februar 2010

ava

avatar var definitivt bra. litt flaut at jeg ikke har sett den tidligere. det var en fantastisk følelse å sitte i kinosalen mens de vandret rundt i jungelen. alle fargene og atmosfæren var tilstede. digg er det også å komme hjem til varm middag og varme. har tenkt til å gjøre litt lekser, noe jeg gruer meg til, og da tar jeg natten. ikke så mer å skrive egentlig.

bilder fra telemark

Det er søndag. ååååh, så digg. Men på en annen side utrolig kjipern! Siste feriedag. Kanskje bra å stå opp halv 12 da eller? Og å legge seg kl. 2 for å se på curling finale mellom Norge - Canada. Norge tapte, for deg som lå og sov på erten. I dag er tid for lekser, TV, ta noen bilder til header (som jeg lovet) og ta noen telefoner med menneskene i mitt liv. Her er bilder fra turen:Dette hver morgen. I'm in heaven.Den lua var aaaaaaaamaaazing god!
tornerose sov i hundre år... Har du sett noe mer nuzzzlig?

Mormor har burdag idag, gratulerer til henne.
Må huske Project Runway idag!
Må huske å dusje.

C ya :)

sææry

Som sagt har jeg vært på hytta, og etter at man har vært på hytta så er det ikke sååå gøy å legge inn alle bildene man har tatt derifra. Hvertfall ikke for meg. Jeg liker å slappe av. Sove litt, mens du varmer teen din og du leser ferdig bladene du kjøpte på turen hjem. Disse dagene på hytta har gått utrolig fort, og jeg som igrunn ikke liker langrenn, måtte ut på de korteste turene du kan tenke deg, og når turen var ferdig var jeg sur, fordi vi ikke kunne dra til syden istedenfor. Jojo, koselig med familie og hele det verset der, men kunne det ikke vært digg med en sandstrand og en drink i hånda? Anna, jeg vil tilbake dit!

Grunnen til at jeg ikke viser panna, er fordi jeg har en kjempestor rød klump, med størrelse på en tennisball! Vel, må legge meg.

litta update from telemarkja, selvfølgelig ble jeg glad over at pappa tok med PC'n med innebygd nett! det funker, men bildene tar litt tid. dagen har innehold langrenn og dynking. jeg kan sverge på at jeg ikke hadde noen følelser i foten etter at jeg kom inn. og jeg dynket både broren min, pappa og søstera. ååå, fuck dette nettet. bilder kommer ikke inn. nå ser alle på bruce allmighty med jim carrey. haha beste film. jeg skal stå for middagen idag, og det blir kjøtt, ris, wok og litt annet digg.

en kaffekopp og litt mer

Byen av kald og guffen. Jeg hadde hundrevis av ting jeg måtte gjøre, og jeg klarte alle! Så å si. Jeg skulle kjøpe gave til søstra mi, så vi dro helt til Vika for å sjekke om de hadde heldress, hvilket de ikke hadde. Men man må kjøpe heldress på nettet sa jeg til Benedicte, stakkars, som fulgte etter meg. hun fikk seg en kaffekopp på cafè la roma da. da smilte henne til meg. jeg fikk kjøpt meg gaver og blazer til meg selv! elsket den. og noen nye solbriller. lengst øverst på lista var compeed gnagsårplaster, og fikk kjøpt det til en skrekkelig pris. jaja, da får ingen se det sure ansiktet mitt da. det er jo et pluss?

herlig bilde av deg! haha. "herlig" er ordet til benedicte skjønner du. bruker det til alt!
blazeren og brillene. i år har jeg kjøpt meg fem par briller! hurra hurra!

Nå gjenstår pakkingen, gave og klær, skal nemelig til hytta skjønner du. vi snakkes!

selvdigger? not so much

onsdag. dagene går bare så utrolig fort. veldig standard å skrive akkurat det der men. jeg synes at det er teit at folk som ikke blogger skal si at de bare legger ut bilder av dem selv hele tiden. da vil de også tro at vi er noen type selvdiggere, som bare bryr seg om seg selv. for det første så er det våres blogg, og det er med hånd på hjertet ikke teit å legge ut bilder av seg selv i hvert innlegg. hva skulle vi ellers legget ut? bilder av tanta di? bloggen din er din personlinge, kall det gjerne dagbok, men det er også din egen hjemmeside. det hadde nesten vært nakent om det ikke var noen bilder av deg på den. men jeg grøsses av smilebilder. legge ut 4-5 like bilder, hvor man smiler i forskjellige vinkler. to gode eksempler er voe og lars tangen. har du sett noe så... unødvendig? lars tangen er ikke min type, men det er jo hans blogg, så jeg sier ikke at han ikke skal gjøre det. men sier bare at det er dust, å gjøre det.


nå skal jeg til byen for å kjøpe blaser, gave til søstra mi og compeed. jeg har så sinnsykt gnagsår!

scan me

Etter en ekstremt dårlig dag etter min mening, er det deilig å sitte med lilly allen og en fluor i munnen. men, det verste var det egentlig ikke var en dårlig dag. jeg ble med mamma, søster og mormor til verdens kjipeste sted; vinterbro. vi hygget oss - på vei hjemover i bilen. cafèen vi satt på var grusomt stusslig og damen i kassen sa til oss hva vi burde kjøpe, og hva som var tørt, gammelt, varmt, kaldt, du skjønner.


og jo, en ting var morsomt; passbilde.

haha, vi satt på veien hjem og lo av disse fire misslykka bilde av oss. haha. koselig å ha bare.

