januar 2011

digger den her ass

Kylie Minogue liksom..

amy on the wallHedda på mitt kjøkken. Måten hun bombanderer PC'n min er nesten skummelt.


Hedda utfører en Gard-pose. Hva som gjør en person interessant, er måten en poserer på. HAHA, kødda. Jeg er totalt i en annen verden og klarer virkelig ikke å blogge. Dagen har bare innholdt så mye som rydding der jeg skal holde bursdagen min. Sinnsykt mye å gjøre.

Istad hentet jeg denne plakaten på postkontoret. Den er så fin! Hun er så fin på denne forsiden her. Skal kjøpe meg bladet også. Sikkert interessant for deg da? Jeg går og legger meg.

Og dere: det er faktisk innført 18-års grense på solarium. Eller hvertfall det jeg fikk med meg på nyhetene.

personlige motebloggereJeg har funnet ut av at jeg har blitt avhengig av motebloggere. Alle sammen igrunn. Jeg blir bare sittende og scrolle nedover helt til jeg når bånn, for så å trykke på "older posts". Der er rart, for alle har jo lik smak. Nesten ingen som skiller seg ut. De fleste (alle) motebloggene får spørsmål om "hvordan vil du beskrive din egen stil?". Da har alle det samme svaret: "jeg prøver å blande mellom dyrt og billig, slik at det får en personlighet". Fuck dere. Dere vet ikke engang hva ordet personlighet betyr. Jeg kunne spurt alle som går langs Karl Johan på en lørdag "hva har du i skapet ditt?". Alle hadde svart at de har en miks mellom dyre plagg og mer billigere plagg. Alle! Ja.. bortsett fra Livingdoll, som er produktet på en bra moteblogg.Mitt nye outfit-hjørne. Weekday alt sammen.Nå blir det Hedda og varm suppe. Sjås.

bursdag @ bolivar


(ja..det beste bilde jeg fikk av bursdagsbarnet)

I går var jeg på bursdagsfeiring for Celine på Bolivar, og herregud for et sted! De hadde alt å by på; spennende mat, et fint interiør, en haug med hyggelige mennesker. Selv bakgrunnsmusikken var fin og passende. Egentlig ganske viktig når man spiser, men man bare tenker ikke over det. De koseligste bursdagene er egentlig de hvor man spiser middag sammen. Man blir så samlet, og det funker like godt uten alkohol som med. Jeg skal vurdere å få med meg en gjeng på middag oftere. Alle tar med seg litt, spiser sammen, setter på rolig musikk og bare nyte kvelden. Event på facebook - nåååååå...nevnte jeg at det var spennende mat? Dere, jeg visste ikke hva jeg puttet i meg, det var en hel folkestamme av forskjellig mat å velge mellom. Ost og roastbiff, wow. Det skal jeg foreslå til kantinedamene på skolen.

Jeg hadde på meg en kritthvit skjorte fra Fashion Against Aids (H&M) og en dressjakke fra samme merke. Rent og pent, uten alle de smykkene og ringene.Etter all maten var jeg stappmett - helt til denne kom på bordet! Kjøpe en kake og pynte den med så mye frukt og bær du kan tenke deg. Celine, du er et geni. Hva skal nå jeg finne på på bursdagen min nå som alle idèene er tatt!? Er godteposer og flasketuten-peke-på fortsatt hot?

yaya mensanBursdag i går var kjempekoselig. God mat, fine mennesker, litt trøblete med å finne fram, men for all del; det var en fin kveld. Dere får nøye dere med et matbilde, for jeg orket bare ikke å ta så mange bilder. Eller jeg tok noen, men de så mest ut som det brasilianske flagget, så jeg lot vær.

Etterpå blir det bursdag på Bolivar og feiring av Celine. Gleder meg! Nå har jeg mange ting å gjøre, så bloggen blir ikke første prioritet. Sneikss

aggresjon

Det er tre ting jeg hater akkurat nå: for det første er det kulden. Jeg sverger på at jeg våknet opp i dag tidlig med frost på dyna, kaldt var det. Ikke nok med at det fremdeles er snø og is igjen, men jeg måtte vente på det fuckings toget som var forsinket isted og jeg går ikke med stilongs! No no no. Hvorfor må strømprisene være så sabla dyre? Min mor fikk en regning på... tørr ikke å si det engang, og vi er bare tre stk! Hater Norge. Den andre tingen jeg hater er når læreren propper oss med stoff. Timen isted tok aaav siden det var så mye å skrive. Jeg måtte høre på det han sa, spisse blyanten og skrive alt stoffet ned i boka - samtidig! Den siste tingen jeg hater er når folk skriver "." og "," og "!" etter et mellomrom! Liksom, hva mener du? Hei , skoledagen idag var utrolig morsom ! Det er så stygt og det er bare feil på alle mulig måter. Blir kvalm når jeg leser blogger med slike feil. Åh, aggresjon! Nå skal jeg først spikke sammen et kort, også blir det bursdag i kveld! Gleder meg. Skal spise på Yaya's, ogsååå får vi se hva som skjer senere. Ha en fin fredagskveld!

window shopper

Økonomien går alltid så dårlig når man er stinn av gryn. Det er virkelig ingenting å gjøre med det. Når man har penger, eller i hvertfall når jeg har penger, bruker jeg det på klær, blader og andre goder - uten å tenke på økonomien. Kontoen blir tomt fortere enn Nokas-ranet og før du aner det, flyr det sommerfugler ut av lommeboken. Egentlig så er jeg skikkelig redd for all salget. Kjøpte meg to ting istad helt plutselig som om posene allerede var i bagen min, klarte ikke å styre meg selv. Vel, man får vel lov til å yte det lille ekstra når bankkortet veier en smule mer enn før.

Istad tok jeg med Hanna til Majorstua. Vi kikket i butikker, shoppet litt og tok oss et vinglass + margarita på Olivia (jeg spanderte som en liten gave). Åhh, jeg elsker å være atten! Jeg kan virkelig kjenne vingene festet på ryggen min, og jeg kan kjøpe så mye vin jeg bare orker før kortet svir seg.
matbilder, yeeeyeeeheeheee

ønsker nå

 

(seriously) cheap jeans

Noen ting som tyder på en dårlig dag, er når vekkerklokka ringer på det tidspunktet du ikke ønsker. Du løper fra alle hjørner til alle kroker i huset ditt for å finne fram til tingene dine; dagens antrekk, skolesaker, matpakke, musikk, kamera, full ladet mobil, en liten catwalk foran speilet, solbriller... Var det noe du glemte? Etter en dose med hårspray i håret senere er du klar. Heldigvis (for noen) jobber moren din i byen, så du får sitte på med henne gjennom tuting, forferdelig radio-musikk og med en hastighet så lav at selv en gjennomsnitts snegle hadde tatt dere igjen. Du kommer for sent, og du må ta av deg alle klærne foran klassen mens læreren snakker. Hvem tror du de rundt deg ser på? Ikke svar.

