjester. 60 gjester. 60 gjester. Nei, jeg får det bare ikke til å stemme.

Så fult var dansegulvet gjennom hele kvelden, så da må jo det resultere til rundt 30 gjester. 60? Nei, ikke sjans.De diggeste cæbene til stede (tilstede, til stede, til st ede?).Ja, også må jeg ikke glemme kattungene. Herregud, de var to uker gamle og låst inne på et rom sammen med mor Joselo. Kveldens høydepunkt, definitivt!!!

bæck @ top

Hei og hopp. Jeg vet jeg har vært borte fra blogg.no en stund, og den tiden har vært de BESTE DAGENE I MITT LIV! Jeg kødder ikke, det har vært så befriede å leve uten internett og facebook og mas og kjas og bråk og sist men ikke mist blogging. Livet er så avslappende for tiden. Eller litt, om du ser bort i fra skolen. Akkurat nå sitter jeg hos Amalie.Vi har kost oss med suppe, sjokolade og musikk. Vi drar snart til en bursdagsfest med 60 gjester og forventer det verste. Neida, det blir sikkert kos. Nå hører vi på Forever Young og den er så sykt fin, spesielt trompeten på slutten. Ok, nå blogger jeg i lynfart, så har sikkert alle mulige skrivefeil.

BTW, Robyn-konserten i går var HELT SYK! bilder kommer senere (i morgen, husk å sette på alarm).

new inhvit t-shirt / Acne
kjede / Bik Bok

Jeg så for meg Jil Sander-kolleksjonen da jeg så denne t-skjorten. Jeg tenkte: wow, jeg må jo bare ha meg en slik! da jeg så den, men alt jeg trenger nå er en knallfarget dressbukse. Gjerne turkis, rød eller blå. Hei, fikk jeg ikke stipend idag?

solfaktor femten takk

Ok, kanskje ikke fult så varmt i Oslo for øyeblikket, men varmen begynner å komme! Solen varmet hele dagen idag, så Marte og jeg stoppet tiden i noen minutter og la oss (nesten) ned på asfalten, siden var var så sykt smud! Like før jeg gikk i t-skjorta................

Neste på ønskelista: Ray Bans.

Så tok jeg meg turen til H&M i Bogstadveien sammen med Amalie. Vi kunne jo ikke sitte inne i solsteken, og hvorfor ikke nøye oss med noen nye plagg?Ingen av oss kjøpte noe.Derimot kjøpte Amalie seg noe her, på en loppemarked-ish butikk i Bogstadveien. Det luktet lapskaus, man måtte gå som en katt for å ikke velte noe, og de som eide butikken var akkurat som to vaktmestre. Det var en fornøyelse å være til stede som de eneste kundene. Skal definitivt besøke den igjen!Så gammel var den.....
Og nei jeg har ikke kreppet håret mitt. Jeg våknet opp en dag etter å ha tuklet med det, og jeg begynte å like det.

jeg tenkte du ville få med deg dette

Dere vet ordtrykket "skal bare, skal bare"? Vel, i mitt tilfelle fungerer den slik: "skulle bare, skulle bare". Den mest avslappende helgen jeg har hatt siden helgen jeg lå på sykesengen på Ullevaal Sykehus, og jeg ikke fått gjort EN DRITT!

Bortsett fra å ta bilder av meg selv og hunden da

Jeg tenkte du ville få med deg det.

Ellers i dag har jeg gjort alt jeg kan for å hjelpe til med katastrofen i Japan, så jeg bakte muffens, stelte meg utenfor matbutikken og solgte en muffens til 10kr stk, som går til hjelpefondet i Japan.

Nei, jeg gjorde faktisk det motsatte; søstra mi lagde og jeg spiste.... Hva annet? Jo, sett på alle filmene jeg har lastet ned (typ 25 stk) i søvne. Døgnrytmen min er ikke hva den tidligere har vært. Jeg har tatt med hunden på tusenvis av turer. Eller, den tok vel egentlig med meg ut på tur. Jeg vil ikke tilbringe mer tid enn vanlig der ute. Det er så kaldt, vått og isete.

Ellers idag har jeg vært på bytur med mum and lil sis:Jeg spiste en kaloribombe av de sjeldene. Jeg tenkte du ville få med deg det.

brune krøller og røde kinn

A cup of coffee shared with a friend is happiness tasted and time well spent.

