februar 2011

fly meg hjemHadet kalde, hvite Svalbard. Jeg drar hjem etterpå og det kommer til å bli mye fly, trange seter og dårlig plass mellom bena. Fly er ikke så komfirtabelt som alle skal ha det til. Jeg har det alltid jævelig når jeg sitter på fly; får aldri sove, bytter stillinger like mye som flyvertinnene fyller på kaffe og alt er så ekstremt dyrt så det ender alltid med at jeg sitter der uten noen ting.
Og - jeg har på t-skjorten for en grunn da. Må reklamere litt på bloggen vettu! Har ikke så mange sponsorer at det gjør noe. Åh, gleder meg til å se på Oscar utdelingen! ... og Tax Free på flyplassen. Hvor kaldt er egentlig Oslo?

oscar 2011Jeg har ikke blogget de siste dagene for, ja, æsj. Det er så kjedelig noen ganger. Uansett, jeg er fremdeles på Svalbard, men jeg drar i morgen. Flyet lander på Gardermoen i 19-tiden, noe jeg synes er kjipt siden jeg ville virkelig ha dratt på skolen (ikke). Men over til noe langt mer viktigere: i dag er det duket for enda en Oscar utdeling, eller for oss blir det i kveld/natt, men jeg har bedt den vakre, søte, snille, sjarmerende, godsinnede, kloke (jeg kunne fortsettet i dagesvis) Hedda om å ta opp hele showet for meg, for altså, jeg MÅ jo bare få det med meg! Her er noen av mine favoritter jeg spikket sammen på noen sekunder:Jeg er ikke så veldig glad for at Anne Hathaway og James Franco (i sort dress) skal lede showet. Anne Hathaway er jo overalt, jeg mener. Hun var programleder for Fredspriskonserten og plakatene for filmen Love and other Drugs er jo limt fast i alle kroker og hjørner i hele Oslo by, så det er jo klin umulig å få øyekontakt med henne. Altså, jeg bryr meg mest om den røde løperen og de som vinner, så det er egentlig litt care. Jeg føler at de filmene som blir nominert er filmer som er verdt å se. Alle burde få seg en smakebit av alle filmene. De er virkelig gode filmer.

Eller, jeg så Buried med Ryan Reynolds her om dagen, og snakk om dårlig film! Det eneste vi fikk se var han i den jævlige eska, kista, boksen, kall det hva du vil. Det endte med at jeg til slutt låste meg selv inn i to dager.

svalbard dag 6Dette er Svalbard:Fjellene...Lyset...Fargene på himmelen...De skarpe gjenstandene...Utsikten.. tatt med CANON EOS 550D

Disse fantastiske bildene er tatt av min far som viser Svalbard fra sin beste vinkel. Det siste bilde er et av de fineste bildene jeg noen gang har sett. Jeg skal få det opp på veggen min hjemme og mimre over hvor fantastisk det egentlig er her hver gang jeg går forbi det. Ahhh.Jeg fikk dessverre ikke opplevd hotellet jeg skulle på isted grunnet altfor mye vind, så vi tilbringte heller tiden i byen med god lunsj, småshopping (jeg kjøpte en marinegrønn skjorte på 70% salg!), god tid, nedlastning av filmer til kveldingen og himmelsk middag bestående av biff og bearne. Du aner ikke, det blåste så sinnsykt mye isted slik at takene nesten ble revet ned. Og jeg har faktisk overrasket meg selv på et slag; er det mulig å ha SÅ dårlig hårdag som jeg hadde i dag? Ja, da skal du lete lenge. Jeg har lyst til å klippe det, farge det, krølle og rette det slik at det blir så ødelagt at jeg kan skinne meg, for jeg hater håret mitt.

Dagens posisjon:Jeg har kjøpt inn både Yatzi og kortspill. Gleder meg til konkurranse innstinktet slår til!Også skal jeg spikre meg fast i sofaen med blader, pottis og sjokolade. Puhh, jeg føler jeg virkelig trenger denne dagen med tanke på alt jeg har vært gjennom de siste dagene. Opp klokka ni hver dag. My ass! Endelig fredag!

svalbard dag 5

"Voff, voff!". Ett av de tusen ordene jeg hørte mest av i dag. Det var duket for hundekjøring, og jeg som ikke er et hundemenneske i det hele tatt, visste at dette ville bli et mareritt uten sidestykke. Vi tok på oss de varmeste klærne (lag på lag med ull, ja - du kan regla), møtte opp med de andre menneskene som også skulle være med. Turen gikk over alle forventninger. Det var veldig gøy, bare ikke på starten. Da måtte vi ta på seler på hunder som virkelig ikke visste hvordan man tier stilt!Utsikten var virkelig til å ta og føle på. Så ekte, åpent, hvitt og stille. Bortsett fra de jævelige hundene.Hun jenta er søstra mi, ikke Einar Gelius. Da vi var fremme tok vi oss turen ned til isgrotta. Vi gikk noen meter ned, bort- og oppover helt til vi nådde enden. Sinnsykt rar opplevelse å være så langt nede i bakken, innestengt med bare is på begge kanter. Jeg fikk faktisk ikke klaus. Så var det lunsj. Lederne hadde passet på at vi ble skikkelig mette slik at vi fikk energi til tilbakeveien.Jeg bare forelsket meg i hele turen; landskapet, snøen, hundene, all isen, maten (vel og merke) og tanken på en vinterferie på en øy. I morgen blir det scootertur til et hotell fire timer unna byen. Om du vil se hvor fantastisk det ser ut trykk her! Sommerfugler i magen.

svalbard dag 4Hva er det første du tenker på når du hører ordet "båt"? Blå himmel, saltvann, stekende sol og et stort mannskap som synger og jubler? Vel, det gjør hvertfall jeg, men det var før gårsdagens tur. Vi tok på oss de varmeste klærne vi fikk tak i, lag på lag, ull på ull og jeg var gjennomført morderen i Fritt Vilt.


(hey Rikke, kul pose?)

Da vi var klare måtte vi lempe all bagasjen etc. på scooterne vi hadde med. Turen bort tok to timer. Turen tilbake tok fire. Du vil ikke vite hvor kaldt det var...- 40!!! JA, kødder ikke. Jeg oppdaget kulde på steder jeg ikke visste det var mulig å oppdage noe som helst temperatur. Heldigvis overlevde mannskapet mitt og jeg turen. Men med visse marginer. Flott? Det var enda mer utrolig på nært hold. "Vi skal ikke se bort ifra om vi ser en isbjørn, altså", sa han ene vi dro med, og tror du ikke jeg pisset på meg da eller? Hodet mitt gikk 360 grader rundt hele tiden i frykt for å se en isbjørn. Men så kom vi fram, med både hender og føtter i behold, nesten.Ja, jeg måtte plukke øynene mine opp fra snøen da jeg så dette. Hva faen er dette?! Et skip midt på isen med fjell på alle kanter? Nei, jeg trodde ikke på det, helt til vi fikk servert en tre-retters-middag:Det er utrolig hva man kan få til på en båt 7 mil utenfor sivilisasjonen. Og maten smakte så utrolig godt, du aner ikke! Og jeg visste ikke engang hva meatloaf var!Det var som å være på en hvilken som helst hytte, uten trær, naboer, veier og smådyr (bortsett fra isbjørnene da). Men noen smådyr var det jo der:

Jeg har lyst på en Alaskan Husky! Koseligste dyret på jord. Jeg som ikke er et hundemenneske kunne lett overlevd med en slik ved min side. Og dere:Vi var visst ikke alene på kveldingen etter å ha funnet ferske bjørnespor noen meter unna båten. Ugh. Nå blir det kino, Winter's Bone og i morgen blir det hundekjøring på oss og et besøk i en isgrotte. Gleder meg! .. tror jeg.

svalbard dag 3

Jeg får ikke blogget i kveld, derfor legger jeg inn et innlegg for dagen i dag.

Gud bevare meg! Ikke nok med at det er -23° ute, soverommet har en gjennomsnittstemperatur på 7°, og det er ikke akkurat lett å endre på det nå som ovnen ikke virker. Jeg sverger, jeg hadde hånden ute av dyna for tre sekunder og hånden hadde allerede fått frostskader.

Grunnen til at jeg blogger nå, er fordi jeg skal snart dra på et skip. Ikke et hvilket som helst skip, men et skip som er satt fast i isen. Nei, jeg tuller ikke. Båten er en turistattraksjon og brukes som hotell med tre retters middag, fine omgivelser og soveplass. Ja, bilde:Ja, jeg tok med temperaturen også. Jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg, siden det er hele syv mil utenfor byen, så det blir to timers kjøring med scooter, noe som er vanskelig for meg å forstå. Jeg skal ta masse bilder og vise de til dere i morgen! Nå venter vinterdresser og tre kilos sko :-) :-) :-) :-)

svalbard dag 2

Dagen startet med en snartur innom (den eneste) cafèen i bygda, cafè Pikene. Og ismoccaen smakte usedvanlig godt til en pris av 34 kr. Ismoccaen kostet hele 50 kr og det kom faen meg ikke på tale.Vi hygget oss med et Friends-spill vi ikke skjønte bæret av...Ok, jeg har tatt noen bilder i dag og funnet ut typiske trekk med Svalbard. Noe uvanlig, noe høyst utrolig og noe.... (et annet ord på u).De har sin egen vin..De har ikke respekt for slike som meg når de setter opp prisen på pizza mye.Det finnes ikke utsikt. Virkelig. Når jeg ser frem, opp, til siden, bak meg - samme farge. Det er som om vi er fanget inni en stor bolle alà The Simpsons.Alle har sin egen scooter. Aldersgrense 16... for, jeg har cruiset rundt i denne noen ganger nå og det går ulovelig fort! ..med tanke på hvor lite nabolaget er..Alle husene har farger og gatene er døpt etter bær, som "molteveien" og "blåbærveien"...Mange umatchende farger...Det finnes ikke trær her, bortsett fra fjordårets juletrær.Dette er skiltene på bilene. Fine, glødende og gule.De låser aldri døren. Tilfelle bamsene er i sentrum (isbjørn).De ser nesten aldri på TV... eller så er det bare pappa som lever i sin egen lille boble i år 1859.De har serfikat for isbading... eller har de det i Oslo også? Sært uansett.Sparkene har små skuffer for å fjerne snøen. Genialt!Moten er ikke akkurat oppdatert. Eller, dette har vel ALDRI vært på motefronten? Jeg vet ikke om det er lov til å gå slik i det hele tatt....Termosene er svære. Virkelig svære. Eller, ååååja, de bruker det som kattebur så klart.

svalbard dag 1Dagen har egentlig blitt som forventet her på Svalbard: avslappende. Jeg fant ikke ut før PÅ FLYET av pappa ikke hadde bil (i det hele tatt) så vi må ta bena fatt for å komme til alle (not) de forskjellige stedene... Eller, et kulturhus, en matvarebutikk og tre hoteller tilsvarer... ærlig talt, et øde, jævelig, nærmere et tragisk sted å bo. Hadde jeg levd her hadde jeg vurdert selvmord... Ok, kanskje jeg går over streken.Det er virkelig ikke ille her. De har alt! Til og med en scooterbutikk (det skulle vel egentlig bare mangle).Istad tok vi oss turen til den daglige matvarebutikken Svalbardbutikken som tilsvarer kantina på Oslo by Steinerskole... Neida, den var diger! De hadde til og med kokos-te. Akkurat som det er noe vanlig i Oslo.Represent...Represent.... en kjent (gruvearbeider) gubbe. Og ja, det blåser noe helt jævelig her oppe! Ser ikke ut på det bilde, men la gå. Må jo dokumentere alt som er her, og det tror jeg at jeg klarer på knappe femten minutter.