etter at jeg ikke har kamera og at jeg har scanner, så kysset jeg scanneren i tryne! jeg la hodet på scanneren, skrudde av lysene og trykke på "lagre til minnebrikke".ganske bra det siste? uff, det er så grusomt at jeg legger ut grusomme bilder av meg. hva gjør vel man ikke for bloggen?
og header kommer beklageligvis på søndag. natti.


designet i endring

jeg har sett på curling helt fra jeg stod opp idag, og etter man hører "det var en fin sten av svein" begynner man å lure på om det virkelig er curling man ser på. idag har jeg egentlig ingen store planer, bortsett fra å endre på designet, eller være ute (inne!) å henge med venner. tenkte jeg skulle ta meg en tur til ski storsenter nå, for å se om det er noe nytt i butikkvinduene.som sagt..

sjokoladeterapi

Idag har jeg vært hos Hedda fra klokken halv 1. Det var vært koselig, selv om vi har tatt alt på sparket. Vi startet med å spise frokost, gikk rundt i huset, loket fullstendig. Hedda lærte meg å slappe av. Akkurat at jeg trenger det. Så dro vi til mitt tredje hjem, Hedda's er mitt andre, Rema 1000. Kjøpte oss Dots, Sjokolademelk og DreamCookie is. Vi fikk plutselig sjokoladeterapi!


(dårlig bilde pga. mobil)

Mitt minnekort ligger hjemme i PC'n til mamma, hos mamma, så det er jævelig kjipt. VI har akkurat sett på Skjult, noe som var utrolig uvandt; å se på film på dagen. Men den var særr skummel da. Går ikke ut døra nå for å si det kaldt. Haha, tok du den? Kaldt ute liksom.. Ja. Nok med min gode humor.

Nå skal vi vurdere om vi skal se på enda en skrekkfilm, eller så skal vi bare spille kort og kaste opp all sjokoladen. God kveld! Btw, begge har søndagsfølelse, og det er sykt irriterende i rævva.

Hodepine: Bad Boys - Alexandra Burke. Søk på Youtube.

fashion from gard

Motesider har bare vært tingen min idag. Har klippet litt i blader og sjekket på nettet, om diverse designere, merker, best kledd kjendiser og selvfølgelig modeller. Jeg har en favorittmodell, som har et perfekt utseende for min del, siden jeg liker at ansiktet er langt, øyenbrynene godt synlige og at modellene er brunetter. Hillary Rhonda, en av de største modellene gjennom tidene. Merket varier, men liker Dolce & Gabbana. Synes det er så velgjort.
Synes Oslo Fashion Week hadde mange kule kolleksjoner, og skulle gjerne sett (gått) men takket være side2, VG:TV, minmote etc. har jeg sett alt jeg trenger!

Hey, jeg følger motene. Hette er hot nå!

say it rightDet er deilig å bare sitte i soffaen og lese noen blader, drikke varm sjokolade og se på dårlige musikkvideoer på The Voice. Selv om Nelly Furtado er sinnsykt pen i den musikkvideoen. Ferien tar jeg spontant. Skal prøve å gå på langrenn og gjøre litt skolearbeid slik at jeg er asjur med de andre. Nei, det kommer ikke til å skje. Jeg skal sove lenge.
Lengere enn til kl 9! Hva med 11? Jo, det funker.

løp etter bussen!

Vi har løpt til hvertfall 7 busser idag. Og da mener jeg løpe i minusgrader og vind i alle retninger!
For å si det sånn så har det vært en laang dag! Jeg hadde ikke lader og "en strek" på mobilen i hele fire timer! Til jeg kom til Ragnhild, hvor Celine ventet på meg. Så dro vi og kjøpte billetter til "Shutter Island", som egentlig var veldig komplisert. Jeg synes at handlingen var veldig forvirrende, men den hadde noen nydelige scener og det var kult filmet og alt sånn. Men jeg bare forstod den ikke. Ikke en må-se-film akkurat. Så ventet vi på den fuckings bussen i en halvtime ute i kulda, eller det var kanskje lengere? Så vi kjøpte oss kaffe på Kaffebrenneriet og D!
Vi tok alle setene bakerst i bussen siden vi hadde så jævelig mye bagasje.
dette liker jeg ikkeGjør du?

kakebake

Jeg må stille et spørsmål til deg Julie: Har vi vært sammen uten å ha lagd kake? Tror virkelig ikke det. Bare den ene gangen vi var på date på Egon, men det vil jeg ikke gå mer inn på. Dagen med Julie var fult av hår, kamera, KIWI, musikk og kake.
Vi vasket håret mitt siden det var så udigg fett at jeg bare måtte. Fikk luksusbehandling og fikk det rettet etter dusjen.
Jeg sminket Julie og tok mange kule bilder av henne med Nikon kameraet, bilder kommer senere!
Vi dro fram og tilbake fra KIWI og kjøpte med oss godis til kvelden.
Bakte kake og lagde en behagelig spilleliste på Spotify, som jeg skal ha så snart jeg kommer på min PC.

Så alt i alt: hår+kamera+KIWI+musikk+kake= Typisk Julie-Gard-dag.

Veien hjem var skummel. Måtte gå langt i mørket, men møtte Benjamin i krysset, og slod av en prat, og kom meg videre igjen og så bak meg tilbake ca. 50 ganger. Uff, liker ikke mørket og kulde i ett.

Nå er jeg trøtt.

glasskunst og evig stillhet

Etter å ha øvd på en matteprøve i to uker, er jeg veldig glad det er over. Matteprøven var heller ikke så utrolig vanskelig, så det er supersmooth. Jeg har fått beskjed, eller jeg har ikke fått beskjed, om at jeg får gå på Oslo Fashion Week eller ikke. Jeg har aldri fått sterk beskjed om at jeg skal møte opp og gå, fikk bare et hint om at det var en liten mulighet, men ærlig; ingen sure miner! Jeg er bare glad jeg var en frivillig til å gå.