Sol, Ragnhild, Olivia, kaffe, Pepsi, shopping, latter, solbrillefetisj, Sten&Strøm, D-vitaminer, meninger oss imellom og musikk. Ja, en perfekt lørdag.Hørte på denne da vi satt på Aker Brygge. Avslappende sang, perfekt til settingen.

shoppedilla (igjen)Kilder: topman, ebay, modekungen, converse.

Jeg vet at noe ser grusomt ut, men jeg tror hvis man mikser det; syr, limer og klipper litt så kan det ble kult, samt velge det riktige tilbehøret. Åh, det fjæret.

en fantastisk morgen og en hund

"Bjeff". Æsj, jeg hater det ordet. Det får meg til å stresse, skade meg selv og balangsere mellom å hoppe ut av et vindu eller å låse hunden inn i et rom for seg selv. Åh, jeg glemte nesten, la meg presentere Colin:Våres nye hund - i en uke. Det å passe på en hund er hardere enn det ser ut som; ut på tur hver halvtime, passe på å gi den (ja, den) nok  mat slik at den ikke piper som en ødelagt blokkfløyte og kose med den så mye som mulig, selv om den lukter svette, skitt og hundemat.

Hvertfall, det var en nydelig morgen:

Jeg satt her i en halvtime med et glass juice og et magasin. Det kaller jeg påskemorgen!

Nå drar jeg til byen (som om jeg ikke er der nok) for å møte noen venner over en kopp med kæffe. Vel, jeg har mest lyst på en smoothie mens jeg scanner over butikkvinduene. Møt meg der!

cèline f/w 11

en unødvendig torsdag

Jeg har egentlig aldri skjønt greia med å ta bilder av unødvendige ting..... før jeg oppdaget hvor gøy det egentlig er. Det å ta et bilde av et blad, veldig uoriginalt, vet det, men det å senere sette seg foran PC'n, laste inn bildet og redigere det, det er der selve moroa ligger. Samme er det å sette seg ned å skrive. Man piner seg selv gjennom de første kvarterene til å finne på noe å skrive om, men når man er i gang går er det kjempe enkelt.

Ja, akkurat det motsatte skjedde med været idag: startet utrolig bra, men jeg måtte likevel svømme butterfly gjennom snøen på vei hjem.Jeg tok meg ti minutter på øyet da jeg kom inn på rommet til mamma. Også begynte jeg å ta bilder, av helt unøvendige ting. Jeg er sikker på at dagen videre kommer til å være unødvendig den også..


Jeg lurer på hva som skjer når katten min dør. Skal jeg få en ny? Det blir jo nesten bare tristere med tanke på all maten man må gi den, kosingen, vise den rundt i nabolaget, bruke flere timer på å lete etter den i et annet nabolaget, vaske opp all gulpingen og ta opp hver bidige hårdtt. Hvertfall, jeg vil ha en gul/rød/oransje en.

Nå drikker jeg litt juice og prøver å glemme at det er er prøve i morgen. "Dårlig vær idag, ass", "Ja, veit!". Slutt.

fire stjerner rundt bordet

Jeg elsker at min eneste arbeidsoppgave i hjemmet, er å sette på potetene og varme fiskegratengen. Altså, man lærer? Og dette med mat; hvem hadde du tatt med på fire stjerners middag hjemme hos deg? Ja, det finnes noen facebook-statuser som er interessante. Hos meg står det mellom gjengen i Jersey Shore eller søstrene Kardashian. Nei, jeg vet ikke. Kanskje droppet den tredje og invitert Siv Jensen og Mullah Krekar over på roastbiff. Da hadde det bokstavelig talt oppstått rykende, ferske uttalelser og meninger. Nei, helt ærlig. Jeg ville valgt personer med en komplisert bakgrunn. Ta østeriske Natasha Kampusch for eksempel. Opplevd å være fanget i åtte år. Det må ha vært utrolig fascinerende å høre hennes fortelling. Jeg skal kjøpe boka, for jeg synes det er en utrolig fortelling. Den andre personen, som også er tysk, må vel være Sandra Bullock. "Jeg er din no. 1 fan!!". Nei men, jeg har alltid likt henne, så det måtte jo blitt henne. Hahahahaha, en rar miks. Den tredje..... Kanskje henne her...JA, ny header. Orket ikke det "ta meg på hodet" tullet.

wet dog

animated gif maker

Den beste måten å pine seg selv, meg, på er like enkelt som å dusje om morningen. Kroppen jobber liksom ikke, og øynene er like tunge som gjengen i Two And a Half Men til sammen. Charlie Sheen tar jo mesteparten av vekten.

h&m release party @ bogstadveienEtter tjue minutter med konstant kulde, vind og smerter i venstre kne, kom vi oss endelig inn på H&M Release Party som foregikk i Bogstadveien, den nye butikken med 5. etasjer- HM-gården kaller de den har jeg hørt..Jeg fikk endelig varmen i meg, takket være de 1067 vinglassene som stod oppstelt så fint på bordene. Drikken vi fikk smakte som en rar blanding av øl og champagne... chamøl? Nei, jeg tror den het Jaquise de Flüm no. 5.... Nei jeg vet ikke, jeg er ikke fransk.