Vi handlet inn masse godteri (ja, til dere som ikke vet det: de har godteri til tax free priser her, så vi kjøpte med oss hvertfall tre kilo) og annet godt, for vi skal krype oss inn sofaen og se på dårlige (dårlige omtalte) komedier, og dere som kjenner meg vet jo at jeg er svak for komedier...verdens nordligste samfunn

Har ikke fått blogget i det siste grunnet nada internett i heimen. Sykt irriterende for jeg har hatt masse å blogge om! Uansett, vinterferie. Ahh, deilig. Jeg vil at denne ferien skal være avslappende, rolig, koselig men samtidig hektisk. Jeg vil oppleve, smake, føle på alle de steder jeg aldri har satt foten min på, utforske, leve. Akkurat nå er det ikke mangel på vinterferiefølelse. Jeg er omringet av snø, kulde, hvite omgivelser og høye fjell, mennesker med forskjellig dialekt, fargerike hus og flerkulturelle mennekser. Vet du hvor jeg er?

Mamma hadde bursdag i går, og vi stelte i stand en god frokost, kaffe, gaver og kort:Ja, Katy Perry kom ikke unna. Det var en deilig lørdag uten stress og mas. Jeg var på byen på fredagen (uten bilder, sææry), og der skjedde det saker og ting. Ting som ikke skulle skje, med andre ord; jeg rota meg bort. Etter frokosten dro jeg til byen for å bytte noen gaver. Der møtte jeg Amalie som tok meg med på Sten&Strøm, hvor vi tok oss en liten lunsj.Jeg har kost meg med både venner og familie. Kjøpt London billetter (!) sammen med Anna til en billig penge. Danset rundt i byen, kikket, kjøpt. Kjøpte meg et blad jeg har ventet på lenge, Vanity Fair Hollywood Issue:Tilbake til dagen i dag. Jeg stod opp tidlig, samlet sammen alle de dyrebare tingene mine og kjørt til flyplassen. Sittet to timer i midten på flyet (jævelig) til Tromsø. Byttet fly derfra til Longyearbyen, Spitsbergen. Nå har du kanskje en aning på hvor jeg befinner meg?

Jeg er på Svalbard, hvor pappa bor og går på skole. Lever her, uten alle kjære og kjente. Nyter livet iført parkas og vinterstøvler på størrelse som isbjørn labber og klær i 100% rent ull.Jeg elsker livet. Jeg elsker Svalbard og jeg har vært her i en halvtime. Tviler på at dette blir min siste visit her.

celine pre-fall 2011Jeg likte kolleksjonen. Fine farger, mønstre, snitt, fargekombinasjoner. Elsker den burgunderfargen som går igjen på sokkene og noe snev av sjokkgrønt. Mye var anderledes fra hennes tidligere kolleksjoner, for det leopart-skjørtet var veldig uventet. Fikk en mer Mulberry følelse. Favoritten er bilde nr. 4 i midten.

london here we come
Gleder meg til shopping, sene kvelder, byliv, røde telefonkiosker, busser og drinker i glasset, å ta masse bilder, sightseen, britisk aksang og... nevnte jeg shopping? Reiser i juni med Anna = glede! 

at lastEtter å ha funnet ut av at engelsk ikke er noe for meg under halvdagsprøven i dag, dro jeg hjem, stirret i veggen i tjue minutter, snakket med en gammel kjenning fra barneskolen, opplevd følelsen av å amputere føttene mine (jeg gikk med converse i dag), sett i veggen litt mer men nå i tjuefem minutter, spist taco til middag (på en torsdag!!!!!!) og gitt en lang klem til broren min som er på perm for øyeblikket (skrives det sånn?) fra militæret, ryddet litt og, ja, for å resultere: hatt jævelig god tid! Resten jeg har gjort i det siste får dere finne ut sjæl...

Feiret at Birgit ble 18 med barne champagne og Deli de Luca-muffens...
Sett på det sykeste showet (noen sinne!!) til Fam Irvoll under OFW.... Nei. Det var virkelig ikke et enestående show. Flere av antrekkene har jeg allerede sett fra hennes tidligere visninger, men denne gangen har hun bare sydd på noen røyk, ekstra med dame lepper og sminke fra forrige århundre..
 


Ødelagt senga...Tatt altfor mye trikk...Her har dere et bevis på at jeg faktisk har (tatt bilder meg selv og av spennende ting på rommet mitt) ryddet...


Finnet noen billige billetter til London turen med Anna. Ryan Air i våre hjerter... Og nå ser jeg på.. ja, dere kan jo gjette..Det du har gjort i det siste er vel å vente på dette innlegget? Duuuu, jeg vet det! Jeg er en vampyr.

gi meg acne


Jeg skal dit.
I morgen.
Tidlig.

oh, so blackDet at jeg skulle ta med kake til hele klassen i dag, viste seg til å bli en suksess! Jeg har aldri sett klassen gira på kake før, og flere i klassen begynte plutselig å vise kjærlighet til meg, noe de ikke har vist før (hehe). Jeg vet ikke om jeg skal være takknemlig eller ei.Bare ignorer han til gutten der... Nei vent, det er jo meg. Jeg lagde en moccakake bestående av en plain sjokoladebunn og en moccakrem av diverse goder. Secret recipe for sure! Så dro Hanna og jeg ned til Fuglen for å slappe av litt før vi skulle se Black Swan.


