januar 2010

en fullstappet helg

Elsker å redigere bilder som har godt lys - som disse to.
Helgen har vært full av masse moro! Har ikke slappet av èn gang, bortsett fra når jeg sover. Men det telles ikke. Men, egentlig så synes jeg at jeg stresser altfor mye. Jeg kunne godt sittet i en soffa en hel kveld og gjøre det jeg virkelig liker. Som å tegne, lese i magasiner, surfe på nettet, ta bilder. Sånne ting. Jeg mener ikke at jeg ikke liker å være ute med venner og feste, men når man gjør noe i tre dager, kan det faktisk bli litt stressende.

goodbye, HannaDet er deilig å sitte i et varmt rom, la oss si badet hvor jeg satt, å lese Vogue. Alt står på engelsk, men det hjelper engelsken min til de grader, så det er det ikke noe å si på. Vogue er jo det beste motemagasinet, og det betyr sikkert alt for modeller å komme seg i det bladet. Jeg har egnltiDet var innlegget jeg egentlig skulle skrive istad, men så fikk jeg så liten tid at je bare måtte springe. Litt synd, men jeg tar to innlegg i ett!

Min kjære venn Hanna skal reise til Berlin og være der i 4 måneder. Derfor ble alle hennes nærmste venner med på byen for å ta et siste farvel. Jeg liker ikke avskeder, jeg hater det. Jeg syns det alltid er trist når noen skal reise til et sted, eller reise fra meg. Det å si "farvel" eller "hadet" høres så trist ut. Det var trist, men det gikk over.


hanna <3

morsomt bilde. siden det var helt random, og ingen visste at det ble knipset et bilde.

Nå skal jeg lese ferdig C!, se på Tyra Banks Show, spise litt pizza, rydde rommet og gjøre litt lekser. Hey! Fri på tirsag!

show me your mask

I kveld var det duket for maskeradeball på Oslo By Steinerskole. Alle hadde pyntet seg,som man vanligvis gjør på ball,mens andre dummet seg ut, etter min mening. Neida, skal ikke være kritisk her. Men ballet var koselig nok! Maten var digg, ettersom jeg ikke hadde spist mer en to brødskiver på dagen. Jeg fikk kongeplass, og partner, Ragnhild ♥, og polonesen var også morsom,om man ville ha det morsomt. Underholdningen var på plass,bortsett fra musikken kanskje? Siden,når man akkurat har hatt en revy med masse musikk,så spiller man musikk fra revyen,som man har hørt før. Og, hva med litt musikk som lager stemning? Jaja, ball er ball. Det tar tid, men det er veldig koselig!

fest hos han? eller henne?

I det siste har jeg stått opp usedvanlig tidlig. I går stod jeg opp helt crazy sent, og i dag stod jeg påå for ti minutter siden. Det er sånn med meg at jeg står opp en gang, dvs. at klokka  er åtte. Også legger jeg meg litt til, og sover helt til klokka elleve! Dèt er typisk med meg! For det første så liker jeg det ikke. For det andre så synes jeg at jeg er utrolig dum!

Jeg har tenkt mye på hjemmefester i det siste. Det er en hver uke, og gjester tar med meg alkohol, venner og et godt humør. På dette stedet skal du drikke deg full resten av kvelden. Det kan bli spennende å være i et hus i noen timer, men det kan også gå til helvete. Jeg kommer til det. Men det man ikke tenker på når man er tilstede, er han/hun som har arrangert selvskapet. Personen som har spurt sine foreldre sine om han/henne kunne ha hatt huset for seg selv, og sagt at de kommer ca. femten stk, når det egentlig kommer tretti. Foreldrene sier tilslutt ja, og festen i seg selv har begynt.

Det er tusen ting å tenke på; skal du servere mat? Drikke? Pottit eller nøtter? Og selvfølgelig må du rydde. Du inviterer kanskje en venn til å rydde med meg, men gjestene kommer fortere enn du aner. Etter at det er si tjuefem stk. tilstede må du ha ansvaret til å gå rundt for å sjekke om gjestene dine har det bra. Det nytter seg ikke å sitte i en soffa hele kvelden og snakke med en enkelt person, for hva om det skjer noe? Noe knuses, noen folk du ikke aner hvem er kommer og vil joine festen, eller om naboer som blir irritert over at det er for høy musikk.

Det jeg vil frem til er at du må oppføre deg som en ordentlig gjest når du er hos noen andre. Edru eller full, du er gjesten, og personen har invitert deg til å kose seg resten av kvelden. Folk kommer uansett til å snakke om kvelden etter at de har dratt, og da kan det komme noe positivt, men også noe negativt. Alt dette pga. du ikke har arrangert en bra nok fest. Og det er veldig synd, siden... Det er ikke sikkert at du kan ha huset for deg selv mer, og aldri gjøre det godt igjen. 

Apropo det siste bilde. Det er maskeradeball i kveld, og jeg har ikke maske. Må finne på noe!

åhoho
Skal sende deg bilde, Ragg.

Nicholas bor på Majorstua, nærmere Frogner stadion. Det var et helvete å komme seg dit, siden jeg spiste, rakk toget sånn akkurat, min snille bror kjørte meg. Det var kaldt, og når jeg møtte Celine visste vi ikke hvor vi skulle. Ingen tok telefonen. Men møtte noen snille gutter som hjalp oss dit. Det var den nydeligste legligheten jeg har noensinne vært i tror jeg. 10 forskjellige rom fordelt på en etasje. Det ble en morsom kveld for de som ville ha det moro,og å knipse bilder er hvertfall gøy.

I morgen er det ball og jeg har ikke kjøpt maske engang. Det er maskeradeball. Da skal jeg HVERTFALL knipse noen bilder... med champagne i hånda! Åhoho, gleder meg!

Åhoho..?

quick

Før jeg drar ut ville jeg bare blogge først. Har ordnet meg sånn passe, og skal skifte ogsånt, før jeg drar! Har jævelig dårlig tid, siden må spise også, og finne alt! Men skal nok klare det.
Du får ha en superkul fredag! :D

timeplaner rocker


Kjøpt meg ny genser.
Svart, veldig varm, og kostet bare 199,-

Idag ble jeg ikke vekket. Stod opp halv ni, og skolen startet halv ni. Så, pappa kjørte meg for første gang til skolen. Jippi. Etter en cola var jeg våken som bare det!

Jeg har egentlig veldig mye å gjøre denne helgen + noen av ukedagene neste uke, også har jeg rotet bort datoboka mi, så den er kjip. Men her er hvertfall hva som skjer:

I kveld - Bort på fest.
I morgen - Maskeradeball.
Søndag - Noe som skjer, men husker ikke..
Mandag - Møte tanta mi.
Tirsdag - Fri! Være med Celine og Ragnhild.

Hvertfall, mye som skjer på liten tid. Studiedagenpå tirsdag er jo bare helt sinnsykt digg. Og i kveld blir også digg tror jeg. Kommer til å bli dritvarmt for meg, siden skal gå med genseren jeg kjøpte 2day, så det er litt nedtur. Klapp på skulderen? Niks.
Nå må jeg ordne meg. Spise. Ordne meg litt til, så dra til Celine. Så drar vi derfra. Dèt har jeg hvertfall planlagt, så skal prøve å ikke stresse! Den var god. Gard uten å stresse? Glem det. Det går ikke. Men nå skal jeg ikke sløse bort tiden din på å lese den dritten her. Vi snakkes!

Btw, hva pleier du å skrive under hvert innlegg? Snakkes, blogges, sees, kisses, navnet deres? Hva skal man skrive?

afroman

Sorry for null innlegg, men; etter skolen var med Benedicte. Når jeg var utenfor døra mi skulle vi spise hos mamma. Var der til nå.

Sitter her nå med et afrohår verre en Ludacris, og en tom mage. Selv om jeg spiste for litt siden. Jeg synes at denne uka har gått så sinnsykt fort! Kanskje fordi vi hadde skriveøkt på mandag og jeg dro kl. 12, så det var chill. Men hvor digg hadde det ikke vært med fri alle mandager? Jeg har gått gjennom leksene og spurt meg selv hva vi gjorde i timen på mandag, men har jo ikke gjort noe, så det føles bare så mye bedre. Men det kommer jo aldri til å skje, at vi får fri mandager. Det er jo den verste dagen?

Så for å løse mine problemer, skal jeg rette håret, spise litt, gjøre litt lekser, gå gjennom uka (noe som skjer HVEEER dag!) og be til Gud om at mandager kan bli slettet.Hadde du spurt om du kunne se et webcam bilde av meg nå, hadde jeg nesten tatt det som en fornærmelse. Jeg mener:Ja, jeg er fast bruker av faceinhole.com.

en anderledes våkning

Jeg så Spring Awakening på førpremiere idag, sammen med Hedda og Thea. Skuespillerne skulle spille for første gang foran publikum, og jeg som snakket med Adil etter forestillingen (Kommer til det!) sa at han var veldig nervøs! Men seriøst, jeg syns skuespillerne var helt utrolig gode! Alt funka; sangene, sangstemmene, skuespill, handling. Altså, det var veldig gøy se på. Andre akt var myemye bedre enn første, men jeg tror det skyldes at de var mer sikre på seg selv, og det skjedde mye mer.

Det startet med at man ikke helt visste hva som skulle skje. Etter at sex og kjærlighet ble nevt fikk vi et øye på hva som muligens kunne være den røde tråden gjennom hele skuespillet. Og jeg synes det funka. Selvfølgelig, sex og kjærlighet er temaer som er veldig mye brukt, men å bruke sex og kjærlighet på denne måten funket. Jeg synes faktisk at du skal bruke penger på denne forestillingen! Enkel og grei, lett og forståelig og ja - hadde nesten hele pakka!

Scenen så ut som en trapp - genial ide.


Og selvfølgelig...Kom dere på teater!

før tennisogteaterpremiereHåper du forstod hva som stod i overskriften. Jeg er nå hjemme, og skal snart ut døra igjen - på trening. Som jeg skrev på skolen idag kan jeg bare trene litt. Så jeg tar med meg klær jeg kan skifte til. Må bare ta med en stor nok bag da. Og penger, skal jeg ha med penger? Hedda? Uansett, kommer til å bli en superkveld! Så jeg burde egentlig komme meg videre, istedet for å drive å blogge.

Ragnhild og Celine trente etter skolen idag på Friskis Og Svettis. Sykt flinke! Neste gang må jeg være med! Må være med Julie også! Folk trener så mye at jeg blir helt matt av ordet "trening". Skal trene nå da!


... i en halvtime.
Ha en god dag!

spring awakeningIdag skal jeg på Spring Awakening sammen med Hedda og Thea. Det er premiere idag. Førpremiere. Hedda har fått billetter og jeg gleder meg. Må først på tennisen, men spiller i en halvtime, så tar jeg bussen ned til byen for så å møte dem. Kommer til å bli gøy!

På skolen nå, siden rekker ikke å dra hjem for å blogge. Det tar så  fuckings lang tid!
Cya!

let people talk

Jeg elsker at personer har sitt eget språk å snakke på. Om de tilføyer en liten ting, eller snakker på en anderledes måte enn andre. Min favoritt er når man snakker litt overfladisk. På en måte sette inn en liten vits i hver setning. Og gjøre stemmen litt tantete, som "Nåååååhh". Ja, du skjønner hva jeg mener. For folk som kjenner meg,snakker jeg litt overfladisk. Men folk har jo blitt vandt med det. Ok, her er hvertfall bilder fra dagen i dag:

i kunsttimen:


Først laget jeg en form av jegvetikkehva. Og dette skal være en giraff. Er du nøye, ser du kanskje det står "RELAX" inni.


Velg en farge.


Og trykk på. Egentlig ganske gøy. Men i lengden... Skaff meg en kopp kaffe!
Anja <3

Sånn skal det bli. Og det skal bli en pute foressten.


Etter skolen møtte jeg Julie <3


Veldig koselig. Fikk litt liten tid. Men vi fikk kjøpt oss en lue hver da! Julie kjøte også et skjerf og en topp. Idag var første dagen Julie hadde vært på januarsalg. Må virkelig lære deg dette med shopping og kupp Julievennen.


Lua. Elsker badbilder <3

GLEDER MEG SYKT TIL SESONGAVSLUTNINGEN PÅ GREYS ANATOMY!! 22:45 for dere som lurte!

svensk moteblogg

Jeg er ikke den typen som står rett opp når vekkerklokka ringer. Det tar noen minutter før jeg klyper meg selv i armen og retter meg opp på bena. Det er jo tortur, selv for meg som er A-menneske, å stå opp halv sju hver bidige morning. I det siste har jeg lagt meg usedvanlig sent. Jeg bare sitter på PC'n i mange timer før jeg finner ut at jeg må virkelig legge meg. Jeg tror det har noe med at jeg vet at jeg kommer til å stå opp, siden jeg klarer det fint. Heldigvis for meg har en jeg pappa som også er ekstremt A-menneske. Som står opp en time før meg hver morning. Rart det der med døgnrutiner.

Ellers, ingenting interessant å lese fra vg.no, så derfor gikk jeg på minmote.no og fant en blogger med helt sinnsykt bra stil! Han tar dritbra bilder av outfitene sine, og har noe nytt å komme med nesten hele tiden. Jeg har sett han mange ganger på lookbook.nu, men her har du bloggen hans! Han er foressten svensk.Også er han dritpen!

kjendissladderDagbladet kom med en forskrekkende overskrift idag: Slutt! Jeg fikk sjokk. Helt til Marie sa at det ikke var sant via radioen. Om paret skal skilles så får vel dem stå fram i media, istedenfor at noen kilder sier det. De er Hollywoods mektigste par, og jeg tror neppe de skilles grunnet noen krangler.Christiano Ronaldo har blitt ny Georgio Armani-modell. David Beckham var tidligere modell, men nå har Christiano Ronaldo og Megan Fox, fant ingen bilder, blitt erstattet. Ikke helt originalt, å sette to sex-symboler i undertøyet, men la gå.Det er virkelig slutt mellom Tiger Woods og Elin Nordegren. Jeg mener at Tiger Woods er en drittsekk. Herregud, hva med kona som han fikk barn med, og hvor leng har Woods drevet med dette. Det som er positivt er jo at Nordegren får halvparten av lønna hans, eller noe. Vet ikke om det er sant, men blir hvertfall jævlig rik!"Did You Hear About The Morgans?" har jeg veldig lyst til å se! Har ikke funnet ut når den er ute på kino, men den må jeg bare få sett! Det er pga. jeg bare digger Hugh Grant. Han spiller så sinnsykt bra og digger omtrent alle rollene hans. Sarah Jessica Parker har jeg egentlig ikke noe særlig forhold til.Sandra Bullock så utrolig bra ut i denne kjolen fra Alexander McQueen, på SAG Awards (Screen Actors Guild Awards). Se så søte Jesse James og Sandra er!Og hva har skjedd med Heidi Montag? Om du ser bortifra puppene, leppene og øynene! Meathead.

C ya!

jeg har et hårproblem!

Etter at jeg er så kjempeglad for at kameraet mitt har våket, har jeg testet det på noen ting. Altså da for å sjekke om det er OK. Og selvfølgelig - det var det! Etter en laaang dusj, eller måtte egentlig skynte meg siden jeg hadde pizza i ovnen, men etter jeg dusjet ferdig, fikk jeg Zac Efron hår. Og jeg hater håret hans, som han hadde i den perioden da.


Say no more..

Også trykka jeg på zoome-knappen på kamerat mitt, og så det forferdelige:Ettervekst? Så tenkte jeg det sikkert var blitzen, men det kan det jo ikke være! Eller? Du ser håret mitt før på venstre side, og det håret jeg har nå. Vel, nå har jeg jo blandet. Det er som å bli skutt skal jeg si deg. Nå må jeg farge det igjen! Åhh. Vel, jeg skal holde meg til håret mitt i kanskje to uker til, siden - jeg brukte jo en tusenlapp på det.

Det hadde vært ekstremt å dra på skolen å se ut som en:

Puddel!


eller som en
Gnu!


eller en..
Dommer!


Jeg gremmes

lad meg opp

Endelig.
Måtte bare ha den setningen som brødtekst. Endelig fant jeg laderen til kameraet mitt! Mitt kjære kamera, Samsung, som jeg fikk til konfirmasjon, og har elsket å ta bilder med siden. Jeg lader den via PC'n, siden den strømklossen ble borte fra dag 1, så det har blitt slik! Du vil ikke se det første bilde jeg tok med det. Alt jeg sier er blondt hår og et stygt smil.

Her er den lille rakkeren:

På veien hjem kjøpte jeg meg People. Faktisk veldig bra blad. Jeg leste alt som stod på de 20 første sidene. Gjør vanligvis ikke det. Men kjøpte det først og fremst for...


.. denne siden. Det er kanskje idiotisk, men for meg gøy å lese om favorittkjendisen min.


Btw. hadde skriveøkt idag. Med meg er det sånn at jeg skriver ned det som faller meg inn, og ikke endrer på det. Med det går det ganske fort og jeg blir fortere ferdig. Jeg skrev om myndighetsalderen skal settes ned fra 18 år til 16 år. Var ikke enig i dette. Men skrev en ganske bra tekst! Mitt løfte om en bedre blogger har begynt! Haha.


stunning?

Nettopp tatt av meg på skoene. Har gått tur med de. Det høres veldig ut som at de er en hund eller noe, men for meg betyr de noe helt spesielt. De var spesielt gode å gå i, det merket jeg. Takker for de som ikke har strødd salt i nabolaget. Siden det hadde ikke skoene likt. Nå ser jeg på Style.com. Hvor det er latterlige klær til menn, men samtidig latterlige kule. Og da kommer du sikkert å sier "det er fashion, da-ah". Ikke tro du er Michael Kors når du snakker om klær. Skal du i noe, må du kunne det på en måte.Ser du på dette bildet, er ikke det første du sier "Ååååh herregud, så kult". Du tenker "Hmm, interessant." Tilbake til Michael Kors som ville sagt "Stunning piece of work". Hvor har han det fra? Jeg tror jeg virkelig ikke skjønner meg på fashion i noen tilfeller.

I morgen er det norsk skriveøkt. Gleder meg til å skrive. Gruer meg til å skrive på papir.

min nye graffiti-headerTok bilder i dag med Anna, og hadde denne tanken hele veien fra scratch. Hva synes du? :-)

verdens beste yrke?Må bare få sagt: ANNA! MOBILEN MIN ER HOS DEG! Du sov når jeg ringte på. Kom opp med den!


Er det noe jeg har lyst til å få i denne verden, så er det en fin sangstemme.
Det å stå og synge foran et publikum,og mennesker får gåsehud av stemmen din. Det er en fin tanke.
Jeg har selv sett for meg hvordan det er når jeg faktisk ser på at folk synger, og faktisk koser seg oppå scenen må jo være verdens beste yrke? Uansett, nå har jeg prøvd å synge litt når jeg er alene hjemme ogsånt,og jeg synes faktisk stemmen min ikke er så verst! Kanskje det blir X Factor på meg,i en nærmere fremtid (nærmere 20..).
I huset mitt er det mye rom,altså det blir mye ekko, så jeg kan synge opera og faktisk høres ut som Benedicte Adrian.
Jeg synger ikke i dusjen. Det blir så, feil. Så.. Vått?

en til bursdagsfeiring med kos


bursdagsbarnet.


corona uten lime var visst verdens undergang ;-(
heeeya. må advare dere. nå kommer 53 (neida..) bilder av oss fem.
jeg liker dette bilde.


cava <3


m&m <3


skum <3


jeg likte den flaska veldig veldig godt! og hun jenta til høyre.


<3


jeg har ingen venner. nå begyne lappekrigen! .. som jeg starta.
liker smykkene, Anja.


Nå leser jeg blader jeg kjøpte igår, mens jeg hører på Gaga.


Og, Anna må ringe meg snart.

gjesteinnlegg : marie

Heiaaaa bloggææææn!
nå er jeg med Gaaard hos Hanna <3333<3<3
det er superkozzz
vi skal feire Bdayyyyyyy <333333
Jeeee!<33333
<333333
klemzzzz<3333
<3
<3
<3
<3
<3
 

Neida. men hei. Jeg heter Marie. Gard er ql. Og snill. Det er moren din og. Jeg digger deg, Gard <3 

sweet dreams

Må bare vise hva jeg skrev i søkefeltet når jeg skulle sjekke bloggen:Doyourtube? Blanding mellom doyourworst og youtube. Litt dårlig søvn kanskje?

Neida, jeg er lys våken. Faktisk. Etter at jeg la meg kl. 02 i går natt. Stod opp nå for 5 min siden. Så var jeg lys våken. Det er det som egentlig er digg med meg. At jeg står opp i perfekt timing, så står jeg opp og får mye ut av dagen, isteden for å sove bort dagen. 8 timers søvn er smooth for meg.

Idag er planene å være med Hedda, men hun tar ikke telefonen. Så vi får se. Så skal jeg muligens ta noen bilder med Anna. Også i kveld er det bursdagsfest for Hanna. Gleder meg til det!mitt dyreste kjøpDe kostet 1795,-
De er i svart.
De er fantastiske.

verdens heldeligste sitter her!
Idag har vært en ganske bra dag. Med tanke på matteprøven, friminuttet, kunstimen (attså, det var gøy å loke rundt), møte med Benedicte, også fikk jeg kjøpt verdens fineste sko! Skal legge ut bilde senere. Men altså, prisen var helt ok. Kostet bare rundt 1800,- så det var null stress.... Ikke! Nå er jeg nesten blakk. Kanskje jeg er verdens heldeligste, siden jeg skal få dobbeltseng på rommet mitt! Sko, dobbelt seng og nytt rom! Også skal jeg komponere mitt eget rom hos mamma, så det blir to nye rom! Heldige meg. Kanskje ikke så heldig siden må kjøpe gave til Hanna i morgen, og aner ikke hva jeg skal kjøpe, hvertfall ikke når hun sa "noe fint". Jeg kjøper jeg en diamantring fra Gullfunn. Det er fint.

mat(te) megJeg skjønner ikke matten. Selv Hedda synes det er vanskelig og hun får 5! Eller...? Hvertfall. Matte for meg er et grusomt ord. Og jeg har sett på omtrent alle blogger og alle sine meninger, at de hater matte. Og når jeg skriver det, så er det ikke noe nytt liksom. Men jeg hater bare matte så utrolig mye! Det er morsomt når man klarer oppgavene, men i strekk er det kjedelig, vanskelig, slitsomt. Finn et bedre ord. Hovedfag i matte er ikke spesielt gøy. Gleder meg til neste uke, siden da har vi noe annet enn matte og. Tja. Ny uke. Sikkert mye som skjer. Gleder meg...

Til matteprøven er ferdig. Kommer til å få min første stryk!

jeg skal bli en bedre blogger

Hadde jeg vært ukjent, og gått inn på doyourworst.blogg.no ville jeg ikke blitt inponert. Jeg har vært en dårlig blogger, dvs. dårlige bilder, dårlig innsats, skrevet uniteressant, blogget en gang pr dag.  Nå skal jeg ha med kamera på skolen, fikse mobilblogg-ting, og definitivt finne på noe interessant å skrive om! Bli en bedre blogger. Fikse på designet osv.

Bare ville legge ut et bilde som jeg liker veldig godt, siden det er så fint.... Hakke NOEN andre bilder. Der ser du!
Dårlig blogger eksempel: 1.

Ååå, nå ringte mannen fra Eger Torget og sa at de hadde fått inn skoene mine i str. 44! Ragnhild, Celine, Hedda, Anna, Sigrid, Marie, Hanna, sikkert noen fler: JEG KJØPER DE I MORGEN FOR HÆÆLVEDE!!

it's white outside

Nå hører jeg på de 40 nye sangene jeg lastet over i går. Det består av Beyoncè, Paramore, Rihanna og Donkeyboy. Har hørt på tre sanger. Hvertfall, idag er det åpen dag så det er ikke vanlig skoledag. Jeg drar kl 10, siden jeg skal være på skolen kl. 11 helt til klokka 15. Men det er noe jeg spesielt gleder meg til. Det er å få kjøpt de nye skoene mine fra Rizzo, Eger Torget. De er bare sååå fine. De koster 1700,- men jeg fikk gavekort på hvilke sko jeg ville ha på 1000 kr. Betaler 700 selv. Men ærlig. Det kan hende at jeg finner skoene på et annet sted for en billigere penge. Men den type sko, har jeg hvertfall siklet på i to måneder nå.Fine eller hva?

disney on ice hvert år

Nå har jeg vært på Disney On Ice! Superkult! Det startet med juletrefest i Oslo Kongressenter, hvor Asgeir var og tullet mye på scenen. Jeg og Hedda har vært der gang i tre år nå, så det begynner å bli en tradisjon, på en måte! Så kom Mikke og Minni opp på scenen, og vi tok selvfølgelig opp kameraet! I dèt Hedda skulle posere, fikk dama som skulle ta bilde problemer. Så sa Hedda:


"Du må trykke på den knappen på siden!" Som du ser på bildet, var hun VELDIG ulheldig, altså ved å si det akkurat da dama knipsa!

Men det var Mikke. Minni skulle jo også komme! Vi tok opp kameraet igjen, og løp opp på scenen! Det var veldig lang kø, så vi måtte gjøre det fort! Først tok dama dette bildet:


Haha! Så sa jeg "nei vent, ta ett nytt!" Jeg kunne sverge på at jeg hørte hun grynte. Faktisk. Hun sa tom. "Dere to altså!!" Men så knipsa hun tilslutt et bra bilde:


Beste vi har hatt hvertfall. Haha.


Scenen.


Vi fikk foressten godteposer fra juletrefesten!

Her er fra ifjor:


Søstra mi poserer forran Belle. Jeg og Hedda var de første i køen, så gikk hun. Sooo sad :(
Her er fra to år siden:


Haha.

Men showet har jeg sett før. Det er opplevelsen som er morsom! Å dra fra skolen rett til juletrefest og le masse. Se på show senere. De er jo sinnsykt flike på isen. Kunne tatt et bilde som Hedda tok, men vil ikke ha fra deg Hedda, siden bildet er så dårlig. Haha.

Nå står matten for tur


gaver og gjesteproblemer


Penger, gavekort på HM


Vogue


Donkeyboy ink. underskrifter, gavekort på kino x2


Eos MINT og ansiktspleie.


Te, elsket duften.


Barack Obama's tale


Notepaper og superkult kort.

Ferdig med tre bursdager. Jeg har også gaver hos mamma, men har ikke vært der i dag så ble dessverre ingen bilder, men kan røpe at det var et fint bord + penger.

Noe jeg synes er et dilemma er dette med bursdager. Hvem skal man invitere? Hva skal man gjøre? Spise? Med/uten alkohol? Hjemme eller leie et lokale? Mange muligheter. Dette med hvem man skal invitere er vanskeligst. Selv om jeg og Celine klarte alt på en enkel måte. Jeg inviterte de jeg likte best på skolen, samme gjorde Celine. Eller kanskje "liker" er et feil ord. Vi inviterte de vi kjente mest! Pluss noen utenom skolen. Det var noen som ikke fikk komme, som jeg måtte betale for. Noen ble sure, noen fikk et spørsmåltegn i fjeset og kunne ikke tro at de ikke var invitert. Men ærlig, skal jeg invitere alle jeg sier "hei" til liksom? Da hadde det jo vært minst 60-70 stk. der. Det funker ikke.
Uansett, det er fester HVER uke på min skole, så hva gjør forskjell om èn burdag du ikke kommer til?