Eva & The Heartmaker spilte, som de alltid gjør. Men jeg likte musikken, for all del. Etter tre fengende sanger, så jeg vokalisten lene seg som en sint katt over sjokolademoussen. Det var et festelig syn.Hodon som alltid smiler så pent :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja, 5. etasjer. Det var utrolig god utsikt i butikken! Det var som å gå rundt på en bursdag med 800 (ja!) ukjente folk, utforske huset og finne et sted uten høy musikk og sitteplasser. Jah, det var godt.Dette var (litt) godt..Ja, også var det en avdeling hvor bloggere hadde vært med på å lage sin egen kolleksjon, og jeg kjente den ene bloggeren, Malin. Det var litt gøy. Da jeg møtte henne sa hun at hun ikke hadde designet klærne, noe jeg trodde. Men elsket bildet, og klærne.. Det var tross alt -25% på alt, men jeg kjøpte nadaInteriøravdelingen likte jeg best; så mange fine, kreative, geniale ting til en SÅ billig penge.Her stod vi og danset, helt til Hodon knuste glasset sitt og vi var borte på noen sekunder..

etter vinter kommer vårJeg har plutselig fått vårfølelse. Jeg elsker hvordan været er for tiden; lyst, mildt, litt sol og et lite snev av snø.Eller snøen begynner å trekke seg tilbake, noe jeg ikke liker. For ved hjelp av all isen ser jeg snart ut som Mike Tyson ute på boksebanen. JA, jeg har begynt å skli, falle, tryne, noe jeg aldri pleier å gjøre. Og jeg har begynt å gå med klokker...


Weekday.

Etter å ha levert ut 102 søknader om jobb til 102 forskjellige butikker og kiosker, kjøpte jeg med en avocado (måtte søke på hvordan det skrives) mens jeg ga CV'en min til Kiwi. Pissbutikk, men jeg tar alt jeg får med det første!Jeg får stjele ordtaket til Kristine og si at nå tar jeg livet med ro...Etterpå skal jeg på H&M Release Party, og jeg gleder meg sykt! Den nye H&M-butikken som åpner i Bogstadveien med hele 5 etasjer. Kom på gjestelisten med takk til min sinne venninne Hodon som jeg skal ta følge med. Nå er det bare å ta på seg finstasen. Eller, jeg tror jeg holder meg til "hvor mye er klokka"-replikken, også får vi alle en god latter.... (Alle = meg).

true blueKlart jeg er glad i mine nye sko.

boller uten krem

Etter å ha stått opp altfor sent og laget altfor god frokost, tok jeg meg en snartur innom Hedda.Det var så nydelig idag; solen varmte, gamle ektepar gikk søndagsturene sine, folk jogget, solbrillene hvilte på nesen og jeg gledet meg til å tilbringe tid sammen med Hedda...... eller. Hedda hadde vaskedag idag, og det å rense teppene er kanskje ikke det aller festligste man gjør på en søndagsmorgen? Uansett, vi brukte dagen på å spise, spille, spise og spille litt til..Man får aldri tid tli slikt, men idag hadde vi nok av tid...Også feiret vi fastelavenssøndag - uten krem. Men det var godt.

Denne uken skal jeg gjøre så mye fornuftig som mulig. Alt (alt!) jeg ikke har rukket å gjøre i 2011 skal bli ferdig til fredagen, også får jeg en god samvittighet på slutten av uken. Så vet du deeeeeeet

the family are all right

Jeg føler meg litt skuffet over meg selv med tanke på VM. Det er ikke hver dag vi har VM, og det eneste jeg har bidratt med er å motta cola, kaffe og varmeputer. Alle disse menneskene gjør meg jo gal, men på en positiv måte. Det hadde vært enda kjedeligere om hverken teltene, scenene eller alt livet var til stede. Jeg tror jeg liker det.Ellers idag har jeg sett på norske romper, eeeeeh, kunst...Har møtt mormor (ja, mormor. ikke mommo eller mommiz eller mormo eller morrramormor) som ble med meg på shopping. Jeg har blitt forelsket (i hva får du se lengere ned) og feiret at søsteren min ble 13 på Olivia.Elsker dette! En perfekt lørdag; shopping, masser av sol og mennesker, mye liv, middag i byen, aaaah. Dette er det jeg trenger. Jeg ble til og med kjørt hjem! Ja, det er ikke hver gang.