Mamma har bursdag idag, gratulerer til henne, og nå har gjengen spist masser av mat, og det venter TO store kaker oppe! Gleder meg til å spise. Det at det endelig er vinterferie har egentlig ikke gått helt opp for meg, siden jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Hjemme til onsdag, og kanskje reise fra ons til søn, men vet virkelig ikke enda. Jeg liker å ta ting spontant.

Lekser er utrolig digg.Spess med en kunstelev <3Kaffebrenneriet.Glasskunst.

Timekos.

Nu drar jeg til Julie, og så skal vi kanskje til OFW? Vet ikke, men ha en god vinterferie!

snikksnakk

Jeg kunne ikke tro at jeg skulle være så interessert i OL som jeg er nå. Jeg var klistret fast til skjermen for noen minutter siden, da mennene skulle ha skiskyting, 20 km. Norge er sinnsykt gode! Morsomt. Jeg som egentlig skulle gjøre matte i hele kveld, vel - det var bare snikksnakk. Noe annet som er snikksnakk rundt om kring er Sonia Rykiel for H&M. Alle synes det er så sinnsykt stygt, og det er ganske morsomt siden da har jo alle ganske lik stil. Sånn hot or not-opplegg da. Jeg synes noen av klærne er veldig kule, mens andre veldig ufyslige! Jeg tror at man kan bruke de ufyselige plaggene, slik at det faktisk blir kult. Men det blir gøy å se på kolleksjonen.Nå skal jeg drømme om gode karakterer og gratis litago mokka <3

idioti

Dagen har bare innehold masse hygge og moro. Jeg har vært med Hedda, og spist TORO-middag, altså sånn rett for første gang i mitt liv? Mamma og pappa er sånn nazi på middag; fiskeboller, oste znitsel og lungemos (?), så det var virkelig utrolig godt! Jeg ble kastet ut etter at jeg hadde vunnet 4-2 mot henne i idiot, som er et kortspill både jeg og Hedda blir helt gale av. Neida, jeg måtte øve til matte og spise middag hos.. nei vent, jeg har jo spist! Der ser du!Men nå venter mamma på meg! C u soon

livet er urettferdig, igrunn

fikk bare en liten stivkrampesprøyte, ok fail. fikk bare trangen til å legge ut noen webcam bilder. Ikke nødvendigvis kjempefine, men jeg har bare 5 min å blogge på,så skal jeg tilbake til min verste uvenn, matte. Anna er på Fam Irvoll med mange kjendiser,og jeg sitter her med matteboken vid åpen. livet er utrettferdig.


med kitty kitty cat


men jeg har jo disse to:
bare for å nevne det; Celine var uklar på ALLE 20 bildene vi tok, så bare så du er bevart.


kunne ikke la vær.


togturer til besvær

Det å være på toget hver eneste dag er veldig slitsomt når man tenker på det. Til skolen, fra skolen. Om man skal dra til byen om kvelden må man ta toget og tilbake igjen. Hvor mange mennesker møter du da? Jeg kan love deg at alle de gangene jeg har tatt toget om morningen fra første skoledag, så har det ALLTID vært forskjellige personer tilstede. Det er ganske rart egentlig, med tanke på at jeg ser godt på menneskene rundt meg som jeg skal dele tog med. Det er jackpot å få sitteplasser da. I dag for eksempel måtte jeg stå, og ved siden av meg var det en mann som lagde røyk. Sånn Petterøe's. Han lagde 20 stk! Jeg som ikke har noe liv telte alle de røykene han lagde, og la de tilbake i posen igjen. Faktisk jævelig smart, men udigg å se på den deilige tunga hans hvert bidige minutt.
vi er digge <3


med tanke på hvor kjedelig det er i tysktimen


say no more

opplevelsesrik helg som edru?

Hadde du spurt to forskjellige ungdommer om hvem som har opplevd mest av dem to, hadde den ene tenkt på opplevelsesrike ferier, møte med spennende personer, dratt til storbyer og arrangementer med venner etc. Den andre personen hadde tenkt på fest og fylla, hvor mange han/henne har ligget med, hvor mange forskjellige fester han/hun har vært på og hvor mye dumt personen har gjort når man har vært full. Jeg kan være sikker på at personen som tenker fylla etc. ville sagt: "Jeg har nok opplevd mest, eller hva?"

Ungdommer er så utrolig opptatt av helgene, og hva de skal gjøre, hvor de skal eller hvem de skal være med. Etter helgen er over gleder man seg til å fortelle om alt det som har skjedd i helgen til vennene sine, som ikke akkurat har gjort det samme. Jeg tror man er mer opptatt av å fortelle om det enn å gjøre det, slik at man har mye å fortelle. Ja, man har opplevd mye i fylla, og det er kjempekult å dumme seg ut for å se hvordan folk reagerer. Men om en person ikke har vært på noen fest i helgen, så blir ungdommen litt.. forbauset? For det er sånn at etter helgen er over så forteller man hvilken fest man har vært på? Vel, ikke regelmessig. Tenk om man ikke har vært på en fest, men om man har opplevd noe annet som virkelig betyr noe for den personen, og som er kjempehyggelig. Da har jo den personen opplevd like mye som den som har vært i fylla, som kanskje er litt tøffere?

Opplevelser skal deles, det er jeg jo helt enig i, men det å oppleve noe som man egentlig ikke liker eller synes er kult, det er rett og slett ikke kult, synes jeg. Etter at du har rotet med 1-4 stk. så er du på en måte godtatt, altså godtatt slik at du har opplevd noe flaut i fylla og kan fortelle om det. Vel, hva med dem som har noe annet å fortelle utenom fylla. Vil de få mye oppmerksomhet?