Men det er jo strengt tatt ikke min feil at de blir sure på meg. Superteit.
Hvæffal, idag kommer Erlend. Så jeg må gjøre litt matte før han kommer!

17

Idag har jeg bursdag! Bare for å få sagt det. Hehe. Det var superkos på skolen, hvor jeg var i tre klasser og alle gratulerte meg så hyggelig! Usedvanlig mange som husket det, og inboksen var full før skolen,siden jeg hadde ikke mobil, den var ute av batteri. Veldig kjipt. Men jeg fikk sendt noen svar tilbake!

Jeg har nå feiret 3 bursdager! 1. Bursdagsfest sammen med Celine. 2. Med pappa og hans side av familien. 3. Idag, hos mamma, og hennes side. Såå koselig! Har fått masse penger, og masse annet! Så er veldig fornøyd!

Nå skal jeg spille Mario, spise godteri, skrive en oversikt over gavene mine, ta noen telefoner og sørge over framføringen min i dag. Fikk 4, og var sååå sur at det gikk utover andre. Sorry! Det var nære slosskampen på G mot læreren ass. Jaja.

amy all over the place

Nå sitter jeg alene med norsk framføringen jeg skal i morgen om Amy Winehouse. Det er vanskelig, siden jeg har hatt såå mye å gjøre i det siste, at jeg har helt glemt framføringen. Sitter med den nå, og tror jeg skal bli litt lengere oppe idag. Siden jeg måå få 5 på den. Jeg tror jeg klarer det, men Inger Synøve, læreren vår, er helt forskrudd og gir ALLE 4'ere. Hadde Anne B. Ragde hatt framføring om hennes EGEN bok, hadde hun fått 4 jo. Men jeg er godt på vei, så dette går sikkert bra...


.. ELLER IKKE! Må lese, A, B, C YA! (ok, den ABC'greia er skikkelig teit).

11' hours sleep

Tror det har vært den mest avslappende morningen jeg har hatt på lenge! Våket 11:00. Vi orket ikke å stå opp, eller jeg gjorde, men ikke Celine så vi bare sov til kl 13. Himmel og hav, jeg føler jeg ikke kan fortsette dagen om jeg har sovet i 11 timer. Vi la oss kl 02.00, gjorde vi ikke? Vel, det var deilig. Pappa hadde rundstykker og digg pålegg, men vi nøyde oss med nudler, juice og Nesquik. Idag må jeg øve på norsk framføring, noe jeg gruer meg til, siden jeg orker ikke. Så kommer det gjester hit kl 17. Familiebursdag, og det blir veldig koselig!
JA, jeg har vært ute idag. Har fulgt Celine til toget.


Hedda..? "Mari, Hedda er stygg".

Orker ikke å ta bilde av det jeg fikk i går. Dere kommer nok til å bli missunlige. Neida, skal gjøre det senere. Og jeg vet veldig godt at ordet "senere" betyr aaaaaaaaaaaaldri.

birthdayparty for two


Bursdagsparty for meg og Celine i kveld var superduper gøy. Mange gjester, og det tydet på at alle hadde det en hyggelig. Bortsett fra de som ville sitte for seg selv og klage på at folk stod i klynger. Det ble mye pizza, brus, godteri, potetgull, søppel og flasker igjen, men vi ryddet faktisk fantastisk bra! Fikk mange søte gaver fra mange søte mennesker. For å si det kort, kvelden var utrolig bra!

idag er det lørdag

Hvilket betyr at hele huset mitt skal være fullstappet med store 16- og 17åringer. Nå skal jeg snart til butikken for å kjøpe inn ting og tang til i kveld, og jeg rydder og vasker. Snart kommer Celine, og da blir alt mye bedre. Hadde jeg selv hatt en bursdagsfest alene med 30 gjester, hadde jeg ikke klart å overleve kvelden. Jeg har 15 + - å forholde meg til, og hun har også 15 + - å forholde seg til, så egentlig kommer det til å gå bra.

En ting jeg gleder meg til, er å se om folk har dratt med seg folk fra forskjellige steder, og vi står i døra og sier "Dere kommer ikke inn!". Siden, vi var veldig tydelige på at folk ikke kunne ha med seg noen. Uten invitasjon kommer de ikke inn, enkelt og greit. Vi har btw. en gjesteliste også, sånn at vi har oversikt over hvem som er her / ikke er her.

Jeg kommer til å blogge i natt, når folk har dratt og når jeg og Celine ligger på rommet mitt og hviler ut. Sikkert mange tanker som svirrer rundt. Hehe.

Du får ønske oss lykke til i kveld! Det blir sikkert en dødsbra kveld!


litt godsaker om meg

Jeg har egentlig ikke fortalt helt om meg selv på bloggen her, så kanskje jeg skulle fortelle noen fakta om meg, og hva folk oppfatter meg som!

Jeg er Steinbukk,hvilket betyr jeg liker å ha makt,jeg har utholdenhet og trofasthet. Jeg synes det er mer spennende å lese om kjendiser enn å lese i aviser. Bibelen min er C!, D! og Nemi. Jeg har alltid mobilen min med meg,uten den fungerer ikke dagen. Jeg er egentlig et stressmenneske,og jeg bekymrer meg så altfor mye hele tiden! Jeg kan selv være min verste uvenn,og jeg må alltid få med meg hva folk sier,om ikke blir jeg sur.

Med tanke på at jeg hater å tape,og er den verste taperen du kan tenke deg,så liker jeg utfordringer og konkurranser. Lady Gaga fascinerer meg, så gjør Amy Winehouse og Mariann Thomassen. Og synes Siv Jensen er en helvetes kul dame. Jeg elsker Pop-Art,både i kunst og mote. Apropo mote; hadde jeg hatt en tusenlapp å leve på,hadde jeg sannsynligvis kjøpt meg en bunke med klær,isteden for mat. Ismocca er trolig det beste jeg kan få i meg. Så er Coca Cola. Det tyder på at jeg har fått mange hull i tanna. Jeg selv synes jeg har god sans for humor,mens andre synes jeg har den verste,men fortsatt beste, humoren.

Skal du lete etter meg i byen,spør etter gutten med de fargerike klærne. Jeg har over 20 par sko,solbriller og har hatt mer enn 10 mobiltelefoner. Jeg leser aldri i bøker,men jeg tegner hver dag,noe jeg trives med. Jeg tåler ikke røyk,snus eller fugler. Ser jeg en fugl,går jeg en bue rundt den. Jeg elsker å diskutere,siden det er morsomt å få forskjellige sider av en sak. Jeg oppfører meg som en fjortis har mange sagt,og har begynt å sagt "oh snap",og knipse med fingrene etter jeg så Raven Symone i That's So Raven. Jeg elsker fargene turkis,grønn og lilla,og kunne hørt på Surferosa i 24 timer på rad.

Pust i bakken... Hammer Time! I like big butts and I can not lie. You other brothers can't deny.