Etter alt styret fortjener du vel en skikkelig kaloribombe og turen går til Waynes Coffee. Etter å ha slurpet i deg store deler av kaffesmaken, farer du ned til skolen igjen i håp om et morsomt fag, men tverdt imot. To timer tysk er neste, men heldigvis blir det film istedet for skriving og pugging som et lite plaster på såret. Du tvinger øynene åpne under hele filmen, og braser ut av klassrommet idèt den tyske detektiven Derrick er til å avsløre morderen. Du løper opp til mattetimen med en haug sommerfugler flyvende etter deg, for du skal få igjen en prøve. Alle sommerfuglene forsvinner når du får igjen prøven. Ett poeng unna 5'ern svir, men det hjelper på motet. Vennligst skyt meg.

Etter en lang skoledag, farer det avsted til Finale Sale hos Weekday, og du kommer hjem med tre bukser, et nett og to overdeler. Alt til en latterlig pris under femhundrelappen. Dette viste seg til å bli en bra dag likevel!


Dette var meg idag.

på pulten

Shopping er alltid best når man har god tid. Feil, det er alltid best å shoppe når det ikke er altfor kaldt. Feil igjen. Shopping er faktisk best når bankkortet ditt plutselig veier noen gram mer, og finner plutselig ut at du har 3 000 på konto. Jeg selv synes det er utrolig at jeg får så mye i stipend. Jeg har søkt på helt vanlig måte, og med et vips har jeg nok penger til både det ene og det andre. Jeg har utrolig mye jeg skal gjøre i året som kommer, så pengene kommer godt i bruk, detskaljeglovedeg.

Etter skolen dro jeg på byvandring alene, i håp om å finne noen salgsvarer. Jeg kjøpte noe til meg selv og bursdagsgave til Celine. Pluss noe annet...

Se hvor fin lommebok jeg fikk av besteforeldrene mine på bursdagen min! Jeg kan røpe at den egentlig ikke er egnet for bankkort eller sedler. Det er egentlig en mynt-veske. Slik som taxi-sjåførere har, hvor de har fult av tjuekroninger og tiere. Men jeg likte den så godt at jeg bare beholdt "klærne" på.Ny ring fra Gina. Dårlig bilde, veit, men når man har så dårlig tid som det jeg har, må man bare ta "en kjapp en". he heLitt digg fra Søstrene Grene.Tørr shampoo. Aaa-avhengig.Og endelig stod bladet jeg har ventet på i flere uker på Narvesen. Kjøpte det med det første jeg så det. Nå skal jeg faktisk kose meg med bladet, før lekser og andre gjøremål venter. Tudelù!

one try

Når du tar bilde av noe, har du noen ganger forsøkt å få et så fint bilde som mulig at  du bruker rundt tjue forsøk? Vel, med et engangskamera blir bildene som de blir, og man kan ikke ta tjue bilder etter hverandre. Jeg kjøpte mitt for å ta bilde bare fra januarmåneden '11, og derav lime bildene inn i en minnebok for 2011. Jeg gleder meg til å få sett på alle bildene når de fremkalles. Hvordan bildene blir aner jeg ikke...

..det er meningen.

ny vårjakke

Kjøpte den på Weekday som du ser, på salg. Helt crazy priser der og du kan sikre deg noen godbiter for godt under hundrelappen. Anbefaler deg å ta innom Weekday om du har en i nærheten. Bare håper ingen på skolen har den samme, for om man kjøper noe sort i en butikk, er det mest sannsynlig en som har kjøpt den før deg. "Hei - den har jeg også!". Hva vil du jeg skal svare? "Brenn den, takk" er fristende.

life begins @ 18

Jeg elsker å ha bursdager! Først og fremst møtes familiene sammen, spiser god mat og snakker om alt siden sist. Man får gaver. Jeg fikk penger, champagne og en dødsfin lommebok ulik alle andre, noe jeg ønsket meg. Også får man all oppmerksomheten, noe som kan være litt kleint til tider; at alle ser på ansiktsuttrykket ditt når du åpner opp gaven og sier: "åh! kult! ehh.. kkkk-kult!". Tilsynelatende blir man jo oftest fornøyd med gaven, men hvor kleint er det ikke å få en oransje koffert og det eneste du kan gjøre er å presse ut et skjelvende takk.


Likte servietten så mye at jeg tok dem med hjem.hannatten

Hadde vi satt opp en rekord over hvor mange som feirer bursdagen sin i januar, hadde vi hvertfall endt opp med en del vinnere. Derfor er det litt risikabelt å feire bursdagen sin midt i januar. Alle har jo planer hver helg, så hvis noen ikke kan, nei, da ender du opp med to gjester rundt bordet, altfor mye mat og en altfor stor bløtkake til dessert.

Gårsdagen feiret jeg 18-årsdagen til Hanna. Det ble servert tapas til vi sprakk, deilig rosèvin, en Spotify som aldri skrudde seg av, underholdning (...av meg? stikkord: single ladies) og masse latter og hygge. Virkelig, en god start på 2011, med tanke på alle bursdagsfestene jeg skal til, dog min. Senere når kvelden var sen og alle hadde dratt, bestemte Hanna, Vera og jeg oss for å dra ut på byen, og det viste seg at byen av fullere enn oss. Det var steder som luktet som spøkelseshus, fulle bondeknøler og innestengt tecno-musikk, også var det noen som la seg ned på bakken for at de ikke kom inn. Hjerteskjærende.


Weekday.


Det var egentlig et hatteparty, men ingen dro den like langt som oss. Burritos, noen?


Anja hadde falt oppi en haug med pærler før hun dro. Elsket den.Jah, det ble en dirty kveld.

/var du også i en januar-bursdag i går?

gaga nytt

Sjekket perezhilton.com og der var det en haug med Lady Gaga-nyheter! Det sies at albumet hennes kommer snart, altså den 11 februar! Jeg gleder meg sinnsykt til det kommer, bare se på forsiden av plata:

Love it! PLUSS; det har også kommet en smakebit av hennes nye album, og etter å ha hørt litt på det, viste det seg å være utrolig bra!


There's more; Lady Gaga har i samarbeid med Polaroid designet disse brillene:


Du har de på deg, og de tar bilder av det du ser, skjønner? Altså, du trykker på en knapp, og den tar bilder av det du ser; om du ser på venner, landskap eller hva som helst. Kult, sant? Jeg skal så kjøpe meg det! Selv om jeg må betale en tusenlapp i måneden, for det er noe av det mest geniale jeg har sett!