Da er ungdommer bare opptatt av en eneste ting da; fylla?
Eller opplevelser når du har vært edru? Sannsynligvis hva man har gjort i fylla. For folk eeelsker å si "Jeg var så full i helga ass". Kanskje ikke om det har skjedd noe utenfor doskåla, foråsidetsånn.
dårlig dag

Hei, jeg heter Gard, og jeg har en dårlig dag i dag, fordi:

- Jeg forsov meg en time, og kom tjue minutter for sent inn til timen.

- Jeg fikk blandingsvann over hele meg i dèt timen var ferdig.

- Jeg hadde gym idag.

- For første gang i historien, så tryna jeg rett ved Elvebakken på knærne forran mange folk. Lua falt tom. av hodet ned på snøen. Kaldt.

- Det snør.

Alt dette og mye mer! .. okei, det er en fleip, det er bare noe man sier. Nå skal jeg kle på meg igjen, for så å spise hos min mor, med min søster og min bror. Nei vent, broren min er i England han. Fuck han!
dette innlegget kan inneholde sterke scener

Dagen har vært utrolig bra. Startet med å stå opp tidlig, dra til Anna tidig for så å dra til toget som gikk i et perfekt tidspunkt for meg. Skolen var som vanlig kjedelig, og skjedde ingenting nytt. Bortsett fra at jeg fikk Valentines' gaven fra Ragnhild og Celine da, som er et bilde lengre ned.

Så dro vi til Happy Sushi ved skolen. Jeg spiste ikke, men det så faktisk dritgodt ut. Må prøve å spise til middag en dag. For ja, jeg er virkelig utrolig teit/rar/dum som ikke har spist det før. Jeg vet hva dere tenker. Ragnhild og Celine, sushi-spiserne som de er, spiste masssemassse. Deretter dro vi til Ragnhild til smoothies og annet gøy. Spesielt når Simen skulle finne veien fra byen til Nordstrand. Brukte to timer eller noe? Uansett; skal på kino nå og se Valentines' Day. Gleder meg, siden mange kjente fjes er med i den og jeg bare love,love, love it!


Her er gaven, btw.

Og nå som vi er i gang, så sjekket jeg  voe.blogg.no, og se nærmere; Er voe blitt en gutt?

murstein-muffins?

Dagen idag har vært kjempekos! Startet med at jeg og Hedda lagde valentines kort, tok bilder, spiste og klippet i magasiner. Da vi var ferdige, bestemte vi oss for å lage morsdagskake, eller muffins. Hedda's mor som jobber i TORO hadde tilfeldigvis to sjokolade Fondant pakker i skapet hjemme. Jippi, tenkte vi!


arbeidsplassenJa, det nederste bilde ser ut som mursteiner i muffinspapir men de var faktisk helt sjokolicious! Så dro jeg til bestemor og bestefar (har ikke kallenavn på besteforeldrene mine jeg) og spiste middag, som også Celine gjorde! Så nå hadde jeg tenkt til å sette meg i mitt kreative hjørne å gjøre noe fornuftig, til denne søndagen er over.

fin søndag

I dag er det morsdag, Valentines dag og fastelavens. Som sikkert alle har skrevet som overskrift idag. 14 februar, det har gått utrolig fort!
Jeg har vært så utrolig opptatt i det siste at jeg nesten har glemt å kontakte vennene mine. "Ja, ringer deg senere", "Ringer deg i kveld jeg!" eller min favoritt: "Facebook om en time?".
Jeg må slutte å ha så mye å gjøre. Ok, det høres veldig veldig feil ut, men tanken på å sitte og ringe til en hver person en hel dag blir for dumt. Derfor skal jeg skrive ned huskelapper på hva jeg må gjøre, og hvem jeg må ringe til. Uansett, ha en super fin søndag!

Og her er resten av bildene fra i går:


i dette rommet satt vi leeeeeeeeeeenge.


makeup


denne stolen satt jeg lenge i etter all ventingen


synes håret er så kult


dette gjorde godt!
elsket håret og elsket sminken.


rart antrekk. rart hår. men jeg bærte det lekk, lekk, lekker! haha


sommerfugler i magen

hårshow,nikita

Nå har jeg tappet i badet oppe, så det ligger å venter på meg! Trenger det etter en lang dag som dette. Dagen var veldig bra. Ble kjent med folk, fra Pholk (hehe), ventet veldig lenge, frøys litt, spiste litt, drakk veldig, veldig mye kaffe. Fikk et kjempehøyt hår, som om jeg hadde sovnet i tørketrommelen. Uff. Men det var kult å gå på catwalken, mange som så på. Kjempefin messe, som jeg anbefaler, siden de hadde alt der!


70-talls preg.


fam irvoll, en nydelig blå kjole og en vintage.


sminket.


søt jente

big hair

pulten min1. kamera. har alltid kamera på bordet. har to kameraer jeg bruker, og de er speilrefleks og det som ligger på bordet. Da har jeg det alltid til stede, om jeg skal ut eller bare bruke det hjemme.
2. lommebok/kortholder. eller hva man kaller det? har også alltid det på bordet, siden det blir så fort borte. smart smart.
3. de nye solbrillene mine. har 20 par eller noe, så de dukker opp hvor hen jeg går.
4. bilde av Ragnhild, bare hadde det der, men pleier faktisk å ha bilder av venner på pulten ;-)
5. magasin. denne gangen [mag], så om jeg kjeder meg, så åpner jeg det og leser. hva som helst. selv en brosjyre om hårspenner kunne jeg lest.
6. ansiktsmaske. har ikke hver dag, bare i kveld, siden tok den på i stad med Anna og var-sykt-digg!
7. tegneark.
8. parfyme. når jeg skal ut? hell yeah.

week endFredag. Kunne ikke blitt bedre.
Helgen skal inneholde mye, som catwalk, muligens feste, og mye avslapping.
I morgen skal jeg helt til Lillestrøm. Kl 08.30 skal jeg møte opp. Og ja. Blir stressende.
Nå skal jeg være med Anna, så får jeg se hva kvelden bringer.

jeg har fått rødt hår!

Dagen startet med å stresse. Tja. Jeg skulle være på Sandvika Storsenter halv seks, og mamma måtte kjøre meg. Vi endte opp med å komme dit ti over seks. Men det gikk helt fint, siden frisøren ventet på meg. Så da var det bare å sette seg i stolen:


Tenkte de skulle klippe i tuppene og farge det litt mørkere. Får se hva det ble..


Så fikk jeg ha sånn aliminiumsfolie i håret! Alltid kult med noe nytt!

Så skulle shampoen inn, og de tok ikke bare en runde, ikke to, men TRE runder med shampoo! That's cool, cause I got it that way!

Det ble rødlig..Veldig vanskelig å få bilde, grunnet lyset, men ma ser det veldig godt i virkeigheten! Synes fargen var kul. Det er brunt, med noen rødlige striper. Eller frisøren sa det ikke slik, det var heller noen "rødligere trekk, som går ut etter en tur i dusjen)!
Men alt i alt; fikk det gratis så - no regrets. Elsker forandringer så. Nå skal jeg gjøre lekser.
 

jeg skal klippes, og jeg vet ikke hvordan!

Blir veldig lite seriøs blogging nå som jeg bor hos mamma, men jeg skal prøve å komme med noen ideer til innlegg, så det vil bli bedre. Har en seriøs dag i morgen; skal til frisøren og har ingen aning om hvordan hun skal klippe meg. Pholk trengte meg siden de måtte ha gutter med halvlangt hår, og da tror jeg de bare skal bruke lengden. Altså, ikke klippe altfor kort siden de trengte mye hår lism. Men forandringer er kult.Nå skal jeg høre på Snømannen helt til jeg faller i søvne..
Og; dette blir siste gang du ser alt dette:
ti null to ti

Grunnen til at jeg måtte dra fem minutter før vi sluttet er fordi jeg måtte rekke den hersens bussen til mamma. Først går jeg ut av skolen, så kommer 37 bussen som jeg skal ta rett foran øynene på meg! Så etter 10 sekunder så kommer enda en 37 buss! Jeg bestemte meg for å gå til National for å ta bussen, og jeg rakk den akkurat! Snakk om flaks!

Idag har vi bokstaveligtalt pirket på innsiden av et svin. Jeg så lever, blod, fett, hjertet, gøgge og litt mer - uten å brekke meg! Selv når jeg ser på Grey's Anatomy så klarer jeg ikke å se på operasjonsscenene, men nå var jeg ansikt til ansikt med dritten. Fornøyd med meg selv.

Bildene er totalt "tatt på sparket". Eneste jeg hadde på kameraet.

hva har sladreblader og søvn tilfelles?

Lagde akkurat to nye faner i adressefeltet, seher.no og perezhilton.com. Utrolig hvor interessert jeg er i kjendisverdenen. Egentlig litt skammelig at jeg kjøper D!, og noen ganger C!, hver måned. Har jeg bruk for bladene? Vel, vil ikke si at jeg skal bruke de til noe. Det er bare beroligende å komme hjem med et blad i hånda, eller i soffaen, og bare lese om dine favorittkjendiser. Som mine er Amy og Sandy.

Nå er jeg hos mamma og har akkurat hentet tingene mine jeg skal ha resten av uka. Jeg må virkelig sette opp et skjema over ting jeg må gjøre den kommende uka, og hva jeg skal gjøre i ferien. Må virkelig trene mer, spise mer frukt (spiser det ALDRI), klippe meg (som jeg gjør ant. på torsdag) og sove lengre. + Kjøpe mindre sladremagasiner? Ja, jeg tror det kommer til å gå ganske greit! Her jeg sitter, halvtrøtt og ser på Se&Hør bladet som ligger ved siden av sengen. Hvor er Ole Blund når jeg trenger han?Natta!

bambi på isen

Spikersuppa idag var bra. Skøytene var klare. Jeg var ikke. Ærlig. Sist jeg stod på skøyter var jeg 5-6 år gammel. Med hjelm, også falt jeg rett på hodet husker jeg. Som det var i går. Jeg trynte ikke istad da, jeg hadde bare hjertet i halsen når Celine tok en av sine 45 piruetter på skøytebanen, og alle fikk hengehaker! Folk nærmest gjespet når jeg var på isen forran alle. Men det er greit, kan jo ikke være verdens beste i alt.


'

Nå er det snart Ugly Betty og Frustrerte fruer!


hår ogsånt

Jeg har tenkt på en liten ting. De som farger håret er jo egentlig i en stor knyte! Eller floke! He he. Siden, de farger det, også kommer etterveksten, og så må de farge det igjen, og sånn fortsetter det i en ond sirkel. Jeg har selv farget håret tre ganger, og mitt hår vokser fortere enn du kan si "krølltang!". Så med meg så blir det alltid fort ettervekst. Det er jo litt synd. Tulla, det er VELDIG synd.

Om jeg ikke hadde farget håret, hadde jeg hatt slik farge:


Mitt naturlige hår.

Og nå har jeg denne:


Med litt ettervekst.