Så til min forelskelse.....

Jeg kjøpte meg nye sko. Det siste paret. Min størrelse. Halv pris. Det er nesten som om de ventet på meg. Har nesten ikke fått sett ordentlig på dem siden jeg var i koma da jeg kjøpte dem, så gleder meg til å sprade rundt i disse.......og oppleve like lørdager som denne. Viser dere bilde av de senere ;-)

mango morgen

Mango te?Hmm, det er trolig noe av det beste jeg har smakt!

Jeg hadde en utrolig trivlig aften med å være barnevakt for Kristine og Birgit i går! Vi lagde nachos, så på film og drakk en liten Baileys til dessert. Mm, det var godt. For første gang siden andre verdenskrig tok jeg ikke med kamera - og det var utrolig befriende, dog jeg skulle gjerne hatt et bilde fra kvelden.

Apropo andre verdenskrig; jeg stikker til byen for å ta oppsamlingsprøve om nettopp dette, så blir det shopping i byen før jeg skal spise på Oliven. Blir sikkert en sykt bra prøve, jeg har øvd .... en time før jeg la meg i går. God lørdag!

en helvetes ond sirkel

Jeg hater å sitte igjen med alle de ærendene jeg skulle ha gjort på slutten av uka. Alle de punktene man har sittet og skrevet til ingen nytte. Lista blir jo bare lengere og lengere for hvert gull Norge tar, så er det egentlig bare en smule bortkastet?Denne har jeg hatt hengende på veggen i fire dager nå. Tanken er å spise det mens jeg gjør lekser, men jeg har ikke kommet lengere enn å planlegge hvilken butikk jeg skal kjøpe varne fra, som egentlig er åpenbart.Alle de bildene jeg har klippet ut fra blader, for så å henge det fast på veggen, heller til ingen nytte. De greiene du ser på veggen har hengt der siden Obama ble president, og jeg har ikke kommet lengere.Denne kjøpte jeg på IKEA for en hundrelapp, for planen er å spraye den helt hvit. Men skapet har stått slik siden Odddvar Brå brakk staven, så jeg begynner å bli litt engstelig..Jeg skulle også kommet meg ut. Ut i det fri og jogget til bena mine frosser fast i bakken. Det er ikke kondisen jeg er bekymret for, men tanken på å møte Erna Solberg, en sommerdag midt på Karl Johan i 2018, gir meg litt frysninger. Jeg må starte snart, med tanke på at badesesongen er rett rundt (he he) hjørnet.Og ser dette håret bra ut? Sist hårklipp lignet jeg på MacGyver på en dårlig dag, og etterveksten nærmer seg med storm skritt. Jeg vurderer å skinne meg på sidene, men det ser jo helt jævelig ut det også.

Nå skal jeg møte Kristine og Birgit. For se da, om vi lager fredagsnachos som jeg håper på ;) God helg!

monki betyr munk på latisk


Når Monki byr på fest vil det si mange farger, cupcakes og kule klær på ett sted. Det var gøy! ..helt til jeg sølte øl over hele meg. Det er dette med i motbakke går det oppover, og etter en pinlig dog stinkende affære, fikk jeg til slutt goodiebag. Gavekort på 200,- er virkelig en trøst, ettersom alt det andre oppi bare var dritt. Jeg kjøpte meg et kjede, billig, men nå angrer jeg litt på at jeg gjorde det.