Nå må jeg skynte meg litt. Har akkurat vært på IKEA med mamma og kjøpt inn mye nytt, også nå skal jeg ut for å shoppe enda mer, pluss bursdagsfest i kveld. Snap, må skru av PC'n. Ha en fin lørdag!

sus (hi) og dus

Hedda er hos meg og vi lager hjemmelaget sushi. Det funker veldig bra! Det smakte .... ikke så veldig bra? Neida, det var godt, men jeg har smakt (mye mye mye) bedre. Ja, tre gangene jeg har smakt det da, he he.Jeg elsker et godt sushi-bilde.

forbredelser

I dag hadde vi prøve på skolen, og hvem liker vel ikke å være forbredt til en prøve?

Hvertfall Celine og jeg. Hvor dum er læreren når han lar oss få lov til å skrive et sammendrag av teksten vi har om? Virkelig. Da er man jo døpt til å få bra karakter. Uansett, jeg tok med solbriller på skolen idag, men solen gjemte seg dessverre bak skyene. Faen, og jeg som glemte å ta de med i går. Jeg lover deg; KNALLMYE SOL!Og idèt jeg ankom døra, skjedde dette:Vel, den har jo overlevd i mange måneder nå, den er jo tross alt kjøpt på loppis, men faen heller! Må prøve å fikse den, siden det er den eneste bagen jeg har hvor det er PLASS til alt jeg har med på skolen. Oh well, det er jo heftig mye salg nå. Skal vise dere senere hva jeg kjøpte på Weekday i går; en dødsfin jakke som kostet 1000, og jeg kjøpte den bare for en hundrelapp. Januarmåneden burde vare lengere... Men dere, det er helg! Jeg skal kose meg skikkelig i helga, selv om jeg kommer til å stresse jævelig mye. Har planer hver time.

I kveld skal Hedda og jeg lage hjemmelaget sushi! Ja, for å feire min 18-årsdag da. Vi bruker vanligvis ikke en hundrelapp på mat. Så, god helg!


mye sushi på dette bilde her ja. shit, oppdaget det nå.

lily takes a tripHar lenge siklet over disse bildene. Alt er bare bea-utiful. Har nesten ingen ord. Alle detaljene, fargene, landskapene, skjønnheten, sjeldenheten. Jeg skal kjøpe dette Vogue bladet på eBay nå!Fine?

2day

  • I dag starter jeg på skolen 13.30, hvilket betyr at jeg har brukt laaang tid på å stå opp og kost meg med frokost, kamera og blader.
  • Skal på jobbintervju etterpå, så må dra fra skolen (og ikke komme tilbake igjen, ikke faen) og dra heim.
  • Fordi jeg rett og slett skal sitte på en stol i flere fuckings timer og pugge middelalderen slik at det sitter der!
  • Ja..også skal jeg til banken. Good day!

 

kaffe sparer tid

Jeg er et kaffe menneske. Eller mer et cafè menneske egentlig. Jeg bruker mye av tiden min nettopp på cafèer og kaffe, så man kan nok si at det har blitt mer eller mindre en hobby for meg. Det er tre ting jeg bruker mine penger på; klær, blader og kaffemøter. Det er hva jeg gjør, og jeg kan ikke forandre meg. Selvfølgelig er det dyrt i lengden, men når du ser tilbake på de pengene du brukte for en uke siden på en kaffe, så hadde jo de blitt borte på en eller annen måte. Kanskje ikke hver gang, men ofte. Det er en kopp med sosialitet, kreativitet, latter, nytelse. Alt i den ene koppen for 45 kroner. Og du sier det ikke er verdt det? Kanskje? Jo, jo...det er verdt det.Jeg tar alltid ismocca, eller denne varianten er en isfrappè-mocca-sjokolade-ish type, som er virkelig god!

nissen-revyen: (gjerne) til salgs!

Hei. Det er pisskaldt ute igjen, og jeg vurderer å slå følge med trekkfuglene. Norge er et helvete i januar! Ænyway: istad tilbringte jeg lang tid med disse tullingene:Random japse i midten. Vi har det alltid like koselig, og i dag bestemte vi oss for å se på Nissen sin revy "Til salgs!". Da vi ankom skolen ble jeg på en måte litt lettet; endelig en skole som har like dårlig hygiene som min! Virkelig, det var hverken speil, såpe eller skilt mellom dame- og herredoene. Jeg som trodde at Nissen var en kjempekul skole med et fint interiør, mange sprudlende mennesker i gangene og Mac'er overalt. Alt jeg fikk møte var Rex fra Frankrike som lurte på hva passordet var på skolens tråløse nettverk.Ettersom plakatene så smashing ut, tenkte jeg meg at dette kom til å bli en super aften med mye latter, genialitet og en gratis pølse fra Kristine og Birgit siden jeg hadde bursdag i går. Men - ingenting av det hendte.Oslopuls skriver: det er bare å bøye seg i støvet for Nissens oppsetning. Jeg bøyer gjerne meg i støvet, for det var jævelig mye møkk de kom med (ordspill). Det var sketsjer jeg ikke fant morsomme, og måtte noen ganger tvinge meg selv til å få fram et lite "heh" i ny og ne. Jeg følte at noen av sketsjene var altfor korte, og det var (nesten) ingen gode finisher. Det var noen i salen som sannsynligvis hadde fått en eikenøtt i halsen, for de stoppet ALDRI å le. Hver gang sketsjene var ferdige, satt jeg igjen med et stort spørsmålstegn; enten for at jeg ikke skjønte sketsjen, eller fordi vitsene var like tørre som knekkebrød i solsteiken.Men noe skal sies - de hentet seg tildegrader inn i akt 2! Jeg begynte faktisk å le opp til flere ganger, og skuespillerene presterte tildegrader mye bedre. Det var en storstor kontrast mellom aktene; bandet lagde helvetes bra stemning, sketsjene var enklere og bedre, og sangene - wow, jeg tror jeg fikk gåsehud da en av skuespillerene sang solo. Hadde lyst til å gi han et kyss på kinnet.....i pausen.

Terningkast 6? Nei, jeg synes det blir for bra. Alle forventer et sinnsykt liv fra Nissen for de har faktisk dramalinje, og opp til flere ganger var det noen som sa til sidemannen "det e' det beste eg har sett!". Eh, nei. Det var mye bra, virkelig, men også noe som skuffet meg. Når revyen får terningkast 6, får vi automatisk et blikk på hvordan oppsettet skal være. Hadde revyen fått terningkast 5, noe jeg synes de fortjener mer, hadde de byttet ut "- beste jeg har sett" med "- beste forsøk-til-å-nå-sekseren jeg har sett!".


Nå har jo jeg også sett på to andre revyer, så jeg sammenligner automatisk noen av sketsjene med de to andre. Og, det ble dessverre ingen bilder. Homer Simpson med Marges' hår satt foran meg, så det var klinkokosumulig å ta bilde.

Istad:
Birgit
: skal du ta bilder?
Gard: jah, jeg er jo blogger.
Har aldri hatet livet mitt mer enn det jeg gjorde akkurat da ordene kom tekstene (hehe) ut av munnen på meg.

en film jeg bare skal se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Black Swan ser bare utrolig bra ut. Da jeg så traileren, skjønte jeg ikke helt hva den egentlig handlet om, men jeg skal nok finne det ut snart. Den ser bare så utrolig gjennomført ut, og handlingen ser interessant ut. Gjett om jeg skal se den iløpet av uken.

på bursdager går man med krone

I dag blir jeg 18. Celebrate!Dagene har bare gallopert forbi. Plutselig våkner jeg og jeg har blitt myndig. Helt fra da så jeg for meg hvordan dagen kommer til å bli; mange klemmer, mange fine smil, ord, en diktning over hva jeg fikk osv. Jo, det var faktisk noen som ikke orket å si gratulerer til meg. Når man får øyekontakt med en person og personen VET at du har bursdag, da skjønner jeg hvorfor de bare går rett fordi meg; de er kulere enn meg! Skulle skjønt det der og da, men da var jeg mest opptatt av å smile fra øre til øre.Jeg har egentlig ikke forbredt meg noe særlig til bursdag. Altså, det at mamma lagde speilegg idèt hun snorket, gjorde dagen. Og den gode matpakka. Og gaven. Og at jeg fikk en varm klem av søsteren min, men som jeg til slutt måtte vekke siden hun sovnet på skulderen min. Og at jeg plutselig møter Hedda på toget, av alle personer. Og at nesten hele skolen sa gratulerer til meg. Og at katten min lå i senga mi da jeg ankom rommet. Ok, dagen har vært ganske topp i seg selv.Da gjenstår det bare en ting, og det er at du gratulerer meg her på bloggen! Tuuuùdeluu

kaffemandag

I dag har jeg fått sinnsykt gnagsår av skoene mine! Bare sånn til å starte innlegget med. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor sko skal være så dyrt. Man bare skitner til dem, og man bruker det til å beskytte seg selv. Ok, veldig dyp der, men uansett. Sko skulle bare vært litt billigere, slik at man bare fikk kjøpt fler når andre er utslitt. Det er derfor jeg kjøper sko; en beskyttelse for antrekket.

Neida, sko er alt. Jeg skulle ønske jeg kunne ha et kredittkort kun med penger til sko, en sko-dag hvor alle sko var på halvpris, en nasjonaldag for sko, fester hvor bare sko er tilbehøret uten noe annet, sko til hendene..... dro den litt langt nå, men du skjønner tegninga. Sko gjør hele antrekket. Virkelig. Det hjelper ikke at du kjøper en dress/kjole fra Gucci og joggesko fra Nike og forvente at du skal få terningkast. 6. Sko er selve kjernen bak antrekket... Hallo, har jeg lest en poesibok i søvne eller noe?Etter skolen dro jeg på min faste kaffepause sammen med Amalie. Ingen mandager uten.hei deil.

Og etter dette igjen dro jeg på et jobbintervju sammen med Celine. Jeg gleder meg sånn til å starte! Skal fortelle med siden ;-)

Og dere - noen har bursdag i morgen!

jil sander, spring 2011

Et kunstverk. Nei, flere kunstverk. En utstilling med klær. Skulle ønske jeg var der.

foto, shoot me

Jeg hater når andre bloggere har en såkalt "fotoshoot" og ikke aner hvor stygge bildene de tar egentlig blir. De spolerer hele konseptet med en fotoshoot. De tar på seg de nyeste plaggene de har, som overhodet ikke passer sammen, steller seg ved siden av en plante, og poserer som om personen faktisk er plantens ektefelle. Da får jeg en skikkelig ullen sinnsbevegelse. Hvorfor er det ingen som skjønner at en fotoshoot med blits bare blir stygt mislykket? Enkelte ganger vil jeg bare kommentere på bloggene deres med ord de (og jeg) ikke forstår, slik at de virkelig får seg en lærepenge. Klart de vil bli sure og sannsynligvis forbanne bloggen min, men som i alle amerikanske tv-serier sier jeg bare "bite me".

En fotoshoot er bilder med gode forbredelser, et passende tema også må man selvfølgelig ha med riktig lys og skygge kontrast. Nå er ikke akkurat jeg Nigel Barker, men litt erfaring har jeg jo. Reis hånden med pekefingeren opp i været om du er enig. Eller bare si din mening i kommentarfeltet.


Kasia Struss, favorittmodellen. Kunne sett på bilder av henne i timesvis. Hun har den naturlige skjønnheten, med små øyne, perfekt ansiktsform og ansiktsuttrykk... Nei, jeg bare silker.barnevakt søkes

I går var jeg barnevakt for søsteren til Ragnhild, som er en av de søteste skapningene jeg har sett. Vi koste oss med duplo, på tur med barnevogna til butikken, og Cougar Town-maraton. Kjempekoselig!Så til noe ikke så koselig. Hver gang jeg ser en McDonalds, klarer jeg ikke å legge fingrene fra fatet, og bestiller tusenvis av cheeseburgere. Denne gangen bestilte jeg tre, og ble temmelig mett. Da vi var halvveis i gang med maratonet, spurte Ragnhild meg om jeg ville ha en snus. Jeg tenkte at like så godt kunne ta en, for vi skulle jo bare sitte resten av kvelden. La meg putte det slik: de tre burgerne kom opp igjen for å si det sånn. SÅ FLAUT å spy over hele det nye gulvet til Ragnhild. Følte meg som en dass resten av kvelden,  måtte avlyse diverse avtaler også, så jeg var bare klar for senga. Hvorfor skjer det hver gang at jeg spyr av en snus etter et stort måltid?

Du tenker kanskje hvorfor jeg deler dette med dere? Det er så enkelt som at jeg ikke har en fuckings dritt å skrive om. De webcambildene tok jeg bare for å fylle ut innlegget. Det holder ikke bare med ett lusent bilde av meg med en arm som ser ut som en liten tyrannus rex.Nå vil jeg faktisk ut. Skal ringe noen for å sjekke om de blir med ut. Sneiks!

hail fredag und lørdag

I går bakte Ellen og jeg verdens beste kake. Den så slik ut:Det var bare en sånn 1-2-3-kake, men oh my god den var god! Vi spiste den til middag, kveldsmat og frokost. Elsker fredager uten noen bekymringer!Vi tok også bilder, og Ellen slod knockout på meg. Herre-gud, så mange utrolig fine bilder det ble! Viser dere senere. Verdt å få med seg, hehee

Nå, vent a - skal bare ta en bit av kaken først... Nå tar jeg med en tur til byen. Har akkurat vasket håret mitt ludacris-style, og venter på at tiden skal komme, slik at jeg kommer meg avgårde. Kan ikke bare sitte og somle, for før du vet ordet av det sitter du igjen med en tom potetgullpose og altfor lite brus i koppen.

Nå skal jeg farge facebook'en min sort! Jeg mener det, bare se:

Gjør følgende:
1. Gå inn på den siden her: http://www.social-plus.net/en/
2. Last ned programmet på PC'n din (funker på Google Crome, Mac, Explorer....)
3. Når du har lasta det ned, trykk på SocialPlus påp menylinjen på Facebooken din.
4. Så trykker du på ProfileSkin, og da kommer bilde opp.

Bare hyggelig!

Herregud, jeg hater meg selv. Stikker til Ragnhild nå, she needs me! Eller, søstra trenger meg. Barnevakt. Jeg ruler.

Kos deg i dag!

fremføring, bakføring

Hva er det med oss og angst? Da tenker jeg helst på angst for å stå foran en flokk med mange mennesker og holde foredrag, mens du vrir stikkordsarket i filler. Jeg mener, til hverdags kan man snakke så mye man vil, så høyt man vil, for så mange man  vil uten å bli nervøs, men når man skal fortelle noe i timen så fryser man helt. Ikke alle, men enkelte. Hva er det vi egentlig er redd for? At noen skal ta bilde av deg, legge det ut på Facebook, skrive under bildet "en stammende framføring, gitt" og få tusen likes? Det er lite troverdig. Det verste som kunne ha skjedd er vel at alle ser på deg med sarkastiske blikk, og folk sitter i spenning for at du skal si noe feil slik at de kan hamre og le. Kanskje ta en high five? Men det er også lite troverdig. For, det er faktisk ingenting å være redd for. Tror  vi.

Jeg skal ikke si at jeg elsker å holde foredrag like mye som jeg liker å lese i magasiner, det er jo litt skremmende. Hva om jeg sier noe feil, det er vel den verste tanken som er strykt fast i hjernen min. Det, og at alle forventer noe av deg, slik at publikum forventer at du skal snakke hele tiden. Jeg vil jo helst lese ordene i en hastighet på 80 km/t, slik at jeg ikke trenger å stå der med basisord som "eeeeeeeh"...


i dag går jeg i burgunder.


Hadde faktisk foredrag idag. Du skulle sett meg. Ragnhild kunne telle med både fingre og tær på hvor mange ganger jeg sa "liksom".

Nå skal jeg slappe av litt, så skal jeg møte den alltids glade Ellen, og det blir baking, prating, knipsing av bilder, spising av kaken selvfølgelig, og bare slappe av i soffaen. Glede' mæ
/hva skal du i helgen? :-)

videoblogg: skoledagen

Håper dere liker den. Det tok meg to minutter å lage den, så jeg skjønner om du synes det er som verdens undergang. Snakkes a'

tilnærmet et sinnsykt show

Istad så jeg OHG-revyen (Oslo Handelsgymnasium), og den var bare sinnsykt bra! Den hadde alt; flinke skuespillere, et sinnsykt bra band, morsomme sketsjer, noen trente kropper, flørtende sanger, spenstige kostymer, geniale ansiktsuttrykk, ja, for å ikke snakke om dissingen til Fagga-folket, perfekt antall skuespillere, stemning... jeg kunne fortsettet i timesvis. Jeg kjedet meg ikke ett sekund, for det var alltid noe som ble bedre og bedre, og man kunne faktisk høre hva skuespillerene sang, og det er et STORT pluss.

Scenen, lyssettingen, plassen, sitteplassene, rommet. Alt var så sinnsykt stort! For meg var det selve paradiset, for scenen på min skoles revy var på størrelse som to rader med benker... Eller, la meg være ærlig her: selve rommet på min skoles revy var scenen deres. Det er litt sykt når jeg tenker meg om. Litt. Eller veldig. Det at selve settingen har så sinnsykt mye å si er veldig viktig. Man får med en gang den gode stemningen, og man venter alltid i spenning når alle setene er tatt og lyset plutselig skrur seg på. Ahh, et praktfult show!

Noen av bildene er bare sykt skurrete, men de klarte bare ikke å stå stille! ...som er positivt, igrunn.noen bilder tilegner seg bare bedre uten fargerhater meg selv for å skrive det men, av meg

nyhet, gammelhet

Jeg har virkelig ikke godt av å lese nyheter. Etter en daglig dose med flomødeleggelser, ektemenn som dreper konene sine, foreldre som voldtar barna sine og utestengelse av landet for fortatter og "Årets Nordmann 2010" Maria Amelie. Jeg har bare lyst til å pakke meg inn i dyna, skru av lyset og faktisk leve i min egen hektiske hverdag, altså. Heller det enn å bli pågrepet av politiet. Det er jo tortur å sitte og lese om sånne ting uten å kunne løfte en finger for å gjøre noe som helst.

Om jeg skal lese nyheter, gjør jeg det på denne måten:

Jeg har sinnsykt god tid nå. Hva skal jeg gjøre i tre timer? Tenker på å dra hjem, men det er stress, og når jeg er stressa tar jeg fram mitt skrekkslagne fjes. Grøss.

unnfangelse

Hva får du om du krysser en ung gutt og dens datamaskin? Jo, du får en unnfangelse. Det som skjer med gutten (altså meg) er at det blir en kjemisk reaksjon. Nå var jeg ikke den smarteste kniven i skuffen under naturfagstimene, men jeg er ganske sikker på hva jeg snakker om i dette tilfelle. Vi har meg, som prøver å fullføre framføringen jeg skal ha på fredag, bestille teoriprøven men er ikke sikker overhodet hvor jeg finner nettsiden, rydde rommet, øvelseskjøre, pluss en haug med mange andre (unødvendige) ting. Så har vi datamaskinen. Selve hjernen under denne situasjonen, som har, ja... La oss være ærlige; ALT! Hva skjer om vi blander disse to, kall det elementene?

 


Jeg er ikke sikker, men det kommer ikke til å bli vakkert. Jeg er nødt til å lukke bloggen, facebook, alle bildene mine, sangene, dokumentene for å bli ferdig med alt jeg skal. Puhh, jeg tok virkelig et pust i bakken akkurat nå. I morgen skal jeg være skikkelig god blogger! Har en overraskelse, men den kommer ikke før om tjue timer. SYND''''

stirr meg i senk

Jeg har lenge tenkt på hva som er typisk med oss nordmenn, og jeg tror jeg vet svaret; våres evne til å stirre når noe helt uinteressant foregår. Eller, kanskje et dusin nordmenn, for. Istad når jeg var på toget, satt jeg meg ned på den eneste ledige plassen ombord, og fant det kjedelig å sitte der uten iPod og det som var, så jeg gravde litt oppi bagen bare for å se hva spennende som foregikk der. Den pinelige stillheten var der allerede, og mer pinlig skulle det bli. Etter litt grafsing fant jeg overraskende nok iPoden min, og da jeg skulle se ut av vinduet hvor vi befant oss i løypa, fant jeg ut at nærmere halvparten satt og stirret på meg imens jeg lukket igjen bagen.

Noen gamle, andre halvtrøtte, og det var faktisk en som leste avisen og hadde ett øye på meg hele tiden. De fascinerte seg over at jeg plugget øreproppene i ørene mine, som om jeg var et one-night-show på lyseste morningen. Som om hvis jeg ikke hadde tatt opp noe fra bagen, hadde de sannsynligvis buet på meg. Du vet den kaninen-opp-av-hatten-trikset? Hvorfor ropte jeg ikke plutselig ut "BÆÆHÆÆØÆØÆØÆÅÅ!" slik at de skvatt og fikk sin lærepenge. Uh, virkeligheten suger.

Vet du hvilken dag det er idag? Vel, jeg vet ikke, men jeg vet at det bare er seks dager igjen til jeg blir myndig. Applaus.

en uke igjen

På tirsdag blir jeg atten. Eller 18, liker det mye bedre. Tallet er så stort i seg selv, men egentlig også veldig lite. Alle de som allerede har fylt 18, sier det ikke er noen big deal, føler ingen stor forskjell osv. Men det er jo egentlig det som betyr noe; forskjellen. Det å gå inn i butikken og kjøpte like mye øl som en 40 år gammel man gjør, det er litt rart å tenke på. Men, 2011 kommer til å bli et helvetes bra år! Bare gled deg.. eh, meg!

fra www til zzz

Noen ganger har jeg virkelig ikke blogglyst. Andre ganger er jeg i ekstase. Da blir det nesten for mye. Det som er irriterende er at når du har en stigende statestikk, og den holde seg der, det er DA man tenker "tja, da trenger jeg vel ikke å blogge så mye da". Feil! Statestikker vil alltid gå opp og ned, nesten like fort som froskenes gange. Noen ganger er de på topp, mens andre ganger er de på bånn. Det er så vilt kjedelig. Derfor prøver jeg å unngå dette...vel, jeg prøver mitt beste.

Det jeg prøver å si er man burde blogge i rutiner. Ett innlegg etter skolen og ett på kvelden. Om statestikken fremdeles er lav, skvis til ett til om morningen. Det hjelper!

Btw. Planlegger 18-årsbursdagen min nå, og jeg har så mange idèer! ..og vilt mange gjester. Hater dette med bursdager igrunn. Det å velge ut noen fremfor andre. Har mange diplomer hvor det står "gutten med mest dårlig samvittighet" hengende på hylla.

courteney cox, red

Da jeg først oppdaget magasinet "Red", fikk jeg inntrykk av at "wow, mammablad". Men da jeg så Courteney Cox på forsiden, måtte jeg nesten kjøpe det. For, av en aller annen merkelig grunn har jeg alltid likt henne. Jeg så henne først i Skrik-filmene, så i Friends, og jeg er svak etter å favoritisere roller, og jeg likte henne, Monica Geller fra første stund. Og nå, eller da (i 2010) fant jeg henne i serien Cougar Town som går på TVNorge, og bare eh-lsket det! Så, det er egentlig Courteney Cox jeg er svak for?

Da jeg leste bladet og selve intervjuet, ble jeg positivt overrasket; det var lettleste tekster, morsomme artikler, tips og råd og et fint design. Jeg hoppet jo over livsstil-sidene, men alt annet var OK. Jeg betalte tross alt 109,- kr for det, så jeg hadde skhutt meg selv om innholdet bare var piss.
lysets morning

Helgen har vært super! I går kveld overnattet jeg hos Anna, hvor vi pratet, tok bilder, så i blader, spiste sjokolade, danset, så på to GODE filmer, mens vi slurpet i oss to flakser med min favorittvin. Heldigvis var vi bare hjemme, for jeg orket virkelig ikke å gå ut i snøstormen. Når jeg er i mitt ess, funker alt bare så utrolig bra! Det er ingenting å klage på, ingenting å kjede seg over, bare positive sider. Får nesten lyst til å mikse alle mine favoritting i en blender, og vente spent på hvordan det smaker. Sikkert sprudlende.I dag tidlig tok vi bilder, noe vi gledet oss til idèt vi krøp inn i senga i natt. Vi visste at det ville bli noen gode resultater, for vi VET hvor fint lyset er om morningene. Det er nesten sånn at jeg får lyst til å lage snøengler - hver dag! Til tross for litt kulde, ble bildene akkurat som vi forventet at de skulle bli: feilfrie.

/ hva synes du om bildene?
Etter dette dro jeg til Maja for å møte Rikke over en kopp kaffe. Det ble hverken kaffe eller kaffekopp, men jeg slo til og kjøpte meg en kake på Baker Hansen. Jeg fant ut at jeg hadde litt penger til overs, og litt ekstra tid.

Det er utrolig hvor fort mennesker kan klaffe sammen. Da jeg møtte Rikke for første gang, kunne vi telle med begge hendene hvor mange ting vi har tilfelles. Vi har bare møttes to ganger før idag, og det føles ut som at jeg alltid har kjent henne. WEIRD.Nå blir det mat(te). Sjås!

blakkere enn black

Hvor mange vinflasker kan du ha i bagen før det svir som faen i skulderen? Jeg har svaret; to! Det å kjøpe seg vin funker helt fint, men det å bære den i byen i noen timer er ikke like gøy. Jeg hadde verdens korteste bytur sammen med Hedda istad, men jeg fikk det jeg trengte; vin, ismocca, mat og det nyeste D!. Før øverig er jeg verdensmester til å bruke penger når jeg faktisk har mye penger, men idag kløyp jeg meg i armen og kom hjem hverken med ny cardigan eller nye sko. Ja, litt hjelp fra Hedda som er blakk for øyeblikket. Jeg mener virkelig blakk. Blakkere enn black.Nå lager mormor, mamma og jeg pizza. Takket være meg som måtte løpe opp til SPAR og ned igjen. I kveld skal jeg overnatte hos Anna, og jeg gleder meg sånn til å se henne igjen. Men må løpe..eh, spise, så på gjensyn!

Btw: revyen jeg så i går fikk terningkast 5 av Aftenposten! Gratulerer!

ork

"Åhååårkkk", var lyden jeg stønnet i dag tidlig, som egentlig tilsvarer det norske ordet "ork". Og som Gro Harlem Brundtland sier: "Alt er et ork". Idèt jeg stod opp av senga, snurret verden rundt meg som om jeg var en ballerina, for noe var virkelig galt. Det føltes som om en Bremykt-pakke hadde rent over meg da jeg sov, for håret mitt kunne man, helt seriøst bruke som fett på stekepannen. Kjempelekkert, eh.. ekkelt. Egentlig så liker jeg ikke å dusje. Selvfølgelig er det deilig å stå der inne mens kokende vann renner over deg, men det er så mye ork (Gro). Som et nachspiel når du er ferdig, for du må tørke hele kroppen din, som ikke er kort. Vi snakker om (nesten) to meter med våt kropp. Ok, hvorfor begynner det å bli så intimt? Uansett, akkurat nå ser ut som Ludacris på håret, og det eneste jeg orker å sette tanna mine i er gårsdagens nudler, som inneholder sååååå mye næring og antioksidanter.