Iverige bloggfans! (kan diskuteres).

Har ikke jeg et fint handlenett?


Svalbardbutikken. Er der om fem dager asssssssSå, Black Swan. Herregud, for en film. Jeg har strevd på nettet og i ordboka for å finne et passende ord for filmen.... Ja, jeg kommer bare med vakker. Den var vakker. En film helt ulik andre filmer. Jeg kunne lett sittet igjen i salen etter filmen og skreket "igjen, igjen!", for denne må jeg se en gang til. Kanskje tre ganger til. Toppen fire. Selv om den var rar, jaaaa herregud, skjønte ikke bæret i noen av scenen, men selve helheten var fantastisk.

valentine o'hoiI følge Wikipedia er "Valentines Day" alle hjertes dag, og markerer en feiring av kjærlighet og romantikk. Det nærmeste jeg fikk noe romantikk var alle ballongene som hengte rundt på hele skolen.....denne lusne tegningen Ragnhild tegnet på hånden min......ja, og dagens dessert...Valentins dag for meg er dagen hvor kjærestepar som fremdeles ligger i eggeskallet klekkes. De håper å vinne "årets par", slik at folk tenker "åja, de var faktisk sammen!". Det er et taktisk spill bestående av to personer som kjemper om tronen mot en haug med andre par. Noen burde lage et spill om nettopp dette. Jeg hadde kjøpt det.

Jeg hater klassen min! De forventer at jeg skal bruke hele mandagen min på å lage en fordømt kake som blir spist opp på brøkdelen av ti sekund (altså 3 sekunder). Neida, jeg er 100% med på leken.... tradisjonen... pakten. Det blir mocca kake. Jeg skal bake sammen med Ellen og hun skal tilbringe kvelden sammen med moí. Nå gjenstår bare all bakingen... TÚDELU!

dagens søndag


Hvem husket vel at det var morsdag idag? Hvertfall ikke jeg, så jeg tok meg en tur til Aker Brygge for å møte Amalie, og fy faen så ubehagelig kaldt det er ute!

Tror jeg elsker det bilde her. Så dro jeg på bursdagsfest med familien.

Jess. Tror jeg ikke gidder å skrive mer. Du skjønner, mesteparten (alt) jeg skriver blir snakket om på skolen dagen etter, så om de river ut øynene sine eller kaster opp på skjermen siden jeg skriver så mye tragisk, dukker de opp på skolen og skrur på det sarkastiske blikket. HERLIGT!!!!! :D

pornonegler & kjærlighet (på pinne)

I dag:Møtte Rikke i byen. Prøvde oss på Kate Moss og Justin Bieber.

Prøvde morsomme klær på Fretex.

Prøvde kakaoen til 10 kr på Deli. (sjekk pornoneglene)Og nå prøver jeg ut en av de ti kjærlighetene jeg tok fra kolleksjonen til Fam Irvoll.

Selv om man pakker bankkortet nederst i bagen eller limer det fast til ryggen din, så blir det uansett brukt mye penger. Unnskyldningen? Jeg trenger mer! ..mindre. Jeg trenger mindre. Mindre av alt; klær, sko, sukker, kaffe, blader, solbriller og alt som er. Hva faen skal jeg med sytten par solbriller (jeg telte)? Jeg virkelig hater meg selv noen ganger. Så mye at jeg sier til mamma hva jeg har kjøpt slik at jeg får kjeft i gjengjeld. Det er som om orkanen Laika treffer meg. Nå sporer jeg av her... Dagen min med Rikke var topp! Vi er så like at vi til og med kjøpte ting til lik pris. Beat that.

/men, hva skal man egentlig med sytten par solbriller?

pust (og pes) i bakken

Hva er verst: å ha altfor trange jeans, å sniffe snørret inn i nesa hele tiden, den fuckings kulda, alle "ferdig med periodehefte"-sitatene på facebook eller å ha MGP sangen "Haba Haba"på hjernen? Jeg tror jeg velger jeansene. Jeg føler meg som en hore som akkurat er ferdig med her duty og må dra opp buksa twenty four seven. Eller, når jeg tenker meg om så er sniffingen verre. Hadde jeg tatt opp alle sniffe-lydene og mikset alt til en sang, hadde den hvertfall endt på #1 på VG-lista iløpet av få uker. Men hva med kulda? Osloborgerne må ha irritert seg kraftig over meg der jeg sang og skrek når vindbølgene (?) traff meg. Hmm, når jeg tenker meg om, så tror jeg  at jeg sletter de vennene mine på facebook som skriver det med periodehefte. Altså, det angår meg fordi? Skal vi ta en liten trudelutt mens vi er i gang? Sukk. Nei, jeg går for denne:

Hvorfor meldte ikke denne dama seg på MGP junior? Teksten er jo et lavmål. Man kan ikke melde seg på MGP med en slik tekst? Hun gjentar jo alle setningene som om hun har glemt teksten! Dog, teksten er fengende og dama er like energisk som hele salen så jeg håper hun vinner! Jeg skal se på finalen i morgen. Enda en grunn til å bli venn med meg :-)

Mine damer og herrer, det er min ære å få lov til å puste ned i bakken. Jeg er ferdig med alle kjøretimene, ferdig med alle periodehefter (ouch, jeg er like ille som facebook-vennene mine! må jo selv slette profilen min!) og alle andre gjøremål. Hva gjør man? Jo, man kjøper en wienerpølse etter skolen og kjøper med Dagbladet i samme slengen. Jeg elsker Dagbladet på fredager.