A, B, C ya!

revy' m1 (fra fr 'gjennomsyn, mønstring', av revoir 'se igjen')

Etter at revyen var ferdig, som jeg skal komme til senere, hørte jeg på Surferosa helt til jeg sa hadet til Celine, og helt til jeg traff døra. Fikk på en måte et kick, så jeg stod utenfor døra mi for å høre ferdig sangene dems. Til batteriet sluknet. Jeg får alltid et lite kick etter jeg har sett på forstillinger, revyer, teatere osv. Jeg vil være på scenen og gjøre noe gøy! Hva taper jeg på det? Man må bare øve helt sinnsykt for at det sitter, men det ser bare så utrolig kult ut.

Revyen synes jeg var veldig morsomt, og verdt de 85 kr jeg brukt på forstillingen. Billig igrunn. Det var mange sketskjer som inneholdt alt fra blondiner til samtaler rundt middagsbordet. Jeg syes revyen, No Music For Old Men, fortjener en bedre karakter enn 3. Siden de har jobbet veldig hardt, og bandet er jo bare helt utrolig bra! I tillegg skal det skrytes av de som deltar på scenen, skuespillerene. Det er bra å stå der hver kveld å få folk til å le liksom. Karakteren 3 fortjente de ikke, men hvertfall en 4.Du kan lese anmeldelsen her.
 
Nå orker jeg ikke lekser, nå skal jeg bare slappe av til klokka er 23.20. Leggetid.

no music for old men

Hva er galt med oss mennesker? Det at vi er så forskjellige. Noen gjør lekser etter skolen, og noen ser på Ugly Betty mens de venter på at revyen deres skal starte. Vel, i mitt tilfelle venter jeg på revyen, og har sett på Ugly Betty. Jeg bare orker ikke å sette meg ned lekser når jeg har så mye å planlegge i helga. Synes selv det er mest fornuftig, men når jeg tenker meg om så er det mye bedre å gjøre ferdig leksene og planlegge helga senere. Men, jeg gjør hverdagen min på min måte og ja. Synes min måte er enda mer avslappende. Siden jeg vet hva jeg gjør, og når jeg vet at jeg kommer til å gjøre ting, så gjør jeg jo det senere. Jeg kjenner meg jo meg selv.Gleder meg faktisk til å se den, selv om den fikk en 3'er

Frihet, takk!

Nå legger jeg meg. Vanligvis er jeg oppe til halv tolv, men ikveld blir det halv elleve. Hvorfor? Fordi jeg føler at jeg har stresset meg gjennom en helvetes uke, og jeg har fremdeles sinnsykt mye å gjøre, også blir jeg bare gal. Jeg synes egentlig at man bør stresse en gang i blandt, men nå går det over streken. Jeg hadde tenkt til å øve på framføringen i norsk,men jeg fikk det bare ikke til. I morgen blir det skole, hjemme, se på revyen, planlegge lørdagen, øve på framføring, så i morgen har jeg et skjema jeg skal følge. Fredagen blir "gå gjennom alt" dagen.
Åh, jeg gleder meg til mandag. Bursdag,null stress. Armene bak hodet og si "aaaaaaaaaah".


Anna, jeg vil tilbake til Hellas.


Disse tre bildene er slik jeg vil ha det nå.


don't Ugg me!

Idag forsov jeg meg noe kraftig. Jeg våket opp med tre meldiger. Så på de, og la meg til å sove igjen. Etter to sekunder begynte jeg å tenke. Våknet jeg uten vekkerklokka? Hmm. Jeg så på klokka. 07.30. Panikk, er et ord som lett kan beskrives her. Hadde ikke pakket sekken. Ordnet meg. Hadde rett og slett ikke stått opp. Jeg rakk bussen da, av en merkelig grunn.

Jeg har sett to gutter i dag med Uggs, altså som jeg vet hvem er, og jeg har vurdert å gå bort til personen og si: "Synes du Uggs er fint? Eller er det bare fordi det er deilig å gå med?" Mange spørsmål. For, noen få går jo med de, og jeg tror ikke personen, gutt i dette tilfellet, som tar på seg Uggsene sine om morningen tenker "Å, for noen fine Uggs". Han har jo på forhånd hørt Uggs er ufyselig på gutter, også kjøper han seg Uggs for en tusenlapp. Så jeg tror det har noe med at det er nesten ingen gutter som går med det, derfor går de med det, siden de er sjeldent. Jeg liker det ikke.

Men uff. Tennisen idag var ikke gøy. Besøke Anna som lå på sykehus rett etterpå da, med sjokolade og Fanta. Det ble kortspill med Linn Heidi og Marius også. Og jeg som er en så dårlig taper, aktet ikke å tape. Haha. Og Celine er også syk idag. Stakkars begge to!

Nå blir det forbredelser til framføring i norsk. Jippi!


beste vekkerklokketonen

Hei og hopp!

Idag har egentlig vært en hektisk dag. Jeg mener, jeg tok bussen idag, hvilket betyr at jeg kom en halvtime senere hjem. Jeg så ferdig Ugly Betty episode på nettet, og spiste middag. Jeg skal på mørkekjøring etterpå, og jeg har en framføring jeg må gjøre, så jeg blir nok sittende til kl 2 i natt. Men egentlig - er det litt deilig? For,da får jeg tid til det jeg trenger,og jeg har ingen rundt meg. Alle sover jo.
Og jeg er A-menneske, så jeg står opp når det passer meg. Noen ganger står jeg opp før vekkerklokka på en hverdag. Det er huff. Men egentlig litt deilig også. Hvertfall når jeg har Pokèmon-sangen som vekkerklokketone.
Jeg legger ikke skjul på at jeg elsker pokèmon,for.. det gjør jeg.

Sorry, jeg kunne ikke dy meg.


SPØRSMÅL TIL DERE:
Hva betyr ordet "dy"? Har brukt det i hele dag,og liksom følt at det blir rett å si det. Haha.
innlegg med 672 ord.

Skal bare blogge kjapt nå, så må jeg tilbake til arbeidsbordet mitt med lekser og diverse. Orker ikke engang å ta bilde til dette innlegget, så dere får nøye dere med et gammelt! Åh, som jeg hater å stresse! Jeg har en matteperiode som jeg ikke kunne hatet mer enn det jeg gjør. En norsk framføring som jeg ikke engang har begynt på. Læreren plukker ut en etter en, helt random, for å ha framføring. Og alle får 4. Alle. Også hater jeg det drittopplegget til steinerskolen med silkebok! Haterhaterhater. Du skal ha en prøve etter to/tre uker, også må du skrive det du skal ha om i silkeboka di, og da fokuserer du bare på den. Siden på steinerskolen er ikke karakter så viktig, så læreren legger mest vekt på silkeboka. Hva om man skriver masse feil som jeg gjør nå!

I tillegg (med to l'er? uff, dette burde jeg kunne) har jeg en bursdagsparty som jeg må forbrede. Det kommer utrolig mange gjester, men selvfølgelig som alle andre gjør som har (bursdags)fester er å stresse! Man vil jo at festen din skal bli den beste. Uten tvil.

Tre ting jeg irriterer meg over nå:

Silkebøker - fordi de er bare irri irri irriterende!

