irriterende kommentarerJeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre om hva folk skriver som kommentar på bloggen min. Og de fleste gangene jeg har fått kommentarer jeg blir litt irritert over er disse: Er du homofil? Altså, jeg har ikke noe imot homofile, tvert imot, men jeg bare lurer!? Vel, lur i vei. Bloggen min skal ikke være en hjemmeside hvor jeg leker Dr. Phil og snakker om livshistorien min. Etter at man har sett på ett innlegg på bloggen min, så kommer noen anonyme med sånne kommentarer.

For det første så kan kommentarene kommer når som helst, selv når jeg har et bilde av en ku, så kan det komme ?er du homofil??. Da vet jeg jo at det MÅ være en jeg kjenner. En random person bryr seg antageligvis ikke om hvordan legning jeg har, men de som vet hvem jeg er bryr seg kanskje. Og en jeg kjenner har sikkert sett bloggen min før.

For det andre så er de anonyme. Hva er vitsen å spørre når man er anonym? Jeg gidder ikke akkurat å kommentere på min egen blogg og skrive et dikt om jeg liker jenter eller gutter, eller begge deler. Det blir for tungvindt synes jeg.

For det tredje (åh, hater å lage en stor greie ut av dette her, men må bare få sagt det ut!) så skriver de ?jeg har ingenting i mot homofile altså?. Vel, hvem er i mot homofile i dag? Liksom, ja jeg skjønner at du skal legge en hånd på skuldra mi og skrive til meg som om du faktisk kjente meg, men det hjelper altså ikke. Samma om du ikke liker homofile eller om du liker de, det er jo samme spørsmål uansett.

De som kjenner meg, de kjenner meg og min legning, og jeg trenger ikke å si det til noen andre. Det føler jeg da, og noen vil sikkert kommentere pyse eller herregud, men om du gjør det; skriv hvem du er! Takk du :)

2 kommentarer

YLVAKAKE .

19.12.2009 kl.01:20

bra skrevet!

Anna Lollipop

03.01.2010 kl.20:12

Haha, sykt bra skrevet . Lo meg ihjel av noe av det :P

Skriv en ny kommentar

hits