Så mye nyttig:

sitater...


oppskrifter...

humor...

news...

her har vi hun igjen jo!

interessante intervjuer...tragiske intervjuer...


mote/trend...


Hva skal jeg så gjøre etter å ha brukt to timer av min dyrebare fredag på å lese? Vel, jeg har jo denne:Drikke den alene sa du? Selvfølgelig! Jeg har ingen Dagbladet-tilhengere som venner, og jeg har hvertfall ingen venner som vil øve til teoriprøven. Kom igjen folkens!

Jeg ønsker meg selv en god helg. Får håpe det blir noen nytt på meg. Håret mitt ser helt forjævelig ut for tiden. Håper mamma kan spandere en frisørtime på meg.

HAHAHAAHA, den var god.

lady gaga for vogue

Åhh, jeg gleder meg til dette Vogue nummeret kommer! Jeg synes bildene var kule, men helt vanlig kule om du skjønner? Jeg fikk ingen wow-effekt da jeg så de, litt skuffende, jeg mener. Det er jo Lady Gaga! Selv om jeg ikke er en stor fan av rosa parykker, passet det på henne - bare ikke hele tiden. For, jeg ser ikke skjønnheten hennes. Ansiktet hennes blir litt for anspent, strengt, lite feminint. Med litt hår hadde hun sikkert sett mye bedre ut! Jeg vet at folk vil komme med kommentarer som "det er ikke meningen at hun skal være vakker daH" og "hva faen mener du din dust", men jeg føler at alle får snakke fritt om denne dama her. For, det finnes jo bare en.


Jeg elsket kjole-bildene, btw! Gahh

uadressert kaffe

Hva faen, tapte Norge mot Polen i går? Vi har jo selveste Drillo for svarte! Også måtte det selvfølgelig være mot Polen, babuska my ASS. Uansett, jeg trenger søvn. Virkelig. Jeg legger meg altfor sent og er helt utslitt når jeg våkner. Jeg lever i min egen lille såpeboble, uten glansbilder og regnbuefarger, men med mye tall, skrift og masse eksos. Jeg tror du skjønner hvor jeg vil hen. Til helgen skal jeg kjøpe en flaske vin og drikke den alene og se ned på mitt sorglige liv mens jeg vinner i Scrabble. Mot meg selv.Også har jeg begynt å drikke kaffe hele tiden. Det startet med to kopper i bilen i går og mer skal det bli. Og til noen som lurte på hvor Kristine, Birgit og jeg var i går, så var vi på vei hjem fra byen. Jeg skulle på Blog Awards, men det var en time i kø og det er ikke gøy når botox-folkene stirrer deg ned i senk der du ankommer køen iført skjerf, ytterjakke og et utselt hår. STEM PÅ MEG SOM BESTE INSPIRASJONSBLOGG DA DERE! yøkk

bkg ultimatum

( bkg ≈ birgit, kristine, gard )


Jeg liker at jeg har min egen lille gruppe. Orgie, klubb, bande, whatever. Det er som vi er stiftet sammen, for vi er så like. Det blir alltid veldig internt, mye mobbing og altfor mye sladder. Alle skal snakke hele tiden og man skal høre mye før øra detter av, for jeg har hørt mye rart. Ikke at jeg skal dokumentere tyske matretter på bloggen, men det går mye på gode kommentarer oppå hverandre. Det jeg sier er morsomt og det du sier er enda morsommere også topper den tredje opp med enten det mest geniale eller det mest tragiske, skjønner? Mest geniale om du heter Gard. Mest tragiske om du heter Birgit.Men hun er flink til å posere hvertfall!..i motsetning til Kristine. Den gamle damen til venstre er mer underholdende enn henne.

Jeg høres ut som en skikkelig drittsekk når jeg skriver dette her! Bra.

bakom ratten till sverige

Jeg er trett i øynene, baken verker og alt jeg kan tenke på er vikeplikt og blinklys. Det å kjøre til Sverige er greit, men å ta alle mulige omveier bare for at jeg skal få treningen min er virkelig slitsomt! Det er tusen ting å tenke på; fart, kontroll, godt nok sikt, riktig bruk av gir, hvordan bytte kjørefelt og det viktigste: hva man skal kjøpe når man ankommer Sverige! Det er amazingly billig der og jeg har bare lyst til å rive ned alle mathyllene. Uansett, tilbake til kjøretimen. Herregud, jeg fikk lært mye! Jeg tror jeg faktisk ble flinkere på de (2? ... 3?) 4 timene (!!!) jeg kjørte i strekk. Men jeg råder deg til å gjøre det (selv om det er obligatorisk), for du sitter igjen med en hel masse!

Da jeg våknet opp i dag morres, stod disse typene foran meg:


(det var litt mørkere daaaaaa, men jeg er et geni på redigering!)

Da vi stoppet i Sverige var mat det første Katarina og jeg tenkte på. Katarina er hun jeg kjører sammen med. Sykt deil med asiatisk mat...

...og jeg har fått meg MASTERCARD!!Nettbutikker here I come! Bildet er HEEELT forjævelig (vi snakker kjøttbolle) så det får dere faen meg ikke se!

Nå blir det litt lekser før Kristine og Birgit kommer for å rive seg løs på alt godiset (på godt svensk) jeg har kjøpt. De jævelene, tenker bare på godteri hele tiden.