Folk som inviterer seg selv på andres fester. Herregud da, er de hjernedøde? Bursdagsfest. Bursdag. Hvem har med folk i et bursdagsselvskap liksom? Og hva om jeg ikke kjenner en de har med?

THEA OSKARSEN ♥ SANGBLOGGEN - hvorfor? Ok, sangbloggen? Du kunne ikke funnet på NOE bedre eller? Blir irritert over dårlige blogger som kommer på topplisten bare fordi de har et spesielt tema de blogger om! Kunne godt blogget om bæsj, så hadde jeg kommet rett på #4 plass!

Oi, jeg fikk 5 i perioden eldre historie! Sjekket akkurat nå. Vel, kanskje jeg ikke hater silkebøker in the first place, men matte er noe jeg virkelig hater! Pappa har vært på Rema nå og kjøpt inn masse digg faktisk! Gleder meg til Couger Town! Haha, Aurora jeg føler meg som deg når jeg blogger! Skriver en hel bok jo! Men over og ut!

5 random pix:Har SÅ lyst på disse nå at det kiler i magen. Altså type sko.


Elsker stemmen og henne.


Lyst påå.


Snart bursdag :D (eller D:  )


Hører på akk nå ;)

Ha en fin kveld a!

sandra bullock lager historie

Sandra har i det siste vært med i mange filmer som bl.a. The Proposal, All About Steve (som kommer på kino) og The Blind Side (kommer også på kino). The Blind Side, i USA, har tjent inn 208 millione dollar! Med dette har hun slått Julia Roberts ned i støvlene, med sine 178,4 millioner med Pretty Woman. Det er utrolig kult, at min favorittskuespiller gjør det så bra nå!Jeg fant faktisk ikke èn artikkel med bilde om det. Men det stod i VG da, så jeg fikk sett. Hun gråt på scenen.

Hvertfall, dagen har vært super sammen med Celine! Tok mange fine bilder, og gleder meg veldig til lørdagen! Cya!

you are invitedIdag har jeg og Celine tatt bilder til invitasjonene vi skal ha på bursdagsfesten vår. Eller, Celine har egentlig vært her i hele dag. Hun har spist her og sminket seg her. For å si det sånn hadde hun ikke på seg maska si når hun kom hit. Lolz. Bildene ble egentlig veldig bra, har bare ikke redigert alle, så noen ser ikke så bra ut.

Nå sitter vi på badet og spiser opp pepperkakehjertet jeg har laget for litt siden. Med femti NonStop og en liter melis på. Vel, vi blir ganske så feite etter idag.

Cya!

guiden gardAkkurat nå guider jeg hvor moren til Celine skal kjøre for å komme hit. haha, må springe til døra for å slippe henne inn! Snakkes!

shopping - en hobbyShopping. Et ord. Ènn betydning. Èn hobby.

Var med Anna i byen idag, og kjøpe massemasse fint. Bl.a. olajakke/vest, T-skjorter,skjerf,bukse,briller,CD,shampoo og C!. Det er jo salg, så det hadde vært rart om jeg satt hjemme og så på Dr. Phil mens jeg hørte på klassisk musikk. Liksom. Bildet er fra ICHI, og jeg fikk en gratis isMokka derfra siden jeg var så snill og grei! Neida, de delte ut kupponger.

Ikveld er jeg med Hedda, som er på Sandvika storsenter og har kjøpt masse klær! Gleder meg til å see! :-)
God ha en koselig kveld!

freddan

Har akkurat spist et herremåltid til middag,og har sett på Melodi Grand Prix delfinale. Er ikke så utrolig happy over deltagerne igrunn. Når kom Lene Alexandra inn i sangverdenen? Pappa spurte tom. hvem er hun. Og når han fikk svaret falt han av stolen... okei,kanskje jeg dro den en smule.

Idag på skolen skjedde det ingenting, og jeg er frisk som en fisk! Etter skolen dro jeg hjem til Ragnhild, og spiste kjeks og is, drakk smoothie og fikk en herlig salat av faren til Ragnhild. Vi sa faktisk "deilig med ferie", for det er jo whatthefuck en ferie med helg! På veien hjem skulle jeg ta bussen, og jeg kom 1 min for sent. Så brosjan måtte hente meg, og han hadde gjester. Ikke god stemning i bilen på vei hjem.
Har heldigvis ingen planer ikveld, siden helgen er stappfull. Det er jeg også igrunn. C ya!

jeg hater Göteborg

Har fått noen tilbakemeldinger over det nye designet, og de sier at den forrige headeren var mye bedre enn den jeg har nå osv. Vel, jeg måtte jo bytte en eller annen gang i fremtiden, og bilde jeg valgte var jeg selv fornøyd med, og derfor må jeg skuffe noen av dere og si at jeg skal ha denne headeren en peride fremover!

Skolen idag var ikke spesielt gøy. Det endte opp på do. Vel, kan forklare. I storefri spiste jeg Rett i koppen, brødskiver, sjokolade, druer og smoothie. Etter dette var jeg jo mett, og jeg hadde en snusboks i jakkelomma. Jeg og Celine bestemte oss for å ta en snus for å sjekke om det egentlig var noe godt. Har jo snust før, men det var en mye mildere snus. Vi begge begynte å føle oss dårlig. Jeg følte meg sinnsykt dårlig, så dårlig at jeg løp på do for å stikke fingeren ned i halsen, for så å spy. Det var utrolig ubehagelig. På skolen liksom. Pappa kom å hentet meg da, siden jeg orket ikke tanke på å ta toget hjem, og plutselig få en liten overraskelse på vei til Hauketo...


ny header!

Da har jeg fått ny header! Var en god stund siden sist altså. Har hatt den forige headeren i nesten to måneder, og det er ganske lenge. Jeg har fremdeles litt ting å gjøre med overskriftene, men kommer til det!


Det forrige:


Det nye:


dear school, I hate you?

Sitter nå på skolen og tenkte jeg skulle blogge litt sammen med Celine. Matte i de to første timene var kanskje ikke den beste morningen, men jeg fikk våknet opp litt. Men jeg loker nå, og vil ned til kantina for å kjøpe meg en iskaffe. Her er noen bilder.

morningsupdate

Jeg skal gjøre som min venn Anna, blogge på morningen før skolen. Har egentlig ikke så mye tid! Men klarer å passe tiden så det går fint! Har akkurat fikset håret, fikset sekken og ansiktet. Klar for 5 fag på skolen og så må jeg hjem i en kjempfart! Skal jo på trafikalt gunnkurs idag også, noe jeg ikke liker, hvertfall ikke i går! Hvorfor? Jeg gikk glipp av seriestarten av Ugly Betty også halvparten av Grey's Anatomy. Så etter TG skal jeg se programmene på nett-TV. Skal også se på Cougar Town, siden det er sykt bra, og gikk glipp av første episode.Har lyst på ismokka nå.

FEM+ tirsdag = Ugly

Nei, jeg liker ikke at det skal komme 40 minus til Norge de nærmeste dagene.