 Nå blir det byen. Og dere; 10 dager til jeg blir 18!

oslo by steinerskole revyen - r (iktig godt!)

Steinerrevyen 2011, også kalt "R" var gjennomført, ga en bra publikumspplevelse, hadde god stemning, det var snålt, pent og velspilt! Den hadde morsomme sketsjer, parodier og mange kjente og aktuelle temaer. Skuespillerene var utrolig flinke og de eide rett og slett scenen, på tur. Selvfølgelig var det noen sketsjer som var hylende mer morsommere enn andre, men jeg synes alle sketsjene passet sammen. Latteren sitter løst gjennom hele forestillingen, og man følger spent med på alt som skjer, og jeg synes det er det viktigste.Litt vanskelig å ta bilder, satt så langt bak, men jeg fikk jo med meg alt. Jeg har jo enda ikke sett noen andre revyer, så det er vanskelig å gi en karakter, men hvertfall høyere enn 3 (som den fikk ifjor)!

living in a dream

For øyeblikket befinner jeg meg hos Mathilde, og hun bor det koseligste huset. Det er, seriøst over fem hundre detaljer overalt i huset. Finner en ny gjenstand hver gang jeg snur meg. Har akkuart spist litt lunsj, orket ikke å gå ut å bruke en hundrelapp. Mye bedre å sitte inne i varmen og snakke om hva som ispirerer oss. Haha, neida. Vi skal på skolerevyen etterpå og jeg gruer meg egentlig litt mer enn jeg gleder meg, for jeg har så sykt lyst til at den skal bli bra! Hilser fra Mathilde, Ragnhild og Marte!hey precious

Kom over disse nydelighetene da jeg surfet rundt på eBay. De er bare sinnsykt fine, og ikke så altfor dyre heller. De koster rundt 740 på eBay, og jeg gleder meg til jeg får bruke kortet mitt via nettet, for da skal jeg vurdere dem sterkt!

Enten røde eller sorte. Gah.

facebook break

Det virker som at facebook har blitt daglig kost når man sitter med leksene. Det faktum at det er 100 flere påloggede nå enn det var etter skolen har litt å si. Det at man sitter i en halvtime på facebook, chatter, ser på bilder, legger ut bilder, ett eller annet, så har det bare en negativ innflytelse på skolearbeidet. Jeg har egentlig bare lyst til å rive i stykker boka, og bruke restene som fyring i peisen. Og blyantene som ikke er spisset vil jeg spisse så mye at jeg ikke kan bruke dem, så har jeg hvertfall en unnskyldning. For, har egentlig "bikkja spiste leksene mine"-sitatet noen ganger funket?

Ja, selv om lekser minnes om magesår, så hjelper dette faktisk litt.

chronicles of never S/S jewellery

verdifull skoledag

Jeg har tenkt litt, og det er egentlig litt risikabelt å være på skolen. For hva har du egentlig i bagen din utenom altfor tunge bøker? Jeg har nesten alle verdisakene mine der, vet ikke hvorfor, men jeg føler jeg bare må ha det med meg. Ok, jeg har med lommeboken, busskortet, gjerne en iPod jeg kan jamme til, ofte kamera, mobilen, noen ganger PC'n, penal (ja, mitt er hvertfall verdifullt), nøkler hjem og for (nesten) alle jenter sminkepungen. Hva om jeg mistet alt dette. Da måtte jeg ha startet helt fra scratch, og det hadde vært balle. Du skjønner, akkurat dette hendte med en jente på skolen min idag, og jeg aner ikke hva jeg hadde gjort om det var meg. Tydligvis hadde en ukjent mann gått inn på skolen, sett en sort sekk, tatt den og løpt ut. Skummelt. Uansett, uten alle disse tingene mine funker ikke skolendagen. Bare sånn i tilfelle. Play.

På skolen. Den jakken har blitt mitt favoritt basisplagg akkurat nå. Elsker å vandre rundt med den. Takk Anna!

celine spring 2011
Jeg liker det faktum at det er veldig enkelt. Jeg elsker noe av fargebruken, det at blått og brunt klaffer sammen. Ærlig, så er jeg ikke så begeistret over kolleksjonen. Mesteparten var kjedelig og noe var virkelig merkelig satt sammen. Men noe skilte seg ut, og de er plukket ut.

regn med litt snø

Ofte når jeg venter på bussen og det er en haug mennesker rundt meg, har jeg bare lyst til å skru av iPoden uten å ta ut øreproppene, slik at jeg får høre på hva alle har å si. De kan jo snakke om hva som helst, for jeg hører jo ingenting, blunk blunk. Og, det er så utrolig mye rart. Det er alt fra ens katts kallenavn til hva som er best på brødskiva i fylla. Jeg tuller ikke. Forresten, philadelphia var best. Og når jeg får nok, sånn virkelig nok nok, skruer jeg på iPoden igjen. Også blir jeg litt ekstra flau når jeg ser at de er fra min skole.

Idag har jeg tilbringt dagen sammen med Kristine, og jeg ble så fascinert av lyset av lyktestolpen som lyste så fint, at jeg bare måtte ta bilde der. Ganske kult at man ser snøen dale nedover. Ser ut som regn. Men så har me juksa litt.

random questions.com

hva fikk du av julenissen i år?
Diverse gavekort, penger, klær etc. og denne:


tror du på julenissen?
Jeg vil tro på han. Men jeg har begynt å tro på karma hvertfall. I år gikk det skikkelig ille med julegaveshoppingen, og jeg hadde det virkelig kjipt når jeg satt meg ned for å skrive ønskeliste, så derfor fikk jeg heller ikke noe jeg ønsket meg.

hvordan får du deg selv til å se så ren og pen ut?
Vel, jeg kan love deg at det ikke ser så rent og pent ut nå. Virkelig. Men disser kjekke:


hva var ditt siste kjøp?
Det må vel være dette:

Samler faktisk litt på gamle blader hvor Sandra Bullock er avbildet på forsiden. Elsker at eBay finnes!

hvordan kan man lukte som Gard?