/har du hatt langveiskjøring?

smug, titt

Jeg likte bladet. Eller boka (tekstene er jo ekstremt lange). Jeg liker at det er norsk, slikt at jeg ikke får en følelse av det amerikanske. Litt uvanlig at et så bra blad har en norsk redaktør, jeg mener. Hva har vi? Costume, Elle? Kan nesten ikke måle seg i forhold (selv om Costume og Elle er gode magasiner). Det var vanskelig å velge ut bare noen bilder til bloggen, for det var så utrolig mange, vakre bilder. Moteserier der alle bildene passer sammen, og jeg gledet meg hver gang jeg skulle bla om til neste side. Det var mye nakenhet, intimitet, naturlige ansikt og blikk som virkelig fanget min oppmerksomhet Prisen er litt dyr, men når du får så mye lesestoff og så uendlig mange bra bilder så kan man nesten ikke klage.

Jeg fikk bladet pakket inn i en fin forpakning fra Ellen. Gah, elsker å få blader.

pell deg ut sjæl

Jeg føler når man skal ansette en bussjåfør, så ser man bare etter de mest grinete og kranglete personlighetene. Jeg har ikke møtt en hyggelig bussjåfør i mitt liv og jeg tar mye buss. Eller, jo, det var kanskje èn gang jeg møtte en som faktisk var hyggelig, men det var etter en annen busstur på fem timer, så jeg var veldig grinete og verden snurret som en discokule, som resulterte til at jeg (nesten) ga han fingeren. Ikledd gårsdagens ferdig strykte skjorte, blå-sorte vest og noen bukser som dekker begge skoene ser de på oss med sarkastiske blikk. De tuter og horjer og horjer og tuter. Alt vi gjør er feil. De tror de har så mye makt der de sitter med hornet og føler seg som keisere. Neste gang jeg ser en bussjåfør kjefte, skal jeg si noe til han! ..bare han er utenlandsk da. De norske er så skumle.

Hadde litt tid til overs på skolen i dag...
pengestopp meg i ræ -

Jeg liker at det første jeg gjør når jeg sier jeg skal ha en såkalt "pengestopp", er å kjøpe et blad til 200 kr..Men det er jo egentlig ikke et blad, men en årsbok for alt som har skjedd til 2011 - og litt ekstra, og det måtte jeg jo kjøpe meg uansett! Skal bruke de neste syv timene på å lese, proppe meg med sjokolade og pottis mens høytalerene skriker "Sex in the air, I don't care, I love the smell of it - Sticks and stones may break my bones!" (S&M).Ah, det er mandag. Endelig, ferdig med all stresshet. Nå får jeg gjort det jeg ikke fikk gjort forrige uke med tanke på bursdager, lekser og kjøretimer. Finnes det ikke en bryter for at alt stresset skal forsvinne?

 Også er det "Top Model Norge" sesongstart idag! Gjett om jeg skal se på! Og i morgen blir det også sesongstart på "Frustrerte fruer". Herrrrrrrlight1,6 millioner - bare!

Sukk, jeg vil også ha en ukelønn på 1,6 millioner kroner som han dritten under her får:

Det handler alltid om hvor god man er... og selvfølgelig utseende. Det veier jo opp, men. Hadde Torres hatt èn fortann, øyne som sjelte, ginger hår og en kropp med størrelse på Knerten, er jeg sikker på at han ikke hadde nådd så langt. Jeg hater det smilen han gir oss når han holder Chelsea-drakten oppe. Herregud, ta drakten på deg da man! Du bytter til en storklubb og det første du gjør er å dra drakten slik at det ser ut som at du er verdens sterkeste mann? Og den klokka han har på seg. Sikkert ikke med vilje at den også vises. 1,6 millioner - I UKA?!

Jeg har bare en ting å si til deg:DU SKULLE SELVFØLGELIG FORLANGET Å FÅ 2 MILLIONER! 1,6!? HAHAHAAHHAHAA

Jeg skal prøve å leve en uke uten å bruke penger. Eller, på fredag må jeg jo bruke penger, skal kjøpe flybilletter sammen med Anna til Londonturen vår, men det blir ingen Kiwi i friminuttet, eller kantina i "eh, kan jeg gå på do, lærer?"-pausene. Ikke si meg at du aldri har gjort det før?

Norsk skriveøkt i dag. Jeg skal skrive om selvskading og smerte, som passer bra, for det er akkurat det som galloperer rundt i hjernen på meg just nu.

jeg har snille venner

Jeg hater at folk tok det ille opp det med at jeg skrev "jeg vil ikke se ansiktene deres på bursdagen min"-sitatet. Jeg forstår at jeg skrev det veldig direkte, men jeg mener det jo 100%. Selvfølgelig! Det at jeg ikke vil se ansiktene deres på bursdagen min, betyr ikke at jeg ikke vil se ansiktene deres i det hele tatt, især dere på skolen min. Jeg ønsker ikke at tastaturet deres skal være fuktig da dere leste det, men dere, innse fakta: inviterer du folk, så blir du invitert. Det har absolutt ingenting å gjøre med at jeg ikke liker dere. Det er bare det at jeg kjenner folk bedre enn dere, OG det blir altfor fult om jeg skal invitere alle hei-menneskene her på jord (rettelse: hei-hade-kontakt). Å herregud, jeg kan ikke tro jeg faktisk diskuterer dette.