Jeg elsker den nye fargen min, og jeg synes jeg paser mørkt hår mye bedre enn lyst. Andre mener det motsatte. Men det får så være. Jeg synes at folk farger håret sitt vil gjøre noe med seg selv. De vil forandre på seg, og ta en sjanse. Det er alltid skummelt første gang, siden da er alle vandt til å se deg med ditt naturlige hår også kommer du med nytt. Men det handler om å ta sjanser. Jeg elsker forandringer, bare ikke altfor store forandringer på en gang!

Skal møte en dame fra Nikita som skal se på håret mitt på tors, og da må hun klippe det, og evt. farge det til hårshowet på lørdag, som jeg skal gå for. Gleder meg til enda en forandring!

Apropo forandring; Marie er 17 år idag. Snakker vi sweet 17 på fredag, Marie? :D
Og Celine har fått reggis. Snakker vi magnet-reggis, hvor tennene dine fester seg fast i skapene på skolen? Uff.

snømenn kan være skumle

Hjelp! Det ordet tenkte jeg da jeg våknet istad. Jeg lå på senga, i mørke, med to ørepropper i øret med høyt volum. Jeg hørte på Snømannen, av Jo Nesbø. Krimmen er utrolig bra. Jeg kjente at jeg begynte å bli svett, ettersom stemmen fra lydboken ble mørkere og mørkere. Jeg fikk rett og slett frysninger når jeg hørte "Det var helt mørkt i kjelleren. Jeg begynte å gå nedover. Trappetrinnene var våte, som om noen har gått her før. Jeg hørte en lyd". Fy flate som jeg krøp meg sammen i dyna. Du skulle visst. Har allerede kommet til kapittel 6, og gleder meg til å høre mer. 

Dagen har bare vært helt utrolig daff. På skolen orket jeg nesten ingenting, og etter skolen orket jeg heller ingenting. Jeg bestemte meg for å sove, men så fikk jeg øye på lydboken jeg fikk til jul, som fremdeles var innpakket av plast. Tanken på at jeg skal gjøre lekser er egentlig ganske befriende. Da får jeg gjort det jeg må gjøre, og etter som jeg har sovet fra klokken fire til klokken syv, eller ligget å hørt på lydbok. Jeg kan nesten sverge på at døren var lukket da jeg kom hjem fra skolen. Men når jeg stod opp var den åpen. Også var det ganske vått på gulvet... Neida! Skal ikke dra den altfor langt her, men forundrer meg ikke om det står en snømann utenfor vinduet mitt. Vi har jo tross alt så mye snø i Oslo, at man kunne laget snømenn i flere år.


Skulle ha hatt et bilde av lydboken også, men den ligger nede. Orker ikke å gå en meter engang...

eggJeg er ikke et egg-menneske. Jeg spiser vanligvis altfor lite egg, også hører jeg at det er så utrolig sunt. Nå skal jeg jaggu meg lese fakta om egg. Uansett, Celine overnattet og det var veldig koselig. Selv om vi våknet halv 12, men egenlitg greit, siden vi la oss halv 3 i natt. 2 bad.

Nå skal jeg møte Hedda og muligens se Avatar i kveld. Nå kaster jeg ut Celine, siden hun er så SIIIIIIIINNSYKT irriterende!

it's gettin' L8

Du aner ikke hvor deilig det var å spise en deigete, varm brownie. Hei, har ikke spist middag engang! Utrolig at jeg har holdt ut på en baguett til 80 kr... Kvelden har vært koselig, og fremdeles koser vi oss. Ragnhild skal bli her helt til pornofilmene er ferdige på Canal +. Da er det alltid godt å ha en søndag. Da trenger du ikk å tenke på hva du skal gjøre. Du bare gjør det som passer deg. Lurer på hvordan det hadde vært for meg en dag uten nett. Jeg hadde ikke klart det. Skal jeg ærlig innrømme. Selvfølgelig, om jeg hadde bundet meg selv fast i en stol og sett på Ugly Betty en hel dag så..
Mmmmmm.Forresten - ny T-skjorte! Kjøpte på What's Up idag. Var på storhandel i dag jeg! Ok, egentlig ikke.

God natt!


lørdagskveld

Sitter her nå med Ragnhild. Sminket og sulten! Ja, Ragnhild har sminket meg, og det ble fint! Utrolig hvor mye sminke kan forandre et ansikt. Skal muligens ta det av nå snart, så pappa ikke tror at han har fått en datter til. Humor på sitt beste! Snart kommer Celine, som skal overnatte, og det kommer til å bli superkos.


Nå skal vi bake brownies! Eller brownie-muffins. Skal prøve noe nytt!


lommebøker kan være morsomme

Det er mye som beskriver deg som person. Det kan være alt fra lommeboka di til musikken din. vanligvis kjenner man personen så godt at man ikke trenger å vite noe mer, men det kan godt hende at du finner ut noen fakta om den personen som du ikke liker. Som lommeboka. Har han/hun mange passbilde betyr det at man har mange venner. Og om man har bilder av seg selv så er man selvdigger, og samme med penger så er man rik. Vet ikke om dette faktisk er sant, men bare et eksempel. Og musikken din. Hva om personen hører på så dårlig musikk at du ikke oppsøker personen dagen etter. det kan jo hende? En annen ting er hvordan pulten din ser ut. Jeg liker å ha det fult på pulten min, siden da har jeg oversikt over alle de viktigste tingene mine. Jeg som er en steinbukk har alltid kontroll over alt og alle.De nye klærne mine. Cardigans fra HM og en T-skjorte jeg lagde istad.

første og siste gang jeg kjøper baguette på Bocata

I byen i dag kjøpte jeg meg to cardigans og en T-skjorte. Gidder ikke å skifte for å ta på meg de nye klærene og ha outfit-bilder. Jeg synes at outfit-bilder er OK,men om man går med en topp fra Cubus og vanlige jeans fra BikBok, hva er meningen med outfit da? Da blir jo antekkene så kjedelige. Om du har kjøpt det nye klær, og faktisk kan eksprimentere så er det gøy å se outfit'er. Og selvfølgelig om du har god stil er det også kult med outfit's.