PSSSSS- jeg vet bilde av Surferosas Mariann Thomassen er 10x bedre enn alle de andre, men når man prøver ut nye kameraer går alltid noe i dass. Hun var hyggelig btw. Vi (bestfriends) snakket om hennes nye album, hvilket jeg gleder meg til!

mon ki- mon keyNytt skjerf, Acne.Ny jakke fra HM, gave i samarbeid med HM's nye kolleksjon.Stikker på Monki-fest i byen. På eventen stod det -20% avslag, sprudlende drinker og goodiebags til de 100 første i køen. Det frister litt mer enn lekser akkurat nå.

fashion against aids 2011 / h&m


Fuck blogg.no som ikke klarer å laste opp bildene mine riktig. Uansett, utrolig mye fint! Selv om hele skolen min kommer til å kjøpe mye av dette, skal jeg stå først i køen når det kommer ut! For jeg vet at noen kommer til å kjøpe det samme. Irriterende å gå på en skole hvor folk er interessert i mote.

meg på på på på på på på svalbard

Jeg vet det står meg i svalbard, men la meg putte det slik: klokka var altfor mye, jeg mikset videoen bare for å bli ferdig med det i en fei og jeg hadde 5% lyst til å lage den... Ok, det finnes ingen unnskyldning om gramatikkfeil, bare at man er en komplett idiot.

lady gaga - born this way

Jeg elsket starten. Den var .... gal. Positivt, altså det å starte sitt nye album med en slik start blir veldig, tror jeg, godt tatt imot og likt av fansen, ogdet at hun fremdeles holder på imaget sitt er også en lettelse, for... Alle sier det er så Madonna-ish, sangen altså. Hæ? Dere vet ikke hva dere snakker om. De har antageligvis hørt det av en kjent musikk annmelder og copy + past det han skrev. Dansen, for meg, kunne de fint ha droppet.

curlzzzI dag lagde jeg krøller på meg selv. Får håpe de holder hele dagen. Jeg kommer ærlig til å brenne det om jeg ikke har krøller når jeg kommer hjem. Og og og, gratulerer med dagen Sigrid!

Ha en fin onsdag!

sval hva?

Etter denne dagen har jeg funnet ut av at folk er over gjennomsnittlig interessert i Svalbard! Det som er så kult, er at det nesten er ingen som vet noe om øya, så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt!Isbjørn på engelsk: Polar bear
Mest tenkelige outfit: Vintersko, vinterdress, ull votter og lue og gevær.
Har ikke: Fortau, fotgjengerfelt, fartsdumper, fartsgrenser, flaskepant, klesstil, sol, et liv (tulla).
Gjennomsnittstemperatur vinter: -12°C
Gjennomsnittstemperatur sommer: 6°C
Matbutikker: Èn, SvalbardbutikkenDet første du ser ut av vinduet: Reinsdyr
Det siste du ser ut av vinduet: Høye hæler, Victoria Beckham og solbriller
Kjendiser: 0
Alkohol: Klippekort på Vinmonopolet, eller som de kaller det Nordpolet. Selvfølgelig.
Innbyggertall: 2 625
Ungdommer jeg så: 0
Bestefedre jeg så: 2 000
Hva annet? Turelskere: 625
Om jeg så noen som tok selvmord på gaten? Nei, jeg gikk dessverre glipp av det.

Uansett, Svalbard er et vakkert sted. Et sted jeg gjerne vil dra til igjen, snart. Det høres veldig ut som et kjipt sted, men du får virkelig koblet av og nyte stillheten når du er der. Ja, bortsett fra snøscooterne som kjører rundt 24/7. Fjellene og utsikten er ubeskrivelig vakkert. Alle du støter inn på er snille, lojale, godsinnede mennesker som hjelper deg med det du lurer på. Det var faktisk en som gikk ned på kne for å knyte skolissen min siden den var åpen!

Jeg kødda.

De siste dagene (jeg ikke fikk blogget) dro vi bl.a. på en kunstutstilling. Den var veldig fin, fikk masser av inspirasjon og det var et pluss at man kunne snakke til kunstnerne, for de var til stede og ga deg fakta om maleriene, fremgangsmåte og tips til en iverig kunstelev....

Jeg overdrev med ordet ivrig. Det er ikke akkurat slik at jeg hopper av glede når vi skal ha kunsttime. Det er heller ord som "ååååååh" og "kødder duu!?" som renner ut av munnen min, og enkelte ganger hvis det virkelig er ille: "kaffe?".

Og hei - jeg har begynt med sparegris. Den er faktisk gangske tung. Putter oppi en 200-lapp nå bare for å vise at den er i bruk..Jeg kom faktisk akkurat hjem fra Oscar utdelingen (jeg var tilstede som reporter) og det var et sykt bra show! Vertene var enda morsommere enn jeg hadde forventet, og vinnerne var vel ærlig litt forventet. Natalie Portman og Colin Firth vant for beste skuespillere og beste film gikk til The King's Speech. Den røde løperen var også underholdende. Skal diskutere det senere, men nå har jeg en film å redigere fra mitt opphold på Svalbard! Gled dere...

hits