Hvertfall, her er noe av det jeg fikk, pluss 306 flasker med vin...Lady Gaga-tAcne-tDiverse armbåndMange veldig fine kortOh, jeg gleder meg til denne kommer med posten!

a star in our handsJeg vet ikke hva jeg synes om at Starbucks kommer til Norge. Jeg blir litt deppa, samtidig som jeg hopper i taket. Deppa fordi det ikke blir det samme lenger når man reiser til utlandet og man ser en Starbucks. Gleden som kommer blir virkelig ikke den samme. "Pytt, pytt, vi har den jo i Norge". Det er jo litt, unnskyld ordet, kult å holde i en Starbucks når man er på shopping. Nå kommer alle til å gjøre det, inkludert meg, og kommer vi egentlig til å merke forskjell på Starbucks og Kaffebrenneriet? Eller er det bare varemerke som er så populært?Jeg gleder meg til å se hun dama her. Jeg kunne solgt billetten min til flere tusner og brukt det på en flybillett, men det er bare det at det er så sjeldent. Det å se henne live, det blir liksom aldri det samme igjen. Når jeg får billetten i postkassa skal jeg kysse den, klemme den, henge den opp, ta bilder av den, ramme den inn, sove med den under puta, "selge" den på Finn.no for 2000 kr for å se om det napper. Små fristelser.I dag skal jeg bare gjøre massevis av lekser. Men klokka er snart to, så jeg burde vel begynne soon!

bestevennlørdag

Da jeg våknet opp i dag tidlig følte jeg meg så glad. Gjennomført i ballerina-stil, men fortsatt glad. Det er lørdag. Jeg har fri i to dager til. To lange dager. Avslapning, det trenger jeg. Det er de dagene man trenger etter en lang og slitsom dag. Hedda og jeg bestemte oss for å dra på kino idag. "To På Rømmen", altså Rapunzel. Pluss lunsj på Chopsticks. Deil.

Ny, Bianco.Jeg elsket denne filmen! Du må bare se den, jeg kan godt bli med deg liksom, for denne var virkelig underholdende. Sangene, sitatene, alt tullet. SE DEN.

Sorry, er bare så sliten så jeg bare skriver ut det jeg tenker uten å tenke på gramatikk. Åh, mat. Nå. Så seng.

gebursdag

Man gir tegnestifter til barn. Hva skjer? Jo, de tegner og underholder seg selv og andre. Hva skjer hvis du gir tegnestifter til ungdommer? Vel, akkurat det samme. Ærlig talt, hvor gamle var vi nå igjen? Det var utrolig morsomt å se hva alle hadde skrevet på duken i dag morges; mye på engelsk, noe på norsk, litt av hvert av forskjellige (ugjenkjennelige) dyr og tro det eller ei: japanske tegn.Bursdagsfeiringen i går var utrolig koselig! Det så virkelig ut som at alle koste seg... som jeg kan huske. Jeg hadde stresset sinnsvakt mye på dagen og gud vet hvor tidlig jeg stod opp på fredagen. Forteller siden. Uansett, maten var en suksess. Jeg hadde aldri trodd at to gryteretter skulle slå ann! Altså virkelig ikke. Da mamma foreslo det var jeg på nippet til å avlyse hele greia. Men alle elsket det.Fine gjestene. Fikk også mange fine gaver. Mye vin, vel og merke.Gidder ikke å legge ut så mange bilder. Takk for en fin kveld!

warming upSkjer a? Varmer opp til kvelden. Håper den blir vellykket! snæiks

effektiv a' gitt

Jeg hater at jeg alltid på smile på skolen. I gangene. Til og fra inngangen. Til lærere og elever. Om jeg ikke smiler og går rett forbi dem, kan det tolkes på feil måte. "herregud, han bare gikk rett forbi meg!" Ja, og det er akkurat det som er planen. Jeg vil ikke smile bare for å virke hyggelig. Jeg vil smile til personer jeg liker, ikke til personer jeg kjenner sånn halvveis. Folk tolker det utrolig feil hele tiden, og dagen blir gjerne ødelagt for dem om jeg ikke viser de hvite tenna mine. Eller, det virker slik hvertfall. Også dette med bursdagsselskapet mitt; til dere på skolen som ikke er invitert: ta et hint! Jeg vil hverken invitere deg eller se ansiktene deres på bursdagen min, jeg kan jo be dere om å telle på èn finger over hvor mange ganger dere har invitert meg hjem til deres fester. Selv om vi har mange felles venner, jaaaa så koselig, men det betyr ikke at vi kjenner hverandre.. Åh, jeg hater å være pakkeselet i et vennskap.

I dag har jeg vært effektiv, hoho! Startet med en laaang handletur innom Rimi, som tilsvarer en laaang kvitering.Så dro jeg for å møte Anna på Wayne's for å lese blader og formidle gossip mens vi SUGDE i oss en kopp varm mocca:


HAHA, get it? ;-)
Disse skoene legger jeg bort for februar og tar de frem i april. To ord: helvetes is!

Så kom Hedda over til meg for å hjelpe til med bursdagen jeg skal arrangere i morgen, som kommer til å bli tidenes bursdag vel og merke!
Gleder meg til denne!


Fikk til og med tid til en shoot. lol


Ny ring fra YSL.
..eller Gina.
Og akkurat nå føler jeg meg slik:Gleder meg så jævelig til søndag! To ord: slappe aaaaaaav!

jeg vil ...