Etter shoppingrunden min møtte jeg Ragnhild som hadde hatt norsk skriveøkt på skolen. Nei, hun går ikke på lørdagsskole, men måtte ta igjen en prøve, var det ikke sånn? Så spiste vi på Paleet. Det er da så koselig der, om du ser vekk fra prisene.Første og siste gang jeg kjøper baguette til 80 spenn...
Den var god da..Nå hadde jeg tenkt til å lage en T-skjorte hvor det står "do your worst" på. Har sånn T-skjorte greie. Hva kaller man det?

silence


I dag stod jeg opp kl. 09. En uuuutrolig deilig følelse. Å stå opp når det er så tidlig, og ingen andre enn deg er våken og lager deg frokost. Bortsett fra broren min som skulle på jobb akkurat nå, men er alene hvertfall. Av en merkelig grunn så elsker jeg stillhet. Vanligvis synes det det er creapy når det er altfor stille, men når det er så stille at man kan lese sine egne tanker, da føler jeg at jeg er i mitt ess. Å, nå var det noen som våkna. Og med en gang jeg hørte støy nedenifra, så ble det ikke det samme. Uansett, idag skal jeg på shopping. Vet ikke med hvem enda, men finner vel ut av det. Litt befriende å dra alene også da eller? Vel, shopping blir det vel, og i kveld blir det overnatting!

Liker du å shoppe med venner eller deg selv?

draw me

Nå har jeg akkurat sett på Gullfisken, og synes at det ble en ufortjent vinner. Jeg synes novembers StatKraft skulle vinne. Den var bare genial. Ettersom jeg er hjemme i kveld betyr det ikke at jeg har lite å gjøre. At alle har noe å gjøre på fredager er kanskje sant. I den grunn at man kan gjøre noe uten at alkohol eller venner er tilstede. I kveld sitter jeg med PC'n, tegneark, musikk, pottit, godis og telefonen, så jeg kan tekste til folk som har det gøy. Vanligvis merker jeg at jeg blir misunnelig på venner som skal på fest etc. Men faktisk ikke i kveld. Forige helg var så sinnsykt full at jeg ikke fikk pusterom. I morgen skal jeg kjøpe meg noe fint! Virkelig!


Skal forresten begynne med å tegne en tegning hver fredag til bloggen. Grunnen er egentlig at jeg tegner altfor lite, og tar den mindre og mindre seriøs. Det er synd. Siden jeg blir jo bare bedre av å tegne, så derfor. Tegningen til venstre, med de syyykt lange beina (la merke til det, men det er sånn tegneseriefiguren min er). Tenkte jeg skulle tegne hva som er inn nå for tiden, og legge det ut på bloggen evt. Jaja, vi får se! Fredag blir tegnedag hvertfall!

Cya.

ta det piano

Okei, dette innlegget skal bli så bra! En rød tråd gjennom hele innegget. Ok, helg. Superdeilig. Startet med å stå opp litt sent idag. Timene idag var som vanlig gørrkjedelige. Vel, gørrkjedelig er vel kanskje ikke ordet? Det var interessant liksom, men ikke gøy og sitte å høre på en lærer bable, og du må skrive for harde livet. Dagens jippi: Har ikke mer kortimer på skolen, så da får vi fri!  Dro derfor ned til Deli for å kjøpe digg. Elsker å ha skole så sentralt. Alt er rundt deg! I kunsttimen brukte jeg en time på å trykke 200 gule rundinger på en stoffbit. Du får bilde senere. Så tok jeg en Piano Youghurt fra kantinen. Ok, skurk teker du? Vel, det var så lett at selv Anna Anka, som har nok penger til å kjøpe 200 kjøleskap med youghurt, hadde gjort det! Også la meg merke til at det står "Ta det Piano" på youghurten.Og jeg skal faktisk ta det helt piano i helgen, så det passet jo egentlig veldig bra! Skal nemlig spise taco, shoppe, overnatte med to vakre skapninger, og slappe av. Også skal jeg spille piano ;)

klippklipp

Å fy flate så dårlig webcamera det er på den PC'n her! Blir flau ovenfor bloggen..

Uansett (Hedda's mest brukte ord på bloggen hennes), så har jeg kommet hjem fra Pholk, og det gikk kjempebra! Tok noen bilder og fikk til og med en jobb! Forteller siden. Det eneste jeg skal konsentrere meg over nå er skole. Skole i helgen! Ok, Gard gjør ikke lekser i helgene, sånn er det bare. Men skal hvertfall få gode karakterer, og det skal jeg nok klare. Jeg må også trene mer. Siden har jo ikke èn eneste muskel i denne kroppen her, som vises, og det er litt flaut. Mye som skal forandres gitt! Og håret mitt, som du ser på første bilde, må klippes. Klipp klipp!