Hei. Jeg skulket gymme idag, grunnet at om jeg skulle ha gym, måtte jeg ha det i pysjbukse. Og det orket ikke jeg, eller Celine å se på. Jeg kom hjem, brukte en time på PC'n, en halvtime på data'n og nå sitter jeg er og blogger. Etterpå skal jeg på trafikalt grunnkurs, noe jeg ikke gleder meg til.

Jeg synes det er såå irriterende med de nye sendetidene til Ugly Betty. Før var det onsdager og nå er det tirsdage. Ugly Betty har alltid vært på en onsdag, og hva tjener FEM på å sende de på tirsdager istedenfor? Ja, det går også nå på FEM. Ugly Betty har allid vært vist på TVNorge, og æsj æsj æsj. Btw. stjal en plakat av "Drama Queens" på trikken. Ugly Betty, Gossip Girl, 10 I hate about you og Ghost Whisper. Yay me!

Tegnet litt på pulten i tysken idag også. Så jævelig kjedelig! Aldri hatt en mer kjedelig time.

Rødt, hvitt og skrått: En annerledes barndom

jøss, nesten rart at jeg ikke har postet ett innlegg idag! vel, det er kanskje fordi jeg har vært på trafikalt grunnkurs nesten i hele tre timer. det var ikke spesielt gøy, men det var nokså lærerikt! nå har jeg snart lappen! og nå skal jeg snart øvelseskjøre.

så nettopp på et program om homofile. og det er bare 5% av norges befolkning som er homofile. det er sånn nesten halve oslos befolkning! dokumentaren het "Rødt, hvitt og skrått: En annerledes barndom", synes overskriften bare er best, men dokumentaren var veldig bra. homofile snakket om hvor jævelig det var før i tiden, og om man var homofil så fikk man råd til å være med det motsatte kjønn, drikke drikker som man kastet opp av ved å se på bilder av det motsatte kjønn, og ja det var helt jævelig. det er såå mye bedre idag, og det er bevist. noe som tyder på at mennesker kan være mer åpne om sin legning. noe som er bra.


 

gleder meg til januarsalg

Jeg har vært flink. Jeg har faktisk ryddet hele rommet! Det inkluderer ikke pulten, siden den blir rotete etter en dag uansett. Og det fikk meg til å se på alle de klærene jeg egentlig har. Og, shit jeg har masse klær! Altså, jeg trenger egentlig ikke å kjøpe klær når jeg har så masse!

Men ærlig talt, jeg gleder meg sånn sykt til januarsalget. Det begynner 7. januar folkens, btw! Jeg skal handle smart, og få meg noen fine plagg for de pengene jeg har. Apropo penger, jeg har laget en liten boks hvor pengene mine ligger i, og de pengene går rett til januarsalget, smart ellæ?

Jeg måtte dessverre avlyse kaffen jeg skulle ta med HanSof idag, siden jeg bare orket ikke tanken på å dra ut i kulden, og fram og tilbake til byen tar tid, og det er blir bare stress. Uff. Men det blir kaffe i morgen da!Og ja, det er fortsatt snø(hh)!

koselig

Cafe med Celine var koselig. Kaffebrenneriet, Zara, H&M, Tatler, Adam og Eva. Filmkveld hos Linn Heidi med Anna var også koselig. Det har rett og slett vært en veldig koselig dag.

Bortsett fra kulden.

for seint oppeIdag skulle jeg stå opp kl 09.00, men jeg stod opp 11.30 istedenfor. Såå irriterende! Jeg ville stå opp tidelig, for å planlegge dagen, og jeg fikk sånn panikk over at jeg hadde så dårlig tid. Uff. Men nå har jeg planlagt dagen, så flink jeg er, og nå skal jeg møte Celine om en time. Etter det skal jeg antageligvis med Anna, i kveld. Siden hun har kommet hjem fra Latvia. Blir gøy å se hun igjen! Hun sover nå, så jeg vekket henne, og om du leser dette Anna, så var det for ditt eget beste ♥

Likte lyset på webcameraet. Men hey, nå kommer pappa hjem snart, og da kan jeg få tatt noen ordentlige bilder. Det blir webcambilder på webcambilder.

tid

Dagene går altfor fort. Sånn, jeg har ikke oversikt over hvilken dag det er idag, eller hvilken dag det er i morgen. Det er juleferie, så har det egentlig noe å si? Det er ikke bare dagene som går fort. Det er årene. Plutelig 2010? Hva skal man si? Man kan jo ikke si "null ni" osv. Da må man jo si "tjueti". Liker det ikke.
Rommet mitt er helt sykt rotete. Skulle bruke sitatet "som om det har en krig her inne", men det har jo alle, ikke originalt. Og jeg aner ikke når jeg kommer til å rydde, siden.. det blir jo bare rotete igjen. Hvertfall mitt. Jeg lover det, try me.

Man må ikke spørre om meningen med livet. Du må gi det mening. Hjelper ikke å fundere på det, og aldri få et ordentlig svar på det. Hadde det ikke vært for at tiden gikk så fort, så hadde vi jo bare sittet igjen med det gamle. Man må oppleve det nye året, ikke legge det bak seg. Selv, jeg tror 09 trolig har vært mitt  beste år hittil. Grunnen er vel at jeg tok sjanser, og utfordret meg selv til nyere ting. Jeg opplevde mye, møtte mange herlige mennesker, og forandret meg en del. Ikke utseende messig, men jeg foradret Gard.

Livet går videre, og det er ingenting du kan gjøre med det. Og nå har jeg jo levd mitt liv helt ut i 2009. På tide å gjøre det samme med dette nye året.Noen søte bilder.årets -

årets album


jeg kjøpte meg dette i sommerferien, og elsket, og elsker albumet den dagen idag.

årets bilde

dette bilde er fra fotoshooten med meg og Anna for Arkaden.

årets drink(er)

Cosmopolitan og Sex on the beach.
drakk de i Hellas, og de var nüdelige.

årets forandring

jeg farget håret, og begynte å rette det.

årets fotballkamp

definitivt mellom Molde og Ålesund. Cupfinalen. Spennende,spennende..

årets helt

Aurora Schult - min første bekjente på min nye skole, og en av verdens kuleste personligheter.

årets opptur

jeg kom inn på Oslo By Steinern. På kunstlinja og elsker skolen.

årets hjemmeside

lookbook.nu. her kan du poste dine outfit, eller look'er, og få en viss karakter for antrekket ditt. etter lookbook kommer blogg.no!

årets film

The Proposal med Sandra Bullock og Ryan Reynolds. Hvorfor? Fordi det er den eneste filmen hvor Sandra Bullock i år,og hadde min beste sommerferie ever!

årets ferie

Hellas med Anna! eeeeeeeeeelsket bare hver dag av den!

årets utenlandske

Kristine og Birgit. også kalt tyskere.

årets siste bilde

ble tatt på nyttårsaften, selvfølgelig, med Kristine og Birgit.


2009 har vært innholdsrik, spennende og ikke minst morsom. Mye som har skjedd,som jeg definitivt må gjøre i 2010 òg! Vi sees!


hits