Er stor fan av denne her. Bruker den hver dag og lukter godt hver dag, heehe

hvilken bok leser du nå?
Telles dette:

..? For, jeg leser ikke. Er nesten ferdig med Twilight, men det går så sakte at jeg bare ikke orker å lese de siste sytti sidene (sorry Hedda).

hvilke vintersko går du for i år?har du noen bra hårstylingtips?
Ikke la morfaren din klippe deg! Neida, ehm. Jeg styler det heller ikke så mye da, så da må det vel være unngå å sove med vått hår, beskytt håret mot varme når du skal rette det, og ikke krøll panneluggen.

hvis noen hadde tatt et nakenbilde av deg og spurt om å henge det over hele oslo city for en haug med penger, hva ville du ha svart?
No chance, Lance!

favorittbilde av din favorittstjerne (som da blir Sandra Bullock...):


favorittnavn gutt?
Gabriel.

favorittnavn jente?
Gabriella. Neida, det må nesten være Amalie.

favorittby (hvor du har vært)?

Roma og

New York.

hvor lang tid bruker du på badet om morningen?
Et kvarter. Dårlig hårdag: en halvtime.

hvor kunne du tatovert deg?
Under armen, nærme armhulen.


hva?
Tekst. Aner ikke hva enda.

noe du gleder deg til akkurat NÅ?
Grey's Anatomi i kveld, Oslo By Steinerskole-revyen på fredag og Celine sin bursdagsfest den 22. Og selvfølgelig min bursdag den 18.

(spørsmål hentet fra gratisbladet MASSIV og randomquestions.com)Haha hvis du søkte på randomquestions.com


 Haha hvis du søkte på randomquestions.com

i want to be your corkscrew

Ok, overskriften har ingenting med innlegget å gjøre, men ordet "corkscrew" er bare priceless. Så, å tilbringe en hel dag med aking i korketrekkeren med Hedda hørtes utrolig bra ut, før vi fant ut at det ikke var en god idè i det hele tatt. Jeg har egentlig aldri hatt noen gode opplevelser derfra. En gang var snow-raceren min for dårlig at jeg alltid endte på sisteplass ned bakken, og en annen gang ble den ødelagt. Selv om gjennomsnittsfarten ikke var mer enn vanlig gå-fart, hadde vi det veldig gøy. Hedda tok til og med video (nederst).Dette bilde er så fint. Hvorfor? DEN JAKKA TIL HØYRE VIL JEG HA! Altså, selv om jeg har en likedan, var fargen på den jakke sykt fin! Ja, og smilet til Hedda da.Dette var gøy.

 

Ja, vi kjørte sammen.

sø(ndag)vn

Har akkurat funnet ut av at skolen starter i morgen. Jeg føler meg bare skuffet. Av hele steinerskolen. Hvem slutter på skolen senere enn andre skoler, og starter tidligere enn andre skoler? Kom igjen, nevn èn! Altså, koselig å se folkene fra skolen igjen, men alt kommer fremdeles til å handle om revy. Jeg har ikke deltatt èn dag, og det må vel være pga. de ufyselige revygenserne. Jeg måtte serr fått penger for å gå med den, for den ser ikke ut i måneskinn. Uansett, det at det er skole i morgen ødelegger dagen min. Jeg er så sur nå at jeg faktisk kunne myrdet en person, og jeg ser ikke sexy ut når jeg er sur. Åååååååh, det er kanskje derfor søstra mi gjemmer seg etter vi har kranglet...Kjøpte meg denne CD'n for litt siden. Jeg må faktisk si at den ikke er så verst. Det er alternativ musikk på sitt beste, for jeg vet ikke helt hva slags musikk det er engang. Men jeg blir avslappet når jeg hører på den, og jeg har lyst til å tegne.Fikk også pappas gamle iPhone til jul, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har hatt iPhone tidligere? Det er såååååeheheååååehåååååeååeåeåeeååå lettvint!

Nå blir det korketrekkeren, ho ho ho!

please, let me go

Har akkurat kommer hjem fra et koselig møte med Ragnhild og familien hennes. Jeg liker at jeg alltid blir godt mottatt av Ragnhilds familie. Moren og søstra hennes er verdens snilleste, og vennene til søstra har alltid noe spennende å fortelle. Jeg liker også at jeg kan snakke om hva jeg vil, til vilt fremmede personer. Nå skal jeg legge dem til på facebook! Neida... venter i tre dager, vil jo ikke virke som en stor idiot.

Vi så på en film som het "Never Let Me Go", hvor Carey Mulligan og Keira Knightley var hovedroller. Jeg likte ikke filmen. Virkelig, den var for langsom, treg, grå og lite forståelig. Først halvveis i filmen fant jeg ut hva den gikk ut på. Den handlet om en haug med unger som gikk på en internatskole kalt Hailsham, som levde et nokså vanlig liv; lekte, kranglet, dannet vennskap, men samtidig fikk de spesielle intruksjoner om sin uhyggelige fremtid som organ dotatorer. Er ikke sikker på om det skrive sånn, men hallo - sykt!Hvem sitter på arbeidsplassen sin og tenker: "nå har jeg det! jeg lager en film (bok, whatever) som handler om en internatskole som gjør avgjør barnets fremtid: donatorer!". Altså, hadde ikke Keira vært med, hadde jeg kastet filmen i en brønn eller noe..La meg se på hva jeg likte: .... Keira, Keira og.... Keira? Neida, men hun spilte utrolig bra! Til tross for at filmen hadde en gjennomsnittsfart i likhet som en lam snegle, hadde den noen fine scener også. Ikke for å røpe altfor mye, men hovedpersonen fant kjærligheten på et tidspunkt nesten på slutten av filmen, og som ga filmen et aldri så lite høydepunkt.

Vi så den også uten tekst. Hadde det vært tekst hadde den vært lettere å forstå, men dog, jeg hadde fremdeles ikke skjønt bæret av noen av scenene. Natta!

elle(ve) melle

Er det noe jeg lærte fra i går, så må det vel være: aldri undervurder godt fottøy på nyttårsaften! Du vet aldri hvor langt du skal gå, eller hva du skal gå i. Det fikk jeg oppleve i går, si. Kvelden startet med et kjempetrivelig (trivelig? hmm, jeg har blitt voksen) middagsselskap hos Julie, hvor det var mange cæber, pluss meg som forventet en trivelig kveld! Oh crap, for å gjøre det litt mer enklere: vi spiste, dro ut, tok bussen til en annen fest hvor vi kom inn, dro heller til et annet sted, som vi egentlig aldri fikk bekreftet hvor var, endte opp med å gå... hvor var vi igjen? - i en time, og champagneflaksa ble poppet halv ett oppe på en bakketopp. Men i alt dette koste jeg meg skikkelig. Det må høres ut som den verste nyttårsaften ever, men faktisk - det kunne endt opp verre.

Og nå noen mat/stjerneskudd-bilder:Psst! Disse kommer på facebook, til dere som lagrer og putter de på sin mappe ;-)
Og nå frokost.

hits