I'll sleep when I'm tired

Dere har opplevd det før. Dere setter på vekkerklokka på et tidspunkt, og når du står opp, så skulle du egentlg stått opp når vekkeklokka ringte. For vi mennesker er så glad i å bruke tiden vår på morningen. Man står jo ikke opp når man må stå opp, siden hva er vitsen med det liksom? Og det er viktig å få nok søvn, siden du må kunne overleve resten av dagen. Nei. Jeg er egentlig det motsatte av det jeg skrev. Jeg stå opp tidlig om morningen. Og stå opp når vekkerklokka ringer, om ikke blir jeg pissed, og jeg overlever dagen fint om jeg sover i sju timer.Idag skal jeg på en liten fotoshoot med PHOLK Modellbyråer. Håper det går bra, siden det er castingbilder, og jeg lurer på hvordan jeg skal ha håret mitt..

rettetang for alle pænga

I det siste har jeg måttet gå helt ned til Anna, som bor 30 meter nedi gata, for å rette håret mitt. Grunnen til dette er fordi hennes rettetang er spesiell. Den former håret mitt, og gir det slik jeg vil ha det. Så det er litt flaut å komme og si: "Kan jeg rette håret (med englefjes)?". Hun rådet meg til å kjøpe en egen til meg selv, og det skal jeg jaggu meg gjøre! Selv har mamma en rettetang, men den er ikke noe bra siden den bare varmer håret mitt. Tuller ikke. Så den skal jeg hvertfall ikke fortsette med.

Skal snakke med pappa om jeg kan få noen prosenter, om jeg er virkelig virkelig grei, og kjøpe en billig, men bra, rettetang! Koster jo ikke stort mer enn 300? Så om jeg kan betale sånn 200, hadde det vært sykt smooth.- Denne så grei ut?

på vegen heim

Det snødde idag også, gitt. Men nå bare snødde det ikke. Det blåste sinnsykt mye. Sånn sur vind og sånn kald snø.
"Nei, nå er jeg lei av snøen altså"
- mamma

på toget på vei hjem
ikke gøy.

pukkelrygg ftw

Dagen har vært utrolig avslappende. Eller, avslappende helt til Ragnhild tilfeldigvis dyttet meg oppi den to meter høye stø haugen. Kaldt, surt. Vil ikke komme nærmere inn på det. Frustrerte fruer episoden kunne vært bedre synes jeg. Det var på en måte en vanlig episode, men litt drama og litt humor. Jeg så også Medium, som jeg bare elsk elsk elsker, og nå ligger jeg her. Må gjøre ferdig noe jeg skal innlevere i morgen, og jeg ligger halvveis utenfor senga. Forundrer meg ikke om jeg har pukkelrygg når jeg står opp i morgen...Ser ikke så happy ut nå skal jeg si deg. Trøtt. Sliten. Natta.
Og Ragnhild, lykke til med wordpress!

smoothies 4 3

Celine og Ragnhild er på besøk. Vi skal gjøre lekser, selv om det er tid til å gjøre masse annet også. Startet dagen med en smoothie og is, noe som var helt nüdelig. Koselig å sitte inne og se på snøen som (fremdeles) daler ned. Fri idag er sinnsykt digg. Engelsk skriveøkt i morgen. Og Frustrerte fruer etterpå. Skal skaffe meg Skype. Lol. Hadet.Kos deg videre!

glede seg til dette?

Jeg har alltid sett på vinter som en årstid jeg virkelig liker. Siden det er på den tiden på året det er snø, kulde, min bursdag, diverse ferier og innekos. Sitte inne med en kaffekopp og et pledd, det har alltid vært så befriende for meg. Men nå som det snør hver dag, så begynner jeg virkelig å tro; hva var det jeg gledet meg sånn til? Det er jo altfor kaldt ute, og nå snør det igjen. Kle på deg tre plagg med klær og håp på at du overlever dagen.


gamle webcambilder fra 07

Jeg har hatt denne PC'n så utrolig lenge nå, og jeg har innebygd webcamera på den. Åååja, tenker du sikkert da, og ja - jeg skal dele mine webcambilder med dere her. Det første bilde er fra 12.10.2007. så jeg har nesten hatt PC'n i tre år. Det er ganske lenge. Men jeg bare starter med det aller første, og for å si det; man blogger jo for å dumme seg selv ut, gjør man ikke? For at andre skal ha noe å le av..


Startet PC'n med Hedda. Har film - dere vil ikke se den!


hadde TV hvæffal


lys luggen


elsket å ha håret ned til venstre og alt annet bare i en stor klynge


som du ser brukte jeg hårgelè


sammen med Benedicte


husker jeg likte dette bilde skikkelig godt! har det tom. på facern.


Sammen med Anna


kort


begynte å posere?
bukseseler? aight then


hadde så stygt hår den dagen - lue, beste oppfinnelse!
se så lys!


se så mørk!


sammen med Julie


husket jeg farget bryna med en shampoo og fikk skikkelig mørke øyenbryn


liker dette bilde egentlig
dette er idag.

Store forandringer, sant?

jeg tror jeg har vært på alle cafèer i byen

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig bytur med tante Unni, som var superkoselig. Vi fant et koselig sted på GlasMagasinet som het noe som "House of Coffee" eller noe, men hvertfall; kjempegod iskaffe, brownie og kaffe! Anbefaler! Jeg tror det ikke er èn cafè jeg ikke har vært på før. La meg tenke... Tells ikke med Deli, siden det er jo hundrevis av dem i byen, men tenker på Stockfleth's, Kaffebrenneriet, United, Bocata, Opus, Beans osv.
'
Grunnen til at du ser at bildene er redigerte, er fordi lyset er så sinnsykt lyst, og da blir bildene så uklare og dårlige. Og bildene blir mye mektigere og sterkere når jeg redigerer dem. Togturen hjem var koselig siden jeg møtte Anna. Skal til hun nå og ta noen drinker! Fri i morgen! Drit i leksene!

I kveld:   Cougar Town
                Klasse 10B
                 Svenske Hollywoodfruer
hits