Jeg vil gå gjennom disse gatene...Jeg vil smake på denne maten...Jeg vil handle i disse butikkene...Jeg vil sitte blandt disse menneskene...Jeg vil drikke mye av dette med gode venner.....og booke inn på dette hotellet og se denne utsikten fra jacuzzi'en...Jeg vil ha roadtrip og cruise rundt med denne bilen...ALT annet enn å krangle med mamma, sjonglere med tusen ting på en gang eller..... bare være meg akkurat nå. åhhhh

rihanna - s&m

Wow.

studiedag vel vel

Jeg synes selv det er latterlig at jeg ikke klarer å sove til klokken ti, elleve eller tolv! I dag tidlig stod jeg opp halv ti uten problemer. Jeg var ikke trøtt engang. Hater meg selv noen ganger.I dag er det studiedag, som vil si en hel dag med moderne historie! Dere som kjenner meg godt vet vel at jeg kommer til å skrive en side på Word og så gi meg. Denne studiedagen kom når det virkelig trengtes. Alt jeg må planlegge til bursdagen min og alt jeg må kjøpe inn; jeg gjør det idag!En ivrig leser spurte om hvordan jeg fikk bildene mine så kule. Vel hør Berthild, Therese eller Ballgunn (anonym leser, verdt å vite), jeg bruker et program som heter PhotoFiltre. Når jeg er ferdig med å redigere bilde, krymper jeg det ned til 700 px, deretter trykker jeg på en hipster-trekant som gjør bildet skarpere. There you go.Jeg skal også bestille kredittkort etterpå! Derfor må jeg se bra ut på bilde. Jeg tror jeg tar den siste posen der..

suck my balls through my drawers

Noe som kan forvandle dagen min om til en dårlig dag, er måten en kler seg på. Seriøst. Har jeg hatt en fin skoletime hvor jeg smiler og er glad, og det første jeg ser når jeg kommer ut døra er hvite tights og høye heler kjøpt fra Økonomisko, da blir jeg lei meg. Eller om en virkelig synes at lusekofter er fine, be my guest. Klart de er digge å gå i, men bare ikke fem ganger i uka, ok? ;-) Men det er måten den personen kler seg på. Det var en gang på skolen jeg så en jente gå med skolerevyens hettegenser, noen skinny jeans og høye heler. Jeg var nær til å spørre en random person om å ta kveletak på meg, for det var noe av det verste jeg noen gang har sett! (vil du vite hva det aller verste jeg har sett? scroll litt lengere ned!)Jeg blir så irritert når noen tror de har funnet sin egen stil og er fornøyd med det de går med, når det teoretisk sett ser ut som at personen akkurat har kommet ut av gapet på en hvit hval. Altså, når man skal gå med, f.eks. bjørnefitte så må man gå med det med stil. Ikke ta på deg en godt brukt boblejakke fra Bergans og tro at antrekket slår til. Det å se seg selv i speilet før man går ut, er det ingen som gjør det lenger? Eller når dere skal kjøpe dere sko. Hvorfor i det hele tatt vurderer du å kjøpe disse skoene:

? Designeren som har designet de til høyre der må ha hatt en sprøyte i nakken eller noe slag av hjerneblødning da de kom opp med noe sånt! Er du serr!?!? Og til dere gutter; hvorfor i helvette faensskap er det noen som kjøper disse skoene her:

De ser mer eller mindre ut som et av labbene til en skilpadde av noe slag. Jeg kan til og med se på skoen at den ikke føler seg komfirtabel. Brenn de i skogen for meg, VÆR SÅ SNILL, eller send dem til meg, så gjør jeg det som en dessert etter middagen.

Og til alle dere som går med Uggs, olatights og boblejakke; dere burde seriøst revurdere livene deres!! Ok, må inrømme at jeg hørtes litt ut som Linnea Myhre der, men det er fakta! Det er så irriterende når det kommer en folkemasse av fjortiser og alle er ikledd boblejakke, gjennomvåte Uggs og med en sliten H&M-pose som inneholder, la meg presentere: hårspray.

Så til det styggeste jeg noen sinne har sett... JO! Det må være den gangen jeg så en med slitte joggesko, en sort jakke, PLUSS haremsbukser. Jeg fikk lyst til å pirke ut øynene mine med tåneglene mine. Men det er ikke det verste med det hele....
..det var en GUTT som hadde det på seg! .............. Falt du av stolen? Ikke? Hm, det som var hele poenget. Jeg gjorde det hvertfall (applaus). Så, jeg oppfordrer alle som føler seg truffet om å lese overskriften igjen, så sees vi om litt!

jeg kjøpte nettopp dette bladetEr spent på intervjuet, bildene, hele Vanity Fair i det hele tatt. Forsiden er så sykt fin, en av grunnen til at jeg kjøpte det på eBay. Seriøst, klikk deg inn på eBay og søk på din favorittkjendis og vips - tusen, billige blader, plakater, filmer, CD'r, autografer og bare massemasse mer. Er så glad for at eBay finnes. Så enkelt. Så billig. Virkelig billig.

romance

Mesteparten av dagen brukte jeg på tidsfordriv med Celine. Virkelig, det er skadelig med en cafè i nabobygget og en Mac i bagen... og selvfølgelig det å like kaffe. Mens jeg satt der tenkte jeg på alle (alle) de tingene jeg kunne gjort istedenfor; lekser, planlagt bursdagen, ryddet, blogget (heehee) og spart penger. Men når man er så godt klistret fast i stolen er det vanskelig å la seg friste.

Btw, det satt en jente på cafèen med alternativ stil og alene med kaffen sin istad. Så kom det en mann bort, med samme alternative stilen og spurte om det var ledig. Hun sa ja. Han satt seg. De begynte å snakke. Jeg synes det var litt spess og lurte på hvor alle filmkameraene befant seg. Men det var ingen filmkameraer eller noen filmteam, så han var vel litt betatt. Eller så trengte han henne til et jobb-prosjekt eller noe. Romance.


hits