julestemning fra TV'n

Etter å ha sett traileren fra Sex And The City 2, som du kan se her, ble jeg trolig nok litt skuffet. Den så ikke bra ut, rett og slett. Det er fremdeles dritkaldt ute, og jeg er nødt til å ta en ringerunde etterpå. Ringe de jeg ikke fikk møtt før jul og ønske dem en god jul. Jeg må nok hjelpe litt her hjemme med å sette i stand julematen. Vi har pinnekjøtt i år, noe jeg elsker elsker elsker! Ellers, på TV går det heller ikke så mye spennende... Tulla, det går masse! Som bl.a.: Alene Hjemme 2, Alene i New York, A Lot Like Love, Kvelden før kvelden, Jul i Svingen, Love Actually (tradisjonen tro) så det er mye å glede seg til! Selvfølgelig er det masse som jeg egentlig ikke liker, men jeg kommer i julestemning av å se på TV!


Som du ser bakerst i hjørnet ser du pepperkaker! Har allerede spist opp 2... altså pepperkakehjerter! Må bli feit til jul vettø! *fredrikstad dialekt*

Nå går det masse julemusikk på MTV, og blir gal av Aqua sin sang. Den kommer hele tiden! Husker ikke hva den heter, men tror ikke jeg vil høre det heller. Bøh..

Cs.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits